CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker - "Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!"

Promotie concurs cu premii Dr. Oetker Original Pudding

Marele premiu: 1 x suma de 15.000 euro. Premii zilnice: 61 x suma de 200 euro, cu posibilitatea de multiplicare a castigului in functie de numarul de coduri unice valide inscrise de participant de la inceputul campaniei pana in ziua tragerii la sorti – vezi detalii.

Cumpara cel putin un pachet de Original Pudding de la Dr. Oetker cu eticheta promotionala, descopera codul unic de 7 caractere alfanumerice si trimite-l prin SMS la 1823. Pastreaza ambalajul cu eticheta promotionala si codul unic pentru validare. Mai multe coduri inscrise, mai multe sanse de castig si premii mai mari.

Perioada promoţiei: 01 martie - 30 aprilie 2010

Promotie expirata
121 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA: regulamentul campaniei a fost modificat prin Actul Aditional 1, pe care il gasiti la rubrica "documente conexe" de mai sus si care intra in vigoare incepand cu data de 13 martie 2010.


Regulamentul oficial al campaniei promotionale

Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!

 

 

Sectiunea 1. Desfasurarea campaniei

 

1.1. Organizatorul campaniei promotionale „Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!  este S.C. Dr. Oetker RO S.R.L. (numita în prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul central si punct de lucru în str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania).

 

1.2. Campania promotionala “Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!” se va desfasura prin intermediul Agentiei Punct GBU Comunicare SRL si a companiei de marketing direct, More Results Marketing, care va fi numita in continuare Agentia.

 

1.3. Campania promotionala “Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!” (numita in prezentul regulament “Campania”), se va desfasura in perioada 01 martie 2010 – 30 aprilie 2010, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului www.oetker.ro cu cel putin 24 ore inainte de realizarea modificarii.

 

1.4. La aceasta Campanie participa urmatoarele produse din gama Original Pudding (marca inregistrata a Dr.Oetker) – Original Pudding cu gust de vanilie, Original Pudding cu gust de ciocolata, Original Pudding cu gust de capsuni, Original Pudding cu gust de frisca, Original Pudding cu gust de caramel, care au lipita pe fata ambalajului o eticheta de promotie, conform Anexei 1. Aceste produse sunt denumite in cele ce urmeaza “produse participante”.

 

 

Sectiunea 2. Conditii de participare la Campanie

 

2.1. Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cetateni romani, cu varsta minim de 18 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, inclusiv angajatii companiilor distribuitoare a produselor Dr. Oetker, precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

2.2. Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promotionala “Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!” persoanele juridice sau asociatiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, respectiv acele asociatii familiale autorizate în care angajatii S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale S.C. Dr. Oetker RO S.R.L. sau membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie), detin participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia.

 

2.3. Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a numelui, adresei, fotografiilor si materialelor filmate cu castigatorii fara nici un fel de plata aferenta.

 

2.4. Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate expeditorului SMS-ului la numarul 1823 care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

 

2.5. Participantii trebuie sa pastreze ambalajele produselor participante cu eticheta promotionala cu codul unic, in original, pentru validarea finala conform punctului 4.3.

 

2.6. Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuilelor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea SMS-ului, contravaloarea serviciilor postale pentru trimiterea documentelor cerute de Organizator si in cazul castigatorilor a cheltuilelilor de deschidere a unui cont bancar necesar atribuirii premiului, in cazul in care castigatorul validat de Organizator nu are deja un astfel de cont, pe care este dispus sa-l comunice Organizatorului pentru atribuirea premiului).

 

 

Sectiunea 3. Mecanismul Campaniei

 

3.1. Inscrierea in promotie

 

3.1.1. Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din cele participante si sa trimita la numarul de telefon 1823 (numar scurt cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote), in perioada 1 martie 2010 – 30 aprilie 2010, inclusiv („data limita” de primire a SMS-urilor la nr. de telefon 1823), un mesaj text scris (“SMS”) reprezentand codul unic descoperit pe eticheta promotionala de pe ambalajul produsului participant achizitionat.

 

3.1.2. Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

 1. este format din codul unic de 7 caractere alfanumerice, cod pe care participantul il va gasi in interiorul etichetei promotionale de pe ambalajul produselor participante la Campanie.
 2. codul promotional a fost trimis o singura data de pe acelasi numar de telefon.
 3. este trimis in perioada 1 martie 2010 – 30 aprilie 2010, inclusiv.

 

3.1.3. Fiecare cod promotional unic descoperit pe produsul participant cumparat, confera participantului dreptul de a se inscrie in Campanie o singura data. Mai multe produse participante cumparate inseamna mai multe coduri unice diferite, ceea ce ii confera participantului dreptul de a a se inscrie in Campanie de mai multe ori si de a-si multiplica premiul castigat.

 

3.1.4. Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).

 

3.1.5. Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1823, participantul va primi din partea Organizatorului, prin SMS, urmatoarele mesaje-raspuns:

 1. daca mesajul SMS a fost trimis in forma corecta mentionata la punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3., atunci mesajul receptionat va fi: „Sunteti inscris in Campania Pudding. Pastrati ambalajul cu eticheta in original.”
 2. daca mesajul SMS nu contine un cod unic corect si/sau transmis complet, din lista de coduri a Campaniei, atunci mesajul va fi: „Cod incorect. Va rugam trimiteti codul unic de 7 caractere de pe ambalajul Original Pudding”
 3. daca mesajul SMS contine un cod unic corect inregistrat deja in baza de date a Campaniei, transmis de pe acelasi numar de telefon atunci mesajul va fi: „Acest cod a mai fost inscris in promotie. Va rugam sa trimiteti un cod unic de 7 caractere de pe un alt ambalaj Original Pudding.”
 4. daca mesajul SMS este trimis inainte de inceperea Campaniei, atunci mesajul va fi: „Va rugam sa va inscrieti in perioada campaniei: 1 martie - 30 aprilie 2010. Va uram succes!”
 5. daca mesajul SMS este trimis dupa terminarea Campaniei, atunci mesajul va fi: „Promotia noastra s-a incheiat. Va multumim.”

 

3.1.6. Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

 1. pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1823, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;
 2. pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 3.1.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
 3. daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie si nici nu il va putea contacta in cazul unui eventual castig, drept urmarea acest tip de inscrieri vor fi invalidate si nu vor participa la extrageri.
 4. daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
 5. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern din cauza aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.

 

3.1.7. Dupa data limita de trimitere a mesajelor (30 aprilie 2010), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

3.2. Tragerile la sorti

 

3.2.1. Tragerile la sorti pentru premiile zilnice se vor efectua o data pe saptamana in perioada 9.03.2010 – 7.05.2010 la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat sau notar care va atesta realizarea extragerii. Tragerile la sorti vor avea loc in urmatoarele zile: 9 martie 2010, 16 martie 2010, 23 martine 2010, 30 martie 2010, 06 aprilie 2010, 13 aprilie 2010, 20 aprilie 2010, 27 aprilie 2010, 07 mai 2010.

 

3.2.1.1. Tragerile la sorti pentru premiile zilnice se vor desfasura astfel:

3.2.1.1.1. in cadrul fiecarei extrageri se vor selecta 7 (sapte) inscrieri in Campanie, fiecare extragere fiind aferenta unei zile din saptamana anterioara extragerii, pana duminica inclusiv, cu exceptia ultimei extrageri cand se vor selecta 5 (cinci) inscrieri in Campanie (pentru perioada 26 – 30 aprilie 2010, inclusiv). Premiul aferent unei zile a saptamanii se va extrage doar din inscrierile inregistrate in ziua respectiva (de exemplu: premiul aferent zilei de miercuri se va extrage doar din inscrierile inregistrate in ziua de miercuri anterioara datei tragerii la sorti, in intervalul orar 00:00 si 23:59).

3.2.1.1.2. se considera inscriere aferenta unei zile, orice inscriere efectuata in baza unui SMS valid conform punctelor 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3., in intervalul orar 00:00 si 23:59 al acelei zile;

3.2.1.1.3. odata extrasa inscrierea aferenta unui zile, se va verifica in baza de date creata pana in ziua pentru care se face extragerea (pana la ora 23:59 inclusiv), numarul de inscrieri valide efectuat de pe numarul de telefon extras. Numarul de inscrieri efectuat conform celor mentionate anterior va determina valoarea premiului acordat conform mentiunilor de la sectiunea 4.

3.2.1.1.4. Inregistrarile declarate castigatoare in cadrul tragerilor la sorti pentru premiile zilnice vor participa si la ultima tragere la sorti pentru marele premiul.

3.2.1.1.5. In cazul in care, in ziua pentru care se efectueaza extragerea, nu exista in baza de date, inscrieri valide, premiul zilnic nu va fi acordat.

 

3.2.2. Tragerea la sorti pentru marele premiu se va efectua in data de  07.05.2010 la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat sau notar care va atesta realizarea extragerii.

3.2.2.1. La tragerea la sorti pentru marele premiu participa toate inscrierile care respecta cerintele prezentului regulament, sunt conform cerintelor mentionate la punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si care au fost iregistrate in perioada 01.03.2010 – 30.04.2010, inclusiv.

3.2.2.2. La extragerea din 07.05.2010, vor mai fi extrase 5 rezerve pentru Marele Premiu.  Validarea acestora realizandu-se pe rand, in ordinea extragerii, pana la determinarea unui castigator.

 

3.2.3. Tragerile la sorti efectuate conform celor descrise mai sus nu implica din partea Organizatorului atribuirea automata a premiiilor Campaniei. Premiile vor fi acordate in conditiile mentionate la Sectiunea 4.

 

3.2.4. Lista castigatorilor si premiile castigate va fi publicata la sfarsitul Campaniei, pe site-ul www.oetker.ro.

 

 

Sectiunea 4. Premiile Campaniei

 

4.1. Premiile Campaniei

 

4.1.2. Premiile zilnice constau in:

4.1.2.1.            200 euro, in conditiile in care participantul extras a trimis, de pe acelasi numar de telefon, de la inceputul campaniei pana la (inclusiv) data aferenta extragerii premiului, cel putin 1 cod prin SMS, conform cu punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si face dovada detinerii in original a codului extras.

4.1.2.2.            400 euro, in conditiile in care participantul extras a trimis, de pe acelasi numar de telefon, de la inceputul campaniei pana la (inclusiv) data aferenta extragerii premiului, cel putin 4 coduri conform cu punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si face dovada detinerii in original a codului extras si a cel putin alte 3 coduri inscrise de pe acelasi numar de telefon.

4.1.2.3.            600 euro, in conditiile in care participantul extras a trimis, de pe acelasi numar de telefon, de la inceputul campaniei pana la (inclusiv) data aferenta extragerii premiului, cel putin 9 coduri conform cu punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si face dovada detinerii in original a codului extras si a cel putin alte 8 coduri inscrise de pe acelasi numar de telefon.

4.1.2.4.            800 euro, in conditiile in care participantul extras a trimis, de pe acelasi numar de telefon, de la inceputul campaniei pana la (inclusiv) data aferenta extragerii premiului, cel putin 16 coduri conform cu punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si face dovada detinerii in original a codului extras si a cel putin alte 15 coduri inscrise de pe acelasi numar de telefon.

4.1.2.5.            1000 euro, in conditiile in care participantul extras a trimis, de pe acelasi numar de telefon, de la inceputul campaniei pana la (inclusiv) data aferenta extragerii premiului, cel putin 26 coduri conform cu punctele 3.1.1., 3.1.2. si 3.1.3. si face dovada detinerii in original a codului extras si a cel putin alte 25 coduri inscrise de pe acelasi numar de telefon.

