CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker Musli Vitalis - "Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!"

Promotie Oetker

Premii prin tragere la sorti: 10 x camera foto digitala Panasonic; 10 x camera video digitala Panasonic; 1 x vacanta pentru 2 persoane, 7 zile (6 nopti) in Tenerife.

Cumpara orice produs Musli Vitalis participant la promotie si trimite prin SMS la 1833 codul unic de 7 cifre de pe talonul promotional atasat ambalajului. Pastreaza talonul.

Perioada promoţiei: 20 februarie - 30 aprilie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale
“Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!”|

 


Sectiunea 1. Desfasurarea campaniei.

1.1. Organizatorul campaniei promotionale „Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!”  este S.C. Dr. Oetker RO S.R.L. (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul central si punct de lucru in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania).

 

1.2. Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 20.02.2007– 30.04.2007, prin intermediul S.C Mailers S.R.L, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal  cu numar de operator 148/2002, cu sediul in Sos. Fundeni nr. 117-121, Sector 2, Bucuresti (numita in continuare “Agentia”).

 

1.3. La aceasta Campanie participa urmatoarele produse din gama Musli Vitalis (marca inregistrata a Dr.Oetker) – Vitalis Musli crocant cu stafide si grau incoltit, Vitalis Musli crocant cu miere , Vitalis Musli crocant cu banane , Vitalis Musli cu fructe , Vitalis Musli cu ciocolata , Vitalis Musli crocant cu fructe denumite in cele ce urmeaza “produse participante”.


Sectiunea 2. Conditii de participare la Campanie

2.1. Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, cu domiciliul in Romania, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).
2.2. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai dupa ce a primit, printr-o declaratie autentica, aprobarea scrisa si semnatura reprezentantului sau legal (parinte, tutore etc), pentru prelucrarea datelor personale (comunicate in calitate de castigator prin procesul-verbal de atribuire a premiului) de catre Organizator, prin intermediul Agentiei, in vederea atribuirii premiului si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. Continutul declaratiei, precum si costurile implicate de obtinerea declaratiei autentice va fi indicat, respectiv vor fi suportate de Organizator, pe baza de documente justificative.


Sectiunea 3. Mecanismul Campaniei

3.1. Inscrierea in promotie
3.1.1. Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din produsele participante si sa trimita la numarul de telefon 1833 (numar scurt cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange), in perioada 20 februarie 2007 – 30 aprilie 2007, inclusiv („data limita” de primire a SMS-urilor la nr. de telefon 1833), un mesaj text scris (“SMS”) compus din codul unic descoperit pe talonul promotional de pe ambalajul produsului participant achizitionat.
3.1.2 Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a. este format din codul unic de 7 cifre, cod pe care participantul il va gasi pe talonul promotional de pe ambalajul produselor participante la Campanie.
b. codul promotional a fost trimis o singura data.
c. este trimis in perioada 20 februarie 2007 – 30 aprilie 2007, inclusiv

3.1.3. Fiecare cod promotional unic descoperit pe produsul participant cumparat, confera participantului dreptul de a participa la Campanie, o singura data. Mai multe produse participante cumparate, inseamna mai multe coduri unice diferite, si-i confera participantului dreptul de a participa la Campanie de mai multe ori.
3.1.4. Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).
3.1.5. Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1833, participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele mesaje-raspuns:
a. daca mesajul a fost trimis in forma corecta si codul unic trimis nu este castigator, atunci mesajul receptionat va fi: „ Ati fost inscris in Campania Vitalis. Din pacate codul transmis nu este castigator.”

b. daca mesajul a fost trimis in forma corecta si codul unic este unul din codurile castigatoare, atunci mesajul receptionat va fi: „ Felicitari! Ati castigat o camera foto digitala / o camera video digitala/ o vacanta pentru 2 persoane in Tenerife! Pt detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon (0248) 507001. Va rugam pastrati talonul promotional de pe ambalajul produsului cumparat pentru validare.”
3.1.6. Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:
a. pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1833, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;
b. pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.3.1.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
c. daca unul sau mai multi participanti revendica acelasi cod unic de 7 cifre. In acest caz, Organizatorul va considera valid mesajul ce contine codul unic si care face dovada talonului promotional castigator.
d. daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;
e. daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
f. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern  din cauza aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.
3.1.7. Dupa data limita de trimitere a mesajelor (30 aprilie 2007), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/ primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

