CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

JOE te reinvata sa socializezi offline

Promotie concurs online cu premii Joe

Premiul: un sejur de 4* la mare + 250 euro bani de buzunar pentru 5 participante si 5 participanti. Participantul/ participanta clasat(a) pe locul 1 in topul sanselor va fi Castigatorul 1, care va alege Castigatorul 2 dintre ceilalti participanti de sex opus. Participantii clasati pe locul 2 si 3 in topul sanselor vor fi Castigatorii 3 si 4, iar Castigatorii 5 - 10 vor fi desemnati prin tragere la sorti.

Inscrie-te pe www.indraznestesitu.ro si acumuleaza sanse introducand in contul tau coduri unice promotionale de pe produsele JOE participante (primul cod = 10 sanse, al doilea = 20 sanse, al o sutalea = 1000 sanse etc.) si strange coduri Joker completand chestionarul de pe site, invitand 10 prieteni (folosind functia de pe site) sa isi creeze si ei conturi si postand propuneri (poze sau texte) la temele din paginile Joys si Caramel. Te poti inscrie cu maximum 100 de coduri unice de pe ambalajele participante. Pastreaza ambalajele pentru validare.

Perioada promoţiei: 13 aprilie - 18 mai 2010

Promotie expirata
9 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„JOE te reinvata sa socializezi offline”
13 aprilie 2010 - 18 mai 2010


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei promotionale pentru consumatori „JOE te reinvata sa socializezi offline” (denumita in continuare "Campania") este S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L. (denumita in continuare “Organizatorul” sau „Nestle Romania”), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor intra in vigoare la data autentificarii actului aditional prin care Regulamentul este modificat.

1.3. Campania se va desfasura prin intermediul agentiei SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod unic de inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.


SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.


SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania.


SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

4.1. Campania va incepe in data de 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si se va incheia la data de 18 mai 2010 ora 23:59:59.

4.2. Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui cod valid in conformitate cu Sectiunea 8 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 18 mai 2010 ora 23:59:59. Orice cod trimis inainte de data 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 sau dupa data de 18 mai 2010 ora 23:59:59 nu va fi luat in considerare.

4.3. Promotia se desfasoara online, prin intermediul site-ului www.indraznestesitu.ro.


SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

5.2. La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”) cu varsta de minim 16 ani impliniti la data inceperii campaniei care trimit cel putin un cod tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional al produselor participante, un cod joker sau un cod extra (vezi Sectiunea 8), respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.indraznestesitu.ro. Conform Sectiunii 12 din prezentul Regulament, persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentatul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea casutei de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.indraznestesitu.ro.

5.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PRODUSELE PARTICIPANTE

6.1. La aceasta Campanie participa urmatoarele produse ce contin pe ambalaj codul promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestlé Romania:
JOE Vanilie 200g
JOE Vanilie 50g
JOE Vanilie Glazurate 200g
JOE Glazurat 16g
JOE Cacao 80g
JOE Cacao 50g
JOE Cacao 200g
JOE Caramel 25g
JOE Cacao Glazurate 80g
JOE Cacao 350g
JOE Alune 200g
JOE Joyz 36g
JOE Joyz 140g
JOE Ciocolata cu lapte 200g
JOE XXL Ciocolata cu lapte 50g

6.2. Ambalajele produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care, in plus fata de informatia obisnuita, vor contine un cod format din 14 caractere alfanumerice, tiparit pe exteriorul ambalajului si denumit cod promotional.


SECTIUNEA 7. PREMIILE ACORDATE

7.1. In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:


Categoria de Premii Nr. de premii Tip Premiu Valoare totala
(TVA inclus)
RON
Premiul mare 10 Pachet format din sejur
de 7 zile la mare
+ 250 de euro*
bani de buzunar
22900 RONValoarea totala bruta a Premiilor este de 24970 RON (TVA inclus).
* 1 euro = 4.1179 RON

Descrierea unui pachet - premiu:
a) 250 Euro, platibili in contul bancar al castigatorului (sau parintelui/ tutorelui legal in cazul minorilor, cum este precizat la sectiunea 10.3) la cursul de 4.1179 RON pentru un Euro. In cazul in care beneficiarul (sau parintele/ tutorele legal in cazul minorilor, cum este precizat la sectiunea 10.3) nu detin un cont bancar ei vor trebui sa isi deschida un cont in termen de 5 zile de la solicitarea organizatorului, in caz contrar castigul este invalidat

b) Sejur la mare, in perioada 28.06.2010 – 04.07.2010 (perioada excursiei este fixa si trebuie respectata intocmai; nu se acorda contravaloarea in bani a excursiei iar transportul nu este inclus)
- cazare pe litoralul romanesc, judet Constanta, zona Mamaia, pensiune de 4*
- mic dejun inclus
Obligatiile castigatorului:
a) sa respecte intocmai regulamentul de ordine interioara al locului de cazare; orice paguba sesizata de proprietarul/ administratorul cladirii si imputabila castigatorului va fi suportata in intregime de catre acesta, Organizatorul neputand fi facut raspunzator

b) sa respecte intocmai prezentul regulament precum si conditiile de validare si termenele limita impuse de Organizator

c) sa suporte costul transportului pana la locul de cazare si transportul pentru intrarea in posesie a premiului (intrarea in posesie a premiului se face la sediul Agentiei in decurs de maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea ca si castigator; la sediul Agentiei, castigatorul va semna procesul verbal de predare a premiului (precum si declaratia parintelui/ tutorelui legal in cazul minorilor, cum este precizat la sectiunea 10.3) si ii vor fi inmanate toate documentele necesare pentru intrarea in posesie a premiului)

