CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Floriol premiaza pofta de viata!

Promotie concurs cu premii Floriol

Premii prin tragere la sorti: 5 x excursie pentru 2 persoane la Viena, Austria, la concertul lui Bruce Springsteen (4 – 6 iulie 2009); 30 x aparat de fitness Power ABS. Premii garantate pentru primii 100 de participanti: 100 x bax de 6 sticle ulei Floriol de floarea-soarelui de 1L.

Cumpara 2 sticle de ulei Floriol pe un singur bon de casa, intra pe www.poftadeviata.ro si completeaza integral formularul de inscriere raspunzand corect la intrebarea “Ce vitamina se gaseste natural in uleiul Floriol de floarea-soarelui?”. Pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 24 aprilie - 31 mai 2009

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al promotiei

„Floriol premiaza pofta de viata!”

Perioada promotiei 24.04.2009 – 31.05.2009

 

 

Sectiunea. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

 

Campania “Floriol premiaza pofta de viata!” este organizata de Bunge Romania SRL, cu sediul în Buzau, Aleea Industriilor, Nr 5-7, (denumit in continuare “Organizatorul”) in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

 

Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari.

 

 

Sectiunea . 2. Durata campaniei si locul de desfasurare

 

Promotia se desfasoara in perioada 24.04.2009, ora 00:00 – 31.05.2009, ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu dispozitiile prezentului Regulament Oficial, prin intermediul site-ului www.poftadeviata.ro. In cazul in care dupa data de 31.05.2009 Organizatorul constata ca nu exista cel putin o intrare valida, concursul se anuleaza.

 

 

Sectiunea. 3. Dreptul de participare

 

Promotia este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

 

Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

O persoana se poate inscrie in aceasta promotie o singura data, iar pentru a fi validat si pentru a putea castiga premiile oferite, trebuie sa aiba un bon fiscal care sa ateste achizitionarea a cel putin 2 sticle de ulei Floriol in perioada promotiei (24.04.2009, ora 00:00 – 31.05.2009, ora 23:59) indiferent de magazinul din care au fost achizitionate. Cele 2 sticle trebuie sa fie achizitionate pe acelasi bon.

 

Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza, acesta urmand a fi informat cu privire la aceasta decizie pe adresa de email cat si telefonic.

 

 

Sectiunea. 5. Mecanismul campaniei

 

Pentru a participa la aceasta promotie concurentii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

- Sa cumpere minim 2 sticle de ulei Floriol si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala, pentru a face dovada achizitionarii, in cazul castigarii unui premiu acordat in urma extragerii la sorti sau a castigarii unui premiu garantat.

- Sa acceseze site-ul www.poftadeviata.ro

- Sa raspunda corect la intrebarea: “Ce vitamina se gaseste natural in uleiul Floriol de floarea-soarelui?”

- Sa se inscrie o singura data, prin completarea aplicatiei prezente in site ul www.poftadeviata.ro, cu datele personale si de identificare, corecte si in intregime (nume, prenume, adresa completa, numar de telefon, adresa de e-mail)

 

Participantul care indeplineste coditiile de mai sus, in sensul prezentului regulament, este inscris automat in tragerea la sorti ce va avea loc in data de 4 iunie in cadrul careia au sansa sa castige una dintre cele 5 excursii pentru 2 persoane in Austria, Viena la concertul lui Bruce Springsteen sau unul dintre cele 30 de aparate fitness Power ABS.

 

Primii 100 de participanti unici si valizi inscrisi in promotie, conform prezentului regulament oficial castiga automat cate un bax cu 6 sticle de ulei de floarea soarelui Floriol de 1l, intrand de asemenea in tragerea la sorti pentru premiile din categoria 2, respectiv 1

 

Un participant se poate inscrie o singura data in promotie si poate castiga un singur premiu din categoria 1 sau 2, in cadrul tragerii la sorti.

 

 

Sectiunea. 6. Premiile campaniei

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda urmatoarele premii automat:

Premiul Categoriei 3 - 100 de baxuri, a cate 6 sticle de ulei Floriol de floarea soarelui de 1 L, valoarea unitara a baxului fiind de 8 Euro (TVA inclus), cate unul pentru fiecare dintre primii 100 de participanti unici si valizi inscrisi in promotie.

