CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Excursie la Venetia cu Turismpedia

Concurs cu premii Turismpedia

Premiu: o excursie pentru doua persoane la Venetia, in perioada 21-23 martie 2009, cu transport si cazare incluse.

Creeaza-ti un cont pe www.turismpedia.ro si adauga destinatii turistice, impresiile tale (articole) si fotografii despre ele. Vei primi 4 puncte pentru fiecare articol, 6 puncte pentru fiecare destinatie noua si 2 puncte pentru fiecare fotografie. Materialele vor fi supuse aprobarii administratorilor inainte de validare si publicare. Participantul care a acumulat cele mai multe puncte la finalul concursului va fi premiat.

Perioada promoţiei: 11 februarie - 06 martie 2009

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 Regulament oficial de concurs

Nume concurs: “Excursie la Venetia cu Turismpedia”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

Concursul este organizat si desfasurat de SC Netaround SRL, o societate comerciala din

Romania, cu sediul in str Bd. Iuliu Maniu, nr. 16, sector 6, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 18768797, reprezentata de Adrian Apostol, in calitate de Director General (denumita in continuare "Organizator"). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.turismpedia.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.turismpedia.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@turismpedia.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

 

Concursul va fi lansat la data de 11 februarie 2009 si va dura pana la data de 06 martie 2009. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiul trebuie sa fie revendicat pana cel mai tarziu la data de 10 martie 2009.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Participantii la concurs trebuie sa intre pe site-ul www.turismpedia.ro, in sectiunea de concurs, sa-si creeze un cont si sa adauge in paginile siteului articole despre diverse destinatii turistice pentru a acumula puncte si a se clasa cat mai sus pe traseul imaginar descris in site, si implicit a ajunge la un punctaj care sa-i permita calificarea pentru tragerea la sorti.

 

Premiul concursului consta intr-o excursie pentru 2 persoane la Venetia, Italia in perioada 21-23 martie 2009, Acest premiu include transportul dus-intors precum si cazarea la destinatie. Valoare excursiei este de 660 de euro, TVA inclus. Premiul este oferit de SC. Paradise Travel SRL

 

Se defineste ca traseu imaginar, reprezentarea grafica prezenta in pagina de profil a fiecarui concurent a unei scale cu 10 gradatii, corespunzand unor orase importante din Europa: Budapesta, Viena, Praga, Berlin, Amsterdam, Bruxelles, Paris, Berna, Roma, Venetia. Aceasta reprezentare grafica o vom denumi “meter de concurs”.

Se defineste ca destinatie finala sau obiectiv al traseului imaginar orasul Venetia. Atingerea destinatiei finale implica automat calificarea pentru tragerea la sorti.

 

Punctele se acumuleaza dupa cum urmeaza: pentru un articol adaugat de catre un concurent si validat de admin – 4 puncte; pentru o destinatie noua creata si validata de admin – 6 puncte; pentru o poza adaugata la articol – 2 puncte. Practic, prin acumularea a 120 de puncte se produce automat calificarea pentru tragerea la sorti.

 

Premiul va fi acordat dupa cum urmeaza:

Cazul 1 – Daca niciun participant nu a reusit sa se califice pentru tragerea la sorti, aceasta

constand in atingerea destinatiei imaginare Venetia , pe “meterul” de concurs, premiul va fi acordat acelui participant care a acumulat punctajul cel mai mare;

 

Cazul 2 – Daca un singur participant ajunge la destinatia virtuala Venetia, prin punctajul

acumulat, premiul ii va fi acordat fara tragere la sorti;

 

Cazul 3 – Daca mai multi participanti reusesc sa ajunga la destinatia finala, conform meterului de concurs, atunci se va proceda la o tragere la sorti, in prezenta unui avocat.

 

 

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

 

Castigatorul concursului rezultat conform procedurilor prezentate in sectiunea 4, va fi contactat conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lui va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o doua zile lucratoare de la anuntarea lui, i se va retrage premiul. Daca castigatorul a fost contactat, in termen de maxim 5 zile acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului, dar nu mai tarziu de 13 martie 2009.

 

 

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

 

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului, sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiul acordat.

 

 

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor Ntaround SRL. si SC Paradise Travel, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Inmanarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

 

 

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiul in cadrul acestui concurs. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.turismpedia.ro in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.turismpedia.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

 

SECTIUNEA 10. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.turismpedia.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@turismpedia.ro, incepand cu data de 11 februarie si pana pe data de 12 martie 2009.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Nu avem elemente multimedia.
() in 25 februarie 2009, 22:55
wow super premiu,mi-as dori si eu sa castig k si toata lumea de fapt :)) bafta la totii care concureaza :P
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Excursie la Venetia cu Turismpedia"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Excursie la Venetia cu Turismpedia

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media