d) sa suporte toate taxele si impozitele locale (ca de exemplu, dar fara a se limita la taxa de bariera, taxa de plaja sau umbrela de soare)

e) sa suporte contravaloarea oricaror amenzi ocazionate de nerespectarea legislatiei/ regulamentelor interioare pe parcursul sejurului precum si a transportului catre si dinspre locul de cazare si/sau a transportului catre si dinspre sediul agentiei pentru intrarea in posesie a premiului

f) sa suporte contravaloarea serviciilor medicale pe perioada sejurului precum si pe durata transportului catre si dinspre locul de cazare sau a transportului catre si dinspre sediul agentiei pentru intrarea in posesie a premiului

g) sa suporte alte cheltuieli ca de exemplu, dar fara a se limita la cheltuieli de masa si agrement pe perioada sejurului precum si pe durata transportului catre si dinspre locul de cazare si/sau a transportului catre si dinspre sediul agentiei pentru intrarea in posesie a premiului

h) sa accepte ca Organizatorul nu este in niciun fel raspunzator pentru orice incidente sau accidente ce pot aparea pe durata sejurului sau a transportului catre si dinspre locul de cazare sau a transportului catre si dinspre sediul Agentiei pentru intrarea in posesie a premiului, ca de exemplu dar fara a se limita la accidente rutiere, feroviare, catastrofe naturale, inec, incediu, vatamari corporale, toxiinfectii alimentare, etc.

i) sa nu trimita in excursie o alta persoana (el insusi sau persoana careia i-a cedat sejurul in conditiile Sectiunii 10.3, de comun acord cu Organizatorul): accesul in locatie se va face pe baza listei trimisa de catre Organizator si pe baza actului de identitate

j) sa accepte ca introducerea altor persoane in unitatea de cazare se face pe propria raspundere, Organizatorul nefiind raspunzator in niciun fel pentru orice consecinta derivata din acest fapt

7.2. Revendicarea premiului presupune urmatoarele:
- Semnarea unui proces verbal de predare – primire a excursiei la sediul Agentiei (si a unei declaratii a tutorelui legal/ parintelui, cum este precizat la Sectiunea 10.3, in cazul minorilor). In caz contrar se retrage calitatea de castigator, iar premiul se acorda unei rezerve. De asemenea, se retrage calitatea de castigator in cazul in care participantul nu se prezinta la sediul Agentiei in termenul limita comunicat de Organizator;

- Semnarea unei declaratii prin care castigatorul se angajeaza sa respecte perioada mentionata in Sectiunea 7.1 a prezentului Regulament Oficial, odata cu revendicarea premiului. In cazul in care acest angajament nu va fi respectat, premiul respectiv va fi retras, iar Organizatorul isi rezerva dreptul sa il atribuie primei rezerve;

- Prezentarea unei copii dupa cartea de identitate.

SECTIUNEA 8. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

8.1. Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat la Sectiunea 6 sau sa foloseasca un cod joker si sa se inscrie in Campanie intre 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 18 mai 2010 ora 23:59:59 trimitand codul tiparit pe partea exterioara a ambalajului promotional al produselor participante sau codul joker prin:
accesarea web-site-ului www.indraznestesitu.ro si crearea unui cont, daca nu au deja unul creat in promotiile anterioare, prin completarea unui formular de inregistrare, mentionand:
(*) Username
(*) Nume, Prenume
(*) Data nasterii
(*) Sex
Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament, (*) Judet/Sector, (*) Localitate (domiciliul stabil)
(*)Telefon Mobil valid care ii apartine sau la care are acces
(*) E-mail
(*) Parola si Confirmare parola
ID Messenger/ Retea Messenger
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
(*) Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: [ ] Email [ ] Posta [ ] SMS [ ] Telefon - apel vocal
(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.indraznestesitu.ro, a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.
(*) Confirmarea consultarii si acceptarii prevederilor Regulamentului si a termenilor si conditiilor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si a conditiilor de utilizare pe acest site.
Sa intre in pagina „Introdu un cod” si sa completeze:
(*) codul de pe ambalajul participant la promotie sau codul joker
(*) cod securitate CAPTCHA
8.1.1. In cazul in care se constata ca exista erori de tiparire/productie (luand ca exemplu, dar fara a ne limita la aceasta, coduri greu lizibile inscriptionate pe ambalaje) si cumparatorul unui produs participant face dovada existentei acestor erori in termen de 5 zile de la data sesizarii adresate Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a acorda cumparatorului un cod extra cu care acesta poate participa la Campanie.

Pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor la promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in urmatoarele conditii:
a) daca Participantul a cumparat un produs al carui ambalaj contine un cod promotional cu erori de tiparire (de exemplu, dar fara a ne limita la acestea, coduri greu lizibile) si face dovada achizitionarii acestuia in termen de 5 zile de la semnalarea problemei.

b) daca participantul introduce un cod promotional si primeste mesajul „Eroare cod! Pentru detalii sunati la 0800 8 637 853 (Romtelecom) sau la 021 204 4000”. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica situatia respectiva, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor sa ii ofere Participantului un cod extra. Situatiile mentionate mai sus pot fi solutionate pana in ultima zi de desfasurare a campaniei, 18.05.2010, ora 18h00.
Codurile extra au acelasi statut ca si codurile promotionale de pe ambalajele produselor participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform Sectiunii 8.1 din prezentul Regulament.

8.2. Participantul va pastra toate ambalajele cu codurile promotionale in original pentru validare in cazul in care Participantul va fi declarat castigator si il va trimite catre Organizator.

