CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Gaseste Codul

Gaseste Codul

1 x scuter Vespa LX 50 4t galben; 1 x caiac BIC, model Bilbao; 5 x geanta sport BIC.

Intra pe www.mybiclighter.com si completeaza formularul de inregistrare, pe baza codului numeric de 6 cifre obtinut de pe brichete BIC din colectia "Gaseste Codul" sau cere un cod prin scrisoare adresata BIC Romania Marketing & Distribution. Raspunde, apoi, la cele 6 intrebari din chestionarul de joc cat mai repede posibil.

Perioada promoţiei: 01 august - 30 septembrie 2010

Promotie expirata
13 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL COMPETITIEI „GASESTE CODUL”


Articolul 1    Organizator/ Perioada Competitiei
1.1    Organizatorul Competitiei „GASESTE CODUL”, denumita in continuare „Competitia” este S.C. BIC Romania Marketing & Distribution S.R.L., denumita in continuare „Organizator”, inregistrata la Registrul Comertului din Romania cu numarul J40/16366/1994, avand codul de inregistrare fiscala RO6151649, capitalul social de 3704550 RON si sediul social in Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, sector 1.
1.2    Competitia este libera (fara obligatia de a cumpara un produs) si este accesibila la urmatoarea adresa de website: www.mybiclighter.com.
1.3    Competitia se va derula timp de doua luni, in intervalul 01 august 2010, ora 00:00  - 30 septembrie 2010, ora 23:59 si este promovata pe website-ul www.mybiclighter.com, pe anumite pachete ale brichetelor BIC din colectia „Gaseste Codul” prin grila de numere si pe website-ul www.infopromotii.ro.


Articolul 2    Accesul la Competitie
2.1    Participarea la Competitie este deschisa pentru:
·    O singura intrare per gospodarie (o gospodarie este definita ca toate persoanele care locuiesc sub acelasi acoperis – acelasi nume, aceeasi adresa si pe intreaga perioada a Competitiei);
·    Orice persoana de peste 16 ani, cetatean roman si cu domiciliul in Romania. Daca participantul este minor, acesta trebuie sa obtina, anterior participarii in Competitier, permisiunea parintilor/ tutorelui/reprezentantului legal, dupa caz. Organizatorul poate sa solicite oricarui participant minor sa dovedeasca ca a primit permisiunea parintilor/ tutorelui/reprezentantului legal, dupa caz si are dreptul de a descalifica oricare participant care nu poate dovedi existenta acestei permisiuni.
2.2    La aceasta Competitie nu pot participa angajatii Organizatorilor si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Competitiei, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).
2.3    Participarea la Competitie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
2.4    Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa faca dovada eligibilitatii acestora de a participa la Competitie. Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovezi ale eligibilitatii lor de a participa vor fi excluse automat din Competitie si nu vor fi eligibile sa solicite un premiu.
2.5    Un participant la Competitie este identificat cu numele, prenumele, data nasterii, adresa postala si adresa de e-mail pe care le furnizeaza. In cazul unei dispute, singurele date furnizate de participant in momentul inregistrarii si inregistrate pe website vor fi considerate autentice. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intreprinde cercetari necesare in mod rezonabil in cadrul aplicatiei acestui articol.
2.6    Orice inregistrare inexacta, incompleta, eronata sau falsificata sau orice inregistrare care contravine prezentelor reguli nu va fi luata in considerare si va face participarea neavenita. Aceeasi sanctiune va fi aplicata in cazul mai multor inregistrari ale aceluiasi participant care nu respesta prevederile art. 2.1 de mai sus.
2.7    Inregistrarea in Competitie se poate face numai electronic, accesand website-ul www.mybiclighter.com. In aceasta privinta inregistrarile prin telefon, fax, posta, e-mail sau alte canale nu pot fi acceptate sau luate in considerare.


Articolul 3    Principiul Competitiei «GASESTE CODUL»
3.1    Pentru inregistrarea in aceasta Competitie, fiecare participant va avea nevoie de acces la o conexiune de internet si la o adresa de e-mail valida. 
3.2    Orice persoana care indeplineste conditiile mentionate mai sus la art. 2 poate accesa website-ul www.mybiclighter.com pentru a participa.