4.1.3.   Marele premiu consta in 15.000 euro.

 

4.1.4.   Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul campaniei va fi determinata de valoarea premiilor zilnice acordate la extragerile saptamanale la care se adauga valoarea premiului mare de 15.000 Euro. Astfel, in Campanie valoarea totala a premiilor poate varia intre 27200 euro (in urmatoarele conditii: acordarea a 61 de premii zilnice x 200,00 euro net/premiu, la care se adauga premiul mare in valoare de 15.000,00 euro net; s-a luat in calcul urmatorul curs valutar 1 euro = 4,1 lei) si 76.000 Euro (in urmatoarele conditii: acordarea a 61 de premii zilnice x 1.000,00 euro net/premiu, la care se adauga premiul mare in valoare de 15.000,00 euro net;  s-a luat in calcul urmatorul curs valutar 1 euro = 4,1 lei).

 

4.1.5.   Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii; in cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu atribui premiul respectiv.

 

4.2. Contactarea potentialilor castigatori

 

4.2.1. Numarul de telefon inregistrat la receptia SMS-ului, aferent inscrierii extrase drept castigatoare, va fi apelat. Participantului inscris in Campanie i se va aduce la cunostinta identitatea apelantului si scopul in care este efectuat apelul (respectiv validarea participarii sale in vederea atribuirii premiului)

 

4.2.2. Pentru premiile zilnice:

4.2.2.1. In momentul in care este contactat, potentialului castigator i se vor comunica codul unic extras si restul codurilor unice cu care acesta s-a inscris, personal, in Campanie pana la data pentru care s-a efectuat extragerea premiului zilnic.

4.2.2.2. Potentialul castigator are obligatia de a-si nota codurile ce ii vor fi transmise telefonic de catre Agentie, in vederea expedierii catre OP 71 – CP 1, Bucuresti, a ambalajelor cu eticheta promotionala ce contin in interior codurile unice, in original, necesare castigarii premiului zilnic, conform punctului 4.1.2.

4.2.2.3. Potentialul castigator are obligatia de a trimite ambalajele mentionate la punctul 4.2.2.2. la adresa mentionata la punctul 4.2.2.2. in termen de 14 zile calendaristice de la contactarea sa telefonica impreuna cu o copie completa dupa actul de identitate.

4.2.2.4. In cazul in care un potential castigator este extras la oricare dintre extragerile urmatoare, ambalajele produselor participante trimise deja in atentia Agentiei, in baza unei extrageri anterioare, vor fi luate in considerare, potentialul castigator urmand a trimite catre Agentie, doar ambalajele produselor participante inscrise ulterior primei extrageri.

4.2.2.5. Odata receptionate ambalajele de catre Agentie, aceasta ii va trimite potentialului castigator prin fax/e-mail un proces verbal cu codul sau lista de coduri primita. In cazul in care participantul nu are acces la fax sau e-mail, confirmarea primirii codurilor se va face telefonic.

 

4.2.3 Pentru marele premiu

4.2.3.1. In momentul in care este contactat, potentialului castigator i se va comunica codul unic cu care acesta s-a inscris, personal, in Campanie si care a fost extras in cadrul tragerii la sorti aferenta marelui premiu.

4.2.3.2. Potentialul castigator are obligatia de a-si nota codul ce ii va fi transmis telefonic de catre Agentie, in vederea expedierii la casuta postala OP 71 – CP 1, Bucuresti, a ambalajului cu eticheta promotionala ce contine in interior codul unic, in original, aferent extragerii Marelui Premiu.

4.2.3.3. Potentialul castigator are obligatia de a trimite ambalajul mentionat la punctul 4.2.3.2 la adresa mentionata la punctul 4.2.3.2. in termen de 14 zile calendaristice de la contactarea sa telefonica impreuna cu o copie completa dupa actul de identitate.

4.2.3.4. Odata receptionat ambalajul de catre Agentie, aceasta ii va trimite potentialului castigator prin fax / e-mail un proces verbal cu codul primit. In cazul in care participantul nu are acces la fax sau e-mail, confirmarea primirii codului se va face telefonic.

4.2.3.5. In cazul in care potentialul castigator a trimis deja in atentia Agentiei, in baza unei extrageri anterioare, ambalajul cu eticheta promotionala castigatoare, in original, potentialul castigator are obligatia de a comunica aceasta informatie Agentiei pentru verificare.

 

4.2.4. In cazul in care potentialul castigator nu raspunde la telefon, in curs de 7 zile de la data extragerii, se va trece la validarea urmatoarei rezerve extrase si se va relua procesul de validare de la Sectiunea 4.2.3. si 4.3.

 

4.2.5. Organizatorul si/sau Agentia nu pot fi facuti raspunzatori de continutul plicului trimis de catre potentialii castigatori. Continutul plicului este cel constatat la receptia acestuia (respectiv ambalajele si codurile din interiorul etichetelor promotionale).

 

4.2.6. Organizatorul si/sau Agentia nu isi asuma reponsabilitatea:

a.       pentru pierderile plicurilor determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului si/sau a Agentiei;

b.      pentru intarzierea plicurilor cu mai mult de 10 de zile de la data la care acestea trebuiau sa fie receptionate la adresa Agentiei.

 

4.2.7. Netrimiterea de catre potentialul castigator a ambalajului sau ambalajelor produselor participante cumparate cu eticheta promotionala cu cod unic in original in termenul mentionat la punctele 4.2.2.3. si 4.2.3.3. si cu respectarea punctului 4.2.5. b, duce la invalidare si la pierderea dreptului de atribuire a premiului, In acest caz se trece la validarea urmatoarei rezerve extrase reluandu-se procedura conform sectiunii 4.2.3. si 4.3.

 

4.2.8. Daca nici una din rezervele extrase nu este validata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

 

4.3       Validarea castigatorilor si acordarea premiilor

 

4.3.1. Pentru premiile zilnice

4.3.1.1. Plicul trimis de catre potentialul castigator cu ambalajele produselor participante cumparate cu eticheta promotionala cu codul unic  in original va fi verificat de Agentie.

 

4.3.1.2. Se considera ca plicul trimis de potentialul castigator este valid si expeditorul sau (acelasi cu expeditorul SMS-ului extras in cadrul tragerii la sorti respective) este castigator al premiului, daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

            a. contine in original toate ambalajele necesare conform punctului 4.1.2.

            b. contine o copie completa dupa actul de identitate;

4.3.1.3. In cazul in care potentialul castigator nu face dovada detinerii codului unic extras, prin expedierea la OP 71 – CP 1, Bucuresti, a ambalajului cu eticheta in original, acesta este declarat nevalid, indiferent de numarul de coduri unice inscrise pe parcursul promotiei, chiar daca pentru acestea poate face dovada detinerii ambalajelor cu eticheta promotionale cu cod unic, in original.

 

4.3.1.4. Pentru a beneficia de multiplicarea premiului zilnic, conform cu inscrierile in promotie, un potential castigator trebuie sa trimita la OP 71 – CP 1, Bucuresti, ambalajele cu etichete promotionale, in orginal, cerute de Agentie, conform sectiunii 4.1.2.

 

4.3.1.5. Premiile mentionate la punctul 4.1.2., vor fi acordate castigatorilor prin virament bancar in contul persoanei castigatoare. Castigatorul terbuie sa fie titularul contului in care se realizeaza viramentul. Organizatorul se obliga ca in termen de 20 de zile lucratoare de la data primirii datelor necesare efectuarii transferului, sa vireze in contul castigatorului, suma in lei aferenta premiului castigat la cursul stabilit in prezentul regulament (1 euro= 4,1 lei).

 

4.3.1.6. Organizatorul va suporta o singura data cheltuielile de transmitere a premiului, in conditiile in care din vina sa sau a Agentiei nu s-a strecurat o greseala in expedierea premiului.

 

4.3.1.7. In cazul in care expedierea premiului s-a facut in contul indicat de posesorul de drept al premiului, pe numele acestuia si din cauze care tin de destinatar, premiul nu a fost receptionat, posesorul de drept al premiului isi poate primi premiul, cu conditia retinerii de catre Organizator, din valoarea premiului, a taxelor de transmitere.

 

4.3.2. Pentru marele premiu

4.3.2.1. Plicul trimis de catre potentialul castigator cu ambalajul produsului participant cumparat ce contine eticheta promotionala cu codul unic in original va fi verificat de Agentie.

 

4.3.2.2. Se considera ca plicul trimis de potentialul castigator este valid si expeditorul sau (acelasi cu expeditorul SMS-ului extras in cadrul tragerii la sorti pentru marele premiu) este castigator al premiului, daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

            a. contine ambalajul produsului participant cumparat, in original, cu eticheta promotionala cu cod unic, in original, conform cu codul extras in cadrul tragerii la sorti pentru marele premiu, cod ce i-a fost transmis telefonic de catre Agentie;

            b. contine o copie completa dupa actul de identitate;

 

4.3.2.3. Orice neconcordanta intre codul extras si codul trimis catre Agentie, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire al premiului.

 

4.3.2.4. Premiul mentionat la punctul 4.1.3., va fi acordat castigatorului validat prin virament bancar in contul persoanei castigatoare. Castigatorul trebuie sa fie titularul contului in care se realizeaza viramentul. Organizatorul se obliga ca in termen de 20 de zile lucratoare de la data primirii datelor necesare efectuarii transferului, sa vireze in contul castigatorului, suma in lei aferenta premiului castigat la cursul stabilit in prezentul regulament (1 euro= 4,1 lei).

 

4.3.2.5. Organizatorul va suporta o singura data cheltuielile de transmitere a premiului (respectiv taxele bancare), in conditiile in care din vina sa sau a Agentiei nu s-a strecurat o greseala in expedierea premiului.

 

4.3.2.6. In cazul in care expedierea premiului s-a facut in contul indicat de posesorul de drept al premiului si pe numele sau si din cauze care tin de destinatar, premiul nu a fost receptionat, posesorul de drept al premiului este in drept sa-si primeasca premiul, cu conditia achitarii taxelor bancare de transmitere a premiului.

 

4.3.3. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

 

 

Sectiunea 5. Taxe si impozite:

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigstori in conformitate cu Legea 571/2003 privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Sectiunea 6. Participantii minori si persoanele lipsite de capacitate juridica

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana lipsita de capacitate de discernamant, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul tutorelui sau legal.

De asemenea ocrotitorul legal trebuie sa semneze o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere dupa acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

 

Sectiunea 7. Litigii:

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

Sectiunea 8. Incetarea campaniei

 

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa de a continua prezenta Campanie.

 

Nota: Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului regulament si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

 

Sectiunea 9. Prelucrarea datelor personale:

 

In conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorul are obligatia sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii.

Prin inscrierea la aceasta promotie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul Campaniei si ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date Dr. Oetker RO SRL. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

 

Prin prezentul, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

De asemenea, la cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa str. Albesti nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, Organizatorul se obliga:

 • sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului;
 • sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Participantii la Campanie în calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identitatii, scopuri statistice, promotionale, de informare prin diverse mijloace de comunicare (posta sau alte mijloace de comunicare) cu privire la promotia “Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!” sau cu privire la alte actiuni ce se vor desfasura în viitor.

Compania Dr. Oetker RO SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal  cu nr. 2298 din 2005.

 

 

Sectiunea 10. Regulamentul Oficial al promotiei:

 

Regulamentul Oficial al promotiei se gaseste afisat pe site-ul www.oetker.ro - sectiunea dedicata promotiei Pudding, poate fi solicitat in copie in mod gratuit la numarul de telefon + 40 248.507.005 numar cu tarif normal, luni-vineri, orele 09:00-17:00, exceptand sarbatorile legale) pe perioada campaniei. Pentru intrebari legate de campania promotionala, participantii pot suna la numarul de telefon + 40 248.507.005, numar cu tarif normal, luni-vineri, orele 09:00-17:00, exceptand sarbatorile legale) incepand cu data de 1 martie 2010 si pana in data de 30 aprilie 2010 unde vor primi toate informatiile legate de prezenta campanie promotionala.

