CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Experimenteaza senzatii puternice alaturi de Palmolive for Men

Promotie Palmolive

Castigi o saptamana de pregatire preliminara cu antrenori specializati si participarea la marea cursa de 24 de ore cu trekking in jungla, ciclism montan, caiac, navigatie si provocari in echipa, pe un traseu ce cuprinde intre 100 si 145 de kilometri in apropiere de vulcanul Arenal.

Daca ai peste 18 ani, intra pe www.adventure-palmolivemen.com si completeaza formularul de inscriere. Poti fi selectat ca membru al Echipei Palmolive Adventure in extraordinara cursa de 24 de ore, plina de adrenalina, desfasurata in Costa Rica.

Perioada promoţiei: 26 iulie - 30 septembrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Palmolive Adventure Race – Costa Rica

 

 

Ai suficient curaj pentru a intra intr-o competitie adevarata? Ai destula energie pentru o aventura extrema? Palmolive for Men vine in intampinarea dorintelor tale si iti ofera sansa de a trai o experienta unica: o extraordinara cursa de 24 de ore, plina de adrenalina, in Costa Rica!

 

Informatii generale despre cursa

 

Cautam 4 candidati din Europa si Australia pentru a forma echipa “Palmolive Adventure” si pentru a lua parte la cursa Adventure Costa Rica de 24 de ore, de pe 1-2 decembrie 2007. Echipa va petrece o saptamana in anternamente si pregatiri, inainte de a calatori in zona vulcanului Arenal pentru cursa propriu-zisa.

 

Inscrierile se fac pe site-ul www.adventure-palmolivemen.com, pana pe 30 septembrie 2007.

 

Cursa de 24 de ore de anul acesta are se va desfasura in Costa Rica, aproape de zona vulcanului Arenal. Activitatile cursei includ trekking-ul in jungla, ciclismul montan, caiacul, navigatia si provocarile in echipa, pe un traseu ce cuprinde intre 100 si 145 de kilometri. Calatorind fie zi, fie noapte, ruta va dezvalui terenul divers si neimblanzit al zonei. Dupa o noapte lunga de curse, vederea soarelui rasarind usor deasupra orizontului indepartat va fi una cu adevarat binevenita. A ajunge la sfarsitul acestei curse epuizante veti fi cuprinsi de un adevarat sentiment al reusitei.

 

Data desfasurarii cursei: 1-2 decembrie 2007

Editia: a 6-a

Discipline: trekking, mountain biking, curse cu caiacul, catarare pe sfori si orientare

Distanta: Ruta PRO 100-145 km

Durata: Ruta PRO 24+ ore

Stilul rutei: Expeditie

Locatie: zona Vulcanului Arenal din Costa Rica

Compozitia echipei: Echipa Palmolive compusa din patru barbati din tari diferite

 

 

Program detaliat:

 

Sambata, 24 noiembrie: Sosire in San Jose, Costa Rica si transferul la tabara de antrenamente Nido del Tigre

25-28 noiembrie: Antrenamente

Joi, 29 noiembrie: Odihna si verificarea echipamentului

Vineri, 30 noiembrie: Transferul in zona Arenal

Sambata, 1 decembrie: Startul cursei

Duminica, 2 decembrie: Incheierea cursei

Luni, 3 decembrie: Intoarcerea in San Jose pentru petrecerea de decernare a premiilor

Marti, 4 decembrie: Plecarea acasa

 

Procesul de selectie va include interviuri fata in fata, cu juriul nostru, in luna octombrie, iar candidatii selectionati vor fi anuntati la sfarsitul lui octombrie. Vom face tot posibilul pentru a programa aceste interviuri la locul si momentul potrivit, iar voi va trebui sa fiti disponibili in perioada 23 noiembrie - 4 decembrie pentru a calatori in Costa Rica.

 

Foarte important! Cititi capitolul ‘Termeni si Conditii’ de mai jos.

 

 

Organizarea cursei:

 

Cursa Adventure de 24 de ore din Costa Rica este organizata si operata de catre Coast to Coast Adventures cu ajutorul a numerosi voluntari care asista organizarea in fiecare an. Sectiunile de catarare cu sfoara sunt pregatite si asistate de catre companii profesioniste, iar asistenta medicala va fi oferita de Crucea Rosie din Costa Rica.

 

 

Formatul/Stilul cursei

 

Cursa Adventure de 24 de ore din Costa Rica este o cursa in stil expeditie. Cursa de anul aceste cuprinde o singura ruta – ruta PRO ce cuprinde intre 100 si 145 de kilometri, si va fi marcata cu puncte de trecere. Cateva dintre aceste puncte vor avea si membrii ai staff-ului care vor da semnaturile de trecere si stampilele pe pasapoartele membrilor echipei, in timp ce alte puncte vor fi simple cutii prinse cu lanturi de copaci. La aceste Cutii de Way Point vi se va cere sa depuneti un card WPB si sa faceti o fotografie alaturi de restul echipei, in dreptul cutiei. Echipele vor primi harti si instructiuni pentru a ajunge la locatiile acestor puncte de trecere. Echipele trebuie sa atinga aceste puncte in ordinea in care acestea au fost trecute in instructiuni. Primul set de instructiuni va fi inmanat echipelor cu cateva minute inainte de inceputul cursei. Un nou set de instructiuni pentru urmatorul stadiu va fi inmanat la sfarsitul fiecarei etape.

