CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Joe - "Indrazneste si tu!"

Promotie concurs cu premii JOE

Premii: maximum 12 x statuie a castigatorului in marime naturala + 1.000 euro (cate 1 premiu per categorie in fiecare etapa).

Inscrie-te pe www.indraznestesitu.ro completand integral formularul online, logheaza-te in contul tau si incarca minimum o fotografie (de max. 2Mb), un film (de max. 32Mb) sau o povestire (de max. 3000 de caractere) care sa arate indrazneala ta, apoi invita-ti prietenii sa te voteze. Primele 30 de filme, 30 de fotografii si 30 de povestiri cele mai votate vor fi supuse jurizarii pentru a se desemna castigatorii la fiecare categorie si fiecare etapa.

Perioada promoţiei: 15 septembrie - 31 decembrie 2009

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Pentru mai multe delatii, consulta si Actele Aditionale al regulamentului, disponibile la sectiunea "Documente conexe" de mai sus.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Indrazneste si tu!”

15 septembrie 2009 - 31 decembrie 2009

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.1.      Organizatorul campaniei promotionale „Indrazneste si tu” (numita in cele ce urmeaza “Campania”) este compania S.C. NESTLÉ ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, Bucuresti, Sector 2, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/5516/2001, CUI 5921650, capital social 30.783.700 RON, Tel. 021/204 40 00, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr.2168 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

 

1.2.      Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei.  Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

 

1.3.      Campania se va desfasura prin intermediul agentiei SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod unic de inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

 

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI   

 

2.1.  Campania incepe pe data de 15 septembrie 2009, ora 00:00:00 si se incheie la data de 31 decembrie 2009 ora 23:59:59.

 

2.2. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1.      Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

3.2.      La Campanie pot participa toate persoanele cu varsta de minim 6 ani impliniti la data inceperii campaniei care se inscriu pe site-ul www.indraznestesitu.ro respectand prezentul Regulament. Persoanele cu capacitate restransa de exercitiu sau fara capacitate de exercitiu, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal, aceasta insemnand completarea de catre reprezentatul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea casutei de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.indraznestesitu.ro. 

 

3.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. 

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

 

4.1.      La aceasta Campanie pot lua parte toate persoanele cu varsta de minim 6 ani impliniti la data inceperii campanii, in conditile mentionate la Sectiunea 3.

 

4.2. Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa:

a)      se inscrie pe site-ul www.indraznestesitu.ro cu urmatoarele date personale:

-          (*) Nume, Prenume

-          (*) Data nasterii

-          (*) Sex

-          Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament, (*) Judet/Sector, (*) Localitate  (domiciliul stabil)

-          Telefon Mobil

-          (*) E-mail

-          (*) Username

-          (*) Parola si Confirmare parola

-          ID Messenger/ Retea Messenger

-          (*) Cod securitate CAPTCHA

-          (*) Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: [ ] Email  [ ] Posta  [ ] SMS  [ ] Telefon - apel vocal

-          (*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.indraznestesitu.ro a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.

-          (*) Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau promotiile oferite de Nestlé Romania?

-          (*) Confirmarea consultarii si acceptarii prevederilor Regulamentului si a termenilor si conditiilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si a conditiilor de utilizare pe acest site.

 

b)      Sa se logheze in contul creat pe site-ul www.indraznestesitu.ro si sa incarce cel putin o poza, un film sau o povestire legata de tema concursului. Toate materialele vor fi supuse aprobarii inainte de publicarea pe site (atat materialele trimise de catre participanti, cat si comentariile acestora referitoare la alte materiale deja publicate pe site). Aprobarea unui material se va face in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la submiterea sa de catre un participant, cu exceptia cazurilor independente de vointa Organizatorului, precum dar fara a se limita la probleme tehnice legate de sistemul informatic care gazduieste site-ul. Odata ce un material este aprobat sau respins, participantul care a incarcat respectivul material va primi prin email un mesaj care il va informa de starea respectivului material. Odata incarcat materialul pe site, participantii sunt de acord ca Organizatorul, prin reprezentantii sai, sa efectueze asupra sa corecturi precum, dar fara a se limita la, modificari ale textelor in scopul respectarii corectitudinii gramaticale sau orice fel de continut cu referire la oricare, dar fara a se limita la criteriile mentionate la sectiunea 4.3.

