CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Excursie la Istanbul cu Turismpedia

Concurs cu premii Turismpedia

Premiu prin tragere la sorti: 1 x excursie pentru 2 persoane la Istanbul (Turcia) in perioada 1 – 3 mai 2009.

Inscrie-te pe www.turismpedia.ro si acceseaza pagina de concurs, apoi invita cel putin 3 prieteni folosind butonul special. Fiecare prieten iti poate aduce puncte: 2 puncte la inscrierea ca membru, 1 punct la fiecare articol publicat, 2 puncte la fiecare destinatie turistica adaugata, 1 punct pentru fiecare fotografie publicata. Daca acumulezi 120 de puncte, intri automat in tragerea la sorti. Pe durata concursului, poti vedea in contul tau cate puncte ai acumulat si care este pozitia ta in clasament.

Perioada promoţiei: 30 martie - 15 aprilie 2009

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulament oficial de concurs

Nume concurs:  “Excursie la Istanbul cu Turismpedia”

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

Concursul este organizat si desfasurat de SC Netaround SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediul in str Bd. Iuliu Maniu, nr. 16, sector 6, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 18768797, reprezentata de Adrian Apostol, in calitate de Director General (denumita in continuare "Organizator"). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.turismpedia.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.turismpedia.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@turismpedia.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

 

Concursul va fi lansat la data de 30 martie 2009 si va dura pana la data de 15 aprilie 2009. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiul trebuie sa fie revendicat pana cel mai tarziu la data de 20 aprilie 2009 .

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 

Participantii se pot afla in doua situatii:

 

a) Potentialul participant la concurs are deja un cont valid pe www.turismpedia.ro.

 

In acest caz, acesta trebuie sa intre in sectiunea dedicata  si sa se inscrie in concurs. Acest lucru este realizat prin accesarea butonului dedicat din pagina.

 

Dupa inscrierea in concurs, participantul are nevoie de minim 3 prieteni care sa-si creeze un cont valid pe www.turismpedia.ro, si care sa posteze articole si/sau destinatii, pentru a indeplini primul criteriu de calificare pentru tragerea la sorti.

 

Inscrirea acestor prieteni se face pe baza recomandarii trimise de participantul la concurs direct din contul personal sau din pagina de concurs (sistemul de track-link). Prietenul participantului va primi o scrisoare din partea acestuia (prin sistemul turismpedia) in care I se vor preciza pasii de urmat pentru a deveni prieten valid pe www.turismpedia.ro.

 

Prietenii concurentului il pot ajuta pe acesta sa acumuleze punctajul minim necesar pentru calificare (120 puncte). Pot face acest lucru adaugand in contul lor personal destinatii sau articole. Pentru acestea, participantul la concurs va primi puncte.

 

 

b) Potentialul participant la concurs nu are un cont valid pe www.turismpedia.ro.

 

Potentialul concurent va trebui sa-si creeze un cont valid pe www.turismpedia.ro dupa care, poate sa urmeze aceeasi pasi ca la puncul a) de mai sus.

 

Premiul concursului consta intr-o excursie pentru 2 persoane la Istanbul, Turcia in perioada 01-03 mai 2009,  Acest premiu include transportul dus-intors precum si cazarea la destinatie. Premiul este oferit de SC. Paradise Travel SRL

 

Se defineste ca “meter de concurs” sau “Todd mobil – autocarul lui Mr.Todd”, reprezentarea grafica a unui autocar stilizat de culoare portocalie prezenta in pagina de profil a fiecarui concurent inscris in concurs. Meterul de concurs are urmatoarele functionalitati:  1- arata de cati prieteni este sprijinit concurentul prin colorarea scaunelor autocarului in culoarea portocalie. Acest lucru arata ca respectivul prieten are un cont valid si e luat in calcul la punctajul concurentului;  2 – arata cati prieteni ai concurentului au adaugat cel putin un articol sau o destinatie in contul lor, sprijinind astfel concurentul in a primi puncte de concurs (vizibil prin colorarea scaunelor autocarului in verde)  3 – arata cate scaune au ramas necompletate din “meterul de concurs” (de la 1 la 6); 4 – arata pe ce loc se afla concurentul in clasamentul general; 5 – punctajul acumulat

 

Obiectivul concurentului este de a avea minim 3 prieteni inscrisi prin acest mecanism si acumularea unui numar de 120 de puncte de concurs. Nu exista un numar maxim de prieteni. Deci, concurentul poate beneficia de sprijinul a cat mai multi dintre prietenii sai – acumuland mai rapid punctajul necesar.