8.3. Un Participant are dreptul sa participe in Promotie cu maximum 100 de coduri de pe ambalajele produselor participante sau coduri extra, dar fara a se lua in calcul si codurile joker participante in Promotie.

8.4. Pentru ca o inscriere pe www.indraznestesitu.ro sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

8.4.1. sa contina un cod promotional valid sub forma XXXXXXXXXXXXXX (14 caractere) sau un cod joker inregistrat in baza de date a Organizatorului;

8.4.2. codul sa fie primit de Organizator in perioada 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 18 mai 2010 ora 23:59:59;

8.4.3. sa-l trimita respectand prezentul Regulament

8.5 Coduri joker: De asemenea, in perioada 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 12 mai 2010 ora 23:59:59, Participantii se pot inscrie in Campanie folosind coduri joker.

Codurile joker se obtin prin urmatoarele modalitati:
8.5.1. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 8.1.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Chestionar” si raspunde la toate intrebarile afisate. In momentul in care apasa butonul trimite, primeste un cod joker cu care se poate inscrie in promotie conform prevederilor prezentului Regulament.
c) Pe intreaga perioada a Campaniei, un utilizator logat poate completa o singura data chestionarul. Participantul primeste un singur cod joker aferent completarii integrale a chestionarului.
Participantii care au completat Chestionarul in promotiile anterioare nu au dreptul sa-l mai completeze.

8.5.2. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 8.1.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Invita un prieten” si trimite un email unui prieten in care il invita sa-si faca cont pe www.indraznestesitu.ro. Codul joker se acorda doar daca prietenul invitat acceseaza www.indraznestesitu.ro, dand click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.indraznestesitu.ro.
c) Un Participant poate invita un numar nelimitat de prieteni, dar va primi coduri joker doar pentru primii 10 (zece) prieteni invitati cu succes (conform punctului b. de mai sus) pe intreaga durata a Campaniei.
8.5.3. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 8.1.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Joyz” si raspunde la intrebarea „Cum si de ce sa te lasi de online?” completand un formular cu campurile: motiv, descriere motiv, incarca poza (optional), cod securitate CAPTCHA. Un Participant are dreptul sa trimita maximum 3 propuneri pe zi (indiferent daca sunt acceptate sau respinse in urma moderarii).
b) Toate propunerile vor fi moderate de Organizator si vor fi acceptate sau respinse in termen de 5 zile lucratoare din momentul primirii propunerilor de catre Organizator. Exceptie fac cazurile independente de vointa Organizatorului, precum dar fara a se limita la probleme tehnice legate de sistemul informatic care gazduieste site-ul. Activitatea participantilor pe www.indraznestesitu.ro nu va fi afectata in aceasta perioada, astfel codurile pentru materialele trimise si aprobate se vor acorda retroactiv (dar fara a depasi data limita a promotiei).
c) Zilnic, dintre toate propunerile trimise si acceptate se vor acorda coduri joker pentru maxim 100 de propuneri alese aleator.
d) Castigatorii codurilor joker le vor primi prin e-mail la adresa cu care sunt inscrisi pe www.indraznestesitu.ro in cel mult 5 zile lucratoare de la desemnarea lor in calitate de castigatori si le vor regasi, de asemenea, si in contul lor in sectiunea „Codurile mele”.
8.5.4. Daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:
a) Participantul isi face un cont pe www.indraznestesitu.ro conform instructiunilor de la art 8.1.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.indraznestesitu.ro, intra in pagina „Caramel” si raspunde la intrebarea „Cum socializezi offline?” completand un formular cu campurile: propunere, descriere propunere, incarca poza (optional), cod securitate CAPTCHA. Un Participant are dreptul sa trimita maximum 3 propuneri pe zi (indiferent daca sunt acceptate sau respinse in urma moderarii).
b) Toate propunerile vor fi moderate de Organizator si vor fi acceptate sau respinse in termen de 5 zile lucratoare din momentul primirii propunerilor de catre Organizator. Exceptie fac cazurile independente de vointa Organizatorului, precum dar fara a se limita la probleme tehnice legate de sistemul informatic care gazduieste site-ul. Activitatea participantilor pe www.indraznestesitu.ro nu va fi afectata in aceasta perioada, astfel codurile pentru materialele trimise si aprobate se vor acorda retroactiv (dar fara a depasi data limita a promotiei).
c) Zilnic, dintre toate propunerile trimise si acceptate se vor acorda coduri joker pentru maxim 100 de propuneri alese aleator.
d) Castigatorii codurilor joker le vor primi prin e-mail la adresa cu care sunt inscrisi pe www.indraznestesitu.ro in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lor in calitate de castigatori si le vor regasi, de asemenea, si in contul lor in sectiunea „Codurile mele”.
8.6. Un participant poate incarca propuneri atat timp cat sunt respectate urmatoarele conditii, incluzand dar fara a se limita la:
a) Materialele sunt originale si respecta tema concursului: „Cum si de ce sa te lasi de online?”, respectiv „Cum socializezi offline?”
- Descrierea nu depaseste 300 de caractere
- Pozele nu depasesc 500 KB si sunt in format JPEG
- Materialele respecta conditiile impuse de legislatia in materie. Materialele trebuie sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale.
- Materialele nu incalca dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor. Incarcarea unui material pe site se face pe propria raspundere a participantului, care garanteaza ca toate persoanele ce apar sau sunt mentionate in respectivul material si-au dat acordul in acest sens si, de asemenea, garanteaza ca nu sunt incalcate drepturile de autor.
- Materialele nu instiga la violenta, sinucidere, crima, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbala sau fizica.
- Materialele nu prezinta si nu fac referire la alta marca decat Joe.
- Calitatea materialului sa fie rezonabila (imaginile sa fie suficient de clare pentru a putea fi distinse, rezolutia suficient de buna; de asemenea, textul propunerii trebuie sa fie rezonabil de corect redactat din punct de vedere gramatical).
- Nu este incalcata nicio lege referitoare la proprietatea intelectuala: nu este permisa incarcarea de materiale preluate din, dar fara a se limita la, emisiunile posturilor TV, alte site-uri de internet, portofolii publice ale artistilor.
- Materialele incarcate pe www.indraznestesitu.ro nu trebuie sa aiba conotatii politice. Nu vor fi aprobate materialele care contin acte de vandalism, furt, distrugere, orice fel de forma de violenta fizica sau verbala, accidente de circulatie cu victime, consumul de droguri sau substante halucinogene cat si materiale cu continut pornografic. De asemenea, sunt interzise materialele prin care se instiga la discriminare pe baza de rasa sau origine etnica, religie, dizabilitati, varsta sau orientare sexuala. De asemenea, sunt interzise materialele cu caracter umilitor sau injositor pentru aceste categorii.
b) Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei. De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate promotiei pe site-ul www.indraznestesitu.ro. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul textelor si informatiilor postate sau introduse pe site.
c) Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.
d) Toate materialele trimise in cadrul acestei campanii promotionale devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.
Nerespectarea oricareia dintre conditiile mentionate anterior conduce automat la descalificarea respectivului material si neaprobarea sa catre publicare pe site.
8.7. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu publica sau de a modifica inainte sau dupa aprobare orice material sau informatie trimisa de un participant la prezenta Campanie care nu respecta prevederile prezentului Regulament, ca de exemplu, dar fara a se limita la, poza de profil, numele de utilizator folosit la inregistrarea pe site, titlul si descrierea materialelor incarcate.

