CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Eurobest.ro - Concurs "Top Secret"

Promotie concurs cu premii Euro-Best

Premii prin tragere la sorti: 1 x telefon mobil Nokia 6080; 1 x MP3 Player Sandisk Sansa Clip de 1 GB; 1 x stick memorie USB Prestigio Leather Flash Gold; 1 x pereche boxe Miyako A-980; 1 x kit tastatura + mouse Genius KB-C100.

Cumpara produse in valoare de minimum 100 RON (pe o singura factura) de la magazinul online www.euro-best.ro, completeaza talonul de concurs si depune-l in urna de la sediul companiei International Euro Electron din Strada Stoica Ludescu nr. 18, Sector 1, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 18 februarie - 31 martie 2008

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter


Regulamentul concursului cu premii

TOP SECRET

 

 

1. Organizatorul concursului „TOP SECRET“ este societatea INTERNATIONAL EURO ELECTRON SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Nades, Nr.46R, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9237/2006, avand codul fiscal RO18737740, in calitate de editor al magazinului virtual www.euro-best.ro. Concursul se va derula in conformitate cu dispozitiile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Datele participantilor NU vor fi oferite unor terte persoane.

Adresa de contact e-mail este office@euro-best.ro.

 

2. Temeiul legal  Prezentul regulament este intocmit in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern nr. 99/2000. Concursul nu poate fi asimilat unei loterii sau tombole.

 

3. Drept de participare La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica,  cetatean roman, indiferent de tara de rezidenta, care accepta conditiile prezentului regulament.

 

Nu pot participa la aceasta campanie angajatii companiei organizatoare, angajatii companiilor implicate direct sau indirect in desfasurarea sau organizarea campaniei, precum si rudele acestora pana la gradul II inclusiv. O persoana poate participa cu un numar nelimitat de formulare de participare.

 

Pentru persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani este obligatorie completarea formularului de participare de catre un adult – parinte, tutore legal, ruda de gradul I – persoana care il va asista pe minor in cadrul relatiei cu organizatorul.

 

4. Durata si aria de desfasurare Concursul „TOP SECRET“ se desfasoara sub forma unei tombole in perioada 18 februarie 2008 – 31 martie 2008.

 

5. Incetarea Concursului Prezenta campanie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie, caz in care se vor returna integral taxele de participare tuturor participantilor.

 

6. Mecanismul si desfasurarea concursului Concursul „TOP SECRET“ se desfasoara astfel:

        Fiecare client care achizitioneaza produse de minim 100 ron pe aceeasi factura prin magazinul on-line www.euro-best.ro primeste un talon de concurs.

        Acesta trebuie completat cu datele personale si depus in urna amenajata la sediul International Euro Electron din Strada Stoica Ludescu, Nr.18, Sector 1, Bucuresti.

        Cupoanele sunt valide doar daca au fost completate cu toate datele din formular.

        Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in 01 Aprilie 2008, cand se vor acorda premiile concursului.

 

Numele si orasul castigatorilor rezultati in urma tragerii la sorti din data de 1 Aprilie 2008 si castigurile acordate, vor fi publicate in seara aceleiasi zile, pana la ora 19, in pagina CONCURS a site-ului www.euro-best.ro.

 

7. Conditii de valabilitate Pentru inscriere la concurs trebuie sa achizitionati produse de minim 100 ron pe aceeasi factura. In momentul validarii castigatorilor acestia vor avea asupra lor Cartea de Identitate si factura respectiva.

 

8. Premiile puse la dispozitie de Organizator pentru tragerea la sorti din data de 1 Aprilie 2008, vor fi extrase in urmatoarea ordine:

 

Premiul I – Telefon mobil Nokia 6080

Premiul II – Mp3 Player Sandisk Sansa Clip, 1 GB

Premiul III – Stick memorie USB Prestigio Leather Flash Gold

Premiul IV - Boxe Miyako A-980

Premiul V - KIT TASTATURA + MOUSE  GENIUS KB-C100

 

 

Toate premiile sunt nominale. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului si nu se face preschimbarea niciunuia dintre acestea in alte produse. Refuzul castigatorului de a accepta premiul asa cum a fost descris mai sus atrage anularea premiului, fara nici o compensare din partea Organizatorului.

