CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

KRAFT Paints - "Comanzi, recomanzi si castigi!"

Concurs cu premii promotie vopseluri Kraft

Premii garantate constand in produse KRAFT Paints (pentru magazine) si bonuri valorice (pentru vanzatori).

Intra in competitie comercializand produsele KRAFT Paints si acumuleaza puncte respectand toate indicatiile din regulament.

Perioada promoţiei: 06 august - 15 decembrie 2007

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter


Campania promotionala pentru detailisti a companiei Druckfarben – Divizia vopsea

Perioada campaniei: 6 august – 31 octombrie 2007

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale “Comanzi, recomanzi si castigi!”, SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL cu sediul in Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23. Campania promotionala se deruleaza prin intermediul HIT MAIL SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Pictor Iosif Iser, Nr. 19. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul dar nu inainte de a anunta participantii.

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in perioada 6 august – 31 octombrie 2007. Inscrierea in promotie se poate face pana la data de 28 septembrie 2007.

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

La aceasta campanie promotionala vor participa urmatoarele produse, care sunt publicate si in brosura de promotie:

 

-           KRAFT LATEX – Vopsea lavabila pentru interior, alb si baze de nuantare, toate capacitatile

-           KRAFT ACRYLIC - Vopsea lavabila pentru exterior, alb si baze de nuantare, toate capacitatile

-           KRAFT RELIEF – Vopsea structurata, 28 Kg

-           KRAFT WALL PRIMER – Amorsa de perete, 4 L si 10 L

-           KRAFT REPAIR – chit pentru reparatii, 400 g SI 800 g

-           KRAFT PAINT REMOVER – produs pentru indepartarea straturilor vechi de vopsea

-           KRAFT ANTIMOLD – solutie antimucegai

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania promotionala este deschisa societatilor comerciale care au contract cu oricare dintre distribuitorii autorizati Druckfarben si care au activitate de vanzare cu amanuntul, precum si vanzatorii acestora.

Tipurile de magazine care pot participa la promotie:

a.         Magazine en detail – proprietate a distribuitorilor Druckfarben

b.         Magazine en detail – care nu sunt proprietatea distribuitorilor Druckfarben ci sunt aprovizionate de distribuitorii Druckfarben

c.         Depozite cu vanzare en detail catre consumatorul final

Tipurile de puncte de  vanzare care nu participa la promotie: depozite care vand numai en gros.  De ex., nu poate participa la promotie depozitul din care distribuitorul livreaza in piata.

 

In cazul in care o societate comerciala are mai multe puncte de lucru (functioneaza ca si retea de 2 sau mai multe magazine), la campania promotionala organizata de Druckfarben vor participa toate magazinele care functionau deja ca si punct de lucru la data deschiderii promotiei. Pot participa la promotie si magazine deschise dupa aceasta data, in baza unei solicitari scrise adresate Druckfarben.

In cazul in care un participant nu respecta pe perioada campaniei promotionale conditiile stipulate in contractul Druckfarben, Organizatorul isi rezerva dreptul de a comunica participantului retragerea acestuia din campania promotionala.

 

La aceasta campanie nu pot participa angajatii societatii Druckfarben, angajatii distribuitorilor Druckfarben, cu exceptia celor care ocupa o pozitie ce ii califica pentru aceasta promotie (respectiv vanzatori in punctele de vanzare en detail) si angajatii agentiilor de publicitate implicate in aceasta campanie promotionala.

 

SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala “Comanzi, recomanzi si castigi!” se adreseaza societatilor comerciale care indeplinesc conditiile mentionate in cadrul Sectiunii 5 si are 2 categorii de participanti: proprietarii societatilor comerciale sau un imputernicit al acestora si angajatii acestor societati comerciale  care au calitatea de vanzatori in magazin/punctul de vanzare.

Campania promotionala “Comanzi, recomanzi si castigi!” consta in acordarea a 2 tipuri de premii pentru participanti: premii garantate prin acumulare de puncte pentru vanzatori si premii garantate prin acumulare de puncte pentru magazine (proprietari sau un imputernicit al acestora).

In cazul societatilor comerciale cu mai multe puncte de lucru, fiecare punct de lucru va fi monitorizat separat.

 

SECTIUNEA 6.1 Premii oferite fara tragere la sorti pentru magazin (proprietar sau un imputernicit al acestuia).

Pentru a putea participa la promotie, magazinul trebuie:

1.         Sa completeze un formular de participare la promotie ce va face dovada inscrierii in campania promotionala “Comanzi, recomanzi si castigi!”. Acest formular va insoti catalogul promotiei oferit de catre reprezentantul Druckfarben sau agentii distribuitorilor Druckfarben pe tot parcusrul programului. Data limita de inscriere in programul “Comanzi, recomanzi si castigi!” este 28 septembrie 2007.

