CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an"

Promotie concurs cu premii Harpic in Carrefour

Premii prin tragere la sorti: 110 x pachet cuprinzand 12 sticle de Harpic Max gel si 12 bucati de Harpic Max bloc (cate 5 premii pentru fiecare magazin).

Cumpara de la oricare dintre magazinele Carrefour cel putin un produs Harpic pentru curatarea toaletei si vei primi un cupon de participare la tombola; completeaza-l integral si lizibil si introdu-l in urna speciala. Pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 11 noiembrie - 23 noiembrie 2009

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE

organizata în magazinul Carrefour

 

 

în perioada 11.11.2009 – 23.11.2009

 

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul campaniei publicitare este compania Reckitt Benckiser Romania SRL, cu sediul în Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 4, sector 2 înmatriculata la Registrul Comertului sub nr.J 40/ 2034/2002 , având codul unic de înregistrare 8411320, atribut fiscal RO.

Campania se desfasoara în magazinele Carrefour din magazinele : Arad, Braila , Brasov 1, Berceni, Unirii, Militari, Colentina, Orhideea, Baneasa, Vitan, Buzau, Clui-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Oradea 1, Oradea 2, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava

 

 

Art. 2. Dreptul de participare

 

La aceasta campanie publicitara poate participa orice client Carrefour care accepta conditiile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta campanie publicitara angajatii Reckitt Bencksier Romania SRL., angajatii Carrefour si nici rudele pana la gradul IV inclusiv ale acestora.

 

 

Art. 3. Modificarea Regulamentului

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face modificari la prezentul Regulament pe perioada desfasurarii campaniei. Orice modificare va constitui obiectul unei Anexe la prezentul Regulament si va fi autentificata de un notar public, fiind adusa la cunostinta participantilor prin aceeasi modalitate ca si Regulamentul.

 

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atata timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor.

 

In situatia in care Organizatorul va decide suspendarea campaniei, aceasta decizie va fi adusa la cunostinta participantilor si va produce efecte de drept. Niciun participant nu va putea solicita continuarea campaniei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea campaniei.

 

 

Art. 4. Mecanismul campaniei publicitare

 

Perioada desfasurarii campaniei publicitare este 11.11.2009 - 23.11.2009.

 

Pentru a participa la aceasta campanie publicitara clientii Carrefour  trebuie sa achizitioneze orice produs Harpic  participant la campania publicitara din magazinul Carrefour (Arad, Braila , Brasov 1, Berceni, Unirii, Militari, Colentina, Orhideea, Baneasa, Vitan, Buzau, Clui-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Oradea 1, Oradea 2, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava).

Pentru cumpararea oricarui produs apartinand marcii  Harpic (Reckitt Benckiser) participantii vor primi un cupon de participare la tombola. Acest cupon corect completat trebuie introdus in urna special amenajata si amplasata la intrarea in magazin, asigurand astfel participarea la  tombola din  24.11.2009.

 

Pe toata perioada desfasurarii campaniei, un cumparator este îndreptatit sa participe cu mai multe taloane.

 

Extragerea a 5 castigatori si a celor doua rezerve pentru fiecare castigator va avea loc in incinta magazinului Carrefour  (Arad, Braila , Brasov 1, Berceni, Unirii, Militari, Colentina, Orhideea, Baneasa, Vitan, Buzau, Clui-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Oradea 1, Oradea 2, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava),  in data de 24.11.2009  la ora 12:00 , in prezenta unei comisii formate din un reprezentant Reckitt Benckiser un reprezentant al magazinului Carrefour  (Arad, Braila , Brasov 1, Berceni, Unirii, Militari, Colentina, Orhideea, Baneasa, Vitan, Buzau, Clui-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Oradea 1, Oradea 2, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava) si 2 martori alesi din randul clientilor Carrefour aflati in magazin. Ulterior extragerii se va consemna numele castigatorilor intr-un proces-verbal ce va fi semnat de membrii comisiei precum si de cei 2 martori. 

 

Premiile acordate la aceasta tombola sunt:

 

5 premii Harpic / per magazin pentru 5 castigatori

1 premiu este format din 12 sticle Harpic gel si 12 bucati Harpic Max bloc.

Un castigator nu poate castiga 2 premii chiar daca este extras de doua ori.

Premiile vor fi acordate doar daca participantii desemnati castigatori au respectat toate conditiile impuse prin prezentul Regulament si eventualele sale Anexe.

 

 

Art. 5. Produse participante

 

Produsele a caror achizitionare din magazinul Carrefour (Arad, Braila , Brasov 1, Berceni, Unirii, Militari, Colentina, Orhideea, Baneasa, Vitan, Buzau, Clui-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi 1, Iasi 2, Oradea 1, Oradea 2, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava) dau dreptul de participare la campania publicitara sunt toate produsele apartinând marcii Harpic aflate la vânzare în magazinele participante.

 

 

Art. 6. Valorea premiilor

 

-           1 premiu =  174,96 RON

-           5 premii/per magazin

 

-      Total valoare premii 19,245 RON cu TVA

 

 

Art. 7. Primirea premiilor

 

Câstigatorul va primi premiul in maxim 30 de zile de la tragerea la sorti din data de 24.11.2009, în magazin, prin prezentarea bonului  in original care atesta achizitionarea produselor participante la promotie si a actului de identitate. Castigatorul va fi anuntat telefonic de catre un reprezentant Reckitt Benckiser, si i se vor solicita datele de identificare pentru a se putea verifica concordanta intre datele furnizate prin completarea cuponului si cele ale persoanei care a raspuns la apelul telefonic al Organizatorului.

