CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

EUCERIN Hyaluron Filler

EUCERIN Hyaluron Filler

Primesti pe loc o reducere de 15 lei.

Prezinta cuponul Eucerin in orice farmacie partenera Sensiblu, Centrofarm, Help Net sau Dona la cumpararea unui produs din gama Eucerin Hyaluron Filler (crema de zi, crema de noapte, serum concentrat sau crema de ochi).

Perioada promoţiei: 01 februarie - 31 martie 2011

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Promotiei EUCERIN HYALURON FILLER

ART. 1. ORGANIZATORUL
(1) Organizatorul Promotiei EUCERIN Hyaluron Filler este compania S.C. Beiersdorf Romania S.R.L., cu sediul in Calea Serban Voda nr. 133, corp C, et. 2, sector 4, Bucuresti, denumita in cele ce urmeaza Organizator.
(2) Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

ART. 2. PARTICIPANTI
La promotia EUCERIN Hyaluron Filler are dreptul sa participe orice posesor al unui cupon promotional, care cumpara un produs EUCERIN Hyaluron Filler participant la promotie, dintr-o farmacie participanta la promotie.
Exceptie fac angajatii Organizatorului, ai partenerului, agentiilor si dealerilor implicati în aceasta campanie promotionala, ai FCB Bucharest si ai Hit Mail Romania, precum si rudele de gradul 1 ale acestora.

ART. 3. ARIA SI PERIOADA DE DESFASURARE A PROMOTIEI
Campania se desfasoara in perioada 1februarie – 31 martie 2011. Campania este organizata si se desfasoara in Romania, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania. Campania se desfasoara in urmatoarele retelele de farmacii: Sensiblu, Centrofarm, Help Net si Dona.
Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului disponibil.

ART. 4. PRODUSELE PARTICIPANTE
Produsele participante la promotie: EUCERIN Hyaluron Filler crema de zi, EUCERIN Hyaluron Filler crema de noapte, EUCERIN Hyaluron Filler crema de ochi si EUCERIN Hyaluron Filler serum concentrat. Exceptie fac pachetele promotionale care contin aceste produse.

ART. 5. MECANISMUL PROMOTIEI
Prin prezentarea la casa a unui cupon de promotie, se obtine, pe loc, o reducere de15 RON din pretul produsului achizitionat, pentru fiecare produs cumparat din gama EUCERIN Hyaluron Filler. Cuponul va fi inseriat cu un cod de bare si va ramane in farmacie.
Pentru un singur produs, se poate folosi un singur cupon.
Cupoanele pot fi gasite in orice farmacie partenera Sensiblu, Centrofarm, Help Net sau Dona, la raftul cu produsele EUCERIN intr-un suport din plastic, sau pot fi decupate din urmatoarelor reviste, de la pagina de publicitate: Avantaje (aparitia din luna ianuarie), Tabu (aparitia din luna ianuarie), Prevention (aparitia din luna ianuarie), Femeia (aparitia din luna ianuarie), Unica (aparitia din luna ianuarie), CSID (aparitia din luna februarie), Pshychologies (aparitia din luna martie) si Viva (aparitia din luna februarie).
Cupoanele pot fi folosite doar in perioada 1 februarie – 31 martie 2011, in limita stocului disponibil si nu se accepta copie dupa cupon.

ART. 6. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Contractului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.
Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la campania promotionala, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

ART. 7. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie Promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

ART. 8. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial al promotiei va fi disponibil pe site-ul  www.infopromotii.ro  incepand cu data de 1februarie 2011. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul www.infopromotii.ro.
Prin participarea la aceasta Promotie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
Regulamentul Promotiei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe intreaga perioada a Promotiei, pe site-ul www.infopromotii.ro.

ART. 9. INCETAREA PROMOTIEI
Organizatorului  poate decide incetarea prezentei Promotii  inainte de data de 31 martie 2011 (data de final a promotiei) din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la aparitia unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, epuizarea stocului de produse participante, imposibilitatea, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Promotie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.infopromotii.ro.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "EUCERIN Hyaluron Filler"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: EUCERIN Hyaluron Filler

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media