CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker - "Toamna asta castigi cu Pikant fix!"

Concurs cu premii Dr. Oetker

Premii prin tragere la sorti: 1 x 500 euro; 20 x carucior de piata; 50 x set de servete de masa.

Intra pe site-ul www.oetker.ro si inscrie-te in concurs postand reteta ta de muraturi preparata cu Pikant fix, impreuna cu datele personale completate pe formularul de participare.

Perioada promoţiei: 10 septembrie - 12 octombrie 2008

Promotie expirata
11 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale

"Toamna asta castigi cu Pikant fix!”

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Organizatorul Campaniei Promotionale "Toamna asta castigi cu Pikant fix!” ("Campania") este S.C. Dr. Oetker RO. SRL (numit in prezentul regulament “Organizatorul”), societate cu personalitate juridica romana, cu sediul sediul social si punct de lucru in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/1843/1993, Cod Unic de Inregistrare RO 4227295, atribut fiscal R, reprezentata de Dl. Ioan Cozma, in calitate de Director General. Operatorul este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de operator 2298 din 2005.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.oetker.ro. Regulamentul este disponibil pe www.oetker.ro, in mod gratuit, oricarui solicitant si la adresa Organizatorului SC Dr.oetker RO SRL, str. Albesti nr.50, Curtea de Arges, jud. Arges.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.oetker.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

 

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania va incepe la 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 si se va incheia la 12 octombrie 2008 ora 23:59:59.

Dupa data incheierii Campaniei, inregistrarile in campanie nu mai sunt valabile. Participarea la promotie dupa data de 12 octombrie 2008 nu se va mai lua in considerare. Revendicarea premiilor se poate face pana pe 30 noiembrie 2008. Organizatorul nu este responsabil in legatura cu inregistarile efectuate dupa incheierea Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cu varsta peste 18 ani, cu resedinta in Romania. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare material.

Exceptie fac angajatii Organizatorului si ai agentiilor colaboratoare, precum si rudele de gradul I (copii si parinti) si sotul /sotia celor mentionati mai sus.

Prin inregistrarea in aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a inregistrarii in baza de date de consumatori a companiei S.C. DR. OETKER RO. SRL si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului, pe intreg parcursul promotiei.

 

 

SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

In aceasta campanie promotionala sunt promovate produsele companiei S.C. Dr. Oetker RO SRL: Pikant fix de la Dr. Oetker (Pikant fix dulce-acrisor, Pikant fix iute si Conservant Clasic), fara insa a exista obligativitatea de a demonstra achizitionarea de catre participanti a acestor produse.

Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.oetker.ro.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

 

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

A. Premiul 1 – premiu cel mare in suma de 500 EUR (echivalent in lei la cursul BNR din ziua extragerii). Acordarea premiului se face conform sectiunii 8 a prezentului regulament.

B. Premiul 2 – 20 carucioare de piata. Valoarea premiului este de 16,5 EUR fara TVA. Valoarea totala a premiilor din aceasta categorie este de 330 EUR fara TVA. Acordarea premiului se face conform sectiunii 8 a prezentului regulament.

C. Premiul 3 – 50 seturi de servete de masa. Valoarea premiului este de 4 EUR fara TVA. Valoarea totala a premiilor din aceasta categorie este de 200 EUR fara TVA Acordarea premiului se face conform sectiunii 8 a prezentului regulament.

Valoarea totala a Premiilor este de aproximativ 1.030 EUR fara TVA, 3.708 RON fara TVA valoarea a fost calculata la un curs valutar de 3,6 RON = 1 EUR, urmand ca valuarea finala a premiilor sa se calculeze la cursul BNR din data extragerii finale.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor carucioare si set prosoape de bucatarie. Castigatorii nu au posibilitatea si nici dreptul de a cere modificarea parametrilor premiilor. Premiile sunt nominale si nu se accepta instrainarea lor catre terti.

