CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Intra in circuitul premiilor Agip!

Concurs cu premii Agip

Alimenteaza la Agip si aduna kilometri pentru circuitul turistic imaginar Bucuresti - Roma - Bucuresti (primesti 200 km pentru fiecare 20l carburant). La fiecare "punct de oprire" de pe traseu (Budapesta, Praga, Lausanne, Roma, Bucuresti) poti opta pentru unul dintre premiile instant.

Premii instant, la alegere (in limita stocului): produse marca Bottari. Budapesta (800 km imaginari): 3000 x chinga elastica; 1500 x portchei Smart led; 1500 x racleta gheata; 1500 x manusa microfibra. Praga (1200 km): 1500 x tub piele sintetica; 2000 x kit becuri + sigurante; 3000 x spray dezghetant. Lausanne (1600 km): 1200 x kit Pillow & Relax; 1000 x plasa bagaje; 1000 x kit becuri + sigurante + spray anvelope “Umfla si repara”; 500 x miniflex. Roma (2000 km): 3500 x trusa microsurubelnite; 1000 x cleste multifunctional; 1000 x lanterna interior cu cablu rulou si suport. La Bucuresti (4000 km imaginari), poti alege unul dintre premiile instant: 1000 x manometru digital anvelope; 1500 x compresor; 1000 x aspirator auto sau poti opta pentru achizitionarea unui MP3 player Simpson la doar 100 lei sau a unui radio CD Simpson la doar 180 lei.

Perioada promoţiei: 20 octombrie 2008 - 31 ianuarie 2009

Promotie expirata
5 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei Agip Romania: “Intra in circuitul premiilor Agip!”

20 oct. 2008– 31 ian. 2009

 

 

 

1. Organizatorii campaniei

 

Organizatorul campaniei promotionale „Intra in circuitul premiilor Agip!” este:

           S.C. Agip Romania SRL, cu sediul central in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu nr.162, CUI 6811583, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/27493/1994

Campania promotionala se va desfasura sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare

 

Campania promotionala “Intra in circuitul premiilor!” va incepe la data de 20 octombrie 2008 si se va incheia la data de 31 ianuarie 2009. Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate statiile de distributie a produselor petroliere Agip (benzinarii) listate in anexa la prezentul regulament.

 

 

3. Marcile si produsele participante

 

Sunt prezente in promotie toate tipurile de carburant comercializate in statiile Agip, inclusv GPL. Produsele oferite castigatorilor sunt accesorii auto, marca Bottari (Italia) si produse audio marca Simpson.

 

 

4. Dreptul de participare

 

Participantii la promotie trebuie sa fie persoane fizice sau juridice cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania. Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa cumpere de la statiile Agip carburant (benzina, motorina, GPL) pe care sa-l achite in numerar sau prin card (card bancar personal, card Agip sau prin cardul Routex).

La campania promotionala “Intra in circuitul premiilor Agip!” nu au dreptul sa participe angajatii companiei Agip Romania sau rudele de gr. I si II ale acestora.

Taloanele falsificate sau deteriorate prin modificarea simbolurilor, a autocolantelor si/sau a mesajelor vor fi considerate nule si nu vor participa la promotie. Toate taloanele devin proprietatea organizatorilor din momentul in care se incaseaza premiul. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta un document de identitate: buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere. Dreptul de a ridica premiul apartine exclusiv persoanei indicate pe talonul corespunzator datelor personale completate. Pentru a intra in posesia oricaruia dintre premii, Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de prezentul regulament.

 

 

5. Mecanismul campaniei

 

Campania consta in antrenarea participantilor intr-un circuit turistic imaginar Bucuresti – Roma – Bucuresti, intreaga distanta convenita fiind de 4000 km. Pe parcursul circuitului, au fost stabilite 5 puncte de oprire si anume:

           Budapesta  (UNGARIA) -la distanta de 800 de km de punctul de plecare;

           Praga – (REP. CEHA) - la distanta de 1200 de km de la punctul de plecare;

           Lausanne – (ELVETIA) - la distanta de 1600 de km de la punctul de plecare;

           Roma – ( ITALIA )- la distanta de 2000 de km de la punctul de plecare;

           Bucuresti – ( ROMANIA) - punct terminus, la distanta de 4000 km. de punctul de plecare.

Pentru fiecare 20 litri alimentati, participantul va primi o bulina-autocolant echivalent cu o distanta parcursa de 200 km. Numarul maxim de buline care se pot obtine la o alimentare este de 2 (echivalent a 40 litri alimentati). Pentru cantitati mai mici de 20 litri nu se acorda puncte.

Parcurgerea distantei se calculeaza prin insumarea “kilometrilor” obtinuti in urma alimentarilor cu carburant.

In fiecare punct de oprire, Participantul poate opta pentru oricare dintre premiile instant aflate la dispozitia sa in statiile Agip, corespunzator distantei parcurse pana in acel moment. Nu se acorda premii Participantilor care nu au acumulat numarul minim de puncte necesar pana la fiecare punct de oprire.

Pentru a primi premiul, Participantul trebuie sa competeze pe talon numele si prenumele, un nr. de telefon la care poate fi contactat, premiul ridicat, data si semnatura de primire a premiului. Talonul va fi predat casierului din statia de la care s-a ridicat premiul. Casierul va nota pe talon numele sau si numele statiei Agip si va semna de predare, anuland totodata casutele in care nu s-au acumulat puncte. Pentru a reintra in circuit, Participantul va primi un nou talon.

 

Circuitul poate fi parcurs in totalitate sau partial (pana la oricare dintre localitatile marcate pe harta care se gaseste imprimata pe talonul de participare). Circuitul se considera complet pentru acei Participanti care au acumulat toate cele 20 de buline-autocolant pe talon.