 

4.3       Un participant poate incarca un numar nelimitat de filme, poze sau povestiri atat timp cat sunt respectate urmatoarele conditii, incluzand dar fara a se limita la:

     Filmele nu depasesc 32 Mo in dimensiune, pozele nu depasesc 2 Mo si sunt in format JPEG, iar povestirile nu depasesc 3000 caractere.

     Materialele sunt originale si respecta tema concursului (indrazneala de a incerca)

     Materialele respecta conditiile impuse de legislatia in materie. Materialele trebuie sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale.

     Materialele nu incalca dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor. Incarcarea unui material pe site se face pe propria raspundere a participantului, care garanteaza ca toate persoanele ce apar sau sunt mentionate in respectivul material si-au dat acordul in acest sens.

     Materialele nu instiga la violenta, sinucidere, crima, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbala sau fizica.

     Materialele nu prezinta si nu fac referire la alta marca decat Joe.

     Calitatea materialului sa fie rezonabila (filmele si imaginile sa fie suficient de clare pentru a putea fi distinse, rezolutia suficient de buna, iar in cazul filmelor sunetul sa fie de asemenea suficient de clar pentru a putea fi perceput; de asemenea, textul povestirii trebuie sa fie rezonabil de corect redactat din punct de vedere gramatical).

     Nu este incalcata nicio lege referitoare la proprietatea intelectuala: nu este permisa incarcarea de materiale preluate din, dar fara a se limita la, emisiunile posturilor TV, alte site-uri de internet, portofolii publice ale artistilor.

 

4.4.      Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie  le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei.

De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate promotiei pe site-ul www.indraznestesitu.ro. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri.

 

4.5.      Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.

 

4.6.      Toate materialele trimise in cadrul acestei campanii promotionale devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

 

4.7       Nerespectarea oricareia dintre conditiile mentionate anterior conduce automat la descalificarea respectivului material si neaprobarea sa catre publicare pe site.

 

4.8       Concursul va include 4 editii (editiile vor fi anuntate de Organizator in sectiunea noutati de pe prima pagina a site-ului www.indraznestesitu.ro cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea unei etape, in textul anuntului fiind specificate data inceperii editiei si data finalizarii editiei), fiecare editie avand doua etape:

           Etapa de votare publica, in care materialele incarcate de participanti sunt votate de toti utilizatorii de pe site (un participant poate vota un material) o singura data, pe etapa, votarea nefiind permisa decat utilizatorilor inregistrati, iar sistemul nu va accepta mai mult de un vot per utilizator, per material, per etapa. Voturile vor fi acumulate in doua moduri: voturi totale (contorizate de cand a fost materialul incarcat pe site si pana la data si ora curenta mentionate pe site-ul promotiei) si voturi de editie (contorizate de la inceputul editiei curente si pana la data si ora curenta mentionate pe site-ul promotiei). La sfarsitul etapei de votare publica vor fi selectate automat primele 30 filme, 30 fotografii si 30 povestiri in ordinea descrescatoare a numarului de voturi acumulat pe fiecare editie. In caz de egalitate a mai multor materiale (din punct de vedere al numarului de voturi) vor fi selectate toate materialele care au intrunit un numar egal de voturi. In cazul in care vor exista mai putin de 30 materiale intr-o sectiune, vor intra toate in etapa de jurizare, indiferent de numarul de voturi. Materialele astfel selectate vor intra in cea de-a doua etapa a editiei si anume jurizarea.

           Etapa de jurizare consta in acordarea a cate unei note de la 1 la 10 de catre fiecare membru al juriului (sunt permise si jumatati de masura) a materialelor calificate in urma etapei de votare publica si desemnarea unui castigator si a 10 rezerve (desemnate in ordinea descrescatoare a mediei punctajelor obtinute) pentru fiecare dintre categoriile video, foto, povesti.

-          Juriul este compus dintr-un reprezentant Nestlé Romania, un reprezentant Scala JWT si un reprezentant media. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau refuza primirea premiului se va trece la contactarea unei rezerve;

-          un castigator se considera imposibil de contactat in cazul in care nu poate fi contactat telefonic si nici nu raspunde la emailul de anuntare, actionand conform instructiunilor din email, in termen de 2 zile lucratoare de la incheierea etapei de jurizare (Organizatorul va transmite 1 email si va face 5 incercari de contact telefonic pe parcursul celor 2 zile lucratoare, in intervale de timp diferite, intre orele 09.00 – 18.00); procesul de validare a rezervelor va fi acelasi ca si in cazul castigatorilor.