Participantul trebuie sa completeze TOATE campurile existente in acest formular. Formularul trebuie completat in dublu exemplar, semnat de proprietar sau de un imputernicit al acestuia, stampilat si contrasemnat de agentul care il preia. Un exemplar al formularului ramane in posesia proprietarului magazinului (sau a imputernicitului acestuia).

 

2.         Sa trimita saptamanal copiile facturilor de achizitie de la distribuitor. Facturile se trimit prin fax la numarul 021-207 00 04. Pentru a evita dubla bonusare a vanzatorilor, chiar daca un magazin are 2 sau mai multi vanzatori, pe fiecare factura trimisa se va mentiona in clar numele unui singur vanzator.

 

3.         Sa colecteze un numar de puncte conform cu catalogul primit de la agentul de vanzari Druckfarben. 150 RON (fara TVA) achizitii = 1 punct.  Pentru 10 puncte acumulate (1,500 RON fara TVA) se acorda un premiu in marfa in valoare de 150 RON (din produsele implicate in promotie).

 

4.         Concurentul primeste premiul la atingerea pragului de 1,500 RON (sau multiplu intreg de 1,500 RON), dupa care reia competitia de la 0 puncte. In cazul in care odata cu ultima factura achizitionata suma totala se ridica la peste 1,500 RON dar nu formeaza un multiplu intreg de 1,500 RON, diferenta se reporteaza si concurentul reia competitia de la acea valoare. Exemplu: total achiztii 1,600 RON = bonus pentru 1,500 RON si se reporteaza 100 RON pentru urmatoarea runda.

 

5.         Sa completeze procesul verbal de primire a premiului, sa il semneze si sa il stampileze.

 

SECTIUNEA 6.2 Premii oferite fara tragere la sorti pentru vanzatorii din magazine

Nu pot participa la promotie decat vanzatorii din magazinele care s-au inscris la promotie. Chiar daca un magazin vinde produse KRAFT dar nu este inscris in promotie, vanzatorul/vanzatorii din acel magazin nu pot participa la promotie.

Pentru a putea participa la promotie, magazinul trebuie:

1.         Sa completeze formularul de participare la promotie dedicat sectiunii “vanzatori” ce va face dovada inscrierii in campania promotionala “Comanzi, recomanzi si castigi!”.  Acest formular va insoti catalogul promotiei oferit de catre reprezentantul Druckfarben sau agentii distribuitorilor Druckfarben pe tot parcursul programului. Data limita de inscriere este de 28 septembrie 2007.

Participantul va trebui sa completeze TOATE campurile existente in acest formular referitoare atat la datele sale, cat si la cele ale societatii participante. Formularul trebuie completat in dublu exemplar, semnat de vanzator si contrasemnat de agentul care il preia. Un exemplar al formularului ramane in posesia participantului (vanzator). Atentie! Pe cuponul destinat vanzatorilor, trebuie neaparat completat numarul de pe cuponul magazinului.

 

2.         Sa colecteze un numar de puncte conform cu catalogul primit de la agentul de vanzari Druckfarben. 150 RON (fara TVA) achizitii = 1 punct.  Pentru 10 puncte acumulate (1,500 RON fara TVA) se acorda un bonus in valoare de 50 RON in bonuri valorice.

Concurentul primeste premiul la atingerea pragului de 1,500 RON (sau multiplu intreg de 1,500 RON), dupa care reia competitia de la 0 puncte.

In cazul in care odata cu ultima factura achizitionata suma totala se ridica la peste 1,500 RON dar nu formeaza un multiplu intreg de 1,500 RON, diferenta se reporteaza si concurentul reia competitia de la acea valoare. Exemplu: total achiztii 1,600 RON = bonus pentru 1,500 RON si se reporteaza 100 RON pentru urmatoarea runda.

 

3.         Sa aiba grija sa isi completeze numele pe copia facturii de achizitie trimisa de magazin agentiei.

 

4.         Sa completeze procesul verbal de primire a premiului si sa il semneze.

 

SECTIUNEA 6.3 – Observatii asupra alocarii premiilor

a)         Nu se permite obtinerea contravalorii in bani a punctelor acumulate. La sfarsitul campaniei promotionale, nu se permite obtinerea contravalorii punctelor acumulate in bani sau sub alta forma decat cea stipulata in acest regulament la Sectiunile 6.1, punctul 3, respectiv 6.2 punctul 2.