8.8. Codurile joker au acelasi statut ca si codurile inscriptionate pe ambalajele JOE participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform Sectiunii 8.1 din prezentul Regulament.

8.9. MESAJELE CAMPANIEI - pentru fiecare cod inscris pe www.indraznestesitu.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere care va avea un mesaj de acest tip:
Felicitari! Ai inscris un cod in promotia “JOE te reinvata sa socializezi offline”. Un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Verifica e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Nu uita sa pastrezi ambalajul. Pentru detalii suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom).

Pentru fiecare cod inscris pe www.indraznestesitu.ro in perioada Campaniei in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi, in cel mult 24 de ore, un mesaj, pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in Promotie, care va avea un mesaj de tipul:

a) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Felicitari! Codul este valid. Te-ai inscris la promotia “JOE te reinvata sa socializezi offline”. Pastreaza ambalajul pentru validare! Detalii la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale). Fiecare cod valid introdus iti aduce din ce in ce mai multe sanse de castig. Succes!
b) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Cod incorect! Trimite codul promotional tiparit pe ambalajul JOE, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale). Fiecare cod valid introdus iti aduce din ce in ce mai multe sanse de castig. Succes!
c) daca un cod corect a mai fost inscris in promotie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Eroare cod! Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
d) daca un Participant ajunge la limita a 100 de coduri valide inscrise in promotie la care are dreptul conform prezentului Regulament (fara a lua in calcul si codurile joker), va primi un e-mail cu urmatorul mesaj:
Ai inscris deja 100 de coduri valide in promotia “JOE te reinvata sa socializezi offline”. Te rugam sa consulti regulamentul. Pentru detalii suna la Infoline 08008637853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale).
e) daca pe toata perioada Campaniei un total de 100 (o suta) coduri incorecte sunt inscrise pe website de pe aceeasi adresa de IP, Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze daca este vorba despre o frauda (de exemplu, dar fara a se limita la numarul mare de coduri incorecte inscrise in Campanie de pe respectivul IP si/sau intervalul de timp scurt in care codurile respective au fost trimise). In cazul sesizarii unui caz de frauda, Organizatorul isi rezerva dreptul sa restrictioneze accesul in promotie al unuia sau a mai multor conturi/inscrieri pe website de pe acea adresa de IP. In acest caz, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Adresa de IP XXXXXXX a incalcat Regulamentul campaniei JOE. Pentru detalii suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale).
8.10. Organizatorul nu este raspunzator pentru e-mailurile care nu ajung la destinatie din cauza, dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic.

8.11. Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila. Pentru numarul 021 204 4000, Participantul trebuie sa solicite transferul la Serviciul Consumatorului), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

8.12. SANSE - cu fiecare cod promotional valid (de pe produsele JOE participante in promotie) inscris in campanie, sansele, respectiv intrarile Participantilor in tragerea la sorti cresc progresiv, fiecare intrare noua valorand de 10 ori numarul sau de ordine, ca de exemplu:
- primul cod promotional valid introdus in campanie iti aduce 10 sanse, respectiv intrari in tragerea la sorti;
- al doilea cod promotional valid introdus in campanie iti aduce inca 20 de sanse, respectiv intrari in tragerea la sorti;
- al treilea cod promotional valid introdus in campanie iti aduce inca 30 de sanse, respectiv intrari in tragerea la sorti;
- al o sutalea cod promotional valid introdus in campanie iti aduce inca 1000 de sanse, respectiv intrari in tragerea la sorti.

