CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker - "Ingredientele unui Craciun de vis!"

Concurs cu premii Oetker

Premii prin tragere la sorti: 1 x voucher Mobexpert in valoare de 15.000 euro; 9 x voucher Mobexpert pentru mobilarea bucatariei in valoare de 2.500 euro (cate unul pe saptamana); 63 x set festiv de masa (cate unul pe zi).

Cumpara oricare 5 produse participante Dr. Oetker diferite si trimite denumirile acestora prin SMS la 1867, comunica-le prin telefon la 021.305.34.34 sau inscrie-le pe site-ul www.oetker.ro. Pastreaza ambalajele pentru validare.

Perioada promoţiei: 10 noiembrie 2008 - 11 ianuarie 2009

Promotie expirata
117 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Campaniei Promotionale Dr. Oetker

“Ingredientele unui Craciun de vis!”

Perioada campaniei: 10 noiembrie 2008 – 11 ianuarie 2009


Capitolul 1. Organizatorul campaniei promotionale

 

Campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!” este organizata de S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud. Arges, România, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J03/1843/1993, CUI 4227295, si la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2298/2005 (denumita în continuare “Organizator” sau “S.C. Dr. Oetker RO S.R.L.”).

Campania promotionala se deruleaza prin intermediul agentiei S.C. PUNCT ADVERTISING S.R.L., societate comerciala cu sediul în România, Bucuresti, sector 1, bd. Nicolae Titulescu, nr. 81-87, bl 10, ap. 40, înregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/402/1998, C.U.I. R10124707, denumita în continuare “Agentia”.

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari. Actul aditional va fi facut public pe www.oetker.ro.

 

 

Capitolul 2. Temeiul legal

 

Campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!” este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

 

Capitolul 3. Durata campaniei si locul de desfasurare

 

Campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!” este organizata si se desfasoara în perioada 10 noiembrie 2008 – 11 ianuarie 2009 pe întreg teritoriul României în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

 

Capitolul 4. Participarea la campania promotionala

 

Orice persoana rezidenta în România, cu vârsta peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante la Campania promotionala, în decursul derularii promotiei si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, poate participa la campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!”.

În cazul minorilor înscrisi în campania promotionala, acestia pot participa numai cu acordul parintilor.

Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!” persoanele juridice sau asociatiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, respectiv acele asociatii familiale autorizate în care angajatii S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale S.C. Dr. Oetker RO S.R.L. si rudele de gradul 1 ale acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) ce detin participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia.

 

 

 

Produsele participante la campania promotionala sunt:

 

Praf de copt

Zahar Vanilinat

Zahar Vanilat Bourbon

Drojdie

Garant pentru aluaturi dospite

Amoniu pentru prajituri

Esenta de vanilie 30 ml

Esenta de rom 30 ml

Esenta de lamâie 30 ml

Esenta de migdale 30 ml

Esenta de lamâie blister

Esenta de vanilie blister

Esenta de rom blister

Finesse vanilie bourbon

Finesse Coaja Rasa de lamâie

Finesse Aroma naturala de coaja de portocala

Tort - Gelee Transparent

Tort - Gelee Rosu

Întaritor de frisca

Gustin - amidon alimentar

Cacao 50 g

Cacao neagra 100 g

Crema pentru tarte cu fructe

Întaritor pentru prajituri cu brânza

Crema pentru prajituri cu gust de vanilie

Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata

Crema pentru prajituri cu gust de lamâie

Crema pentru prajituri cu gust de caramel

Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata, trufe si rom

Crema Cremsnit

Spuma pentru deserturi cu gust de frisca (Praf de frisca )

Spuma light pentru deserturi cu gust de frisca (Praf de frisca light )

Zahar pudra cu aroma de vanilie

Glazura cu gust de ciocolata

Glazura cu gust de caramel

Glazura cu gust de lamâie

Gelatina

Bicarbonat de sodiu alimentar

Lapte praf 130, 250, 380 g

 

 

Capitolul 6. Mecanismul campaniei promotionale

 

Mecanismul de participare al campaniei promotionale “Ingredientele unui Craciun de vis!” este urmatorul: Cumpara în perioada promotiei (10.11.2008 – 11.01.2009) oricare 5 aditivi de patiserie diferiti de la Dr. Oetker, participanti la campania promotionala si înscrie-te în campanie cu numele celor 5 produse.

Poti sa te înscrii în campania promotionala prin 3 moduri:

- Prin SMS, la 1867 (numar cu tarif normal, apelabil în retelele Orange, Vodafone, Zapp si Cosmote). Trimite un mesaj (SMS) cu numele celor 5 aditivi de patiserie diferiti de la Dr. Oetker. Vei primi un SMS cu validarea mesajului si implicit, înscrierea în promotie. Pastreaza ambalajele produselor în original, pentru validare în cazul câstigarii unui premiu.

- Prin Internet. Intra pe site-ul promotiei www.oetker.ro si completeaza formularul de înscriere în campanie cu toate datele solicitate: nume, prenume, numar de telefon, e-mail, adresa (localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament), numele celor 5 aditivi de patiserie cu care te înscrii în campanie. Vei primi un e-mail cu confirmarea înscrierii în promotie. Pastreaza toate ambalajele produselor cu care te-ai înscris în campania promotionala, pentru validare în cazul câstigarii unui premiu.

 - Prin telefon, sunând la 021 3053434 (numar cu tarif normal, de luni pâna vineri între orele 9.00 – 17.00, în afara sarbatorilor legale). Suna si comunica operatorului datele tale personale: nume, prenume, numar de telefon mobil sau telefon fix, adresa (localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament), cât si numele celor 5 produse Dr. Oetker din gama aditivi de patiserie care au fost achizitionati.

Pentru a avea mai multe sanse de câstig, poti cumpara mai multe produse Dr. Oetker. Pentru fiecare 5 produse diferite de la Dr. Oetker te poti înscrie o singura data în promotie. Cu cât ai mai multe intrari în promotie, cu atât ai mai multe sanse de a câstiga prin tragere la sorti unul din premiile campaniei.

- Atentie! Câstigatorii premiilor din cadrul acestei campanii trebuie sa faca dovada achizitiei a unui numar de produse egal cu numarul de înscrieri în campanie (facute pe oricare dintre cele trei modalitati) înmultit cu 5 (5 produse cumparate pentru fiecare înscriere). Dovada se va face prin pastrarea ambalajele produselor achizitionate si înscrise pe toata perioada promotiei.

 

 

Capitolul 7. Modalitati de validare a înscrierilor si mesaje publicitare ale campaniei

 

Organizatorii campaniei vor trimite prin SMS urmatoarele mesaje publicitare:

Pentru mesajele trimise înainte de începerea promotiei: Promotia Dr. Oetker “Ingredientele unui Craciun de vis” va incepe pe 10 noiembrie 2008. Retrimite mesajul dupa aceasta data. Îti multumim.

Pentru mesajele trimise dupa încheierea campaniei: Promotia Dr. Oetker “Ingredientele unui Craciun de vis” s-a încheiat pe data de 11 ianuarie 2009. Te asteptam la urmatoarele campanii Dr. Oetker. Îti multumim.

Pentru mesajele corecte: Felicitari! Esti înscris în campania Dr. Oetker “Ingredientele unui Craciun de vis”. Sporeste-ti sansele la premii cu înca 5 produse participante. Îti multumim.

Pentru mesajele care contin date incorecte: Înscriere invalida. Atentie la numele si numarul de produse trimise! Consulta lista cu numele produselor participante si pe www.oetker.ro. Îti multumim.

 

Validarea înregistrarilor

Pentru a putea fi declarate valide, înregistrarile în promotie trebuie sa îndeplineasca în mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii:

 

1. Înregistrarile facute prin SMS:

a)  SMS-ul trebuie sa fie trimis în perioada derularii campaniei promotionale, 10.11.2008 – 11.01.2009

b)  Mesajul trebuie sa contina numele a 5 produse diferite din gama aditivilor de patiserie Dr. Oetker inclusi în promotie.

 

2. Înregistrarile facute prin info-line sau pe site-ul :
a)  Înregistrarea trebuie facuta în perioada derularii campaniei promotionale, 10.11.2008 – 11.01.2009

b)  Datele obligatorii care trebuie înregistrate sunt:

- nume si prenume

- telefon mobil sau telefon fix

- adresa postala: localitate, judet/sector, strada, numar

- numarul de produse / bifarea câmpurilor a 5 aditivi de patiserie

 

 

Capitolul 8. Premii

 

Premii zilnice: 63 seturi festive de masa, fiecare în valoare de 252 Euro (TVA inclus)

Premii saptamânale: 9 vouchere Mobexpert pentru decorarea bucatariei, fiecare în valoare de 2.500 Euro (TVA inclus)

Premiul cel mare: un voucher Mobexpert în valoare de 15.000 Euro (TVA inclus)

Valoarea totala neta a premiilor oferite în cadrul Campaniei este de 162.459 RON.

Descrierea premiilor:

1. Marele premiu: un voucher Mobexpert pentru mobilier si accesorii în valoare de 15.000 Euro pentru remobilarea casei tale.

Valabilitate: 6 luni

Voucherul poate fi folosit o singura data în limita a 15.000 Euro (54.299 RON, TVA inclus).

2. Premiu saptamânal: un voucher Mobexpert pentru mobilier si accesorii de bucatarie în valoare de 2.500 Euro pentru remobilarea bucatariei tale.

