CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker Pizza Ristorante - "Deliciul aici, siesta la Napoli"

Concurs cu premii Pizza Ristorante

Premii prin tragere la sorti: 2 x week-end pentru 2 persoane la Napoli; 9 x cuptor electric pentru pizza. Premii instant: 61 x suport de inox pentru servit pizza.

Cumpara orice sortiment de Pizza Ristorante si descopera codul unic de 7 cifre aflat pe eticheta promotionala. Trimite-l prin SMS la 1828 sau inscrie-l pe www.ristorante.ro alaturi de numarul tau de telefon mobil. Pastreaza eticheta pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 octombrie - 30 noiembrie 2008

Promotie expirata
10 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale Dr. Oetker

“Deliciul aici, siesta la Napoli

 Sectiunea 1. Desfasurarea campaniei

1.1.
Organizatorul campaniei promotionale „Deliciul aici, siesta la Napoli  este S.C. Dr. Oetker RO. SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul central si punct de lucru in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal cu nr. 2298 din 2005.

 

1.2. Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 1 Octombrie 2008 – 30 Noiembrie 2008, prin intermediul S.C Mailers S.R.L, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal  cu numar de operator 148/2002, cu sediul in Sos. Fundeni nr. 117-121, Sector 2, Bucuresti (numita in continuare “Agentia”).


1.3.
Campania promotionala „Deliciul aici, siesta la Napoli(numita in prezentul regulament „Campania”) se va desfasura in perioada 1 Octombrie 2008 – 30 Noiembrie 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national de tiraj important.

 

1.4. La aceasta Campanie participa toate produsele din gama Ristorante Edizione Speciale (marca inregistrata a Dr. Oetker) – Pizza Quattro Formaggi, Pizza Mozzarella, Pizza Prosciutto, Pizza Salame, Pizza Speciale, Pizza Capricciosa denumite in cele ce urmeaza “produse participante”.


Sectiunea 2. Conditii de participare la Campanie

 

2.1. Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

2.2. Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prevederilor, termenilor si a conditiilor prezentului regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a numelui, adresei, fotografiilor si materialelor filmate cu castigatorii fara nici un fel de plata aferenta.

 

2.3. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de buletin/carte de identitate sau pasaport. Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate expeditorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

 

2.4. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai dupa ce a primit, printr-o declaratie autentica, aprobarea scrisa si semnatura reprezentantului sau legal (parinte, tutore etc), pentru prelucrarea datelor personale (comunicate in calitate de castigator prin procesul-verbal de atribuire a premiului) de catre Organizator, prin intermediul Agentiei, in vederea atribuirii premiului si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. Continutul declaratiei, precum si costurile implicate de obtinerea declaratiei autentice va fi indicat, respectiv vor fi suportate de Organizator, pe baza de documente justificative.

 

2.5. Participantii trebuie sa pastreze eticheta promotionala pentru validarea finala.

 

2.6. Dreptul de participare si dreptul de proprietate asupra premiului apartin in exclusivitate expeditorului SMS-ului la numarul 1828 sau persoanei ce a intrat pe site-ul www.ristorante.ro si a completat datele sale in zona dedicata promotiei de pe acest site si care indeplineste conditiile impuse de Regulamentul Oficial.

 

2.7. Participantilor la promotie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea SMS-ului, contravaloarea serviciilor postale pentru trimiterea documentelor cerute de Organizator).

 

 

Sectiunea 3. Mecanismul Campaniei


3.1.  Inscrierea in Campanie prin SMS

 

3.1.1. Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din produsele participante si sa trimita la numarul de telefon 1828 (numar scurt cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote), in perioada 1 octombrie 2008 – 30 noiembrie 2008, inclusiv („data limita” de primire a SMS-urilor la nr. de telefon 1828), un mesaj text scris (“SMS”) compus doar din codul unic descoperit pe eticheta promotionala de pe ambalajul produsului participant achizitionat.
3.1.2 Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a. este format doar din codul unic de 7 cifre, cod pe care participantul il va gasi pe eticheta promotionala de pe ambalajul produselor participante la Campanie.
b. codul promotional a fost trimis, indiferent de modalitatea de inscriere, o singura data.
c. este trimis in perioada 1 octombrie 2008 – 30 noiembrie 2008, inclusiv.

