CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Gillette - "Descopera invingatorii de maine"

Promotie concurs cu premii Gillette

Premii instant: 417 x masa de fusball (cate 3 premii pe zi). Premii garantate, nelimitat: wallpapere pentru computer cu semnatura lui Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Dan Petrescu, pe care le poti descarca de pe www.ligabarbatilor.ro/download.

Cumpara cel putin unul dintre produsele Gillette participante si trimite numarul bonului de casa prin SMS la 1843. Indiferent de numarul produselor achizitionate, te poti inscrie cu un singur bon de pe un numar de telefon. Pastreaza bonul pentru validare.

Condiţii de validare: Daca esti anuntat ca ai castigat un premiu instant, trimite in maximum 20 de zile bonul fiscal in original, impreuna cu numele, prenumele, adresa si numarul de telefon de pe care ai trimis SMS la OP15, CP7, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 15 aprilie - 31 august 2009

Promotie expirata
59 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al Campaniei Promotionale GILLETTE

„Descopera invingatorii de maine”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.1. Organizatorul campaniei promotionale „Descopera invingatorii de maine” (in continuare numita "Campania") este S.C. PROCTER & GAMBLE Distribution S.R.L. (in cele ce urmeaza “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, cladirea 2A, Sector 2.

 

1.2. Campania este organizata prin intermediul MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1055/2001, CIF RO13674055,  (in cele ce urmeaza „Agentia”) care are calitatea de Imputernicit al Organizatorului si Hit Mail Romania SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8295/2000, CUI RO13351917, in calitate de agentie de marketing direct.

 

1.3. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

3.1. Campania va incepe la 15 aprilie 2009, ora 00:00:01 si se va incheia la 31 august 2009, orele 23:59:59.

 

3.2. Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui mesaj SMS in conformitate cu Sectiunea 8 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 15 aprilie 2009, ora 00:00:01si 31 august 2009, orele 23:59:59. Orice mesaj SMS trimis inainte de data 15 aprilie 2009, ora 00:00:01sau dupa 31 august 2009, orele 23:59:59 nu va fi luat in considerare.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

4.1. Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 18 (optsprezece) ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”). Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Organizatorului si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

 

4.2. Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

 

La aceasta Campanie participa toate aparatele de ras de unica folosinta Gillette Blue II, Gillette Blue II Plus, Gillette Blue II Maximum, Gillette Blue II Excel, Gillette Blue 3, gelul de barbierit Gillette Series si lotiunea de dupa ras Gillette Series.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

 

6.1. In cadrul acestei Campanii, Organizatorul acorda urmatoarele Premii:

 

-           premii instant: cate 3 premii zilnice, constand in cate o masa de fusball, insumand in  total 417 de premii;

 

-           premii garantate (nelimitate): imagini in format electronic wallpaper (imagini de fundal pentru PC cu semnaturile lui Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dan Petrescu)

 

Valoarea bruta a unui premiu instant este de 479,094 RON

Valoarea totala bruta a premiilor instant este 199 782, 198 RON

 

6.2. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru niciunul din premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

7.1. Pentru a participa la Campanie, Participantul care achizitioneaza cel putin un produs participant la Campanie trebuie sa trimita un SMS la numarul scurt 1843 (numar cu tarif normal valabil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp) in care se va mentiona: numarul bonului fiscal aferent produsului achizitionat, fara spatii sau alte caractere. Pentru fiecare SMS trimis, Participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp pentru transmiterea de mesaje text SMS. Bonul fiscal care atesta cumpararea produsului va fi pastrat in original pentru validare in cazul in care Participantul va fi declarat castigator. Bonul fiscal trebuie sa aiba data cuprinsa in perioada promotiei si sa fie anterior sau din aceeasi zi in care a fost trimis SMS-ul.

 

Chiar daca au fost cumparate mai multe produse participante pe acelasi bon fiscal, se poate trimite un singur SMS continand numarul respectivului bon fiscal de pe un singur numar de telefon mobil.

 

Dupa inscrierea in Campanie, Participantul poate descarca de pe pagina www.ligabarbatilor.ro/promotie wallpaperul pentru calculator. In cazul in care Participantul este si castigator al unui premiu instant, dupa inscrierea in Campanie trebuie sa trimita bonul fiscal in original, impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa la O.P. 15, C.P. 7, Bucuresti pentru a fi validat drept castigator si pentru a intra in posesia premiului.

 

7.2. Participantii la aceasta Campanie au dreptul sa castige un singur premiu instant pe zi, pe un numar de telefon cu care participa la promotie.

 

7.3. Daca un numar de bon fiscal a fost deja inscris in promotie, duplicatul sau poate fi inscris in promotie doar daca este trimis de pe un alt numar de telefon

 

7.4. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a refuza acordarea premiului si de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

7.5. Mesajul SMS trimis de catre un Participant este considerat valid daca indeplineste simultan urmatoarele conditii:

 

7.5.1. Este trimis in perioada Campaniei, intre 15 aprilie 2009, ora 00:00:01si 31 august 2009, orele 23:59:59.

           

7.5.2. Contine numarul bonului fiscal aferent produsului achizitionat in perioada promotiei, fara spatii sau alte caractere

 

7.5.3. Numarul bonului fiscal nu a mai fost trimis inainte de pe acelasi numar de telefon.

 

7.5.4. In cazul in care numarul bonului fiscal a mai fost trimis inainte de pe acelasi numar de telefon, se va lua in considerare doar prima data cand a fost trimis.

 

7.5.5. Bonul fiscal aferent produsului achizitionat are data anterioara sau identica datei de trimitere a SMS-ului participant la numarul 1843, dar nu mai devreme de 15 aprilie 2009.