Valabilitate: 3 luni

Voucherul poate fi folosit o singura data în limita a 2.500 Euro (9.049 RON, TVA inclus)

3. Premiu zilnic: un set festiv de masa

Acesta este format din:

- 6 x farfurie 190 mm

- 6 x farfurie 240 mm

- 6 x farfurie 270 mm

- 6 x ceasca 180 ml

- 6 x farfurie suport pentru ceasca 150 mm

- 6 x lingura

- 6 x furculita

- 6 x cutit

- 6 x lingurita

- 6 x pahar apa

- 6 x pahar vin

- 6 x inel

- 1 x fata de masa

- 6 x servet

- 1 x lumânare mica

- 1 x lumânare înalta

În cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor câstigate sau schimbarea premiilor.

 

 

Capitolul 9. Program trageri la sorti

 

Tragerile la sorti pentru premiile zilnice, saptamânale si premiul final vor fi efectuate dupa urmatorul calendar:

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 10-16 noiembrie 2008 va avea loc în data de 19 noiembrie.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 17-23 noiembrie 2008 va avea loc în data de 25 noiembrie.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 24-30 noiembrie 2008 va avea loc în data de 2 decembrie.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 1-7 decembrie 2008 va avea loc în data de 9 decembrie.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 8-14 decembrie 2008 va avea loc în data de 16 decembrie.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 15-21 decembrie 2008 va avea loc în data de 6 ianuarie 2009.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 22-28 decembrie 2008 va avea loc în data de 6 ianuarie 2009.

- Tragerea la sorti pentru premiile zilnice si premiul saptamânal din perioada 29 decembrie 2008 - 4 ianuarie 2009 va avea loc în data de 6 ianuarie 2009

 

Tragerea la sorti pentru premiile zilnice, premiul saptamânal din perioada 5-11 ianuarie 2009 si marele premiu va avea loc în data de 13 ianuarie 2009.

La extragerea pentru un premiu zilnic vor intra doar înscrierile din ziua respectiva. La extragerea pentru un premiu saptamânal vor intra toate înscrierile din saptamâna respectiva. La extragerea pentru marele premiu vor intra toate înscrierile din cadrul promotiei.

În cazul în care într-o zi nu vor exista înscrieri valide, premiul zilnic aferent zilei respective se repoteaza zilei urmatoare.

Doar participantii care îndeplinesc conditiile de participare specificate la Capitolul 4 al Regulamentului si care îndeplinesc toate conditiile stipulate în regulament, au dreptul de a intra în tragerea la sorti.

În cadrul tragerii la sorti se vor extrage câte 2 rezerve pentru fiecare premiu zilnic extras, câte 2 rezerve pentru fiecare premiu saptamânal si câte 2 rezerve pentru marele premiu. Se va recurge la rezerve în cazul în care câstigatorul este invalidat din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve în ordinea în care acestea au fost extrase.

Fiecare participant are sansa de a câstiga un singur premiu într-o saptamâna în cadrul campaniei promotionale, indiferent de numarul de intrari în promotie.

Tragerea la sorti va fi electronica, prin folosirea unui program cu distributie aleatoare si va avea loc la sediul S.C. PUNCT ADVERTISING S.R.L., Str. Brezoianu, nr.4, etaj 3, Sector 2, Bucuresti, în prezenta unui Notar Public si a unui reprezentant al Organizatorului.

Tragerile la sorti sunt evenimente publice. La cerere, orice persoana poate participa la oricare dintre aceste evenimente. Cererea va fi facuta în scris, pe adresa S.C. PUNCT ADVERTISING S.R.L., Str. Brezoianu, nr.4, etaj 3, Bucuresti, România, cu minim 48 de ore înaintea desfasurarii evenimentului respectiv.

 

 

Capitolul 10. Anuntarea si validarea câstigatorilor. Acordarea premiilor.


Anuntarea câstigatorilor

Toti câstigatorii vor fi contactati telefonic la numarul de telefon declarat la înscriere de catre un reprezentant al Organizatorului, în termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi informati în legatura cu premiul câstigat, procedura de validare a premiului si modalitatea de a intra în posesia premiului.

Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de cel putin doua ori persoanele câstigatoare în decursul celor 10 zile. În cazul în care, din motive independente de vointa Organizatorului, un câstigator nu poate fi contactat la numarul de telefon declarat, în termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, i se va trimite o scrisoare recomandata, prin care este informat în legatura cu premiul câstigat, procedura de validare a câstigului si modalitatea de a intra în posesia premiului. Scrisoarea recomandata va fi trimisa persoanelor care au declarat adresa corecta si completa la înscrierea în promotie.

În cazul în care exista situatia în care unii dintre acesti câstigatori nu si-au revendicat premiul în termen de 30 de zile calendaristice de la data validarii, acestia sunt considerati câstigatori invalizi si vor pierde orice drept asupra premiului câstigat. Organizatorul este liberat de orice raspundere fata de acestia.

În vederea acordarii premiilor ramase nerevendicate, Organizatorul va contacta telefonic una dintre rezervele extrase în cadrul tragerii la sorti si va demara procedura de anuntare telefonica a câstigului si de verificare a ambalajelor trimise în scopul validarii. Se va apela la rezerve în ordinea în care au fost extrase în cadrul tragerii la sorti. Anuntarea telefonica se va efectua în termen de 10 zile lucratoare de la data invalidarii câstigatorului precedent, urmând ca premiul sa poata fi revendicat în termen de 30 de zile calendaristice de la data anuntarii.

Organizatorul nu îsi asuma nicio raspundere pentru câstigatorii care nu si-au revendicat în timp premiile câstigate si conform cu prevederile Regulamentului campaniei. Câstigatorii extrasi si validati vor fi publicati pe site-ul www.oetker.ro la maxim 15 zile dupa data validarii.

Validarea câstigatorilor

Validarea câstigatorilor premiilor din cadrul campaniei se va face doar dupa verificarea ambalajelor care atesta achizitionarea produselor Dr. Oetker.

Conditii de validare:

pentru fiecare înscriere în promotie, participantul trebuie sa trimita ambalajele celor 5 produse diferite cu care s-a înscris

numarul total de ambalaje trimise pentru validare trebuie sa fie egal cu 5 înmultit cu numarul total de înscrieri în promotie ale participantului câstigator

În cazul în care setul de ambalaje trimis Organizatorului pentru validare si cu care consumatorul s-a înscris, nu contine toate produsele înscrise în campanie, se va considera tentativa de frauda si toate înregistrarile acelui participant vor fi considerate invalide. Daca câstigatorul nu poate prezenta ambalajele produselor Dr. Oetker cu care s-a înscris în promotie, câstigatorul nu va fi validat si nu va avea dreptul de a intra în posesia premiului. Organizatorul va apela la o rezerva extrasa în cadrul tragerii la sorti si va demara procedura de anuntare si validare a acesteia. Se va apela la rezerve în ordinea în care au fost extrase.

Acordarea premiilor

Premiile zilnice constând în seturi de masa festive vor fi trimise prin curier la adresa declarata de câstigator, dupa momentul validarii premiului câstigat. În momentul predarii premiului de catre curier, câstigatorul va semna un proces verbal de predare-primire a premiului. Prin semnarea procesului verbal de predare-primire a premiului, Organizatorul este eliberat de orice alta obligatie fata de câstigator.

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru furnizarea unor adrese gresite sau incomplete din partea câstigatorului. În cazul în care premiul trimis prin curier se întoarce retur, Organizatorul va astepta solicitarea acestuia înca 20 zile lucratoare. În cazul în care premiul întors retur este nerevendicat, acesta va ramâne în posesia Organizatorului.

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate în aceasta campanie. Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu în cadrul acestei campanii va remedia orice defect în termenii si conditiile stipulate în certificatele de garantie.

Premiile saptamânale si premiul cel mare vor fi ridicate de catre câstigatori la sediul S.C. PUNCT ADVERTISING S.R.L., Str. Brezoianu, nr.4, etaj 3, Sector 2, Bucuresti, adresa care le va fi comunicata telefonic în momentul anuntarii câstigarii premiului. În momentul ridicarii premiului, câstigatorul trebuie sa prezinte actul de identitate. Prin semnarea procesului verbal de predare-primire a premiului, Organizatorul este eliberat de orice alta obligatie fata de câstigator.

În cazul în care câstigatorul este minor, sub 18 ani, va fi nevoie de prezenta parintilor pentru ridicarea premiului.

 

 

Capitolul 11. Responsabilitate

 

Organizatorul campaniei va acorda premiile Participantilor care au luat parte la campania promotionala “Ingredientele unui Craciun de vis!”, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea si nu va putea fi implicat în nicio modalitate în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul va acorda premiul Participantului câstigator considerat valid în conformitate cu prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiului de catre Participanti, Organizatorul este eliberat de orice obligatie fata de Participantul câstigator.

În cazul în care Organizatorul constata ca un câstigator nu a îndeplinit conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a anula oricând drepturile si beneficiile ce revin câstigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului câstigator. În cazul în care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul câstigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator în legatura cu acesta.

Organizatorul nu are nicio obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite în cadrul acestei campanii.