3.1.3. Fiecare cod promotional unic descoperit pe produsul participant cumparat, confera participantului dreptul de a participa la Campanie, o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere. Mai multe produse participante cumparate, inseamna mai multe coduri unice diferite, si ii confera participantului dreptul de a participa la Campanie de mai multe ori.
3.1.4. Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).
3.1.5. Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1828, participantul va primi din partea Organizatorului, prin SMS, unul din urmatoarele mesaje-raspuns:
a. daca mesajul a fost trimis in forma corecta indicata la pct 3.1.2 si 3.1.3 si codul unic trimis nu este castigator a unui premiu instant, atunci mesajul receptionat va fi:
„Ati fost inscris la tragerea la sorti saptamanala pentru un cuptor electric si la tragerea lunara pentru o excursie la Napoli. Pastrati eticheta promotionala."

b. daca inscrierea a fost corecta si codul unic a fost declarat castigator a unui premiu instant, atunci mesajul receptionat va fi: „Felicitari! Ati castigat un suport inox pentru pizza. Pentru detalii sunati la tel: 0248.507.005. Pastrati eticheta promotionala de pe ambalaj pentru validare.”

 c. daca mesajul SMS nu contine un cod unic corect si/sau transmis complet, din lista de coduri a Campaniei, atunci mesajul va fi: „Cod incorect. Va rugam trimiteti codul unic de 7 cifre de pe ambalajul Pizza Ristorante.”

d. daca inscrierea contine un cod unic corect inscris deja in Campanie, atunci mesajul va fi: „Acest cod a mai fost inscris in promotie. Va rugam sa trimiteti un cod unic de 7 cifre de pe un alt ambalaj Pizza Ristorante.”

e. daca mesajul SMS este trimis inainte de inceperea Campaniei, atunci mesajul va fi: „Va rugam sa va inscrieti in perioada campaniei: 1 octombrie 2008 – 30 noiembrie 2008. Va uram succes!”

f. daca mesajul SMS este trimis dupa terminarea Campaniei, atunci mesajul va fi: „Promotia noastra s-a incheiat. Va multumim.”

 

3.2. Inscrierea in campanie pe www.ristorante.ro


3.2.1. Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din produsele participante, sa acceseze site-ul www.ristorante.ro] si sa introduca, in perioada 1 octombrie 2008 - 30 noiembrie 2008, in zona special dedicata promotiei de pe acest site: numarul de telefon mobil  cu care doreste sa se inscrie in promotie precum si codul unic de 7 cifre descoperit pe pachetele promotionale ale produselor participante la Campanie.

 3.2.2 Fiecare inscriere de participare la Campanie este considerata valida daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a. este formata din codul unic de 7 cifre, cod pe care participantul il va gasi pe eticheta promotionala de pe ambalajul produselor participante la Campanie.
b. codul promotional a fost trimis, indiferent de modalitatea de inscriere, o singura data.
c. inscrierea se realizeaza in perioada 1 octombrie 2008 – 30 noiembrie 2008, inclusiv.

3.2.3. Fiecare cod promotional unic descoperit pe produsul participant cumparat, confera participantului dreptul de a participa la Campanie, o singura data in promotie, indiferent de modalitatea de inscriere. Mai multe produse participante cumparate, inseamna mai multe coduri unice diferite, si ii confera participantului dreptul de a participa la Campanie de mai multe ori.
3.2.4. Fiecare inscriere pe site-ul
www.ristorante.ro este validata preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare inscriere, participantul va primi din partea Organizatorului automat unul din urmatoarele mesaje-raspuns:
a. daca inscrierea este valida conform pct 3.2.2 si 3.2.3 si codul unic trimis nu este castigator al unui premiu instant, atunci mesajul transmis
va fi: „Ai fost inscris la tragerea la sorti saptamanala pentru un cuptor electric si la tragerea lunara pentru o excursie la Napoli . Pastreaza eticheta promotionala.”

b. daca inscrierea a fost corecta si codul unic a fost declarat castigator al unui premiu instant, atunci mesajul transmis va fi: „Felicitari! Ai castigat un suport inox pentru pizza. Pentru detalii suna la tel: 0248.507.005.  Pastreaza eticheta promotionala de pe ambalaj pentru validare.”

 c. daca inscrierea nu contine un cod unic corect participant in Campanie, atunci mesajul va fi: „Cod incorect. Te rugam sa introduci codul unic de 7 cifre de pe ambalajul Pizza Ristorante.”

d. daca inscrierea contine un cod unic corect inscris deja in Campanie, atunci mesajul va fi: „Acest cod a mai fost inscris in promotie. Te rugam sa trimiti un cod unic de 7 cifre de pe un alt ambalaj Pizza Ristorante.”