Fiecare participant, are dreptul de a castiga maxim 1 premiu pentru fiecare reteta inregistrata in campanie, pe saptamana. Dar cu aceeasi reteta poate castiga si premiul cel mare, chiar daca este unul dintre castigatorii saptamanali. Pentru a avea mai multe sanse de castig participantul trebuie sa inregistreze mai multe retete diferite.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta campanie.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Orice persoana fizica cu varsta peste18 ani, poate trimite in perioada 10 septembrie – 12 octombrie 2008 reteta de muraturi preparata cu Pikant fix.

Pentru inscrierea in aceasta campanie promotionala participantii trebui sa inscrie pe site-ul concursului reteta de muraturi preparata cu Pikant fix si pot castiga prin tragere la sorti unul prin premiile oferite.

Retetele vor fi inregistrate in concurs dupa cum urmeaza:

materialul va fi postat / inregistrat in concursul "Toamna asta castigi cu Pikant fix!” pe site-ul www.oetker.ro impreuna cu datele personale completate pe formularul de concurs: nume, prenume, e-mail, adresa, data nasterii si telefon.

Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare material/reteta, participantul neputand participa la concurs cu aceelasi material / reteta de doua ori.

Costul de inregistrare in campanie suportat de participant este costul comunicatiilor necesare inregistrarii materialelor pe internet pe site-ul www.oetker.ro.

In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Organizatorul campaniei, Dr. Oetker, isi rezerva dreptul sa selecteze retetele participante la concurs, pe baza unei validari interne.

 

 

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGERILE LA SORTI

 

In fiecare saptamana, participantilor la Campanie, care s-au inscris cu reteta de muraturi pe site-ul campaniei, li se va acorda, prin tragere la sorti, un total de 71 premii constand in 20 de carucioare de piata, 50 seturi de prosoape de bucatarie (a cate 4 servete fiecare set) si marele premiu – in valoare de 500 EUR. La fiecare tragere la sorti se vor acorda primilor 4 extrasi 4 premii carucioare de piata si urmatorilor 10 extrasi 10 premii seturi de bucatarie, iar la ultima extragere se va acorda marele premiu de 500 EUR prin tragere la sorti din toate retetele inscrise in campanie. In total se vor realiza 5 extrageri saptamanale.

Tragerile la sorti lunare se vor efectua manual si vor avea loc dupa cum urmeaza:

- pe 17 septembrie2008 pentru retetele trimise din 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 14 Septembrie 2008 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda urmatoarele premii: primilor 4 castigatori extrasi – cate un carucior de piata (4 carucioare de piata) si urmatorilor 10 castigatori extrasi cate un set de servete de bucatarie (10 seturi de servete de bucatarie).

- pe 24septembrie 2008 pentru retetele trimise din 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 21septembrie 2008 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda urmatoarele premii: primilor 4 castigatori extrasi – cate un carucior de piata (4 carucioare de piata) si urmatorilor 10 castigatori extrasi cate un set de servete de bucatarie (10 seturi de servete de bucatarie).

- pe 1 octombrie2008 pentru retetele trimise din 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 28 septembrie 2008 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda urmatoarele premii: primilor 4 castigatori extrasi – cate un carucior de piata (4 carucioare de piata) si urmatorilor 10 castigatori extrasi cate un set de servete de bucatarie (10 seturi de servete de bucatarie).

- pe 8 octombrie2008 pentru retetele trimise din 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 5 octombrie 2008 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda urmatoarele premii: primilor 4 castigatori extrasi – cate un carucior de piata (4 carucioare de piata) si urmatorilor 10 castigatori extrasi cate un set de servete de bucatarie (10 seturi de servete de bucatarie).

- pe 15 octombrie 2008 pentru retetele trimise din 10 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 12 octombrie 2008 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda urmatoarele premii: primilor 4 castigatori extrasi – cate un carucior de piata (4 carucioare de piata), urmatorilor 10 castigatori extrasi cate un set de servete de bucatarie (10 seturi de servete de bucatarie) si marele premiu de 500 EUR.