3.3    Mecanismul Competitiei:
3.3.1    Participantul poate accesa website-ul www.mybiclighter.com de la 01 august 2010, ora 00:00 si pana pe 30 septembrie 2010, ora 23:59, inclusiv.
3.3.2    Pe fiecare decor al brichetelor BIC din colectia „Gaseste Codul”, participantul trebuie sa gaseasca un cod numeric alcatuit din 6 caractere. De asemenea, participantul are posibilitatea sa solicite un cod de joc prin trimiterea unei scrisori in acest sens la urmatoarea adresa:

BIC Romania Marketing & Distribution S.R.L
Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, sector 1, Bucuresti
Pentru Competitia „GASESTE CODUL”

3.3.3    Dupa intrarea in posesia codului, participantul este invitat sa intre pe www.mybiclighter.com si sa participe la jocul disponibil pe website.
3.3.4    Dupa completarea codului intr-un spatiu specific, participantul trebuie sa completeze un formular de inregistrare cu urmatoarele detalii:
·    Nume;
·    Prenume;
·     Data nasterii;
·    Adresa de e-mail;
·    Confirmarea adresei de e-mail;
·    Parola;
·     Confirmarea parolei;
·    Adresa;
·    Orasul;
·    Codul postal;
·    Alegerea rezidentei dintr-o lista de tari (Meniu Drop-down);
·    Citirea si acceptarea acestor reguli.
3.3.5    Apoi, participantul va intra intr-o a doua zona specifica si va trebui sa raspunda la un chestionar de joc.
3.3.6    Participantul va trebui sa raspunda corect la toate cele sase intrebari cat mai repede posibil.

3.4    Castigatori:
3.4.1    Castigatorii Competitiei se vor stabili la finalul acesteia, conform perioadei de derulare precizata la art 1.3 de mai sus.
3.4.2    Castigatorii Competitiei vor fi cei 7 (sapte) participanti care au completat formularul de inregistrare si au obtinut rezultatele cele mai bune in cadrul jocului.
3.4.3    Performanta participantilor este clasificata pe baza urmatoarelor criterii:
o    participantul trebuie sa raspunda corect la toate intrebarile din chestionar;
o   clasificarea participantilor depinde de rapiditatea participantului de a raspunde;
o   de fiecare data cand un participant va raspunde gresit la o intrebare va obtine o penalitate de 30 de secunde din timpul sau total.

3.5    Participantii care au fost pe acelasi loc:
3.5.1    In cazul unei competitii stranse, participantii care inregistreaza acelasi punctaj vor trebui sa raspunda la o intrebare suplimentara care le va fi trimisa prin e-mail. Primul participant dintre acestia care va raspunde corect la aceasta intrebare va castiga premiul.


3.6    Lista castigatorilor:
3.6.1    Numele castigatorilor, precum si premiile castigate de acestia in cadrul prezentei Competitii vor fi facute publice, dupa data de 25 octombrie 2010 pe website-ul www.mybiclighter.com, precum si pe www.infopromotii.ro.


Articolul 4    Descrierea premiilor
4.1.    Castigatorilor le vor fi alocate urmatoarele 7 premii dupa cum urmeaza:
4.1.1.    Premiul I, acordat castigatorului clasat pe locul I - 1 scuter Vespa LX 50 4t galben, in valoare comerciala de 8400 RON, TVA inclus.
4.1.2.    Premiul II, acordat castigatorului clasat pe locul II – 1 caiac BIC, model Bilbao, L=3 m, l=0.78 m, greutate=21 kg, capacitate maxima=120 kg, in valoare comerciala de 1990 RON, TVA inclus.
4.1.3.    Premiile III – VII, acordate castigatorilor clasati pe locurile III – VII, cate 1 geanta sport BIC, in total 5 premii, in valoare comerciala unitara de 210RON, TVA inclus.
4.2.    Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei Competitii este de 11440 RON (TVA inclus).
4.3.    Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prevederilor prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a aplica prevederile art. 5.3 de mai jos.
4.4.    Organizatorul Competitiei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau ale altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care Organizatorul Competitiei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.