8.12.1. Fiecare cod joker inscris in cadrul Campaniei aduce unui Participant o singura sansa, respectiv o intrare unica in tragerea la sorti, desemnata printr-un identificator unic asociat automat de sistemul computerizat de tragere la sorti.

8.13. La sfarsitul Campaniei, se va stabili in ordine decrescatoare topul Participantilor cu cele mai multe sanse. Pe locul 1 (intai) se va clasa Participantul care a acumulat cel mai mare numar de sanse, iar pe ultimul loc, Participantul care a acumulat cel mai mic numar de sanse.

8.14. Daca 2 (doi) sau mai multi Participanti au acelasi numar de sanse, se va clasa pe locul superior Participantul care a acumulat primul respectivul numar de sanse.


SECTIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI

9.1. In cardul prezentei Campanii, premiul constand intr-un Sejur de 7 zile la mare + 250 de euro bani de buzunar pentru 10 persoane participante in cadrul Campaniei (5 fete + 5 baieti) se acorda dupa cum urmeaza:
a) Locul 1 (unu) in grupul de 10 persoane – se va acorda Participantului care a acumulat cele mai multe sanse (se afla pe locul intai in top-ul sanselor) si indeplineste toate criteriile de validare specificate la Sectiunea 10. De asemenea, Participantul care a acumulat cele mai multe sanse are dreptul sa aleaga Participantul care va ocupa Locul 2 (doi), respectand conditiile de la punctul b). Toti participantii clasati pe urmatoarele locuri in topul sanselor sunt considerate rezerve.

b) Locul 2 (doi) in grupul de 10 persoane – se va acorda unui Participant care va fi ales de Castigatorul situat pe Locul 1 (intai) respectand urmatoarele conditii:
- are un cont activ pe www.indraznestesitu.ro si nu a fost deja desemnat castigator si a inscris cel putin un cod promotional, un cod extra sau un cod joker in cadrul prezentei Campanii
- este de sex opus Participantului situat pe Locul 1 (daca pe Locul 1 se va situa o fata, trebuie sa aleaga un baiat; iar daca pe Locul 1 se va situa un baiat, trebuie sa aleaga o fata)
- respecta toate conditiile de validare specificate la Sectiunea 10
Daca un Participant ales pentru Locul 2, nu respecta criteriile de validare sau refuza premiul, Castigatorul situat pe Locul 1 (intai) va alege un alt participant pana cand premiul va fi acordat.

c) Locul 3 (trei) in grupul de 10 persoane – se va acorda Participantului care s-a clasat pe locul urmator Locului 1 in topul sanselor indeplinind cumulat urmatorarele conditii:
- este de sex opus Participantului situat pe Locul 1
- respecta toate conditiile de validare specificate la Sectiunea 10
Toti participantii clasati pe urmatoarele locuri in topul sanselor sunt considerate rezerve.

d) Locul 4 (patru) in grupul de 10 persoane – se va acorda Participantului care s-a clasat pe locul urmator Locului 1 in topul sanselor indeplinind cumulat urmatorarele conditii:
- este de acelasi sex cu Participantului situat pe Locul 1
- respecta toate conditiile de validare specificate la Sectiunea 10
Toti participantii clasati pe urmatoarele locuri in topul sanselor sunt considerate rezerve.

e) Locurile 5 (cinci) pana la 10 (zece) in grupul de 10 persoane vor fi desemnate prin tragere la sorti dupa cum urmeaza:
In tragerea la sorti intra toti Participantii care si-au facut un cont valid pe www.indraznestesitu.ro si care au introdus cel putin un cod promotional, un cod extra sau un cod joker in perioada Campaniei.
In baza codurilor valide primite, sistemul electronic va distribui numarul de sanse, respectiv numarul de intrari in tragerea la sorti aferent fiecarui Participant conform Sectiunii 8.12. (si in special 8.12.1)
Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei, sub supravegherea unui Notar Public in data de 25 mai 2010. Se vor extrage 3 Castigatori si 50 de rezerve de sex feminin plus 3 Castigatori si 50 de rezerve de sex masculin.

9.2. Tragerea la sorti este publica si va fi efectuata la sediul SC Interactions Marketing SRL, din Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti. Oricine doreste sa participe la tragerea la sorti trebuie sa instiinteze Organizatorul, cu 7 (sapte) zile in avans de data la care este programata fiecare extragere conform prezentului Regulement, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa Nestle Romania, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti.

9.3. Un participant are dreptul la un singur pachet – premiu.

9.4. Premiul nu este transmisibil (cu exceptia situatiei prevazute la sectiunea 10.3). Nu se poate oferi contravaloarea in bani a Sejurului de 7 zile la mare. In cazul in care un castigator renunta la premiu dupa inmanarea documentelor de intrare in posesie a premiului, premiul nu se mai acorda.


SECTIUNEA 10. CONDITII DE VALIDARE

10.1. Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
• Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
• Sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie individualizat prin ambalajul promotional (vezi Sectiunea 6 – PRODUSE PARTICIPANTE) sau sa obtina un cod joker pe site-ul www.indraznestesitu.ro conform Sectiunii 8.
• Sa inscrie de pe www.indraznestesitu.ro codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului, codul extra sau codul joker in perioada 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 18 mai 2010 ora 23:59:59;
• Codurile promotionale tiparite pe partea exterioara a ambalajelor cu care a acumulat numarul de sanse sa fie identice cu cele primite de Organizator pe www.indraznestesitu.ro.
• Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului sa fie intreg si lizibil;
• Codul promotional sa fi fost trimis fara semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este mentionat pe partea exterioara a ambalajului promotional;
• Ambalajul promotional sa fie intreg si original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codurilor promotionale castigatoare.
• Castigatorii nu vor fi validati in urmatoarele cazuri:

10.2.1 Constatarea oricaror neconcordante intre codurile promotionale cu care a acumulat numarul de sanse si cele comunicate pe site-ul www.indraznestesitu.ro, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv;

10.2.2. Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajelor promotionale in original cu care a acumulat numarul de sanse pe www.indraznestesitu.ro.