In total se vor acorda 71 premii prin tragere la sorti.

La fiecare tragere la sorti vor fi extrase, in prezenta unui notar public, din baza de date cu participantii in promotie care au trimis retetele de muraturi in perioada campaniei, un numar de retete corespunzator numarului de premii acordate conform regulamentului. Participantii care au trimis aceste retete vor fi declarati potentiali castigatori ai premiilor urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul regulament. La fiecare tragere la sorti se vor extrage in plus fata de numarul de castigatori si cate inca 2 castigatori, care vor constitui rezerve, in cazul in care unul din participantii care a fost declarat potential castigator al unui premiu nu va fi validat conform procedurii descrise in Sectiunea 9 de mai jos.

Fiecare participant poate castiga pentru fiecare reteta diferita inregistrata in concurs un singur premiu carucior de piata sau set de servete de bucatarie/ saptamana, dar poate castiga cu aceeasi reteta si premiul cel mare, cu conditia sa indeplineasca conditiile de inscriere in promotie descrise la sectiunea 7 din prezentul regulament.

In cazul in care exista castigatori extrasi care nu vor putea fi contactati pentru a li se inmana premiile, in termen de 10 zile de la tragerea la sorti, acestia vor pierde calitatea de castigatori si se va apela la rezerve, in ordina extragerii acestora, pentru validarea si acordarea premiilor.

Premiile neacordate pana la sfarsitul Campaniei, raman in proprietatea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 9. VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

 

Toti castigatorii vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, la numarul de telefon declarat in momentul inscrierii in promotie, in termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi informati in legatura cu premiul castigat, procedura de validare a premiului si modalitatea de a intra in posesia premiului.

Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de cel putin 2 ori persoanele castigatoare in decursul celor 10 zile. In cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului, un castigator nu poate fi contactat la numarul de telefon declarat, in termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, acestuia i se va trimite o scrisoare recomandata prin care este informat in legatura cu premiul castigat, procedura de validare a castigului si modalitatea de a intra in posesia premiului. Scrisoarea recomandata va fi trimisa persoanelor care au declarat adresa corecta si completa la inscrierea in promotie.

Castigatorii vor fi publicati pe site-ul promotiei:www.oetker.ro.

Castigatorii care nu au putut fi contactati in termenul de mai sus, pot revendica premiul castigat in termen de 15 de zile calendaristice de la data tragerii la sorti.

In cazul in care exista situatia in care unul sau mai multi dintre acesti castigatori nu au putut fi contactati si nici nu si-au revendicat premiul in perioada prevazuta de regulament, acestia sunt considerati castigatori invalizi si vor pierde orice drept asupra premiului castigat. Organizatorul este eliberat de orice raspundere fata de acestia.

Participantul la Campanie, care a fost declarat castigator al unui Premiu, pentru a fi validat trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

A. Sa indeplineasca conditiile descrise in Sectiunea 4 a prezentului Regulament;

B. Sa poata fi contactat de catre organizator la numarul de telefon inregistrat pe site-ul campaniei www.oetker.ro sau in termen de 15 zile lucratoare de la tragerea la sorti pentru:

validarea telefonica a datelor personale inregistrate in campania promotionala

Convorbirile telefonice nu vor fi inregistrate.

C. Numai in cazul premiului cel Mare - sa prezinte Organizatorului, prin ce metoda decide impreuna cu Organizatorul (mail, fax, web, posta), actul de identitate in copie, precum si un extras de cont (doar informatiile generale din extrasul de cont legate de titular, codul IBAN al contului si banca, fara solduri sau rulaje) din care sa rezulte contul in care se va face plata premiului de 500 EUR (suma in lei la cursul BNR din ziua extragerii) si titularul contului care in mod obligatoriu trebuie sa fie participantul declarat castigator. In urma validarii Organizatorul va face plata premiului de 500 EUR in contul indicat.