3.3. Acordarea Premiilor

 

3.3.1. Acordarea premiilor zilnice

3.3.1.1. Premiile zilnice se vor acorda instant dupa urmatorul algoritm: pentru fiecare zi a promotiei se va extrage aleatoriu 1 moment orar castigator al premiului instant. Premiul se va acorda primei inscrieri valide (primului mesaj cu cod corect) primite in promotie dupa momentul orar declarat castigator pentru ziua respectiva (indiferent de faptul ca pana la primirea acestei inscrieri au mai trecut sau nu alte momente orare castigatoare).

3.3.1.2. Potentialii castigatori ai unui premiu zilnic vor fi anuntati prin mediul de inscriere a codului declarat castigator si anume printr-un mesaj text (in cazul in care inscrierea declarata castigatoare s-a realizat prin SMS) respectiv printr-un mesaj in formularul de inscriere (in cazul in care inscrierea declarata castigatoare s-a realizat prin site-ul , conform pct. 3.1.5.b. si pct.  3.3.4.b..

3.3.1.3. Acestia sunt rugati sa sune la numarul 0248.507.005 (tarif normal, de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00) pentru a afla cum intra in posesia premiului.

 

3.3.2. Acordarea premiilor saptamanale si lunare

3.3.2.1. Premiile saptamanale sunt acordate prin tragere la sorti.

3.3.2.2. Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale se vor efectua in aceeasi zi, respectiv in fiecare zi de  marti in perioada 7.10.2008 – 02.12.2008 si vor fi asistate de calculator si notar, la care participa inscrierile inregistrate in saptamana anterioara extragerii (de luni pana duminica inclusiv, exceptie facand prima extragere la care vor participa inscrierile realizate de miercuri pana duminica inclusiv). In total vor avea loc 9 extrageri saptamanale ce vor fi asistate de calculator, din baza de date creata pana in ziua de duminica, inclusiv, a saptamanii anterioare extragerii, ce va contine toate inscrierile pe toate caile de inscriere la Campanie, conform art. 3.1. de mai sus, respectiv prin inscriere pe www.ristorante.ro si SMS-uri trimise la numarul 1828  astfel:

- extragerea 1 va avea loc la data de 7 octombrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 1 octombrie 2008 - 5 octombrie 2008

- extragerea 2 va avea loc la data de 14 octombrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 6 octombrie 2008 - 12 octombrie 2008

- extragerea 3 va avea loc la data de 21 octombrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 13 octombrie 2008 - 19 octombrie 2008

- extragerea 4 va avea loc la data de 28 octombrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 20 octombrie 2008 - 26 octombrie 2008

- extragerea 5 va avea loc la data de 4 noiembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 27 octombrie 2008 - 2 noiembrie 2008

- extragerea 6 va avea loc la data de 11 noiembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 3 noiembrie 2008 - 9 noiembrie 2008

- extragerea 7 va avea loc la data de 18 noiembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 10 noiembrie 2008 - 16 noiembrie 2008

- extragerea 8 va avea loc la data de 25 noiembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 17 noiembrie 2008 - 23 noiembrie 2008

- extragerea 9 va avea loc la data de 2 decembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 24 noiembrie 2008 - 30 noiembrie 2008

 

3.3.2.3 Tragerile la sorti pentru premiile lunare ale Campaniei se vor efectua in datele de mai jos si vor fi  asistate de calculator, notar si un reprezentant al Organizatorului, la tragerile la sorti pentru premiile lunare participa inscrierile inregistrate pana in ultima zi inclusiv a lunii precedente:

prima extragere lunara va avea loc la data de 4 noiembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 1 octombrie  2008 - 31 octombrie 2008

a doua extragere lunara va avea loc la data de 2 decembrie 2008; la extragere participa toate inscrierile valide inregistrate in perioada 1 octombrie 2008 - 30 noiembrie 2008

3.3.2.4 In cadrul fiecarei extrageri se va selecta 1 (o) inscriere in Campanie, ce va fi validata in conditiile mentionate in cele ce urmeaza, plus alte 2 (doua) inscrieri-rezerva care se vor valida doar in cazul in care prima selectie facuta nu respecta conditiile prezentului regulament.