 

Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un act de identitate: carte de identitate sau pasaport, prin care sa faca dovada datelor mentionate in comanda pe baza careia a trimis formularul de participare. In cazul in care persoana castigatoare este minora sau incapabila, ridicarea premiului va fi facuta de catre un parinte sau reprezentant legal, cu prezentarea documentelor doveditoare solicitate de catre Organizator.

 

9. Procedura tragerii la sorti Tragerea la sorti va avea loc in sedinta publica, in prezenta unui avocat. Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti din toate formularele participante. Tragerea la sorti este precedata de validarea acestora.

 

Castigatorii vor fi contactati telefonic si prin intermediul unui E-mail, urmand a se conveni, de comun acord, modalitatea de intrare in posesia premiilor. In cazul in care nu este posibila contactarea telefonica a castigatorilor, acestia trebuie sa revendice premiile in termen de 45 de zile de la data la care se considera ca au fost informati despre castigarea premiului prin afisarea acesteia pe site-ul www.euro-best.ro.

 

Neridicarea premiului in termenul mentionat se considera renuntare la premiu si are drept consecinta stingerea oricaror obligatii ale Organizatorului de a preda premiul castigatorului. In aceste cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul, fara a organiza o noua tragere la sorti, caz in care premiul se poate reporta pentru alte manifestari promotionale.

 

10. Litigii        In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

11. Taxe          Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu OG nr 7/2001 aprobata prin legea 493/2002 privind impozitul pe venit aferent tuturor premiilor, pentru respectarea OG 99/2000 aprobata prin legea 650/2002, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile, dupa intrarea acestora in proprietatea participantilor-castigatori fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

12. Prelucrarea datelor personale Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

 

Prin completarea datelor personale necesare participarii la promotie, cumparatorii sunt de acord ca datele lor sa fie pastrate doar pana la incheierea promotiei. Ele sunt necesare pentru validarea taloanelor declarate castigatoare in cadrul acestei campanii promotionale in urma tragerii la sorti si oferirea de premii catre castigatori. La cererea participantilor, exista si posibilitatea ca participantii sa poata fi informati in viitor, prin diverse mijloace de comunicare (posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing desfasurate de International Euro Electron SRL.

 

13. Alte prevederi Regulamentul concursului „TOP SECRET“ va fi pus la dispozitia participantilor pe site-ul www.euro-best.ro.

Organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor si premiile acordate. Participarea la concursul „TOP SECRET“ si/sau revendicarea oricarui premiu confirma acceptarea neconditionata a fiecarui participant ca numele, fotografiile si materialele scrise, inregistrarile audio sau video cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite de Organizator in scop publicitar, in acest sens Organizatorul primind un accept scris din partea respectivei/ respectivelor persoane.

 

Prin participarea la concursul „TOP SECRET“, concurentii sunt de acord sa sa respecte prevederile acestui Regulament. Acesta campanie promotionala este valabila in perioada 18 februarie 2008 – 31 Martie 2008.

Nu avem elemente multimedia.
ADRIANA (CONSTANTA) in 21 februarie 2008, 21:13
ok,si cei din provincie cum vreti sa depunem talonul in urna?
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 februarie 2008, 17:11
Salut, Adriana,
am transmis intrebarea ta organizatorilor promotiei si am primit deja raspunsul:
Pentru cumparaturile facute din provincie, taloanele vor fi completate pe baza datelor din factura si depuse in urna de catre echipa de vanzari.
Asadar, nu trebuie sa va deplasati personal la Bucuresti pentru a participa la aceasta promotie.
Mult succes tuturor!
irina corina gabriela (voluntari) in 22 februarie 2008, 22:16
Si totusi... Fac cumparaturi online exact pentru ca nu vreau sa ma deplasez prin tot Bucurestiul, dar ei ma obliga prin regulament sa o fac. Ar trebui ca acel cupon sa fie valabil online ca si cumparaturile.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Eurobest.ro - Concurs "Top Secret""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Eurobest.ro - Concurs "Top Secret"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media