CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Joe - Indrazneste sa castigi ora de ora!

Joe Indrazneste sa castigi ora de ora

Premii instant: 1008 x 100 EURO. Prin tragere la sorti: 1 x tricou Joe.

Cumpara cel putin un produs participant la campanie si trimite codul tiparit pe ambalaj sau codul joker prin SMS, la 1877, sau inscrie-l pe www.indraznestesitu.ro.

Perioada promoţiei: 01 septembrie - 12 octombrie 2010

Promotie expirata
37 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Citeste si Actul aditional 1!

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!”
 1 septembrie 2010 – 12 octombrie 2010


SECTIUNEA  1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.1.    Organizatorii campaniei promotionale pentru consumatori "JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!" (denumita in continuare "Campania") sunt S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul" sau "Nestle Romania"), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168 si SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod unic de inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, in calitate de coorganizator, numita in cele ce urmeaza "Agentia".
1.2.     Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei.  Astfel de modificari vor intra in vigoare de la data autentificarii Actului Aditional de catre Notarul Public.

SECTIUNEA  2. TEMEIUL LEGAL

2.1.    Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

SECTIUNEA  3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1.    Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA  4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

4.1.     Campania va incepe in data de 01 septembrie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei.
4.2.     Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui cod valid in conformitate cu Sectiunea 7 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 01 septembrie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei. Orice cod  trimis inainte de data 01 septembrie 2010 ora 00:00:00 sau dupa data de 12 octombrie 2010 ora 23:59:59 nu va fi luat in considerare.

SECTIUNEA  5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1.     Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
5.2.     La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”) cu varsta de minim 16 ani impliniti la data inceperii campaniei care trimit cel putin un cod promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional al produselor participante, un cod joker sau un cod extra, respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis fie (i) prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1877 (SMS cu tarif normal in retelele mentionate), fie (ii) completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.indraznestesitu.ro. Conform Sectiunii 12 din prezentul Regulament, persoanele sub 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentantul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea uneia din variantele prevazute in casuta de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.indraznestesitu.ro. Prin transmiterea unui mesaj prin serviciul SMS de catre persoanele sub 18 ani se considera ca participantul la Campanie a obtinut implicit acordul reprezentantului legal.
5.3.     Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA  6. PRODUSELE PARTICIPANTE

6.1.     La aceasta Campanie participa urmatoarele produse ce contin pe ambalaj codul promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestlé Romania:

JOE Vanilie 200g
JOE Vanilie 50g
JOE Vanilie Glazurate 200g
JOE Glazurat 16g
JOE Cacao 80g
JOE Cacao 50g
JOE Cacao 200g
JOE Caramel 25g
JOE Cacao Glazurate 80g
JOE Cacao 350g
JOE Alune 200g
JOE Joyz 36g
JOE Joyz 140g
JOE Ciocolata cu lapte 200g
JOE XXL Ciocolata cu lapte 50g
JOE Lamaie 50g
JOE Lamaie 200g
JOE Mar si Scortisoara 50g
JOE Mar si Scortisoara 200g
JOE Rom de post 13,5g
JOE Rom de post 200g
JOE AERO Ciocolata cu lapte 24g
JOE AERO Aroma de portocala 24g

Ambalajele promotionale ale produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care, in plus fata de informatia obisnuita, vor contine un cod format din 14 caractere alfanumerice, tiparit pe exteriorul ambalajului produselor participante in promotie.

SECTIUNEA  7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

7.1.     Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat la Sectiunea 6, sa foloseasca un cod joker sau cod extra si sa se inscrie in Campanie intre 01 septembrie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei trimitand codul tiparit pe exteriorul ambalajului produselor participante, codul joker sau extra prin:
a) mesaj SMS la numarul 1877 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Cosmote sau Orange), sau
b) accesarea web-site-ului www.indraznestesitu.ro si crearea unui cont, daca nu au deja unul creat in promotiile anterioare, prin completarea unui formular de inregistrare, mentionand:
(*) Nume, Prenume
(*) Data nasterii
(*) Sex M/F
Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament, (*) Judet/Sector, (*) Localitate  (domiciliul stabil)
(*)Telefon Mobil valid care ii apartine sau la care are acces
(*) E-mail
(*) Parola si Confirmare parola
ID Messenger/ Retea Messenger
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
(*) Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: [ ] Email  [ ] Posta  [ ] SMS  [ ] Telefon - apel vocal
(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.indraznestesitu.ro, a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.
(*) Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU
(*) Confirmarea consultarii si acceptarii prevederilor Regulamentului si a termenilor si conditiilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si a conditiilor de utilizare pe acest site.
(*) codul de pe ambalajul participant la promotie, codul joker sau codul extra.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.

7.1.1.     In cazul in care se constata ca exista erori de tiparire/productie (luand ca exemplu, dar fara a ne limita la aceasta, coduri greu lizibile inscriptionate pe ambalaje) si cumparatorul unui produs participant face dovada existentei acestor erori in termen de 5 zile de la data sesizarii adresate Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a acorda cumparatorului un cod extra cu care acesta poate participa la Campanie.

Pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor la promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in urmatoarele conditii:
-    daca Participantul a cumparat un produs al carui ambalaj contine un cod promotional cu erori de tiparire (de exemplu, dar fara a ne limita la acestea, coduri greu lizibile) si face dovada existentei erorilor in termen de 5 zile de la semnalarea problemei catre Organizator, prin prezentarea catre Organizator a ambalajului original.
-    Daca participantul introduce un cod promotional si primeste mesajul „Eroare cod! Pentru detalii sunati la 0800 8 637 853 (Romtelecom) sau la 021 204 4000”. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica situatia respectiva, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor sa ii ofere sau nu Participantului un cod extra. Situatiile mentionate mai sus pot fi solutionate pana in ultima zi de desfasurare a campaniei, 12.10.2010, ora 18h00.