 

 

Capitolul 12. Limitarea raspunderii Organizatorului

 

Organizatorul campaniei nu îsi asuma raspunderea, incluzând, dar fara a se limita la, pentru:

SMS-urile primite, înregistrarile efectuate pe website sau prin info-line, înainte de 10 noiembrie 2008 si dupa 11 ianuarie 2009;

Pierderile/întârzierile sau întreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;

Pierderile sau întârzierile înscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

Situatiile în care numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat si ca atare Organizatorul nu va putea raspunde Participantului la Campanie;

Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt 1867;

Formularele de Înscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

Pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la înscrierea în Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se înscrie în Campanie;

Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile de participare/formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, cuvânt gresit, cu exceptia listei de cuvinte publicate în anexa la acest regulament) si care nu îndeplinesc conditiile de validare de la Capitolul 7.

Participantii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis în perioada de desfasurare a Campaniei la numarul 1867 (tarif normal stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).

 

Capitolul 13. Confidentialitea datelor cu caracter personal


S.C. Dr. Oetker RO S.R.L prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 2298/2005 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Toate datele personale ale Participantilor, furnizate prin SMS, internet sau info-line devin proprietatea Organizatorului, împreuna cu toate informatiile pe care le contin.

Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc în acest sens. Datele personale colectate în cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Numele si prenumele câstigatorilor participanti precum si premiile câstigate în cadrul promotiei vor fi publicate pe site-ul campaniei promotionale www.oetker.ro.

Persoanele fizice participante la promotie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). În vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud Arges, România.

 

 

Capitolul 14. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câstigatorilor în conformitate cu legislatia în vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu premiul, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.

Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse în Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal, pentru veniturile obtinute din Campania “Ingredientele unui Craciun de vis!”, impozit pe care Organizatorul se obliga sa-l retina si sa-l achite conform legislatiei aplicabile.

 

 

Capitolul 15. Încetarea campaniei promotionale

 

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora* sau printr-o decizie a Organizatorului.

 

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neînlaturat, petrecut dupa intrarea în vigoare a prezentului regulament si care împiedica partea sau partile sa-si îndeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a României.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei “Ingredientele unui Craciun de vis!”, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la Campania “Ingredientele unui Craciun de vis!”, în termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

Capitolul 16. Litigii

 

Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud Arges, România, în termen de maxim 4 (patru) saptamâni de la data validarii. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua în consideratie nicio contestatie.

 

 

Capitolul 17. Regulamentul oficial al campaniei promotionale

 

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul Oficial al campaniei promotionale va fi pus la dispozitia tuturor celor interesati gratuit prin accesarea site-ului oficial al promotiei (www.oetker.ro).

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007 si a fost semnat în 6 exemplare originale, astazi _____________data autentificarii de catre Notarul Public.
Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 10 noiembrie 2008, 09:47
"Fiecare participant are sansa de a câstiga un singur premiu într-o saptamâna în cadrul campaniei promotionale, indiferent de numarul de intrari în promotie." 1 premiu zilnic sau orice fel de premiu? adica daca cienva ia un premiu zilnic numai are dreptul sa castige premiul saptamanal?
Cipri (IS) in 10 noiembrie 2008, 10:37
www.oetker.ro nu am gasit nici un link care sa ma indrume catre pagina pt inscriere...daca ni s-ar oferi linkul exact ar fi super - mulumesc anticipat !
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 noiembrie 2008, 10:42
Draga Cipry,

Raspunsul organizatorilor pentru tine este ca in conformitate cu regulamentul, un castigator al unui premiu zilnic nu va mai participa la extragerea premiului saptamanal, dar va participa la extragerea marelui premiu.

Mult succes!
lavinia (tg-jiu) in 10 noiembrie 2008, 10:42
AM TRIMIS PRIN SMS NUMELE PRODUSELOR DAR NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS DE CONFIRMARE,AM VRUT SA TRIMIT PE SAIT DAR NU ESTE NICI UN FORMULAR.NU SUNT PREA PREGATITI?
DANIELA (Buciumeni, sat Valea-Leurzii) in 10 noiembrie 2008, 10:59
Nu mi se pare corect acest regulament si lasa loc unor eventuale ,,incalcari''ale lui( ca sa nu ma exprim altfel).Adica cine a castigat un premiu zilnic si este extras si pt premiul saptamanal, nu il poate primi pe cel saptamanal?Pai atunci cei care vor participa la acest concurs sa se roage sa nu castige premiul zilnic( o lingura, o furculita,deh!lucruri super tari care nu se gasesc peste tot), si ca castige premiul saptamanal ( care,lasand gluma la o parte, este foarte tare).Aveam de gand sa particip si eu, dar cu un asemenea regulament prefer sa-mi dau banii la Vodafone.Macar acolo, pe lista castigatorilor, e o dna care a castigat 3 masini si nu s-a mai pus problema ca e aceeasi persoana.Dr Oetker,halal concurs!
I (Constanta) in 10 noiembrie 2008, 11:11
Mi se apre aberant sa nu mai poti castiga premiul saptamanal daca ai castigat un premiu zilnic. Ceva de genul "ai luat o galetusa si-o lopatica, acum vrei si marea?". O intrebare ptr clarificare : daca cineva castiga un premiu zilnic nu mai poate castiga NICIUN premiu saptamanal, sau doar pe cel corespunzator saptamanii in care a luat premiul zilnic?
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 noiembrie 2008, 11:36
Dragii nostri,

Pentru inscrierea prin intermediul site-ului va rugam sa dati click pe link-ul din pagina acestei promotii, care va va trimite direct in sectiunea dedicata acestui concurs in cadrul site-ului Dr. Oetker.

Mult succes!
Gheorghe (Bucuresti) in 10 noiembrie 2008, 11:43
Am incercat de 3 ori prin SMS; rezultatul: inscriere invalida! (si nu sunt un incepator!) Au probleme cu soft-ul, mie imi spun sa fiu atent la denumirea produselor sau la nr. acestora, desi am respectat denumirile care apar de altfel si in regulament.
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 noiembrie 2008, 12:37
Dragii nostri,

Iata raspunsul organizatorilor pentru voi:
"Conform regulamentului promotiei, Capitolul 9. Program trageri la sorti, premiul saptamanal si premiile zilnice aferente unei saptamani se extrag intr-o zi stabilita si trecuta in regulament din saptamana urmatoare.
Extragerile pentru premiul saptamanal si premiile zilnice se fac in acelasi timp, fiecare din concurentii aferenti: premiul saptamanal din toti concurentii acelei saptamani, premiul zilnic din concurentii aferenti fiecarei zile.
In cazul in care un concurent este castigatorul unui premiu zilnic dar si al premiului saptamanal, primeaza premiul saptamanal, pentru premiul zilnic urmand a fi declarat castigator un alt concurent extras din cele doua rezerve ale zilei respective. Cu cat aveti mai multe inscrieri in promotie cu atat sansele dumneavoastra de a fi castigator sunt mai mari. Va dorim mult succes in promotie!"

Mult succes!
Daniela (Braila) in 10 noiembrie 2008, 13:08
Am incercat si eu prin SMS si ,desi am respectat intocmai numele produselor si nr.lor,imi spune ca inscrierea este invalida.Au probleme ??? In cazul in care voi incerca sa ma inscriu inca o data ,nu voi fi desclificata?
Aurica (Igesti) in 10 noiembrie 2008, 15:24
As dori sa stiu daca pe produsele participante trebuie sa fie scris "Ingredientele unui Craciun de vis",sau sunt bune si cele...fara. Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 noiembrie 2008, 15:30
Salut, Aurica!
Produsele participante nu sunt inscriptionate cu numele promotiei. Pentru a te inscrie in promotie, trebuie sa cumperi in perioada 10.11.2008 - 11.01.2009 oricare 5 produse participante diferite (vezi lista completa in regulament sau in documentul atasat la "Documente conexe") si sa urmezi pasii descrisi mai sus, in rezumatul despre mecanismul promotiei (langa imaginea campaniei).
Succes!
() in 10 noiembrie 2008, 21:23
aceeasi chestiune am patit si eu : am trimis 2 sms si am primit raspuns ca inscrierea este invalida. fals, concurs.
gabriela (braila) in 11 noiembrie 2008, 11:02
in cazul in care o persoana este castigatoare a unui premiu zilnic trebuie sa trimita ambalajele corespunzatoare inscrierii din ziua respectiva sau toate ambalajele inscrise?multumesc
I (Constanta) in 11 noiembrie 2008, 11:46
Buna ziua. Inscrierea prin SMS nu se pooate face. Va rog sa ne intermediati un raspuns din partea organizatorilor in legatura cu aceasta problema, mesajul pe care il primim dupa trimiterea sms-ului fiind acela de "inscriere invalida". Am scris denumirile celor 5 produse in forma acceptata cf anexei, dar degeaba. Multumesc anticipat. (P.S. : a reusit careva sa se inscrie prin SMS? Daca da...cum?)
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2008, 11:54
Draga Gabriela,

Extragerea premiilor zilnice se face o singura data pe saptamana, desemnandu-se castigatorii fiecarei zile. Conform regulamentului trebuiesc trimise toate ambalajele inscrise astfel:
"Conditii de validare:
pentru fiecare înscriere în promotie, participantul trebuie sa trimita ambalajele celor 5 produse diferite cu care s-a înscris numarul total de ambalaje trimise pentru validare trebuie sa fie egal cu 5 înmultit cu numarul total de înscrieri în promotie ale participantului câstigator".
Astfel un participant cu 3 inscrieri va trimite pentru validare 3 x 5 ambalaje.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2008, 11:54
Draga I S,

Am transmis problema organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.

