CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

GILLETTE - "Descopera invingatorii de maine"

Concurs cu premii Gillette descopera campionii

Premii garantate: wallpaper-e pentru telefonul mobil cu semnaturile campionilor Hagi, Popescu si Petrescu, descarcabile de pe www.gillettefootball.ro/promotie. Premii zilnice: cate 11 premii pe zi, constand fiecare intr-un tricou al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Cumpara cel putin unul dintre produsele Gillette participante si trimite codul unic (din 7 caractere) de pe ambalajul promotional prin SMS la 1817. Pastreaza ambalajul pentru validare. Pentru a putea descarca wallpaper-ele, trebuie sa trimiti SMS-ul de inscriere de pe un telefon compatibil WAP.

Perioada promoţiei: 01 aprilie - 30 septembrie 2008

Promotie expirata
33 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA: regulamentul promotiei a fost modificat prin actul aditional atasat.

 


Regulamentul Oficial Al Campaniei Promotionale GILLETTE

„Descopera campionii de maine

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

1.1. Organizatorul campaniei promotionale „Descopera campionii de maine” (in continuare numita "Campania") este S.C. PROCTER & GAMBLE Marketing S.R.L. (in cele ce urmeaza “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A.

 

1.2. Campania este organizata prin intermediul MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1055/2001, CIF RO13674055,  (in cele ce urmeaza „Agentia”) care are calitatea de Imputernicit al Organizatorului si Hit Mail Romania SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8295/2000, Cod Unic de inregistrare RO13351917, in calitate de agentie de marketing direct.

 

1.3. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

 

Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

 

 

SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

4.1. Campania va incepe la 1 aprilie 2008 ora 10:00:00 si se va incheia la 30 septembrie 2008 ora 18:15:00.

 

4.2 Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui mesaj SMS in conformitate cu Sectiunea 8 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 1 aprilie 2008 ora 10:00:00  si 30 septembrie 2008 ora 18:15:00. Orice mesaj SMS trimis inainte de data 1 aprilie 2008 ora 10:00:00 sau dupa data 30 septembrie 2008 ora 18:15:00 nu va fi luat in considerare.

 

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

5.1. Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”). Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Organizatorului si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

 

5.2. Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

 

La aceasta Campanie participa toate produsele Gillette ce prezinta drept insemn promotional eticheta “Descopera campinii de maine” cu cod unic.

Produse participante : toate aparatele de ras de unica folosinta Gillette Blue II, Gillette Blue II Excel si Gillette Blue II Plus, gelul de ras si lotiunea dupa ras Gillette Series.

 

 

SECTIUNEA 7. PREMIILE ACORDATE

 

7.1. In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele Premii:

 

-           premii nelimitate constand in imagini in format electronic wallpaper (imagini de fundal cu ambasadorii Gillette: Hagi, Popescu, Petrescu pentru telefonul mobil);

-           cate 11 Premii zilnice constand in tricouri ale echipei nationale, insumand in total 2013 Premii

 

Aceste premii sunt atribuite zilnic conform Sectiunii 8 din prezentul Regulament.

 

Valoarea premiilor zilnice este de 1 584 RON cu TVA inclus.

 

Valoarea totala bruta a premiilor este  289 872 RON.

 

7.2. Nu se va acorda contravaloarea in bani pentru niciunul din premiile mentionate mai sus si nici nu se va accepta modificarea caracteristicilor/parametrilor acestora.

 

 

SECTIUNEA 8. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

8.1. Pentru aceasta Campanie, produsele GILLETTE mentionate la sectiunea 6 vor fi comercializate cu ambalaje promotionale ce contin un cod unic format din 7 (sapte) caractere (cifre), tiparit pe ambalajul promotional, precum si informatii generale despre Regulamentul Campaniei. Pentru a participa la Campanie, Participantul care achizitioneaza cel putin un produs participant la Campanie trebuie sa trimita prin SMS la numarul 1817 (numar cu tarif normal valabil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp), codul unic de pe produs. Pentru fiecare SMS trimis, Participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp pentru transmiterea de mesaje text SMS. Ambalajul/eticheta cu codul original va fi pastrat in original pentru validare in cazul in care Participantul va fi declarat castigator.

 

8.2. Participantii la aceasta Campanie au dreptul sa castige un numar de premii maxim egal cu numarul de coduri unice valide trimise, dar in limita numarului total de premii disponibile in cadrul acestei Campanii. Pentru a avea mai multe sanse de castig, Participantii pot sa trimita mai multe coduri unice valide. Pentru a putea participa la campanie cu mai multe coduri, Participantul trebuie sa trimita pentru fiecare cod unic cate un mesaj SMS.

 

8.3. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul sa refuze acordarea premiului si de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

8.4. Mesajul SMS trimis de catre un Participant este considerat valid daca indeplineste simultan urmatoarele conditii:

 

            8.4.1. mesajul contine numai codul unic existent pe ambalaj/interiorul acestuia, inregistrat in baza de date a Organizatorului.