3.3.2.5. Tragerile la sorti electronice ale potentialilor castigatori vor fi efectuate de catre Agentie, la sediul Mailers din Bucuresti, in prezenta unei comisii formata dintr-un notar si un reprezentant al Agentiei.

3.3.2.6. O intrare (SMS/inscriere pe site) odata extrasa nu va mai participa la extragerile urmatoare.

3.2.2.7. Lista Castigatorilor si premiile castigate va fi publicata la sfarsitul Campaniei, pe site-ul www.ristorante.ro si www.infopromotii.ro .Sectiunea 4. Premiile Campaniei

 

4.1. Premiile Campaniei

 

4.1.1. In cadrul prezentei Campanii se vor acorda un total de 72 premii astfel:

61 de premii zilnice fiecare constand intr-un suport de inox pentru servit pizza in valoare totala de 5085,47 Ron

9 premii saptamanale fiecare constand intr-un cuptor electric pentru pizza in valoare totala de 1874,25 Ron

2 premii lunare fiecare constand intr-o excursie la Napoli pentru 2 persoane pe durata unui week-end (13-15 februarie 2009) in valoare totala de 10.045,98 Ron; pachetul include cazare la hotel 4* (2 nopti) in camera dubla, mic dejun inclus, bilet de avion Bucuresti-Napoli si retur cu compania Alitalia, taxe de aeroport, transfer aeroport.


4.1.2. Valoarea premiului constand intr-o excursie la
Napoli pentru 2 persoane include valoarea mentionata la art.4.1.1. de mai sus, la care se adauga valoarea impozitului, ce va fi retinut la sursa. Valoarea comerciala totala a premiilor ce vor fi acordate in cadrul prezentei Campanii este de 17.005,70 RON.

4.1.3. Premiile zilnice se vor acorda instant conform mecanismului descris la punctul 3.2.1. Premiile saptamanale si lunare se vor acorda prin tragere la sorti conform mecanismului descris la art. 3.2.
4.1.4. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii; de asemenea, nu se poate acorda nici contravaloarea in bani a celor 72 premii acordate in Campanie; in cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a atribui premiul unei alte persoane (in ordinea extragerilor intrarilor validate in Campanie).


4.2. Validarea telefonica a potentialilor castigatori.

 

4.2.1. Validarea telefonica castigatori premii zilnice

4.2.1.1. Pentru detalii privind acordarea premiilor zilnice (instant), participantii care primesc urmatorul mesaj raspuns: „Felicitari! Ati castigat un suport inox pentru pizza. Pentru detalii sunati la tel: 0248.507.005. Pastrati eticheta promotionala de pe ambalaj pentru validare.”, indiferent de modul de inscriere in promotie, vor trebui sa contacteze un reprezentant al Organizatorului la numarul de telefon 0248.507.005 si sa comunice:

codul unic castigator,

numarul de telefon mobil utilizat in transmiterea mesajului text la numarul 1828 / inscrierea on-line cu codul respectiv,

nume, prenume, adresa completa, varsta.

4.2.1.2. Constatarea oricaror neconcordante intre codul trimis prin SMS / inscrierea on-line si cel comunicat telefonic, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului. 

 

4.2.2. Validarea telefonica a castigatorilor premiilor saptamanale si lunare

4.2.2.1. Numarul de telefon inregistrat la receptia SMS-ului sau a inscrierii pe www.ristorante.ro, aferent inscrierii extrasa drept castigatoare, va fi apelat. Participantului inscris in Campanie i se va aduce la cunostinta identitatea apelantului, scopul in care este efectuat apelul (respectiv validarea participarii sale in vederea atribuirii premiului) si ii vor fi solicitate datele personale necesare, respectiv nume complet, varsta si adresa, dupa obtinerea in prealabil a acordului necesar din partea participantului.