 

 

Discipline:

 

Trekking:

Padurea tropicala virgina si protejata din jurul Vulcanului Arenal da sansa unor posibilitati de rute de trekking cu adevarat spectaculoase. Echipele pot face expeditii de trekking pe cararile din padure, de-a lungul raurilor si pe drumuri de tara.

 

Mountain Biking:

Portiunile de mountain bike ale cursei vor testa rezistenta si priceperea fiecarui membru al echipei pe aproape orice fel de teren posibil.

 

Catarare/Sfori

Aceste sectiuni ale cursei vor fi sectiuni pregatite, cu sfori fixe. Personal experimentat in catarari va fi prezent la aceste sectiuni. Asteptati-va sa urcati, sa coborati si sa mergeti de-a curmezisul.

 

Caiac:

Cursa cu caiacul pe Lacul Arenal va reprezenta o mare parte a cursei Adventure. In ultimii ani, echipele au petrecut intre 8 si 10 ore vaslind pe lac.

 

Navigarea:

Cunostintele de navigatie vor fi necesare pe parcursul acestei curse. Navigarea in sine va fi una solicitanta, de aceea este imperativ sa puteti citi un compas, sa cititi si sa urmariti harti topografice si sa urmariti urmele sau terenul. Echipele pot folosi doar un compas, un protractor si un altimetru pentru navigare. Unitatile GPS sunt INTERZISE.

 

 

Termeni si conditii

 

1.         Informatii asupra inscrierii si asupra premiilor fac parte din aceste conditii. Prin participare candidatii isi dau acordul de a isi asuma si respecta aceste conditii. Candidatii trebuie sa isi dea acordul pentru ca aceste conditii sa fie valide.

2.         Inscrierea este valabila pentru rezidentii tarilor participante din Europa, Australia si Noua Zeelanda – a se vedea inscrierea online pentru tarile candidate. Candidatii trebuie sa aiba minim 18 ani. Angajatii Promotorului si al agentiilor asociate cursei, alaturi de familiile lor, nu pot participa la cursa.

3.         Completati si depuneti formularul online pe website-ul www.adventure-palmolivemen.com, conform instructiunilor de pe website.

4.         Inscrierile pot fi depuse numai in forma online. Inscrierile depuse sub orice alta forma nu vor fi acceptate.

5.         Va fi acceptata o singura candidatura din partea fiecarei persoane.

6.         Data de incheiere a inscrierilor este pe 30 septembrie 2007, la miezul noptii. Candidaturile primite dupa aceasta data nu vor fi acceptate.

7.         Aceasta competitie este un joc de indemanare. Norocul nu joaca nici un rol in determinarea candidatilor acceptati. Toate inscrierile vor fi judecate individual pe meritele proprii, bazate pe o serie de criterii ce includ conditia fizica si capacitatea de a participa in Echipa Palmolive Adventure, precum si originalitatea motivelor de a participa in cadrul echipei Palmolive Adventure.

8.         Inscrierile vor fi evaluate de o serie de membri ai juriului care vor contacta un numar de candidati, in vederea stabilirii unor interviuri fata in fata in perioada lunii octombrie 2007, ca parte a procesului de selectie. Selectia pentru stadiul interviului nu inseamna si selectionarea in Echipa propriu-zisa.

9.         Interviurile vor fi organizate in tara de resedinta a candidatilor, iar juriul va face tot posibilul pentru a stabili o data si o locatie convenabila pentru interviu. Daca o data si o locatie convenabila nu pot fi stabilite inainte de 12 octombrie 2007, candidatura respectiva nu va fi procesata mai departe, iar Promoterul isi rezerva dreptul de a intervieva alti candidati.

10.        Premiul consta in urmatoarele: 4 participanti (la care se va face referire de acum inainte cu “membrii Echipei”) vor fi selectionati pentru a forma Echipa Palmolive Adventure. Calatoria din tara de resedinta in Costa Rica (zbor la “economy”), acomodare standard in Costa Rica si toate mesele vor fi furnizate de catre organizare. Orice alte cheltuieli incidentale si personale vor fi responsabilitatea individuala a membrilor Echipei. Membrii Echipei vor beneficia de o saptamana de antrenamente inaintea cursei si intrarea in cursa “24 de ore de Arenal” (“cursa”). Haine si echipamente specializate vor fi, de asemeni, furnizate. Membrii Echipei vor primi si informatii referitoare la obiectele pe care le vor aduce ei.

11.        Valorea estimata a premiului este de 6500 Euro per persoana. Alte taxe personale ce pot fi platite ca si consecinta in urma selectarii in Echipa sunt responsabilitatea unica a fiecarui membru al Echipei.