10.3 In cazul in care participantul declarat castigator are varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani acest participant va fi validat numai daca unul dintre parintii/tutorele participantului, sau o alta persoana majora cu acordul parintelui/tutorelui, transmite Organizatorului o declaratie pe proprie raspundere prin care declara ca il va insoti pe minor, in excursia acordata ca premiu in temeiul prezentului Regulament, in conditiile Sectiunii 10.3.2 de mai jos.

10.3.1 In cazul in care declaratia de mai sus nu poate fi pusa la dispozitia Organizatorului participantul va fi validat castigator numai daca acesta, cu autorizarea unuia dintre parinti/turore, furnizeaza Organizatorului o declaratie prin care cesioneaza premiul unei persoane majore, potrivit propriei sale alegeri. Pentru a fi validata ca si castigator, persoana majora aleasa va trebui sa furnizeze o copie dupa actul de identitate si sa semneze procesul verbal de acceptare a premiului si intrare in posesie a documentelor. Cedarea de catre castigator a premiului constand in Sejur la mare nu implica si cedarea contravalorii sumei de 250 de euro (la cursul stabilit in Regulament).

10.3.2 Declaratiile mentionate mai sus vor fi furnizate Oganizatorului in termen de 5 zile de la data solicitarii acestora de catre Organizator, in caz contrar castigatorul nefiind validat.

10.3.3 Costurile pentru participarea la excursie a persoanei care il va insoti pe minor vor fi suportate integral de catre aceasta persoana, cu exceptia costului de cazare (parintele/ tutorele legal va fi cazat in aceeasi camera cu minorul).

10.4. Organizatorul nu va acorda nici o despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.


SECTIUNEA 11. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

11.1. Pe decursul a 3 zile lucratoare dupa desemnarea unui Participant ca si castigator, un reprezentant al Organizatorului va face 5 incercari telefonice de a contacta fiecare Castigator, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00).
De asemenea, in cazul in care un castigator nu poate fi contactat telefonic, Organizatorul va trimite castigatorului respectiv in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data desemnarii sale, la adresa mentionata pe site, o scrisoare recomandata cu confirmare de primire prin curier rapid in care va fi anuntat asupra castigului acordat in cadrul acestei Campanii. In scrisoare se va mentiona ca persoana castigatoare trebuie sa contacteze Organizatorul la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), in termen de 10 zile de la data expedierii scrisorii. Daca pe site castigatorul (i) nu a trecut niciun numar de telefon valid si/sau adresa postala valida sau (ii) numarul de telefon, respectiv adresa nu sunt corecte din orice motiv sau (iii) castigatorul nu raspunde pe parcursul a 3 zile lucratoare la niciunul dintre cele 5 apeluri sau nu contacteaza Organizatorul in termen de 10 zile de la data expedierii scrisorii trimise de catre Organizator la adresa mentionata pe site, calitatea de castigator este acordata urmatoarei rezerve. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor.

Castigatorul trebuie sa stabileasca de comun acord cu Organizatorul modalitatea prin care trimite catre Nestlé Romania urmatoarele:
a) toate ambalajele promotionale cu care a acumulat numarul de sanse in cadrul Campaniei (nu este valabil pentru codurile joker, pentru codurile extra si pentru ocupantul Locului 2 mentionat la Sectiunea 9.1.b)
b) o copie dupa actul de identitate, constatarea oricaror neconcordante intre datele furnizate la inscrierea in campanie si actul de identitate duce la invalidarea castigatorului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a apela la o rezerva
c) o copie dupa extrasul sau de cont bancar in RON in care va fi platit premiul constand in bani
Daca castigatorul nu are un cont bancar si refuza sa isi deschida unul si sa trimita documentele solicitate catre Organizator, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la desemnarea sa, calitatea de castigator ii este retrasa si premiul se acorda urmatoarei rezerve care indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru conturile transmise incorect si nici daca un castigator se razgandeste in privinta contului bancar comunicat Organizatorului.

11.2. In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii, va semna o declaratie pe propria raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorul sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. Daca niciuna dintre rezerve nu indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament, premiul va ramane in posesia Organizatorului. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor.

11.3. Participantii desemnati Castigatori care nu trimit ambalajele promotionale originale si intregi (nu si in cazul in care Participantul a castigat cu un cod joker sau cod extra) si copiile cerute mai sus in termenul indicat, isi vor pierde orice drept asupra premiilor.

11.4. Daca unul dintre Premii nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participantul castigator a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, primul Participant desemnat rezerva. Daca nici acesta nu indeplineste conditiile necesare, se vor avea in vedere, urmatorii Participanti desemnati rezerve. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul initial a conditiilor prezentului Regulament. Daca la epuizarea rezervelor va exista un Premiu neacordat, acesta nu se va mai acorda si va ramane in proprietatea Organizatorului. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor.
• Organizatorul va face viramentul bancar cu sumele castigate, respectiv:
• 1029 RON, echivalentul a 250 de euro la cursul de 1 euro = 4,1179 RON;
in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

11.6. Intrarea in posesie a documentelor ce atesta calitatea de castigator si confirmarea datelor de plecare in excursie se face la sediul Agentiei in termen de 5 zile lucratoare de la data validarii castigatorului, toate detaliile legate de intrarea in posesie a premiului fiind comunicate telefonic catre castigator. In cazul in care castigatorul nu se prezinta in termenul stabilit la sediul Agentiei pentru intrarea in posesie a documentelor, acesta va fi acordat unei rezerve.