 4.2.2. Refuzul participantului manifestat expres si neechivoc cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea participarii.

4.2.3. Dupa efectuarea formalitatilor detaliate mai sus, reprezentantul Organizatorului va informa potentialul castigator ca a castigat unul din premii si ii va oferi detalii cu privire la modalitatea si termenul in care acesta va putea intra in posesia premiului castigat.

4.2.4. In cazul in care potentialul castigator nu raspunde la telefon, in ziua extragerii, el va fi apelat de 3 ori in ziua respectiva, precum si de 3 ori in ziua urmatoare, intre orele 10.00 – 18.00, Agentia depunand toate eforturile pentru a intra in legatura cu acesta. Daca in urma acestor incercari, potentialul castigator nu poate fi contactat se va trece la verificarea rezervelor selectate.

 

4.3. Acordarea si atribuirea premiilor


4.3.1. Castigatorii premiilor zilnice constand in suporturi de inox pentru servit pizza si castigatorii premiilor saptamanale constand in cuptoare electrice pentru pizza au la dispozitie un termen de 10 zile de la data contactarii reprezentantului Organizatorului de catre acesta, pentru a trimite la sediul Organizatorului         (S.C. Dr. Oetker RO SRL, cu sediul in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, pentru promotia Ristorante) eticheta promotionala Ristorante cu codul unic castigator in original, si o copie dupa actul de identitate, in vederea validarii finale, atribuirii premiului si incheierii unui proces-verbal in acest sens. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora, acesta va trebui sa prezinte si declaratia autentica conform art.2.2. de mai sus. Neprezentarea acestei declaratii autentice duce la neatribuirea premiului Campaniei.

4.3.2. Premiile constand in suporturi de inox pentru servit pizza si cuptoare electrice pentru pizza, vor fi livrate castigatorilor prin curier intr-un termen de 30 zile de la validarea finala a acestora, respectiv de la momentul in care Organizatorul primeste documentele mentionate la art. 4.3.1. de mai sus.
4.3.3. Castigatorii premiilor constand in excursii au la dispozitie un termen de 15 zile de la data contactarii si anuntarii lor ca si castigatori, pentru a se prezenta la sediul Agentiei, cu actul de identitate si eticheta promotionala Ristorante cu codul unic castigator in original, in vederea validarii finale si indeplinirii formalitatilor de atribuire a premiului.

4.3.4. La prezentarea castigatorilor premiilor constand in excursii la sediul Agentiei conform art.4.3.3 de mai sus, acestia vor completa si semna toate documentele aferente atribuirii acestor premii si totodata isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate in cuprinsul procesului-verbal de atribuire a premiului sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. In termen de 20 zile de la incheierea procesului-verbal de atribuire, Organizatorul, prin intermediul Agentiei, va indeplini toate formalitatile necesare in vederea acordarii premiilor, suportand toate costurile aferente acestor formalitati.

4.3.5. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor sau pe beneficiari si pe insotitorii acestora (pasaport, asigurare de sanatate, acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorilor.
4.3.6. Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente excursiei castigate, orice obligatie a Organizatorului fata de castigatorii acestei categorii de premii inceteaza.
4.3.7. Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a vreunui castigator sau insotitorului acestuia de a beneficia de excursie nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
4.3.8. Fiecare proces-verbal de atribuire a premiilor constand in excursii va fi semnat de castigator si reprezentantul Organizatorului si completat cu urmatoarele date personale ale castigatorului: nume, prenume, adresa completa si CNP.
4.3.9. In cazul in care vreunul dintre castigatorii premiilor constand in excursii nu poate fi contactat la telefon (nu raspunde, numar nealocat, telefon inchis) in termen de 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti sau este contactat dar nu se prezinta in locatia si la termenul mentionat la art.4.3.3. de mai sus, sau acesta nu prezinta documentele solicitate de catre Organizator, sau se constata existenta unor neconcordante intre datele comunicate prin mesajul validat drept castigator si cele prezentate reprezentantului Organizatorului, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul recurgand la efectuarea verificarii si contactarii rezervelor extrase pentru premiul respectiv, in vederea desemnarii altui potential castigator. In cazul in care nici una din rezerve nu poate fi contactata in termen de 2 zile lucratoare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

4.3.10. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.
4.3.11. Dupa inmanarea premiilor catre castigatori in baza procesului verbal de predare-primire, orice obligatie a Organizatorului fata de castigator inceteaza.