8.4.2. codul unic trimis nu a mai fost trimis inainte de pe acelasi numar de telefon sau de pe un alt numar de telefon mobil.

            8.4.3. mesajul SMS continand codul unic existent pe ambalaj/ interiorul acestuia este trimis in perioada de desfasurare a Campaniei cuprinsa intre 1 aprilie 2008 ora 10:00:00  si 30 septembrie 2008 ora 18:15:00.

           8.4.4. un participant poate castiga un singur premiu garantat pentru fiecare sms valid, corespunzator unui produs pentru care poate prezenta ambalajul in original care atesta cumpararea unui produs Gillette participant la promotie

 

8.5. Toate codurile unice valide trimise in cadrul Campaniei vor putea castiga un premiu, cu exceptia cazului in care codul unic valid a fost declarat castigator al unuia dintre Premii.

 

8.6. Daca un cod unic valid a castigat un Premiu, acel cod unic valid nu va mai putea castiga un alt Premiu.

 

8.7. In situatiile in care acelasi cod este trimis prin SMS de pe numere de telefon diferite, va fi validat primul SMS primit la numarul 1817. Mesajele care nu sunt valide, conform conditiilor prezentului Regulament, nu vor participa la Campanie. Cu un singur cod unic valid trimis se poate castiga un singur Premiu.

 

8.8. MESAJELE CAMPANIEI - pentru fiecare cod unic trimis prin SMS in perioada Campaniei, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin SMS (mesaj de tip stocabil) care poate avea unul dintre continuturile de mai jos:

 

8.8.1. in cazul in care mesajul unic este trimis inainte de data si ora inceperii Campaniei, mesajul prin SMS il va atentiona pe Participant asupra perioadei de desfasurare a Campaniei: „Campania GILLETTE se desfasoara intre 1 aprilie 2008 ora 10:00:00  si 30 septembrie 2008 ora 18:15:00. Trimite codul tau in perioada campaniei GILLETTE!”

 

           8.8.2. in cazul in care mesajul unic este trimis dupa data si ora finalizarii Campaniei, mesajul prin SMS il va atentiona pe Participant asupra finalizarii perioadei de desfasurare a Campaniei: „Campania GILLETTE s-a incheiat la 30 septembrie 2008 ora 18:15:00. Iti multumim pentru participare si te asteptam la urmatoarele campanii GILLETTE!”

 

            8.8.3. in cazul in care mesajul trimis in perioada Campaniei nu este valid (nu va contine codul unic aferent produsului cumparat sau contine si alte semne in afara codului unic valid), mesajul prin SMS va mentiona: „Mesaj incorect! Trimite codul unic de pe ambalajul tau, fara semne de punctuatie sau alte caractere pentru a participa la campania GILETTE!”

 

8.8.4. daca mesajul trimis in perioada Campaniei contine un cod care a fost deja inscris in Campanie, mesajul prin SMS va mentiona: “Cod deja inscris in Campanie. Trimite alt cod unic tiparit, fara semne de punctuatie sau alte caractere!”

 

8.8.5. in cazul in care codul trimis este valid, intrunind conditiile prevazute la articolul 8.4 de mai sus,  mesajul prin SMS va confirma Participantului ca a trimis un cod valid si ca poate descarca de pe pagina de internet www.gillettefootball.ro/promotie premiul garantat constand in imagine in format electronic wallpaper (imagine de fundal cu ambasadorii Gillette pentru telefonul mobil)

„ Multumim!Codul este valid! Intra pe www.gillettefootball.ro/promotie, inscrie-te  si descarca wallpaper-ul cu ambasadorii Gillette!”

De asemenea, in cazul in care a fost desemnat totodata drept castigator al unui Premiu zilnic mai primeste si mesajul :

- “Ai castigat un tricou al echipei nationale!Pastreaza ambalajul si intra pe www.gillettefootball.ro/promotie pentru a afla cum intri in posesia premiului.”

Castigatorii premiului garantat (wallpaper pentru telefon) si al unui  premiu zilnic vor primi astfel 2 mesaje de anuntare a premiilor.

 

8.8.6. in cazul in care de la acelasi numar de telefon este trimis un numar de 10 (zece) coduri nevalide pe toata perioada Campaniei la numarul de respectiv de telefon se va trimite automat un mesaj SMS de raspuns de tipul: “Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul Campaniei GILLETTE. Pentru detalii suna la Info line 021 207 00 17 numar cu tarif normal”

 

8.8.7. in cazul in care de la un numar de telefon sunt trimise intr-un interval de 24 de ore un numar de 5 (cinci) coduri nevalide la numarul respectiv de telefon se va trimite automat un mesaj SMS, avand substantial urmatorul continut: “Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul Campaniei GILLETTE. Pentru detalii suna la Info Line 021 207 00 17 - numar cu tarif normal.”