Mult succes!
Cipri (IS) in 11 noiembrie 2008, 14:03
sa presupunem ca cineva castiga cu 10 inscrieri un premiu saptamanal - in prima etapa va trimite organizatorilor 50 de ambalaje , si apoi castiga marele premiu - aici ce face mai trimite o data ambalajele trimise deja sau doar in cazul in care intre timp s-a mai inscris in campanie si atunci va trimite doar diferenta de ambalaje?- multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2008, 15:01
Draga Cipry,

In aceasta situatie expusa de tine, se vor trimite ambalajele cu care s-a inscris ulterior castigarii primului premiu.

Mult succes!
Cipri (IS) in 11 noiembrie 2008, 15:34
ms , sa ne anunte cineva cand se rez pb cu sms-urile :) tnks anticipat :)
() in 11 noiembrie 2008, 17:58
La acest concurs pentru a participa si adolescenti (16 ani) este nevoie de acordul parintilor? Unde se trimite acest acord? Cate inscrieri in concurs avem voie?
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2008, 18:19
Dragul/draga noastra,

Orice persoana cu varsta peste 14 ani poate participa la acest concurs. In cazul in care un minor castiga unul dintre premii, acesta nu poate ridica premiul decat in prezenta parintilor. Pe viitor iti recomandam sa iti completezi profilul de pe site astfel incat sa iti apara si un username sau un prenume pentru o mai usoara comunicare cu ceilalti membri sau cu noi, moderatorii.

Mult succes!
nicoleta (baia mare) in 11 noiembrie 2008, 18:37
aceleasi probleme am si eu.din 10 sms nu mi a fost validat numai unul. la toate celelalte mi sa raspuns inscriere invalida. iar pe internet nu se poate intra deloc nu merge.ar trebui sa se rezolve problema totusi.este prima data cand am probleme pentru inscriere.
ana (ludus) in 11 noiembrie 2008, 19:56
eu ma-m inscris in concurs si sper sa si cistig caci in toamna asta am concurat la toate concursurile dar nu am cistigat la nici unul mult suces la toti concurenti.
Moderator 2 (Infopromotii) in 12 noiembrie 2008, 09:17
Draga Nicoleta,

Situatia cu SMS-urile am comunicat-o deja organizatorilor si asteptam un raspuns. In privinta inscrierii pe site esti singura careia i s-a intamplat asa. Iti recomandam sa verifici setarile conexiunii tale la internet si sa ne anunti daca mai apar probleme.

Mult succes!
gabriela (giurgiu) in 12 noiembrie 2008, 09:29
Este foarte usor sa va inscrieti in promotie intrati pe saitul www.oetker.ro si imediat va apare pagina cu produse dr.oetker si dati clic pe imaginea pe care scrie ''ingredientele unui craciun de vis''.Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 12 noiembrie 2008, 15:13
Draga Maria,

Asa cum ti-am explicat in nenumarate randuri, atat la sectiunile de comentarii ale promotiilor, cat si pe e-mail, exista persoane, cum sunt cele mentionate de tine, care se inscriu cu zeci de SMS-uri, cumparand foarte multe produse participante. Este normal ca sansele acestora sa fie mai mari decat ale cuiva care participa cu doar 2-3 inscrieri. Toate tragerile la sorti se desfasoara conform legii si regulamentului promotiei, asa incat este o chestiune de noroc daca la urmatoarea extragere va castiga din nou una dintre persoanele mentionate de tine sau chiar tu.

Mult succes!
besenyei (cluj-napoca) in 13 noiembrie 2008, 01:09
Pentru Maria din Baia-Mare: Eu sunt ungur si am impresia ca esti unguroaica si nu inteleg explicatia Moderatorilor. NU inteleg ce ai tu cu Dl. Cocos Gheorge care joaca cinstit la concursuri. Ce treaba ai tu cu el daca castiga la toate concursuri? Daca castiga inseamna ca a si participat la concursul respectiv! Daca nu intelegi explicatia Moderatorilor de mai sus sau explicatia mea de pe alte forumuri in legatura cu Dl. Cocos Gheorghe sau cu cei care castiga la mai multe concursuri sa lasi adresa de email la moderatori si o sa scriu si pe ungureste sau engleza ca sa intelegi!. La acest concurs am vrut sa joc cu 5000 de produse adica cu 1000 de sanse in prima saptamana dar am renuntat...nu era normal sa am sanse mai mari de castiga ? Bafta tuturori.
Cipri (IS) in 13 noiembrie 2008, 11:19
pe pagina de inscriere dupa ce completez toate campurile si dau pe "trimite" apare asa " INSCRIERE- eroare inregistrare in baza de date" Prin SMS "inscriere invalida..." la tel nu rasp nimeni ... BRAVO !
Moderator 2 (Infopromotii) in 13 noiembrie 2008, 12:53
Draga Cipry,

Am transmis sesizarile voastre organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.

Mult succes!
Cipri (IS) in 13 noiembrie 2008, 13:11
multumim :) !
Moderator 2 (Infopromotii) in 13 noiembrie 2008, 16:36
Dragii nostri,

Iata raspunsul organizatorilor pentru voi:
"In cazul in care telefonul mobil are setat Dictionarul T9 (cu ajutorul caruia se scrie mai usor mesajul) SMS-ul nu accepta decat 70 caractere. Astfel cand se incearca trimiterea mesajului cu cele 5 produse, SMS-ul este impartit in mai multe SMS-uri. Daca mesajul este impartit in mai multe SMS-uri atunci mesajul nu este validat deoarece sistemul nu gaseste in mesaj denumirea tuturor produselor. Pentru a trimite un mesaj de 160 caractere trebuie sa aiba dezactivat acel Dictionar T9."

Mult succes!
Cipri (IS) in 13 noiembrie 2008, 20:52
cum este definit un participant unic ?
Alin (Iasi) in 13 noiembrie 2008, 20:54
Interesant! Asta ar fi in avantajul participanilor "amatori" la promotie... Faptul ca au fost oarece probleme la inscrierea cu sms nu a facut deca, cred eu, sa impiedice participarea in prima zi cu sute (sau mii?) de inscrieri a unora. Ca te cam doare mana daca ai completa formularul de pe net de cateva zeci de ori chiar. S-a discutat despre castigatorii care apar la mai multe proimotii. Cred ca acest lucru se intampla, hai sa nu zic din proasta organizare, ci datorita scaparilor celor care organizeaza (gandesc) regulamentele. Atata timp cat cel care castiga a respectat regulamentul nu poate fi acuzat de nimic. Nu vreau sa par carcotas, dar cred ca au sa apara surprize si la aceasta promotie, pur si simplu datorita modalitatii de participare...
Moderator 2 (Infopromotii) in 14 noiembrie 2008, 10:07
Draga Cipry,

In ce text ai gasit aceasta formulare? Asteptam raspunsul tau.

