CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

IMAGINISSIMO ILLY

illy imaginissimo

Premii prin tragere la sorti dintre castigatorii saptamanali: 3 x excursie de 3 zile la Milano. Premii acordate pentru cumul de voturi: 12 x aparat foto NIKON; 12 x iPhone 4; 12 x iPod Nano.

Incarca o fotografie pe www.imaginissimo.ro sau pe pagina de Facebook a campaniei IMAGINISSIMO.

Perioada promoţiei: 05 august - 15 noiembrie 2011

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
“IMAGINISSIMO ILLY”
Perioada de desfasurare a campaniei este 5 august 2011 – 15 Noiembrie 2011


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
Organizatorul Campaniei Promotionale "IMAGINISSIMO ILLY" (“Campania”) este S.C. Brand Support. SRL Organizatorul, societate cu personalitate juridica româna, cu sediul sediul social în Str. Cantarului, nr. 5, ap. 2, parter, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5627/2011, Cod Unic de Inregistrare  RO23847854, si capital social de 16000 RON, avand Cod IBAN nr. RO24BACX0000000606909000, deschis la  Banca UniCredit Tiriac Bank, reprezentata de Ionut Harabagiu in calitate de administrator. Organizatorul Campaniei este înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 15875.
Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricarui solicitant, pe perioada desfasurarii Campaniei (adica perioada 5 august 2011 – 15 noiembrie 2011, la adresa Organizatorului mentionata mai sus, precum si pe website-urile www.infopromotii.ro si www.imaginissimo.ro.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a praticipantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-urile www.infopromotii.ro si www.imaginissimo.ro.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania este organizata si se desfasoara la nivel national pe teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania va începe la 5 august 2011 ora 00:00:00 si se va încheia la 15 noimbrie 2011 ora 23:59:59.
Participarea la promotie dupa data de 15 noiembrie 2011 nu se va mai lua în considerare. Premiile vor fi trimise castigatorilor prin curier (cheltuielile de transport vor fi suportate de organizator). Premiile vor intra in posesia castigatorilor pana la data de 30 noiembrie 2011. 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu resedinta în România, cu varsta peste 18 ani. Inscrierea si participarea la Campanie se face prin incarcarea unei fotografii pe site-ul www.imaginissimo.ro sau pe pagina de facebook a campaniei Imaginissimo (www.facebook.com/imaginissimo).
Participarea la Campanie este interzisa tuturor persoanelor care nu îndeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care îl controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia, precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti). De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate în crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea Campaniei precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).
Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Prin participarea la Campanie se considera ca participantul si-a dat acordul automat pentru înregistrarea în baza de date a Organizatorului si primirea oricaror tipuri de mesaje legate de Campanie din partea Organizatorului, pe întreg parcursul Campaniei, si-si asuma raspunderea exclusiva in legatura cu continutul fotografiei incarcate. Scopul constituirii bazei de date este desemnarea castigatorilor Campaniei. Datele colectate nu vor fi folosite in alt scop decat cel mentionat in prezentul Regulament.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la Campanie.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude orice participant, în orice moment si fara preaviz daca acel participant a încalcat prevederile prezentului Regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.
Participantii la Campanie nu se pot inscrie cu mai mult de o fotografie pentru o saptamana a campaniei care incepe in fiecare vineri ora 00.00.00 si se incheie in urmatoarea vineri ora 23.59.99.