11.7. Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru toate si oricare prejudicii, suferite de catre castigatori in legatura cu premiul castigat si cu transportul acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau ale sanatatii si/sau ale patrimoniului acestora, suferite din momentul predarii premiului catre castigator.

11.8. Intreaga responsabilitate pentru buna executare a serviciilor turistice oferite in cadrul premiului excursie apartine agentiei de turism, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului 107/1999 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea premiului excursie acordat in aceasta Campanie.

11.9. Imposibilitatea castigatorului de a pleca in excursia oferita in cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.


SECTIUNEA 12. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

12.1. Pentru ca un minor cu varsta mai mare de 16 ani impliniti la data inceperii Campaniei sa poata participa in aceasta campanie, este necesar ca tutorele legal sau parintele sa confirme ca este de acord cu participarea minorului in campanie prin bifarea casutei corespunzatoare din formularul de inregistrare de pe site-ul www.indraznestesitu.ro.

12.2. Pentru ca un minor (cu vârsta sub 18 ani) sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator:
- Copie dupa actul de identitate (al parintelui sau tutorelui legal).
- Sa semneze procesul verbal de acceptare a premiului in numele minorului.
- Va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv catre minorul aflat in grija sa, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta.
- Va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care declara ca il va insoti pe minor, in excursia acordata ca premiu in temeiul prezentului Regulament, in conditiile Sectiunii 10.3.2
- Ambalajele promotionale cu care a acumulat numarul de sanse in cadrul prezentei Campanii (nu este valabil pentru codurile joker, pentru codurile extra si pentru ocupantul Locului 2 mentionat la Sectiunea 9.1.b).
- O copie dupa actul de identitate al minorului
- O copie dupa extrasul sau de cont bancar in RON in care va fi platit premiul constand in bani.

12.3. In cazul in care castigatorul unuia dintre Premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.


SECTIUNEA 13. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

13.1 Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor castigatoare, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele JOE participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele JOE participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale ambalajelor care ar putea rezulta din aceste activitati.


SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

14.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise pe www.indraznestesitu.ro si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotille Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU”

14.2. Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a participantului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Bd.. Dimitrie Pompei, Nr. 9 – 9A, Sector 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

14.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

14.4. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

14.5. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

14.6. Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor si orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.


SECTIUNEA 15. LIMITAREA RASPUNDERII

15.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

15.1.1. Codurile inscrise pe website inainte de data de 13 aprilie 2010 ora 00:00:00;

15.1.2 Codurile inscrise pe website dupa data de 18 mai 2010 ora 23:59:59;

15.1.3 Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

15.1.4 Expedierea ambalajelor promotionale originale continand codul promotional valid castigator la alta adresa decat cea comunicata de Organizator si nici pentru faptul ca ambalajul expediat se poate pierde pe drum din cauza serviciilor de curierat sau posta;

15.1.5 Formularele de inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

15.1.6 Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se inscrie in Campanie;

15.1.7 Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;

15.1.8 Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei promotionale produse JOE neparticipante la promotie.

15.2. Ordinea receptionarii inscrierilor pe website este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora, indiferent de data si ora trimiterii inscrierilor. Codurile promotionale tiparite pe partea exterioara a ambalajelor sunt inactive pentru participarea la Campanie inainte de data de 13 aprilie 2010 ora 00:00:00 si 18 mai 2010 ora 23:59:59.

15.3. Organizatorul are dreptul de a invalida formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare de la Sectiunea 8.1.


SECTIUNEA 16. TAXE

16.1 Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor si/sau a confirmarii de plata a premiului in contul indicat de fiecare castigator, toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

16.2 Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti, Romania sau trimiterii ambalajului castigator la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in campanie sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).


SECTIUNEA 17. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

17.1. Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si premiul castigat in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista tuturor castigatorilor cuprinzand numele, prenumele si premiul castigat va fi publicata pe site-urile www.indraznestesitu.ro, www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.


SECTIUNEA 18. FORTA MAJORA

18.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

18.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

18.3 In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:
• pierderea bazelor de date care contin codurile promotionale;
• avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
• erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
• tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
• orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;
18.4 Enumerarea din sectiunea 18.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.


SECTIUNEA 19. LITIGII SI FRAUDE

19.1 In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

19.2 Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei tuturor castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nici o contestatie.

19.3 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

19.4 In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.


SECTIUNEA 20. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

20.1 Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

20.2 Regulamentul Campaniei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei www.indraznestesitu.ro, www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro.

