CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Intrebari din Cuculand

Concurs online cu premii Intrebari din Cuculand

Marele Premiu: 1 x laptop Apple MacBook Pro. Premiile Etapei: 4 x iPod Touch de 8Gb (cate 1 pe luna). Premii de Consolare: 8 x tricou Cuculand (cate 2 pe luna). Premii de popularitate: 40 x tricou Cuculand (cate 10 pe luna). Premii de participare: 40 x tricou Cuculand (cate 10 pe luna).

Inscrie-te pe www.cuculand.ro si posteaza un raspuns interesant (text sau filmulet) la tema etapei lunare. La fiecare etapa, primii 10 participanti care au postat un filmulet valid vor primi Premii de Participare. La finalul fiecarei etape, autorii celor mai votate 10 raspunsuri (texte sau filmulete) vor primi Premii de Popularitate. La fiecare etapa, juriul va alege castigatorii Premiului Etapei si ai Premiilor de Consolare. La finalul concursului, juriul va desemna castigatorul Marelui Premiu.

Perioada promoţiei: 14 septembrie - 31 decembrie 2009

Promotie expirata
6 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Concursului “Intrebari din Cuculand”

 

 

1. Definitii

 

Organizator” inseamna SC Trigento Marketing SRL, persoana juridica romana cu sediul in Str. Varsovia, nr. 2, etaj 2, sector 1, Bucuresti, Romania, avand nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/3190/2009, Cod Unic de Inregistrare RO 25259389, nr. de înregistrare în registrul de evidenta al A.N.S.P.D.C.P. 12306 / 2009, care organizeaza Concursul „Intrebari din Cuculand”.

 

Regulament” inseamna toate si oricare dintre regulile Concursului „Intrebari din Cuculand”, obligatorii pentru toti participantii la Concurs, in vigoare in orice moment pe parcursul desfasurarii acestui Concurs.

 

Concurs” inseamna Concursul „Intrebari din Cuculand”, organizat in conditiile prezentului Regulament. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale Website-ului Cuculand, disponibile la adresa www.cuculand.ro si se aplica si se interpreteaza impreuna cu acesta.

 

 Participant” inseamna orice persoana care participa la Concurs cu respectarea tuturor conditiilor cuprinse in prezentul Regulament.

 

Etapa” reprezinta oricare dintre perioadele: 14 – 30 septembrie 2009, 1 - 31 octombrie 2009, 1 – 30 noiembrie 2009, 1 – 31 decembrie 2009.

 

Premiu” inseamna orice premiu acordat in cadrul Concursului.

 

Website” reprezinta Website-ul de desfasurare a concursului, localizat la adresa www.cuculand.ro.

 

 

2. Durata si desfasurarea Concursului

 

2.1. Concursul se desfasoara pe Website-ul www.cuculand.ro in fiecare zi din perioada 14 septembrie – 31 decembrie 2009, structurat in etapele definite anterior.

 

2.2. Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice Regulamentul, respectiv modul de derulare a Concursului, precum si dreptul sa intrerupa oricand desfasurarea Concursului, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare numai dupa ce ele sunt afisate pe website.

 

 

3. Conditiile de participare

 

3.1. Poate participa la Concurs orice persoana fizica, cetatean roman, care accepta prevederile prezentului Regulament.

 

3.2. La acest Concurs nu au drept de participare angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie si rude de gradul I).

 

3.3. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea definitiva din Concurs a participantului in cauza, acesta urmand a fi informat cu privire la aceasta decizie pe adresa de contact comunicata Organizatorului.

 

3.4. Daca sunt identificate fapte de fraudare a rezultatelor Concursului, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta persoanele implicate pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

 

4. Mecanismul Concursului

 

4.1. Concursul este o provocare la sinceritate si imaginatie, oferind Participantilor posibilitatea sa-si testeze spiritul competitiv pentru a castiga Premiile puse in joc.

 

4.2. La inceputul fiecarei etape a Concursului, organizatorii vor propune participantilor cate o intrebare prin intermediul Website-ului. Intrebarea va ramane aceeasi pe toata durata etapei si va fi valabila pentru toti participantii.

 

4.3. Participarea la Concurs se realizeaza prin introducerea pe Website-ul www.cuculand.ro a unui raspuns valid la intrebarea etapei curente.

 

4.4. Se considera introducerea unui raspuns, incarcarea pe Website-ul Concursului a unui text sau a unui material video relevant pentru intrebarea etapei curente, material asupra caruia participantul are dreptul de autor, sau acordul de utilizare. Fisierul video incarcat trebuie sa aiba dimensiunea maxima de 5 Mb.