Codurile extra au acelasi statut ca si codurile promotionale de pe ambalajele produselor participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.

7.2 Coduri joker: De asemenea, in perioada 1 septembrie 2010 ora 00:00:00 si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, Participantii se pot inscrie in Campanie folosind coduri joker. Codurile joker se obtin prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

7.2.1. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 7.1.b.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Chestionar” si raspunde la toate intrebarile afisate. In momentul in care apasa butonul trimite, primeste un cod joker (pe adresa de email cu care s-a inscris in promotie) cu care se poate inscrie in promotie conform prevederilor prezentului Regulament.
c) Pe intreaga perioada a Campaniei, un utilizator logat poate completa o singura data chestionarul si respectiv primeste un singur cod joker aferent completarii integrale a chestionarului.
Participantii care au completat Chestionarul in promotiile anterioare nu au dreptul sa-l mai completeze.

7.2.2. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 7.1.b.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Invita un prieten” si trimite un email unui prieten in care il invita sa-si faca cont pe www.indraznestesitu.ro. Codul joker se acorda (pe adresa de email cu care s-a incris in promotie) doar daca prietenul invitat acceseaza www.indraznestesitu.ro, dand click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.indraznestesitu.ro.
c) Un Participant poate invita un numar nelimitat de prieteni, dar va primi coduri joker doar pentru primii 10 (zece) prieteni invitati cu succes (conform punctului b. de mai sus) pe intreaga durata a Campaniei.

Codurile joker au acelasi statut ca si codurile inscriptionate pe ambalajele JOE participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform Sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.
7.3.     Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea web-site-ului, Participantul trebuie sa pastreze ambalajul promotional original si sa il trimita catre Organizator in cazul in care Participantul va fi declarat castigator. Ambalajul cu codul promotional valid trebuie sa contina cele 14 caractere alfanumerice, astfel incat acestea sa fie usor de identificat. Participantii trebuie sa pastreze ambalajele promotionale pana la publicarea listei finale a castigatorilor.  Castigatorii vor fi publicati conform Sectiunii 11.8 pe masura ce vor fi validati.
7.4.     Pentru ca un mesaj SMS/ o inscriere pe www.indraznestesitu.ro sa fie considerata valid(a), ace(a)sta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
7.4.1.     Sa contina un cod  promotional valid sub forma XXXXXXXXXXXXXX (14 caractere alfanumerice);
7.4.2.     Codul  promotional valid sa fie primit de Organizator in perioada 01 septembrie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei;
7.4.3.     Codul promotional sa fie trimis cu respectarea prezentului Regulament;
 
7.5.    Un Participant are dreptul sa participe in Campanie cu un numar nelimitat de coduri, dar are dreptul sa castige maximum 10 premii de acelasi fel pe baza a maximum 10 coduri castigatoare valide. Cu un cod promotional valid inscris in Promotie, un Participant are posibilitatea de a castiga un singur premiu. In cazul in care in decursul procesului de validare se constata faptul ca respectivul cod, potential castigator apartine unui participant ce a castigat deja 10 premii, premiul respectiv nu se mai acorda, fiind reportat pentru tragerea la sorti de la sfarsitul promotiei.

7.6.    Participantii nu au dreptul sa se inscrie in promotie folosind mai multe numere de telefon mobil indiferent de modalitatea de inscriere in promotie. Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze situatiile de acest gen si sa invalideze toate inscrierile in promotie ale Participantului care s-a inscris folosind mai multe numere de telefon mobil.
7.7. MESAJELE CAMPANIEI:
7.7.1     In perioada Campaniei, pentru fiecare cod  trimis prin SMS, in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS (mesaj de tip stocabil) care va avea, dupa caz, unul dintre continuturile de mai jos:

a) in cazul in care codul este primit inainte de data si ora inceperii Campaniei, dar nu mai devreme de 7 (sapte) zile calendaristice:
Promotia JOE–Indrazneste sa castigi ora de ora! incepe din 01.09.2010. Retrimite codul dupa aceasta data. Detalii la 08008637853 (gratuit din Romtelecom)

b) in cazul in care codul este primit dupa data si ora finalizarii Campaniei:
Cod neinregistrat. Promotia JOE–Indrazneste sa castigi ora de ora! s-a incheiat pe 12.10.10, h 23:59. Mai multe detalii pe www.indraznestesitu.ro!

c) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect:
Cod incorect! Detalii pe www.indraznestesitu.ro sau la Infoline 08008 637 853 (numar de telefon gratuit accesibil din reteaua Romtelecom).

d) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect:
Felicitari! Te-ai inscris in promotia JOE–Indrazneste sa castigi ora de ora! Pastreaza ambalajul pentru validare! Detalii pe indraznestesitu.ro. Succes!

e) daca un Participant castiga Premiul Orei conform prezentului Regulament, va primi urmatorul SMS:
Felicitari! Ai castigat 100E de la JOE! Suna intre 09-18 (L-V), la 08008637853 (gratuit, doar Romtelecom) sau 0212044000. Pastreaza ambalajul pentru validare.

f) daca un cod corect a mai fost inscris in Campanie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor:
Eroare cod! Pentru detalii va rugam sunati la 0800 8 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom) sau la 021 204 4000.

g) daca pe toata perioada Campaniei, un Participant trimite un total de 50 (cincizeci) de coduri incorecte indiferent de metoda de inscriere precizata in prezentul Regulament (SMS sau web), accesul Participantului va fi automat restrictionat pe toata perioada Campaniei; astfel, toate intrarile sale in promotie dupa cel de-al 50-lea cod incorect vor fi respinse. In acest caz, catre numarul participant se va trimite automat un mesaj (SMS sau Email) de tipul:
Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul campaniei Joe. Pentru detalii intra pe www.indraznestesitu.ro.


