CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Goana dupa aur. La Auchan

Promotie concurs cu premii Goana dupa Aur la Auchan

Din data de 2 aprilie - premii instant: 33.480 x pandantiv placat cu aur (la cumpararea unui produs).

Din data de 2 aprilie, cumpara cel putin un produs Dove, Clear, Rexona, Dero, Cif sau Domestos, in intervalul stabilit pentru fiecare magazin Auchan in parte si prezinta-te la standul promotional cu bonul/ bonurile de casa pentru a putea castiga unul dintre premiile instant.

Perioada promoţiei: 12 februarie - 12 aprilie 2009

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Nota:
Regulamentul promotiei a fost completat printr-un anunt public, pe care il gasiti in forma integrala la rubrica "Documente conexe" de mai sus.
Cititi cu atentie anuntul public pentru a afla toate detaliile despre intervalale de desfasurare a campaniei, programul promoterilor si alte informatii.

ATENTIE!
Din data de 23 martie, mecanismul promotiei a fost modificat. De acum, poti castiga un pandantiv placat cu aur cumparand un singur produs participant sau poti castiga un lantisor placat cu aur cumparand numai trei produse participante diferite. Gasesti toate detaliile in Actul Aditional si Anuntul Public din data de 23.03.2009.

NOTA: Din data de 2 aprilie au intrat in vigoare actul aditional si anuntul public atasate. Consulta-le pentru a afla toate detaliile. Numarul final de premii si mecanismul au fost actualizate in rezumatele despre mecanism si premii redactate de noi (in dreapta imaginii).


“Goana dupa aur. La Auchan”

 

 

1.         Desfasurarea campaniei. Durata

 

1.1.      Organizator al campaniei promotionale “Goana dupa aur. La Auchan” („Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub nr.2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.      La aceasta Campanie participa toate produsele comercializate sub marcile Dove, Clear, Rexona, Dero, Cif, Domestos, marci inregistrata apartinand Unilever (numite in continuare “produse participante”). 

1.3.      Campania se va desfasura in intervalul calendaristic 12.02.2009 – 12.04.2009 sub forma unei campanii itinerante in magazinele Auchan din Romania (numite in continuare “magazine participante”),

dupa urmatorul program:

           in perioada 12.02.2009 – 12.04.2009 in magazinul Auchan Titan Bucuresti;

           in perioadele 12.02.2009 – 15.02.2009; 19.02.2009 – 22.02.2009; 26.02.2009 – 01.03.2009; 05.03.2009 – 08.03.2009; 12.03.2009 – 15.03.2009; 19.03.2009 – 22.03.2009; 26.03.2009 – 29.03.2009; 02.04.2009 – 05.04.2009; 09.04.2009 – 12.04.2009 in magazinele Auchan Pitesti, Auchan Cluj, Auchan Targu Mures, Auchan Suceava;

           in perioadele 12.02.2009 – 15.02.2009; 19.02.2009 – 22.02.2009; 26.02.2009 – 15.03.2009; 19.03.2009 – 22.03.2009; 26.03.2009 – 12.04.2009  in magazinul Auchan Militari Bucuresti,

prin intermediul agentiei S.C BrandsOn Marketing S.R.L, cu sediul in Bucuresti, str. G-ral Av. Andrei Popovici nr. 10, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

1.4.      Perioada in care Campania se desfasoara in cadrul unui magazin participant, intervalul orar in care promoterii (reprezentanti ai Organizatorului) sunt prezenti in incinta fiecarui magazin participant, mecanismul Campaniei, premiile ce se vor acorda si numarul acestora vor fi aduse la cunostinta consumatorilor si prin intermediul materialelor publicitare existente in cadrul magazinelor participante.

1.5.      La Campanie poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Campaniei (inclusiv angajatii magazinelor participante), precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

1.6.      In functie de tipul de premii pentru care opteaza consumatorii/participantii la Campanie, acestia au la dispozitie doua mecanisme. Dovada achizitionarii de produse participante, pe durata si in conditiile Campaniei, da dreptul consumatorilor sa participe la Campanie prin intermediul mecanismului detaliat in cuprinsul prezentului regulament.

 

 

2.         Participarea la campanie pe baza mecanismului “display cu premii”

 

2.1.      Conditia de participare la Campanie o constituie cumpararea de produse participante diferite, pe durata Campaniei, in conditiile mentionate distinct pentru fiecare categorie de premii acordate prin acest mecanism, pe baza unui singur bon de casa sau a mai multor bonuri de casa diferite, dar cu aceeasi data.

2.2.      Pe durata desfasurarii Campaniei in fiecare magazin participant, in zilele si in intervalul orar in care promoterii sunt prezenti consumatorii vor primi de la acestia informatii despre Campanie.

 

 

3.         Premiile

 

3.1.      In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, doua categorii de premii:

3.1.1.   Prima categorie: un numar de 33.480 premii, constand in pandantive placate cu aur, in valoare de  4,88 lei fiecare.

3.1.2.   A doua categorie: un numar de 10.680 premii, constand in lantisoare placate cu aur, in valoare de 7,52 lei fiecare.

3.2.      Numarul de premii alocate in fiecare zi de Campanie, pentru fiecare magazin participant, este detaliat in materialele promotionale existente in cadrul fiecarui magazin participant.