 

8.8.8. in cazul in care de la un numar de telefon sunt trimise 5 (cinci) coduri care au fost anterior trimise de pe alte numere de telefon la numarul respectiv de telefon se va trimite automat un mesaj SMS avand substantial urmatorul continut: “Acest numar de telefon a incalcat Regulamentul Campaniei GILLETTE. Pentru detalii suna la Info Line 021 207 00 17 - numar cu tarif normal

           

8.8.9. Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info Line 021 207 00 17 numar cu tarif normal (numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom intre orele 9:00 a.m. – 18.00 p.m. de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale).

 

 

SECTIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR

 

9.1.In cadrul acestei promotii se vor acorda urmatoarele premii:

 

-           premii nelimitate constand in imagini in format electronic wallpaper (imagini de fundal cu ambasadorii Gillette Hagi, Popescu, Petrescu pentru telefonul mobil), ce se vor acorda garantat fiecarui participant ce va trimite un mesaj valid in cadrul promotiei

-           cate 11 premii zilnice constand in tricouri ale echipei nationale de fotbal ce se vor acorda, in fiecare zi a promotiei, in intervalul orar 10:00:00 – 18:15:00, la fiecare 45 minute (ora sistemului) primului mesaj valid primit, prin mecanism electronic

 

9.2. Premiile garantate constand in imagini wallpaper pentru telefonul mobil cu ambasadorii Gillette, se vor acorda tuturor participantilor care vor trimite un mesaj valid, continand codul unic de pe produs in cadrul promotiei, acestia putand accesa site-ul www.gillettefootball.ro/promotie si descarca respectivul wallpaper; pentru a putea accesa linkul, telefoanele de pe care sunt trimise sms-urile trebuie sa fie compatibile wap.

9.2.1 Un participant care a castigat un premiu garantat poate descarca wallpaper-ul pentru telefon o singura data prin introducerea numarului de telefon mobil si a codului unic pe pagina de promotie.

 

9.3. Premiile Zilnice se vor acorda participantilor la campanie printr-un mecanism care va atribui  la fiecare 45 minute, in fiecarei zi de campanie, un numar de 1 (un) premiu, in intervalul 10:00:00 – 18:15:00. SMS-urile castigatoare vor fi desemnate zilnic, dupa un mecanism automat.

9.3.1 Daca mesajul este valid si este desemnat drept castigator pentru premiile oferite la fiecare 45 minute, mesajul prin SMS va mentiona:

- “Ai castigat un tricou al echipei nationale de fotbal! Pastreaza ambalajul si intra pe www.gillettefootball.ro/promotie pentru a afla cum intri in posesia premiului. Detalii la 021 207 00 17 numar cu tarif normal.”

9.3.2 Pentru a intra in posesia unui Premiu Zilnic un castigator va fi directionat catre pagina de web a promotiei, unde va trebui sa completeze formularul prezent pe pagina de promotie si sa isi dea acceptul privind folosirea datelor personale si intrarea in baza de date Gillette in vederea participarii la aceasta campanie (informatii solicitate prin formular online : cod unic valid, numar de telefon mobil participant la promotie, numar telefon fix, nume, prenume, sex, varsta, adresa, adresa e-mail). In urma inscrierii va primi informatiile necesare validarii si a intrarii in posesie a premiului. Pentru informatii suplimentare atat castigatorii cat si participantii pot primi detalii la Info Line 021 207 00 17 - numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom intre orele 9:00 a.m. – 18.00 p.m. de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale

 

9.4. Daca vor exista Premii nealocate in decursul unei zile a Campaniei din motive independente de vointa Organizatorului, acestea se vor reporta si vor fi distribuite primelor SMS-uri valide necastigatoare a unui alt premiu zilnic.

 

 

SECTIUNEA 10. CONDITII DE VALIDARE

 

10.1. Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 

            10.1.1. Sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 5 a prezentului Regulament;

 

            10.1.2. Sa achizitioneze in perioada Campaniei cel putin unul din produsele participante la Campanie (Sectiunea 6 PRODUSE PARTICIPANTE);

 

            10.1.3. Sa trimita prin SMS la 1817, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila, codul unic de pe ambalajul produsului sau produsul participant in perioada 1 aprilie 2008 ora 10:00:00  si 30 septembrie 2008 ora 18:15:00.

 

            10.1.4. Sa pastreze pentru validare ambalajul produsului Gillette achizitionat participant la promotie pentru care a trimis SMS-ul castigator. Ambalajul trebuie sa fie intreg si in original (nu se accepta fotocopii, faximile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codului unic.

 

10.2. In sensul prezentului Regulament, Participantul care intruneste toate conditiile de mai sus este validat castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de inscriere in Campanie, sub rezerva indeplinirii cerintelor de la sectiunea 11 de mai jos.