Articolul 5    Alocarea premiilor
5.1.    La sfarsitul Competitiei castigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru a li se verifica datele.
5.2.    Datele introduse la incrierea in Competitie trebuie sa fie identice cu cele care vor fi folosite pentru trimiterea premiului.
5.3.    Daca castigatorul unui premiu nu raspunde la e-mail in 3 (trei) saptamani, premiul nu i se va mai acorda acestuia, ci urmatorului clasat in ordinea punctajului obtinut. Asadar, daca intr-o astfel de situatie ipotetica s-ar afla castigatorul scuterului Vespa, premiul constand in scuter va fi acordat castigatorului care initial castigase caiacul Bilbao, deoarece a obtinut urmatorul punctaj, iar castigatorului care a castigat initial prima geanta BIC, i se va acorda caiacul, regula aplicandu-se in aceeasi maniera pana la epuizarea premiilor alocate acestei Competitii.
5.4.    Castigatorul scuterului si cel al caiacului vor fi invitati la sediul Organizatorului pentru inmanarea premiilor in maxim o (1) luna calendaristica de la validarea lor, la o data convenita de comun acord de parti. Castigatorului scuterului i se vor inmana initial toate actele necesare inmatricularii scuterului, actiune ce ii revine exclusiv castigatorului, pe cheltuiala acestuia. Dupa inmatricularea scuterului conform legislatiei si procedurilor in vigoare, castigatorul va putea sa il ridice personal de la sediul Organizatorului.
5.5.    Toate celelalte premii ale Competitiei vor fi livrate castigatorilor prin Posta, pe adresa mentionata de acestia in formularul de participare la Competetiei si confirmata de acestia prin email conform art. 5.3 de mai sus.
5.6.    Daca un premiu este returnat prin Posta, din orice motiv, sau un castigator ridica premiul trimis cu confirmare de primire, castigatorul nu poate sa-l mai solicite ulterior, Organizatorul isi rezerva dreptul de a aplica prevederile art. 5.3 de mai sus.
5.7.    Organizatorul nu poate raspunde de eventualele daune provocate premiilori ca urmare a viciilor de manipulare ale trasportatorului. In acest caz, castigatorul va trimite direct reclamatiile sale transportatorului si nu va face nicio reclamatie contra Organizatorului.
5.8.    Pot aparea cazuri care fac imposibila acordarea premiului din motive ce nu pot fi controlate de Organizator. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlocui premiile stabilite cu premii alternative cel putin cu valoare echivalenta. Castigatorii sunt de acord ca Organizatorul nu poate raspunde pentru aceasta substituire.
5.9.    Castigatorii isi vor primi premiile in aproximativ 6 (sase) saptamani dupa ce acestia isi confirma adresa postala.


Articolul 6    Proprietatea Intelectuala
6.1.    Reproducerea, reprezentarea, sau utilizarea tuturor sau unei parti din materialele competitiei (grafice, etc.) si a website-ului Competitiei sunt strict interzise. Toate marcile simple, abstracte si semiabstracte si denumirile produselor mentionate sunt inregistrate de proprietarii respectivi.
6.2.    Orice utilizare a acestor materiale, indiferent de mijloacele de utilizare, trebuie sa respecte legile de protectie a proprietatii intelectuale.


Articolul 7    Date personale
7.1    Pentru a participa la Competitie, participantii trebuie sa-si prezinte datele personale (numele, prenumele, data nasterii, adresa si e-mailul). Aceste date vor fi inregistrate si salvate intr-un fisier electronic pe perioada necesara organizarii competitiei. Prelucrarea acestor date este necesara pentru a lua in consideratie participarea la Competitie, pentru a stabili castigatorii, pentru a aloca si trimite premiile. Aceste date vor fi utilizate de Organizator si pot fi transmise furnizorilor de servicii numai pentru scopul acestei competitii. Datele personale nu vor fi utilizate pentru scop de  marketing direct. Furnizorii de servicii pot fi acele persoane juridice responsabile cu expedirea premiilor Competitiei catre castigatori si pentru acest scop le pot fi dezvaluite datele personale, dar numai ale castigatorilor si numai cele necesare expedierii premiului (nume, prenume si adresa).
7.2    In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia, participantii au dreptul sa acceseze, sa rectifice sau sa-si stearga datele cu caracter personal.
7.3    Participantilor care au completat datele personale nu li se va permite sa participe la Competitie daca nu au bifat ca sunt de acord cu prelucrarea datelor lor in scopurile precizate pentru aceasta Competitie si nu au bifat ca au citit si cunosc regulamentul acesteia.
7.4    Participantii isi pot exercita drepturile prevazute de Legea 677/2001, si anume: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie printr-o solicitare in scris trimisa prin posta Organizatorului la adresa mentionata in Articolul 10 din acest regulament.