Nu avem elemente multimedia.
izabella (tg-mures) in 01 martie 2010, 22:34
Buna seara! In legatura cu aceasta promotie nu mi se pare deloc corect din moment ce am vrut sa fiu printre primii care tirmit in prima zi de promotie si am fost astazi in Tg-Mures in 3 magazine mari:Auchen,Real si Kaufland si in niciuna nu am gasit produsele cu eticheta promotionala,mie asa mi se pare corect ca mai intai sa apara produsul si dupa aceea concursul......poate in alte orase ca Bucurestiul au aparut deja aceste produse cu etichetele.....daca ar fi extragere saptamanala sau lunara nu as zice nimica dar este vorba despre extragere zilnica..Multumesc...
Ada (Bucuresti) in 01 martie 2010, 22:56
Buna! Am cautat astazi produse promotionale in Carefour,Gima, Mega Image si Real...dar n-am gasit nicaieri. Imi poate spune cineva unde in Bucuresti a gasit ambalajele promotionale? Mersi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 martie 2010, 11:54
Dragele noastre vizitatoare, am transmis organizatorilor intrebarile voastre si speram sa primim curand raspunsuri pentru voi. Va tinem la curent, ca de obicei.
() in 03 martie 2010, 00:23
eu am intampinat aceeasi problema ca si la nesquick, adica sotul mi-a adus acasa budinca , dar pe ambalaj nu scrie nimic de promotie....a cautat in Billa si in Kaufland si asta a gasit !
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 10:59
Draga Eugenia, arata-i tau sotului imaginile cu produsele care poarta eticheta si detaliile etichetei, astfel incat sa stie ce sa caute. Le gasesti la "documente conexe", mai sus.
() in 03 martie 2010, 12:08
Buna ziua, sunt din Braila dupa cum puteti vedea si nu se gasesc ambalaje promotionale... imi pare rau...asta este
Ada (Bucuresti) in 03 martie 2010, 12:14
...si, tostusi, nu imi spune si mie cineva unde pot gasi in Bucuresti produse cu promotie? Nimeni mai altruist? Mersi / Pentru organizatori : nu este corect sa nu pot participa in primele zile ale promotiei doar ptr ca nu am acces la produsele promotioanale si nici ca sunt favorizati cei care le gasesc....Cand ne vor oferi un raspuns, cand vom participa degeaba ptr ca nu vom mai avea nici o sansa? Mersi.
gabriela (giurgiu) in 03 martie 2010, 12:31
la Giurgiu aceiasi problema nu se gasesc produse cu promotie
erzilia (suceava) in 03 martie 2010, 14:43
aceeasi problema si la Suceava,nu se gasesc produse cu promotie...probabil nu au fost distribuite inca.
() in 03 martie 2010, 14:56
Draga Moderator multumim ptr. raspunsul dat Eugeniei dar fii sigur ca toti cei care acceseaza acest site stiu sa deosebeasca un produs cu etcheta promo de unul fara.Astazi de la 09.00 si pana la 14.00 am parcurs toate magazinele din Cta: 2 REAL, 2METRO ,1 SELGROS,1 KAUFLAND,1 CARREFOUR 1 BILLA ,si in nici unul nu sunt produse etichetate. Lipsa totala de organizare a distribuitorului.Ar trebui sa comunicati asta producatorului care finanteaza cu bani grei aceste promotii inclusiv pe cei care ar trebui sa se ocupe de promovare.La promotia trecuta produsele participante au aparut in magazine dupa trei saptamani de la inceperea promotiei si au stat pe rafturi inca doua luni dupa terminarea promotiei.Asta este suntem romani!!!!Dar ca de fiecare data se pare ca vor fi favorizati cei din Vestul tarii. Sa aveti o zi buna.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 15:19
Draga Viorel, indicatia mea cu privire la aspectul ambalajelor participante a fost o masura de precautie in plus. Nu trebuie sa va suparati.
irina (targu neamt) in 03 martie 2010, 17:15
Nici eu nu am gasit produse cu promotie dupa cum vad ca nicaieri in tara nu sunt ,asta inseamna ca pana acum nu au cum sa acorde premiile zilnice aferente primelor zile din campanie,din moment ce produsele nu sunt pe piata.Daca au respect fata de participantii la promotie ar trebui sa schimbe data inceperii promotiei pentru a avea toata lumea sanse la premii.
Alina (Oradea) in 03 martie 2010, 21:47
Regulamentul nu il stabilesc si nici nu il pot modifica participantii !!! In Oradea, au aparut produsele promotiei incepand cu 1 martie.Am gasit in doua magazine diferite, dar nu supermarketuri.Drept dovada , eu m-am si inscris in 1 martie.Le urez succes tuturor participantilor.Firma Dr Oetker este intotdeauna corecta in organizarea si desfasurarea concursurilor.
() in 03 martie 2010, 23:33
nici in baia mare nu se gasesc produsele participante.....nici la real,billa,kaufland,profi,metro,carrefour....vor aparea ,vorba lui viorel prea tarziu si o zaca in rafturi dupa incheierea promotiei....:((
izabella (tg-mures) in 04 martie 2010, 17:24
Nu inteleg cum pot sa apara produsele in unele orase si in altele nu......ori se distribuie corect ori se fac anumite schimbari in acest regulament,ar trebui sa fie vorba despre sanse egale intre participanti....
Cipri (IS) in 04 martie 2010, 22:54
pt Alina oradea in ce magazine ai gasit ? sau macar o adresa a magazinelor ms mult stima
dorina (braila) in 07 martie 2010, 14:42
A TRECUT O SAPTAMANA IAR IN BRAILA NU AM GASIT PRODUSE PARTICIPANTE, LA PROMOTIE. AM SUNAT LA NR. TEL CARE ESTE IN REGULAMENT,AU SPUS CA VOR LUA MASURI DAR NIMIC...CONSIDER CA IN MOMENTUL INCEPERII CONCURSULUI PRODUSELE AR FI FOST BINE SA AVEM DE UNDE LE CUMPARA???????
adriana (ramnicu valcea) in 09 martie 2010, 21:21
astazi am gasit eticheta promotionala si pe pachetele de cacao si celelalte produse care nu sunt in regulament cum este corect?
Alina (Oradea) in 10 martie 2010, 10:44
Pt Adriana (Rm Valcea), Dr Oetker are in aceasta perioada 2 concursuri
1. "Pastreaza traditia premiilor de Paste, cu Dr. Oetker" la care participa aditivii de patiserie si care au eticheta promotionala in forma de ou.
2. "Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!", la care participa doar budincile si pe a caror eticheta promotionala este scris "Un castig dulce de 15.000 de Euro
() in 11 martie 2010, 22:25
Alina : imi spui te rog in ce magazine ai gasit produsele din promotie ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 martie 2010, 13:24
Adriana, citeste cu atentie rezumatele intocmite de noi pentru fiecare promotie: la campania "Pastreaza traditia premiilor de Paste, cu Dr. Oetker" produsele participante pot fi cu sau fara eticheta promotionala sau insemnele promotiei. Verifica lista de produse participante corespunzatoare fiecarei promotii.
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 martie 2010, 14:51
Dragi vizitatori, am primit un mesaj din partea organizatorilor pentru voi:

"Dragi participanti ai promotiei "Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti",

Va multumim pentru interesul ridicat acordat campaniilor Dr. Oetker si pentru fidelitatea cu care ne cumparati produsele.
Din pacate, in cazul promotiei mai sus amintite au existat cateva probleme in distributia produsului cu eticheta promotionala. Aceste probleme au existat independent de vointa noastra, ca Organizator, si va asiguram de impartialitatea totala in gestionarea campaniei. Avand in vedere ca au existat inscrieri inca din prima zi de promotie, mecanismul promotiei nu va fi afectat, realizandu-se deja primele extrageri pentru premiile zilnice.

In schimb, pentru a asigura sanse reale de castig tuturor participantilor si consumatorilor fideli Original Pudding, am decis, prin autentificarea Actului Aditional 1, ca numarul maxim de inscrieri sa nu depaseasca 30/ zi, de pe acelasi numar de telefon.

Va multumim inca o data pentru interesul manifestat fata de promotiile Dr. Oetker si va dorim mult succes la castig!

Cu prietenie,
Echipa Dr. Oetker"
() in 12 martie 2010, 18:16
Multa bafta celor care au produsele si participa la promotie.... In Baia Mare nici azi 12.03.2010 nu sunt produsele promotionale in magazine....poate dupa ce se incheie promotia le vom gasi :((
gabriela (giurgiu) in 13 martie 2010, 18:16
nici o speranta sa gasesc produse promotionale la GIURGIU
Alina (Oradea) in 13 martie 2010, 18:34
Pt Cipri si Alex, magazinele unde am gasit produse cu eticheta promotionala inca din 1 martie sunt situate in jurul Pietei Rogerius : Trei G si ABC-ul IZA.
Anca (Cluj Napoca) in 13 martie 2010, 20:54
nici eu n-amn gasit produsele participante, si e vorba de Cluj. E adevarat ca n-am luat la rand toate magazinele, dar totusi...!
Agnet (Cluj-N) in 14 martie 2010, 11:17
Mult succes celor care in orasele lor se gaseste produsul,in Cluj-N nu este.
Ada (Bucuresti) in 15 martie 2010, 21:30
Au trecut 15 zile de la inceperea promotiei si eu inca nu am gasit produsele promotionale. Cel putin cei de la Knorr au oferit un raspuns concret in leg cu un produs care nu se gasea ( il gasiti in reteaua de magazine ...), dar cei de la Oetker nu misca un deget ptr a ne oferi informatii concrete despre locatia in care putem gasi pachetele promotionale. Scuzele le acceptam, dar indreptarea erorii unde este? Altfel...tare sunt dezamagita de lipsa totala de altruism a celor care posteaza aici, absolut NIMENI neoferind vreun indiciu in leg cu locatia in care a gasit produse (si aici si la Knorr), desi cateva persoane au fost intrebate direct,concret. Rara avis altruismul...dar cu atat mai onorant ptr cei care-l poseda si dezonorant ptr cei care il strivesc sub povara unor motivatii efemere. Banii vin si se duc, gesturile frumoase raman....Am renuntat la aceasta promotie, asadar nu va faceti griji, nu va "fur" vreun premiu...Puteti dormi linistiti. Noapte buna.
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 martie 2010, 15:01
Dragi vizitatori, am primit din partea organizatorilor informatii despre orasele si magazinele unde sunt distribuite produsele participante cu eticheta promotionala:

Bucuresti: retelele Angst, Cris-Tim, Premial, Carrefour (in special in Militari)

