CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas

Haiducie cu Ciucas

3 x autoturism  Dacia Duster Laureate; 1.500 x aparat foto digital Canon PowerShot A490; 40.000 x bax de bere Ciucas la PET de 2L; 100 de premii constand fiecare in cate o sticla PET 2l de bere Ciucas.

Cumpara bere Ciucas la PET de 2L ori sticla sau doza de 0.5L cu ambalaj promotional si vezi mesajul de sub capac sau de sub cheita dozei. Daca mesajul e castigator suna la 021.308.09.91!

Perioada promoţiei: 05 iulie - 31 august 2010

Promotie expirata
13 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al promotiei

“Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas”

5.07.2010 – 31.08.2010

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI SI REGULAMENTUL OFICIAL


Campania promotionala “Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas” este organizata de Ursus Breweries S.A., cu sediul in Bucuresti, Calea Victoriei nr. 145, et.4-5, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti  sub nr. J40/20456/2005, CUI RO 199095 (“Organizatorul”).

 

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei (“Regulamentul Oficial”), potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul oficial va putea fi gasit, incepand cel tarziu cu data de 5 iulie 2010, pe site-urile www.infopromotii.ro si http://www.ursus-breweries.ro/marci/ciucas/. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa mentionarea prealabila a acestora pe site-urile www.infopromotii.ro si  http://www.ursus-breweries.ro/marci/ciucas/.

 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 

Campania promotionala “Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas” va incepe la data de 5.07.2010 si se va incheia la data de 31.08.2010. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil de produse participante.

Dupa data de 31.08.2010, produsele cu ambalaj de promotie isi pierd calitatea de a participa la promotie. Organizatorul nu este responsabil pentru comercializarea produselor care au fost inscriptionate cu informatiile referitoare la promotie dupa data incetarii acesteia.

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

 

Pot participa la campania promotionala numai persoanele fizice, cetateni romani, cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 5.07.2010, care au domiciliul pe teritoriul Romaniei si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Nu pot participa la aceasta campanie promotionala angajatii Ursus Breweries S.A., ai companiilor distribuitoare de pe teritoriul Romaniei, angajatii Heat International, angajatii Mediapost Hit Mail, angajatii Gavrila si Asociatii precum si angajatii companiilor implicate direct sau indirect in organizarea promotiei si nici rudele de gradul I ale acestora.

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE

 

Marcile si ambalajele participante sunt: berea Ciucas de 0.5L- ambalaj de sticla, berea Ciucas de 0.5L- ambalaj cutie(doza) si berea Ciucas 2L- ambalaj PET.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Participantii la aceasta promotie trebuie sa indeplineasca toate conditiile de validare si sa verifice daca au castigat un premiu observand mesajele inscriptionate sub capacele produselor participante in perioada promotionala.

 

Mesajele care vor putea fi gasite sub capacele de bere Ciucas sticla 0.5L si bere Ciucas la PET de 2L  sunt urmatoarele:

-       “DACIA DUSTER”– in acest caz cumparatorul a castigat un premiu constand intr-un autoturism Dacia Duster.

-       „CAMERA FOTO” - in acest caz cumparatorul a castigat un aparat foto.

-       “BAX BERE” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

-       “MAI FA O INCERCARE!”  - mesaj necastigator pentru sticla 0.5L

-       “MAI FA O INCERCARE”  - mesaj necastigator pentru PET 2L

 

Mesajele care vor putea fi gasite sub cheitele pentru deschiderea dozelor de bere Ciucas cutie (doza) 0.5L   sunt urmatoarele:

-       „FOTO” - in acest caz cumparatorul a castigat un aparat foto.

-       “BERE” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

-       “NECAST.”  - mesaj necastigator.

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “bax bere” sau „bere”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 09:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia unui capac castigator, impreuna cu datele personale. Operatorul liniei informative ii va comunica care este magazinul cel mai apropiat de zona de resedinta a castigatorului. Castigatorul trebuie sa se deplaseze personal la adresa indicata pentru a putea intra in posesia premiului pana la data de 31 august 2010 (data prezentarii la locatie). Castigatorul poate intra in posesia premiului prin prezentarea capacului castigator. Predarea/primirea premiului se va efectua pe baza de borderou continand datele complete de identificare ale castigatorului (nume, prenume, cod numeric personal, adresa, seria si nr cartii de identitate, numar de telefon) si semnatura de primire.

 

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “Camera foto” sau „foto”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 09:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia unui capac castigator, impreuna cu datele personale (nume, prenume, cod numeric personal, adresa, seria si nr cartii de identitate, numar de telefon). Organizatorul il va contacta in termen de maxim 48 de ore pentru a valida premiul. Validarea finala a premiului va fi efectuata o data cu prezentarea de catre castigator a capacului castigator organizatorului.