 

7.6. MESAJELE CAMPANIEI – pentru SMS-urile trimise in perioada Campaniei, Participantii vor primi un mesaj de raspuns prin SMS (mesaj de tip stocabil) care poate avea, dupa caz, unul dintre continuturile de mai jos:

 

7.6.1. in cazul in care mesajul este trimis inainte de data si ora inceperii Campaniei, mesajul prin SMS il va atentiona pe Participant asupra perioadei de desfasurare a Campaniei:

 

Campania GILLETTE se desfasoara intre 15 aprilie 2009 si 31 august 2009. Trimite codul tau in perioada campaniei GILLETTE!

 

7.6.2. in cazul in care mesajul este trimis dupa data si ora finalizarii Campaniei, mesajul prin SMS il va atentiona pe Participant asupra finalizarii perioadei de desfasurare a Campaniei:

 

Campania GILLETTE s-a incheiat la 31 august 2009. Iti multumim pentru participare si te asteptam la urmatoarele campanii GILLETTE!

 

7.6.3. in cazul in care mesajul trimis in perioada Campaniei nu este valid (conform cu specificatiile de la sectiunea 7.5.2.), mesajul prin SMS va mentiona:

 

Mesaj incorect! Trimite numai numarul bonului fiscal, fara spatii sau alte caractere pentru a participa la campania GILLETTE!

 

7.6.4. in cazul in care mesajul trimis in perioada Campaniei este valid, intrunind conditiile prevazute la articolul 8.4 de mai sus, mesajul prin SMS va mentiona:

 

Multumim! Intra pe www.ligabarbatilor.ro/download, inscrie-te si descarca wallpaperul cu ambasadorii Gillette.

 

7.6.5. in cazul in care mesajul trimis in perioada Campaniei este valid, intrunind conditiile prevazute la articolul 7.5. de mai sus, iar Participantul a fost extras drept castigator al unui Premiu instant zilnic,  mesajul prin SMS va mentiona:

 

Ai fost extras castigator! Pentru a primi masa de fusball trimite bonul fiscal, numele, nr. de telefon si adresa ta la OP15,CP7.Detalii la Info Line 0212070027.

 

7.6.6. in cazul in care mesajul SMS contine un numar de bon fiscal care a mai fost trimis inainte de pe acelasi numar de telefon, mesajul prin SMS va mentiona:

 

Acest numar de bon fiscal a fost deja inregistrat in Campanie de pe acest numar de telefon. Iti multumim pentru participare si iti dorim succes in continuare!

 

7.7. In cazul in care de la acelasi numar de telefon este trimis de 10 (zece) ori acelasi cod aferent unui bon fiscal pe toata perioada Campaniei, la numarul de telefon respectiv se va trimite automat un mesaj SMS de raspuns de tipul:

 

Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul Campaniei Gillette. Pentru detalii suna la 021 207 00 27 numar cu tarif normal.

 

7.8. in cazul in care de la acelasi numar de telefon sunt trimise intr-un interval de 24 de ore 5 (cinci) mesaje SMS identice, la numarul respectiv de telefon se va trimite automat un mesaj SMS, avand substantial urmatorul continut:

 

Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul Campaniei GILLETTE. Pentru detalii suna la Info Line 021 207 00 27 - numar cu tarif normal.

 

7.9. Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info Line 021 207 00 27, numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom intre orele 09:00:00– 18:00:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

 

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR

 

8.1.In cadrul acestei Campanii se vor acorda urmatoarele premii:

 

-           premii nelimitate constand in imagini in format electronic wallpaper (imagini de fundal cu semnaturile ambasadorilor Gillette - Hagi, Popescu, Petrescu pentru calculator), ce se vor acorda garantat fiecarui participant ce va trimite un mesaj valid in cadrul promotiei

 

-           cate 3 premii zilnice constand in mese de fusball Gillette ce se vor acorda, in fiecare zi a promotiei, in intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59, prin mecanism electronic automat.

 

8.2. Premiile garantate constand in imagini wallpaper pentru calculator cu semnaturile ambasadorilor Gillette, se vor acorda tuturor participantilor care vor trimite un mesaj valid, continand numarul bonului fiscal aferent produsului achizitionat, fara spatii sau alte caractere, acestia putand accesa site-ul www.ligabarbatilor.ro/download si descarca respectivul wallpaper.

 

8.2.1 Un participant care a castigat un premiu garantat poate descarca wallpaper-ul pentru calculator o singura data prin introducerea numarului de telefon mobil, aferent sms-ului valid, pe pagina de promotie.

 

8.3.Premiile instant  se vor acorda Participantilor printr-un mecanism care va atribui, in fiecare zi a Campaniei, un numar de 3 (trei) premii, dupa un mecanism electronic automat.

Cele 3 (trei) premii instant pot fi acordate doar sms-urilor care au fost trimise in ziua respectiva.

 

            8.3.1. Premiile instant se vor acorda in limita a 3 (trei) premii constand in mese de fusball, per numar de telefon pe durata intregii campanii.

 

 

8.4. Pentru a intra in posesia unui Premiu instant un Castigator va trebui sa trimita bonul fiscal in original impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa la O.P.15, C.P.7, Bucuresti. Pentru informatii suplimentare atat castigatorii cat si participantii pot primi detalii la Info Line 021 207 00 27 - numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom intre orele 9:00:00 – 18:00:00 de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau pot accesa regulamentul disponbil gratuit la adresa www.ligabarbatilor.ro/promotie.