 

10.3. SMS - urile valide castigatoare sunt anulate in urmatoarele cazuri:

 

            10.3.1. Participantul caruia i s-a alocat un Premiu nu poate fi contactat sau se inscrie pentru primirea premiului in conditiile prezentului Regulament, respectiv nu indeplineste prevederile articolului 11.4. de mai jos;

 

            10.3.2. Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajului  sau a bonului fiscal original care demonstreaza achizitionarea unui produs participant Gilette, in perioada promotiei, aferent SMS - ului desemnat castigator.

 

10.3.3. Constatarea oricaror neconcordante intre codul extras drept castigator si cel comunicat, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv

 

10.4. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

 

 

SECTIUNEA 11. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A PREMIILOR

 

11.1. Dupa primirea mesajului text SMS din partea Organizatorului prin care este informat ca a castigat un Premiu, Participantul trebuie sa se inscrie pe pagina www.gillettefootball.ro/promotie, conform specificatiilor Art. 9 . Daca exista nelamuriri privind modalitatea de inregistrare, participantii la promotie pot suna de luni pana vineri, intre orele 09:00  – 18:00 la infoline 021 207 00 17 numar cu tarif normal pentru a comunica codul unic inscris pe ambalajul promotional, datele personale (nume, prenume, data nasterii, adresa completa, numar telefon) si pentru a afla cum pot intra in posesia premiilor.

 

11.2. Daca in termen de 15 zile lucratoare Participantul desemnat castigator al unui Premiu Instant de catre Organizator nu se inscrie pe pagina de promotie - Organizatorul este eliberat fata de acesta de orice obligatie de notificare a castigarii premiului respectiv iar hotararea Organizatorului este decisiva in acest caz in privinta premiului neacordat.

 

11.3. Participantii carora li s-au alocat Premii trebuie sa faca dovada existentei ambalajului original pentru produsul Gilette participant aferent SMSului desemnat castigator si sa furnizeze datele personale (nume, prenume, adresa completa, numar telefon) in cadrul formularului online de validare. Nu se accepta fotocopii ale ambalajelor produselor participante aferente SMSului desemnat castigator.

 

11.4. Dupa validare, Premiile se vor expedia castigatorilor prin posta/curierat, in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data validarii de catre Organizator si a obtinerii tuturor datelor necesare expedierii premiilor. Castigatorului nu ii revine nicio obligatie de a plati taxe aferente transportului premiilor.

 

11.5. In cazul in care Participantii carora li s-au alocat Premii Zilnice nu vor face dovada existentei ambalajului original pentru produsul Gilette participant aferent SMS-ului desemnat castigator si nu se vor inscrie pe pagina de promotie lasand datele personale solicitate in termenul stabilit de Organizator, acestia isi vor pierde orice drept asupra premiilor. Premiile astfel neacordate vor ramane in proprietatea Organizatorului care nu va datora niciun fel de despagubiri Participantilor respectivi.

 

11.6. Daca din motive independente de vointa Organizatorului, nu se reuseste identificarea si validarea Participantilor ale caror SMS-uri au fost extrase pentru Premii pana la data anuntata pentru incheierea Campaniei, acestia isi vor pierde orice drept asupra premiilor. Premiile astfel neacordate vor ramane in proprietatea Organizatorului care nu va datora niciun fel de despagubiri Participantilor respectivi.

 

 

SECTIUNEA 12. MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

 

12.1. In cazul in care castigatorul unuia dintre Premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal. Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acestea.

 

 

SECTIUNEA 13. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

13.1. Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor produselor Gilette participante aferente SMS-ului/urilor desemnat/e castigator/oare, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele GILLETTE participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele GILLETTE participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale bonurilor/facturilor fiscale care ar putea rezulta din aceste activitati.

 

13.2. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare – primire a premiului nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta Campanie.

 

13.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

 

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

14.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor in conformitate cu Legea 677/2001,.

 

14.2. Toate SMS-urile participante la aceasta Campanie devin proprietatea Organizatorului impreuna cu toate informatiile pe care le contin.

 

14.3. Prin participarea la campanie si introducerea datelor personale pe site-ul promotiei, participantii isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a Organizatorului in vederea participarii la acest concurs si anuntarii castigatorilor.

 

14.4. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele, prenumele si localitatea de resedinta, doar ale castigatorilor, precum si codurile unice castigatoare si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi facute publice conform legislatiei in vigoare.

 

14.5. Prin participarea la Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la acest concurs.

 

14.6. Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public.  Participarea la Campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta.

 

14.7. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premii, numele, prenumele, localitatea de resedinta sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit.

Castigatorii Loteriei vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori.

 

14.8. Participantilor la campania promotionala „Descopera campionii de maine” le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie(art. 15).