Mult succes!
Cipri (IS) in 14 noiembrie 2008, 15:59
pai exact asta e pb ca nu am gasit... se tine cont dupa nume sau dupa nr de tel de pe care s-a trimis mesajul?
besenyei (cluj-napoca) in 15 noiembrie 2008, 14:22
pentru maria(baia-mare)...nu am scris comentul din rautate dar am avut impresia ca nu intelegi, ai scris acelas coment la mai multe promotii pe infopromotii si ai primit acelas raspun de la moderator. Eu sunt ungur si am crezut ca te pot ajuta. Eu particip la mai multe concursul....a fost promotie unde din 200 de telefoane aproape jumate eu am castigat REGULAMENTAR!!!(organizatori nu au scris numele castigatorilor pentru ca......stii tu de ce...). Dl cocos este un simplu muncitor care cand aude de ceva promotie merge la toate magazinele mari si mici si cumpara produsele cu sutele....asa fac si eu. Stii foarte bine ca la lotto e alta treba acolo participa milioane de oameni dar de exemplu la margaritar poate la prima extracere au fost 100 de plicuri din care 80 a dl cocos....nu e normal sa castige?:) apropo: Drago, VISLAT nu este pe ungureste!!!!
Crina (Baia Mare) in 15 noiembrie 2008, 15:58
Eu nu inteleg ceva. Adica te poti inscrie de multe ori si daca iesi castigator te duci si-ti cumperi produsele ca sa ai ambalajele? Cum demonstrezi cu adevarat ca ai cumparat produsele cand te-ai inscris ca sa fie concursul corect?
I (Constanta) in 15 noiembrie 2008, 16:24
Pornind de la principiul respectului reciproc, parerea mea este ca moderatorii nu ar mai trebui sa mai permita accesul pe site a unor opinii care defaimeaza persoane si reprezinta un atac nefondat, bazat pe premise subiective, asupra acestora. Se pare ca unora dintre noi ne este, totusi, foarte dificil sa acceptam ca norocul este o instanta necuantificabila si imposibil de evaluat, cu criterii exclusiv aleatorii. O ultima adaugire : cel care in loc sa se concentreze pe propriile sanse de castig, incercand in acelasi timp sa invete din experientele pozitive ale altora, nu va avea niciodata succes. Fiecare intelege ce vrea din vorbele mele. Bafta tuturor!
I (Constanta) in 16 noiembrie 2008, 17:49
Ptr dna Maria : Sincer, nu m-ar deranja sa fiu domnul Cocos...Ar insemna ca sunt un tip extrem de norocos, si cui nu i-ar placea, nu? :))) In rest...nu voi intra in polemica sterila cu o persoana care nu stie decat sa se preocupe de capra vecinului si sa framante tone de invidie si resentimente. Eu v-am spus ceva, daca vreti sa intelegeti...bine, daca nu...treaba dumneavoastra! Fiecare face ce vrea, nu? Un sfat sincer: get a life! ( in plus, rugati pe cineva sa va invete sa folositi tastatura ptr ca mesajele dumneavoastra sunt nu numai pline de exprimari agramate, ci si de tot felul de semne de punctuatie inutile care le fac foarte greu de inteles). Pentru moderator : repet apelul meu la restrictionarea mesajelor care lezeaza spatiul privat al persoanei; au devenit deranjante si, serios, chiar n-au ce cauta aici,in acest spatiu in care se intalnesc persoane structural optimiste, cu spirit ludic accentuat, oameni pasionati de promotii care schimba in maniera decenta opinii, idei, etc; chiar daca nu suntem intotdeauna pe aceeasi lungime de unda si avem uneori opinii diferite, ni le expunem civilizat si corect. Bafta tuturor!
I (Constanta) in 16 noiembrie 2008, 18:29
Ptr Crina : in promotii anterioare acesteia organizatorii au folosit varianta "dovezii" cumpararii produselor respective. Ceea ce a dus la o babilonie totala, un nonsens absolut. Sa iti explic : e foarte dificil sa obtii un bon de casa pe care sunt trecute denumirile produselor; acest lucru se intampla NUMAI in magazinele foarte mari gen hyper sau supermarket, iar acest gen de magazine se intalnesc numai in orasele foarte mari. Dar si aici intervin probleme : casierele REFUZAU sa-ti faca bon separat pentru fiecare 5 produse in parte cumparate. Asa ca, desi tu cumparai de 3 ori cate 5 produse, de pilda, deci desi tu CUMPARAI acele produse, in loc sa ai 3 sanse la concurs, ramaneai cu una singura, pentru ca la casa erai refuzat de catre casiera, sa nu mai vorbesc de cei care stateau in spatele tau la coada si care isi dadeau de zor cu parerea ptr ca intarzii prea mult. In fine...concluzia este ca ideea cu bonurile doveditoare care au inscrise denumirile produselor a fost una FOARTE PROASTA. Si dovada cea mai concludenta este ESECUL ABSOLUT al promotiei MAMA ANULUI in cadrul careia majoritatea covarsitoare a celor care au castigat premii in ceasuri nu au putut fi validati. Facusem un calcul din care rezulta ca practic 90% dintre castigatori nu au putut fi validati. Iti dai seama??? 90 la suta, adica enorm! Organizatorii au apelat la rezerve, s-a intamplat la fel, apoi la rezervele rezervelor, situatia s-a repetat. Ca sa te convingi, intra pe site-ul www.mama-anului.ro si cauta lista cu castigatorii premiilor zilnice care sunt de fapt rezervele rezervelor, si vei vedea cat de multi castigatori sunt invalidati. Dupa parerea mea promotia Mama Anului a fost cel mai mare esec al unei promotii din ultimii ani, fiind foarte prost organizata, pentru ca oamenii auzeau reclama la tv, trimiteau sms de inscriere, dar habar n-aveau care sunt conditiile...plus ca multi nu au avut cum dovedi ca au cumparat produsele, pe bonul lor neaparand denumirea lor, etc...Dupa parerea mea singura modalitate decenta prin care poti dovedi ca ai cumparat produsele este organizarea promotiei pe baza de plicuri in care pui ambalajele cerute de regulament. Un exemplu este promotia Margaritar. Astfel...nu ai nevoie de bonuri de casa, nu trebuie sa alergi prin oras dupa un magazin care elibereaza bonuri care contin denumirile produselor, etc...in plus, participa la concurs NUMAI CEL CARE CUMPARA PRODUSUL si il si desface, avand nevoie de ambalaj pentru a fi trimis la concurs. Fara coduri tiparite extern care nu te obliga sa desfaci ambalajul si care permit celor care au magazine sa trimita ei codurile de pe produse, apoi sa le doseasca, si sa le scoata la vanzare, dupa terminarea promotiei, pe cele cu care nu au castigat, etc. De aceea cred ca organizatorii s-au complicat din nou inutil. Trebuiau sa organizeze promotia pe baza de plicuri care contin ambalajele celor 5 produse diferite. Simplu ca buna ziua...Dar pentru noi, ptr ca lor le era cu siguranta mai dificil sa se complice cu plicuri, cu casute postale, etc, asa ca au ales varianta mai comoda... PENTRU EI.In legatura cu asta ...no comment! Si nu inteleg un lucru : daca cineva a cumparat 5 produse in cate 5 exemplare fiecare, de ce nu se poate inscrie de 5 ori la concurs??? Adica tu ai aceste produse, le cumperi,investesti niste bani, dar nu te poti inscrie cu ele din cauza unei limitari aberante a regulamentului. Un lucru e cert, si nimeni nu ma poate contarzice : ultimele trei campanii Dr Oetker destinate aditivilor(cea curenta inclusa) au fost absolut haotice, foarte prost organizate si mereu in dezavantajul clientului, dar spre comoditatea organizatorului. Cred ca cei care au organizat promotia Mama Anului nu prea au cu ce se lauda. Eu nu as angaja NICIODATA o agentie cu asemenea "rezultate" sa-mi organizeze o campanie promotionala. Intre timp Dr Oetker a schimbat agentia, dar nici cei noi nu par a intelege foarte bine caile simple si la indemana CLIENTULUI, lasand porioritate celor comode pentru dansii. Sper ca am explicat suficient de clar...Bafta tuturor!
florentina codruta (cernavoda) in 16 noiembrie 2008, 22:38
draga Maria, norocul si-l face fiecare...acum cu altii au cumparat zahar de 20 de milioane, asa puteai sa cumperi si tu daca vroiai in mod sigur sa castigi...nu ar trebui sa fii asa invidioasa, si eu am particvipat, si am catsigat de foarte multe ori...singura mi-am dat seama , cu cat participi mai mult cu atat sansele iti cresc.. poate in baia mare inca nu sunt persoane interesate de castigurile din concursuri...si sa nu uitam baia mare este un uras MULT MAI MIC decat constanta.Mult succes tuturor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 10:30
Salutare tuturor!
Comentariile Mariei (Baia-Mare) au disparut, deoarece i s-a suspendat contul de membru pe Infopromotii. Dupa cum ati remarcat, ne-am straduit sa-i explicam cu totii ca nu este vorba despre conspiratii impotriva ei sau a orasului Baia-Mare si ca participantii la promotii au sanse proportionale cu numarul lor de inscrieri. Chiar dupa atatea explicatii, Maria a continuat sa posteze comentarii rautacioase si acuze nefondate, drept pentru care a trebuit sa luam aceasta masura extrema.
Speram sa ne bucuram in continuare de o atmosfera prietenoasa si constructiva pe site.
Mult noroc la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2008, 10:34
Pentru Mihaela din Iasi:
Nu te poti inscrie in promotie folosind Yahoo Messenger (mess). Trebuie sa intri pe site-ul www.oetker.ro si sa completezi formularul de inscriere in promotie. Daca nu se deschide, verifica setarile browser-ului pe care il folosesti.
Succes!
ottilia hedi (tg.mures) in 17 noiembrie 2008, 19:18
cumpar foarte multe produse de Dr.Oetker si sunt foarte multumita de calitate si recomand pentru toate lumea,incearca si castiga mult succes
Vergiliu (Bucuresti) in 19 noiembrie 2008, 11:32
interesante premii
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 noiembrie 2008, 15:52
Draga Cypri,
Raspunsul organizatorilor pentru tine este urmatorul:
"Un participant unic este o persoana unica, nu un numar de telefon. In cadrul unei extrageri saptamanale un participant poate castiga un singur premiu.
Succes!"
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 noiembrie 2008, 15:53
Draga I(Constanta),
Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Prin aceasta campanie Dr. Oetker si-a dorit sa ofere tuturor sansa de a participa la promotie intr-un mod cat mai simplu si rapid. De aceea am pus la dispozitia participantilor cele de 3 canale de inscriere (SMS, internet & infoline).
O inscrie (facuta prin oricare din cele 3 canale) reprezinta o sansa in plus de a castiga unul din premiile oferite in cadrul promotiei. In cazul in care un participant este castigator, el trebuie sa trimita toate ambalajele produselor cu care s-a inscris, pe durata intregii campanii. Daca un participant a cumparat 5 produse diferite de la Dr. Oetker (participante la promotie) in 5 exemplare, atunci se poate inscrie de 5 ori. Singura conditie este ca pentru fiecare inregistrare sa foloseasca 5 produse diferite.
Iti dorim mult succes in aceasta campanie!"
Cipri (IS) in 20 noiembrie 2008, 11:27
multumesc pt raspuns
Daniela (Braila) in 20 noiembrie 2008, 14:26
Ne poate spune cineva daca au fost extrasi primii castigatori?
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 noiembrie 2008, 15:49
Draga Daniela,
Prima extragere a avut loc ieri, pe 19 noiembrie 2008. Imediat ce vom primi o lista cu castigatorii validati o vom posta pe site.
Mult succes!
() in 21 noiembrie 2008, 18:54
buna ziua tuturor!eu am participat si la celalalt concurs(mama-anului),am iesit pe locul 10 si castigatoarea unui ceas tisot.am trimis mail cu datele mele si bonurile doveditoare.am"jucat"cinstit si nu am primit nici un premiu...m-au votat atunci toti prietenii,rudele,colegii de serviciu si nu reuseam sa acumulez ff multe voturi,asta pentru ca ,pe unii ii vota "toata romania"...(cate comentarii am lasat si atunci la concurs,clare,la obiect,se puteau vizualiza voturile,iar intr-un interval scurt de doar 2 ore primeau vreo 3 000 de voturi)... nu cred ca va fi afisat acest mesaj,totusi eu il trimit...si apropos,particip si la acest concurs"ingredientele unui craciun de vis"....sparam,noi,cei corecti!
Cipri (IS) in 23 noiembrie 2008, 17:03
Gheorghe (Bucuresti)- matale ai castigat primul bon valoric la promotia acesta?
I (Constanta) in 24 noiembrie 2008, 11:19
Ciprian, nu e domnul Gheorghe, dar este un membru al familiei dumnealui. Felicitari si bafta in continuare.
Gheorghe (Bucuresti) in 24 noiembrie 2008, 11:53
pt Cipry(Romania): nu sunt eu, e un copilash al meu...
gabriela (giurgiu) in 24 noiembrie 2008, 12:00
sortimentele de budinca de ce nu participa la promotie?
Cipri (IS) in 24 noiembrie 2008, 14:53
bv bv
CECILIA (Luncani) in 24 noiembrie 2008, 15:31
Cat mai multe concursuri de acest gen! Dr. Oetker este cel mai tare!!!!
Cipri (IS) in 25 noiembrie 2008, 00:00
o intrebare pt organizatori : daca castigatorul premiului saptamanal este din provincie chiar trebuie sa se deplaseze pana la sediul agentiei pt ridicarea premiului?
Gheorghe (Bucuresti) in 25 noiembrie 2008, 09:06
Cipry, I: va multumesc, va doresc si mai mult noroc! Cipry: cred ca ma poti imputernici pe mine sa-ti ridic voucher-ul!
Moderator 2 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2008, 09:30
Draga Cipry,