7.7.2.     pentru fiecare cod inscris pe www.indraznestesitu.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere care va avea un mesaj de acest tip:
Felicitari! Ai inscris un cod in promotia “JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!”. Un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Verifica e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Nu uita sa pastrezi ambalajul. Pentru detalii scrie-ne la rubrica contact.nestle@ro.nestle.com sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
7.7.3.     in perioada Campaniei, pentru fiecare cod inscris pe www.indraznestesitu.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi, in cel mult 24 de ore, un mesaj, pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in Promotie, de tipul:

a) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Felicitari! Codul este valid. Te-ai inscris la promotia “JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!”. Pastreaza ambalajul pentru validare! Pentru detalii suplimentare scrie-ne la rubrica contact.nestle@ro.nestle.com sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

b) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Cod incorect! Trimite codul promotional tiparit pe ambalajul Joe, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii suplimentare pe www.indraznestesitu.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

c) daca un cod corect a mai fost inscris in promotie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Eroare cod! Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

d) daca pe toata perioada Campaniei un total de 100 (o suta) coduri incorecte sunt inscrise pe website de pe aceeasi adresa de IP, Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze daca este vorba despre o frauda (de exemplu, dar fara a se limita la numarul mare de coduri incorecte inscrise in Campanie de pe respectivul IP si/sau intervalul de timp scurt in care codurile respective au fost trimise). In cazul sesizarii unui caz de frauda, Organizatorul isi rezerva dreptul sa restrictioneze accesul in promotie al unuia sau a mai multor conturi/inscrieri pe website de pe acea adresa de IP. In acest caz, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Adresa de IP XXXXXXX a incalcat Regulamentul campaniei Joe. Detalii suplimentare pe www.indraznestesitu.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

e) in cazul in care un Participant castiga Premiul Orei conform prezentului Regulament se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Felicitari! Ai castigat 100 de euro la promotia “JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!” cu codul XXXXXXXXXXXX! Pastreaza ambalajul pentru validare. Suna la 08008 637 853 pentru validare (apel gratuit din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila, intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale).
7.7.4.     Organizatorul nu este raspunzator pentru SMS-urile sau e-mailurile care nu ajung la destinatie , incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic, pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului.
7.7.5.     Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila. Pentru numarul 021 204 4000, Participantul trebuie sa solicite transferul la Serviciul Consumatorului), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

7.7.6 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajelor de raspuns (transmise prin SMS sau email) pe parcursul Campaniei, fara o notificare prealabila.

SECTIUNEA  8. PREMIILE  ACORDATE

8.1.     In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

Categoria de Premii

Nr. de premii

Tip Premiu

Valoare unitara

RON

Pe ora

1008

100 Euro*

425,7 RON

 

Pe campanie

1

Tricou JOE**

150 RON fara TVA

 
* 1Euro = 4,257 RON conform cursului BNR din data de 26.07.2010;
** Grosime material: 160 grame
Culoare: mov  inchis
Tip material: bumbac 100%
Imprimare: folie cauciucata cu un mesaj stabilit de catre Organizator.

Valoarea totala comerciala a Premiilor este de 521.452 RON.

SECTIUNEA  9. ACORDAREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI

A) Premiile pe ora – 1008 x 100 euro in RON la cursul de 4,257 RON pentru 1 euro
9.1. Inainte de inceperea Campaniei va avea loc o extragere aleatoare prin care se va desemna momentul castigator pentru fiecare premiu al orei din promotie (100 de euro). La tragerea la sorti vor participa un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si va fi asistata de un notar public. Pentru toate cele 1008 ore din Campanie se va extrage un moment castigator cuprins intre minutul:secunda :00:00 si minutul:secunda :59:59 ale respectivei ore. Momentul castigator va avea urmatorul format: [zi/ora/minut/secunda] pentru fiecare premiu al promotiei. Premiul constand in 100 de euro pe ora poate fi castigat de primul Participantul care introduce un cod valid (prin SMS sau web) in sau dupa momentul desemnat castigator, dar nu mai tarziu de minutul:secunda :59:59 ale respectivei ore.
9.2. Astfel, zilnic vor exista 24 de momente norocoase in urma carora vor fi acordate premiile orei  constand fiecare in 100 de euro.
9.3. Pentru Premiile orei, sunt luate in considerare toate intrarile valide in promotie (cu coduri inscrise pe ambalajele produselor participante, coduri extra sau coduri joker), indiferent de modalitatea de inscriere mentionata in prezentul Regulament.
9.4. Daca premiul alocat unei ore nu se castiga (conform specificatiilor mentionate in sectiune 9.1.) sau daca Participantul desemnat castigator in urma introducerii codului in momentul norocos nu indeplineste conditiile de validare (conform Sectiunii 10 din prezentul Regulament), Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta respectivul premiu, urmand sa se acorde printr-o tragere la sorti organizata la sfarsitul promotiei, la care vor participa toate inscrierile valide si necastigatoare din cadrul Campaniei conform sectiunii 9.5. de mai jos.
B) Premiul Campaniei – 1 x Tricou JOE si premiile orei - 100 euro - reportate (daca este cazul)
9.5. Pentru Premiul Campaniei si premiile reportate, sunt luate in considerare toate codurile valide primite in perioada Campaniei in conformitate cu Sectiunea 7.1, indiferent de modalitatea de inscriere mentionata in prezentul Regulament.
In baza codurilor promotionale valide primite prin cele 2 modalitati de inscriere in perioada Campaniei 01 septembrie 2010 ora 00:00:00, ora Romaniei si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59, ora Romaniei sistemul electronic va distribui numere de identificare unice pe baza numarului de telefon, a codului transmis si a momentului exact la care a fost primit codul (ora: minut: secunda).
Tragerea la sorti se va efectua dintre numerele de identificare unice atribuite fiecarui Participant potrivit mecanismului de mai sus, in prezenta unei comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, sub supravegherea unui Notar Public.
Tragerea la sorti va avea loc in data de 26 octombrie 2010, la sediul Agentiei si se vor extrage castigatorii in urmatoarea ordine:
a)    Castigatori pentru premiile pe ora reportate. Pentru fiecare premiu reportat se vor extrage un Castigator si 3 (trei) rezerve.
b)    Castigator pentru premiul Campaniei – un tricou JOE. Se vor extrage 1 (un) Castigator si 5 (cinci) rezerve