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda urmatoarele premii, prin tragere la sorti:

Premiul Categoriei 1 - 5 excursii pentru 2 persoane in Austria, Viena la concertul lui Bruce Springsteen, in perioada 4 – 6 iulie 2009

 

Premiul 1 include transportul cu avionul – compania Austrian Airlines, cazarea de 2 nopti la Hotelul Courtyard by Marriott Wien Messe 4**** din Viena (in perioada 4 - 6 iulie), micul dejun inclus, biletele la concert fiind de categoria I. Valoarea comerciala a unei excursii este 905 euro (TVA inclus).

 

Castigatorii premiului 1 si insotitorii acestora trebuie sa aiba documente de identitate valide (pasaport si cartea de identitate) minim 6 luni de la data incheierii excursiei. Toate formalitatile pentru procurarea acestor documente cad in sarcina exclusiva a castigatorilor si/sau a insotitorilor.

 

Organizatorul nu este raspunzator pentru procurarea asigurarilor medicale pentru castigatori ori insotitori si nici de transportul acestora din localitatile de resedinta pana in Bucuresti, la aeroportul de unde va avea loc plecarea, toate acestea cazand in sarcina exlcusiva a castigatorilor respectiv a insotitorilor.

 

Castigatorii si insotitorii trebuie sa faca dovada posesiei actelor necesare parasirii teritoriului Romaniei, in maxim 10 zile de la validare.

 

In situatia in care castigatorii si/sau insotitorii nu isi pot procura aceste documente in termenul stabilit de organizator, acestia vor fi invalidati si se va trece la validarea urmatoarei rezerve. Castigatorii invalidati nu sunt indreptatiti la plata contravalorii premiului sau la plata unor sume compensatorii.

Daca pana la data programata a excursiilor, unul sau mai multe premii constand in excursii nu este acordat din cauze independente de vointa Organizatorului, acestea se anuleaza.

 

In situatia in care un insotitor este minor, toate formalitatile necesare pentru ca acesta sa paraseasca teritoriul tarii cad in sarcina exclusiva a parintilor/tutorelui/ocrotitorului legal. Daca insotitorii nu isi pot procura aceste documente pana la data efectuarii excursiei, premiul se anuleaza. Acestia nefiind indreptatiti la plata contravalorii premiului sau la plata unor sume compensatorii.

 

Premiul Categoriei 2 - 30 aparate de fitness Power ABS, in valoare unitara de 41,66 Euro (TVA inclus)

 

In cadrul campaniei nu se permite schimbarea premiilor sau parametrilor acestora ori acordarea contravalorii in bani a premiului castigat.

 

Premiile nu sunt transmisibile.

 

Valoarea totala comerciala a premiilor acordate este 6575 EURO cu TVA inclus.

 

 

Sectiunea 7. Tragerea la sorti

 

Tragerea la sorti se va efectua in sistem electronic, din totalul inscrierilor valide, inregistrate in perioada promotiei, conform Sectiunii 5. Aceasta va avea loc in data de 4 iunie in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate în organizarea campaniei promotionale si vor fi asistate de un notar public care va valida operatiunea, prin incheierea unui proces verbal in acest sens.

 

Se vor extrage 5 castigatori, cate unul pentru fiecare premiu 1 (constand in excursii pentru 2 persoane), precum si 30 de castigatori, cate unul pentru fiecare premiu 2 (constand in aparate de fitness).

De asemenea se vor extrage si 10 rezerve aferente premiilor 1 (constand in excursii), pentru situatia in care castigatorii extrasi initial nu au putut fi validati, si 30 de rezerve aferente premiilor 2 (constand in aparate de fitness), pentru situatia in care castigatorii extrasi initial nu au putut fi validati.

 

Castigatorii premiilor garantate (premiilor categoriei 3) participa in continuare la tragerile la sorti pentru premiile categoriilor 1 si 2. La tragerea la sorti, participanti pot castiga un singur premiu din categoria 1 sau 2, aceste premii nefiind cumulative intre ele sau intre categorii pentru un castigator

 

Orice eroare cu privire la datele furnizate de cãtre câstigãtori nu atrage rãspunderea Organizatorului campaniei promotionale. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie de acordare a premiilor in conditiile descrise mai sus în cazul furnizãrii unor date eronate care au dus la imposibilitatea identificarii si anuntarii castigatorului.