Premiile saptamanale vor fi expediate de Organizator la adresele declarate de castigatori prin curier / posta, cu confirmare de primire.

in sensul prezentului Regulament participantul care indeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept castigator.

Participantul la Campanie, care a fost desemnat castigator in urma tragerii la sorti si care refuza sau se afla in imposibilitatea de a indeplini cel putin una dintre conditiile prezentate mai sus, isi pierde in mod automat calitatea de castigator si nu poate intra in posesia premiului.

in cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana fizica fara capacitate juridica, atunci sunt necesare aprobarea si semnatura parintelui sau a tutorelui legal, pentru a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.

in cazul in care castigatorul unuia dintre premii este in incapacitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procuri semnata si autentificata la un Notar de catre castigator, procura ce da dreptul persoanei imputernicite de a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.

Daca vor exista premii care nu au fost acordate din urmatoarele motive:

castigatorul nu a putut fi contactat in termenul stabilit de catre organizator din motive independente de el

castigatorul in cazul in care nu a putut fi contactat nu a contactat la randul lui organizatorul in termen de 15 zile de la desemnarea acestuia prin tragere la sorti;

castigatorul nu a intrat in posesia Premiului, din orice alte motive imputabile acestuia;

castigatorul nu a indeplinit conditiile de validare solicitate de organizator pentru Premiu;

acestea vor ramane in proprietatea organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

Organizatorul, precum si alte persoane implicate in Campanie nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.

Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea, de instrainarea si de prezentarea documentelor de validare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de documente care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare confirmarii de premire validate de curier / posta nu vor fi in responsabilitatea organizatorului.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

 

 

SECTIUNEA 11. ANGAJAMENTE

 

Prin inregistrarea unui material in cadrul participarii la Campania "Toamna asta castigi cu Pikant fix!” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

In cadrul participarii la aceasta Campanie, participantii isi pot da acordul ca, in cazul in care vor castiga, numele, localitatea de resedinta si fotografia lor sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, fara a avea nici o pretentie materiala. Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele castigatorilor, localitatea si premiul castigat de acestia. Aceste informatii vor fi publicate pe site-ul promotiei: www.oetker.ro.

Prin simpla participare la promotie, participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate reprezentantilor Organizatorului S.C. DR. OETKER RO. SRL sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea castigatorilor prezentei promotii, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing).

Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inregistrarii in campanie, consultarii paginii promotiei si a Regulamentului Oficial de Desfasurare al Promotiei).

 

 

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Imposibilitatea participantului castigator de a utiliza premiul din diverse motive exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie.

Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in cazurile referitoare la pretentii asupra drepturilor de proprietate asupra retetelor care au fost declarate castigatoare in urma tragerii la sorti.

Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra acestora nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul campaniei va acorda premiul persoanei care s-a inregistrat pe site-ul campaniei (cu Nume si Prenume, adresa, reteta etc.) in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru datele personale incomplete sau incorecte inregistrate pe site, in campania promotionala.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele, documentele si informatiile personale postate pe site-ul www.oetker.ro de catre participanti. Organizatorul se va asigura ca materialele indeplinesc cerintele minime pentru a putea fi postate: sa fie materiale decente, care nu afecteaza sau lezeaza in vreun fel pe nimeni si sa respecte tema promotiei. Organizatorul isi rezerva dreptul sa selecteze retetele participante la concurs, pe baza unei validari interne

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru formularele de Inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie;

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necasigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 30 Noiembrie 2008, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

 

 

SECTIUNEA 13. TAXE

 

Organizatorul Campaniei va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta intre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil, fiind impozit final.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

 

 

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

 

 

SECTIUNEA 15. ANUNTAREA CaSTIGATORILOR PREMIILOR

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor, localitatea si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.oetker.ro pe toata perioada desfasurarii promotiei.

