CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

GILLETTE - "Trucuri cu mingea"

Concurs Gillette Trucuri cu mingea

Premii saptamanale (pentru cele 3 filmulete care acumuleaza cel mai mare punctaj la votare in saptamana respectiva): 3 x minge de fotbal cu semnaturile ambasadorilor Gillette: Hagi, Popescu si Petrescu.

Intra pe www.gillettefootball.ro si posteaza un filmulet facut de tine cu trucuri cu mingea, jonglerii cu una sau mai multe mingi de fotbal. Da un titlu si o scurta descriere filmuletului tau. Primele 3 filmulete care acumuleaza cel mai mare punctaj la votare intr-o saptamana vor fi premiate. Pentru votanti: dupa ce apesi butonul de vot, introdu pe site numarul tau de telefon mobil, pentru a putea primi codul unic de votare.

Perioada promoţiei: 15 aprilie - 30 septembrie 2008

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

TRUCURI CU MINGEA

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

1.1. Organizatorul concursului “Trucuri cu mingea” (in continuare numit "Concursul") este S.C. PROCTER & GAMBLE Marketing Romania S.R.L. (in cele ce urmeaza “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A.

 

1.2. Concursul este organizat prin intermediul MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1055/2001, CIF RO13674055,  (in cele ce urmeaza „Agentia”) care are calitatea de Imputernicit al Organizatorului.

 

1.3. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de  ore inaintea intrarii lor in vigoare.

 

1.4. Concursul se desfasoara pe site-ul www.gillettefootball.ro, este un element de divertisment si are ca scop recompensarea vizitatorilor site-ului
www.gillettefootball.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

 

Concursul va incepe la 15 aprilie 2008 ora 00:00:00 si se va incheia la 30 septembrie 2008 ora 23:59:59.

 

 

SECTIUNEA 3. OBIECTUL CONCURSULUI

 

3.1.Concursul le cere participantilor sa posteze pe site-ul www.gillettefootball.ro clipuri video in conditiile specificate de organizator; neincadrarea unui clip in tematica anuntata descalifica din start persoana care l-a postat.

 

3.2. Tematica “Trucuri cu mingea” este reprezentata de trucuri (jonglerii) care pot fi realizate cu una sau mai multe mingi de fotbal.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

4.1.Incarcarea clipurilor video se efectueaza intr-o pagina dedicata pe site-ul www.gillettefootball.ro. Utilizatorul poate posta un clip, printr-o comanda de incarcare a fisierului video; dupa ce fisierul este incarcat, utilizatorul trebuie sa dea un titlu si o  descriere a clipului respectiv, iar la final sa salveze datele introduse. Titlul si descrierea clipului nu pot fi modificate ulterior.

 

4.2 Odata postate, clipurile vor fi votate de vizitatorii site-ului, conform urmatorului mecanism:

4.2.1 Un vot consta in acordarea unei note de la 1(unu) la 5(cinci) fiecarui clip, unde 1 e cea mai mica nota, iar 5 cea mai mare nota. Punctajul total este reprezentat de media aritmetica a voturilor acumulate saptamanal, in intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59, acest punctaj fiind afisat pe site, alaturi de fiecare clip in parte.

4.2.2. Dupa ce vor apasa pe butonul de vot, vizitatorii site-ului vor citi urmatorul mesaj: “Pentru ca votul tau sa fie validat este necesar sa introduci numarul de telefon mobil.”

4.2.3. Odata introdus numarul de telefon si apasarea butonului “Trimite”, pe site va putea citi urmatorul text: “In cateva secunde vei primi la numarul de telefon indicat codul de validare a votului tau.”

4.2.4. In scurt timp, va primi la numarul de telefon indicat un cod pe care va trebui sa il introduca intr-o casuta indicata pe site prin textul urmator: “Pentru a finaliza votarea, introdu codul primit prin sms in casuta de mai jos”

4.2.4. Dupa exprimarea votului, acesta ii va fi confirmat prin urmatorul mesaj afisat pe site: “Iti multumim pentru vot!”