 

Castigatorii campaniei promotionale vor fi anuntati prin telefon sau e-mail la numarul sau adresa de e-mail indicate de acestia, in maxim 10 lucratoare de la data tragerii la sorti. De asemenea rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate pe site-ul www.poftadeviata.ro, iar in revista Avantaje numarul lunii iulie vor fi publicati castigatorii premiului 1.

 

 

Sectiunea 8. Conditii de validitate si acordare a premiilor

 

Pentru a fi declarati castigatori, participantii trebuie sa fie extrasi conform Sectiunii 7 sau/si dupa caz, sa se afle intre primii 100 de participanti unici valizi.

 

Participantii trebuie sa pastreze factura / bonul de casa care confirma faptul ca au cumparat minim 2 sticle de ulei Floriol in perioada promotiei (24.04.2009, ora 00:00 - 31.05.2009, ora 23:59)

 

Pentru ca un participant sa poata intra in posesia premiului, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii: - sa aiba minim 18 ani impliniti

- sa raspunda la telefon in momentul in care este contactat de catre Organizator

- sa trimita prin fax, la numarul 021 207.00.05 bonul fiscal care sa demonstreze cumpararea a minim 2 sticle de ulei Floriol in perioada promotiei, pentru care sa nu mai fi primit anterior premii prin tragere la sorti in cadrul acestei promotii. Faxul trebuie trimis in maxim 7 zile calendaristice de la contactarea telefonica.

- Sa trimita prin fax, la numarul 021 207.00.05 o copie dupa buletin/cartea de identitate, in maxim 7 zile calendaristice de la contactarea telefonica.

 

Atat castigatorii premiilor oferite prin tragere la sorti, cat si castigatorii premiilor garantate, trebuie sa faca dovada achiztionarii a minim 2 sticle de ulei Floriol, pe acelasi bon, in perioada promotiei, prin trimiterea unei copii prin fax la numarul 021 207.00.05

 

Castigatorul este declarat invalid in cazul in care:

- nu raspunde la telefon si sau e-mail timp de 10 zile calendaristice

- are telefonul inchis timp de 10 zile calendaristice

- se afla in afara ariei de acoperire timp de 10 zile calendaristice

- nu trimite prin fax la numarul 021 207.00.05 documentele cerute de Organizator (in cadrul convorbirii telefonice), in termen de 7 zile calendaristice de la convorbirea telefonica

 

Nerespectarea oricaruia dintre conditiile de mai sus atrage invalidarea castigatorului.

 

In cazul in care un participant castigator considera incorecta decizia Organizatorului de a nu valida un premiul, poate sa trimita Organizatorului o contestatie in scris in termen de cinci (5) zile lucratoare de la data comunicarii deciziei.

 

Premiile categoriei 2 si 3, vor fi trimise prin curier privat, in termen de 20 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor.

 

Castigatorii premiilor din categoria 1 ce constau in 5 excursii pentru cate 2 persoane in Austria, Viena, la concertul Bruce Springsteen, pot intra in posesia acestora cel mai tarziu pe data de 1 Iulie 2009, predarea premiului facandu-se in functie de optiunea Organizatorului:

- la sediul organizatorului din Voluntari, judetul Ilfov, Cladirea Pipera North Center, Strada Pipera-Tunari, Nr. 2/II, etaj 1, in intervalul Luni – Vineri intre orele 09.00 – 17.00

- prin expediere cu confirmare de primire, cu ajutorul unui curier privat, la adresa comunicata de participant pe site.

 

Organizatorul nu este responsabil de transportul castigatorului la sediul Organizatorului pentru predarea premiului. Organizatorul nu este responsabil pentru situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre curieri/organizator din motive independente de ei.

 

Castigatorii premiilor din categoria 1, precum si insotitorii lor, sunt de acord sa comunice Organizatorului numele complet si datele de identificare cel mai tarziu pe 28.06.2009 in scopul intocmirii tuturor formalitatilor legate de cazare si transport pentru excursii.

 

 

Sectiunea 9. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Sectiunea 10. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

Sectiunea 11. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei poate fi obtinut gratuit, accesand pagina de web www.poftadeviata.ro.