           

8.5. Daca va exista un Premiu nealocat in decursul unei zile a Campaniei, din motive independente de vointa Organizatorului, acesta se va reporta si va fi distribuit primului sms valid necastigator din ziua urmatoare, exceptie facand situatia descrisa la punctul 8.6. din prezentul Regulament

 

8.6. Daca in decursul unei zile a Campaniei, la numarul scurt nu se va inregistra niciun SMS valid, premiile aferente zilei respective nu se vor mai acorda.

 

8.7. Pentru informatii suplimentare, atat castigatorii cat si participantii pot primi detalii de la la Info Line 021 207 00 27, numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, intre orele 09:00:00 – 18:00:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau pot accesa regulamentul disponbil gratuit la adresa www.ligabarbatilor.ro/promotie.

 

 

SECTIUNEA 9. CONDITII DE VALIDARE

 

9.1. Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 

9.1.1. Sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 4 a prezentului Regulament;

 

9.1.2. Sa achizitioneze in perioada Campaniei cel putin unul din produsele participante la Campanie (Sectiunea 5 PRODUSE PARTICIPANTE);

 

9.1.3. Sa trimita prin SMS la 1843, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp numarul bonului fiscal aferent produsului achizitionat, fara spatii sau alte caractere, in perioada 15 aprilie 2009 ora 00:00:01 si 31 august 2009 ora 23:59:59

                       

9.1.4. Sa trimita pentru validare bonul fiscal in original (nu se accepta fotocopii, faximile sau orice alte reproduceri ale acestuia) impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa,  la O.P. 15, C.P. 7, Bucuresti, in termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea sms-ului de raspuns, conform caruia este anuntat ca a fost extras castigator.

 

9.2. In sensul prezentului Regulament, Participantul care intruneste toate conditiile de mai sus este validat castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de inscriere in Campanie, sub rezerva indeplinirii cerintelor de la sectiunea 11 de mai jos.

 

9.3. SMS-urile valide castigatoare sunt anulate in urmatoarele cazuri:

 

9.3.1. Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii bonului fiscal original care demonstreaza achizitionarea unui produs participant Gillette, in perioada Campaniei, aferent SMS - ului desemnat castigator.

           

9.3.2. Data de pe bonul fiscal original care demonstreaza achizitionarea unui produs participant Gillette, in perioada Campaniei, este  ulterioara datei  la care a fost trimis SMS-ul desemnat castigator.

 

9.4. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

 

 

SECTIUNEA 10. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

 

10.1. Dupa primirea mesajului text SMS din partea Organizatorului prin care este informat ca a fost extras castigator al unui  Premiu instant, Participantul trebuie sa trimita bonul fiscal in original, impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa la O.P.15, C.P 7., Bucuresti, in maxim 20 de zile calendaristice de la primirea SMS-ului prin care a fost declarat castigator. Daca exista nelamuriri privind modalitatea de validare, participantii pot suna la Info Line 021 207 00 27, numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, intre orele 09:00:00 – 18:00:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

 

10.2. Daca in termen de 20 de zile calendaristice Participantul declarat Castigator nu trimite bonul fiscal in original la O.P. 15, C.P. 7, Bucuresti, Organizatorul este eliberat fata de acesta de orice obligatie de notificare a castigarii premiului respectiv iar hotararea Organizatorului este decisiva in acest caz in privinta premiului neacordat.

 

10.3. Participantii carora li s-au alocat Premii trebuie sa faca dovada existentei bonului fiscal original ce face dovada achizitionarii produsului Gillette participant, aferent SMS-ului desemnat castigator.

 

10.4. Dupa validare, Premiile se vor expedia castigatorilor prin posta/curierat, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii de catre Organizator si a obtinerii tuturor datelor necesare expedierii premiilor. Castigatorului nu ii revine nicio obligatie de a plati taxe aferente transportului premiilor, acestea revenind in sarcina Organizatorului.

 

10.5. Daca din motive independente de vointa Organizatorului, nu se reuseste identificarea si validarea Participantilor ale caror SMS-uri au fost extrase pentru Premii in perioada aferenta validarii acestora, conform prezentului Regulament, acestia isi vor pierde orice drept asupra premiilor. Premiile astfel neacordate vor ramane in proprietatea Organizatorului care nu va datora niciun fel de despagubiri Participantilor respectivi.

 

 

SECTIUNEA 11. PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

 

In cazul in care Castigatorul unuia dintre Premii este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

 

 

SECTIUNEA 12. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

12.1. Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea bonurilor fiscale care realizeaza dovada achizitionarii produselor Gilette participante aferente SMS-ului/urilor desemnat/e castigator/oare, de instrainarea lor si/sau de prezentarea bonurilor fiscale deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de bonuri fiscale care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament.

 

12.2. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

 

12.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

 

SECTIUNEA 13. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

13.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001.

 

13.2. Toate SMS-urile participante la aceasta Campanie devin proprietatea Organizatorului impreuna cu toate informatiile pe care le contin.

 

13.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor, precum si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare.

 

13.4. Prin participarea la Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la aceasta Campanie si anuntarii castigatorilor.

 

13.5. Castigatorii Campaniei promotionale „Descopera invingatorii de maine”, isi pot da acordul ca numele, prenumele, localitatea de resedinta sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit. Castigatorii Campaniei vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori. Semnarea acestei declaratii nu este obligatorie, nesemnarea ei neinterferand cu acoradrea premiului catre castigatori.

 

13.6. Participantilor la campania promotionala „Descopera invingatorii de maine” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie(art. 15).