3.3.      Valoarea comerciala totala a premiilor ce vor fi acordate in cadrul prezentei Campanii, este de 243.696 lei.

 

 

4.         Participanti la mecanismul Campaniei “display cu premii”

 

Prin intermediul mecanismului “display cu premii” poate participa la Campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Campaniei (inclusiv angajatii magazinelor participante), precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

 

5.         Mecanismul

 

5.1.      Premiile Campaniei se vor atribui in fiecare magazin prin tragere la sorti, printr-un mecanism de tipul “display cu premii”. In functie de categoria de premii pentru care opteaza, un consumator poate participa la Campanie facand dovada cumpararii a doua produse participante diferite (pentru prima categorie de premii, constand in pandantive placate cu aur) sau poate participa facand dovada cumpararii a patru produse participante diferite (pentru premiile constand in lantisoare placate cu aur).

5.2.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a doua produse participante diferite si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul sa extraga un plic din spatiul aflat in partea din stanga a “display-ului cu premii” (inscriptionat cu mesajul „poti castiga un pandandantiv”) aflat la standul promotiei.

5.3.      Dintre cele 10  plicuri aflate in cutia  din partea stanga a “display-ului cu premii”, 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv ingeras", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv soare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv floare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv porumbel ", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv elefant" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv inima plina", 1 contine mesajul: "pandantiv inima contur" si poza „pandantiv inima contur”, 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea plina" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea contur", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv potcoava", participantul primind premiul, conform mesajului din talonul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat pe stand si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.4.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a patru produse participante diferite si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul sa extraga un plic, din spatiul aflat in partea dreapta a “display-ului cu premii” marcat cu mesajul „poti castiga un lantisor”.

5.5.      Dintre cele 10 plicuri aflate in cutia din partea dreapta a “display-ului cu premii”, 9 contin mesajul: "lantisor placat cu aur"  si 1 contine mesajul: "necastigator", participantul primind sau nu premiul, conform mesajului din plicul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat in spatiul din partea dreapta a display-ului si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.6.      Bonurile de casa in baza carora consumatorii s-au inscris in Campanie si au participat la tragerea la sorti pentru prima sau, dupa caz, pentru a doua categorie de premii, vor fi marcate distinct de promoteri (prin semnatura/stampila aplicata pe verso) si nu vor mai putea fi utilizate pentru participari ulterioare la Campanie prin intermediul acestui mecanism.

5.7.      Premiile oferite in cadrul Campaniei vor fi inmanate castigatorilor pe baza unui tabel nominal, ce va cuprinde numele castigatorului si premiul castigat.

5.8.      In cazul in care un consumator achizitioneaza mai multe produse participante, in conditiile regulamentului Campaniei, acesta va avea dreptul sa aleaga cate un plic pentru fiecare doua, respectiv patru produse participante diferite achizitionate. Un consumator nu poate participa la extragerea premiilor din prima categorie (poti castiga un pandantiv) utilizand bonul/bonurile de casa cu care a participat la  extragerea premiilor din a doua categorie (poti castiga un lantisor placat cu aur).

5.9.      Consumatorul care a cumparat doua produse participante diferite si a participat la Campanie pentru castigarea unui premiu din prima categorie, nu poate participa pentru castigarea unui premiu din a doua categorie utilizand bonul/bonurile de casa cu care a mai participat.

5.10.    Daca intr-o zi a Campaniei raman premii neatribuite, Organizatorul isi rezerva dreptul de a le reporta pentru extragerile din ziua/zilele urmatoare. Premiile ramase neatribuite la sfarsitul Campaniei raman la dispozitia Organizatorului.

5.11.    Premiile se acorda in limita stocului disponibil in fiecare magazin participant. In cazul in care, in cursul unei zile a Campaniei, se epuizeaza numarul de premii dintr-o anumita categorie alocate pentru ziua respectiva, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe stand plicurile pe care este inscriptionat premiul respectiv.

5.12.    In cazul in care premiile alocate unui magazin se epuizeaza inainte de finalizarea perioadei Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta activitatea promotionala in locatia respectiva.

5.13.    Organizatorul va afisa in fiecare zi de Campanie numele castigatorilor si premiile castigate, in magazinul in care au fost desemnati.

 

 

6.         Diverse

 

6.1.      Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

6.2.      Regulamentul de participare este disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la nr. de telefon 021/30.34.800 in zilele de luni-vineri intre orele 9-17, sau in magazinele participante, pe durata prezentei promoterilor, sau in scris la adresa Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladire B1-B2, sector 1, cu mentiunea “pentru Campania promotionala “Goana dupa aur. La Auchan.

 

Nu avem elemente multimedia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 martie 2009, 11:34
ATENTIE!
Din data de 23 martie, mecanismul promotiei a fost modificat. De acum, puteti castiga un pandantiv placat cu aur cumparand un singur produs participant sau puteti castiga un lantisor placat cu aur cumparand numai trei produse participante diferite.
Gasiti toate detaliile in Actul Aditional si Anuntul Public din data de 23.03.2009.
Spor la premii tuturor!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Goana dupa aur. La Auchan"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Goana dupa aur. La Auchan

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media