Sectiunea 4. Premiile Campaniei

4.1. Premiile Campaniei

4.1.1 In cadrul prezentei Campanii se vor acorda in total 21 (douazeci si unu) premii constand in :

·         10 camere foto digitale Panasonic model DMC-FX07EG-S: camera foto digitala compacta cu lentile Leica si ecran LCD de 2.5 inch, rezolutie de 7.2 Megapixeli, obiectiv wide-angle de 28mm, stabilizator optic de imagine Mega O.I.S. si Intelligent ISO Control care ajusteaza automat sensibilitatea senzorului, timpul de expunere si deschiderea diafragmei astfel incat sa capteze imagini clare in orice conditii. Procesorul de imagine Venus Engine III permite inregistrarea imaginilor la rezolutie maxima la ISO 1250.

·         10 camere video digitale Panasonic model VDR-D250 : camere video cu inregistrare pe DVD, poate inregistra atat pe DVD-R, DVD-RW cat si pe discuri DVD-RAM. Modelul VDR-D250 beneficiaza de: inregistrare multiformat: DVD-RAM, DVD-RW, DVD-R ; tehnologie 3CCD; Zoom optic x10; Inregistrare imagini digitale 2,3 Megapixeli; Stabilizator de imagine Interfata USB 2.0 HS; Navigare meniu prin joystick ; Monitor LCD 2,7'' 123K pixeli

·         1 vacanta pentru 2 persoane in Tenerife cu 6 nopti cazare in hotel de 4* in Playa de Las Americas, regim demipensiune, include bilet de avion, taxe de aeroport si asigurare medicala

4.1.2. Valoarea comerciala totala maxima a premiilor acordate in cadrul prezentei Campanii este de 50.000 RON.
4.1.3. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii; de asemenea, nu se poate acorda nici contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu atribui premiul respectiv.

4.2. Acordarea premiilor
4.2.1. Pentru detalii privind acordarea premiilor, participantii care primesc : „ Felicitari! Ati castigat o camera foto digitala / o camera video digitala/ o vacanta pentru 2 persoane in Tenerife! Pt detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon (0248) 507001. Va rugam pastrati talonul promotional de pe ambalajul produsului cumparat pentru validare.”, vor trebui sa contacteze un reprezentant al Organizatorului la numarul de telefon (0248) 507001 si sa comunice codul unic castigator. Constatarea oricaror neconcordante intre codul extras drept castigator si cel comunicat telefonic duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului.
4.2.2. Dupa validare, castigatorilor de premii li se va solicita acordul expres si neechivoc pentru introducerea datelor persoanele ce urmeaza a fi comunicate, in baza de date a Organizatorului, in vederea atribuirii premiilor, prin curier la adresa astfel comunicata si in mod distinct, pentru realizarea de activitati ulterioare de marketing direct (in cazul castigatorilor minori se va solicita si acordul reprezentantului legal). Dupa acest mesaj introductiv, castigatorii vor comunica urmatoarele date personale: nume, prenume, adresa completa si varsta. Necomunicarea acestor date, indicarea unor date eronate sau incomplete, precum si neindeplinirea oricarei alte conditii prevazute de prezentul Regulament duce la pierderea dreptului de atribuire a premiului.
4.2.3. Castigatorii premiilor constand in camere foto si video digitale au la dispozitie un termen de 10 zile de la data contactarii reprezentantului Organizatorului de catre acesta, pentru a trimite la sediul Organizatorului (S.C. Dr. Oetker RO SRL, cu sediul in str. Albesti, nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, pentru promotia Vitalis) talonul promotional Vitalis cu codul unic castigator in original, si o copie dupa actul de identitate, in vederea validarii finale, atribuirii premiului si incheierii unui proces-verbal in acest sens. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana minora, acesta va trebui sa prezinte si declaratia autentica conform art.2.2. de mai sus. Neprezentarea acestei declaratii autentice duce la neatribuirea premiului Campaniei.