Exemplu : daca un participant a facut achizitii in valoare de 1,550 RON pana la data de 31 octombrie, acesta va primi premiul de 150 RON in produse, respectiv 50 RON in bonuri valorice – corespunzator targetului valoric de 1,500 RON impus ; pentru diferenta de 50 RON (0.33 puncte) nu se permite obtinerea contravalorii in bani sau sub alta forma.

b)         Nu se permite returnarea produselor pentru care s-au acordat deja premii.

 

SECTIUNEA 7. CONDITII DE VALIDARE

Pentru ca un magazin sau un vanzator sa poata fi validat drept castigator si pentru a primi premiul, se va verifica daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

-           Taloanele de inscriere sa aiba completate toate campurile (referitoare la datele personale ale vanzatorului, si la cele ale societatii participante).

-           Toate facturile trimise pe parcursul promotiei trebuie sa contina specificat in clar produsele KRAFT achizitionate de la distribuitor (de ex: KRAFT LATEX alb 15 L), cantitatea (de ex. 10 buc) si valoarea, precum si data. NU se iau in considerare facturi care au o data anterioara celei de inscriere in promotie, care nu specifica in clar produsele achizitionate si cantitatea achizitionata.

-           Se verifica fiecare factura, dupa numar si vanzator. Facturile care poarta acelasi numar si au mentionati doi vanzatori vor fi invalidate in ceea ce priveste vanzatorul si se acorda numai premiu pentru magazin; acest lucru se va aduce la cunostinta magazinului si vanzatorilor. Facturile care nu poarta numele nici unui vanzator se vor lua in considerare numai pentru premiul acordat magazinului.

-           Copiile facturilor trimise la agentie vor fi verificate de catre un angajat sau reprezentant DRUCKFARBEN, magazinul fiind obligat sa permita compararea facturii originale cu cea trimisa in copie agentiei.

 

SECTIUNEA 8. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

In urma validarii conditiilor de acordare a premiilor conform Sectiunii 7, acestea vor fi livrate in mod gratuit la adresa unde este inregistrat punctul de lucru al participantului – societate comerciala, respectiv la adresa inregistrata pentru vanzator, pe baza unui proces verbal de predare – primire.

 

Participantii – proprietari ai societatilor comerciale sau imputerniciti ai acestora - vor primi o instiintare prin SMS sau telefon (conform cu optiunea lor mentionata pe cuponul de inscriere) in momentul in care au atins targetul valoric ce ii indrituieste sa primeasca premiul.

 

Premiile vor fi acordate magazinelor in termen de 15 zile calendaristice iar vanzatorilor in termen de 30 zile calendaristice de la data la care s-a anuntat prin SMS sau telefon atingerea targetului valoric impus.

 

SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE, ERORI

La inceputul campaniei promotionale Organizatorul pune la dispozitia participantilor cate 1 catalog ce cuprinde mecanismul promotiei si premiile ce pot fi castigate, precum si un talon de inregistrare in promotie. Organizatorul precum si celelalte firme implicate in promotie nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de completare si predare a documentelor de promotie, aceasta raspundere revenind exclusiv participantilor.

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin inscrierea la promotia “Comanzi, recomanzi si castigi!” participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si ca sunt de acord ca, in cazul in care vor intra in posesia a cel putin unui premiu fara tragere la sorti, numele, adresa si imaginea lor (atat ale sociatatii castigatoare cat si ale reprezentantului legal al acesteia) sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

Prin inscrierea in promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale (atat ale societatii castigatoare cat si ale reprezentatului legal al acesteia) sa fie prelucrate sa intre in baza de date S.C. Druckfarben S.R.L. Romania si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS). S.C. Druckfarben Romnian S.R.L. se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice.

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23.

Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al S.C. Druckfarben Romnian S.R.L.. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, Magurele-Ilfov, Str. Atomistilor Nr. 17 - 23, Druckfarben se obliga:

-           sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

-           sa înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului

-           sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

SECTIUNEA 11.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa plateasca impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 13. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania publicitara va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului dar nu inainte de a anunta participantii.

 

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil in mod gratuit la agentii de vanzari ai distribuitorilor, la directorii de zona ai Druckfarben Romania S.R.L. si pe site-ul www.infopromotii.ro.

Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Daniel (Peris) in 06 septembrie 2007, 19:56
Oare Medeea asta e platita de organizatori? Prea comenteaza la fiecare articol?
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 septembrie 2007, 13:43
Noua ne plac persoanele entuziaste si comentariile pozitive. Medeea, tine-o tot asa!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "KRAFT Paints - "Comanzi, recomanzi si castigi!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: KRAFT Paints - "Comanzi, recomanzi si castigi!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media