Conform regulamentului, aceasta este unica modalitate de a intra in posesia premiului saptamanal: "Premiile saptamânale si premiul cel mare vor fi ridicate de catre câstigatori la sediul S.C. PUNCT ADVERTISING S.R.L., Str. Brezoianu, nr.4, etaj 3, Sector 2, Bucuresti, adresa care le va fi comunicata telefonic în momentul anuntarii câstigarii premiului. În momentul ridicarii premiului, câstigatorul trebuie sa prezinte actul de identitate."

Mult succes!
Cipri (IS) in 25 noiembrie 2008, 16:48
ms ms , m-am confruntat cu o problea : trimit azi un sms dimineata si nu am primit raspuns ca e bun , ca nu e bun...nici un mesaj nici pana la ora asta desi creditul a fost consumat....
Moderator 2 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2008, 17:11
Draga Cipry,
Te rugam sa ne trimiti numarul de telefon alaturi de datele tale prin intermediul rubricii "Contact", pentru a-i putea ruga pe organizatori sa verifice.
Mult succes!
Cipri (IS) in 28 noiembrie 2008, 09:23
am trimis de pe 25 , datele solicitate , ati primit ceva de la organizatorii? multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 28 noiembrie 2008, 10:37
Draga Cipry,
Imediat ce vom primi un raspuns pentru tine il vom posta pe site.
Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 28 noiembrie 2008, 11:27
Draga Lavinia (Tg. Jiu),
Formularul se gaseste pe site-ul promotiei. Intri pe www.oetker.ro, unde vei gasi un link catre promotia de Craciun.Acel link te va indruma catre site-ul promotiei unde in sectiunea "Inscrie-te aici" vei gasi formularul de inregistrare in promotie.
Mult succes!
NICOLAE (LISA) in 28 noiembrie 2008, 13:56
Draga Gheorghe, Sa-ti traiasca norocosul de " copilash"! Si toata familia! Pentru Moderator Sunt relativ incepator!SMS-urile nu am putut sa le folosesc! produse am cumparat la "greu" mai ales ca mama adoptiva este cofetarul satului...Fac inscrieri pe net..Conexiune prin mobil..Slaba..Cunostinte PC submediocre..."error on page"parca si alte rare ce-i drept netrimiteri de inscriere.Daca mai adaug si emotia sa nu ma prinda sefa ca mai fac 1-2 si de la servici...INTREBARE:Eu de cate ori m-am inscris?( Suna a Caragiale...) MULTUMESC
Cipri (IS) in 28 noiembrie 2008, 17:01
o intrebare pt organizatori 2500 euro si 15000 euro sunt valorile in lei asa cum scrie in regulament sau acesta valoare de 2500 euro respectiv 15000 euro se calculeaza in ziua folosirii bonului?
Gheorghe (Bucuresti) in 28 noiembrie 2008, 22:49
pt. dl. I: RE:comentariul din 16 noiembrie> am confirmarea (implicita) ca am interpretat corect regulamentul: te poti inscrie de cate ori cumperi ACELEASI 5 produse diferite.
I (Constanta) in 29 noiembrie 2008, 23:55
@Gheorghe : Multumesc pentru precizare. Bafta in continuare!
Gheorghe (Bucuresti) in 01 decembrie 2008, 13:50
Pt. Nicolae(Lisa): Multumesc, aceleasi bune urari pentru tine si familie. Ma bucur sa aflu ca si la sate s-a auzit si se folosesc aditivi de patiserie Dr. Oetker, ca au patruns internetul si telefonul mobil. Ma intristeaza insa ignoranta ta, lipsa de profesionalism de care dai dovada atunci cand o plictisesti pe d-ra moderator 2 cu o intrebare pe care, daca ai fi studiat regulamentul, nu ar fi trebuit s-o mai pui. Pacat de eforturile pe care le-am depus cu instruirea ta, desi nici modulul "incepatori" nu l-ai promovat, cu toate ca ai fost inscris la curs de mai multe ori. Iti doresc totusi bafta, daca nu cumva te hotarasti sa "te lasi".
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 decembrie 2008, 11:00
Draga Cipri,
Iata raspunsul organizatorilor pentru tine: "Valoarea in lei a voucherelor este conform regulamentului
2.500 euro- 9.049 RON, TVA inclus- valabilitate 3 luni
15.000 euro- 54.299 RON, TVA inclus- valabilitate 6 luni"
Mult succes!
Stoian (Calarasi) in 02 decembrie 2008, 16:41
Buna ziua. In cazul in care am castigat si trebuie, trebuie sa trimit prin posta sticluta de 30 ml de esenta sau bliterul ,in cazul in care as fi participat cu aceste produse? Trimit sticlutele in plic prin posta...sau cum se procedeaza? Si la final, dupa ce am castigat, ce se intampla? Ma suna si....?trebuie sa spun numele acelor produse cu care m-am inscris sau imi va spune organizatorul care sunt acestea, si eu le voi trimite prin posta? Am trimis mai multe si habar nu am cum care cum sunt...:(( Multumesc frumos...:)
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 decembrie 2008, 16:53
Salut!
In cazul in care vei fi desemnata castigatoare, vei fi sunata de catre reprezentantii organizatorilor la numarul de telefon cu care te-ai inscris in promotie si iti vor spune atunci exact care sunt ambalajele pe care trebuie sa le trimiti.
Mult succes!
Gheorghe (Bucuresti) in 02 decembrie 2008, 23:08
Pt. Moderator 1(ref. raspunsul pt. Stoian): Varianta mai trista, regulamentara si VERIFICATA in practica: organizatorii te suna si-ti spun sa trimiti ambalajele produselor cumparate si ulterior inscrise. TU, participantul, trebuie sa le stii care sunt. Acestea trebuie sa corespunda - numeric si din punct de vedere al sortimentului - cu inscrierile din evidenta lor, altminteri esti invalidat. Ar fi simplu si frumos sa-ti comunice ei ce sa trimiti. Poate au renuntat intre timp la aceste prevederi (dure) ale regulamentului... ca mai trebuie sa fie si alti castigatori validati! SALUT!
I (Constanta) in 03 decembrie 2008, 11:56
@Gheorghe : Eu iti multumesc pentru detaliile foarte importante privind validarea. Nu cumva este o interpretare exagerata a regulamentului din partea organizatorilor? Nu-mi amintesc ca acesta sa stipuleze PUNCTUAL acest lucru. Altfel, as vrea sa te rog sa imi spui daca trebuie sa le spui si verbal, in timp real, atunci cand te suna sa te anunte ca esti castigator, care sunt produsele cu care te-ai inscris (sortiment/numar), sau numai ca trebuie sa le trimiti ulterior in parametrii exacti ai inscrierilor pe care le-ai facut. De asemenea, te-as ruga sa imi spui care este numarul de telefon de pe care ai fost sunat (in caz ca l-ai retinut/salvat). Iti multumesc anticipat si bafta in continuare.
Gheorghe (Bucuresti) in 03 decembrie 2008, 12:54
pt. I> ei asa au spus la telefon: "trimiteti toate ambalajele produselor cu care v-ati inscris, sau aduceti-le la sediul nostru ...". Nu s-au cerut date despre inscrieri la acel telefon. Ce-i drept, nici fiul meu nu a incercat sa afle de la organizatori care sunt ambalajele pe care trebuie sa le prezinte, noi interpretasem de la inceput regulamentul in sensul expus mai sus de mine. Poate de aceea nici nu mi se pare o interpretare exagerata. La sediul lor, au facut o simpla "receptie" si mai tarziu au sunat sa confirme validarea. Pt. telefon: astept un raspuns, sper favorabil, de la fiul meu; daca mai are numarul in registrul de apeluri ti-l transmit prin amabilitatea infopromotii.Bafta!
Gheorghe (Bucuresti) in 03 decembrie 2008, 14:35
@I> am transmis nr de telefon.
Gheorghe (Bucuresti) in 03 decembrie 2008, 14:48
Revin, pentru ca un castigator de azi a intrebat si i s/a spus cate inscrieri are. Deci, imi cer scuze, eu am ... exagerat! Tel este 0722664...
Cipri (IS) in 03 decembrie 2008, 19:11
bv bv Gheorghe ! inseamna ca cn din fam dvs a mai luat un premiu , nu am inteles in schimb ceva : acel nr de tel e nr de pe care te suna in caz de esti un potential castigator?
Cipri (IS) in 04 decembrie 2008, 10:48
cand vor aparea castigatorii din 2 dec?
Chiriuc (bucuresti) in 04 decembrie 2008, 18:18
Am si eu o intrebare legata de validitatea castigului: cine impiedica pe cineva sa se inscrie pe internet sau prin sms de 100 de ori (fara sa fi cumparat in prealabil acele produse pe care le inregistreaza)dupa care, in cazul unui castig, sa se duca si intr-adevar sa le cumpere? Dupa cele spuse de Gheorghe(Bucuresti), ti se spun cate intrari ai si tu te poti duce aceea sa cumperi produsele. Eu am pastrat bonul de casa ce atesta cumpararea lor in prealabil(adica se vede data la care acele produse au fost cumparate).
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 decembrie 2008, 08:57
Draga Chiriuc,
Admitand ca acest lucru ar putea fi realizabil, putem presupune ca o persoana se va inscrie de 100 de ori fara a fi achizitionat produsele participante in prealabil. In conformitate cu regulamentul, in momentul in care ar fi extras castigator al unui singur premiu, va trebui sa trimita pentru validare 100 x 5 ambalaje care sa intruneasca toate conditiile si sa aiba exact denumirile din formularele sau din mesajele de inscriere. Asadar sansele de astfel de fraude scad dramatic. Cu siguranta organizatorii au luat in calcul aceasta posibilitate.
Mult succes!
NICOLAE (LISA) in 11 decembrie 2008, 19:37
Catre Moderator, Sunt emotionat..Gheorghe o sa ma certe iar! Ai mila, Gheorghe! Eu nu inteleg insa! Incerc sa aflu adresa exacta ,pentru un membru castigator al familiei,unde trebuie trimise ambalajele! Gheorghe,din Regulament nu rezulta clar! Am sunat la Infoline...Nu s-au hotarat intre "Brezoianu" si "Titulescu"! Mi-au zis sa mai revin cu un telefon...! Cam anemice date,nu?De la noi din provincie,si asa Bucurestiul e o mare necunoscuta!Astept lamuriri! Multumesc! Gheorghe,vine Craciunul!Sper sa ai ingaduinta,pe langa solicitudinea si eleganta obisnuita
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 decembrie 2008, 23:25
Draga Nicolae, draga Gheorghe, onorat public si stimati telespectatori,
dati-mi voie sa-mi exprim, la randul meu, emotia.

