CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Hochland iti pretuieste bucuria!

Promotie concurs cu premii Hochland

Premii mari: 2 x 50.000 euro. Premii zilnice: 45 x 150 euro. Premii instant: 1.000 x 50 euro.

Trimite codul unic gasit pe talonul din orice ambalaj promotional de branza topita Hochland felii (cascaval, sunca, smantana, emmentaler, fitness) sau triunghiuri (smantana, mixtett albastru, mixtett rosu, mixtett verde, sunca, ciuperci, verdeata, fitness) prin SMS la 1860 sau inscrie-te cu el pe www.pretuiestebucuria.ro. Pastreaza fiecare talon cu codul pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 noiembrie - 15 decembrie 2007

Promotie expirata
29 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul oficial al promotiei
“Hochland iti pretuieste bucuria!”
Perioada de desfasurare: 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007


Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei
Organizatorul promotiei ”Hochland iti pretuieste bucuria!” este compania Hochland Romania SRL cu sediul in Sighisoara, str. Nicolae Titulescu nr. 3A, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J26/84/1999, CUI 10666988, atribut fiscal RO, numar de Operator de baze de date 3306. Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare „Regulament Oficial”).


Art. 2. Produse participante
La aceasta promotie participa produse de branza topita comercializate sub marca «Hochland», si anume sortimentele :
- branza topita triunghiuri, ambalate in cutii a 140g fiecare: Mixtett albastru, Mixtett rosu, Mixtett verde, Smantana, Sunca, Ciuperci, Verdeata, Fitness, prezentand ambalajul promotional si informatii despre desfasurarea promotiei.
- si branza topita felii, ambalate in pachete a 140g fiecare: Cascaval, Smantana, Sunca, Cheeseburger, Emmentaler, Fitness, prezentand ambalajul promotional si informatii despre desfasurarea promotiei.


Art. 3. Durata promotiei si aria de desfasurare
Campania se va desfasura in perioada 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007, inclusiv. Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si pe site-ul web www.pretuiestebucuria.ro.


Art. 4. Drept de participare
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni români, cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 31 octombrie 2007 si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare (Hochland
Romania), ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (Grey Worldwide Romania SRL, Hitmail Romania SRL, Whiteland, The Adgency, Transilvania Pack And Print, Lacroix Ambalaje, SC GIOTTO Advertising SRL, Brandin Signs & Design), precum si membrii familiilor acestora (constând din copii, parinti, sot/sotie).


Art. 5. Procedura promotiei
Perioada desfasurarii promotiei este 1 noiembrie 2007 – 15 decembrie 2007, inclusiv.
Pentru a participa la acesta promotie, consumatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
- sa cumpere un produs participant la promotie;
- sa caute talonul promotional sub capacul pachetelor de branza topita Hochland triunghiuri participante la promotie sau printre feliile de branza topita Hochland din pachetele de branza topita felii participante la promotie;
- sa se inscrie la promotie - participantul avand la dispozitie doua modalitati de înscriere: prin SMS si prin WEB;


Inscrierea prin SMS

Participantul trebuie sa trimita prin SMS la 1860 (numar disponibil în retelele Cosmote, Orange,
Vodafone si Zapp cu tarif normal) codul gasit pe talonul promotional. Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:

Mesaj câstigator zilnic – pentru cei care au câstigat un premiu instant zilnic:
“Felicitari!Ai câstigat 150 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului. Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj câstigator instant – pentru cei care au câstigat premiul instant:
“Felicitari!Ai câstigat 50 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului. Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj cod valid:
“Felicitari!Te-ai inscris in cursa pentru unul din cele 2 premii de 50000 euro fiecare!Pastreaza talonul cu codul pentru validare.Detalii pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod care a mai fost introdus):
“Acest cod a mai fost introdus. Un cod nu poate fi trimis decat o data. Pentru detalii suna L-V între 9-18 la 021-2070060 sau intra pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare FARA cod sau cod incorect :
„Cod incorect! Verifica datele tastate si mai trimite o data complet. Detalii L-V între 9-18 la 021-2070060 – tarif normal sau pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj final promotie:
“Promotia "Hochland iti pretuieste bucuria!" s-a incheiat. Va multumim si va asteptam la promotiile viitoare.”Inscrierea prin WEB