In situatia in care Organizatorul, in cursul a 10 zile de la extragere, nu va putea anunta participantul ca a devenit castigator din motive imputabile acestuia (nu se afla in aria de acoperire a retelei de telefonie mobila al carei abonat este, nu a raspuns apelurilor telefonice ale Organizatorului etc.), prima rezerva va fi considerata castigator si se va proceda in consecinta. Aceasta regula este aplicabila si rezervelor, in cazul in care nu pot fi contactate telefonic din motive imputabile lor, premiul revenind rezervei cu numarul imediat urmator.

 

Premiul se va acorda pe baza unui Proces Verbal incheiat si semnat de reperezentantul Reckitt Benckiser si castigator.

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru cazurile în care cumparatorul nu se prezinta pentru ridicarea premiului de la magazin pâna la expirarea perioadei de 30 de zile de la data extragerii.  In aceasta situatie, premiul neridicat nu mai este afectat campaniei.

 

 

Art. 8. Alternative ale premiilor

 

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in lei pentru premiile promotiei.

Premiile castigate nu pot fi schimbate cu alte obiecte/produse.

Organizatorul nu va suplimenta numarul de premii acordat pentru nici unul din tipurile de premii acordate.

 

 

Art. 9. Taxe

 

Organizatorul Reckitt Benckiser Romania SRL se obliga sa plateasca toate taxele de premiu .

 

 

Art. 10. Raspunderea Organizatorului

 

Organizatorul nu va raspunde pentru eventualele defectiuni tehnice ale premiului acordat in cazul in care aceste defectiuni nu sunt evidente. De asemenea Organizatorul nu va raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a transportului sau a unei utilizari neadecvate a premiului, castigatorului fiindu-i inmanate odata cu premiile si certificatele de garantie astfel incat pentru eventualele defectiuni producatorul va fi cel responsabil.

In caz de forta majora, Organizatorul va suspenda sau sista definitiv desfasurarea campaniei fara a atrage raspunderea acestuia in eventualitatea producerii unor prejudicii participantilor.

 

 

Art. 11. Protectia datelor personale

 

Prin prezentarea facturii  în original si a actului de identitate a cumparatorului pentru ridicarea premiului de la magazin, participantii sunt considerati ca accepta conditiile prezentului regulament. Pe parcursul campaniei nu se vor colecta date personale, cu exceptia celor cerute de prevederile legale în vigoare referitoare la impozitul pe venitul constând în premii si alte obligatii fiscale ale organizatorului.

 

Organizatorul isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in sensul ca va asigura nivelul de protectie impus de dispozitiile legale, va respecta dreptul la informare, precum si orice alte drepturi recunoscute prin actul normativ mentionat.

 

In cazul in care un participant se va opune la furnizarea datelor sale personale, acesta va fi descalificat, fiind considerata respectiva opozitie ca fiind o nerespectarea a conditiilor impuse prin prezentul Regulament.

 

 

Art. 12. Regulamentul oficial

 

Regulamentul oficial al campaniei publicitare precum si eventualele sale Anexe pot fi obtinute, în mod gratuit, în urma solicitarii facute la adresa organizatorului Bucuresti, Bd Dacia, nr 99, et 4, sector 2, in cursul campaniei de Luni pana Vineri intre orele 09.30 - 17.30. De asemenea vor fi disponibile la cerere, in mod gratuit, si prin biroul “Relatii cu clientii” din magazinele participante la campania publicitara.

Nu avem elemente multimedia.
gheorghe (bucuresti) in 16 noiembrie 2009, 16:42
Super. Oare cate produse trebuiesc cumparate ptr. a fi declartat castigator intr-un hiperr unde vin 5000 de ocumparatori pe zi? SANSA? NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 noiembrie 2009, 21:51
Salut, Gheorghe! Conform teoriei tale, nimeni nu are niciodata sanse la premii? Avand in vedere ca produsele Harpic sunt noi pe piata, iar perioada promotiei este destul de scurta, cred ca sansele de castig nu sunt atat de mici cum crezi tu. In plus, mai multe produse cumparate = mai multe sanse!
anca (mangalia) in 18 noiembrie 2009, 22:54
am fost in carefour constanta astazi si am cumparat un produs Harpic la casa si la serviciul clienti nu se stia de promotie si nici nu aveau taloane pt tombola
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 noiembrie 2009, 13:21
Draga Anca, pastreaza bonul de casa. Ii anuntam pe organizatori si speram ca situatia sa se remedieze in cel mai scurt timp. Te tinem la curent.
anca (mangalia) in 21 noiembrie 2009, 15:33
sint curioasa sa vad ce raspuns imi dati pentru ca atunci cind am fost in carefour promotia incepuse de citeva zile si nu erau in cunostinta de cauza?in regulamentul promotiei scrie ca participa toate magazinele carefour
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 noiembrie 2009, 10:54
Draga Anca, am transmis organizatorilor sesizarea ta si speram sa primim in curand un raspuns oficial pentru tine. Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 noiembrie 2009, 17:13
Salut, Anca!
Organizatorii ne-au transmis pentru tine ca in magazinul Carrefour din Constanta sunt sticker-e promotionale pe produsele Harpic si urna de concurs. Pentru a verifica situatia, organizatorii te roaga sa le lasi numarul tau de telefon, pentru a fi contactata: scrie-ne un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului, in care sa mentionezi "promotie Harpic" si lasa-ne numele si prenumele tau, impreuna cu un numar de telefon la care sa poti fi apelata.
Spor la premii!
anca (mangalia) in 23 noiembrie 2009, 19:52
oricum azi e ultima zi de concurs asa ca nu stiu daca se va mai verifica situatia ,iar pe sticla cumparata nu scrie nimic de nici o promotie si nici nu avea sticker promotional pe ea
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Harpic - "Castiga produse de curatat toaleta pentru 1 an"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media