 

4.5. Validarea raspunsurilor introduse, din punct de vedere tehnic si al continutului se va face de catre Organizator. Odata raspunsul validat, el va fi publicat pe Website-ul concursului. In cazul in care conditiile de validare nu sunt respectate, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu publica sau de a sterge raspunsul in cauza, fara a avea nici o obligatie suplimentara fata de participant.

 

4.6. Primii 10 participanti diferiti, care au introdus un raspuns video valid, in cadrul fiecarei etape in parte, vor primi cate un Premiu de Participare.

 

4.7. Toate raspunsurile validate sunt publicate pe website si au dreptul de a fi votate de catre utilizatorii Website-ului. Orice raspuns poate primi maxim un vot din partea unui utilizator. Un utilizator poate vota oricate raspunsuri doreste.

 

4.8. La sfarsitul fiecarei etape, primele 10 raspunsuri video sau text, sortate in ordinea coeficientului de popularitate, castiga automat cate un Premiu de Popularitate. Coeficientul de popularitate al fiecarui raspuns se actualizeaza automat dupa o formula care ia in calcul numarul de voturi si notele primite. In cazul egalitatii intre doi sau mai multi participanti, se va folosi, ca si criteriu de departajare, ordinea cronologica a publicarii raspunsurilor pe website.

 

4.9. Pentru desemnarea castigatorilor etapei si a castigatorului Concursului, Organizatorii vor apela la un juriu format din 3 personalitati ale industriei de comunicare din Romania, a carui componenta va fi afisata pe Website-ul Concursului inaintea inceperii sale. Juriul poate diferi de la o etapa la alta sau la desemnarea Marelui Premiu.

 

4.10. In maxim 15 zile de la incheierea unei etape, juriul Concursului va alege, dintre toate raspunsurile valide primite, cele mai bune trei raspunsuri ale etapei si va desemna unul din acestea drept castigator al etapei. Raspunsul castigator va primi Premiul Etapei, iar celelalte doua raspunsuri finaliste ale etapei vor primi Premii de Consolare. Daca juriul decide sa nu acorde Premiul Etapei intr-o anumita etapa, premiul se va reporta la etapele urmatoare, in care se vor putea acorda astfel doua sau mai multe Premii ale Etapei.

 

4.11. In maxim 15 zile dupa incheierea ultimei etape, juriul va desemna si castigatorul Marelui Premiu al concursului, ales din randul tuturor Participantilor la Concurs. Castigatorul desemnat va primi Marele Premiu al Concursului.

 

4.12. Numele, prenumele si orasul de resedinta al castigatorilor fiecarui tip de premiu vor fi publicate si pe Website-ul www.cuculand.ro. 

 

 

5. Premiile si acordarea lor

 

5.1. In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

           Premii de Participare, constand in 40 de tricouri Cuculand (10 tricouri x 4 etape), in valoare estimata de 1960 Lei;

           Premii de Popularitate, constand in 40 de tricouri Cuculand (10 tricouri x 4 etape), in valoare estimata de 1960 Lei;

           Premii de Consolare, constand in 8 tricouri Cuculand (2 tricouri x 4 etape), in valoare estimata de 392 Lei;

           Premiile Etapei, constand in 4 iPod Touch 8GB (2g) (1 Ipod x 4 etape), in valoare estimata de 3996 Lei;

           Marele Premiu al Concursului, constand intr-un laptop Apple MacBook Pro (13"/2.26GHz /2GB/160GB/GeForce 9400M) in valoare estimata de 5226 Lei.

 

5.2. Castigatorii vor fi anuntati prin email de catre Organizator, iar numele lor va fi publicat pe website.

 

5.3. In termen de 30 de zile de la incheierea fiecarei Etape, castigatorii vor fi contactati de Organizator pentru a fi informati despre modalitatea de intrare in posesia Premiilor castigate. Pentru a intra in posesia Premiului castigat, fiecare castigator are obligatia sa comunice Organizatorului numele complet, adresa completa, seria si numarul buletinului sau a cartii de identitate, data emiterii documentului, emitentul documentului si codul numeric personal (CNP) precum si orice alte informatii necesare revendicarii premiului.

 

5.4. In cazul castigatorilor minori, ridicarea premiilor se poate face de catre tutorele legal, sau cu acceptul acestuia.

 

5.5. Premiile se vor ridica de la sediul Organizatorului. In mod exceptional, pentru castigatorii care au domiciliul in alt oras decat in Municipiul Bucuresti, premiile vor fi trimise prin posta sau prin curierat. Premiile Etapei si Marele Premiu al Concursului se pot ridica numai de la sediul Organizatorului. Eventuala livrare a Premiilor in afara Romaniei, se poate face numai la solicitarea expresa si pe cheltuiala Castigatorului.