Participantul trebuie sa intre pe pagina www.pretuiestebucuria.ro, sa se inregistreze, sa completeze toate casutele marcate obligatorii (nume, prenume, adresa, numar de telefon mobil, adresa de e-mail si o parola aleasa de fiecare participant) si sa introduca codul descoperit pe talonul promotional.
Participantul va primi pe pagina de web unul din mesajele:

Mesaj câstigator zilnic – pentru cei care au câstigat un premiu instant zilnic:
“Felicitari!Ai câstigat 150 euro! Pastreaza talonul cu codul pentru validarea premiului Pentru detalii suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj câstigator instant – pentru cei care au câstigat premiul instant:
“Felicitari!Ai câstigat 50 euro! Pastrteaza talonul cu codul pentru validarea premiului.Pentru detalii
suna L-V între orele 9-18 la 021-207 00 60 – tarif normal.”

Mesaj cod valid:
“Felicitari!Te-ai inscris in cursa pentru unul din cele 2 premii de 50000 euro fiecare!Pastreaza talonul cu codul pentru validare.Detalii pe pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod care a mai fost introdus):
“Acest cod a mai fost introdus. Un cod nu poate fi trimis decat o data. Pentru detalii suna L-V între 9-18 la 021-2070060 sau intra pe www.pretuiestebucuria.ro”

Mesaj eroare FARA cod sau cod incorect:
„Cod incorect! Verifica datele tastate si mai trimite o data complet. Detalii L-V între 9-18 la 021-2070060 – tarif normal sau pe www.pretuiestebucuria.ro”

Mesaj final promotie:
“Promotia " Hochland iti pretuieste bucuria!" s-a incheiat. Va multumim si va asteptam la promotiile viitoare.”

La aceasta promotie premiile se vor acorda astfel:
- în fiecare zi a promotiei se va acorda cate un premiu constand in 150 euro (45 premii zilnice);
- în perioada promotiei se vor acorda 1000 de premii instant constand fiecare in cate 50 euro;
- in cadrul promotiei, se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari constand fiecare in cate 50000 euro.

La începutul promotiei va avea loc o extragere aleatoare astfel:
- pentru premiile zilnice se vor extrage orele si numerele de ordine pentru fiecare zi a promotiei. Toate orele si numerele de ordine se vor extrage la începutul promotiei, în formatul [ora + nr. de ordine] pentru fiecare zi a promotiei. În cazul în care în una din zile SMS-ul sau înscrierea pe WEB desemnat/a câstigator/are nu se primeste pâna la ora 23:59:59, premiul se anuleaza.
- pentru premiile instant se vor extrage orele si numerele de ordine pentru fiecare saptamana a promotiei. Toate zilele câstigatoare, orele si numerele de ordine se vor extrage la începutul promotiei în fomatul [zi + ora + nr. de ordine]. În cazul în care în ziua desemnata câstigatoare prin tragere la sorti, SMS-ul sau înscrierea pe WEB desemnat/a câstigator/are nu se primeste pâna la ora 23:59:59, premiul se anuleaza.

Exemplu:
Pentru premiile zilnice : pentru ziua Z premiul instant se va acorda pentru apelul/ înscrierea nr. Y - cu Y între 1 si 5 - ce urmeaza orei hh:mm:ss.

Pentru premiile instant : în saptamana Z, ziua X desemnata câstigatoare la tragerea la sorti, premiul instant se va acorda pentru apelul/ înscrierea nr. Y – cu Y între 1 si 5 ce urmeaza orei hh :mm :ss.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze talonul promotional care face dovada cumpararii
produselor participante la promotie si existentei codului catigator.
În cazul în care un câstigator nu poate face dovada posesiei talonului al carui numar l-a trimis prin SMS sau s-a înscris pe WEB, premiul nu se valideaza. Validarea premiilor se va face in perioada 18 decembrie 2007– 09 ianuarie 2008.