SECTIUNEA 5. PREMIILE ACORDATE
În cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:
- saptamanal un Apple iPhone 4 16GB , saptamânal, pe toata durata Campaniei , in valoare de 450 eur
- saptamanal un Apple iPod nano 16 GB, silver, 6G, 3,9 cm, Touch Display, FM Radio  saptamânal, pe toata durata Campaniei , in valoare de 210 eur
- saptamanal un kit Nikon DSLR D3100, 18-55mm lens, saptamânal, pe toata durata  Campaniei, in valoare de 525 eur  eur   
- o excursie tip city break la Milano pentru 3 dintre câstigatorii saptamânali ai locului 1, in valoare de 1400 eur de persoana, la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti dintre fotografiile castigatoare ale intregii campanii.
Calculul valorii in RON in scopul achitarii taxelor aferente se va face la cursul EUR / RON calculat de agentia de voiaj.
Tariful nu include:
-    Transfer aeroport-hotel-aeroport
-    Asigurarea medicala
-    Bauturile alcoolice si non alcoolice de la restaurantele si barurile hotelului
-    Alte taxe si cheltuieli legate de excursie
Acordarea premiului se va face face la sfarsitul perioadei Campaniei printr-o tragere la sorti conform procedurii descrise în Sectiunea 7 de mai jos.
Valoarea totala a Premiilor este de 18420 eur.
Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului. Câstigatorul nu are posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului.

Nr. Ctr

Denumire premiu

Detalii premiu

Nr castigatori

Cost/pers

Cost total

1

Premiul 1 – aparat foto

Nikon DSLR D3100, 18-55mm lens (excl taxes)

12

525 eur

6300 eur

2

Premiul 2 – iphone

Apple iPhone 4 16GB

(excl taxes)

12

450 eur

5400 eur

3

Premiul 3 – ipod

Apple iPod nano 16 GB, silver, 6G, 3,9 cm, Touch Display, FM Radio (excl taxes)

12

210 eur

2520

4

Premiul cel mare – excursie

Milano, single, 3 zile: cazare, mic dejun, bilet de avion dus-intors, bani de buzunar

3

1400 eur

4200 eur


SECTIUNEA 6. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Inscrierea si participarea la Campaniei  se face prin incarcarea unei fotografii pe pagina de facebook Imaginissimo
(www.facebook.com/imaginissimo) a Campaniei  si/sau pe site-ul www.imaginissimo.ro.
Toate fotografiile incarcate vor fi selectate  de un juriu prestabilit  in functie de criteriile lumii illy si clasificate pe baza like-urilor acumulate pe pagina de facebook Imaginissimo (www.facebook.com/imaginissimo) a Campaniei. Ponderea in alegerea finala a castigatorilor va fi de 60% vot juriu si 40% numar de like-uri acumulate. Participantii ale caror fotografii sunt desemnate castigatoare vor primi unul din premiile mentionate la  Sectiunea 5 – Premiile acordate.

SECTIUNEA 7. RESTRICTII
În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat câstigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Fotografia trimisa de catre participant este considerata valida daca îndeplineste simultan urmatoarele conditii:
A. fotografia este trimisa in perioada Campaniei   
B. fotografia are un continut ce nu poate fi considerat ofensator pentru un grup sau categorie de persoane.
C. Participantul are drepturi de autor asupra fotografiei incarcate.
D. Daca doi sau mai multi participanti incarca aceeasi fotografie, isi asuma individual dreptul de copywright si in cazul in care juriul selecteaza fotografia respectiva, clasificarea acesteia se va face in functie de numarul de likeuri acumulat.
În momentul în care un participant la Campanie a trimis o fotografie valida va intra automat în Campanie, conform procedurii prezentate în Sectiunea 8 de mai jos. Ordinea receptionarii fotografiilor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii inscrierilor fotografiilor, indiferent de data si ora trimiterii lor.
Fotografiile care nu sunt valide nu pot fi desemnate câstigatoare ale premiilor alocate prin tragere la sorti.