 

14.9. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, cu sediul in  Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1

14.10. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, conform legislatiei fiscale in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 15. LIMITAREA RASPUNDERII

 

15.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:

 

            15.1.1. Codurile trimise prin SMS inainte de data de 1 aprilie 2008 ora 10:00:00;

 

            15.1.2. Codurile trimise prin SMS dupa data de 30 septembrie 2008 ora 18:15:00;

 

            15.1.3. Pierderile sau intarzierile mesajelor SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp) sau de oricare alte defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

 

            15.1.4. Situatiile in care posesorul numarului de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat si ca atare Organizatorul nu va putea raspunde Participantului la Campanie;

 

            15.1.5. Situatiile in care numarul de telefon de pe care este trimis un mesaj SMS cu un cod unic extras drept castigator nu poate fi apelat  timp de 3 zile lucratoare, conform conditiilor din prezentul Regulament, din orice motive independente de vointa Organizatorului;

 

            15.1.6. Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi ambalaj original pentru produsul Gilette participant aferent SMSului desemnat castigator ; Conform prezentului regulament premiile vor fi acordate primului participant care a trimis SMS-ul respectiv, se inscrie pe site si poate face dovada achizitionarii produsului.

 

            15.1.7. Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1817.

 

15.2. Ordinea receptionarii mesajelor SMS este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora conform sistemului electronic, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor. Dovada de expediere a SMS-urilor de participare nu reprezinta si dovada primirii acestora.

 

15.3. Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare. SMS-urile trimise de pe numere scurte sau de pe internet nu vor fi luate in considerare.

 

15.4. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor promotionale declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor promotionale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (1) a trimis SMS-ul castigator, (2) a primit SMS - ul de confirmare (3) se inscrie pe pagina de promotie si isi lasa datele personale cu acceptul conditiilor impuse de regulament, (4), trimite ambalajul in original conform instructiunilor de pe site, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

15.5. Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis in perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1817 (tarif normal, stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).

 

 

SECTIUNEA 16. TAXE

 

16.1. Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Campanie, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa îl calculeze si sa îl plateasca în numele participantilor.

 

16.2. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1817 sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea descarcarii premiilor, inscrierii castigurilor sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei, in afara cheltuielilor obisnuite ale facturii aferente accesului la Internet.

 

 

SECTIUNEA 17. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii. Lista tuturor castigatorilor va fi publicata la finalul Campaniei in data de 15.10.2008 pe site-ul Campaniei www.gillettefootball.ro/promotie. Pe aceste site se vor publica saptamanal Participantii castigatori validati pentru fiecare Saptamana a Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 18. FORTA MAJORA

 

18.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

18.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA 19. LITIGII

 

19.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

19.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa MILLENIUM IMAGE & COMMUNICATION GRUP SRL, Bucuresti, Str. Gheorghe Lazar, nr. 21, corp A, etaj 1, apt. 3, sector 1, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei castigatorilor pentru fiecare Saptamana a Campaniei. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

 

 

SECTIUNEA 20. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

20.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

20.2. Regulamentul Campaniei „Descopera campionii de maine” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul Campaniei www.gillettefootball.ro/promotie.

 

20.3. Prezentul Regulament a fost redactat si semnat in <nr. exemplare> exemplare originale, astazi <data> data autentificarii de catre Notarul Public.

Nu avem elemente multimedia.
raul (oradea) in 17 aprilie 2008, 19:11
salutare! e destul de OK promotia, deja am si castigat un tricou si 3 wallpaper-uri.... SUCCES tuturor
() in 03 mai 2008, 19:55
sal..raul ,.. dupa cite zile ai primit tricoul.. si cum au procedat . ai fost sunat inainte
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2008, 14:46
Salut, Agnes!
Ti-am publicat comentariul, doar ca tu nu l-ai postat aici, ci la cealalta promotie Gillette prezentata pe site. Stii bine ca publicam si ce nu ne convine, daca este un comentariu scris pe un ton politicos si cu acuzatii argumentate. Si mai stii ca ne-am straduit foarte mult sa obtinem un raspuns pentru tine. Este inca vacanta. Daca reprezentantii Gillette nu te contacteaza saptamana viitoare, scrie-ne un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si le vom reaminti de situatia ta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 mai 2008, 14:48
Salut, George! Este inca vacanta. Maine, luni, vom intreba organizatorii cum stau lucrurile cu dimensiunile imaginii.
() in 08 mai 2008, 23:27
Buna ! Am inteles ca incepand cu data de 05 mai se incepe distribuirea premiilor .. de ce nu apare odata , cel putin lista ... nu am fost contactat telefonic pt validarea premiului .. doar multumit cu raspunsul ca sunt unul dintre castigatori...dupa primirea mesajului ... multumesc pentru tricou...( sper sa ajunga la mine )
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 mai 2008, 12:56
Salut, Cristian!
Nu stiu de unde ai informatia potrivit careia premiile acestei promotii se expediaza incepand cu data de 5 mai.