Ma simt ca Andreea Marin sambata seara. Trebuie sa va marturisesc ca echipa Infopromotii a facut repetitii serioase pentru scena reunirii familiei voastre: eu mi-am imbracat rochia de seara semnata de un designer faimos, mi-am prins parul intr-o coafura sofisticata, lasand o suvita libera, cat sa-mi puna in valoare zambetul cald si sfios (pentru care am achizitionat 2 gropite speciale, accesorii pentru obrajori, la care factura a fost consistenta, ca nu erau la promotie). Moderatorul 2 si echipa tehnica au exersat ore in sir un moment introductiv constand intr-un numar de dans modern cu o coregrafie inspirata de regulamentul promotiei, iar Cove a spus prostii tot timpul, incercand sa ne faca sa depasim tracul emisiei in direct.

Acum, ca suntem "on air" si ne vede toata tara, ba chiar si telespectatorii din strainatate, va punem intrebarea-cheie: ce vreti sa ziceti? Vreti sa-i rugam pe organizatori sa verifice ceva anume? Daca da, va rugam sa folositi rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne scrieti care este problema, care sunt datele voastre personale, care e numele promotiei, iar noi le vom transmite organizatorilor.

Din cele ce-am citit pana acum, am retinut doar emotia "copilash"-ului de a-si revedea parintele (spiritual sau nu, care i-a si tras cateva scatoalce parintesti bine cifrate) si am retinut ceva trimiteri catre Caragiale. Putem sa facem si noi trimiteri literare, de la Eugen Ionescu si pana la James Joyce, dar nu suntem siguri ca ar ajuta la inscrierile voastre in promotie.

Revenim dupa publicitate :-)
monika (oradea) in 12 decembrie 2008, 20:01
o intrebare simpla si clara: Daca m-am inscris de 70 de ori inseamna ca daca castig trebuie sa trimit 350 de ambalaje ca sa fie validata? Daca asa este mi se pare ceva anormal!!!
NICOLAE (LISA) in 12 decembrie 2008, 22:41
Doamne,natiunea asta nu poate depasi nivelul "Surprizelor"..Si,culmea,fara referire la DD...Sa ramanem optimisti..Mai sunt sanse! Si au lucrat ei la raspuns..Parc-i vad...Concentrati!Cafele! Tigari!Sudoare! Brainstorming! Asa se zice,nu?Ca doar suntem anglofoni "amu"! Dar sa lasam.. DECI: Va rog frumos si inca (sau mai ) emotionat: ADRESA EXACTA UNDE SE TRIMIT SPRE VALIDARE AMBALAJELE PENTRU "CONCURS DR OETKER-INGREDIENTELE UNUI CRACIUN DE VIS" Si totusi in final,o curiozitate! Care din voi a "venit" cu Eugen Ionescu si James Joyce? Moderatorul 1?Colegul2?Vi le-a soptit... Vesnic emotionat pe www.infopromotii.ro va doresc voua si tuturor participantilor Craciun fericit si un An Nou mult mai bun...Cu simpatie si stima!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 decembrie 2008, 00:23
Draga Nicolae,
Iti multumesc pentru mesaj.
Nicicand pana la emisiunea "Surprize, surprize" nu am mai vazut reuniri de familie "in direct" si cu asa emotie ca zilele trecute. De aici referinta "culturala". Ca sa vorbim pe englezeste pana la sfarsit, nu sunt in target-ul emisiunii respective - eu, Moderatorul 1, caruia i se datoreaza promisiunile de alte referinte culturale, ceea ce ai fi putut vedea din semnatura mesajului. Dar nu ma deranjeaza sa ma contopesc cu natiunea, careia ii vad si calitati.
Daca e emotie, atunci si eu am coc cu suvite. Insa luni, la prima ora, vom transmite organizatorilor promotiei intrebarea ta, pe care, in sfarsit, am inteles-o.
Te rog, nu fi vesnic emotionat pe Infopromotii, pentru ca va trebui sa am tot timpul zambetul cald si cu gropite, ceea ce nu ma caracterizeaza intru totul. Multumesc.
Revenim cat se poate de curand, cu raspunsul organizatrorilor la problema ta.
Mult succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 decembrie 2008, 13:08
Salut, Monika si Nicolae!
Am transmis organizatorilor intrebarile voastre si speram sa revenim in curand cu raspunsurile pentru voi.
Succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 decembrie 2008, 13:39
Draga Nicolae,

Adresa la care trebuie trimise spre validare plicurile este urmatoarea:
Punct Advertising - Promotie Dr. Oetker
Str. Brezoianu, nr. 4, etaj 3 Sector 5,
Bucuresti.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 decembrie 2008, 10:50
Draga Monika,

Raspunsul organizatorilor pentru tine este urmatorul: "Pentru a putea fi validat, castigatorul trebuie sa trimita ambalajele tuturor produselor cu care s-a inscris in promotie. De exemplu, daca acesta a avut in total 10 de inscrieri, va trebui sa trimita pentru validare cele 50 de ambalaje folosite pentru inscriere.
Va dorim mult succes in campanie!"

Mult succes!
() in 18 decembrie 2008, 12:40
As dori sa stiu in ce data se vor afisa castigatorii din 16 dec.caci azi suntem in 18.Avem vreo siguranta ca cei care nu au fost extrasi pana acum vor intra in urmatoarela axtrageri?
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 decembrie 2008, 13:01
Draga Mirela,
Imediat ce se vom primi noua lista a castigatorilor o vom actualiza si pe cea de pe site. Conform regulamentului "La extragerea pentru un premiu zilnic vor intra doar înscrierile din ziua respectiva. La extragerea pentru un premiu saptamânal vor intra toate înscrierile din saptamâna respectiva. La extragerea pentru marele premiu vor intra toate înscrierile din cadrul promotiei."
Mult succes!
NICOLAE (LISA) in 20 decembrie 2008, 20:14
Pentru Moderatori!Si 1 si 2 Cu emotiile risipite de gandul la "coc,suvite si mai ales gropite"(am multe slabiciuni..)nu prea am scuze pentru intarzierea cu care va raspund si va multumesc pentru lamuriri! Semnalul infect in cele 18-20 de ore in care sunt activ?Real,dar..Sa fim buni,concesivi,e Craciunul,etc etc!Multe sarcini de servici?Deplasari? Pai nu ataci Compania de telefonie si cartesti despre Sef..S-o lasam asa! MULTUMESC pentru toate! Sarbatori Fericite si daca nu ne mai auzim pe 2008,va doresc Un 2009 mai bun,mai linistit!Aceleasi ganduri bune tuturor participantilor si multa BAFTA!
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 decembrie 2008, 18:07
Draga Nicolae,
iti multumim pentru emotie :-).
Mentionez ca Moderatorul 2 nu este vinovat de suvite si gropite. Nu stiu care e problema cu semnalul, deplasarile, seful si compania de telefonie, ca mesajul tau nu e prea explicit. Daca te mai exprimi eliptic si la anul, te spun tatalui tau!