 

 

Sectiunea 12. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 31.05.2009, ora 23:59 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

 

 

Sectiunea 13. Prelucrarea datelor personale

 

Prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul www.poftadeviata.ro participantii isi exprima acordul ca datele lor personale trecute in formular sa fie prelucrate de catre Organizator, in scopul:

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului;

- publicarii listei castigatorilor (care va contine: numele, prenumele si premiul castigat) pe site-ul www.poftadeviata.ro.

 

Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Bunge Romania SRL trimitand o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia Departamentului de Marketing.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si agentiei de publicitate care implementeaza promotia.

 

La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Bunge Romania SRL se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

 

Sectiunea 14. Diverse

 

Organizatorul este obligat sa publice pe site-ul www.poftadeviata.ro numele tuturor castigatorilor rezultati in urma tragerii la sorti precum si premiule acordate acestora. Deasemenea, Organizatorul va publica toti castigatorii premiilor categoriei 1 in revista Avantaje editia lunii iulie

 

Participantii sunt de acord ca, în cazul în care vor câstiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati, numai daca acestia sunt de acord, semnand o declaratie in acest sens.

 

Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Inscrierile efectuate in afara perioadei promotiei “Floriol premiaza pofta de viata!” (24.04.2009 – 31.05.2009)

(ii) Inscrierile facute pe alt site decat www.poftadeviata.ro

 

Prin inscrierea in promotia “Floriol premiaza pofta de viata!”, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari intr-un ziar cotidian de larga circulatie sau pe site-ul www.poftadeviata.ro.

Nu avem elemente multimedia.
Elena Carmen (Hunedoara) in 28 aprilie 2009, 09:10
Super concursul! Sper sa fiu printre primii inscrisi!. Cand se afiseaza cei o suta de castigatori?
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2009, 11:40
Salut, Elena Carmen!
Ii vom intreba pe organizatori si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2009, 13:57
Draga Elena Carmen,
Am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Lista completa cu numele tuturor castigatorilor precum si premiile acordate acestora va fi publicata dupa finalizarea promotiei, pe site-ul www.poftadeviata.ro. Aceasta lista va contine atat primii 100 de castigatori ai baxurilor de ulei Floriol, cat si pe cei care vor fi extrasi prin tragere la sorti la data de 4 iunie.
Toti castigatorii trebuie sa fie validati conform regulamentului.
Pentru a fi validati si pentru a putea intra in posesia premiului, participantii trebuie:
- sa pastreze bonul de casa/factura care confirma faptul ca au cumparat minim 2 sticle de ulei Floriol in perioada promotiei (24.04.2009 - 31.05.2009)
- sa poata fi contactati de Organizator si sa prezinte toate documentele necesare pentru validare, in termenii stabiliti de regulament."

Mult succes la premii!
() in 28 aprilie 2009, 15:29
Salut! Nu va mai stresati degeaba, ptr ca primii 100 de participanti s-au inscris deja inca din prima zi de concurs...Alaltaieri erau inscrise deja peste 500 de persoane...In caz ca nu ati observat, acest concurs nu a inceput astazi, ci pe 24 aprilie...Din pacate, pe acest site a fost publicat cu intarziere si cei care au aflat abia astazi au pierdut startul...Asta este! Bafta tuturor!
besenyei (cluj-napoca) in 28 aprilie 2009, 15:45
buna. Eu ieri dimineata adica luni dimineata am scris bonul pe net si am primit email ca am fost al 1400lea cred dupa numarul de inregistrare.Pe alte pagini concursul a aparut mai repede.
() in 06 mai 2009, 18:50
Buna tuturor! Da, da, da ai dreptate Costy, sint de acord :). Mai clar sa imi spuneti va rog si bon de casa si factura? Sau ori una, ori alta? Multumiri anticipate! Bafta tuturor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 mai 2009, 19:09
Draga Agis, este vorba despre bon de casa sau factura fiscala. Succes!
vasilica octavia (bucuresti) in 09 mai 2013, 23:18
Eu am castigat la multe concursuri, totul esta adevarat! Daca nu ma credeti, va stau la dispozitie, chiar as vrea sa va fac o demonstratie, chiar mai multe! Trebuie s-aveti incredere si mai ales...sa participati! Cu mult drag, Vasilica Octavia Stanciu, astept sa ma contactati, sunt o castigatoare si la acest concurs...am primit sms! Succes tuturor!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Floriol premiaza pofta de viata!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Floriol premiaza pofta de viata!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media