9.6.    Castigatorii Premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.
9.7.    Odata ce premiul este inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.
9.8.     La tragerea la sorti din 26 octombrie 2010 NU participa si numerele unice de identificare declarate castigatoare pentru Premiile alocate fiecarei ore.

SECTIUNEA  10. CONDITII DE VALIDARE

10.1.     Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, atat in cazul Premiilor pe ora cat si in cazul Premiului Campaniei, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
    Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
Sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie individualizat prin ambalajul inscriptionat cu codul promotional sub forma XXXXXXXXXXXXXX (14 caractere alfanumerice) (vezi Sectiunea 6 - PRODUSE PARTICIPANTE);
Sa trimita prin SMS la 1877 sau sa completeze in formularul de inscriere de pe www.indraznestesitu.ro codul tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional, un cod joker sau codul extra, in perioada 01 septembrie 2010 ora 00:00:00 si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59;
Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional, codul extra sau codul joker sa fie identic cu cel primit de Organizator prin SMS/inscris pe www.indraznestesitu.ro.
Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional sa fie intreg si lizibil. Validarea castigatorilor care participa la Campanie pe baza codurilor extra se va efectua pe baza acestora si a ambalajului promotional cumparat.
Codul  sa fi fost trimis fara semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este mentionat pe partea exterioara a ambalajului promotional, in functie de produsul participant la Campanie conform Sectiunii 6.
Ambalajul promotional sa fie intreg si original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codului promotional valid. Aceasta sectiune  este aplicabila in situatiile in care Organizatorul va oferi coduri extra.
In cadrul validarii, in cazul in care inscrierea in promotie s-a facut prin introducerea codului pe www.indraznestesitu.ro, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica validitatea numarului de telefon care insoteste codul castigator la inscrierea in promotie (de exemplu, dar fara a se limita la, Organizatorul va solicita Castigatorului sa retrimita codul castigator prin SMS folosind numarul de mobil inscris pe site-ul Campaniei).
Castigatorii nu vor fi validati in urmatoarele cazuri:
Participantul caruia i s-a alocat un Premiu nu indeplineste prevederile Sectiunii 11 de mai jos;
Constatarea oricaror neconcordante intre codul care a stat la baza atribuirii numarului unic de identificare extras drept castigator si cel comunicat, dupa caz, telefonic (SMS) sau pe site-ul www.indraznestesitu.ro, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv;
10.3.3.     Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajului promotional in original ce contine un cod promotional valid care a stat la baza atriburii numarului unic de identificare extras castigator;
10.4.     Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

SECTIUNEA  11. PROCEDURA DE VALIDARE  SI INMANARE A PREMIILOR

11.1. Dupa primirea mesajului text SMS sau e-mail din partea Organizatorului prin care este informat ca a castigat un Premiu de 100 de euro, Participantul va trebui sa contacteze Organizatorul, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare, la numarul de telefon 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale si sa trimita pe adresa Str. George Missail nr.50, sector 1, Bucuresti, cod postal 011543 cu mentiunea Campania „JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!” (prin recomandata cu confirmare de primire) urmatoarele:
a) ambalajul promotional ce contine codul castigator (nu si in cazul in care Participantul a castigat cu un cod joker) si/sau ambalajul in baza caruia s-a acordat codul extra castigator.

b) o declaratie pe propria raspundere precum ca indeplineste conditiile de participare mentionate in prezentul regulament, Sectiunea 5. Declaratia trebuie sa contina urmatoarele informatii, conform modelului prezentat in Anexa 1 din prezentul regulament: nume, prenume, adresa postala conform buletin/ CI, denumire banca, cont IBAN, numar de telefon.