Va dorim si noi, tuturor celor din comunitatea Infopromotii, mult noroc la premii in anul care vine, sanatate, buna intelegere, belsug, tihna si succese pe toate planurile. Sa castigati tot ce va doriti, in orice domeniu doriti!

Cu drag, Echipa Infopromotii.
Gheorghe (Bucuresti) in 21 decembrie 2008, 20:09
Dragele mosului Moderator 1 si Moderator 2, ma bucur ca, in sfarsit, Nicolae(Lisa) a multumit... Are si el probleme cu ... "mobile connect", altminteri e bine crescut (estimez 165 kg). Daca treceti prin minunata tara a Fagarasului, il puteti vizita pe acest batran, bonom, gras, barbos, iubit de toata lumea, medic ... Am scris "mosului" pentru ca si eu sunt batran, dar nu mai dau alte amanunte. Oricum, amenintarea cu para la tatal lui nu-si are rostul, eu sunt unul din fratii lui mai mari si-l informez mereu pe tata ce face "ala micu". Multumesc pentru urarile Echipei Infopromotii. Si >) ? )) va doresc si voua !@ un Craciun $%( fericit !) si un an :" nou care sa (( va aduca multa sanatate (( in !! suflet !! si multa $$ fericire!! Si aceleasi urari pentru cei care "intra" aici, pentru "") I, Hilde, Cipri si ()(( toti ceilalti si (( Cocos chiar daca am impresia ca (( nu a "postat" pana !! acum si pentru ca vom sarbatori nasterea Domnului, va rog - v-am introdus deja in atmosfera - s-o iertati pe !!! Maria, sa-i suspendati suspendarea, poate are si ea ganduri mai bune. Va sarut cu drag.
Cipri (IS) in 22 decembrie 2008, 13:32
ms ms Gheorghe , moderatori pt urari , sa ne vedem sanatosi si voiosi si la anu cu premii mai mari si in primul rand multa sanatate ! La multi ani !
Tatiana (Brasov) in 23 decembrie 2008, 17:13
Am castigat premiul zilnic,am fost validat de vreo 20 de zile,dar n-am primit inca premiul.in regulament scrie ca se primeste premiul acasa imediat dupa validare.n-as vrea sa pierd premiul.daca nu am fost gasit acasa de curier sunt anuntat telefonic?cum pot afla care este situatia?(Cepoi Alexandru - Brasov)
Chiriuc (bucuresti) in 25 decembrie 2008, 19:49
Sarbatori fericite tuturor!!! Numai fericire, pace sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor!!!
Tatiana (Brasov) in 28 decembrie 2008, 09:49
am primit pachetul in 24 dec.multumesc. LA MULTI ANI!
adi (bucuresti) in 29 decembrie 2008, 18:04
nu merge pe reteaua VODAFONE , am trimis mesaje , m-au taxat dar nu am primit nici un raspuns inapoi
ana (ludus) in 02 ianuarie 2009, 12:44
m-am inscris si eu la concurs dar se pare ca nu am nici un norocca sa cistig nici un premiula acest concurs dar mai sper ca speranta moare ultima? mult suces in continuare la toti . multumesc
camelia (neptun) in 05 ianuarie 2009, 11:56
cam tarziu cu lista de castigatori-ce se intampla de ati ramas pe loc?si d-na angelica din hunedoara de ce nu-si revendica premiul?-curios
I (Constanta) in 05 ianuarie 2009, 12:31
@Camelia : Castigatorii sunt afisti la zi. Daca te uiti cu atentie in regulament vei vedea ca abia maine se vor efectua extragerile pentru ultimele trei saptamani de concurs. Cat despre faptul ca doamna Angelica nu si-ar fi revendicat premiul...iti reamintesc ca a fost vacanta, posta mai mult nu a functionat, cei de la agentia organizatoare au fost in concediu, asadar(probabil) abia incepand de astazi vor relua procedurile de validare a castigatorilor. Iti urez bafta!
I (Constanta) in 05 ianuarie 2009, 12:56
Le urez tuturor prietenilor de pe Infopromotii ca in noul an sa fie norocosi si sa aiba parte de cat mai multe castiguri. Ii salut in special pe Gheorghe, Cipri si Besenye, carora le doresc ca norocul de care au dat deja dovada sa le fie cel putin la fel de perseverent si dolofan. Ciprian, sper sa castigi masina pe care ti-o doresti. Besenyei, sper sa reusesti sa aduni banii care-ti mai sunt necesari si sa-ti sumperi garsoniera visata. Gheorghe, sper ca familia ta sa castige cat mai multe si mai consistente premii. Celor care nu au fost prea norocosi pana acum vreau sa le spun ca norocul este imprevizibil si niciodata nu stii de unde isi face aparitia. Am convingerea ca multi dintre ei vor fi mult mai norocosi anul acesta. Aceleasi urari de bine si mult noroc le adresez si domnului Cocos si familiei Dragomir, "veterani" intr-ale castigurilor, perseverenti si norocosi "din fire". Un an nou cu sanatate tuturor, inclusiv celor de la Infopromotii carora vreau sa le multumesc pentru informatiile importante si la obiect pe care ni le ofera. La multi ani!
camelia (neptun) in 05 ianuarie 2009, 15:44
mersi I-ureaza-mi si mie noroc,poate ai gura aurita-nici nu stii ce mare nevoie am-LA MULTI ANI -tuturor
Cipri (IS) in 05 ianuarie 2009, 19:04
Multumesc dl-le I ! In primul rand sanatate sa fie ca-i mai buna decat toate :) Bafta !
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 ianuarie 2009, 19:40
Dragii nostri, va multumim foarte mult pentru toate urarile si gandurile bune! Sa aveti sanatate, noroc, impliniri si multe bucurii tot anul!
Cipri (IS) in 05 ianuarie 2009, 23:03
cap 10 reg.... "În cazul în care setul de ambalaje trimis Organizatorului pentru validare si cu care consumatorul s-a înscris, nu contine toate produsele înscrise în campanie..." Am trimis acum se sarbatori o multime de mesaje la prieteni printre care si niste inscrieri - o parte din toate produsele cumparate si apoi din greseala am sters toate mesajele ...inclusiv cele de la promotie si sincer nu mai retin cate aveam pe telefon doar cu aproximatie. Intrebare pt organizatori : in caz de castig , daca un participant trimite un nr mai mare de ambalaje pt validare decat nr inscrierilor va fi sau nu validat ? Multumesc
() in 06 ianuarie 2009, 09:02
Ia incercati sa va inscrieti la promotia asta, ca inca nu s-a terminat.La telefon iti raspunde robotul, nimeni nu ridica telefonul.Pe site nu te mai poti inscrie, nu exista nici un formular.Trimit un SMS, mai exact doua, ca am scris TOATE cuvintele, primesc raspuns:inscriere invalida, verificati denumirea produselor.Verific, totul era in ordine.Asa inteleg ei sa faca o campanie de promovare a produselor?Asa pot trimite 100 SMS si voi primi raspuns inscriere invalida, probabil oamenii nu sint la lucru.
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 ianuarie 2009, 15:37
Draga Cipri si Tudor,
Vom transmite intrebarile voastre organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.
Mult succes!
oana (focsani) in 07 ianuarie 2009, 16:03
Am trimis 2 sms-uri cu numele corect a 5 aditivi de patiserie Dr. Quetker si am primit sms ca mesajul e invalid,de ce? E cacealma concursul asta sau e o treaba serioasa?astept un raspuns!
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2009, 16:37
Draga Cipri,
Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"In cazul castigului vei fi contactat de un reprezentat al organizatorului care iti va spune ce trebuie sa trimiti pentru a fi validat. Daca setul de ambalaje trimise pentru validare contine un numar mai mare de ambalaje decat numarul de inscrieri ori 5, dar contine toate ambalajele cu care s-a facut toate inscrierile in campanie, poti fi validat.
Mult succes!"
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2009, 16:37
Draga Tudor,
Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Te asiguram ca toate canalele de inscriere in promotie (internet, infoline, SMS) functioneaza corect. Iti sugeram sa trimitit SMS-urile fara diacritice. Diacriticele micsoreaza dimensiunea mesajului de la 160 de caractere la 70 de caractere si este posibil ca un SMS trimis de tine sa fie impartit in 2 sau mai multe mesaje.
Succes in campanie!"
Cipri (IS) in 09 ianuarie 2009, 09:39
multumesc mult !
() in 09 ianuarie 2009, 09:55
Nu am urmarit campania de la inceput, dar acum nu te mai poti inscrie.Sa zicem ca ai cumparat cinci creme de prajituri cu arome diferite, nu poti trimite denumirile intr-un singur SMS, puteti verifica.Pe internet poate verifica orice om daca te poti inscrie online sau nu.Infoline e mereu ocupat.Asta e.Pacaleala marca Oetker.
adi (bucuresti) in 09 ianuarie 2009, 12:43
castigatorii cand vor aparea?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker - "Ingredientele unui Craciun de vis!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker - "Ingredientele unui Craciun de vis!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media