 

13.7. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1. Imputernicitul, MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, are doar calitatea de intermediar intre operator si participant, avand responsabilitatea de a colecta cererile privind exercitarea drepturilor garantate de Legea 677/2001 privind protectia datelor personale venite din partea participantilor pentru a le aduce la cunostinta operatorului. Cererile participantilor vor fi solutionate de catre Operator (Procter&Gamble), caruia ii revine aceasta obligatie potrivit legii. Imputernicitul are de asmenea responsabilitatea de a trimite raspunsurile formulate de operator catre participantii care au formulat astfel de cereri.

 

13.8. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, conform legislatiei fiscale in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 14. LIMITAREA RASPUNDERII

 

14.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

 

            14.1.1. Mesajele SMS trimise inainte de 15 aprilie 2009, ora 00:00:01;

 

            14.1.2. Mesajele SMS trimise dupa 31 august 2009, orele 23:59:59.

 

            14.1.3. Pierderile sau intarzierile mesajelor SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp) sau de oricare alte defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

 

            14.1.4. Pierderile sau intarzierile plicurilor, generate de Posta Romana;

 

            14.1.5. Situatiile in care posesorul numarului de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat si ca atare Organizatorul nu va putea raspunde Participantului la Campanie;

 

            14.1.6. Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1843 sau asupra plicurilor trimise la O.P.15, C.P. 7, Bucuresti;

 

14.2. Ordinea receptionarii mesajelor SMS este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora conform sistemului electronic, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor. Dovada de expediere a SMS-urilor de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.

 

14.3. Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare. SMS-urile trimise de pe numere scurte sau de pe internet nu vor fi luate in considerare.

 

14.4. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra bonurilor fiscale declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (1) a trimis SMS-ul castigator, (2) a primit SMS - ul de confirmare (3) trimite bonul fiscal in original impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

14.5. Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis in perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1843 (tarif normal, stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).

 

 

SECTIUNEA 15. TAXE

 

15.1. Premiile peste 600 RON sunt subiecte de impozit pe venit conform legilor in vigoare, iar impozitul pe venit datorat de castigatori va fi retinut de catre Organizator din valoarea totala a premiului.

 

 

SECTIUNEA 16. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii. Lista tuturor castigatorilor validati va fi publicata in data de 30 septembrie 2009 pe www.ligabarbatilor.ro/promotie.

 

 

SECTIUNEA 17. FORTA MAJORA

 

17.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

17.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA 18. LITIGII

 

18.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

18.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr. 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

 

 

SECTIUNEA 19. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

19.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

19.2. Regulamentul Campaniei „Descopera invingatorii de maine” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul Campaniei www.ligabarbatilor.ro/promotie.

 

19.3. Prezentul Regulament a fost redactat si semnat in 4 exemplare originale, astazi, 09 aprilie 2009, data autentificarii de catre Notarul Public.

Nu avem elemente multimedia.
besenyei (cluj-napoca) in 15 aprilie 2009, 09:16
Stiu concursul de vro doua saptamani si speram ca nu apare aici, sunt pasionat de acest joc si vreau neaparat sa castig unu:)P. Joc cu vro 200-300 de bonuri poate-poate. Bafta la toti.
maftei (targu neamt) in 15 aprilie 2009, 12:43
am castigat un premiu dar vreau sa stiu ceva: in loc sa trimit 0005 am trimis 5 oare se ia in considerare? si cate coduri pot trimite pe zi?
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 12:56
Draga Maftei, am trimis intrebarile tale organizatorilor promotiei si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine. Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 13:44
Draga Maftei,
Am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Domnul Maftei are la dispozitie 20 de zile sa trimita bonul in original impreuna cu numele, prenumele, adresa si numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator la O.P.15, C.P.7, Bucuresti. In cazul sau, este recomandat sa mentioneze si detaliul legat de numarul bonului.
Nu exista un numar maxim de sms-uri care pot fi trimise, atat timp cat numerele corespund unor bonuri fiscale diferite."
besenyei (cluj-napoca) in 16 aprilie 2009, 16:44
Am cateva bonuri pe care scrie aparat de ras sau aparat gillet......oare sunt bune?.....la magazinele mici nu scrie exact denumirea produsului
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2009, 10:11
Draga Besenyei, am transmis organizatorilor intrebarea ta. Te tinem la curent.
maftei (targu neamt) in 17 aprilie 2009, 20:27
besenyei sunt bune si bonurile din piata k eu asa am castigat
maftei (targu neamt) in 17 aprilie 2009, 20:32
besenyei ai prins vre-un premiu?
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 aprilie 2009, 14:12
Buna, tuturor,