4.2.5. In baza codului primit, vizitatorii vor putea vota fiecare clip intr-o zi, insa o singura data pentru fiecare clip in parte, in ziua respectiva. Astfel, un numar de telefon putea primi cate un cod pe zi pentru fiecare clip pe care vrea sa il voteze. Un numar de telefon poate vota toate clipurile in fiecare zi, insa o singura data pentru fiecare clip in parte, pe parcursul unei zile. Un numar de telefon poate vota acelasi clip de mai multe ori pe durata campaniei, insa o singura data intr-o zi.

 

4.3. Fiecare material va fi supus unui proces de aprobare de catre operatorul Organizatorului. Materialele trimise trebuie sa se incadreze in tema concursului si sa respecte conditiile impuse de lege (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale). Daca materialul incarcat a fost validat de moderatorii site-ului si a fost afisat , acesta poate fi votat de catre vizitatorii site-ului. Orice participant isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate si drepturile asupra acestora.

 

4.4. Pentru verificarea acestor aspecte, pana la postarea publica a materialului pe web site, se va trece printr-o etapa de aprobare coordonata de Organizator. Orice material, care:

4.4.1. nu respecta conditiile prezentului regulament

4.4.2.   nu se incadreaza in aceste directii si teme

4.4.3.   reprezinta incercari de fraudare a sistemului

4.4.4.   reprezinta dubluri sau copii dupa alte materiale prezente pe site

nu va fi aprobat de catre operatorii Organizatorului.

 

4.5. Primele 3 (trei) clipuri, care au acumulat cele mai mari punctaje intr-o saptamana, vor fi premiate in saptamana respectiva. Un clip participa pe toata durata campaniei, indiferent de momentul in care a fost postat. Voturile acumulate de fiecare clip se reseteaza la sfarsitul saptamanii.

            4.5.1. Astfel, un clip poate castiga, pe toata perioada campaniei, mai multe Premii Saptamanale, in functie de punctajul acumulat in fiecare saptamana in parte.

 

4.6. Un clip poate fi postat pe site o singura data pe perioada concursului, indiferent de utilizator.

 

4.7. Un utilizator poate posta un numar infinit de clipuri, cu conditia ca niciunul dintre ele sa nu contina secvente din alte clipuri anterior postate, indiferent daca postarea a fost efectuata de acelasi utilizator sau de pe alte conturi inregistrate pe site.

 

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

5.1. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”). Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Organizatorului si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile  orei rudele de gradul I ale acestora. 

 

5.2. Minorii sub 14 ani pot inscrie in Concurs un clip numai daca incarcarea este realizata de parintele/tutorele legal.

            5.2.1. In acest sens, daca in cadrul formularului de inscriere Participantul declara ca are sub 14 (paisprezece) ani, nu va fi permisa incarcarea clipului decat dupa obtinerea declaratiei online a faptului ca respectiva incarcare este realizata de parintele/tutorele legal. Pentru minorii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani este necesar acordul parintilor pentru a se inregistra pe site si a face incarcarea clipului.

 

5.3. Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

 

6.1. In cadrul acestui concurs, Organizatorul ofera saptamanal drept Premii cate 3 mingi de fotbal cu semnaturile ambasadorilor Gillette – Hagi, Popescu si Petrescu pentru primele trei clipuri care inregistreaza cel mai mare punctaj pe saptamana, insumand in total 72 de Premii.

 

6.2. Aceste premii vor fi atribuite conform sectiuni 4 din prezentul Regulament.

            Valoarea premiilor saptamanale este de   72, 471RON cu TVA inclus.

            Valoarea totala bruta a premiilor este de 1739,304 RON.

 

 

SECTIUNEA 7. ACORDAREA SI INMANAREA PREMIILOR

 

7.1. Castigatorii  vor fi contactati in termen de 5 zile lucratoare de la anuntarea premiilor conform informatiilor furnizate de acestia in contul lor. De asemenea, denumirile utilizatorilor  vor fi postate pe site pentru a li se furniza detalii in ceea ce priveste modalitatea de intrare in posesia premiilor.

 

7.2. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat intr-un interval de 5 zile lucratoare de la anuntarea premiului, i se va retrage premiul, care  va fi acordat utilizatorului aflat pe prima pozitie pe lista de rezerva.