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGEREA LA SORTI
Pe parcursul Campaniei, participantilor la Campanie, care au trimis fotografii valide si au fost desemnati castigatori saptamanali prin votul juriului si clasificati in functie de numarul de like-uri acumulate, li se vor acorda premiile conform pozitiei ocupate in clasament. Castigatorii vor fi anuntati in ziua de miercuri a urmatoarei saptamani, iar premiile vor fi acordate in decursul a doua saptamani dupa anuntarea castigatorilor. Premiile saptamanale se vor acordat o singura data, un catigator nu poate obtine mai mult de un premiu pe saptamana. Exceptiile fac premiile finale (excursiile la Milano care se vor acorda castifatorilor saptamanali). Premiile vor fi trimise prin curier catigatorilor, costurile de transport fiind suportate de Organizator.
Tragerea la sorti pentru premiul excursie se va efectua electronic si va avea loc dupa cum urmeaza:
- pe 21.11.2011 pentru fotografiile valide trimise din 5 august 2011 ora 00:00:00 pâna pe data de 15 Noiembrie 2011 ora 23:59:59. Concurentii care vor intra in cursa pentru premiul final sunt castigatorii saptamanali ai locului 1.
La tragerea la sorti vor fi extrasi, în prezenta unui avocat, din baza de date cu participantii în promotie, dintre participantii care au trimis fotografii valide (care au fost inscrise in concurs in perioada prestabilita pentru desfasurarea campaniei ) castigatorii marelui premiu. Excursia este de 3 persoane iar participantii vor primi din partea organizatorilor si bani de buzunar. Participantii care au fost extrasi la tragerea la sorti vor fi declarati potentiali castigatori ai premiului, urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul Regulament. La tragerea la sorti se vor extrage in plus fata de fotografiile castigatoare inca 5 fotografii care vor constitui fotografiile de rezerva, în cazul în care participantul declarat potential castigator nu va fi validat conform procedurii descrise în Sectiunea 10 de mai jos.
Daca castigatorul initial decide sa nu mai mearga in excursie - va fi invalidat, si se va trece la urmatoarea rezerva urmandu-se aceeasi procedura