Iata o precizare din partea organizatorilor - citam: "Este recomandat ca pe bon sa fie inscrise cat mai multe detalii legate de produsul cumparat. In acest mod, in caz de castig, validarea se va realiza mult mai rapid."
() in 26 aprilie 2009, 20:42
a primit cineva premiul ?
maftei (targu neamt) in 27 aprilie 2009, 20:42
valentin eu am castigat primul premiu si nu a venit inka nimica astept ... u ai catigat vre-un premiu?
() in 28 aprilie 2009, 18:22
da maftei , am castigat si eu o masa si sunt curios sa vad cand ajung premiile ! felicitari si tie pentru castig !
maftei (targu neamt) in 28 aprilie 2009, 20:24
eu cu prieteni mei am castigat 16 mese si tot asteptam bafta la cat ,mai multe mese .... dar knd ai catigat in ce zi?
besenyei (cluj-napoca) in 29 aprilie 2009, 10:35
Oare de ce nu a aparut comentul meu de ieri.Am postat de 2 ori. Mai scriu odata. Am vb ieri cu un prieten care a castigat o masa de fotbal si a vb si cu organizatorii in legatura cu bonurile pe care scrie : aparat ras, gillette, lama etcccc... Raspunsul organizatorilor era un pic socant pentru mine....DA SUNT VALABILE DAR VERIFICAM SI PRETURILE! Dragi organizatori ce intelegeti prin a vreifica preturile? Sunt valabile bonurile castigatoare de la o anumita suma in sus? Adica daca pe bonul meu scrie aparat de ras 1 leu sau 1.50 sau 2lei 3 lei? Este totus greu de sus valoarea cea mai mica suma pentru un aparat de ras. Oare o sa fie valabile numa care au pretul mai mare de 1-2-3-4-5ron?. Asa ca domnule Maftei si Valentin puteti astepta masele de fotbal care pana la urma nu o sa vina pentru ca magazinele mici si de la piata cum ati scris apar pe bon aparat de ras sau la unele numai ca cosmetice:))) Asta e, te uiti unde e mai ieftin si pana la urma nimic. Astept raspuns cu suma cea mai mica acceptata de organizatori. Si rog pe moderator sa dea nr meu de telefon si adresa de email domnilor Maftei si Valentin sa vb ceva cu ei in privat(poate cumpar ceva mese de la ei sau macar sa nu ne complicam la castiguri).Bafta la toti.
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2009, 11:31
Salut, Besenyei!
Ieri nu am primit niciun comentariu de la tine pe care sa nu-l fi publicat. Ii vom intreba pe organizatori despre verificarea preturilor pe bon.
Daca Valentin si Maftei ne vor scrie pe formularul de contact o solicitare in acest sens, le vom transmite cu placere datele tale de contact.
Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2009, 12:46
Dragii nostri, am primit raspunsurile organizatorilor pentru voi:

"Dupa cum am mentionat si in raspunsul anterior, recomandam participantilor la promotie sa achizitioneze produsele din magazine care au inscriptionare adecvata pe bonurile fiscale.
In ceea ce priveste verificarea preturilor, acest lucru nu inseamna ca sunt valabile doar bonurile fiscale de la o anumita suma in sus, dar avand in vedere produsele participante - Gillette Blue II, Gillette Blue II Plus, Gillette Blue II Maximum, Gillette Blue II Excel, Gillette Blue 3, gelul de barbierit Gillette Series si lotiunea de dupa ras Gillette Series, la verificarea bonurilor se poate evalua usor daca a fost achizitionat un alt produs.
In ceea ce priveste primirea premiilor, conform regulamentului acestea vor ajunge la castigatori in maxim 30 de zile lucratoare de la validarea completa."

Spor la premii tuturor!
() in 29 aprilie 2009, 23:16
eu unul am cumparat din hipermarket produsele , tocmai pt a nu exista astfel de probleme ! maftei , cred ca pe 20 aprilie
maftei (targu neamt) in 03 mai 2009, 21:32
cum se trimit premiile? prin posta sau curier?
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2009, 11:11
Draga Maftei, ne-am interesat pentru tine si am aflat ca premiile se trimit prin curier.
Mult succes!
raul (oradea) in 04 mai 2009, 15:20
salut! Ma bucur k cei d la gillette au o noua promotie. Am castigat si eu masa d fusball, p care sper sa o si primesc, pentru k la promotia lor din trecut la care se castigau tricouri ale echipei nationale d fotbal, din 3 tricouri am primit doar 1. Unul din motivele care le-am primit telefonic ar fi fost k "poate nu au ajuns plicurile". Acum am intrebat la tel, dak as putea sa pun RECOMANDARE la posta, iar domnisoara/doamna, mi-a spus k DA. La posta insa, NU, pt k nu se poate pt O.P si C.P., dar k nu se intampla sa nu ajunga plicurile. Asa k sper la premii. Dak careva din cei care ati lasat comentarii aici, si ati si spus unii k ati castigat, primeste masa va rog sa ne anuntati si p noi. Va multumesc si SUCCES tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2009, 17:26
Salut, Raul!
Organizatorii iti transmit ca daca ai primit instiintare ca ai fost desemnat castigator si vei trimite bonul fiscal corespunzator conform regulamentului, iti vei primi cu siguranta premiul. Recomandarea lor pentru tine este ca pentru mai multa siguranta sa trimiti plicul ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Noi te sfatuim ca in cazul in care trimiti un plic si acesta nu ajunge la destinatie, sa faci repede o reclamatie scrisa la oficiul postal respectiv.
Succes!
() in 05 mai 2009, 00:16
raul , poti pune scrisoarea recomandata , dar inainte de o.p. si c.p. sa pui destinatarul Gillette !
maftei (targu neamt) in 07 mai 2009, 19:40
cand se vor trimite premiile?
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 mai 2009, 12:13
Salutare tuturor! Am primit raspunsurile organizatorilor pentru voi:

Pentru Maftei:
"Dupa validare, Premiile se vor expedia castigatorilor prin posta/curierat, in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii de catre Organizator si a obtinerii tuturor datelor necesare expedierii premiilor."

