CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an"

Promotie concurs cu premii Harpic in Auchan

Premii prin tragere la sorti: 35 x pachet cuprinzand 12 sticle de Harpic Max gel si 12 bucati de Harpic Max bloc (cate 5 premii pentru fiecare magazin).

Cumpara de la oricare dintre magazinele Auchan cel putin un produs Harpic pentru curatarea toaletei si vei primi un cupon de participare la tombola; completeaza-l integral si lizibil si introdu-l in urna speciala aflata la intrare. Pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 02 decembrie - 15 decembrie 2009

Promotie expirata
6 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul campaniei publicitare

organizata în magazinul Auchan

 

 

în perioada  02.12.2009 – 15.12.2009

 

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul campaniei publicitare este compania Reckitt Benckiser Romania SRL, cu sediul în Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 4, sector 2 înmatriculata la Registrul Comertului sub nr.J 40/ 2034/2002 , având codul unic de înregistrare 8411320, atribut fiscal RO.

Campania se desfasoara în magazinele Auchan din magazinele Bucuresti Titan. Bucuresti Militari, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Suceava, Timisoara

 

 

Art. 2. Dreptul de participare

 

La aceasta campanie publicitara poate participa orice client Auchan care accepta conditiile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta campanie publicitara angajatii Reckitt Bencksier Romania SRL., angajatii Auchan si nici rudele pana la gradul IV inclusiv ale acestora.

 

 

Art. 3. Modificarea Regulamentului

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari la prezentul Regulament pe perioada desfasurarii campaniei. Orice modificare va constitui obiectul unei Anexe la prezentul Regulament si va fi autentificata de un notar public, fiind adusa la cunostinta participantilor prin aceeasi modalitate ca si Regulamentul.

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atata timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor.

In situatia in care Organizatorul va decide suspendarea campaniei, aceasta decizie va fi adusa la cunostinta participantilor si va produce efecte de drept. Niciun participant nu va putea solicita continuarea campaniei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea campaniei.

 

 

Art. 4. Mecanismul campaniei publicitare

 

Perioada desfasurarii campaniei publicitare este 02.12.2009 – 15.12.2009.

 

Pentru a participa la aceasta campanie publicitara clientii Auchan  trebuie sa achizitioneze orice produs Harpic  participant la campania publicitara din magazinul Auchan (Bucuresti Titan. Bucuresti Militari, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Suceava, Timisoara).

 

Pentru cumpararea oricarui produs apartinand marcii  Harpic (Reckitt Benckiser) participantii vor primi un cupon de participare la tombola. Acest cupon corect completat trebuie introdus in urna special amenajata si amplasata la intrarea in magazin, asigurand astfel participarea la  tombola din  16.12.2009.

 

Pe toata perioada desfasurarii campaniei, un cumparator este îndreptatit sa participe cu mai multe taloane.

 

Extragerea a 5 castigatori si a celor doua rezerve pentru fiecare castigator va avea loc in incinta magazinului Auchan  (Bucuresti Titan. Bucuresti Militari, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Suceava, Timisoara),  in data de 16.12.2009  la ora 12:00 , in prezenta unei comisii formate din un reprezentant Reckitt Benckiser un reprezentant al magazinului Auchan  (Bucuresti Titan. Bucuresti Militari, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Suceava, Timisoara) si 2 martori alesi din randul clientilor Auchan aflati in magazin. Ulterior extragerii se va consemna numele castigatorilor intr-un proces-verbal ce va fi semnat de membrii comisiei precum si de cei 2 martori. 

 

 

Premiile acordate la aceasta tombola sunt:

 

5 premii Harpic / per magazin pentru 5 castigatori

1 premiu este format din 12 sticle Harpic gel si 12 bucati Harpic baton.

Un castigator nu poate castiga 2 premii chair daca este extras de doua ori.

Premiile vor fi acordate doar daca participantii desemnati castigatori au respectat toate conditiile impuse prin prezentul Regulament si eventualele sale Anexe.

 

 

Art. 5. Produse participante

 

Produsele a caror achizitionare din magazinul Auchan (Bucuresti Titan. Bucuresti Militari, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Suceava, Timisoara) dau dreptul de participare la campania publicitara sunt toate produsele apartinând marcii Harpic aflate la vânzare în magazinele participante.

 

 

Art. 6. Valorea premiilor

 

-           1 premiu =  174,96 RON

-           5 premii/per magazin

 

-      Total valoare premii 6,123  RON cu TVA

 

 

Art. 7. Primirea premiilor

 

Câstigatorul va primi premiul in maxim 30 de zile de la tragerea la sorti din data de 16.12.2009, în magazin, prin prezentarea bonului  in original care atesta achizitionarea produselor participante la promotie si a actului de identitate. Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre un reprezentant Reckitt Benckiser, si i se vor solicita datele de identificare pentru a se putea verifica concordanta intre datele furnizate prin completarea cuponului si cele ale persoanei care a raspuns la apelul telefonic al Organizatorului.

In situatia in care Organizatorul, in cursul a 10 zile de la extragere, nu va putea anunta participantul ca a devenit castigator din motive imputabile acestuia (nu se afla in aria de acoperire a retelei de telefonie mobila al carei abonat este, nu a raspuns apelurilor telefonice ale Organizatorului etc.), prima rezerva va fi considerata castigator si se va proceda in consecinta. Aceasta regula este aplicabila si rezervelor, in cazul in care nu pot fi contactate telefonic din motive imputabile lor, premiul revenind rezervei cu numarul imediat urmator.