c) o copie dupa extrasul sau de cont bancar in RON in care va fi platit premiul constand in bani
d) copie dupa actul de identitate personal sau al parintelui/tutorelui legal in cazul in care un participant castiga mai mult de 1 premiu per campanie constand in bani.
Daca castigatorul nu are cont bancar si refuza sa-si deschida unul si sa trimita documentele solicitate de Organizator, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la desemnarea sa, calitatea de castigator ii este retrasa. In cazul premiilor in bani reportate, premiul se acorda urmatoarei rezerve care indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru conturile transmise incorect si nici daca un castigator se razgandeste in privinta virarii de catre Organizator a premiului in contul bancar comunicat Organizatorului.
De asemenea, in cazul Premiilor pe Ora, daca Organizatorul nu receptioneaza in termen de 10 zile lucratoare de la data expedierii primului mesaj care il informeaza pe participant asupra potentialei sale calitati de castigator plicul cu toate documentele solicitate, castigatorul este invalidat, iar premiul se reporteaza.
Toate premiile in bani vor fi inmanate de catre Agentie (co-organizator) sub forma de virament bancar in contul castigatorilor, in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii documentelor necesare din partea castigatorului, conform Sectiunii 11.1 si dupa ce Organizatorul a virat la randul sau contravaloarea premiului + 1% in contul co-organizatorului. Castigatorul poate trimite documentele prin posta (recomandata cu confirmare de primire). Nu este permis viramentul in conturi bancare apartinand altor persoane cu exceptia persoanelor aflate intr-una dintre situatiile mentionate la Sectiunea 12. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului regulament.
11.2.     Premiul Campaniei constand in tricou va fi atribuit in urma unei trageri la sorti aleatoare pe baza numerelor unice de identificare. In decursul a 3 zile lucratoare dupa tragerea la sorti un reprezentant al Organizatorului va face 5 incercari telefonice de a contacta castigatorul premiului, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale). In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat prin apel telefonic, Organizatorul va trimite castigatorului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti un SMS (text) sau un e-mail cu urmatorul mesaj:
Felicitari! Ai castigat Tricoul Joe cu cod: XXXXXXXXXXXXXX. Pastreaza ambalajul pentru validare. Suna la 08008637853 pentru validare (Romtelecom, L-V 9-18)
Dupa contactarea prin apel telefonic sau SMS, Castigatorul trebuie sa trimita ambalajul promotional ce contine codul castigator (nu si in cazul in care Participantul a castigat cu un cod joker) sau ambalajul in baza caruia s-a acordat codul extra castigator. pe adresa Str. George Missail nr.50, sector 1, Bucuresti, cod postal 011543 cu mentiunea Campania „JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!” (prin recomandata cu confirmare de primire) in termen de 5 zile lucratoare de la primirea apelului/ mesajului SMS/email (data limita a primirii ambalajului la adresa mentionata este de 10 zile lucratoare). Daca la expirarea celor 10 zile lucratoare Organizatorul nu a primit ambalajul insotit de restul documentelor necesare, potentialul castigator al unui tricou JOE sau al unui premiu in bani reportat va fi invalidat si se va recurge la contactarea unei rezerve.
11.3.     In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii acesta va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorului sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau nu trimite Organizatorului declaratia in termen de 5 zile calendaristice de la data notificarii transmise castigatorului, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve.
11.4.     Participantii care au castigat un premiu si care nu trimit ambalajul promotional sau ambalajul in baza caruia au primit un cod extra original si intreg si  documentele cerute mai sus in termenul indicat, isi vor pierde orice drept asupra premiilor.
11.5. Daca unul dintre premiile oferite prin tragere la sorti nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participantul castigator a uneia sau a mai multor conditii de validare, Co-organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, primul numar de indentificare unic extras ca rezerva in cadrul tragerii la sorti. Daca nici acesta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere, in ordinea cronologica a extragerii, celelalte numere de identificare unice extrase ca rezerva. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul initial extras a conditiilor prezentului Regulament. Daca la epuizarea rezervelor va exista un premiu neacordat, acesta nu se va mai acorda si va ramane in proprietatea Organizatorului. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor.
11.6. Pentru premiile alocate fiecarei ore in valoare de 100 de euro, Organizatorul va face viramentul bancar cu sumele castigate, respectiv 425,7 RON, echivalentul a 100 de euro la cursul de 1 euro = 4,257 RON in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.
11.7.     Premiul Campaniei, constand intr-un tricou JOE va fi expediat prin curier catre castigator dupa o notificare telefonica prealabila conform art. 11.3, in maxim 30 de zile lucratoare de la validare. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiul care nu ajunge la destinatie sau ajunge deteriorat din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat. Atribuirea premiului se va face pe baza buletinului de identitate al Castigatorului sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani si a unui proces verbal de predare - primire.
11.8.     Lista castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei www.indraznestesitu.ro, pe www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul  validarii lor.
11.9.     Castigatorul tricoului oferit in cadrul acestei Campanii nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiului.

SECTIUNEA  12. MINORII SI PERSOANELE  AFLATE  IN  IMPOSIBILITATE  FIZICA DE  A  SE  DEPLASA

12.1.     Pentru ca un minor (cu varsta sub 18 ani) sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator:
- in cazul premiilor in bani, declaratie pe propria raspundere conform model prezentat in Anexa 1 a prezentului Regulament
- Sa semneze procesul verbal de acceptare a premiului in numele minorului;
- Ambalajul promotional ce contine codul promotional valid sau ambalajul cu eroare de tiparire/productie in cazul primirii unui cod extra.
12.2.     In cazul in care castigatorul unuia dintre Premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator/parinte/tutore legal in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului/ parintelui/ tutorelui legal sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

SECTIUNEA  13.  ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

13.1.    Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor cu coduri promotionale valide, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele Joe participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele Joe participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale ambalajelor care ar putea rezulta din aceste activitati.
13.2.    Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta Campanie.