 

5.6. Premiile vor fi inmanate/ livrate Castigatorilor in termen de 40 (patruzeci) de zile de la sfarsitul etapei in care acestea s-au castigat.

 

5.7. In cazul in care castigatorii refuza expres premiul castigat, nu furnizeaza datele de contact corecte sau nu se prezinta in termenul indicat de Organizator pentru a-si ridica premiul, Organizatorul va decide daca premiul va fi anulat sau va fi acordat unui alt participant .

 

5.8. Nu este posibila inlocuirea niciunuia dintre Premiile castigate cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii. Din momentul in care Premiile castigate sunt livrate sau predate Castigatorilor toate riscurile legate de acestea se transfera la Castigatori.

 

 

6. Taxe si impozite

 

Organizatorul nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia, daca va fi cazul, a impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul, in functie de prevederile legale corespunzatoare, este obligat sa il calculeze, sa il retina de la castigator si sa il vireze la bugetul de stat, conform Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile si Concursul, cad in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

 

7. Persoane cu capacitate de exercitiu restransa

 

In cazul in care Castigatorul unuia dintre premii este o persoana cu capacitate de exercitiu restransa, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului cu asistarea reprezentantilor legali, acestia din urma avand obligatia de a semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

 

8. Protectia datelor personale

 

In legatura cu protectia datelor cu caracter personal, se aplica prevederile din Termenii si Conditiile de Utilizare generale ale Website-ului www.cuculand.ro.

 

 

9. Limitarea raspunderii

 

9.1. Organizatorul nu isi va asuma nici o raspundere cu privire la pretentiile tertilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

 

9.2. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere referitoare la consecintele comunicarii unor informatii false sau eronate de catre Participanti.

 

9.3. Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea Concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, internet sau altii asemenea.

 

9.4. Garantia legala, aferenta Premiilor castigate se va asigura direct de catre producatorii / importatorii respectivelor produse in Romania.

 

 

10. Drepturi de autor

 

10.1. Utilizatorii care publica pe Website raspunsuri text sau video, comentarii sau alte materiale, isi asuma responsabilitatea completa privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra materialelor publicate.

 

10.2. Odata cu transmiterea, postarea sau publicarea oricaror materiale text sa video pe Website, Utilizatorii acorda Trigento o licenta perpetua, irevocabila, internationala, gratuita (“royalty-free”) si ne-exclusiva de a reproduce, adapta, modifica, traduce, publica, interpreta, si distribui aceste materiale. Acesata licenta include dreptul de a transmite materialele prin retele publice si alte media, precum si de a adapta sau modifica materialele pentru a corespunde cerimntelor tehnice ale unor astfel de retele sau media. In acelasi timp, Utilizatorul confirma si garanteaza ca are toate drepturile, puterea si autoritatea necesare sa acorde licenta mentionata mai sus.

 

 

11. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila in 30 de zile, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din Municipiul Bucuresti.

 

 

12. Diverse

 

Pentru ducerea la buna indeplinire a obligatiilor Organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau imputernici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalitati.

Nu avem elemente multimedia.
() in 05 noiembrie 2009, 14:40
Genial! Senzationala strategie dragilor dar unde e produsul? ca nu l-am vazut nicaieri!!! sau ce faceti voi e si mai tare - campanie bestiala la un produs care nu exista? Bravo!
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 noiembrie 2009, 15:28
Draga Ioana, am semnalat organizatorilor mesajul tau si am primit de la ei urmatorul raspuns pentru tine:

"Draga Ioana,
Multumim mult pentru aprecieri. Cuculand Ice Tea exista :) si e chiar foarte bun! Se gaseste deocamdata in retelele de benzinarii Lukoil, Mol si OMV si in curand si in alte retele de retail.
Speram sa-l savurezi curand si te asteptam pe www.cuculand.ro.

Cele bune,
Cuculand Team"
camelia (neptun) in 07 noiembrie 2009, 16:25
Am raspuns si eu la intrebare.....dar vad ca inca nu a aparut .....dureaza de obicei mult pana il aproba?
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 noiembrie 2009, 16:56
Draga Camelia, in zilele lucratoare nu dureaza deloc mult, dar acum este weekend. Iti dorim mult succes la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 noiembrie 2009, 12:37
Buna ziua, Camelia,
Organizatorii ne-au anuntat ca ambele raspunsuri pe care le-ai inscris in concursul Cuculand au fost publicate.
Iti dorim mult succes.
camelia (neptun) in 12 noiembrie 2009, 23:20
buna seara !-am vazut ....multumesc frumos!-nu am vrut sa postez de doua ori ,am crezut ca primul nu s-a trimis -de aceea am trimis si pe al doilea ...:))-multumesc!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Intrebari din Cuculand"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Intrebari din Cuculand

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media