 

Punctele se acumuleaza dupa cum urmeaza:

 

Puncte primite de la prieteni:

-pentru inscrierea unui prieten in siteul www.turismpedia.ro – 2 puncte

-pentru un articol adaugat de catre un prieten al concurentului si validat de admin – 1 punct;

-pentru o destinatie noua adaugata de catre un prieten al concurentului si validata de admin – 2 puncte; 

-pentru o poza adaugata de catre un prieten al concurentului la articol – 1 punct. 

 

Practic, prin acumularea a 120 de puncte se produce automat calificarea pentru tragerea la sorti.

 

Alte precizari privind mecanismul de concurs:

Un prieten inscris pe Turismpedia care sprijina concurentul de la care a primit recomandarea de inscriere poate participa la randul sau la acest concurs. El va primi puncte de concurs implicit daca, la randul sau concurentul adauga destinatii sau articole, conform grilei de mai sus.

 

Premiul va fi acordat dupa cum urmeaza:

 

Cazul 1 – Daca niciun participant nu a reusit sa se califice pentru tragerea la sorti, aceasta constand in atingerea a minim 3 prieteni care au primit recomandare si s-au inscris in comunitatea Turismpedia, precum si a unui punctaj de minim 120 de puncte de concurs, premiul va fi acordat  acelui participant care a acumulat punctajul cel mai mare, conform clasamentului general;

 

Cazul 2 – Daca un singur participant indeplineste criteriile de calificare pentru tragerea la sorti (minim 3 prieteni si un punctaj de 120 puncte), premiul ii va fi acordat fara tragere la sorti;

 

Cazul 3 – Daca mai multi participanti reusesc sa indeplineasca criteriile de calificare pentru tragerea la sorti, conform meterului de concurs, atunci se va proceda la o tragere la sorti, in prezenta unui notar public autorizat, in data de 16 aprilie 2009.

 

Castigatorul concursului va fi anuntat pe site-ul www.turismpedia.ro in data de 17 aprilie 2009.

 

 

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

 

Castigatorul concursului rezultat conform procedurilor prezentate  in sectiunea 4, va fi contactat conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lui va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o doua zile lucratoare de la anuntarea lui, i se va retrage premiul. Daca castigatorul a fost contactat, in termen de maxim 5 zile acesta trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului pentru a intra in posesia premiului, dar nu mai tarziu de 22 aprilie 2009.

 

 

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

 

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualul castigator sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualului castigator. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului, sau dupa termenul de revendicare a premiului prevazut in prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiul acordat.

 

 

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor Ntaround SRL. si SC Paradise Travel, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

Inmanarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

 

 

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiul in cadrul acestui concurs. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.turismpedia.ro in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.turismpedia.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

 

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

 

SECTIUNEA 10. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.turismpedia.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la contact@turismpedia.ro, incepand cu data de 30 martie  si pana pe data de 17 aprilie 2009.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Nu avem elemente multimedia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 aprilie 2009, 11:13
Salut, Constantin! Am transmis intrebarea ta organizatorilor si speram sa primim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 aprilie 2009, 11:31
Salut, Constantin!
Am primit deja raspunsul organizatorilor pentru tine.
Singura explicatie pentru faptul ca nu te poti loga dupa inscriere este ca nu ti-ai activat contul de membru. Pentru aceasta, trebuie sa verifici adresa de e-mail cu care te-ai inscris si sa urmezi instructiunile din mesajul de confirmare a inscrierii pentru a-ti activa contul. Te vei putea loga apoi fara nicio problema. Succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Excursie la Istanbul cu Turismpedia"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Excursie la Istanbul cu Turismpedia

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media