Articolul 8    Responsabilitate
8.1    Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, modifica, scurta sau prelungi aceasta Competitie daca evenimentele care nu pot fi controlate de el impun aceasta si Organizatorul nu accepta nicio responsabilitate ca si consecinta.
8.2    Organizatorul nu are nicio responsabilitate in caz de incident tehnic care impiedica participantul sa se conecteze la website sau care atrage dupa sine pierderea, intarzierea, trimiterea la o adresa incorecta sau inregistrarea incompleta a datelor in e-mail-ul participantului.
8.3    Organizatorul nu are nicio responsabilitate in legatura cu informarea incorecta sau inexacta care ar putea fi cauzata fie de utilizatori website sau de orice echipament sau program conectat cu organizarea acestei Competitii.
8.4    Organizatorul isi mai declina orice responsabilitate in cazul in care website-ul ar putea sa fie indisponibil pe perioada Competitiei sau in cazul in care adresele comunicate de participanti urmau sa fie distruse din motive neimputabile acestuia.
8.5    Organizatorul isi declina orice responsabilitate in cazul unui incident legat de utilizarea hardware-ul calculatorului participantului, accesul la internet sau orice alt incident tehnic.
8.6    Participarea la Competitie implica cunoasterea si acceptarea caracteristicilor si limitelor internetului, in special cu privire la performanta tehnica, timpul de raspuns pentru consultare, cautare sau transfer de informatii, riscuri de intrerupere si mai general, riscurile inerente in orice conexiune si transmisie pe internet, absenta protectiei anumitor date contra eventualei utilizari inadecvate si riscului de virusare care ar putea circula pe retea.
8.7    Fiecare participant are obligatia sa ia masuri corespunzatoare pentru a-si proteja propriile date si/ sau software-ul stocate pe calculatorul lor contra oricarui atac sau violare.
8.8    In acelasi fel, Organizatorul nu poate fi raspunzator daca, ca urmare limitelor conexiunii la internet pe care o folosesc, participantii nu au fost inregistrati sau participarea lor nu a fost luata in consideratie.


Articolul 9    Descalificarea participantilor
9.1    Organizatorul isi rezerva dreptul in orice moment, si fara notificare, sa descalifice orice participant (fie permanent, fie temporar) care nu se comporta cinstit cu privire la aceasta Competitie si derularea acesteia sau afecteaza bunul mers al Competitiei prin inselaciune.
9.2    Organizatorul poate, de asemenea, anula inregistrarea sau inregistrarile oricarui participant care nu a respectat aceste reguli de participare. Anularea poate avea loc in orice moment fara notificare. Organizatorul este indreptatit, de asemenea, sa anuleze orice formular de inregistrare care prezinta erori evidente cu privire la identitatea participantului. Anularea poate avea loc in orice moment fara notificare.


Articolul 10    Acceptare – Garantarea – Modificarea Regulamentului
10.1    Prin participarea la aceasta Competitie, participantii inregistrati sunt considerati ca au acceptat aceste Reguli in totalitate si au acceptat decizia Organizatorului asupra oricarei dispute care ar putea aparea cu privire la interpretarea si aplicarea acestor Reguli. Participantii inregistrati vor respecta legile, reglementarile si alte reguli care se aplica acestei competitii si regulile deontologice in vigoare pe internet.
10.2    Regulamentul este disponibil pe website-ul www.mybiclighter.com si www.infopromotii.ro sau va fi trimis gratuit oricarei persoane care solicita o copie a acestui regulament. Regulamentul poate fi cerut la tel: 021.312.61.50, pe fax: 021.312.61.91 sau in scris la urmatoarea adresa: BIC Romania Marketing & Distribution SRL, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, sector 1, Bucuresti, Romania.
10.3    In cazul unor situatii exceptionale, Organizatorul isi rezerva optiunea de a modifica toate sau o parte din Reguli, in orice moment cu conditia informarii participantilor, prin act aditional la prezentul regulament oficial.