Iata ce prevede regulamentul oficial:
"9.3.2 Pentru a intra in posesia unui Premiu Zilnic un castigator va fi directionat catre pagina de web a promotiei, unde va trebui sa completeze formularul prezent pe pagina de promotie si sa isi dea acceptul privind folosirea datelor personale si intrarea in baza de date Gillette in vederea participarii la aceasta campanie (informatii solicitate prin formular online : cod unic valid, numar de telefon mobil participant la promotie, numar telefon fix, nume, prenume, sex, varsta, adresa, adresa e-mail). In urma inscrierii va primi informatiile necesare validarii si a intrarii in posesie a premiului. Pentru informatii suplimentare atat castigatorii cat si participantii pot primi detalii la Info Line 021 207 00 17 - numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom intre orele 9:00 a.m. - 18.00 p.m. de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale."

Sugestia noastra este sa verifici daca ai respectat aceste prevederi si sa suni la Infoline ca sa-i rogi pe operatori sa iti spuna care este situatia expedierii premiului tau. Succes!
Sorin (Caransebes) in 12 mai 2008, 22:14
FELICITARI PENTRU PROMOTII,AM PARTICIPAT LA TOATE,TINETI-O TOT ASA SI VA FELICIT SI PENTRU CALITATEA PRODUSELOR GILLETTE PE CARE LE FOLOSESC
Andreea (Targoviste) in 15 mai 2008, 19:06
Buna!M-ar interesa cum as putea sa particip si eu la o astfel de promotie in calitate de promoter.Mentionez k nu a mers sa trimit mesaj pe forum.Astept un raspuns.Multumesc.
Sorin (Caransebes) in 16 mai 2008, 14:59
DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE ACEASTA COMPANIE SI PE CEI CE O CONDUC PENTRU CA SE MAI GINDESC SI LA ALTII OFERINDELE SI PREMII.LA VIITOAREA PROMOTIE VAS SUGERA SA OFERITI UN ECHIPAMENT COMPLECT AL ECHIPEI NATIONALE .TINETIO TOT ASA
Dan (Sibiu) in 18 mai 2008, 22:35
unde as putea sa vad cum arata un astfel de tricou? este ca cel din magazinele adidas ? ca cel pe care il vor purta jucatorii la euro 2008? eu nu am gasit formularul acela pe pagina de la gillette dar o sa ii sun maine sa vad cum se paote intra in posesia lor. inca odata daca stie cineva unde pot vedea un model de tricou ca cele oferite ca premii sa imi spuna. multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 mai 2008, 18:05
Salut, Dan!
Da, este un tricou marca Adidas, identic cu cel al echipei nationale de fotbal.

Salut, Sorin!
Vom transmite organizatorilor acestei promotii mesajul tau, impreuna cu toate comentariile voastre publicate aici.

Salut, Andreea!
Ce probleme ai intampinat la postarea pe forum?
Vom transmite orgaanizatorilor mesajul tau. Iti recomandam sa ne scrii mai multe detalii despre tine folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului, ca sa le putem transmite organizatorilor toate informatiile. In acelasi mesaj te rugam sa ne povestesti ce s-a intamplat cand ai vrut sa postezi pe forum un mesaj pe aceasta tema.

Mult noroc tuturor!
Dan (Sibiu) in 19 mai 2008, 22:23
inca ceva. azi am completat formularul de pe gilletefootball pentru tricou. la sfartsit acolo imi spunea sa trimit ambalajul in original si datele personale la adresa.... cand am sunat la infolne mi s-a spus sa nu trimit doar in cazul in care mi se va cere acest lucru. admin daca sti mai multe legat de treaba asta te-as ruga sa ma ajuti. multumesc mult
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 mai 2008, 15:17
Salut, Dan!
Ca urmare a comentariului tau, am luat legatura cu organizatorii si ne-au raspuns care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze un participant pentru a-si primi premiul:

- participantul care a primit sms in care este instiintat ca a castigat un tricou al nationalei trebuie sa intre pe site la www.gillettefootball.ro/promotie si sa se inscrie, cu codul castigator si nr. de tel. de pe care a trimis sms.
- Dupa validarea acestor date, participantul va trebui sa isi completeze pe site datele personale.
- Pentru validarea completa, participantul trebuie sa trimita eticheta pe care este inscris codul, in original [un cartonas in cazul aparatelor de ras de unica folosinta sau stickerul de pe celelalte produse] la OP 1, CP 7, Bucuresti.
- Data limita la care poate trimite ambalajul este 30 septembrie - data postei, respectiv ultima zi a promotiei.
- Din momentul in care ambalajul ajunge la organizatori si este validat, participantul isi va primi premiul acasa, prin curier, in termen de 30 de zile.
- Nr. de infoline al acestei promotii este 021 207 00 17.