4.2.4. Premiile constand in camere foto si video digitale, vor fi livrate castigatorilor prin curier intr-un termen de 30 zile de la validarea finala a acestora, respectiv de la momentul in care Organizatorul primeste documentele mentionate la art. 4.2.3. de mai sus.
4.2.5. Castigatorul premiului constand in vacanta in Tenerife are la dispozitie un termen de 12 zile lucratoare de la data contactarii si anuntarii lor de catre Organizator, pentru a se prezenta la locul comunicat de acesta, cu actul de identitate si cu talonul promotional
Vitalis cu codul unic castigator in original, in vederea validarii finale si indeplinirii formalitatilor de atribuire a premiului.

4.2.6. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.
4.2.7. La prezentarea castigatorului constand in vacanta in Tenerife la sediul comunicat de catre Organizator conform art. 4.2.5. de mai sus, acesta va completa si semna toate documentele aferente atribuirii acestui premiu si totodata isi va exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate in cuprinsul procesului-verbal de atribuire a premiului sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. In termen de 15 zile de la incheierea procesului-verbal de atribuire, Organizatorul, prin intermediul Agentiei, va indeplini toate formalitatile necesare in vederea acordarii premiului, suportand toate costurile aferente acestor formalitati.
4.2.8. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorul premiului si pe insotitorul acestuia (pasaport, asigurare de sanatate, acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina acestora.
4.2.9. Organizatorul, prin intermediul Agentiei va asigura castigatorului si insotitorului acestuia asistenta necesara pentru obtinerea vizei turistice daca aceasta va fi necesara (scrisoare de invitatie etc), dar nu garanteaza obtinerea acestei vize de catre castigatorii fata de care autoritatile au instituit vreo restrictie in acest sens.
4.2.10. Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente excursiei castigate, orice obligatie a Organizatorului fata de castigatorul acestei categorii de premii inceteaza.
4.2.11. Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului sau insotitorului acestuia de a beneficia de excursie nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
4.2.12. Procesul verbal de atribuire a premiului constand in excursie va fi semnat de castigator si reprezentantul Organizatorului si completat cu urmatoarele date personale ale castigatorului: nume, prenume, adresa completa si CNP.
4.2.13. In cazul in care castigatorul premiului constand in excursie nu poate fi contactat la telefon (nu raspunde, numar nealocat, telefon inchis) in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii sale preliminare sau este contactat dar nu se prezinta in locatia si la termenul mentionat la art.4.2.5. de mai sus, sau acesta nu prezinta documentele solicitate de catre Organizator, sau se constata existenta unor neconcordante intre datele comunicate prin mesajul validat drept castigator si cele prezentate reprezentantului Organizatorului, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.Sectiunea 5. Taxe si impozite:

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu acestea fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Sectiunea 6. Participantii minori si persoanele lipsite de capacitate juridica

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana lipsita de capacitate de discernamant, aceasta este indreptatita  sa  intre in posesia premiului prin intermediul tutorelui sau legal.

De asemenea ocrotitorul legal trebuie sa semneze  o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere dupa acordarea premiului respectiv , precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

 

 

Sectiunea 7. Litigii:

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

 

Sectiunea 8. Incetarea campaniei

 

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului , din motive independente de vointa sa de a continua prezenta Campanie.

Nota : Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului regulament  si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

 

Sectiunea 9. Prelucrarea datelor personale

 

In conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorul are obligatia sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii.

Prin inscrierea la aceasta promotie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul Campaniei si ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date Dr. Oetker RO SRL. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.

 

Prin prezentul, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
De asemenea, la cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa str. Albesti nr. 50, Curtea de Arges, jud. Arges, Romania, Organizatorul se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului;
- sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Scopurile constituirii bazei de date sunt: verificarea identitatii, scopuri statistice, promotionale, de informare prin diverse mijloace de comunicare (posta sau alte mijloace de comunicare) cu privire la promotia Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!sau cu privire la alte actiuni ce se vor desfasura in viitor.

Compania Dr. Oetker RO SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a datelor cu caracter personal  cu nr. 2298 din 2005 .

 

 

Sectiunea 10. Regulamentul Oficial al promotiei:


Regulamentul Oficial al acestei campanii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe toata durata promotiei la www.oetker.ro, precum si in ziarul Romania Libera din 19 februarie.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker Musli Vitalis - "Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker Musli Vitalis - "Castiga la micul dejun o vacanta in Tenerife!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media