12.        Membrii Echipei trebuie sa fie disponibili pentru a calatori in perioada 23 noiembrie – 4 decembrie (inclusiv), sunt responsabili pentru orice aranjament legat de viza si permise de calatorie, si trebuie sa posede un pasaport valabil.

13.        Selectia ca Membru al Echipei nu este transferabila si nici nu poate fi revendicata in bani. Decizia juriului este finala si nu permite nici un fel de corespondenta sau modificari. Promoterul nu accepta responsabilitatea pentru inscrieri tarzii, pierdute sau gresit directionate, ori alte comunicari. Inscrierile vor fi declarate nule in cazul falsificarii sau manipularii de orice fel.

14.        Daca un Membru al Echipei nu poate calatori in Costa Rica sau nu poate lua parte in Echipa Adventure, acesta nu va primi nici un premiu alternativ sau o alternativa in bani, si poate fi considerat responsabil pentru costurile asociate cu retragerea sa din eveniment, costuri neacoperite de asigurare. Promoterul isi rezerva dreptul de a inlocui Membrul Echipei cu un alt participant.

15.        Promoterul nu isi poate asuma nici o alta responsabilitate in cazul in care participarea la cursa devine imposibila din motive dincolo de controlul sau.

16.        Candidatii acceptati vor fi anuntati prin telefon, posta sau e-mail pe 19 Octombrie 2007.

17.        Daca oricare dintre candidatii acceptati nu poate fi contactat pana pe data de 31 octombrie 2007, Promoterul isi rezerva dreptul de a selectiona alt(i) candidat(i).

18.        Membrii Echipei vor fi acoperiti de o asigurare completa ce cuprinde calatoria si ranile fizice personale. Promoterul nu este responsabil pentru orice alta pierdere sau ranire (fie si datorata neglijentei) ce poate rezulta din participarea ca Membru al Echipei, in afara celor stipulate de asigurare.

19.        Inainte ca Membrii Echipei sa poata calatori in Costa Rica, li se va cere sa semneze un acord prin care scutesc promoterul de orice responsabilitate survenita in urma folosirii sau participarii la premiu, cu exceptia celor stipulate de lege.

20.        Promoterul isi rezerva dreptul de a verifica varsta, identitatea, adresa de resedinta si orice alta informatie relevanta inscrierii sau participarii in aceasta promotie, inclusiv (insa nu limitat la) informatii legate de starea fizica a participantilor. Verificarea va fi la discretia Promoterului, a carui decizie este finala. Promoterul isi rezerva dreptul de a descalifica orice individ implicat in vreun fel in modificarea sau sabotarea conduitei acestei promotii.

21.        Participarea la cursa este subiect al termenilor si conditiilor “Coast to Coast Adventures”. Promoterul nu este responsabil pentru orice pierdere sau ranire suferita de oricare dintre castigatori ca rezultat al actiunilor sau omisiunilor “Coast to Coast Adventures”.

22.        Promoterul nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru imposibilitatea de a accepta o inscriere sau pentru pierderea ori ranirea de vreun fel ca rezultat al problemelor tehnice sau de telecomunicatii, inclusiv spargerile de securitate. Daca apar astfel de probleme, Promoterul poate modifica competitia.

23.        Participantii declara si confirma faptul ca inscrierea lor este facuta in nume personal si nu afecteaza drepturile de proprietate intelectuala ale vreunei terte persoane.

24.        Inscrierile raman ca proprietate a Promoterului.

25.        Membrilor Echipei li se poate cere participarea in publicitatea legata de aceasta competitie si li se mai poate cere semnarea unui acord cu Promoterul, referitor la folosirea fotografiilor si a altor materiale cu Membrii Echipei de catre Promoter in viitoare materiale promotionale si advertoriale.

26.        Pentru a te inscrie in promotie nu este necesara achizitionarea produsului

27.        Detaliile Membrilor Echipei (nume si tara) vor fi disponibile pe website si la cererea oricui trimite un plic stampilat la adresa Colgate-Palmolive Europe SARL, “Adventure Team Palmolive”, 13 Cours, de Rive, CH – 1204 Geneva, in perioada 30 septembrie – 30 noiembrie 2007.

28.        Protectia informatiilor: Prin inscrierea in aceasta competitie, toti participantii isi vor da acordul referitor la procesarea datelor lor personale, inclusiv informatiile legate de sanatatea lor, de catre Controlorul de Date si/sau Procesorii sau afiliatii sai (care pot fi din afara EEA), in scopurile administrariii acestei competitii. Participantii pot accesa, schimba si/sau actualiza informatiile personale, contactand urmatorul numarul in timpul orelor de lucru:

0041-22-7220700.

29.        Promoterul si Controlorul Datelor este Colgate-Palmolive Europe SARL.

30.        Acesti termeni si conditii sunt guvernati in intregime de legea britanica.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Experimenteaza senzatii puternice alaturi de Palmolive for Men"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Experimenteaza senzatii puternice alaturi de Palmolive for Men

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media