SECTIUNEA 9. VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR
Pentru a fi validat drept câstigator, participantul la Campanie, care a trimis o fotografie valida, desemnata câstigatoare prin mecanismul de tragere la sorti trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
A.        Sa indeplineasca conditiile descrise în Sectiunea 4 a prezentului Regulament;
B.        Sa raspunda la telefon cand va fi contactat de catre Organizator sau reprezentantii acestuia, pentru declararea datelor personale: Nume, Prenume, Adresa Postala, si adresa de e-mail (optional). Pentru validarea castigatorului se va solicita o copie dupa actul de identitate (seria si numarul acestuia) pentru validarea premiului si indeplinirea procedurilor legale pentru punerea castigatorului in posesia premiului.
Participantul va fi contactat de maxim 3 ori, in termen de 3 zile lucratoare de la tragerea la sorti. Daca in urma contactarii participantul nu raspunde la telefon, acesta pierde calitatea de castigator si se va apela la urmatoarea rezerva.
C.    Sa prezinte, la cererea Organizatorului, actul de identitate in original si / sau copie (legalizata), în vederea întocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre în posesia deplina si legala a câstigatorului.
În sensul prezentului Regulament participantul care îndeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept câstigator.
La predarea premiului se va completa de catre Organizator impreuna cu castigatorul un proces verbal de predare-primire a premiului ce va cuprinde pe langa datele de identificare ale castigatorului, premiul castigat, o declaratie pe proprie raspundere a castigatorului, in sensul ca indeplineste conditiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predarii premiului si semnatura acestuia.
Participantul la Campanie, desemnat câstigator în urma tragerii la sorti, care refuza sau se afla în imposibilitatea de a îndeplini toate conditiile prezentate mai sus, îsi pierde în mod automat calitatea de câstigator si nu poate intra în posesia premiului.
În cazul în care câstigatorul unuia dintre premii este în incapacitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procuri semnata si autentificata la un Notar de catre câstigator, procura ce da dreptul persoanei împuternicite de a primi premiul respectiv in numele si pentru respectivul castigator, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura în legatura cu acesta.
Castigatorul are obligatia de a detine un act de identitate valid si/sau un pasaport valabil, iar Organizatorul nu este responsabil in nici un mod de formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie care il privesc in mod personal pe castigatorul premiului.
Excursia se va desfasura la o data stabilitata de comun acord intre castigator si Organizator in momentul validarii premiului.
Pentru obtinerea avizelor / documentelor necesare (daca e cazul), Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului documentele care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigatorul Campaniei promotionale. Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului respectivul document pentru o singura solicitare. Daca in urma acestei solicitari acordarea avizelor / documentelor i-a fost refuzata acestuia, Organizatorul nu mai are nici o obligatie de nici un fel cu privire la documentul care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigator in cadrul Campaniei promotionale. Orice alte documente solicitate in vederea eliberarii documentelor necesare calatoriei sunt in grija si responsabilitatea exclusiva a castigatorului.
Organizatorul nu este responsabil pentru imposibilitatea Castigatorului de a intra in posesia premiului (la data si in parametrii specificati).
Nu este posibila modificarea parametrilor premiului de catre castigator dupa ce s-au facut toate rezervarile. Orice alte cheltuieli generate de excursie (inclusiv asigurarile de sanatate, etc), de punerea in posesia premiului ori de orice alta natura, exceptand cheltuielile definite in descrierea premiilor, intra in grija exclusiva a castigatorului.
De asemenea Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme care pot aparea in legatura cu premiul, cum ar fi ca exemplu, dar fara a se limita la:
-    avionul sau orice alt mijloc de transport ales nu pleaca la data si ora specificate sau este anulat;
-    autoritatile nu permit iesirea din tara/intrarea in alt stat a castigatorului;
-    castigatorul nu ajunge la timp sau bagajele acestuia sunt ratacite de operatorul de transport,
-    eventualitatea in care sunt provocate daune de catre castigator, in mijlocele de transport sau la hotel etc., sau ii sunt provocate acestuia daune de catre un tert, acestea vor fi suportate integral de castigator, Organizatorul neavand nici o raspundere.
In cazul in care exista sau apare pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de excursie, acest fapt nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
În cazul în care câstigatorul premiului nu îndeplineste conditiile de validare, Organizatorul va contacta câstigatorul rezerva extras la tragerea la sorti.
Daca dupa epuizarea listei cu câstigatori si rezervele acestora nu se valideaza un câstigator eligibil, premiul ramâne in proprietatea Organizatorului.
Castigatorii vor fi contactati telefonic si prin sms de 3 ori in termen de 3 zile lucratoare. In cazul in care acestia nu vor raspunde sesizarilor, vor trebui sa sune la numarul de telefon 031 425 72 44 pentru a-si putea revendica premiul in decurs de o 1 zi lucratoare. Acest numar este valabil doar pentru castigatorii care au fost contactati, si nu au raspuns apelului telefonic sau la sms-ul trimis de Organizator. Intervalul orar in care pot suna este: 09.00 – 17.30.

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CÂSTIGATORILOR PREMIILOR
În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele si prenumele câstigatorilor, orasul si premiile acordate la tragerea la sorti din cadrul acestei Campanii. Lista câstigatorilor va fi publicata pe site-urile www.infopromotii.ro si www.imaginissimo.ro timp de doua saptamani.

SECTIUNEA 11. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE
Organizatorul, precum si alte persoane implicate în Campanie nu îsi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.
Organizatorul nu va fi responsabil de prezentarea documentelor de validare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiul pe baza unor astfel de documente  care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta promotie.
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii promotionale.

SECTIUNEA 12. ANGAJAMENTE
Prin transmiterea unei fotografii în cadrul participarii la Campania "IMAGINISSIMO ILLY" participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora.
Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele câstigatorilor si premiul câstigat de acestia. Aceste informatii vor fi publicate pe site-urile Campaniei: www.infopromotii.ro si www.imaginissimo.ro.
Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 29).
Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, înaintând o solicitare în scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata în prezentul regulament (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere, la tariful standard, non urgent), confirmarea faptului ca datele care ii  privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.  
Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea câstigatorului prezentei promotii.
Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea traficului de date pentru upload, sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea consultarii paginii Campaniei si a Regulamentului Oficial de Desfasurare a Campaniei).