 

7.3. Premiile vor fi inmanate Castigatorilor prin posta sau curierat in maxim 20 de zile de la data confirmarii lor ca si castigatori, fara a le reveni nicio obligatie in vederea taxelor aferente transportului premiilor.

 

7.4. Daca din motive independente de vointa Organizatorului, nu se reuseste identificarea Castigatorilor pana la data anuntata pentru incheierea Concursului, acestia isi vor pierde orice drept asupra premiilor. Premiile astfel neacordate vor ramane in proprietatea Organizatorului care nu va datora niciun fel de despagubiri Participantilor respectivi.

 

 

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

 

8.1. Prin participarea la concurs, toti Participantii si eventualii Castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizatori prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand  raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor castigatori.

 

8.2. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior  acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

8.3. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in acest Concurs.

 

8.4. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

 

SECTIUNEA 9. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

 

In cazul in care Castigatorul unuia dintre Premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

 

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

10.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Concursului, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001,.

 

10.2. Toate clipurile participante la acest Concurse devin proprietatea Organizatorului, impreuna cu toate informatiile pe care le contin.

 

10.3. Prin participarea la Concurs si introducerea datelor personale pe site-ul www.gillettefootball.ro,  participantii isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a Organizatorului in vederea participarii la acest concurs si anuntarii castigatorilor.

 

10.4. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor, precum si premiile castigate in cadrul Concursului vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare.

 

10.5. Prin participarea la Concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la acest concurs.

 

10.6. Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public.  Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

 

10.7. Prin participarea la acest Concurs, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premii, numele, prenumele, localitatea de resedinta sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit. De asemena, castigatorii vor semna si o declaratie scrisa in acest sens.

 

10.8. Participantilor la concursul „Trucuri cu mingea” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie(art. 15).

 

10.9. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Concurs va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1

10.10. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, conform legislatiei fiscale in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 11. DREPTURI DE AUTOR

 

11.1.    Participantii la concurs trebuie sa respecte legea drepturilor de autor.

 

11.2.Trimiterea unui material pentru concurs se constituie in mod automat intr-o declaratie pe proprie raspundere a celui ce a trimis materialul ca detine toate drepturile asupra acesteia.

 

11.2.    Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis materialul.

 

11.3.    Eventuale sesizari cu privire la potentiale incalcari ale dreptului de autor se pot face la adresa MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1.

 

11.4.    Materialele ale caror statut din punct de vederea al drepturilor de autor este incert pot fi retrase din concurs de catre organizatori.

 

11.5.    Materialele trebuie sa fie originale si nu trebuie sa contina sub nici o forma elemente pornografice, defaimatoare sau antisociale. Organizatorii pot respinge inscrierea in concurs a oricarei fotografii, fara a fi obligati sa justifice decizia luata.

 

11.6.    Trimiterea materialelor implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor si sponsorilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata.

 

 

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII

 

12.1 Organizatorul Concursului nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

            12.1.1 Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra clipurilor declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra clipurilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Concursului va acorda premiul Participantului care (1) a postat clipul castigator, (2) s-a inscris pe site, (3) si-a lasat datele personale cu acceptul conditiilor impuse de regulament, si conform instructiunilor de pe site, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si (4) a fost contactat de Organizator Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

            12.1.2. Ordinea postarii mesajelor este reprezentata de data calendaristica si ora receptionarii lor in cadrul sistemului electronic.

            12.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impiedica postarea clipurilor care nu sunt in concordanta cu tematica concursului sau contin imagini ori mesaje injurioase.

12.1.4. Organizatorul Concursului nu isi asuma raspunderea pentru materialele postate incorect pe site sau care nu au putut fi uploadate din motive tehnice independente de vointa Organizatorului sau care din motive de compatibilitati si formate nu pot aparea pe website.

12.1.5. Organizatorul Concursului nu isi asuma raspunderea pentru inscrierile efectuate pe alte pagini de internet decat cele dedicate promotiei sau pentru inscrierile efectuate in afara perioadei promotiei.

