CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Evinoteca.ro si Vinexpert - Castiga zilnic o sticla de vin!

Concurs Vinul.ro

Zilnic: 1 x sticla de vin.

Daca ai peste 18 ani, intra pe www.vinul.ro, afla raspunsul la intrebarea “Cate vinuri din Romania ale companiei Carl Reh Winery se gasesc pe www.evinoteca.ro si transmite-l pe e-mail la adresa concurs@vinul.ro.

Perioada promoţiei: 01 martie - 30 martie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului

 

 

Organizatorul acestui concurs este SC VINEXPERT SRL, Bd. Octavian Goga, nr. 23, Bl. M106, Sc. 2, Ap. 35, sector 3, Bucuresti, Reg. Com: J40/4444/1999, CUI: 11763890 RO, Cod IBAN: RO10PIRB4202700756001000,

Banca: PIRAEUS BANK - Ag. Unirii, E-mail: office@vinexpert.info.

 

La acest concurs pot participa cetateni romani sau straini cu resedinta legala in Romania, in varsta de peste 18 ani, si care sunt de acord cu prezentul Regulament de desfasurare.

 

Prin prezentul Concurs Organizatorul va acorda, prin tragere la sorti efectuata de un reprezentant al sau, un numar total de 31 premii, pe intreaga durata de desfasurare a Concursului. Vor participa la tragerea la sorti doar mesajele cu raspuns corect trimise de catre participanti LA ADRESA DE E-MAIL concurs@vinul.ro.

 

Fiecare castigator va fi anuntat, zilnic, prin publicarea numelui si prenumelui, urmand ca acestia sa contacteze apoi Organizatorul prezentului concurs, la datele de contact de mai sus, intr-un termen de 72 de ore de la publicare.

 

Organizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate de a depune diligente pentru contactarea castigatorilor, aceasta fiind exclusiv obligatia participantilor declarati castigatori, si numai in termenul limita stabilit mai sus. Ne-contactarea Organizatorului de catre un participant declarat castigator in termenul-limita precizat mai sus atrage dupa sine anularea premiului, fara vreo alta obligatie, de orice fel, din partea Organizatorului.

 

Premiul, constand intr-o sticla de vin, va fi acordat zilnic de catre VINEXPERT fiecarui participant declarat castigator in respectiva zi.

 

Perioadele in care se acorda premiile vor fi stabilite de catre Organizator. In masura in care castigatorul unui premiu nu poate / nu doreste sa beneficieze de serviciile oferite ca premiu in perioada pusa la dispozitie, Organizatorul este eliberat de orice obligatie in acest sens.

 

Organizatorul se obliga sa acorde aceste premii, si nu contravaloarea lor in bani sau altfel de produse si servicii.

 

Raspunzand la intrebarea concursului printr-un mail la adresa dedicata acestuia, participantii se declara de acord cu prezentul Regulament si accepta sa primeasca, la adresa de e-mail furnizata, comunicari din partea acestui site sau a Organizatorului prezentului concurs.

 

Adresa de e-mail nu va fi furnizata unor terte persoane, organisme sau institutii, fara acordul prealabil al detinatorului.

 

Din punct de vedere al Organizatorului prezentului concurs, detinatorul adresei de e-mail furnizate la inscriere este persoana care detine parola si poate face dovada ca dispune de datele necesare pentru utilizarea contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.

 

Organizatorul nu este responsabil in niciun fel fata de mai mult de 1 (un utilizator) pentru acelasi cont de e-mail si nu se obliga sa furnizeze premiile descrise mai sus decat pentru primul utilizator care contacteaza Organizatorul, indiferent de cate persoane ar putea cunoaste detaliile de utilizare ale contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.

 

Organizatorul prezentului Concurs isi rezerva dreptul de a opri desfasurarea acestuia si acordarea premiilor oricand pe parcursul perioadei de desfasurare, fara vreo notificare prealabila si fara a putea fi tras in vreun fel la raspundere pentru acest lucru.

 

Data: 1 Martie 2007
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Evinoteca.ro si Vinexpert - Castiga zilnic o sticla de vin! "

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Evinoteca.ro si Vinexpert - Castiga zilnic o sticla de vin!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media