SECTIUNEA  14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

14.1.    Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanti care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” de pe site-ul Campaniei corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotille Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU”
14.2.    Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Bd.. Dimitrie Pompei, Nr. 9 – 9A, Sector 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
14.3.    Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.  Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui legal si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.
14.4.    Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
14.5.    Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.
14.6.    Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor, orasul de resedinta, imaginea,si vocea. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA  15.  LIMITAREA RASPUNDERII

15.1.     Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, urmatoarele:
15.1.1.     Codurile primite prin SMS la 1877 /inscrise pe website inainte de data de 01 septembrie 2010 ora 00:00:00;
15.1.2.     Codurile primite prin SMS la 1877/ inscrise pe website dupa data de 12 octombrie 2010 ora 23:59:59;
15.1.3.     Pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;
15.1.4.     Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website (de exemplu, dar fara a se limita la) defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;
15.1.5.     Expedierea ambalajelor promotionale originale continand codul valid castigator la alta adresa decat cea comunicata de Organizator si nici pentru faptul ca ambalajul expediat se poate pierde pe drum din cauza serviciilor de curierat sau posta;
15.1.6.     Situatiile in care numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat sau situatiile in care Participantii inscriu pe pagina web un numar de telefon sau adresa de e-mail incorecte si din aceste cauze Organizatorul nu va putea contacta Participantul la Campanie pentru a-l valida;
15.1.7.     Situatiile in care numarul de telefon de pe care este trimis un mesaj SMS sau care a fost inscris pe website cu un cod promotional valid care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic extras castigator nu poate fi apelat in timpul precizat, conform conditiilor din prezentul Regulament, din orice motive independente de vointa Organizatorului;

15.1.8.     Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic extras castigator.
In aceste cazuri va fi validat castigator acel Participant care face dovada cumulativa ca:

a)    detine ambalajul in original continand codul care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic;
b)    este titularul datelor personale cu care s-a inscris in promotie;
c)    este titularul numarului de telefon care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului.
15.1.9.     Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1877;
15.1.10.     Formularele de inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;
15.1.11.     Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie;
15.1.12. Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;
15.1.13.     Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei promotionale produse Joe neparticipante la promotie sau care au inscriptionate coduri ilizibile.
15.2.     Ordinea receptionarii mesajelor SMS/inscrierilor pe website este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor/inscrierilor. Codurile promotionale tiparite pe partea exterioara a ambalajelor promotionale sunt inactive pentru participarea la Campanie inainte de data de 01 septembrie 2010 ora 00:00:00 si 12 octombrie 2010 ora 23:59:59. Dovada de expediere a SMS-urilor de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.
15.3.     Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare/ formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, dar fara a se limita la cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare.
15.4.     Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis in perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1877 (tarif stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul). De asemenea, Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului in cazul in care vor inscrie codul pe website-ul Promotiei.
15.5    Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.
Organizatorul nu va fi responsabil pentru achizitionarea produselor participante la promotie ale caror coduri promotionale contin erori de tiparire/productie insa isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in conformitate cu dispozitiile Sectiunii 7.1.1 de mai sus.

SECTIUNEA  16.  TAXE

16.1    Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.
16.2    Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1877, contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti, Romania sau trimiterii ambalajului castigator la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in campanie sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).

SECTIUNEA  17.  ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

17.1.    Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate va fi publicata pe site-urile www.indraznestesitu.ro, www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

SECTIUNEA  18.  FORTA MAJORA

18.1.    Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
18.2.    Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

18.3    In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

a)    pierderea bazelor de date care contin codurile promotionale si numerele de identificare unice;
b)    avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
c)    erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
d)    tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
e)    orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;
18.4       Enumerarea din sectiunea 18.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

SECTIUNEA  19.  LITIGII SI FRAUDE

19.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.
19.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim o saptamana de la data publicarii listei tuturor castigatorilor validati. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
19.3.    Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor continand codurile promotionale valide. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (i) a trimis codul promotional valid declarat castigator prin oricare din mijloacele mentionate la sectiunea 7.1., (ii) a primit SMS-ul sau mesajul de confirmare in cazul participarii prin SMS sau in cazul inscrierii pe site-ul www.indraznestesitu.ro conform sectiunii 7.1 si (iii) detine ambalajul original inscriptionat cu codul declarat castigator, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament; (iv) este titularul numarului de telefon care a stat la baza alocarii numarului de identificare unic sau a obtinut acordul titularului numarului de telefon pentru trimiterea SMS-ului. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
19.4.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.
19.5.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA  20.  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