 

In cazul in care este vorba de un capac castigator cu mesajul “Dacia Duster”, castigatorul trebuie sa apeleze linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, de Luni pana Vineri , intre orele 09:00 – 20:00, deschisa pe toata durata promotiei, cu exceptia sarbatorilor legale si sa comunice faptul ca este in posesia capacului castigator, impreuna cu datele personale (nume, prenume, cod numeric personal, adresa, seria si nr cartii de identitate, numar de telefon). Organizatorul il va contacta in termen de maxim 48 de ore pentru a valida codul de securitate/premiul. Validarea finala a premiului va fi efectuata o data cu prezentarea de catre castigator a capacului castigator organizatorului.

 

Linia informativa a campaniei, 021 308.09.91, apel cu tarif normal, cu functionare de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 20:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) va putea fi apelata pana la data de 15 septembrie 2010 inclusiv.


SECTIUNEA 6. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

 

6.1 Premiile

In cadrul acestei campanii vor fi acordate urmatoarele premii:

- 40.000 premii fiecare constad in cate un bax de bere Ciucas la PET de 2L, un bax continand 6 sticle de 2L de bere

Ciucas la PET. Valoarea comerciala a unui bax de Bere Ciucas de 2L este de 25.2  ron (fara TVA/bax)

 

- 1.500 premii fiecare constand in cate un aparat foto digital Canon PowerShot A490  specificatii 10 MP,zoom optic 3,3 X, zoom digital 4 X, captare filme  AVI motion Jpeg,rezolutie 320 x 240,640 x 480. Valoarea comerciala a unui aparat foto este de 258 ron (fara TVA/buc)

 

- 3 premii constand intr-un autoturism  Dacia Duster, nivel de echipare Laureate, motor benzina 1.6cc 16v,105 CP, 4x4, vopsea metalizata, in valoare de 69106 ron (fara TVA/buc).

 

- 100 de premii constand fiecare in cate o sticla PET 2l de bere Ciucas in valoare unitara de 4,2 ron

 

Mesajele care vor putea fi gasite sub capacele de bere Ciucas sticla 0.5L si bere Ciucas la PET de 2L  sunt urmatoarele:

-       “DACIA DUSTER” – in acest caz cumparatorul a castigat un premiu constand intr-un autoturism Dacia Duster.

-       "CAMERA FOTO” - in acest caz cumparatorul a castigat un aparat foto.

-       “BAX BERE” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

-       “MAI FA O INCERCARE!”  - mesaj necastigator pentru sticla 0.5L

-       “MAI FA O INCERCARE”  - mesaj necastigator pentru PET 2L

Mesajele care vor putea fi gasite sub cheitele pentru deschidere de bere Ciucas cutie (doza) 0.5L   sunt urmatoarele:

-       „FOTO” - in acest caz cumparatorul a castigat un aparat foto.

-       “BERE” – in acest caz cumparatorul a castigat un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L PET

-       “NECAST.” - mesaj necastigator.

 

Valoarea comerciala totala a premiilor este de 1.603.158 Ron (TVA si taxe incluse).

 

6.2 Acordarea premiilor

Nota: In toate situatiile, datele care vor fi solicitate consumatorilor vor fi cele din actul de identitate (nume, prenume, CNP, domiciliul) si un numar de telefon de contact.

 

Daca sub capacul participant la promotie cumparatorul gaseste textul “BAX BERE” sau „BERE” poate ridica premiul constand intr-un bax de bere Ciucas format din 6 sticle de 2L in ambalaj PET de la magazinele desemnate de organizator, prezentand capacul castigator.

 

Magazinele participante la promotie, de unde castigatorii isi pot ridica premiile constand in baxuri de bere Ciucas se pot afla apeland linia informativa a promotiei.

In fiecare locatie unde in schimbul capacului castigator se poate ridica premiul se va intocmi un borderou cu datele complete de identificare ale fiecarui castigator (nume, prenume, cod numeric personal, adresa, seria si nr cartii de identitate, numar de telefon) si semnatura de primire.

 

Daca sub capacul participant la promotie cumparatorul gaseste textul “CAMERA FOTO” sau „FOTO” va primi  premiul constand intr-un aparat foto, iar modalitatea de intrare in posesia premiului va fi comunicata de catre linia informativa. Dupa ce capacul este autentificat (capacul va fi verificat pentru a se valida autenticitatea) iar castigatorul este validat, va intra in posesia premiului in maxim 90 zile de la momentul validarii. In cazul in care furnizorul nu mai poate procura modelul mentionat mai sus sau nu se mai fabrica, castigatori de aparate foto Canon vor primi un alt aparat foto cu specificatii echivalente.


Daca participantul descopera sub capac textul “DACIA DUSTER”, acesta va trebui sa sune la linia informativa a promotiei 021. 308.09.91, intre orele 09:00 – 20:00, de Luni pana Vineri, iar aici va trebui sa comunice datele sale personale si de contact (nume, prenume, cod numeric personal, adresa, seria si nr cartii de identitate, numar de telefon). Organizatorul va contacta castigatorul pentru validarea premiului in termen de maxim 48 de ore. Dupa ce capacul este autentificat (capacul va fi verificat pentru a se valida autenticitatea ) iar castigatorul este validat, va intra in posesia premiului in maxim 30 zile lucratoare de la momentul validarii, a finalizarii documentelor in prezenta unui notar.