 

Premiul se va acorda pe baza unui Proces Verbal incheiat si semnat de reperezentantul Reckitt Benckiser si castigator.

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru cazurile în care cumparatorul nu se prezinta pentru ridicarea premiului de la magazin pâna la expirarea perioadei de 30 de zile de la data extragerii.  In aceasta situatie, premiul neridicat nu mai este afectat campaniei.

 

 

Art. 8. Alternative ale premiilor

 

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in lei pentru premiile promotiei.

Premiile castigate nu pot fi schimbate cu alte obiecte/produse.

Organizatorul nu va suplimenta numarul de premii acordat pentru nici unul din tipurile de premii acordate.

 

 

Art. 9. Taxe

 

Organizatorul Reckitt Benckiser Romania SRL se obliga sa plateasca toate taxele de premiu .

 

 

Art. 10. Raspunderea Organizatorului

 

Organizatorul nu va raspunde pentru eventualele defectiuni tehnice ale premiului acordat in cazul in care aceste defectiuni nu sunt evidente. De asemenea Organizatorul nu va raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a transportului sau a unei utilizari neadecvate a premiului, castigatorului fiindu-i inmanate odata cu premiile si certificatele de garantie astfel incat pentru eventualele defectiuni producatorul va fi cel responsabil.

In caz de forta majora, Organizatorul va suspenda sau sista definitiv desfasurarea campaniei fara a atrage raspunderea acestuia in eventualitatea producerii unor prejudicii participantilor.

 

 

Art. 11. Protectia datelor personale

 

Prin prezentarea facturii  în original si a actului de identitate a cumparatorului pentru ridicarea premiului de la magazin, participantii sunt considerati ca accepta conditiile prezentului regulament. Pe parcursul campaniei nu se vor colecta date personale, cu exceptia celor cerute de prevederile legale în vigoare referitoare la impozitul pe venitul constând în premii si alte obligatii fiscale ale organizatorului.

 

Organizatorul isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in sensul ca va asigura nivelul de protectie impus de dispozitiile legale, va respecta dreptul la informare, precum si orice alte drepturi recunoscute prin actul normativ mentionat.

 

In cazul in care un participant se va opune la furnizarea datelor sale personale, acesta va fi descalificat, fiind considerata respectiva opozitie ca fiind o nerespectarea a conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

 

 

Art. 12. Regulamentul oficial

 

Regulamentul oficial al campaniei publicitare precum si eventualele sale Anexe pot fi obtinute, în mod gratuit, în urma solicitarii facute la adresa organizatorului Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 4, sector 2, in cursul campaniei de Luni pana Vineri intre orele 09.30 - 17.30. De asemenea vor fi disponibile la cerere, in mod gratuit, si prin biroul “Relatii cu clientii” din magazinele participante la campania publicitara.

Nu avem elemente multimedia.
anca (mangalia) in 02 decembrie 2009, 10:55
mi-ati spus sa pastrez bonul de casa de la carefour si ca voi fi sunata de organizatorii concursului dar nu a fost asa
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 decembrie 2009, 11:43
Draga Anca, asa cum ti-am spus aici: http://www.infopromotii.ro/Promotie-Concurs-Harpic-Castiga-produse-de-curatat-toaleta-pentru-1-an-413.html aveam nevoie de un mesaj de la tine pe mail, ca sa ii transmitem organizatorului numele, prenumele si telefonul tau, ca sa te poata contacta. Intrucat nu am primit niciun mesaj de la tine, nu ai putut fi contactata.
anca (mangalia) in 02 decembrie 2009, 14:37
am trimis datele cerute unde scrie in stinga paginii contact,oricum promotia s-a terminat ,nu mai conteaza;oricum datorita voua am castigat la alta promotie asa ca nu sint suparata
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 decembrie 2009, 15:28
Anca, mesajul respectiv nu a ajuns la noi. Mai incearca o data si asigura-te ca iti completezi corect adresa de e-mail.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 decembrie 2009, 10:20
Anca, am primit acum mesajul tau. Multumim.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 decembrie 2009, 12:44
Draga Anca, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Buna ziua,
Promotia Harpic desfasurata in Carrefour Constanta a fost implementata cu intarziere de o zi, din motive logistice independente de vointa noastra, dar pentru care ne cerem scuze. In toate celelalte magazine, promotia s-a derulat conform programului, fara niciun fel de probleme. Ati fi putut participa revenind la magazinul Carrefour ulterior, in perioada promotiei si solicitand un talon de participare in baza bonului de casa corespunzator achizitionarii produsului Harpic din prima zi de campanie. Acum nu se mai pot face inscrieri la Carrefour, dar urmeaza sa organizam pana la sfarsitul anului inca o promotie Harpic, in care sa va puteti inscrie la alt magazin din Constanta.
Va multumim pentru interesul acordat campaniei Harpic si va dorim mult succes la promotia noastra viitoare.
Cu consideratie,
Echipa Harpic."

In plus, le-am transmis datele tale de contact si este posibil sa ia legatura cu tine referitor la viitoarea promotie Harpic.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media