20.1.    Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
20.2.    Regulamentul Campaniei „JOE – Indrazneste sa castigi ora de ora!” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei www.indraznestesitu.ro, www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro
20.3.    Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 6 exemplare originale, cu numarul de autentificare [  ] in [  ].
Prezentul Regulament a fost semnat si autentificat in prezenta unui notar public, la data de 18.08.2010, in 6 exemplare.
Nu avem elemente multimedia.
iuliana maria (baia mare) in 01 septembrie 2010, 19:14
Succes la toti, dar sper sa castig si eu cu joe.
veronica aura (braila) in 01 septembrie 2010, 19:21
eu am indraznit! si am castigat 100 euro.pe bune,nu mi-a venit sa cred. o sa imi vedeti numele in lista de castigatori. i-am cumparat copilului o napolitana joe cu vanilie,si am trimis codul. am primit imediat un mail ca am castigat banii. nu este minciuna,am mai castigat la joe un ceas timberland, acum vreo 2-3 ani.
Alin (Iasi) in 01 septembrie 2010, 19:30
Interesanta distributia premiilor: 100euro/ora, 1 tricou/campanie...
irina (targu neamt) in 01 septembrie 2010, 20:54
veronica,la cat timp ai primit mail ca ai castigat?
() in 01 septembrie 2010, 22:02
eu vreau sa castig tricoul .... e prea bestial :)
Gabriela Loredana (Brasov) in 04 septembrie 2010, 06:13
Pt Veronica Aura Daca ai trimis cumva codul pe site, cand ai castigat ai primit pe mail un singur mesaj cu Felicitari a-ti castigat! sau mai intai ai primit mesaj cu ...codul introdus de tine a fost procesat. Rezultatul procesarii e cod valid. Merci!
erzilia (suceava) in 05 septembrie 2010, 10:44
Felicitari organizatorilor pentru promotie...premii multe sa castige toata lumea...
veronica aura (braila) in 07 septembrie 2010, 11:24
nu ma speriati, am trimis codul si am primit mes imediat pe mail si intro ora pe tel. am sunat la ei si mi-au validat mes, asta era o conditie sa suni la nr de tel. nu cred k e teapa,, am mai castigat la joe un ceas timberland, il am si acum.
simona (galati) in 08 septembrie 2010, 08:46
eu am trimis mai multe coduri, si la fiecare am primit cate un mesaj pe mail cu " felicitari, ai introdus un cod valid" sau cv de genu. Trebuia sa primesc si pe telefon ceva? si cand afli daca castigi?
Gabriela Loredana (Brasov) in 08 septembrie 2010, 16:12
Castigi cand primesti mesaj :Felicitari! Ai castigat.... Daca a-ti intrat pe site a-ti vazut ca aceeasi persoana a castigat de mai multe ori.Ce norocosi!
Oana-Tatiana (FOCSANI) in 08 septembrie 2010, 22:37
Frumos concurs ....felicitari!Dar tare as dori si eu sa castig.....cu toate ca am trimis dupa tel 3 mesaje si m-am si inregistrat pe site cu aprox 10 coduri si am primit mesaj cu textul"felicitari esti inscris si ai un cod valid"si tot nu am castigat nimic...asta s-a intamplat intr-o saptamana...am trimis aprox 10-15 coduri intr-o saptamana si nu am castigat nimic....dar oare cum se castiga?cate coduri treb sa trimiti sa castigi?eu inca mai sper....succes!!!!
Gabriela Loredana (Brasov) in 12 septembrie 2010, 11:21
Pentru castigatori:pe la ce ora a-ti introdus codurile?
Gabriela Loredana (Brasov) in 15 septembrie 2010, 22:44
PENTRU ORGANIZATOR Buna seara! Am o intrebare: s-a inscris si sotul meu(Stefan Iancu- Brasov). la aceasta promotie Joe dar am observat din greseala ca a introdus pe site un nr. de telefon gresit.Se mai poate remedia situatia sau trebuie sa-si faca alt cont? Va multumesc!
gabriela (braila) in 17 septembrie 2010, 12:27
buna ziua am castigat pe 4 septembrie la joe,am trimis tot ce trebuia dar nu apar pe lista de castigatori,problema e ca eu m-am casatorit anul acesta si evident mi-am schimbat numele,iar la ei pe site apar cu numele vechi.am sunat de 2 ori sa intreb ce se intampla iar ei nu mi-au dat nici un raspuns concret.astati se termina si cele 10 zile de validare.eu ce sa inteleg?pot sa imi iau gandul de la premiu doar pentru ca m-am casatorit?
Cipri (IS) in 17 septembrie 2010, 20:24
daca citeste si Denisa , castigatoarea la acesta promotie mesajul acesta o rog sa lase un mesaj
mirela (tirgu secuiesc) in 19 septembrie 2010, 12:37
incerc sa trimit un cod si mi se spune ca este incorect dar nu inteleg de ce ?am introdus codul de mai multe ori si am obtinut acelasi raspuns .as vrea o lamurire in acest sens .va multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 septembrie 2010, 09:53
Draga Mirela (Targu Secuiesc),
In regulament este prevazut un numar Infoline la care poti suna pentru lamuriri cu privire la codul tau: 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale). Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 septembrie 2010, 18:47
Raspunsul organizatorilor pentru Gabriela (Braila):
Draga Gabriela,
Felicitari pentru premiul castigat! Documentele trimise au fost validate, poti verifica acest lucru in lista castigatatorilor de pe www.indraznestesitu.ro.
Mult succes in continuare,
Echipa JOE
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 septembrie 2010, 18:50
Raspunsul organizatorilor pentru Gabriela Loredana (Brasov):
Draga Gabriela Loredana,
Pentru o verificare detaliata a situatiei intalnite, te rugam sa apelezi la 08008637853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) sau la 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m sau ne poti scrie pe contact.nestle@ro.nestle.com.
Mult succes la premii,
Echipa JOE