Art. 6. Conditii de validitate

6.1. Conditii de validitate pentru SMS-uri si înscrieri prin WEB

Pentru ca un participant sa poata primi premiul instant/premiul zilnic/premiul final trebuie sa îndeplineasca simultan urmatoarele conditii:
A. Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare de la art.4
B. Participantul sa trimita la numarul 1860 (valabil în retelele Cosmote, Orange, Vodafone si Zapp, cu tarif normal) un SMS sau sa se înscriere pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro cu codul descoperit pe talonul promotional pâna la data de 15.12.2007 ora 23:59:59. Codurile primite dupa data de 15.12.2007 nu vor fi considerate valide.
C. Codul trimis prin SMS sau înscris pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro sa fie unul corect, real inscris pe talonul promotional.
D. Talonul cu codul promotional sa fie pastrat in original spre validare. Acesta trebuie sa fie intreg si lizibil.

6.2. Validarea ulterioara a câstigatorilor

Pentru a intra în posesia premiilor instant, a premiilor zilnice, a premiilor finale, consumatorii trebuie:
A. Sa pastreze talonul promotional.
B. Sa faca dovada posesiei unui talon promotional cu acelasi numar cu cel trimis prin SMS sau înscris prin intermediului site-ului si declarat câstigator
Premiul se valideaza în in perioada 18 decembrie 2007– 09 ianuarie 2008..
In cazul in care un castigator nu face dovada talonului continand codul castigator pana pe 09 ianuarie 2008, inclusiv, premiul acestuia va fi anulat, iar decizia Organizatorului in acest sens va fi finala.


Art. 7. Premiile si mesajele câstigatoare

Premiile ce se vor acorda în cadrul promotiei sunt:

Premii zilnice - în cadrul promotiei se va acorda în fiecare a zi a promotiei cate 1 premiu, constând în 150 euro. În total se vor acorda 45 de premii zilnice.

Premii instant – în cadrul promotiei se vor acorda 1000 premii instant constând fiecare în 50 euro.

Premii finale - in cadrul promotiei se vor acorda prin tragere la sorti 2 premii mari, constand fiecare in cate 50000 euro.

Premiile zilnice si cele instant se vor acorda prin metoda aleatoare de selectie, descrisa la Art. 5 al prezentului regulament.
Premiile finale se vor acorda prin 2 trageri la sorti care vor avea loc astfel:
- pe data de 22.11.2007, pentru mesajele valide primite in perioada 01/11/2007 – 19/11/2007
- pe data de 17.12.2007, pentru mesajele valide primite in perioada 01/11/2007 –15/12/2007 (exceptand castigatorul marelui premiu extras la prima tragere la sorti).

Tragerile la sorti se vor efectua electronic din toate SMS-urile valide primite si toate codurile valide inscrise pe site, in perioada promotiei, si care indeplinesc conditiile de validitate de la art. 6. Tragerile la sorti se vor desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si vor fi asistate de un notar public. In cadrul acestora se vor extrage cate un premiu, fiecare constand in 50.000 euro si de asemenea se vor extrage cate 5 rezerve pentru fiecare premiu.

Valoarea comerciala bruta a tuturor premiilor este de 156.750 EURO.

Pentru a putea intra in posesia premiilor zilnice si instant, castigatorii trebuie sa sune la 021-207.00.60, vor anunta castigul si vor trimite pe fax pana pe 09 ianuarie 2008 copie de pe talonul continand codul castigator, datele personale si datele conturilor bancare unde se vor vira premiile in bani castigate. Cheltuielile aferente deschiderii conturilor bancare vor fi suportate de castigatori. Premiile constand in sume de bani vor fi achitate in RON la cursul de schimb comunicat de BNR din ziua efectuarii viramentului bancar, Organizatorul suportand doar comisioanele bancare aferente operatiunii de transfer. Banii se vor livra de catre Organizator in conturile castigatorilor pana la data de 15 ianuarie 2008. Organizatorul nu va fi responsabil pentru situatiile in care un castigator nu detine un cont bancar / nu indica datele de cont si pentru alte situatii in care din motive obiective Organizatorului, banii nu se vor putea vira de catre banca in conturile castigatorilor (ex. date de cont indicate gresit, conturi blocate etc).