Pentru Daniela:
"La aceasta Campanie participa toate aparatele de ras de unica folosinta Gillette Blue II, Gillette Blue II Plus, Gillette Blue II Maximum, Gillette Blue II Excel, Gillette Blue 3, gelul de barbierit Gillette Series si lotiunea de dupa ras Gillette Series; rezervele Mach 3 nu participa la promotie.
Cu un singur bon fiscal se poate castiga un singur premiu. Validarea castigatorului se realizeaza dupa verificare concordantei tuturor datelor, conform regulamentului. De asemenea, o parte importanta a validarii este reprezentata de bonul fiscal in original. Iar acesta nu poate fi decat unul."
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 mai 2009, 17:54
Draga Daniela,
am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 mai 2009, 10:39
Draga Daniela,
Am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Regulamentul stipuleaza ca:
Chiar daca au fost cumparate mai multe produse participante pe acelasi bon fiscal, se poate trimite un singur SMS continand numarul respectivului bon fiscal de pe un singur numar de telefon mobil.
si
Pentru a intra in posesia unui Premiu instant un Castigator va trebui sa trimita bonul fiscal in original impreuna cu numele, prenumele, numarul de telefon de pe care a trimis sms-ul castigator si adresa la O.P.15, C.P.7, Bucuresti.
Ceea ce inseamna ca indiferent de de cate produse au fost cumparate, daca acestea sunt inscrise pe un singur bon, bonul respectiv poate fi inscris o singura data in promotie, de pe un singur numar de telefon. In cazul in care va realiza inscrierea respectivului numar de bon de pe un alt numar de telefon, validarea si primirea premiului se va realiza doar in cazul in care se realizeaza dovada bonului fiscal in original, ceea ce se poate realiza o singura data, pentru ca exista un singur bon."
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 mai 2009, 14:25
Draga Daniela,
Organizatorii ne-au trimis cateva precizari pentru tine:
"Dintre tipurile de disposables participante la promotie, doar Gillette Blue 3 nu se comercializeaza la bucata; evident ca celelalte sunt valabile.
In ceea ce priveste "duplicatul numarului de bon", acesta nu se refera la acelasi bon, ci la situatia in care sunt doua bonuri diferite, dar cu acelasi numar."
maftei (targu neamt) in 12 mai 2009, 16:57
a trecut aproape o luna (de pe 15 ) si nici o masa nu au trimis astea naspha ...poate zilele urmatoare ,,,poate...
florian (bucuresti) in 14 mai 2009, 18:52
as dori sa intreb si eu daca castig 3 mese pe un nr de telefon , dc nu mai pot castiga alte trei mese de pe alt nr de telefon? as dori sa-mi arate si mie in regulament unde se interzice acest lucru !
maftei (targu neamt) in 15 mai 2009, 11:15
am sunat la info la ei si au spus k trimit premiile prin posta .....ma anuntati si pe mine cand primiti premiile ...bafta in continuare
maftei (targu neamt) in 15 mai 2009, 19:12
am primit 3 premii....
Adriana (Bucuresti) in 19 mai 2009, 14:00
Daca am castigat, am trimis bonul spre validare voi mai fi si sunata sau mi se va trimite direct premiul? Multumesc anticipat!
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 mai 2009, 17:22
Draga Adriana, iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Daca in urma verificarii datelor se realizeaza validarea, doamna isi va primi premiul, fiind sunata in prealabil pentru a confirma disponibilitatea dumneaei in legatura cu livrarea."
Spor la premii!
maftei (targu neamt) in 19 mai 2009, 20:08
pt moderator. intreaba te rog pe organizatori mai primit premiile pe numele: maftei iulian si pe maftei ciprian k a trecut o luna de cand am castigat va multumesc
() in 19 mai 2009, 23:48
din moment ce au castigat , e normal sa le trimita , probabil sunt in intarziere cu livrarea
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 mai 2009, 15:08
Salut, Maftei! Am transmis intrebarea. Speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
raul (oradea) in 23 mai 2009, 23:01
Salutare tuturor! Am castigat si eu 3 mese, in zile diferite. Sa stiti k au venit mesele,(toate odata) in mai putin de 30 de zile. Sunt chiar ok, imi plac, sunt mari 120/60cm, ceva cam mari pt cei care stau la bloc... :) Deci sa stiti k premiile vin pana la urma, stati linistiti. Va doresc succes in continuare! Aaaa... am inteles k nu mai pot castiga cu acelasi nr d tel, dak am castigat deja 3 mese? Rog moderatorul sa-mi raspunda... Multumesc! :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 mai 2009, 11:26
Salut, Raul!
Vom adresa intrebarea ta organizatorilor si vom reveni cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 mai 2009, 12:31
Draga Raul,
Am primit raspunsul organizatorilor:

"Iata ce prevede regulamentul:
8.3.1. Premiile instant se vor acorda in limita a 3 (trei) premii constand in mese de fusball, per numar de telefon pe durata intregii campanii.
Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti sectiunile 7 si 8 ale regulamentului.
Multumim pentru participare si felicitari pentru premii!"
raul (oradea) in 26 mai 2009, 15:48
Salut! Multumesc mult pt lamuriri, am revizuit pana la urma regulamentul, intradevar asa este. Le doresc tuturor participantilor MULT SUCCES si celor de la Gillette LA CAT MAI MULTE CAMPANII "DESCOPERA INVINGATORII DE MAINE", pt k sunt multe talente nedescoperite inca... si PREMII SPECTACULOASE! :)
maftei (targu neamt) in 01 iunie 2009, 09:44
astea da hoti ce imi spun la tel . daca nu ai trimis plicul recomandat ai sanse slabe sa primesti premiul ... la posta knd sa il pun recomandat imi zice k nu se poate , posta romana hoata si campania Gillette hoata makar sa-mi multumeasca pt premile pe care mi-lea furat .......
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 iunie 2009, 09:48
Salut, Maftei!
Imi pare rau ca esti un membru cu vechime al site-ului nostru si postezi comentarii rautacioase.
Scrie-ne un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si spune-ne care este problema si cu ce date te-ai inscris in campanie, ca sa ii rugam pe organizatori sa verifice. Te asigur ca nimeni nu este hot, dintre cei care se ocupa de campania Gillette.