 

Sectiunea 5. Taxe si impozite:

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Sectiunea 6. Participantii minori si persoanele lipsite de capacitate juridica:

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana lipsita de capacitate de discernamant, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul tutorelui sau legal.

De asemenea ocrotitorul legal trebuie sa semneze o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere dupa acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

 

Sectiunea 7. Litigii:

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

Sectiunea 8. Incetarea campaniei:

 

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa de a continua prezenta Campanie.

Nota : Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului regulament si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

 

Sectiunea 9. Prelucrarea datelor personale:

 

In conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorul are obligatia sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii.

Prin inscrierea la aceasta promotie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul Campaniei si ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date Dr. Oetker RO. SRL. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

 

Prin prezentul, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
De asemenea, la cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa str. Albesti nr. 50, Curtea de Arges, jud.
Arges, Romania, Organizatorul se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului;
- sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identitatii, scopuri statistice, promotionale, de informare prin diverse mijloace de comunicare (posta sau alte mijloace de comunicare) cu privire la promotia „Deliciul aici, siesta la Napoli sau cu privire la alte actiuni ce se vor desfasura in viitor.

 

 

Sectiunea 10. Regulamentul Oficial al promotiei:

 

Regulamentul Oficial al acestei campanii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe toata durata promotiei, la www.ristorante.ro si www.infopromotii.ro .
Nu avem elemente multimedia.
ana (ludus) in 01 octombrie 2008, 16:54
am sa incerc sa caut si in orasul nostru daca se gaseste pizza sa i-au si eu mult suces tuturor concurentilor.
Francisc (Arad) in 10 octombrie 2008, 11:33
Atrag atentia organizatorilor pe aceasta cale ca au obligatia sa faca publice numele,prenumele,orasul si judetul de resdinta a castigatorilor,deoarece la promotia de anul trecut(Dr. Oetker Pizza Ristorante - "Esti pe felie cu super-premii!") din 100 de castigatori a publicat doar 14, acestia aflanduse in arhiva de pe acest site,stiu ce vorbec pt. ca o amica a castigat si nu a aparut in lista,la nevoie pot aduce dovezi.
liliana (brasov) in 17 octombrie 2008, 16:36
in brasov unde comand o pizza ristorante?
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 octombrie 2008, 10:46
Draga Liliana,

Poti cauta sortimentele de Pizza Ristorante in orice magazin alimentar sau in supermarket.

Mult succes!
Marius (Resita) in 21 octombrie 2008, 16:14
Nu se gaseste de cumparat cea cu ambalajul de concurs.Poate cand se gata concursul!?
() in 22 octombrie 2008, 08:08
Dr. OetKer , pizza ??? ar fi buna , doar ca la cluj-napoca abia ieri am gasit (21.10.2008) si promotia incepuse la 01.10. NU mi se pare corect sa apara o promotie la care gasesti produsul dupa o luna , ar trebui sa aflam promotia de pe produs poate chiar inainte sa inceapa.
Marius (Resita) in 23 octombrie 2008, 19:18
In sfarsit se gaseste si la Resita.Bafta!
Vergiliu (Bucuresti) in 15 noiembrie 2008, 16:21
Nu am mincat pina acum aceeasta pizza Cine a incercat-o ? Este buna? Am incredere in produsele lor dar nu am avut ocazia
Hallex (Bucuresti) in 19 noiembrie 2008, 02:31
Este foarte Buna! Dar recomand sa fie facuta la Cuptor :p
CECILIA (Luncani) in 24 noiembrie 2008, 15:39
Este foarte buna! Am castigat cu Pizza Ristorante! Bafta pentru toti!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker Pizza Ristorante - "Deliciul aici, siesta la Napoli""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker Pizza Ristorante - "Deliciul aici, siesta la Napoli"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media