Castigatorii premiilor mari vor fi anuntati telefonic in termen de 2 zile de la tragerea la sorti despre modalitatea de a intra in posesia premiilor.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:
- pentru SMS-urile sau înscrierile pe WEB primite în afara perioadei promotiei
- pentru SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1860 sau coduri inscrise pe alt site decat www.pretuiestebucuria.ro
- pentru SMS-urile sau inscrierile ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe talon sau au un continut necorespunzator
- SMS-urile trimise de catre participanti dar care nu au fost primite de catre Organizator din motive tehnice
- pentru faxurile nelizibile, pierdute, tardive, transmise la alta adresa
Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.pretuiestebucuria.ro la incheierea promotiei.


Art. 8. Alternative ale premiilor
Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a schimba premiile cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.


Art. 9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa suporte impozitul datorat pentru veniturile constând în premiile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu prevederile art. 77 alin (1) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003,orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorilor.


Art. 10. Regulamentul promotiei
Regulamentul oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit accesând pagina web www.pretuiestebucuria.ro sau www.infopromotii.ro. Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.


Art. 11. Linie telefonica dedicata Campaniei:
Pe perioada de desfasurare a promotiei, consumatorii pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021/207 00 60 (linie telefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor) precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri. Programul de functionare al liniei telefonice este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Numarul de telefon al campaniei este comunicat pe pagina de web www.pretuiestebucuria.ro, pe ambalajele promotionale precum si pe materialele de comunicare ale promotiei.


Art. 12. Încetarea promotiei
Prezenta promotie poate înceta înainte de data de 15.12.2007 numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.


Art. 13. Litigii
Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.


Art. 14. Protectia datelor personale
Prin înscrierea la Promotia ”Hochland iti pretuieste bucuria!” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Participantii sunt de acord ca, în cazul în care vor câstiga, numele si adresa lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.
Prin înscrierea la promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale sa fie prelucrate, sa intre în baza de date Hochland Romania SRL si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Hochland Romania SRL. Hochland Romania SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice.

Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Hochland Romania.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Sighisoara, str. Nicolae Titulescu nr. 3A, Hochland Romania se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o
solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul
Nu avem elemente multimedia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 noiembrie 2007, 18:58
Salut, Lelia, Unul dintre comentariile tale nu a fost aprobat spre publicare. Nici acesta nu este tocmai conform Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, deoarece contine acuzatii nefondate. Promotia Hochland nu este facuta pentru avantajele vanzatoarelor. Acest lucru nu ar avantaja deloc marca si nici pe organizatori. Promotiile menite sa-i rasplateasca pe comercianti sunt acelea pe care le publicam pe site in categoria "Pentru comercianti". Te rugam sa nu mai faci acuzatii nefondate. Una este sa semnalezi un aspect (ca in magazinele mici cutiile sunt desfacute si astfel taloanele raman la vanzatori) si alta este sa acuzi organizatorii ca ar face campania pentru a-i favoriza pe vanzatori.
irina (targu neamt) in 02 noiembrie 2007, 20:48
nu este vina lor ca lumea cere la bucata
() in 03 noiembrie 2007, 16:18
chiar si fara promotii lui HOCHLAND ii merge bine.Mi se pare o companie dinamica care lucreaza pentru oameni/Aveti o gama larga de sortimente si de ocalitate exceptionala Multumesc mult ca va ganditi latoata lumea:copii,adulti,batrani...Mult succes in continuare!!!
I (Constanta) in 04 noiembrie 2007, 00:23
Pentru moderatori : Salut. In textul de prezentare pe scurt a promotiei, atat pe pagina initiala a site-ului cat si pe pagina speciala a promotiei premiile mari apar ca fiind in numar de 3, in timp ce in regulament se specifica foarte clar ca vor exista 2 MARI PREMII. N-ar fi fost rau sa fie 3, dar adevarul e ca sunt doar doua...Cred ca trebuie corectat.
maria (bucuresti) in 04 noiembrie 2007, 12:13
Pentru Agis din Cluj: Tocmai am trimis un cod prin site si am primit imediat raspuns in pagina respectiva. Asadar, primim raspuns si daca trimitem prin web.
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 noiembrie 2007, 12:22
Salut, Ion!
Iti multumim pentru sesizare. Am corectat: sunt doua premii mari.
Succes tuturor!
elena (vaslui) in 06 noiembrie 2007, 10:07
Am incercat sa ma inscriu prin web dar nu am primit nici un raspuns asa ca am trimis sms si am primit imediat confirmarea.Ma bucur sa pot participa la promotia ;Hochland;pentru ca suntem consumatori fideli a acestei marci iar fetita mea nu ia pachet la gradi altceva decat hochland cascaval feliat.Tineti-o tot asa cu produse bune si de calitate .Cu respect Elena
Chiriuc (bucuresti) in 12 noiembrie 2007, 09:05
Si in cazul in care te inscrii pe web,trebuie sa primesti confirmarea.Eu numai pe web am trimis cod,si mi-a dat confirmarea....confirmarea ca m-am inscris in cursa pt cele 2 premii mari...as fi preferat o confirmare de 50 sau 150 Euro
Alexandra (Timisoara) in 12 noiembrie 2007, 21:51
Eu chiar nu mai inteleg cum de spuneti ca vi se raspunde pe site!... De o saptamana tot trimit coduri, dar nu primesc niciun raspuns. Am trimis deja trei, iar pe primul, in lipsa unui raspuns, l-am trimis si a doua oara - poate ca nu l-a luat, mi-am zis. Nici pana astazi nu am vazut urma de reactie din partea celor ce raspund de promotie. Mai mult, m-am folosit de sectiunea "Contact" si am trimis si doua mesaje de sesizare a problemei, la care nimeni nu s-a sinchisit sa-mi raspunda. Am incercat si de pe un alt calculator, aflat intr-o locatie diferita si...nimic. La cat sunt de indolenti nu merita sa-mi consum eu centii pentru sms-urile campaniei lor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 noiembrie 2007, 16:42
Salut!
Organizatorii promotiei ne-au transmis ca au facut verificari si site-ul merge.
Ne-au transmis instructiuni mai detaliate pentru voi:
Introduceti codul si completati formularul special, apoi trimiteti spre validare apasand butonul "trimite". Urmeaza sa se afiseze un mesaj in continutul paginii respective, care informeaza asupra statutului codului (valid, nevalid, introdus anterior).
Incercati din nou! Succes!
irina (targu neamt) in 19 noiembrie 2007, 20:54
Unde sunt premile zilnice din perioada 1-19 noiembrie?La castigatori apar numai 2 premii de 150 euro si nici nu scrie data cand au castigat.
() in 21 noiembrie 2007, 17:40
cand va aparea castigatorul primului premiu mare si la ce ora se castiga premiile zilnice fiindca in regulament da exemple dar ora zilnica de extragere de ce nu se anunta? cu miii de multumiri
Alexandra (Timisoara) in 21 noiembrie 2007, 22:10
Am incercat sa repet (a nu stiu cata oara!) procedura de trimitere de pe site, dar n-a functionat. Solutia am gasit-o reclamand o alta problema de acces Internet. Astfel am aflat ca Mozilla, de exemplu, nu deschde anumite casute de e-mail si nici nu reuseste sa trimita codurile inscrise in campania Hochland. Daca doriti sa trimiteti coduri de pe site, incercati sa il accesati de pe Internet Explorer, nu intrati pe net prin Mozilla. Eu am reusit. Succes!
Alexandra (Timisoara) in 21 noiembrie 2007, 22:16
Problema e ca am gasit pachete cu insemnele promotiei, dar inauntru...niciun cartonas! E foarte frustrant cand te mobilizezi sa le cumperi tocmai pentru ca exista o promotie la care poti castiga un premiu...
Gabriela (bucuresti) in 29 noiembrie 2007, 12:09
E foarte tare promotia, dar vrem sa stim si noi in ce conditii si cand se acorda cele 2 premii mari... Succes tuturor!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 noiembrie 2007, 14:43
Salut, Gabriela!
Nimic mai simplu! Informatia care te intereseaza se gaseste in regulamentul promotiei. In aceasta pagina, tab-ul din stanga.
() in 29 noiembrie 2007, 16:37
am trimis un comentariu care am vazut ca nu sa afisat si sunt curioasa a fos ceva neadevarat in cele scriase avem si noi nevoie de banii daca tot este promotie (nu numai cei bine pusi).oricum astept raspuns
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 noiembrie 2007, 21:58
Mihaela din Bucuresti,
Ai trimis cel putin 2 comentarii care nu ti-au fost publicate, dintre care unul la aceasta promotie. Ti l-am aprobat pe acesta pentru ca este mai putin rautacios decat celelalte si pentru ca, intr-adevar, trebuie sa iti raspundem. Problema nu este neadevarul dintr-un mesaj; nimeni nu le stie pe toate. Stim ca aveti nelamuriri si de aceea Infopromotii este singurul site unde puteti posta intrebari, comentarii sau mesaje, pe care noi le transmitem mai departe organizatorilor promotiilor. Nu putem tolera pe acest site acuzatii nefondate, aluzii rautacioase si ton nepoliticos. Daca nu ti-e clar de ce, gasesti toate detaliile la rubrica de Termeni si conditii de utilizare a site-ului, pe care o gasesti pe banda galbena de jos. Oricine poate gresi. Daca ai ceva de intrebat, intreaba politicos, fara sa faci acuzatii nefondate si vom incerca sa obtinem un raspuns pentru tine. Altfel, nu.
() in 30 noiembrie 2007, 00:24
ok politicos,de ce in concurs se specifica faptul urmator 45 de premii a 150 de euro extragere zilnica cand la castigatori sunt doar 8 castigatori .Oare doar 8 zile au trecut sau nu mai stiu eu matematica .Cu multumiri
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2007, 12:22
Asa este, sunt numai 8 castigatori. Este posibil sa nu se fi intrunit conditiile de acordare a premiilor (vezi articolul 5 din regulament). Vom transmite organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim un raspuns cat de curand posibil.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2007, 14:28
Salut, Mihaela!
Iata ca organizatorii ne-au transmis deja raspunsul pentru tine:

"Pe site sunt afisati doar castigatorii care ne-au trimis fax-urile cu codurile castigatoare pana in ziua de luni a saptamanii in curs. Fax-urile cu codurile castigatoare sunt necesare si obligatorii pentru validarea castigatorilor.
Asadar, numarul de castigatori zilnici este mai mic din doua motive:
- lista castigatorilor se aduce la zi o data pe saptamana;
- doar castigatorii de pe lista sunt validati la momentul respectiv.
Succes tuturor!"
alina (suceava) in 05 decembrie 2007, 18:06
eu am incercat sa trimit coduri si prin telefon si pe site si nu am reusit. si am la cartonase cu coduri...
Elena (Bucuresti) in 05 decembrie 2007, 23:30
Buna seara, organizatori/moderatori!
Citind comentariile promotiei vad ca exista o nelamurire in ceea ce priveste acordarea premiilor zilnice. Chiar si dupa citarea raspunsului de la organizatori eu am aceeasi nelamuriie ca si Mihaela: DE CE SUNT ATAT DE PUTIN CASTIGATORI AI PREMIILOR ZILNICE?
Raspunsul organizatorilor este: "Pe site sunt afisati doar castigatorii care ne-au trimis fax-urile cu codurile castigatoare pana in ziua de luni a saptamanii in curs. Fax-urile cu codurile castigatoare sunt necesare si obligatorii pentru validarea castigatorilor. Asadar, numarul de castigatori zilnici este mai mic din doua motive: - lista castigatorilor se aduce la zi o data pe saptamana; - doar castigatorii de pe lista sunt validati la momentul respectiv. Succes tuturor!"
Numai ca in articolul 5 se mentioneaza: "Participantii la promotie trebuie sa pastreze talonul promotional care face dovada cumpararii produselor participante la promotie si existentei codului catigator. În cazul în care un câstigator nu poate face dovada posesiei talonului al carui numar l-a trimis prin SMS sau s-a înscris pe WEB, premiul nu se valideaza. Validarea premiilor se va face in perioada 18 DECEMBRIE 2007- 09 IANUARIE 2008." In regulament nu se specifica nicaieri ca validarea s-ar face mai devreme de 18 decembrie iar din raspunsul primit de la organizator se pare ca se face in fiecare zi de luni ..... Numele castigatorilor la extragerile zilnice ar trebui afisate pt fiecare zi iar dupa 18 decembrie e problema fiecarui participant care isi vede numele la castigatori sa faca dovada codului transmis la promotie. Cine nu mai are dovada, nu primeste premiul. Acum intrebarea este: DE CE NU SE RESPECTA REGULAMENTUL? Am trimis si eu azi un cod si am pierdut timp pretios cu ceea ce am gasit aici la comentarii. Hai o seara buna tuturor! Mos Niculae sa fie darnic, sa va aduca dulciuri si alte cadouri!
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 decembrie 2007, 14:16
Salut, Elena!
Iata raspunsul venit din partea organizatorilor:

"De fiecare data cand avem un castigator in promotia Hochland, odata cu primirea mesajului de raspuns si informarea cu privire la castig, acesta este indrumat sa contacteze infoline pentru validarea castigului si revendicarea premiului. Fiecare castigator primeste instructiunile pentru validarea premiului prin infoline.
Multi dintre castigatorii nostri ne trimit mai repede documentele necesare validarii si primirii premiului. Datorita acestui fapt, procesul de validare a castigatorilor a inceput mai devreme. Intr-adevar, in perioada 18 decembrie - 9 ianuarie, va avea loc un proces continuu de validare a tuturor castigatorilor care nu vor fi trimis pana la acea data documentele necesare. Numele care apar in listele de castigatori publicate pana acum sunt ale consumatorilor care au intrunit toate conditiile de validare a premiilor castigate. Si ceilalti castigatori extrasi va trebui sa faca dovada detinerii codurilor castigatoare prin metodele si in termenele prevazute in regulament.
Asadar, aceia care au castigat si nu apar in lista nu sunt nici castigatori validati si nici declarati necastigatori in urma nevalidarii. Numele lor nu sunt momentan in lista castigatorilor, pentru ca, tehnic vorbind, nu sunt decat potentiali castigatori."
Elena (Bucuresti) in 07 decembrie 2007, 01:55
Merci pt raspuns. Am inteles. Mai am o intrebare daca tot sunt aici: acesti castigatori care nu apar in lista si care nu sunt nici castigatori validati si nici declarati necastigatori in urma nevalidarii pt.moment, vor aparea la sfarsitul promotiei in lista? Nu stiu cum au fost anuntati ca au fost extrasi pt.acest premiu. Vreau sa spun ca mi se par prea multi care sa nu fie interesati de un venit binevenit... Daca as castiga, as prefera sa vin direct cu codul cand imi ridic premiul sau sa il trimit prin posta. nu stiu care este procedura folosita (as evita pierderea timpului cu trimiterea unui fax). In fine. vom vedea la sfarsitul promotiei sau poate sun direct la linia telefonica oferita de organizator ca sa scurtez lantul de comunicare. Si pt.ca am mai cumparat o branza :) ;)... topita Hochland, am mai trimis un cod. Numai bine si succes tuturor, Elena
Cipri (IS) in 13 decembrie 2007, 00:13
mai sunt cateva zile si ma intreb cine oare va lua al 2lea mare premiu de 50.000 euro
I (Constanta) in 13 decembrie 2007, 12:16
Pentru Cipri(Iasi): Iti urez bafta...daca ai participat nu se stie nicioadata. Si te felici pentru LCD - ul castigat. Bineanteles daca cel din lista de castigatori esti chiar tu...Bafta tuturor!
Cipri (IS) in 13 decembrie 2007, 13:07
pt Ion (Constanta) : multumesc mult - dap sunt eu ...si nu e doar un lcd samsung mai e si 1 sist home cinema :) ah... o sa mai ma vezi in lista de la danfos si la juicy fruit cu o consola :) ms mult inca o data ! --- o sa mai cumpar o ultima branza topita astazi ... ai dreptate nu se stie niciodata :)
czitros (INT.BUZAULUI) in 13 decembrie 2007, 13:40
am trimis cod pe internet insa nu am primit raspuns nici daca particip la promotie nici daca am cistigat.am o gramada de cartonase si nu stiun ce sa fac cu ele.Exista sau nu concursul?.Am trimis si mesaj la organizator,.cred ca totul este O ABUREALA .
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Hochland iti pretuieste bucuria!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Hochland iti pretuieste bucuria!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media