Ploiesti: Vebo, Carrefour, Aldea-Star

Buzau: Carrefour, Kauflkand, Penny, Alice, Sticla, Le Big

Giurgiu: Sima 1, 2, 3

Constanta: Alfa-beta, Trident Plaza, Alcrismon, Denisa

Tulcea: Union Visa, Fraher

Calarasi: Romnic, Agneza

Cluj: Alimrom, Chais

Gherla: Agropan

Zalau: Universal, ABC, Codiflor, Delia

Iasi: Mercur Mery, Podul Rosu, Flux, Alisan, Carrefour

Suceava: Transporturi Auto, Matelo, Artimar, Carrefour

Botosani: Pita, My Market

Focsani: Zamfirii, Paco, Vaidalexo

Bacau: Adriatica, Milibuz, Everest, Basarom, Real, Kaufland, Billa

Comanesti: Tomita Market

Rm. Valcea: Reteaua Anabella

Galati: Alcom

Tg. Secuiesc: Illu

Brasov: Carrefour

Tg. Jiu: Succes, Velpitar

Craiova: Pangroup, Carrefour si Carrefour Express

Alexandria: Proinvest, Danamar
Alina (Oradea) in 16 martie 2010, 17:38
Vineri am gasit si la Carrefour Era produsele participante cu eticheta promotionala
Raluca (VN) in 16 martie 2010, 21:45
In Focsani sunt si in Carrefour produse promotionale, daca e cineva interesat :)
anisoara (cernavoda) in 17 martie 2010, 17:38
Astazi am gasit si eu doua pachete de budinca de ciocolata cu eticheta promotionala....dar ma intreb;cum de am gasit abia 2 pachete ratacite printre zeci de pachete?fericita le-am cumparat si acasa ,stupoare;codul promotional se gaseste pe acele mici pliante lipite de pachet.Acum vine intrebarea,nu cumva se dezlipesc voit acele mici pliante de pe pachete,ca altfel nu se explica de ce nu sunt inca pe piata budincile promotionale.As dori ca pe viitor aceste promotii sa aibe mai multe elemente de siguranta(cum erau de exemplu codurile din interiorul pachetului),pentru ca noi cei corecti sa nu mai cadem de fraieri.Particip de mult timp la promotiile Dr.Oetker si in afara de sort si carte de retete prajituri,nu am castigat nimic,cu toate ca am participat cu destule SMS-uri.Inca o data intreb;este corect ca la o promotie in care premiile sunt destul de consistente sa existe o asemenea posibilitate de fraudare prin simpla dezlipire de pe pachete a micutelor pliante cu coduri promotionale?Multumesc si stept raspuns de la moderator.Succes participantilor care sunt corecti...dar oare cati sunt aceia...
gabriela (giurgiu) in 17 martie 2010, 21:07
in Giurgiu la Sigma nu la Sima se gasesc produse dar eu cand am cautat nici acolo nu avea o sa merg din nou poate am noroc de data asta pe viitor sper sa apara produsele putin mai devreme de inceperea promotie
Ada (Bucuresti) in 18 martie 2010, 11:21
Primii castigatori cand apar? Mersi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 martie 2010, 14:10
Draga Ada, le-am transmis organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim in curand lista primilor castigatori pentru publicare.
gabriela (constanta) in 18 martie 2010, 19:56
am trimis si eu codul unic de pe un ambalaj si am primit imediat raspuns spre uimirea mea scria ca nu am trimis codul de 7 cifre dar am verificat si era corect nu m ai am incredere in nici un concurs
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 martie 2010, 20:18
Gabriela, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui care era produsul, care erea codul inscriptionat pe eticheta, numele si prenumele tau, plus un numar de telefon la care sa te poata contacta, la nevoie, organizatorii. Vom lamuri impreuna situatia.
Ada (Bucuresti) in 19 martie 2010, 11:53
Interdictia de a trimite mai mult de 30 sms-uri pe zi nu ajuta la nimic. Cei cu multe telefoane vor rezolva problema trimitand cate coduri doresc de pe cate telefoane doresc. Am vazut lista cu primii castigatori si rezulta foarte clar din ea cam in ce judete s-au gasitr amabalajele promotionale. Bineinteles apare si un nume celebru...ar fi putut lipsi :)
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 24 martie 2010, 19:18
Felicitari castigatorilor!E bine ca se arata nr de coduri inscrise in total de fiecare, asa se inchide gura invidiosilor care tot carcotesc ca se castiga doar cu foarte multe coduri, de ordinul sutelor sau miilor.S-a vazut clar ca se poate castiga si doar cu un singur cod.
Eniko (Sarmasu) in 25 martie 2010, 15:34
La Targu Mures se gasesc ambalaje promotionale???
besenyei (cluj-napoca) in 25 martie 2010, 18:48
PROBLEME CU VALIDAREA CASTIGATORILOR!!!!! Ce se intampla daca ambalajele castigatoare nu ajung la destinatie? Cine raspunde daca se pierde coletul sau plicul cu Posta Romana? La acest concurs nu se poate trimite recomandat plicul sau coletul la O.P. 71 - C.P.1 pentru ca nu este cine sa semneze pentru ridicarea plicurilor! Eu am castigat la acest concurs da mai trebuie sa mai trec un hop pana primesc si bani, adica posta romana!!! Sunt foarte multe cazuri cand nu ajunge coletul cu posta romana . Va rog sa gasiti o alta modalitate de validare a castigatorilor!!!!
Chiriuc (bucuresti) in 27 martie 2010, 12:14
Azi am cumparat 20 de pachete participante la promotie si cand am dorit sa introduc codurile,7 dintre ele deja fusesera introduse.Ar fi fost bine ca acele coduri sa se afle in interiorul ambalajelor pt ca se pare ca unii sunt atat de tampiti incat cred ca pot castiga ceva, fara sa li se ceara codul pt a fi validati.ca sa nu mai vb de faptul ca acele coduri pot fi f usor dezlipite de pe pachete...dar cred ca era cineva prin preajma si nu a putut sa le dezlipeasca, din moment ce a trimis 7 coduri dar nu le-a dezlipit de pe pachet, sa le ia...chiar mi-ar placea ca pt marele premiu sa fie sunat acela care a facut chestia asta....
Chiriuc (bucuresti) in 27 martie 2010, 12:27
Sau poate o fi vreo eroare din sistem? Dar daca ar fi asa, de ce mi-ar da pe mobil ,,cod deja inscris''???
geanina (Braila) in 29 martie 2010, 22:20
Eu sunt din Br si am gasit la XXL(Penny Market). Insa, inca din momentul in care puneau marfa la raft, fluturasii lipiti de plic lipseau. Asa ca...vor fi multi castigatori din magazinele participante. Bafta lor!
Ada (Bucuresti) in 30 martie 2010, 00:51
Am trimis un mesaj care nu apare. Nu stiam ca pe acest site exista cenzura. Acum stiu.
() in 30 martie 2010, 14:40
Cand se vor afisa castigatorii..ca deja extragerile au inceput si unde putem afla lista?
georgeta (bucuresti) in 30 martie 2010, 14:42
eu am cumparat produse promotionale respectiv budinca ,de la cora militari fara probleme si am si pregatit mai multe sortimente si sunt foarte incintata se prepara foarte usor si sunt foarte gustoase ca de altfel toate produsele de la dr oetker, succes.
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2010, 10:42
Draga Ada, cred ca ne-am lamurit cu privire la cenzura in pagina unei alte promotii. Daca doresti sa discutam despre regulile site-ului nostru, te invit pe forum, la sectiunea "Bune si rele despre Infopromotii.ro", astfel incat sa pastram acest canal pentru intrebarile si raspunsurile despre promotia Dr. Oetker.

Draga Amalia, castigatorii desemnati pana acum au fost publicati in sectiunea "castigatori" de pe site-ul nostru, la lista aferenta acestei promotii (o vei regasi in lista ordonata alfabetic, dupa initiala titlului campaniei) sau poti copia aceasta adresa in bara browser-ului tau:
http://www.infopromotii.ro/Castigatori/Promotie-Concurs-Dr-Oetker-Un-desert-pentru-fiecare-un-castig-dulce-pentru-toti-438.html

Spor la premii tuturor!
anisoara (cernavoda) in 31 martie 2010, 19:41
Nu am castigat si cred ca nu avem nicio sansa in acest concurs...pur si simplu sunt numai budinci fara autocolantul participant,lipsesc cu desavarsire si ma bucur ca ,copii cand zaresc cate un ambalaj promotional caruia i-a ramas din intamplare autocolantul lipit.Eu zic ca este FRAUDA din start ,odata ce isi permit sa dezlipeasca acele zise coduri unice....Rog organizatorii sa gaseasca alte modalitati(coduri TIPARITE pe ambalaje,nu LIPITE) de promovare a produselor care participa in viitor la alte promotii.ROG moderatorii sa transmita aceste nereguli cu participarea produselor promotionale care nu exista.....Daca au uitat totusi,TRAIM IN ROMANIA,asta e !
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 09:47
Draga Anisoara, organizatorii ne-au transmis pentru tine ca exista si produse fara sticker pe piata, iar asta nu inseamna ca le-au fost dezlipite sticker-ele. In cazul in care cineva se inscrie fara sa cumpere produsul, nu va fi validat daca nu prezinta ambalajul in original cu sticker. Asadar, cauta produse promotionale in alte magazine si inscrie-te.
Cipri (IS) in 07 aprilie 2010, 11:23
Se actualizeaza lista de castigatori?E cam in urma :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2010, 17:27
Salut, Cipri! Ii vom intreba pe organizatori daca au mai aparut castigatori de publicat si revenim cu un raspuns pentru tine.
Ada (Bucuresti) in 09 aprilie 2010, 12:47
@Cipri : gasesti lista de castigatori actualizata pe site-ul oficial al promotiei : http://www.promotii-oetker.ro/un_desert_pentru_fiecare/castigatori.htm
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 aprilie 2010, 13:54
Dragii nostri, am actualizat lista castigatorilor. Spor la premii!
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 12 aprilie 2010, 10:53
Buna ziua.Am scris acum cateva zile un comentariu in care aveam si niste intrebari pentru organizatori, dar nu am primit niciun raspuns din partea dvs si nici nu imi vad comentariul aici.Poate nu l-ati primit...revin pe scurt doar cu intrebarile: in cazul in care am fost sunata pentru un premiu dar nu am raspuns la telefon, voi mai fi rechemata sau trebuie sa sun eu sa intreb? Apoi,premiul cui se da, atunci cand am inscris si eu si sotul meu codul?Adica se extrage numarul de telefon si in cazul asta premiul i se da doar unuia dintre noi, sau se extrage codul si premiul se imparte? Multumesc anticipat pentru raspuns.
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 12 aprilie 2010, 12:12
Referitor la numarul de telefon, am fost sunati de pe un numar ce incepe cu 037 iar acum, cand am dorit sa sun eu, suna dar nu raspunde nimeni. Daca se poate ca organizatorii sa lase un numar normal apelabil pentru a suna...multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 aprilie 2010, 12:18
Draga Daniela, am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa primim in curand raspunsuri pentru tine.
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 12 aprilie 2010, 14:05
S-a lamurit misterul numarului cu 037. Era din centrala de la o firma de termopane :-)) asa ca poate saptamana viitoare ma suna Dr.Oetker. Astept totusi raspuns la cea de-a doua intrebare, in legatura cu impartirea premiului.Multumesc si numai bine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 aprilie 2010, 15:02
Draga Daniela, organizatorii ne-au transmis pentru tine urmatoarele clarificari:

"1. Noi, organizatorii avem un numar "normal apelabil" la care putem fi contactati: 0248 507 005
2. Se extrage o inscriere, din baza de date. Unei inscrieri ii este aferent un singur numar de telefon. Persoana care a trimis mesajul de pe acel telefon este castigatorul premiului daca face dovada detinerii ambalajului in original cu cod."
Gabi (Bucuresti) in 13 aprilie 2010, 09:26
Buna. Am o rugaminte la cei care au castigat deja si citesc mesajul meu : imi puteti spune, va rog, de pe ce numar de telefon ati fost sunati si cand (chiar in ziua extragerii, a doua zi, etc). Eu m-am inscris la aceasta promotie pe parcursul mai multor zile si am acumulat deja peste 150 de inscrieri. Din pacate, insa, cateva dintre coduri/ambalaje nu le mai am ptr ca, din greseala, dupa ce am folosit continutul, le-am aruncat la gunoi :(... Cei care ati castigat si ati avut mai multe inscrieri decat numarul maxim necesar (peste 27) cate ambalaje v-au fost cerute ptr validare : doar 27 dintre ele, care vreti voi (asa cum am inteles eu din regulament) sau a trebuit sa trimiteti toate ambalajele inscrise pana atunci in promotie, desi numarul lor era mai mare de 27? Va intreb acest lucru ca sa stiu ce se va intampla in cazul in care as castiga un premiu zilnic, eu nemaiavand 15 ambalaje cu codurile ataste pe care... le-am aruncat. Poate administratorii ma ajuta sa primesc o lamurire si din partea organizatorilor.Pe scurt, daca in momentul in care as castiga un premiu zilnic as avea, sa zicem, 200 de inscrieri , ar trebui sa trimit toate cele 200 de ambalaje ptr validare, sau va fi suficient sa trimit 27 dintre ele? In plus, ii rog sa ii intrebe pe organizatori daca ptr validarea marelui premiu este necesara trimiterea doar a codului castigator (asa cum am inteles eu din regulament), sau a tuturor codurilor trimise de participant pe parcursul intregii promotii. Va multumesc.
Chiriuc (bucuresti) in 13 aprilie 2010, 10:10
Buna Gabi.Eu am fost sunata de pe un nr de mobil in Vodafone si apoi am vb cu o dna ce are un nr in Cosmote sau Orange, nu ma prea pricep la retele, oricum niciun nr care sa inceapa cu 037 sau mai stiu eu ce, asa cum am citi undeva mai sus. Nu o sa postez nr aici pt ca nu cred ca e corect. In ceea ce priveste ambalajele, daca ai inscris de pe nr tau 150 de coduri, din pacate pt tine trebuie sa trimiti TOATE cele 150 ambalaje.In ceea ce priveste marele premiu, din regulament se intelege clar ca trebuie sa trimiti DOAR codul iesit castigator.Acum roaga-te sa nu te sune pt vreun premiu saptamanal, ci pt cel mare, si sa ai si codul.
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2010, 11:34
Draga Gabi, organizatorii ne-au transamis pentru tine urmatoarele precizari:

"Pentru validarea premiului zilnic nu este nevoie de mai mult de 26 de coduri, dar aceste coduri trebuie contina neaparat codul extras. Fara codul extras premiul nu este validat.
La Marele Premiu, validarea se face doar pe baza codului unic extras.
Atentie, prin codul unic vom intelege - asa cum mentioneaza regulamentul - ambalajul cu ecticheta promotionala in original."

