CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Formare Plus si eJobs te premiaza

Formare Plus

Premii prin tragere la sorti: 3 x curs gratuit.

Inscrie-te la newsletter-ul Formare Plus si da "Like" paginii sale de pe Facebook.

Perioada promoţiei: 01 februarie - 01 martie 2012

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulament oficial concurs
Miercuri, 1 februarie 2012


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI.
Concursul este organizat si desfasurat de S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL (denumita în continuare "Organizator"), înscrisa în ORC J40/9130/2011, Cod de Înregistrare Fiscala (C.I.F.): 28923014.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului .
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de eventuale modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe .

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara pe întreg teritoriul Romaniei, in mediul online. Site-urile participante la concurs sunt , www.facebook.com si www.ejobs.ro.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Concursul va fi lansat la data de 1 februarie 2012 si va dura pâna la data de 1 martie 2012 (ora 24.00). Concursul se va desfasura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii la concurs trebuie sa intre pe site-ul , în sectiunea de concurs sau pe alta pagina, sa se înregistreze in sectiunea de "abonare la e-mail" cu o adresa de email valida. Pentru validarea premiului, castigatorul trebuie sa faca dovada detinerii adresei de e-mail cu care s-a realizat inscrierea.

Dupa inscrierea pe site, participantul trebuie sa intre pe www.facebook.com, sa caute pagina oficiala a firmei, S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL, prin cautarea in bara de search a cuvintelor "Formare Plus". Dupa identificarea profilului participantul la concurs trebuie sa apese butonul "imi place" sau sa posteze comentarii.

Premiile vor fi acordate ca urmare a unei trageri la sorti.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR
Toti câstigatorii conform celor mentionate în sectiunea 4, vor fi contactati exclusiv prin adresa de e-mail cu care s-a realizat inregistrarea la newsletter. Castigatorii pot alege orice curs din oferta organizatorului. Castigatorul trebuie sa respecte regulile de ordine interioara ale Organizatorului.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii câstigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragând raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor câstigatori. Deasemenea participantii sunt de acord sa primeasca periodic pe adresa de e-mail noutati, informatii din partea Organizatorului.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor (cu vârsta minima de 16 ani) cu domiciliul/ resedinta în România, cu studii minime 10 clase, cu exceptia membrilor S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL si ai juriului, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, frati/surori, sot/ sotie).
Înmânarea premiilor va fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele câstigatorilor, fotografiile lor si materialele produse conform cerintelor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit în materiale audio, foto, si video de catre Organizator. Câstigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele câstigatorilor si câstigurile acordate în cadrul acestui concurs. Lista câstigatorilor va fi afisata pe site-ul în conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ câstigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei în vigoare.
Participantii la concurs, în calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul , participantii sunt de acord ca datele lor sa intre în baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite în viitor de Organizator exclusiv pentru a informa participantii cu privire la noi concursuri si informatii pe teme stiintifice si care privesc demersurile Organizatorului pentru promovarea evolutionismului. La cererea expresa, în scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale. S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL este Operator de date cu caracter inregistrat: 21098.

SECTIUNEA 9. ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul . Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la office@cursuricalificare.com, începând cu data de 1 februarie 2012 si pâna pe data de 1 martie 2012.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Formare Plus si eJobs te premiaza"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Formare Plus si eJobs te premiaza

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media