 

Aleator se vor selecta 5 castigatori de baxuri de bere de pe parcursul campaniei promotionale. Acestia vor fi vizitati la domiciliu de catre o echipa de promoteri Ciucas care vor oferi cate 20 de sticle PET 2 litri Ciucas vecinilor acestora.

 

SECTIUNEA 7. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Prin participarea la Promotie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si îsi exprima acordul în privinta acestora.

Organizatorul se obliga sa furnizeze informatiile de natura secretului profesional doar cu respectarea prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului si sa prelucreze datele cu caracter personal ale Participantilor la prezenta Campanie Promotionala, în scopul prezentei Campanii Promotionale si în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, completata si modificata.

Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi:

a)     dreptul la informare (art.12) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege

b)    dreptul de acces la date (art.13) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator

c)     dreptul de interventie asupra datelor (art.14) - potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) si lit. b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat

d)    dreptul de opozitie (art. 15) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare

e)     dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit a)

f)     dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.

La cererea oricarui client Organizatorul  va asigura acestora exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Calea Victoriei nr. 145, et. 4-5 sector 1, Bucuresti, Ursus Breweries, in atentia „Departamentului Marketing”, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

 

SECTIUNEA 8.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse in Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal pentru veniturile in bani obtinute din campanie de catre castigatori, impozit pe care organizatorul campaniei se obliga sa-l plateasca in numele participantilor.

 

SECTIUNEA 9. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul de participare autentificat este disponibil in copie, in mod gratuit, oricarui solicitant,  pe site-ul www.infopromotii.ro si http://www.ursus-breweries.ro/marci/ciucas/ pe toata perioada campaniei.

 

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

SECTIUNEA 12. DIVERSE

 

Prin înscrierea la Promotie, participantii sunt de acord ca, în cazul în care vor câstiga, numele acestora si premiul sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati, numai dupa ce castigatorii si-au exprimat acordul explicit si au semnat o declaratie in acest sens

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Promotiei si va face public acest lucru.

Nu avem elemente multimedia.
Alin (Iasi) in 05 iulie 2010, 23:13
Cand intru pe site-ul lor antivirusul detecteaza niste threat-uri: butdt.com, horewdt.com... e in regula?
Alin (Iasi) in 05 iulie 2010, 23:15
Masina nu poate fi castigata la doze?
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 iulie 2010, 14:19
Nu, Alin (Iasi), masina poate fi castigata numai la Pet sau la sticle de 0,5L.
Ada (Bucuresti) in 06 iulie 2010, 15:44
Site-ul promotiei...PAGINA DE ATAC?!?!?!?!?! Asteptam explicatii, multumim. :(
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 iulie 2010, 13:17
Pentru Alin (Iasi), Ada . : pentru a evita orice suspiciune am redirectionat link-ul catre o pagina in care puteti naviga fara ezitari :)
Claudiu (bucuresti) in 15 iulie 2010, 19:03
sal am castigat un bax de bere si numi merge numarul acela de telefon cand sun apas pe tasta pentru ciucas si zice k este gresit ce pot face?
Ana Maria (Bucuresti) in 19 iulie 2010, 15:05
Care sunt magazinele partenere de unde imi pot ridica premiul? liniile de telefon Ciucas sunt toate ocupate. Multumesc!
Ana Maria (Bucuresti) in 22 iulie 2010, 15:56
Revin cu aceeasi intrebare: Care sunt magazinele partenere de unde imi pot ridica premiul? Cei de la Ciucas au indicat niste magazine / restaurante care NU exista. Multumesc!
Alex (Tgv) in 04 august 2010, 10:03
sal,am castigat o Camera Foto,am sunat la urmatorul nr. 0213080931 mi sa luat datele personale si au zis ca imi va trimite camera acasa,dar au trecut 2 saptamani si nimic.In cat timp se da premiile? sau trebuie sa le ridic personal?
Moderator 2 (Infopromotii) in 04 august 2010, 11:17
Buna, Alex (Tgv),

Regulamentul prevede, la art. 6.2, un termen de maxim 90 de zile de la data validarii, pentru a intra in posesia acestui premiu.
Multa bafta in continuare!
Alex (Tgv) in 04 august 2010, 21:26
ok.ms de raspuns
Stelian (Pitesti) in 12 august 2010, 15:21
Am castigat o camera foto digitala Cannon si mi sa spus premiul il pot ridica abia dupa 90 de zile de ce dureaza asa de mult si pe jos daca ma duc pana la Buc tot si ma intorc si nu fac 90 de zile.Daca este nevoie vin personal pana se sediu .
Christiansen (Bucuresti) in 26 august 2010, 19:50
Mai sunt Dustere in joc?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Fa-ti planuri de haiducie cu Ciucas

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media