Spor la premii tuturor!
Chiriuc (bucuresti) in 13 aprilie 2010, 12:55
Inseamna ca am inteles eu gresit....se mai intampla. :-)
anisoara (cernavoda) in 13 aprilie 2010, 16:44
Multumesc moderator si organizatorilor pentru raspuns,eu oricum am participat la concurs ,cu un numar de pachete promotionale ce se icadreaza in normalitate(sa zicem,maxim 25 de pachete,nu stiu exact)dar frauda in aceasta promotie e simpla, stikerele se lipesc pe pachete la fel de usor ca si atunci cand le dezlipesti,oricum raman la parerea mea;era mai simplu si corect un cod tiparit pe pachet sau in interiorul lui...si atunci lumea era fericita si sigura ca nimeni nu frauda.Spor la premii!
Gabi (Bucuresti) in 13 aprilie 2010, 18:51
@Chriuc : multumesc ptr raspuns. Nici nu e necesar numarul propriu-zis, ma interesa in special daca se suna de pe numar ascuns, si ma bucur ca nu este asa, ptr ca nu raspund niciodata la apelurile anonime. Inca ceva : te-au sunat exact in ziua extragerii? (P.S. : numerele de Cosmote incep in general cu 076/078, iar cele de Orange cu 074/075) @Moderator : multumesc ptr raspuns si mai ales ptr promptitudinea cu care l-am primit. Le doresc mult succes tuturor celor care participa la aceasta promotie...cu gust (si la propriu, si la figurat)
Gabi (Bucuresti) in 13 aprilie 2010, 19:34
Sunt de acord cu Anisoara. Acele stickere pot fi dezlipite foarte usor, furate fara a se plati nimic ptr ele si ulterior atasate la oricare alt ambalaj... Un cod tiparit in interior este si in opinia mea singura solutie impotriva celor necinstiti. Eu am cumparat pana acum aproximatiov 200 de produse, dar le-am gasit destul de greu, fiind de fiecare data nevoita sa caut pe raft sa le gasesc pe cele care aveau atasate stickerul promotional. Daca nu voi castiga nimic, voi avea, totusi, o rezerva dulce pentru mult timp de aici inainte. Cu un pic de imaginatie aceasta budinca poate fi folosita in multe feluri ; am vazut chiar ieri intr-o emisiune culinara de pe postul Acasa Tv o reteta pe cat de simpla, pe atat de ingenioasa si de efect (in loc de lapte se folosea suc de portocale; dupa ce se racea in frigider, budinca se taia in bucati mici care se treceau prin alune/nuci pisate sau nuca de cocos) Cu prima ocazie o voi incerca.
Gabi (Bucuresti) in 16 aprilie 2010, 15:32
@besenyei (cluj-napoca); am inteles din comentariul tau ca esti unul dintre castigatori (felicitari!). Cand ai fost sunat? Chiar in ziua extragerii,a doua zi, la cateva zile distanta, etc?
gheza (arad) in 17 aprilie 2010, 23:21
Si-au gasit si cei de la Oetker sa incerce sa regleze greselile din regulament taman acum, la ,,spartul campaniei'' cand mai sint doar 2 saptamani. Au pornit de la inceput cu stangul, incepuse promotia si nu se gaseau produsele decat in anumite orase, eu am gasit in Arad la vreo saptamana de cand incepuse cu reclama.Apoi codurile astea care se dezlipesc foarte usor, daca erai atent gaeai coduri pe jos prin magazin, asta ca sa va faceti o idee despre cum sta treaba cu lipirea lor. Apoi chestia ca puteai sa trimiti acelasi cod de pe mai multe telefoane. Nu-i bai, cine a avut ochi si minte sa citeasca cum trebuie regulamentul a putut sa profite de la inceput de asta.Recunosc ca si eu am profitat. Dar ma mir ca taman acum s-au gandit sa schimbe asta.Poate ca la o viitoare promotie vor fi mai bine pusi la punct.
vlasceanu (gugesti) in 18 aprilie 2010, 15:40
am castigat deja,premiul este in curs de validare si as fi vrut sa mai inscriu niste coduri dar,spre stupoarea mea,nu am mai gasit nici un ambalaj cu cod promotional!astept premiul sa ma pot bucura de el si urez tuturor bafta!pt.Gabi:am fost sunata in data de 7 apr si sunt castigatoarea din 31 apr.din cate stiu se fac extrageri saptamanale,adica o data pe saptamana se extrag castigatorii pt. 7 zile.pa
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 18 aprilie 2010, 17:57
Nu ar fi mai bine sa se trimita castigatorilor un mesaj pe mobil, asa cum se trimite la maggy,joe si nesquik? parca aici chiar nu se vrea sa se dea premiul celui extras.daca nu esti atenta, nu esti in tara sau esti in vreun loc fara acoperire sau esti in afara tarii si nu poti utiliza telefonul personal, din varii motive, ai ratat apelul si pierzi castigul.
Erzsebet (Zalau) in 18 aprilie 2010, 22:21
pt.vlasceanu(gugesti),ai cam facut o eroare ,azi este 18 apr.2010,cum ai fost sunata in 7 aprilie pt. un castig din 31 aprilie,....aprilie are 30 de zile ,pana la sfarsitul lunii mai sunt 12 zile...scuza-ma pt.observatie.
Gabi (Bucuresti) in 18 aprilie 2010, 22:53
@vlasceanu (gugesti): felicitari pentru premiu si multumesc pentru raspuns. @Moderatori : daca nu raspunzi, sau ai telefonul inchis, etc, ce se intampla? Se face un singur apel catre castigator? Sau este apelat de mai multe ori, si daca da...de cate ori? Multumesc inca o data pentru un eventual raspuns din partea organizatorilor.
Gabi (Bucuresti) in 19 aprilie 2010, 13:06
Mai am o intrebare : cei care au trimis un cod de pe toate telefoanele pe care le au, participa de tot atatea ori al extragere?!?!?! Adica daca cineva a trimis un singur cod de pe 100 de telefoane are la tragerea la sorti 100 de sanse?!?!? Si daca a avut 100 de coduri pe care le-a trimis de pe 100 de telefoane va avea la tragerea la sorti 10000 de sanse?!?!? Nu mi se pare normal, cu atat mai mult cu cat intre timp ati schimbat regulamentul. Este obligatoriu ca la tragerile la sorti fiecare cod unic sa aiba o singura sansa, si in acest fel toata lumea sa aiba o singura sansa ptr un singur produs cumparat...altfel faceti o discriminare incredibila intre participanti, iar competitia nu mai este a produselor participante, ci a telefoanelor. E foarte bine ca v-ati reparat eroarea, dar va rugam sa reparati si consecinta ei : stabiliti prin regulament ca fiecare cod trimis are la tragerea la sorti o singura sansa, indiferent de pe cate telefoane a fost trimis. Altfel, modificand regulamentul nu ati facut decat sa ii avantajati pe cei care au trimis deja codurile de pe x telefoane si in acest moment ii discriminati pe cei care cumpara si nu mai pot trimite decat de pe un telefon. Pentru ca totul sa fie corect pana la capat este obligatoriou sa stabiliti prin regulament ca la tragerile la sorti fiecare cod va participa O SINGURA DATA, INDIFERENT DE PE CATE TELEFOANE A FOST TRIMIS. In acest fel nu mai discriminati pe nimeni si fiecare va avea sanse in functie exclusiv de numarul de produse cumparate, nu de pe cate telefoane a trimis codurile. Astept raspuns si va rugam sa oferiti sanse egale tuturor, nu sa ii avantajati pe cei care au reusit sa se inscrie deja de mii/zeci de mii de ori cumparand doar cateva produse in timp ce noi cei care cumparam produse si le trimitem de pe un singur telefon ramanem cu sanse infime comparativ cu acestia. Multumesc.
Gabi (Bucuresti) in 19 aprilie 2010, 14:00
Sunt nerabdatoare sa primesc raspuns la intrebarile din comentariul meu anterior ca sa stiu daca mai are rost sa cumpar vreun produs si sa si inteleg cat mai clar cum am irosit banii degeaba cumparand pana acum produse, sa-mi fie invatatura de minte pentru altadata. Pentru ca daca eu care am cumparat 200 de produse am 200 de sanse la tragerea la sorti in timp ce altcineva care a cumparat tot 200 de produse, dar a trimis cele 200 de coduri de pe 100 de telefoane diferite, are 20.000 de sanse la extragere, inseamna ca nu am facut decat sa arunc degeaba banii pe fereastra si nu mai are sens sa cheltuiesc nici macar un leu cumparand alte produse si ca de fapt aceasta promotie este o dezamagire pentru cei ca mine care cumpara produse si trimit codurile de pe un singur telefon asa cum este normal...E clar ca daca scenariul descris de mine mai sus este valabil si ca daca un cod unic participa la extragere de tot atatea ori de cate ori a fost trimis de pe telefoane diferite ... nu am nici o sansa si nu am avut niciodata sanse in adevaratul sens al cuvantului...Nu inteleg de ce i se mai spune cod unic....
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 aprilie 2010, 15:47
Draga Gabi, am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa primim in curand un raspuns.
Spor la premii tuturor!
Anca (Cluj Napoca) in 19 aprilie 2010, 16:39
Eu consider ca ar fi corect ca cei care s-au inscris cu aceleasi coduri pe mai multe tel. sa fie chiar eliminati din concurs. Degeaba la validarea premiului cel mare vor cere doar celui care are codul original (evident) sa-l trimita, ca doar afacerea familiei n-a avut de suferit. Scopul tot a fost atins! Probabil ca ar trebui si noi, consumatorii sa fim despagubiti, deoarece aceasta este chiar o frauda!
gheza (arad) in 19 aprilie 2010, 17:17
Dna din Bucuresti are dreptate dar regulamentul a fost gresit de la inceput. Acolo se scrie ca un cod da o sansa unui participant si nu poate fi inscris de 2 ori pe acelasi nr de tel.Asa ca eu l-am pus 1 data pe nr meu, l-a pus si nevasta pe al ei, tot 1 data.Deci regulamentul s-a respectat. Acum nici mie nu mi se pare normal ca daca castig premiul mare si ies si eu si nevasta cu acelasi cod, sa nu se puna. In actul 2 scrie ca e castigator ala care are codul in original.Deci s-o descalifice pe nevasta si iau eu banii. Dar hai sa iti spun ca eu am auzit ca angajatii de la Real din Arad isi bagau si ei codurile si apoi le lasau sa le cumpere prostii. Pai acum e bine sa se dea premiul mare la cel cu codul in original ca daca un cod cumparat de mine fuse bagat de altul si am iesit si eu si ala, atunci eu castig ca am codul, nu ala.Nu vreau sa platesc pt greseala lor din regulament.Daca nu s-a gandit nimeni la gaselnita asta, asta-i baiul lor, nu al meu.
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 19 aprilie 2010, 17:51
Rog moderatorul sa-mi dea pe post ceea ce voi scrie aici pt ca este foarte important. In data de 24 martie am scris un mic comentariu prin care felicitam castigatorii. In acelasi comentariu atentionam ca din greseala am bagat si eu si sotul meu acelasi cod, eu pe numarul meu, sotul pe numarul lui, si nu mi-a dat niciun mesaj de eroare, nu mi-a venit niciun mesaj de tipul ,,acest cod a mai fost folosit'', ci mi-a venit si mie si sotului mesajul de intrare in campanie. Atentionam moderatorii in legatura cu acest fapt si intrebam ce se intampla. Moderatorul a postat aici doar prima parte a comentariului meu, cea in care ii felicitam pe castigatori, si mi-a scris pe email ca a gasit de cuviinta ca prima data sa atentioneze pe cei de la Dr.Oetker de ceea ce aflasem eu, din greseala, pentru ca in cazul in care era eroare de la ei, sa nu li se blocheze sistemul cu coduri duplicat. A doua zi, Dr.Oetker a raspuns printr-un comentariu pe care acum nu il mai gasesc aici postat si care evident ca a fost sters de Moderator. Rog Moderatorul sa gaseasca in arhiva lui acel comentariu si sa-l scrie din nou aici ca sa il vada toti, pentru ca eu nu sunt mincinoasa. In raspuns se scria clar ca mesajul de eroare se da DOAR DACA UN COD A FOST INSCRIS DE 2 ORI PE ACELASI NUMAR DE TELEFON,deci faptul ca eu si sotul am inscris acelasi cod pe numerele noastre este in regula. De atunci, si eu si sotul am mai bagat cam vreo 20 sau 25 de coduri pe ambele numere pentru ca era LEGAL, legalitate data de regulament. Acum nu e normal ca daca iese un cod castigator din cele inscrise, sa nu fim validati, eu sau sotul.Ar fi trebuit ca de atunci sa se scrie clar ca nu e voie si sa se modifice de atunci regulamentul prin actul aditional 2. Nu stiu de ce au lasat asa daca se putea ca de la inceputul campaniei sistemul lor de sms sa permita unui cod sa fie inscris doar o data, indiferent de telefon. Adica il inscriu eu si daca din greseala a luat si sotul plicul, sa-i dea mesaj cu ,,acest cod a fost inscris''.Nu cred ca era atat de greu din moment ce acum au facut schimbarea asta.Si eu sunt curioasa cum vor face pentru premiul cel mare.
gheza (arad) in 19 aprilie 2010, 19:36
Nu pot elimina din concurs pe nimeni pentru ca ei au facut regulamentul, nu noi, consumatorii.Cred ca si ei urmeaza un regulament pe care trebuie sa il respecte.Daca ei au lasat ca sa se poata scrie un cod pe mai multe tel, nu au cum sa nu il mai respecte acum.
Gheorghe (Bucuresti) in 19 aprilie 2010, 21:06
Are dreptate Gheza. Eu nu am stiut, nici mi-a dat prin minte sa incerc sa trimit acelasi cod macar de pe 10 telefoane, ca nu am 100. Imi pare rau, nu am fost atent, suport consecintele. Poate ca ceea ce se pare ca au facut unii e imoral, sau e daunator, sau ingrasa, dar daca e (a fost) regulamentar, este . . . in regula. Este o competitie in care castiga cei mai buni, se vad destui castigatori cu 1, 2 sau 3 coduri si acestia sigur nu au trimis 1 cod de pe 100 de telefoane, pur si simplu au trimis un cod de pe un telefon! Succes tuturor, cu Dr. Oetker!
Andreea (Bucuresti) in 19 aprilie 2010, 21:35
Acum inteleg si eu de ce nu am castigat, desi am trimis foarte multe coduri, aproape zi de zi : pentru ca existau persoane care trimiteau acelasi cod de pe telefoanele intregii familii, avand tot atatea sanse la tragerea la sorti.. Nu comentez daca acest lucru este sau nu corect; atata timp cat era in conformitate cu regulamentul e ok. Dar ce faceti dumneavoastra acum???? Faceti diferentiere intre cei care s-au inscris pana acum si au profitat de aceasta oportunitate si cei care se vor inscrie de acum inainte?!?!?!? Asta nu mai e ok. Nu am nici urma de indoiala ca unii dintre castigatorii premiilor zilnice au castigat si pentru ca si-au multiplicat in acest fel sansele la extrageri. Ok, era conform regulamentului. Dar de ce le negati celor care se inscriu de aici inainte aceeasi sansa?!?!?!?! In plus, ce facem cu extragerea finala? Vreti sa spuneti ca cine a reusit sa se inscrie conform vechiului regulament cu un cod de pe toate telefoanele din familie (mama, tata, bunica, matusa, purcel, etc) ramane cu TOATE acele sms-uri inscris in extragerea finala?!?!?!? Adica fiecare sms trimis de pe fiecare telefon in parte reprezinta o sansa la tragerea finala, desi toate acele sms-uri contin acelasi cod?!?!?! N-ar fi o problema daca acest lucru ar fi posibil si acum. Dar, conform anexei, nu se mai poate. Asa ca...imi pare rau, cu tot respectul, dar aici deja vorbim despre incorectitudine. De fapt discriminare, cum spunea altcineva inaintea mea. Daca un cod participa la extragerea finala de tot atatea ori de cate ori a fost inscris de pe diverse telefoane inseamna ca nu puteti mentine acea anexa. Pentru ca incalcati drepturile participantilor care se inscriu de aici inainte. Adica Vasilica va cumpara azi 10 pachete de budinca si va putea sa trimita fix 10 sms-uri, avand tot atatea sanse la tragerea zilei si la tragerea finala, asta in timp ce "Georgica" a cumparat si el tot 10 budinci saptamana trecuta, dar a trimis cele 10 coduri de pe 10 telefoane din familie si a avut 100 de sanse la extragerea zilei si va avea 100 de sanse la tragerea finala?!?!?! Pai aici este discriminare intre sarmanul "Vasilica", cel care se inscrie azi, si "Georgica", cel care a avut "privilegiul" de a se inscrie cu cateva zile inainte... Pur si simplu nu puteti face asa ceva. Nu puteti pune in aplicare acea anexa. Pentru ca nu mai aveti cum sa oferiti aceleasi sanse tuturor participantilor la promotie. Atata timp cat deja majoritatea extragerilor premiilor zilnice au avut deja loc conform vechiului regulament, nu le puteti nega celor care vor participa la extragerile zilnice ramase sa aiba aceleasi drepturi. Chiar daca, sa presupunem, ati face asa cum cere doamna Gabi, ca un cod sa participe o sigura data la tragerea la sorti finala, indiferent de pe cate telefoane a fost trimis, tot degeaba ar fi, ptr ca in cadrul extragerilor premiilor zilnice nu mai puteti face egalitate intre sansele celor care au participat pana acum si cei care se inscriu de acum inainte. In plus...modificarea din mers a regulamentului e dovada de neseriozitate. Atunci cand produsele nu se gaseau decat in cateva magazine din tara si practic nu aveam cu ce participa si vi s-a cerut sa modificati regulamentul...nu ati vrut, ca deh...un regulament nu se modifica din mers...dar acum o faceti, avantajand participantii vechi fata de cei noi....Pur si simplu nu puteti face asta, acea anexa trebuie anulata ptr ca incalca drepturile celor care se inscriu in cele 2 saptamani ramase din promotie. Nu credeam ca voi posta vreodata vreun comentariu la vreo promotie, dar uite ca ati reusit sa ma revoltati in asemenea masura incat ... am postat un mesaj enorm :))))Premiile sunt multe si importante, nu se poate sa oferiti 15.000 dce euro cuiva doar pentru ca a reusit sa se inscrie cu 2 zile inaintea altcuiva si a avut mult mai multe sanse la extragere desi a cumparat acelasi numar de budinci...Si cu asta am incheiat si recunosc ca sunt foarte curioasa cum o s-o scoateti la capat. Pentru ca, repet, acea anexa pur si simplu nu o puteti mentine.
ROXANA (BUCURESTI) in 19 aprilie 2010, 23:39
Am si eu o curiozitate. cum se face ca numele STANCA - din CONSTANTA, cistiga la toate promotiile posibile ?
() in 20 aprilie 2010, 00:31
Eu cred ca Oetker si-a dat cu stangu-n dreptu cand a dat acel act aditional nr.2 pt ca multi dintre noi si-au dat seama ca se putea inregistra un cod de mai multe ori abia dupa ce l-au citit. Asta imi aduce aminte de un domn care castiga de multe ori, pe numele lui Boulescu si care nu mai retin bine unde am citit,aici sau pe alt site, declara ca la un concurs a luat toate premiile el si familia lui pt ca a citit cu f mare atentie regulamentul si nu stiu ce chichita era acolo si numai el si-a dat seama de asta. Eu am trimis vreo 10 coduri unice.Daca as fi citit mai cu atentie regulamentul,recunosc ca le-as fi trimis si de pe alte nr. Nu cred ca invalidarea codurilor multiple este solutia in acest caz. Nimeni nu trebuie sa se simta inselat pt ca regulamentul a fost la vederea tuturor si toti ar fi putut sa profite de faptul ca lasa liber inregistrarii multiple. Poate ca Gabi(Bucuresti) si Anca (Cluj Napoca) nu au fost atente si nu au observat acest fapt, dar alti participanti au observat si s-au comportat ca atare. Daca ar fi sa gasesc vreo vina ar fi a celor de la Oetker. Nu stiu cine se ocupa cu promotiile, dar se puteau baga codurile in ambalaj, cum a fost la cartofii Lay´s. Eu am cumparat peste 300 de pungi dar am castigat intr-o zi premiul de 2000 de euro. Acolo nimeni nu a contestat nimic: codul era in punga de cartofi si trebuia sa cumperi punga ca sa ai codul. Pe cand aici, oricine putea sa smulga eticheta de pe punga fara a cumpara produsul. Acum nu cred ca se va schimba ceva in regulament pt ca prin actul aditional nr.2 ei tocmai invetereaza schema cu trimiterea codurilor multiple. Cred ca s-a dorit raspuns pt Daniela (Buciumeni) care se intreba cui se da premiul, daca premiul se dubleaza in cazul ei si al sotului sau se imparte. O intrebare mai mult decat pertinenta in conditiile date. Acum, ca o mica gluma, dupa citirea ultimului act, o sfatuies sa puna repede mana pe codul castigator si sa-l trimita in numele ei ca sa nu mai imparta banii cu sotul.mai ales daca au si conturi comune...Mult succes tuturor in continuare.
erzilia (suceava) in 20 aprilie 2010, 02:05
Cei care au organizat aceasta promotie au gresit regulamentu de la inceput,spunand ca un cod unic se poate trimite de pe mai multe nr.de tel.si ca in caz de castig va fi validat cel care are codul respectiv.Chiar si moderatorul de la infopromotii a postat un comentariu in care scria acest lucru...imi amintesc foarte bine asta,numai ca azi cand am dat inapoi sa citesc toate comentariile acela nu mai era:(.Acel comentariu a fost postat de moderator pe data de 27sau 28martie in urma sesizarii facute de Chiriuc(Bucuresti)care spunea ca a cumparat X produse participante dar unele dintre codurile promotionale erau deja trimise ...(scria clar un cod poate fi trimis de pe mai multe nr.de tel...).Si eu am trimis de proba un sigur cod de pe numarul meu si al sotului meu ca sa vad ce se intampla si am primit sms ca sunt inscris in promotie,fapt ce o contrazicea pe d-na Chiriuc la vremea respectiva(dansa spunea ca a gasit coduri promotionale pe care le-a trimis si a primit raspuns cum ca acestea au mai fost trimise).Si saptamana trecuta sotul meu din greseala a trimis un cod pe care eu il trimisesem cu o zi inainte si a primit raspuns ca acel cod a mai fost trimis. Concluzia este ca a fost o perioada cand sa putut trimite acelasi cod de pe mai multe nr.de tel.si alta perioada cand nu se mai putea face acest lucru.Nu este corect ca regulamentul sa se tot schimbe pe parcurs,normal ar fi fost ca acel cod promotional sa se poata inscrie in promotie o singura data(de pe un nr.de tel.).Acuma daca se poate sa se stearga din baza de date toate codurile promotionale care sunt trimise de mai multe ori,lasand fiecare cod inregistrat o singura data...asa mi se pare a fi cel mai corect.
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 20 aprilie 2010, 09:10
@Gabi(Bucuresti): eu nu am stiut de la inceput ca pot trimite de pe 2 telefoane, de asta am crezut ca este vreo greseala si am anuntat Moderatorul de aici. Ulterior, in urma raspunsului dat de Dr.Oetker am mai citit cu atentie regulamentul si mi-am dat seama ca este in regula. Eu am trimis doar cateva coduri duble de pe 2 telefoane ,nu de pe 100 de telefoane si am facut acest lucru pentru ca era mai simplu sa car 30 de budinci decat 60.Daca faci un calcul simplu, nu poti trimite un cod de pe 100 de telefoane pentru ca ai plati mai mult factura la telefon decat daca ai cumpara mai multe budinci. Si in cazul asta e mai convenabil sa trimiti 100 de coduri pe 2 telefoane decat 2 coduri pe 100 de telefoane. Plus ca nu ai cum sa ai atatea telefoane si sa iti cumperi cartele tot te costa mai mult, asa ca preferi sa cumperi budinci, macar mananci ceva dulce la final. Sunt sigura ca cei care au trimis coduri duble au trimis ca si mine, doar in cadrul familiei, adica sot sau sotie, mama sau tata.
Chiriuc (bucuresti) in 20 aprilie 2010, 12:53
Pt Erzilia: intr-adevar am facut o sesizare cum ca imi dadea cod deja inscris, am vb cu o dna care mi-a spus ca uneori nu vine imediat mesaj de raspuns,confirmarea ca am fost inscrisa in campanie si ca le-am inscris eu de 2 ori.Si fiind vb de acelasi tel, normal ca mi-a dat mesajul cu ,,acest cod a fost inscris´´.
() in 20 aprilie 2010, 14:35
Am citit cu interes parerile celor de aici si am ajuns la concluzia ca unii au trimis coduri duplicat, altii nu si-au dat seama ca se poate si au trimis coduri unice.Si eu sunt de parerea Andreei,nu se poate face acum discriminare intre cei care deja au trimis si cei care vor trimite. Mai ales ca s-a vazut clar ca se poate castiga si cu un cod,adica daca nu ai noroc, poti sa trimiti si 1000 de sms ca degeaba.Cat despre stergerea codurilor multiple, asta chiar ca contravine regulamentului creat de ei. Plus ca daca e asa cum spunea Ghezea din Arad si unele coduri au fost bagate de angajatii magazinului, de unde stii tu care numar apartine cumparatorului si care apartine altuia care nu a cumparat produsul. Eu sunt pentru scoaterea actului aditional nr.2 si lasat regulamentul asa cum a fost si pana acum.
Andreea (Bucuresti) in 20 aprilie 2010, 16:56
Vad ca lumea comenteaza de zor (fiecare cu opinia lui),numai raspunsul organizatorilor se lasa asteptat...Cam mult, in opinia mea :(
Moderator 2 (Infopromotii) in 21 aprilie 2010, 14:11
Iata si raspunsul organizatorilor:

"Regulamentul promotiei "Un desert dulce pentru fiecare, un castig dulce pentru toti" prevede la alineatul: 3.1.3 "Fiecare cod promotional unic descoperit pe produsul participant cumparat, confera participantului dreptul de a se inscrie in Campanie o singura data. Mai multe produse participante cumparate inseamna mai multe coduri unice diferite, ceea ce ii confera participantului dreptul de a a se inscrie in Campanie de mai multe ori si de a-si multiplica premiul castigat".

In acelasi timp am permis voit inscrierea unui cod si a doua oara in campanie in eventualitatea in care o persoana cumpara un produs al carui cod a fost deja inscris in promotie pe nedepret (eventual in urma unui act de vandalism realizat in magazin). Astfel cumparatorul de drept (cel care efectueaza de fapt achizitia) unui produs cu cod deja inscris nu va fi mintit de promisiunea castigului asa cum scrie pe eticheta promotionala.

Decizia de a modifica regulamentul a fost luata dupa ce am intalnit primul caz de castigator care inscrisese codurile de pe mai multe numere de telefon (speram si singurul). Am evaluat si numarul inscrierilor duplicat si am considerat ca aceasta indulgenta a regulamentului este folosita de anumiti participanti pur si simplu in scopul maririi sanselor de castig, ceea ce este nedrept. Reamintim un produs promotional cu sticker va ofera sansa de a va inscrie o singura data in promotie. Iar detinatorul unui cod unic este o persoana unica, desi detine eventual mai multe numere de telefon.

Actul Aditional Nr. 2 nu reduce sansele de castig corecte ci reduce frauda. Si, asa cum spunea regulamentul inca de la inceput, pentru marele premiu fiecare cod inscris reprezinta o sansa unica de castig. Astfel, la extragerea marelui premiu se va alege un castigator din totalitatea codurilor inscrise, indiferent de cate ori au fost acestea inregistrate in sistem, urmand ca apoi sa se descopere cine detine de drept codul unic. Fiind cod unic poate fi detinut la un moment dat de o singura persoana.

Una peste alta la afisarea castigatorilor am comunicat si numarul de coduri inscrise. Chiar daca exista persoane cu sute de inscrieri, acestea nu sunt castigatori pana in acest moment, ceea ce inseamna ca indiferent de cate coduri sau de cate ori au fost ele inscrise, sansa, norocul (sau poate fidelitatea fata de produs? :) ) este un factor important in extragerea castigatorilor.

Mult succes in continuare!"
Andreea (Bucuresti) in 21 aprilie 2010, 15:15
Intrebare pentru organizatori : daca am 2 telefoane (personal si de serviciu) pot trimite de pe fiecare in parte cate 30 de coduri DIFERITE in aceeasi zi? (adica in total 60 de coduri DIFERITE, de pe unul 30, de pe celalalt alte 30). Desi intrebarea mea ar putea fi suspectat de naivitate :), pentru siguranta as vrea un raspuns de la organizatori. Ma intereseaza si care este data exacta la care a intrat in vigoare actul aditional nr 2, ptr ca sunt curioasa sa vad care castigatori au castigat in conditiile modificarilor aduse de aceasta anexa (anexele postate de dumneavoastra nu sunt datate).Si bineinteles le multumesc organizatorilor pentru raspunsul anterior; marturisesc ca anticipasem ca aceasta va fi maniera in care isi vor redacta replica in fata suvoiului de nemultumiri...Adevarul este ca daca exista chiar si numai un singur castigator care a castigat (inclusiv) beneficiind de posibilitatatea de a trimite un singur cod de pe mai multe telefoane, iar acest castigator a fost validat (practic nu aveau cum sa nu il validase ptr ca nu incalcase regulamentul...) inseamna ca toti participantii perioadei de dupa intrarea in vigoare a anexei nr 2 sunt discrimniati pentru ca ei nu isi pot spori sansele de castig in acest fel.
vlasceanu (gugesti) in 21 aprilie 2010, 18:47
SCUZE,AM GRESIT IN COMENTARIUL DE MAI DEVREME:SUNT CASTIGATOAREA DIN 31 MARTIE!!!DACA NU SESIZA ERZSEBET GRESEALA NICI NU MI-AS FI DAT SEAMA!BAFTA TUTUROR
gheza (arad) in 21 aprilie 2010, 22:55
Asta asa e, nu putea sa nu il valideze din moment ce nu incalcase regulamentul. Ma pun in locul lui, daca as fi castigat eu si nu ma valida, in conditiile in care jucasem dupa regulament.Si sa va dau un exemplu. La Knorr suna castigator poti sa ai un talon care iti da sansa dublarii castigului. Talonul il iei dintr-o revista care cred ca se vinde ca paine calda de cand are apare cu talonul. Acum eu m-am uitat pe lista lor de castigatori si am vazut si o familie din Constanta care a castigat maxim, de 3 ori, din care de 2 ori cu talonul dar si o dna care a castigat o singura data, 100 Euro, ceea ce inseaman ca a avut un singur produs Knorr cumparat si nu a avut talon. Acum ce sa intelegem, ca cei din Constanta au fraudat din moment ce au cumparat toate produsele si au avut si talonul si dna aceea nu a avut talon, ca daca il avea lua macar 200 euro? Adica dna a fost defavorizata ca poate nu a gasit produsele sau nu a mai apucat revista cu talon? Ca am citit si in forumul lor ca multi se plang ca nu gasesc anumite produse Knorr. Fiecare cu norocul sau cum stie sa profite de ce ii da voie regulamentul.
gheza (arad) in 21 aprilie 2010, 23:01
Si ar fi bine sa se trimita mesaj pe telefonul castigatorului macar la ultima extragere, cea mare. Vine 1 mai si multi pleaca la munte, la mare sau nu raspunde la numere necunoscute, cum mai spuneau niste dne pe aici, si pot pierde vreun premiu.
Cipri (IS) in 22 aprilie 2010, 11:28
ultimii castigatori cand vor fi publicati? am vazut pe site la organizatori ca apare un castigator fara nume, fara nr de tel .... cu 200 e ar fi bine daca s-ar afisa macar un indiciu despre acel castigator stima
() in 22 aprilie 2010, 17:19
buna eu am trimes azi 21 /04/2010 4 coduri diferite din pacate este a doua oara cand patesc asa cv nu mia mai venit nici un raspuns ce se intampla????????am dat bani degeaba?pe produse ,am trimes codurile degeaba?mutumesc si ast un raspuns
Andreea (Bucuresti) in 23 aprilie 2010, 09:42
La extragerea pentru premiile zilnice participa numarul de telefon corespunzator inscrierii, sau codul inscris prin fiecare sms? Aceeasi intrebare pentru marele premiu : extragerea se face din multitudinea de numere de telefon, sau din multitudinea de coduri inscrise? Cum veti elimina din sistem duplicatele deja trimise, pentru a oferi cu adevarat o singura sansa fiecarui cod, asa cum afirmati? Din nou, desi as putea fi suspectata de naivitate, va asigur ca nu este asa. Dimpotriva. Sunt foarte atenta la detalii si cum raspunsul organizatorilor este suficient de atent elaborat incat sa imi lase mai multe semne de intrebare, am nevoie de lamuriri suplimentare din partea dumnealor.Nu m-au convins ca, intr-adevar, fiecare cod are o singura sansa si ca cei care au trimis acelasi cod de nu stiu cate ori nu vor ramane cu toate acele sanse la tragerea la sorti a marelui premiu.Cat despre castigatori, in primul rand felicitari. Apoi, daca te uiti mai atent la numele respective este facil sa identifici castigatorul cu duplicatele ce au dus la schimbarea regulamentului.
erzilia (suceava) in 23 aprilie 2010, 15:08
Buna! am trimis sms cu cod promotional azi la ora 12 si inca nu ma primit sms cum ca as fi inscrisa in promotie.:( ce se intampla? Sunt curioasa si eu sa aflu cine e acela care a castigat trimitand acelasi cod de pe mai multe numere de telefon...
Ileana Magdalena (Bucuresti) in 23 aprilie 2010, 16:07
DE CE PLICURILE NU SE POT TRIMITE LA O ADRESA UNDE SE POATE SEMNA CONFIRMAREA DE PRIMIRE? ASA VOM FI SIGURI CA NE VOM LUA PREMIILE.
STEFAN ADRIAN (BUCURESTI) in 24 aprilie 2010, 18:37
Problema cu acest tip de concursuri este ca intotdeauna vor castiga cei care au 1,2,3,etc magazine si care isi permit sa faca un stoc mare de marfa,sa astepte finalizarea concursului si apoi sa le scoata la vanzare pe cele necastigatoare.Eu am cumparat la fiecare promotie produse Dr.Oetker pentru uz domestic pentru cateva luni pe care mai apoi le-am si folosit,dar oricat de mult as-i cumpara nu poti face nimic in fata celui care cumpara en-gros.Problema este ca nu sunt sigur ca firma organizatoare isi atinge scopul pe termen lung, iar in curand sunt aproape sigur ca acest tip de concurs va deveni o problema intre cei care fac un stoc mai mare de marfa in magazie,eu unul renunt sa mai particip la promotiile Dr.Oetker.Solutia pentru toate firmele care organizeaza astfel de concursuri cred ca ar fi ca,codul sa fie in interior,asa incat promotia sa-si atinga scopul si sa se adreseze celor care intr-adevar folosesc produsele respective si nu le revand dupa expirarea promotiei.
() in 26 aprilie 2010, 09:05
Felicitari d-lui STEFAN ADRIAN din BUCURESTI pt comentariu. Si eu am semnalat acest lucru pe forumul infopromotii si am primit un raspuns ironic din partea unui anume "anonim_10923".Eu am 7 plicuri pe care le car dupa mine si ocupa destul loc,dar 87 cate au avut cei doi STANCA?De la postarea comentariului nu am primit nimic de la organizatori. DE CE?
Ada (Bucuresti) in 26 aprilie 2010, 12:09
Spatiile destinate comentariilor s-au transformat intr-o arena in care fiecare isi expune nereusitele si invidiile fata de cei care castiga. Moderatorii acestui site nu ar tb sa nu mai permita asa ceva si sa interzica atacurile mai mult sau mai putin delicate la adresa celor mai norocosi decat noi, oamenii de rand :). A devenit obositor si pare o melodie veche repetata la nesfarsit, ca un disc de vinil zgariat care repeta un fragment muzical distorsionat... De multe ori cand vad ca s-a marit numarul comentariilor la o promotie ezit sa mai deschid sa citesc, ma gandesc din start ca iar si iar si iar voi citi jigniri aduse lui cutarica sau cutarica sau cutarica. Parerea mea este ca moderatorii nu ar mai trebui sa permita acest gen de acuzatii nici aici nici pe forum, altfel acest site extraordinar isi va pierde adresabilitatea initiala : lumea pasionatilor de promotii, devenind incet dar sigur un spatiu plin de intoleranta si de jigniri de tot felul. Nu intamplator multi dintre vechii comentatori au disparut incet incet...Sper ca moderatorii sa tina seama de aceasta opinie si sa interzica sub orice forma atacul la persoana, aici sau pe forum. Altfel...chiar nu mai avem ce citi aici...satui de jugniri si nereusitele altora expuse constant...
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 aprilie 2010, 12:52
Draga Ada, noi cenzuram atacurile la persoana si acuzatiile nefondate. In ultimele zile, discutiile s-au cam aprins pe baza regulamentului acestei promotii, insa din cate stim, nu am permis publicarea unor mesaje care sa contina atacuri sau jigniri la adresa nimanui. Daca ne-a scapat ceva, te rugam sa ne semnalezi exact care este respectivul mesaj si vom lua de urgenta masurile necesare.