gabriela (roman) in 27 septembrie 2010, 17:12
a castigat careva care a trimis pe www.indraznste si tu.ro sau sunt doar castigatori care au trimis sms
iuliana maria (baia mare) in 27 septembrie 2010, 21:15
ce trebuie sa fac sa castig si eu sa bag codul la ora fixa sau inainte cu cateva secunde sa fie fix?daca poate sami raspunda careva care a castigat de multe ori fiti buni si ziceti secretul
iuliana maria (baia mare) in 29 septembrie 2010, 09:03
am bagat codul chiar la ora fixa si tot nu am castigat :((
Gabriela Loredana (Brasov) in 29 septembrie 2010, 23:27
Chiar nici un castigator nu ne spune si noua la ce ora a introdus codurile de au castigat? Si nu imi vine sa cred ca sunt persoane care au castigat si de 10 ori!!!!
erzilia (suceava) in 30 septembrie 2010, 16:27
O cunostinta a mea a castigat intr-o noapte la ora 3:54,dar asta nu inseamna ca in fiecare noapte se castiga la acea ora.
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 septembrie 2010, 16:28
Pentru Gabriela Loredana (Brasov) si Iuliana Maria (Baia Mare): cititi cu atentie regulamentul si veti gasi, la Sectiunea 9, raspunsul pe care il asteptati.
Echipa Infopromotii.
veronica aura (braila) in 01 octombrie 2010, 11:31
am mai trimis si eu coduri, dar nu au mai fost castigatoare.dar AM PRIMIT BANII, azi la 10.40.am serviciul care ma anunta pe telefon cand imi intra ceva in cont.asa ca mult succes.
gabriela (roman) in 01 octombrie 2010, 12:30
PENTRU MODERATOR luati in seama si codurile trimise pe net sau sunt castigatori care au trimis doar prin sms
Moderator 2 (Infopromotii) in 01 octombrie 2010, 15:00
Pentru Gabriela (Roman): se "iau in seama" si codurile trimise pe net, asa cum se mentioneaza in Sectiunea 9 din regulament.
Mult succes!
mugurel (botosani) in 02 octombrie 2010, 08:12
O promotie super tare!!! Am castigat si eu si castiga toata lumea.Eu cred ca e cea mai tare promotie de anul acesta! Felicitari Nestle Team,asteptam urmatoarea promotie!
erzilia (suceava) in 02 octombrie 2010, 08:14
Si prietenul meu a primit ieri banii.Multumim Joe,Nestle Romania...si mai asteptam asemenea promotii si pe viitor(cu premii multe sa castige toti participantii).
Floarea (Toplita) in 06 octombrie 2010, 18:50
Eu cred ca minutul care este castigator ar trebui schimbat in fiacare ora deoarece cine castiga o data va tine cont si va trimite in acelasi minut codul .Altii care trimit multe coduri nu prind nici un premiu si nu mi se pare corect.Am ma trimis un mesaj dar nu a aparut.Succes tuturor participantilor!
mirela (Arad) in 08 octombrie 2010, 21:04
buna ,vreau sa intreb am trimis azi pe la amiaza mai multe coduri prin website si nu am primit mesaj de confirmare daca sau validat codurile sau nu , de ce ? va multumesc ,si bafta
Lazar (Galati) in 10 octombrie 2010, 23:40
In noaptea de 08.10.2010, in intervalul orar 4-5 a.m. am introdus 5 coduri si nu am primit email de confirmare decat pentru primul. Ati patit asa ceva? Ce se intampla?
Johny (Botosani) in 11 octombrie 2010, 09:10
Cea mai buna promotie a anului 2010, foarte multi romani au castigat nu doar cativa premii mari...Minus ar fii doar acum pe final nu a fost remediata problema confirmarii codurilor prin email sau sms in caz de castigare a premiului de 100 Euro. Stiu persoana care a castigat premiul de 100 euro si nu a fost anuntata prin sms sau email. doar la castigarea celui de-al doilea premiu a aflat de celalalt. Stimati moderatori, informati Nestle despre aceste mari erori de confirmare sa fie remediate macar pe ultima "100" de metri, altfel vor fii multe comentarii contra. Nestle= The best of 2010 !!!!
ion (odorheiu secuiesc) in 19 octombrie 2010, 18:50
jos palaria in fata unui asemenea concurs! o singura remarca. ca si pana acum si de acum incolo raman la parerea mea personala ca in spiritul fair-play, o persoana sa aiba dreptul sa castige o singura data un premiu de aceasi valoare. eu inteleg ca vanzarile conteaza si nici un regulament de concurs nu poate fi perfect dar ganditiva si mai multi romani ar fi fericiti si veti vedea nimeni nu ar putea reprosa nimic. desigur totul depinde de noroc si cel mai important sa participi la concursuri! felicitari organizatorilor si colectivului infopromotii pentru modul exact si prompt de raspunsuri la intrebarile participantilor! sanatate va doresc si cat mai multe concursuri!
Ramona (HOREZU) in 27 octombrie 2010, 10:20
stie cineva dintre voi care este castigatorul tricoului joe
iulian (baia mare) in 31 octombrie 2010, 10:10
Sper ca acesta sa fie ultimul concurs CU CODURILE LA VEDERE - am vazut destui prin supermarket cu cutiile de Joe la îndemâna si concurau de mama focului FARA SA CUMPERE PRODUSELE !!! Unii clapaceau smsuri, altii/altele dictau prin telefon coduri, altii faceau poze ambalajelor, veselie mare... La celalalt nivel, pot sa presupun ca un comerciant dibace s-a descurcat la mii de coduri chiar înainte de a ajunge marfa pe raft? Lista cu câstigatori (multipli...) este imaginea jenanta a unui sistem de joc tipic românesc. Nimic din astea nu s-ar fi întâmplat daca s-ar fi tiparit codurile în interiorul ambalajului, conditionând astfel intrarea în joc cu achizitionarea marfii. Mult succes Joe!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Joe - Indrazneste sa castigi ora de ora!"

Ultima actualizare: 12 ian. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Joe - Indrazneste sa castigi ora de ora!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media