Mult succes!
Dan (Sibiu) in 20 mai 2008, 17:31
la acelasi numar am sunat ieri si mi-a spus o doamna de acolo ca nu trbeuie sa trimit cartonasul decat daca imi va fi solicitat. mentionez ca am intrebat de 2 ori si acelasi raspuns l-am primit. e cam ciudat. PS : acum am sunat din nou si o alta "tanti" a confirmat spusele de mai sus ale moderatorului. se pare ca doamna de ieri ori era prea adormita ori nu stia ce vorbeste :)
Dan (Sibiu) in 20 mai 2008, 18:25
inca ceva. admin vezi ca e OP 1, CP 7, Bucuresti.
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 mai 2008, 16:11
Ai dreptate, Dan, adresa corecta este OP1, CP7, Bucuresti. Am verificat cu organizatorii si am modificat si in comentariul meu de mai sus. Iti multumim pentru sesizare.
Dan (Sibiu) in 03 iunie 2008, 17:54
am trimis plicul cu ambalajul castigator la bucuresti pe 20 mai iar astazi 3 iunie am primit tricoul. tricou original de la adidas pacat ca e marime universala si e cam fix dar in rest foarte multumit. felicitari pentru promotie
Cipri (IS) in 11 iunie 2008, 04:21
sal Dan(sibiu) - ce marime e tricoul - universala si "e cam fix " ma duce cu gandul la marimea M , dar astept mai bine sa imi spui tu , ms
raul (oradea) in 19 iulie 2008, 17:40
salutare! sa stiti ca intradevar domnisoarele de la infoline, sunt putin dezorientate. eu am castigat cu codul de pe un tub de spuma de ras, si trebuia sa trimit ambalajul, care dupa cum bine stiu cei care folosesc, este destul de mare si in plus nu se goleste prea repede. am trimis totusi codul impreuna cu factura si nu am primit nici un tricou si nici nu am fost contactat de vreun reprezentant. in total cred k am trimis 10 coduri, din care 3 castigatoare (am trimis codurile si ambalajele) si am primit 1 singur tricou. nu stiu ce sa mai cred... oricum participati... eu va doresc MULT SUCCES! ciao
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 iulie 2008, 12:15
Salut, Raul!
Trimite-ne un mesaj folosind functia de contact din partea de jos a site-ului si scrie-ne numele, prenumele, adresa postala completa si codurile cu care te-ai inscris in promotie. Ii vom contacta pe organizatori si ii vom ruga sa verifice situatia inscrierilor tale si a premiilor. Poate ca tocmai au fost expediate :-)
Nu uita sa mentionezi despre ce promotie este vorba. Succes!
mariana (bucuresti) in 16 august 2008, 13:02
am trimis codul pt validare. cum as putea afla daca a ajuns si a fost validat?
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 august 2008, 12:18
Salut, Mariana!
Pentru a afla daca a fost validat si inscris in promotie codul tau, poti suna la Info Line 021 207 00 17 - numar cu tarif normal. Succes!
Dan (Sibiu) in 29 august 2008, 10:39
Cipri (IASI) da e marimea M
Cipri (IS) in 30 august 2008, 08:45
ms Dan , mi-am dat seama , am luat sieu 2 buc :) , pana acum
mariana (bucuresti) in 30 august 2008, 10:12
am trimis codul de pe ambalaj pe data de 14 august dar momentan nu am primit tricoul puteti verifica ?codul este 6797290 cubitchi mariana str.vintila mihailescu nr.20 bl.64 sc.2 et.3 ap. 76 sector 6 bucuresti.multumesc
Sorin (Caransebes) in 04 septembrie 2008, 20:37
SI EU AM CISTIGAT UN TRICOU IN DATA DE 1 IULIE DAR NU AM PRIMIT TRICOUL ,CODUL A FOST TRIMIS RECOMANDAT AM SUNAT SI LA INFO LINE SI TOT DEGEABA BAFTA LA TOTI
mariana (bucuresti) in 05 septembrie 2008, 18:22
le mai citeste cineva oare?
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 septembrie 2008, 11:31
Draga Mariana si Sorin,
Va rugam sa ne trimiteti datele voastre complete cu care v-ati inscris in promotie alaturi de codurile castigatoare prin intermediul functiei "Contact" din partea de jos a site-ului. Ii vom contacta pe organizatori si ii vom ruga sa verifice situatia inscrierilor voastre.
Mult succes!
() in 22 septembrie 2008, 21:16
Salut! Ma bucur sa aflu ca altii au primit premiile castigate, desi eu nu ma aflu in aceeasi situatie ... Am trimis codul unic de pe un aparat de ras Gillette Blue II, la nr. 1817 in data de 23.06.2008, orele 14.34, adica acum exact 3 luni de zile. Imediat, am primit un mesaj "Ai castigat un tricou al echipei nationale! Pastreaza ambalajul si intra pe www.gillettefootball.ro/promotie pt. a afla cum intri in posesia premiului." La 4-5 zile dupa ce am trimis sms-ul, am intrat pe site-ul mai sus amintit si m-am inscris cu codul castigator si nr. de tel. de pe care am trimis sms-ul, aparandu-mi, din nou un mesaj cum ca am castigat un tricou al echipei nationale. Am completat pe site datele personale cerute, nr. de tel. etc. Pe data