 

Premiile sunt expuse in fiecare statie Agip, iar castigatorii pot opta pentru oricare dintre premiile expuse la categoria respectiva, in limita stocului existent.

Pe durata campaniei, un participant poate utiliza oricat de multe taloane. Talonul nu este personalizat, astfel incat punctele pot fi acumulate de catre mai multe persoane pe acelasi talon.

 

 

6. Premii

 

In cadrul acestei promotii se pot castiga 27200 de premii (accesorii auto marca Bottari, Italia), in valoare totala de 285.000 RON.

           Pentru categoria 1 – denumita Budapesta (valabila la acumularea a 800 km) se acorda un numar de 7.500 premii (Chinga elastica 150 cm = 3000 buc., Portchei Smart led = 1500 buc, Racleta ghiata = 1500 buc, Manusa din microfibra = 1500 buc);

           Pentru categoria 2 – denumita Praga (valabila la acumularea a 1200 km) se acorda un numar de 6.500 premii (Piele sintetica in tub = 1500 buc, Kit H7 8 becuri + sigurante = 2000 buc, Spray dezghetant “De-Froster”= 3000 buc.);

           Pentru categoria 3- denumita Lausanne (valabila la acumularea a 1600 km) se acorda un numar de 3.700 premii (Kit Pillow &Relax = 1200 buc., Plasa bagaje = 1000 buc, Kit H7 8 becuri + 3 sigurante, Spray “Umfla si Repara” pentru anvelope = 1000 buc, Minifelx 2100 kg = 500 buc).

           Pentru categoria 4 – denumita Roma (valabila la acumularea a 2000 km) se acorda numar de 5.500 premii, (Trusa microsurubelnite = 3500, Cleste multfunctional inox = 1000 buc., Lanterna interior cu cablu rulou 3,6 m si suport = 1000).

           Pentru categoria 5 – denumita Bucuresti (valabila la acumularea a 4000 km) se acorda numar de 3500 premii, (Manometru digital pentru presiunea anvelopelor = 1000 buc, Compresor = 1500 buc, Aspirator auto 12 V = 1000 buc.).

 

Premii cu achitare partiala: Participantii care au acumulat pe talon toate cele 20 de buline pot alege, in locul premiilor de la categoria 5, sa achizitioneze la pret promotional unul din urmatoarele articole:

-           MP3 player marca  Simpson – pret promotional 100 lei (inclusiv TVA)

-           Radio CD marca Simpson – pret promotional180 lei (inclusiv TVA)

Toate premiile de mai sus se acorda in limita stocului disponibil.

Premiile vor fi acordate pe loc de catre reprezentantii benzinariei Agip participantilor care indeplinesc conditiile prezentului regulament.

           Castigatorii premiilor nu vor primi contravaloarea in bani sau in alte obiecte a acestora;

           La finalul promotiei, premiile ramase neacordate vor fi anulate.

           Este interzis sa se mai acorde puncte Participantilor dupa data inchiderii oficiale a campaniei (31 ianuarie 2009), indiferent de numarul de puncte acumulat pana in acel moment pe un talon.

           Premiile pot fi obtinute in oricare dintre statiile Agip participante la promotie, indiferent de statia in care s-a facut alimentarea cu carburant.

           Data limita pentru ridicarea premiilor este 28 februarie 2009. Niciun premiu nu va putea fi reclamat dupa aceasta data, indiferent de numarul de puncte acumulat pe talon.

 

 

7. Conditii de validare

 

Pentru ca un participant sa primeasca premiul instant, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

           sa aiba lipite pe talon minimul de buline necesare pentru categoria respectiva de premii ;

           sa completeze pe talon rubricile referitoare la nume, prenume, nr. de telefon, denumirea premiului, data si semnatura.

 

 

8. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

 

 

9. Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

 

 

10. Reguli generale

 

           Prin participarea la promotie, participantii sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite de regulamentul oficial al promotiei. In cazul in care Organizatorii constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al promotiei, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara alte despagubiri sau plati.

           Castigatorii sunt de acord cu participarea la actiuni publicitare ce insotesc sau rezulta in urma acestui concurs promotional, fara alte obligatii sau plati din partea organizatorilor.

           Regulamentul oficial de desfasurare a concursului promotional este disponibil pe www.infopromotii.ro . De asemenea, regulamentul poate fi solicitat in mod gratuit la adresa de mail officeretail@agip.ro, in benzinariile Agip participante la promotie sau la telefon 021 2318484 int. 140 (tarif normal).
Nu avem elemente multimedia.
Paula (Bucuresti) in 21 octombrie 2008, 13:52
Buna ziua. Anuntul pentru aceasta promotie trebuia sa inceapa cam asa: "Atentie posesori de automobile!". Deci nu este pentru toata lumea. Daca nu am masina, este clar ca nu pot participa la aceasta promotie. Va doresc o zi buna Paula M.
Cipri (IS) in 21 octombrie 2008, 15:36
in loc de atatea mii de premii ... poate era mai tentanta promotia daca se opta pt o masina de teren 4x4 :)
Vlad (Ploiesti) in 06 noiembrie 2008, 17:05
#Cipri, ti-ar fi placut tie o masina 4x4 si ceilalti sa ramana cu buza umflata...daca tot se castiga ceva, sa castige cat mai multi chiar daca nu premii valoroase...:)
mariana lia (zalau) in 09 noiembrie 2008, 22:08
un concurs cu foarte multe premii,insa mas bucura sa castige cat mai mula lume.
constantin (caracal) in 20 ianuarie 2009, 12:32
eu folosec la masina GOL ar fi frumos sa cistig remiul in carburant
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Intra in circuitul premiilor Agip!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Intra in circuitul premiilor Agip!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media