-          in cazul in care nici castigatorul, nici rezervele nu pot fi contactate, in cadrul editiei respective premiul nu se mai acorda si ramane in proprietatea Organizatorului. In cazul in care juriul considera ca niciunul dintre materialele intrate in jurizare dintr-o sectiune nu respecta toate criteriile necesare pentru a fi desemnat castigator, in editia respectiva titlul de castigator nu se mai acorda, iar premiul ramane in proprietatea Organizatorului. Lista ce contine castigatorii si rezervele va fi autentificata de catre un notar public.

-          In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii, va semna o declaratie pe propria raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorul sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier.

 

Criteriile de jurizare sunt:

           respectarea temei

           originalitatea ideii

           calitatea executiei

 

In cazul in care in timpul unei etape un membru al juriului nu mai este disponibil, el va fi inlocuit cu o alta persoana, iar inlocuirea va fi anuntata in sectiunea noutati cu 24 de ore inainte de inceperea etapei de jurizare.

 

4.9       In cadrul prezentei campanii un participant poate castiga o singura data un premiu pe sectiune si pe editie.

 

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI

 

5.1.    In cadrul fiecarei editii vor fi premiate cea mai buna poza/ poveste/ film, conform Sectiunii 4.8.    

In cadrul prezentei campanii vor fi acordate urmatoarele premii:

-          maxim 3 premii pe editie constand fiecare intr-o statuie in valoare de 5.780 RON fara TVA (contravaloarea a 1.350 EUR la cursul BNR de 10 august 2009), in marime reala, reprezentand castigatorul si bani cu valoarea egala cu 4217 RON (contravaloarea a 1000 EUR la cursul BNR din 10 august 2009)

 

5.2       In cadrul prezentei campanii vor fi organizate 4 editii ale concursului, valoarea totala bruta a celor 12 premii acordate fiind de 155.711 RON cu TVA.

 

5.3       Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii procesului verbal de predare - primire a premiilor sau a confirmarii de primire, toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

 

5.4       Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, incluzand dar fara a se limita la: contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere si a chestionarului, cheltuielile privind realizarea materialelor incarcate pe site, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la OP 6, CP 55, Bucuresti sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).

 

5.5       Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

 

5.6      In cadrul acestei campanii nu se poate acorda contravaloarea statuii.

 

5.7.      Acceptarea premiului presupune acceptarea atat a statuii cat si a premiului in bani. Refuzul premiului reprezentand statuia conduce automat la anularea castigatorului. In acest caz se va apela la rezerve in ordinea punctajului obtinut.

 

 

SECTIUNEA 6. ATRIBUIREA PREMIILOR CAMPANIEI

 

6.1.      Premiile fiecarei editii vor fi atribuite in urma etapei de jurizare, juriul facand publice in sectiunea castigatori, numele castigatorilor fiecarei sectiuni si premiul castigat, in termen de 21 de zile lucratoare de la validarea acestora. 

 

6.2       Un castigator al unui premiu se considera validat daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

-          Trimite catre Nestlé Romania o copie dupa actul de identitate si o copie dupa extrasul sau de cont bancar in RON in care va fi platit premiul constand in bani, prin fax, scanat prin email, prin curier rapid. Daca castigatorul nu are un cont bancar si refuza sa isi deschida unul si sa trimita documentele solicitate catre Organizator, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la  contactarea sa, calitatea de castigator ii este retrasa si premiul nu se mai acorda.

-          Datele din actul de identitate corespund complet cu cele furnizate la inregistrarea pe site-ul www.indraznestesitu.ro. 

-          Castigatorul semneaza procesul verbal in care confirma originalitatea materialului incarcat, faptul ca acesta nu incalca nicio prevedere legala in vigoare legata de protejarea drepturilor intelectuale si dreptul la intimitate (inclusiv protectia datelor personale) in conformitate cu Legea drepturilor de autor Legea 8/1996 si Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date 677/2001, confirma acceptarea premiului si a tuturor conditiilor legate de intrarea in posesie.