de 03.07.2008 am trimis, printr-o scrisoare recomandata, pe adresa OP 1, CP 7 Bucuresti eticheta pe care este inscris codul, in original (un cartonas in cazul aparatelor de ras de unica folosinta) si datele personale si am asteptat sa fiu contactat sau sa primesc instiintare de la Posta ca am vreun mandat postal ... dar nimic. Dupa cca. 1 luna de zile am inceput sa sun la nr. de telefon 021.207.00.17 dar diversele operatoare (una dintre ele s-a prezentat ca fiind Mihaela Rapoanca) ma abureau ca au notat sesizarea si "Cu ce va mai pot fi de folos?". Am sunat de 5 ori intr-un interval de 1 luna si jumatate si mi se punea mereu aceeasi "placa". Am cerut sa vb. cu seful firmei, dar mi se spunea fie ca e in concediu, fie ca nu e la birou. Mereu mi se promitea ca ma va contacta cineva, fapt care nu s-a intamplat! Dupa 3 luni de zile de "abureli", inclin sa cred ca cineva de la firma ce se ocupa cu trimiterea premilor si-a insusit premiul meu sau l-a vandut, alminteri nu-mi explic de ce nu am primit premiul in 90 de zile (ar fi ajuns si din Australia, facea si ocolul Pamantului in acest timp de cateva ori ...). Astept replica celor care sunt in masura sa-mi raspunda. Saptamana aceasta voi face plangere la Protectia consumatorului si la Politie, pentru ca deja nu mai este vorba de un tricou, dar nu-mi place sa fiu luat de fraier de niste bucuresteni "descurcareti" !
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 septembrie 2008, 01:18
Salut, Valentin-Laurentiu!
Dupa cum ti-am scris si ca raspuns la mesajul pe care ni l-ai trimis folosind rubrica de contact, te rugam sa ne scrii din nou (folosind functia contact sau dand reply la mesajul nostru) care este numele sub care te-ai inscris in aceasta campanie, de pe ce numar de telefon si, daca este cazul, un numar de telefon la care sa poti fi contactat de catre organizatorii promotiei. Din cate stim, toate situatiile semnalate anterior au fost lamurite si participantii si-au primit premiile sau urmeaza sa si le primeasca foarte curand. Asteptam, asadar, mesajul tau.
Mult succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 septembrie 2008, 17:32
Salut din nou, Valentin-Laurentiu!
Organizatorii promotiei au incercat sa te contacteze telefonic de dimineata, iar pentru ca nu au reusit, ti-au trimis un mesaj pe adresa de e-mail. Daca nu il gasesti in Inbox, verifica si Spambox/ Bulk, pentru ca trebuie sa-l fi primit.
Succes!
() in 24 septembrie 2008, 23:30
Salutare! Intr-adevar, m-a sunat ieri pe la ora 10:30 cineva cu "numar ascuns", si nu am putut raspunde in acel moment (nici nu aveam de unde sa stiu ca are legatura cu concursul organizat de Gillette). Am primit urmatorul mesaj, pe e-mail, de la ei: "Va scriu din partea agentiei care se ocupa de campania Gillette de anul acesta. Am incercat sa va contactam mai devreme telefonic, in urma mesajului lasat de dumneavoastra pe www.gillettefootball.ro. Va anuntam ca verificat baza de date cu inscrierile. Intr-adevar, sunteti castigator al unui tricou al echipei nationale de fotbal. Avem inregistrarea pe site dar nu am primit cuponul in original nici pana acum. Avand in vedere ca ati trimis plicul recomandat, banuiesc ca aveti confirmarea de primire a acestuia, caz in care va sfatuim sa realizati si o plangere in scris catre Posta Romana. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create si va asiguram ca in scurt timp va veti primi premiul, dupa ce in prealabil veti fi contactat telefonic de firma de curierat, pentru a confirma adresa si pentru a stabili o ora la care puteti fi gasit acasa." Acum urmeaza sa merg la Posta, sa vad daca rezolv ceva. Daca si cei de acolo vor pasa responsabilitatea mai stiu eu cui, pana la pensie poate voi afla cine e vinovat ..., si premiul il voi primi la Sfantu' Asteapta ... Intr-adevar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor ... Ce fericire !
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 septembrie 2008, 18:56
Salut, Valentin-Laurentiu!
Trebuie sa depui o plangere scrisa la Posta Romana, la care ei au obligatia sa raspunda intr-un termen de X zile si sa explice rezultatele cercetarii lor. Daca nu faci plangere, nu se va ocupa nimeni de problema ta. Te rugam sa ne tii la curent folosind rubrica de "Contact".
Succes tuturor!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "GILLETTE - "Descopera invingatorii de maine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: GILLETTE - "Descopera invingatorii de maine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media