Dragi vizitatori, va rugam sa tineti cont de regulile site-ului nostru, care sunt de bun-simt. Aveti dreptul la orice opinie, insa nu vom publica jigniri, atacuri la persoana sau acuzatii neintemeiate la adresa nimanui. Nu uitati ca toate mesajele voastre sunt semnalate organizatorilor cu promptitudine si ganditi-va ca este important pentru toata lumea sa mentinem un dialog constructiv si la obiect.

Va multumim tuturor pentru intelegere si va dorim spor la premii.
vlasceanu (gugesti) in 26 aprilie 2010, 19:48
EU AM MAI PARTICIPAT LA PROMOTII,AM MAI CASTIGAT,DAR PANA IN MOMENTUL DE FATA ACESTA E CEL MAI AMRE PREMIU PE CARE L-AM CASTIGAT.A DURAT CEVA TIMP PANA A FOST VALIDAT PLICUL PE CARE L-AM TRIMIS DAR NU MAI MULT DECAT MI-A SPUS D-NA CARE M-A SUNAT!!!!!!!!!DACA PANA ACUM NU AM MAI CASTIGAT PREMII MARI NU INSEAMNA CA CELELALTE CONCURSURI AU FOST INSELACIUNI!!!!!!!!!BAFTA TUTUROR SI MAI PUTINE SUSPICIUNI!
Cipri (IS) in 27 aprilie 2010, 19:05
rog organizatorii sa afiseze ultimii castigatori multumesc anticipat stima pt echipa
Andreea (Bucuresti) in 28 aprilie 2010, 08:41
Astept si eu raspuns la intrebari. Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2010, 09:48
Dragii nostri, am semnalat intrebarile voastre, ca de obicei, organizatorilor si speram sa primim raspunsuri in cel mai scurt timp.
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2010, 10:19
Dragi vizitatori, organizatorii ne-au transmis ca lista castigatorilor publicata in prezent pe site-ul campaniei si pe Infopromotii.ro este actualizata. Pe masura ce vor fi identificati noi castigatori, ii vom primi spre publicare.
Cu privire la intrebarile voastre despre extrageri, va recomandam sa cititi cu atentie actul aditional nr. 2, care cuprinde toate detaliile necesare.

Spor la premii tuturor!
Cipri (IS) in 28 aprilie 2010, 10:28
Draga moderator , nu stiu din ce motive , probabil din cauza internetului atat pe site-ul campaniei cat si aici ultimul castigaor apare ca fiind Costan Alina-Elena - Bucuresti 1000 de Euro (31 coduri) 11/04/2010 adica de tocmai 3 extrageri in urma daca punem la socoteala si cea care va fi astazi :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2010, 10:33
Draga Cipri, castigatorii sunt publicati in ordinea identificarii lor si, eventual, a validarii. Pe site-ul nostru, ultimii castigatori primiti spre publicare apar primii pe lista, tocmai ca voi sa vedeti repede ce mai este nou. Unele liste au mai multe pagini a cate 100 de castigatori fiecare si ar dura destul de mult sa ajungeti la ultima pagina, sa vedeti ultimii castigatori publicati.
Andreea (Bucuresti) in 28 aprilie 2010, 11:30
Astazi este 28 aprilie si intrebarile mele dateaza din 21, respectiv 23 aprilie. Mai sunt 2 zile de promotie si ma/va intreb cand voi primi raspuns, dupa incetarea campaniei, adica atunci cand raspunsurile nu-mi mai sunt necesare? Multumesc...
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2010, 11:39
Draga Andreea, dupa cum ti-am scris si pe e-mail, organizatorii ne-au transmis ca raspunsurile la intrebarile tale sunt cuprinse in actul aditional nr. 2. Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti mesajul pe care ti l-am trimis astazi pe mail.
Cipri (IS) in 28 aprilie 2010, 12:37
cred ca aici sunt mai putini de 100 ideea era ca de 3 saptamani nu au mai fost validat nimeni din cei vechi si nici contactat nici unu din cei de la ultimele 2 extrageri cel putin asa rezulta din raspunsul orgazitorilor care au afirmat ca lista e actualizata...depinde din ce data
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 aprilie 2010, 19:17
Cipri, gresesti. Am actualizat lista saptamana trecuta.
() in 28 aprilie 2010, 21:37
care este mecanismul in care castigi cand introduci un cod te anunta pe loc ca ai castigat?
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2010, 14:03
Draga Cipri, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Extragerile se fac in ziua de marti pentru saptamana anterioara.
Spre exemplu, pe 20 aprilie s-a facut extragere pentru perioada 12-18 aprilie. La momentul extragerii, noi identificam niste numere de telefon, urmand sa aflam numele potentialilor castigatori in decurs de cateva zile de la extragere. Astfel putem afisa numele potentialilor castigatori in cursul saptamanii urmatoare. Dupa cum s-a vazut, noi afisam si persoanele care sunt in curs de validare, daca ar fi sa afisam numai persoanele validate, ar trece chiar si 3-4 saptamana de la ziua aferenta extragerii, deoarece participantii au la dispozitie 7 zile din momentul contactarii lor, sa trimita codurile castigatoare.
Pana la finele saptamanii vom afisa o noua saptamana cu statusul castigatorilor."

Draga Elza Elena, raspunsul la intrebarea ta este cuprins in mesajul organizatorilor de mai sus. Nu primesti mesaj castigator imediat dupa introducerea codului, ci dupa tragerea la sorti, vei fi sunata in cazul in care ai fost desemnata castigatoare.

Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2010, 14:50
Lista castigatorilor tocmai a fost actualizata. Spor la premii!
() in 29 aprilie 2010, 23:32
Multumesc pt raspuns am trimes vreo 95 de coduri si nimica probabil nu sunt norocoasa desi e pentu prima data cind particip la un concurs dar imi place sper sa sA castigt si eu cv daca nu ramin cu produsele noi chiar consumam budinca este fff delicioasa .bafta la premii tuturora si succes.
alina (Plopii Slavitesti) in 08 iunie 2010, 19:02
Buna, sunt castigatoarea din 27 aprilie si am o intrebare pentru organizatori: daca plicul meu cu coduri a ajuns la dvs. si codurile sunt valide(asa am vazut in lista),in cat timp voi primi premiul sau va trebui sa asteptam pana se valideaza toate codurile din lista?Astept un raspuns de la dvs. Va multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 iunie 2010, 11:33
Draga Alina, am transmis organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim cat de curand un raspuns pentru tine. Te tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 iunie 2010, 15:29
Draga Alina, organizatorii ne-au transmis pentru tine ca ultima virare a premiilor a avut loc pe 3 iunie. Printre destinatari ai fost si tu, Alina Milcica, iar la telefon a raspuns sotul tau, care a fost anuntat ca au intrat banii in cont.
alina (Plopii Slavitesti) in 09 iunie 2010, 20:57
Stimati moderatori, astazi am intrat in posesia premiului si vreau sa va multumesc pentru efortul depus de dvs pentru rezolvarea mesajului meu si le multumesc si organizatorilor pentru corectitudine. Spor la premii tuturor.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker - "Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!""

Ultima actualizare: 18 mai. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker - "Un desert pentru fiecare, un castig dulce pentru toti!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media