 

 

SECTIUNEA 16. FORTA MAJORA

 

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. in categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.

Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la promotie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

SECTIUNEA 17. LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 18. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Toamna asta castigi cu Pikant fix!” va fi publicat pe site-ul www.oetker.ro.

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007 si a fost semnat in 6 exemplare originale, astazi 08.09.2008.
Nu avem elemente multimedia.
ana (ludus) in 18 septembrie 2008, 16:47
la concursul acesta nu am participat inca caci numai astazilam vazut pe sait dar am sa caut produsele si sa ma inscriu dar la celelalte concursuri de la dr oetker am participat la toate mult suces la toti concurenti
Cipri (IS) in 19 septembrie 2008, 15:09
am participat si eu chiardin primele zile dar nu imi regasesc reteta pe site-ul lor , ce se intampla?
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 septembrie 2008, 17:22
Draga Cipri,
Pe site-ul promotiei, www.oetker.ro, se specifica faptul ca numai retetele testate de ei in laborator vor fi publicate. Pentru mai multe detalii te rugam sa accesezi site-ul organizatorilor.

Mult succes!
Cipri (IS) in 19 septembrie 2008, 21:36
ms mult , am inteles hmm cred ca pt reteta mea ar trebui sa modifice laboratorul lor;)) le scriam ca trebuie sa fii langa sotie , sa pui multa iubire , putina bucurie ... si un pic de pikant fix ;))
ana (ludus) in 20 septembrie 2008, 19:56
am gresit nu me-amdat seama cind am scris ca eu numai cu produse de la dr oetger folosesc la orice si de acea m-am dat si am scris si retete de muraturisi am trimis dar inca nu au fost postate pe sait dar am increder ca vor fi testate si le vor pune caci eu le gasesc bune va multumesc pentru intelegere.mult suces la toti concurenti
MARILENA (CONSTANTA) in 27 septembrie 2008, 13:49
Am inscris reteta mea pe site-ul Dr.Oetker, dar cand apas butonul "trimite reteta ta de muraturi preparata cu Pikant Fix" mesajul aparut este "ILEGAL". Pot sa stiu ce se intampla si de ce imi apare acest mesaj? Multumesc!
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 septembrie 2008, 10:25
Marilena, intelegem ca nu poti deschide formularul de participare. Noi am incercat si merge. Mai incearca o data, iar daca nu merge, verifica-ti setarile browser-ului - s-ar putea sa ai activata optiunea "pop-up blocker". Succes!
raluca (ploiesti) in 06 octombrie 2008, 22:09
Buna seara, Nu stiu cum sunt testate aceste retete eu am trimis o singura reteta si nu a fost postata dar in schimb sunt persoane care au trimis zeci de retete care au fost postate. Sunt testate numai retetele care suna bine la ureche sau cum?
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 octombrie 2008, 23:29
Salut, Raluca!
Transmitem organizatorilor intrebarea ta si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns. Nu este nevoie sa fii malitioasa.
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 octombrie 2008, 11:33
Raluca,
Organizatorii ne-au trimis raspunsul pentru tine, iar explicatia este simpla: reteta trimisa de tine nu a fost publicata, deoarece era incompleta. In ingredientele mentionate de tine pentru "Gogonele picante", ai mentionat si otet, dar la modul de preparare n-ai spus nimic despre cum se foloseste otetul.
Organizatorii va asteapta pe toti sa postati noi retete pentru promotia Pikant Fix. Succes!
raluca (ploiesti) in 07 octombrie 2008, 23:11
Va multumesc pentru raspuns eu stiu ca am scris reteta coret dar site-ul a avut multe probleme pana sa trimit reteta asa ca nu contest ceea ce a spus organizatorul.Bafta celorlalti concurenti. P.S. si sa stiti ca nu sunt malitioasa era doar un pic suparata.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker - "Toamna asta castigi cu Pikant fix!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker - "Toamna asta castigi cu Pikant fix!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media