SECTIUNEA 13. LIMITAREA RASPUNDERII
Imposibilitatea participantului castigator de a utiliza premiul din diverse motive exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie.
Mesajele / revendicarile receptionate înainte sau dupa perioada mentionata în Regulament in Sectiunea 3 nu se iau în considerare.
Ordinea receptionarii fotografiilor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii inscrierilor fotografiilor, indiferent de data si ora trimiterii lor..
Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru pierderile sau întârzierile fotografiilor, generate de retelele de internet sau de oricare alte defectiuni tehnice care nu sunt provocate de catre Organizator sau pentru fotografiile inscrise in mod incorect in concurs.
Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru situatiile în care mai multe persoane revendica aceeasi inscriere valida.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in campanie care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
Organizatorul nu este raspunzator pentru continutul fotografiilor incarcate pe site-ul www.imaginissimo.ro. sau pe pagina de facebook a Campaniei de catre castigatori, acestia fiind singurii raspunzatori pentru continutul acestora si pentru fapta publicarii lor, precum si in cazul incalcarii oricaror drepturi de proprietate intelectuala a unor terti.

SECTIUNEA 14. TEMEIUL LEGAL
Campania promotionala "IMAGINISSIMO ILLY" este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

SECTIUNEA 15. TAXE
Organizatorul Campaniei va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta între venitul din premii si suma reprezentând venit neimpozabil, fiind impozit final.
De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiului, toate cheltuielile legale aferente acestuia revin proprietarului.

SECTIUNEA 16. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / câstigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantul la promotie, în calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 29).

SECTIUNEA 17. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora înseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-si îndeplini obligatiile asumate prin Regulament. În categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii în vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi impiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.
Daca invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice participantilor la Campanie existenta acesteia în termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 18. LITIGII
In cazul unor litigii aparute între Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.
Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul Organizatorului.
Prezentul regulament este guvernat de legislatia româneasca.
În cazul în care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramâne în vigoare.

SECTIUNEA 19. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul oficial al Campaniei promotionale "IMAGINISSIMO ILLY" va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro si www.imaginissimo.ro.

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Nu avem elemente multimedia.
Andreea (Bucuresti) in 22 august 2011, 16:07
Cu cate fotografii poate participa o persoana in concurs? (una singura pe intreaga desfasurare a campaniei, una pe zi, una pe saptamana, nelimitat, etc). Multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 august 2011, 08:32
Draga Andreea (Bucuresti):
Un participant poate inscrie o fotografie pe saptamana, asa cum este precizat in Art. 4 din regulament.
Mult succes!
Andreea (Bucuresti) in 22 septembrie 2011, 16:44
Nu inteleg care este noima unui concurs de fotografie, daca sunt admise si PREMIATE fotografiile furate de pe net. Stiu ce scrie in regulament, nu e nevoie sa imi citati paragrafele cu pricina, dar nedumerirea mea este cum de organizatorii pot premia o fotografie care nu numai ca este furata, dar care mai are si scrisa pe ea, clar ca buna ziua, sursa de la care provine, asa cum este fotografia premiata in saptamana recent incheiata. Va rog sa imi postati mesajul, pentru ca nu jignesc si nu acuz pe nimeni nedrept, doar semnalez o stare de fapt. Au fost premiate fotografii furate de pe internet si acest lucru mi se pare absurd. Poate organizatorii au o explicatie. Sa stim si noi daca merita sa mai participam cu fotografiile personale cand este clar ca ne-am putea insusi munca si creatia altcuiva si avea premiul asigurat. Mie si altora ca mine nu ne place sa furam. Asadar cinstea nu are nici o sansa? Multumesc.
Mihaela Vanda (Botosani) in 29 octombrie 2011, 08:33
Cum pot incarca o poza pe pagina lor facebook?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "IMAGINISSIMO ILLY"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: IMAGINISSIMO ILLY

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media