-          Castigatorul semneaza o declaratie prin care isi da acordul explicit de a-i fi folosita imaginea pentru construirea statuii, indiferent de care ar fi rezultatul acesteia. De asemenea prin semnarea declaratiei respective, castigatorul isi da acordul cu privire la utilizarea imaginii sale cat si a statuii reprezentand imaginea sa, in diverse materiale publicitare ulterioare. In cazul persoanelor cu capacitate restransa de exercitiu sau fara capacitate de exercitiu, aceasta declaratie va fi semnata de reprezentantul sau legal. Daca aceasta declaratie si procesul verbal mentionat in paragraful anterior nu pot fi semnate la sediul Organizatorului sau in prezenta unui reprezentat al Organizatorului, vor putea fi transmise prin scrisoare recomandata sau curier.

 

6.3       Orice schimbare de adresa, necomunicata Organizatorului in termen de 5 zile lucratoare si care face imposibila validarea castigatorului sau atribuirea premiului, nu atrage raspunderea Organizatorului, castigatorul fiind invalidat fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

 

6.4       Premiile vor fi expediate catre castigatori in maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

 

6.5       Atribuirea premiului se va face pe baza actului de identitate al castigatorului sau, in cazul minorilor, in baza actului de identitate a parintelui/ tutorelui legal, precum si o declaratie a acestora prin care sunt de acord ca minorul sa primeasca premiul respectiv. Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate prin chestionar si cele din actul de identitate duce la invalidarea castigatorului si la pierderea dreptului de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a atribui premiul unei rezerve. In cazul in care niciuna dintre rezerve nu poate face dovada identitatii, premiul va ramane in posesia Organizatorului. 

 

6.6       Organizatorul isi rezerva dreptul sa stabileasca de comun acord cu castigatorii locatia in care vor fi amplasate statuile castigate.

 

6.7       Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a acordat premiul si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

 

 

SECTIUNEA  7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

 

7.1.      Lista tuturor câstigatorilor validati cuprinzând numele, prenumele si premiile castigate vor fi publicate pe site-urile www.indraznestesitu.ro si www.cautpromotii.ro in termen de 21 de zile lucratoare de la data validarii tuturor castigatorilor.

 

 

SECTIUNEA 8. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 

8.1.      Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru toate si oricare prejudicii, suferite de catre castigator, indiferent de natura acestor prejudicii, suferite din momentul predarii premiului catre castigator.

8.2.      Imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia oricarui premiu din cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

8.3       Statuia va cauta sa reprezinte cat mai real fizionomia castigatorului. Organizatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la gradul de asemnare intre castigator si statuie.

 

 

SECTIUNEA 9. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

 

9.1.      Pentru ca un minor sa poata participa in aceasta campanie, este necesar ca tutorele legal sau parintele sa confirme ca este de acord cu participarea minorului in campanie prin bifarea casutei corespunzatoare din formularul de inregistrare de pe site-ul www.indraznestesitu.ro.

 

9. 2.     Pentru ca un minor sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator:

-          Copie dupa actul de identitate si dovada ca este reprezentantul legal al copilului (act oficial care atesta calitatea de reprezentant legal).

-          Sa semneze la randul sau procesul verbal de acceptare a premiului in numele minorului.

-          Va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv catre minorul aflat in grija sa, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta.

 

9.3.      In cazul in care castigatorul unuia dintre Premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

 

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

10.1.    Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise pe www.indraznestesitu.ro si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau promotiile oferite de Nestlé România?”

 

10.2     Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar în cazul câstigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa în Ordinul 2017/2006 publicat în Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. 

 

10.3     Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 

10.4     Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. În vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul în Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, în atentia Serviciul Consumatorului.

 

10.5     Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

 

 

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

 

11.1.  Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

11.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA 12. LITIGII SI FRAUDE

 

12.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

 

12.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii numelului castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

 

12.3.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

12.4.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

13.1     Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

13.2     Regulamentul Campaniei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri, intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-urile www.indraznestesitu.ro si www.cautpromotii.ro sau printr-o solicitare scrisa la OP 6, CP 55, Bucuresti.

 

13.3     Prezentul Regulament a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 5 exemplare originale, la data de 25.08.2009.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Joe - "Indrazneste si tu!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Joe - "Indrazneste si tu!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media