Pe viitor nu iti vom mai aproba spre publicare astfel de comentarii rautacioase si care contin acuzatii nefondate, neargumentate.
raul (oradea) in 01 iunie 2009, 16:05
Salut, Maftei! Vad k esti foarte ofensat, si te inteleg, dak luam in considerare cea ce spun uneori fetele de la infoline, insa chiar dak nu ai pus plicurile recomandate (la fel mi-au spus si mie la posta: nu se poate) credema k rar se intampla sa nu ajunga. La fel le-am pus si eu si am primit premiile, asa k asteapta sa vezi ce se intampla p viitor. Iti doresc succes si astept sa postezi, dak ai primit sau nu premiile.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 iunie 2009, 18:38
Pentru Maftei si alti vizitatori aflati in aceeasi situatie, am primit raspunsul organizatorilor:
"Intr-un raspuns oferit pe data de 4 mai unuia dintre participantii la promotie, mentionam ca recomandam ca pentru mai multa siguranta plicul sa fie trimis ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Aceasta mentiune este realizata de noi doar pentru ca stim ca, in cazul in care cineva doreste sa realizeze o reclamatie scrisa la oficiul postal respectiv, ii va fi mult mai usor sa obtina un rezultat.
Intr-adevar, am avut cazuri in care plicurile simple nu au ajuns, dar acestea au fost destul de rare si depasesc in totalitate aria de actiune si de responsabilitate a organizatorului promotiei.
Le multumim tuturor pentru participare si ii asiguram ca saptamana aceasta isi vor primi premiile, daca toate datele furnizate de dumnealor sunt corecte."
besenyei (cluj-napoca) in 02 iunie 2009, 09:03
pentru Maftei(Targul Neamt), Moderatori si restu:)): nu fii suparat eu consider ca nu sunt hoti numai cred ca de la proasta organizare am ajuns in aceasta situatie. Si eu am castigat multe premii vro 10 dar m-am oprit sa vad daca vin mesele sau nu......pana acuma au venit 0 mese!!!!!!!!!!!!!! Sa nu fie omul suparat? Sunt care am castigat in aprilie!!!!!! La prima masa am sunat si am intrebat FOARTE CLAR CUM SA TRIMIT PLICUL. Raspunsul era : PLIC SIMPLU CU BON SI DATELE PERSONALE. Nu am mai sunat sa intreb de 10 ori. Acuma am vb cu organizatori de vro 5-6ori ca spun numerele de telefon de pe care au fost castigate. Raspunsul: NU PUTEM VERIFICA!!!!! DE CE NU ATI TRIMIS RECOMANDAT CU CONFIRMARE DE PRIMIRE a mai fost raspunsul.....Si la chibo premiile au ajuns foarte tarziu ...la Delma si mai tarziu .....dar nu fac galagie ca poate ajunge....Si daca nu ajunge pe cine sa fac hot? poate si poastasul sa desfaca plicul si sa trimita cu datele lui personale si ajunge la el:)DDDDD sau poate cei de la Gillett considera ca sunt destule 1-2 mese si restul plicurilor nu au primit. Sa nu mai spun ca fetele de la info line se tot mira ca cum ati castigat vro 10 mese. Simplu cu cateva sute de bonuri. Acelasi problema era si la Margaritar cand spuneam ca am trimis vro 500 de coduri , fata de la telefon a ramas fara cuvinte ...de unde atatea coduri? din pachet!!!!!!!!!! si totusi 0 premii:). Astep mesele sa vina:). Bafta la toti.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 iunie 2009, 14:37
Am primit raspunsul organizatorilor pentru Besenyei:

"Conform regulamentului, expedirea premiilor se realizeaza in termen de de 30 de zile lucratoare din momentul in care se face validarea completa, iar aceasta validare se realizeaza la 1-3 zile din momentul in care primim bonul fiscal.
Repetam ca mentiunea noastra in legatura cu trimiterea plicului cu confirmare de primire este doar o recomandare pe care noi am realizat-o pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa realizeze reclamatii la oficiul postal, reclamatii care depasesc aria noastra de actiune si responsabilitate.
Am dori sa asiguram toti participantii ca atat timp cat se indeplinesc toate conditiile de validare, toata lumea isi va primi premiul."
nicoleta andreia (bucuresti) in 03 iunie 2009, 18:49
am si eu o rugaminte , daca puteti sa va interesati ... am castigat 3 mese , am trimis plicurile ce contin bonurile fiscale si datele cerute prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire ! din confirmarile pe care le-am primit reiese ca au primit plicurile mele pe data de 29.04 ; 13.05 si 22.05 ! as dori sa stiu si eu cand vor sosi premiile deoarece pt primul plic primit , a cam trecut termenul , sper totusi ca sunt seriosi desi dupa ceea ce am citit pe aici ... va multumesc frumos si bafta in continuare pt cel mai tare sitte de concursuri si promotii ! Cobzaru Nicoleta Andreia / Bucuresti / sector 3
maftei (targu neamt) in 04 iunie 2009, 07:59
imi cer scuze moderatorului pt. mesajul scris mai sus mi-au sosit toate premiile si mie si la amici vei 16 premi asa k besenyei mai ai de asteptat k tot vin ... va multumesc infopromotii
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 iunie 2009, 19:05
Draga Maftei, ma bucur ca te-ai convins "pe pielea ta" ca acuzatiile anterioare au fost nefondate. Aici fiecare isi primeste premiul, daca a fost declarat castigator si daca intruneste conditiile de validare.
Mult spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 iunie 2009, 21:23
Gheorghe, nu inteleg in ce zi ai trimis plicul pentru validare; nicio luna nu are 32 de zile. Daca doresti sa-i rugam pe organizatori sa verifice daca au primit plicul tau si daca ti-au expediat deja premiul, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui numele, prenumele, numarul de telefon cu care te-ai inscris in promotie, precum si adresa ta postala completa. Nu uita sa mentionezi despre care promotie este vorba, pentru ca primim zeci de mesaje referitoare la diferite promotii prezentate pe site si altfel nu putem sti caror organizatori sa le transmitem datele tale. Spor la premii!
() in 04 iunie 2009, 21:28
buna seara... am castigat si eu o masa de fusball pe numele Paul Tomosoiu si inca nu mi-a venit! am incercat sa sun pe nr. de info si bineinteles ca nu merge... ma rog... continuarea este: am fost sunat si intrebat daca am trimis bonul prin posta am zis ca da, apoi a urmat raspunsul: ATI PUS SCRISOAREA RECOMANDATA? adica nu prea inteleg??? chiar nu aveau un nr. de fax sau de ce nu se specifica ca trebuie pus plicul recomandat... si din cam cate citesc eu pe aici rar daca s-a prins cineva cum sa trimita acea recomandata! sper sa primesc premiul desi a trecut cam 1 luna de cand am castigat! multumesc...
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 iunie 2009, 13:07
Salutare! Am primit pentru voi cateva precizari importante din partea organizatorilor:

"Asa cum am mentionat anterior, primiile sunt expediate in maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii, validare ce se realizeaza in maxim 3 zile lucratoare de la data primirii plicului.

De asemenea, pentru a primi premiul, trebuie indeplinite absolut TOATE conditiile de validare stipulate in regulament.

In ceea ce priveste intrebarea si totodata chestiunea expedierii plicului sub forma recomandata cu confirmare de primire, repetam ca e doar o recomandare din partea noastra pentru cei care doresc sa realizeze reclamatii la oficiul postal. Atunci cand la infoline se intreaba acest lucru este pentru ca in cazul in care cineva are in posesie o confirmare de primire, aceasta are un numar si in functie de acest numar se pot realiza verificari suplimentare, chiar daca acestea nu intra in aria noastra de responsabilitate.

Ii rugam pe toti cei care doresc sa afle detalii suplimentare sau solicita o verificare a plicurilor sa sune la infoline sau, daca aleg sa ne contacteze prin intermediul Infopromotii.ro sa ofere datele complete: numele, prenumele, adresa, numarul de telefon de pe care au trimis sms-ul declarat castigator, data la care au fost declarati castigatori si numarul de bon.

Le multumim si le dorim suces in continuare!"
() in 06 iunie 2009, 20:14
buna seara , am o mica intrebare , am cumparat doua bicuri , dar sunt trecute in categoria cosmetice , sunt valabile? , iar cea de'a doua intrebare , pe mesaj am scris in loc 0002 sau 0006 am scris dingreseala , 002 sau 006 , este vreo prb? , va multumesc de intelegere
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 iunie 2009, 10:31
Salut, Florin!
Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Produsele participante la promotia "Descopera învingatorii de mâine" sunt toate aparatele de ras de unica folosinta Gillette Blue II, Gillette Blue II Plus, Gillette Blue II Maximum, Gillette Blue II Excel, Gillette Blue 3, gelul de barbierit Gillette Series si lotiunea de dupa ras Gillette Series."
Sorin (Caransebes) in 10 iulie 2009, 12:08
Si la promotia trecuta cu tricourile din trei premii am primit doar doua ultimul tricou nu l-am mai primit nici in ziua de azi la promotia actuala am cistigat trei premiiin data de 26.04,05.05si08.05 dar nu am primit nici unul.Bafta la toti participanti si sa aibe mai mult noroc ca mine
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 iulie 2009, 14:05
Salut, Sorin!
Iti vei primi premiile cu siguranta. Trimite-ne pe rubrica de contact din meniul galben de mai jos datele tale cu care te-ai inscris in aceasta promotie (nume, prenume, nr. telefon, nr. bon) si ii vom ruga pe organizatori sa verifice situatia premiului tau. Cat priveste promotia anterioara Gillette la care se castigau tricouri, te rugam sa ne spui titlul acesteia si perioada, precum si datele cu care te-ai inscris) si ii vom ruga sa vada ce s-a intamplat.
Succes!
besenyei (cluj-napoca) in 11 iulie 2009, 17:17
Pentru moderator si organizatorii concursului. De vro 2 saptamani tot intreb la info line ce se intampla ca nu vin premiile din luna mai.....raspuns: vreificam....lasati datele nr de telefon siii tot nimic. Va scriu un email la rubrica de contact cu datele mele si a persoanelor care nu au primit mesele(prietenii mei). Mentionez ca din data 17.07.2009 pana la 30.07.2009 o sa fiu plecat din tara si de acea am vrut sa ajunga mesele.
florian (bucuresti) in 12 iulie 2009, 18:22
Si eu sunt in aceeasi situatie k si Sorin , am castigat 3 premii in Mai si nu am primit nimic pana acum ... am sa incerc sa sun luni la ei sa vad ce pot rezolva !
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 iulie 2009, 10:44
Salut, Florian! Iti recomandam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul galben de jos si sa ne spui numele promotiei, codurile trimise, numele, prenumele si numarul de telefon cu care te-ai inscris, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice situatia premiilor tale.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Gillette - "Descopera invingatorii de maine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)



În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Gillette - "Descopera invingatorii de maine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media