Articolul 11    Reclamatii
11.1    Toate reclamatiile referitoare la competitie trebuie facute in scris in termen de o (1) luna de la inchiderea Competitiei in discutie.
11.2    Daca detaliile furnizate de participant nu permit acestuia sa fie informat despre castig, sau sa-si ridice premiul, acesta va pierde statutul de castigator si nu mai poate face reclamatii.


Articolul 12    Legislatia aplicabila si contestatii
12.1    Prezentul regulament este guvernat de legislatia romaneasca.
12.2    In cazul in care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramane in vigoare.
12.3    Se vor intreprinde eforturi pentru solutionarea in afara instantei a oricarei dispute survenite in cadrul Competitiei.
12.4    In caz ca nu se ajunge la nicio intelegere, aceasta va fi inaintata instantei competente in jurisdictia careia se afla sediul Organizatorului, daca aceasta nu contravine unui ordin public existent.
12.5    La o luna calendaristica dupa terminarea Competitiei, adica dupa data de 31 octombrie 2010, nu se vor mai admite contestatii.

S.C. BIC (Romania) Marketing & Distribution S.R.L.
Nu avem elemente multimedia.
Aurelian (Bucuresti) in 24 august 2010, 14:46
Unde se gasesc brichetele BIC din promotie?
lucia (caracal) in 24 august 2010, 15:35
nicaieri iti zic eu, ca am colindat tot Bucurestiul si nimik...nici in benzinarii, nici in mall-uri, nici in hipermarcheturi....ciudat...
Moderator 2 (Infopromotii) in 25 august 2010, 09:29
Draga Aurelian (Bucuresti),
Draga Lucia (Caracal),

Potrivit organizatorilor, produsele se gasesc in Carrefour, Carrefour Express, Cora, Interex, Mega Image, Real. Mult succes!
gheorghe (bucuresti) in 26 august 2010, 20:18
Stimabililor participanti. Adevarat produsele cu,cod participant? intradevar se gasesc in Carrefour la tabacDAR CE FOLOS SA AI PRODUSE SA AI BONURI DACA SITUL PROMATIEI NU-TI PRIMESTE INSCRIEREA CODURILOR PROMO. Dezamagit de promotie [...]
Aurelian (Bucuresti) in 13 septembrie 2010, 16:48
Am cautat in Carrefour, Real, Mega Image, benzinarii. Nu am gasit pana acum nici-o bricheta din promotie
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 septembrie 2010, 13:01
Draga Aurelian (Bucuresti),
Organizatorii ti-au transmis urmatorul raspuns:
"BIC verifica disponibilitatea produselor in magazine. Va multumim pentru atentia acordata concursului nostru si va comunicam un cod cu care puteti participa la concurs (conform regulamentului, participarea nu este conditionata de achizitionarea produsului). Spor la premii!"

Te rugam sa verifici adresa de email cu care te-ai inscris pe www.infopromotii.ro pentru codul transmis de BIC.
Aurelian (Bucuresti) in 16 septembrie 2010, 14:02
Multumesc mult echipei infopromotii si organizatorilor pentru amabilitate.
lucian (iasi) in 23 septembrie 2010, 14:59
promotia e doar in bucuresti ?
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 septembrie 2010, 17:34
Pentru Lucian (Iasi): Nu, Lucian, promotia nu e doar in Bucuresti si nici macar nu presupune achizitionarea produsului, asa cum scrie in art. 1 din regulament.
Ion (Lupeni) in 28 septembrie 2010, 23:14
Vreau si eu un cod de concurs va rog frumos eu am trimis scrisoare si deageaba :(( nu mi-a trimis raspuns
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 septembrie 2010, 10:40
Draga Ion (Lupeni),
Organizatorii ti-au transmis, prin intermediul nostru, un cod cu care poti participa la aceasta promotie.
Mult succes!
Ion (Lupeni) in 30 septembrie 2010, 01:47
Multumesc Echipei Infopromotii un site minunat. Va Multumesc tuturor din echipa infopromoti pentru codul oferit :*
Robert (Craioba) in 26 noiembrie 2010, 21:46
Cand o sa se afiseza castigatorii? Cred ca este momentul sa aflam si noi. Pe pagina de concurs nu este nimic afisat. Multumesc anticipat!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Gaseste Codul"

Ultima actualizare: 16 dec. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Gaseste Codul

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media