20.3. Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 6 exemplare originale, cu numarul de autentificare 1349 in 29.03.2010.
Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 13 aprilie 2010, 19:57
felicitari pt promotie , nu inteleg de ce se lasa loc de comentat la codurile 100 joker aleator / zi ... se face o extragere zilnica ? se acorda primelor materiale sosite si aprobate?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2010, 11:15
Salut, Cipri! Cu privire la codurile joker, regulamentul prevede ca:
(Art. 8.5.4.)
"c) Zilnic, dintre toate propunerile trimise si acceptate se vor acorda coduri joker pentru maxim 100 de propuneri alese aleator.
d) Castigatorii codurilor joker le vor primi prin e-mail la adresa cu care sunt inscrisi pe www.indraznestesitu.ro in cel mult 5 zile lucratoare de la desemnarea lor in calitate de castigatori si le vor regasi, de asemenea, si in contul lor in sectiunea "Codurile mele"." 
Cipri (IS) in 22 aprilie 2010, 11:39
am inteles inca o data felicit organizatorii pt ideea acestei promotii cu privire la acumularea de pct am o intrebare : daca in decursul unei zile se primesc < = 100 de propuneri se vor acorda coduri pt toate ? 100 produse - x sanse 10 prieteni logati- x+10sanse 1 chestionar completat - se face discriminare intre cei care au participat si la alte promotii completand chestionarul.... ar fi fplay din partea organizatorului sa acorde sanse egale tuturor participantilor oferind 1 cod si celor care au completat chestionarul prezent completand alt chestionar la care sa aiba acces doar acestora pana aici daca ai fi vechi ai avea x+10 sanse daca ai fi client nou ai avea o sansa in plus ceea ce inseamna discriminare - aici partea buna e ca se poate rezolva stima
marius (oradea) in 24 aprilie 2010, 21:01
Buna, aceasta promotie foloseste acelasi site ca cea anterioara " Castiga fara compromisuri cu Joe " si desi la sectiunea castigatori e un link catre lista castigatori promotie anterioara, in lista sunt doar 8 din cele 9 premii 'mari' trecute ( ca sa nu mai mentionez ca la dvs. sunt doar 7 ), al 9-lea premiu nu s-a mai acordat, e inca in curs de validare sau nu se mai actualizeaza aceste liste cu ultimii castigatori ( si nu e cazul doar a acestei promotii ! ) ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 aprilie 2010, 10:51
Am primit raspunsul organizatorilor pentru Marius:

"Draga Marius,

Lista castigatorilor nu este completa, castigatorii sunt in curs de validare si vor fi publicati in termen de 30 de zile de la validarea lor. In cursul zilei de astazi, lista castigatorilor va fi actualizata si pe site-ul www.infopromotii.ro.

Mult succes,
Echipa JOE"
Cipri (IS) in 27 aprilie 2010, 19:08
salut astept si eu .... desi am scris inaintea dl marius stima
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 aprilie 2010, 20:16
Draga Cipri, organizatorii ne-au transmis pentru tine urmatorul mesaj:

"Draga Cipri,

Conform regulamentului oficial al campaniei, participantii care au completat chestionarul in promotiile anterioare nu au dreptul sa-l mai completeze. Poti completa chestionarul o singura data in cadrul unei campanii JOE. Daca l-ai completat intr-o promotie anterioara nu vei putea sa-l mai completezi in prezenta campanie. Beneficiezi de o sansa de castig in promotia in care completezi integral chestionarul.

Poti sa-ti maresti sansele de castig in actuala promotie invitand in campanie un numar nelimitat de prieteni si vei primi coduri joker doar pentru primii 10 (zece) prieteni invitati cu succes (prietenii dau click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.indraznestesitu.ro) pe intreaga durata a campaniei.

De asemenea, iti poti mari sansele daca raspunzi la intrebarea "Cum si de ce sa te lasi de online?" sau la intreabarea "Cum socializezi offline?", respectand prevederile regulamentului. Zilnic, dintre toate propunerile trimise si acceptate se vor acorda coduri joker pentru maxim 100 de propuneri alese aleator.

Te asteptam cu sfaturi si propuneri pe site si iti uram mult succes in campanie!

Cu prietenie,
Echipa JOE"
Cipri (IS) in 28 aprilie 2010, 10:22
ok sa presupunem ca toti au cumparat 100 de napolitane si au inscris codu au acumulat 55000 sanse , apoi toti si-au invitat prieteni nelimitat si toti au primit coduri doar pentru primii 10 invitati cu succes toata lumea e la egalitate 55010, doar ca cei care din nefiricire au completat chestionarul la alta promotie NU vor avea aceleasi sanse ca cineva care si-a facut cont de cand a debutat promotia actuala si care vor avea 55011 - deoarece vor avea cu un punct in plus - deci vor fi pe locu 1 . in alta ordine de idei astept raspuns la urmatoarea intrebare : Daca intr-o zi nu vor fi 100 de motive- sfaturi trimise si aprobate de concurenti acele 100 de coduri care se vor atribui aleatoriu vor fi atribuite in totalitate? un exemplu concret : intr-o zi sunt primite 3 sfaturi si 7 motive in total 10 , coduri de alocat sunt 100 , intrebarea este cum se aloca ... tot aleatoriu sa presupunem ca primeste doar cele de pe pozitia 1 si 2 sau vor primi toate cele 10 intrari aprobate? In speranta ca m-am facut inteles si ca voi primi un raspuns concret si clar exact la aceaste intrebari va salut cu prietenie , Cipri
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 aprilie 2010, 18:44
Draga Cipri, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Salut, Ciprian!

Zilnic, dintre toate propunerile trimise si acceptate se vor acorda coduri joker pentru maxim 100 de propuneri alese aleator. Sistemul atribuie cele maxim 100 coduri joker aleator in baza unui algoritm in prealabil stabilit. Daca in ziua respectiva nu au fost suficiente propuneri pentru care algoritmul sa poata aloca codurile joker, ele nu se vor acorda pentru ziua respectiva.

Pentru a acumula cat mai multe sanse te asteptam pe site cu sfaturi si propuneri alaturi de Jessica Joyz si Caramel!

Echipa Joe"
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "JOE te reinvata sa socializezi offline"

Ultima actualizare: 28 iun. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: JOE te reinvata sa socializezi offline

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media