 

 

SECTIUNEA 13. TAXE

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Concurs, impozit pe care Organizatorul este obligat sa îl calculeze si sa îl plateasca în numele participantilor.

 

 

SECTIUNEA 14. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui Concurs. Lista tuturor castigatorilor va fi publicata la finalul Concursului in data de 15.10.2008 pe site-ul www.gillettefootball.ro. Pe aceste site se vor publica saptamanal Participantii castigatori din fiecare saptamana a Concursului.

 

 

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA

 

15.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

15.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA 16. LITIGII

 

16.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

16.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr. 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor pentru fiecare Saptamana a Concursului. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

 

 

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

17.1. Prin participarea la acest Concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

17.2. Regulamentul Concursului „Trucuri cu mingea” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul Concursului www.gillettefootball.ro.

 

17.3. Prezentul Regulament a fost redactat si semnat in <nr. exemplare> exemplare originale, astazi 10.04. 2008, data autentificarii de catre Notarul Public.

Nu avem elemente multimedia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 aprilie 2008, 11:04
Agnes, am transmis organizatorilor sesizarea ta si ar dori sa ia legatura cu tine, pentru a afla toate detaliile spre a lamuri situatia. Ca urmare a discutiei noastre telefonice si a acordului tau, am transmis organizatorilor datele tale de contact. Urmeaza sa fii contactata.
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2008, 14:52
Agnes, dupa cum ti-am raspuns si la comentariul pe care l-ai postat in pagina celeilalte promotii Gillette, este inca vacanta. Daca nu esti contactata saptamana viitoare, scrie-ne folosind rubrica de contact din meniul de jos al paginii, iar noi le vom reaminti reprezentantilor Gillette despre situatia ta.
Daniel (Tg Jiu) in 04 iunie 2008, 10:45
Inclin sa cred ca Agnes din Cluj are perfecta dreptate deoarece in regulament scrie ca;saptamanal se vor anunta listele cu punctajul si eventual castigatorii din saptamana respectiva ceea ce nu am vazut pana acum,inclin sa cred ca nu e o firma serioasa!ramane sa ne convingem Multumesc anticipat.
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 iunie 2008, 14:14
Salut, Daniel!
Agnes si-a primit premiile de la promotia precedenta, cu sprijinul companiei Gillette si ai agentiei Millenium Communications, care au organizat cele doua promotii prezentate acum pe Infopromotii. Deci organizatorii sunt seriosi.
Pe site-ul acestei campanii sunt prezentati, chiar pe homepage, primii 3 concurenti care au acumulat cele mai multe puncte - poti vedea numele fiecaruia, punctajul obtinut si filmuletul. Ce anume ti-ai fi dorit in plus?
florian (bucuresti) in 07 august 2008, 17:24
o problema la acest concurs ar mai fi ca nu prea se respecta regulamentul !!! la sfarsitul saptamanii duminica 3 august(spre exemplu) la ora cand trebuia restartat puncajul 00:00 eram in primele 3 locuri dar din pacate restartarea s.a facut de abia marti si eu nu am fost inclus printre castigatori !!!
Daniel (Tg Jiu) in 30 august 2008, 22:11
Salut, Moderator! Cu privire la concursul Gillette,- Trucuri cu mingea- ati putea sa ma luminati si pe mine ? ptr acest concurs de ce nu se afiseaza castigatorii in paginile dumneavoastra? cu faceti si ptr. concursul; GILLETTE - "Descopera invingatorii de maine".... asta ar fi o problema si o alta problema este regulamentul,dupa cum vedeti si dumneavoastra din comentariul lui Arabu Florian,reiese acelasi lucru! NU se respecta pe deplin. Va multumesc anticipat!
adi (bucuresti) in 02 septembrie 2008, 20:35
se vor afisa la sfarsitul campaniei Daniel -tg jiu
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 septembrie 2008, 09:22
Draga Daniel,
Momentan castigatorii acestei promotii sunt afisati saptamanal pe site-ul Gillette. Referitor la ceea ce a spus Florian am transmis problema organizatorilor .
Mult succes in continuare!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "GILLETTE - "Trucuri cu mingea""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: GILLETTE - "Trucuri cu mingea"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media