CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dr. Oetker - "Cofetaria de acasa"

Promotie cuncurs cu premii Dr. Oetker 9 torturi

Premii prin tragere la sorti: roboti de bucatarie Philips pentru 10 echipe (cate un premiu pentru fiecare membru al echipelor castigatoare).

Daca ai peste 18 ani, formeaza o echipa de minimum 2 si maximum 9 membri (familie, prieteni), cumparati Mix pentru 9 torturi de la Dr. Oetker si preparati fiecare cate o reteta diferita dintre cele aflate in cutia produsului, apoi fotografiati toate torturile echipei si inscrieti-va in promotie fie pe www.oetker.ro in sectiunea dedicata acestei campanii, fie trimitand prin posta la OP30 CP48, Bucuresti toate fotografiile torturilor, impreuna cu formularul de participare completat integral si cu bonurile de casa ale produselor. La inscrierea pe site, pastrati toate bonurile pentru validare.

Perioada promoţiei: 17 mai - 04 iulie 2010

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„Cofetaria de acasa”
Campania promotionala pentru consumatori
Perioada campaniei: 17.05.2010- 4.07.2010


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Cofetaria de acasa” (denumita în continuare “Campania”) este organizata de S.C. Dr. Oetker RO SRL, cu sediul în Str. Albesti, nr. 30, Curtea de Arges, Judetul Arges, România, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J03/1843/1993, CUI 4227295, Tel. 0248.507.001, înregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2298 (denumita în continuare “Organizator”).

Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii în vigoare.


SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

Campania este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.


SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul României în perioada 17.05.2010- 4.07.2010, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1. La campania promotionala pot participa echipe formate din minimum 2 membri si maximum 9 membri diferiti. Membrii echipelor trebuie sa fie persoane fizice, cetateni români cu vârsta de 18 ani implinita pâna la data de 10.05.2010 si care sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii Organizatorului, angajatii companiilor implicate in desfasurarea campaniei promotionale , precum si sotii/sotiile si rudele de gradul I ale acestora.

4.2. Participarea la aceasta Campanie impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.


SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

5.1. La prezenta campanie participa produsul Dr. Oetker Mix pentru 9 torturi 380 g.


SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Pentru a se inscrie la aceasta campanie, participantii trebuie sa:

6.1. Sa indeplineasca dreptul de participare conform Sectiunii 4, Alineat 4.1. a prezentului Regulament.

6.2. Sa formeze o echipa din minimum 2 si maximum 9 membri diferiti.

6.3. Sa achizitioneze in perioada 17.05.2010- 4.07.2010 produse participante la promotie.

6.4. O echipa trebuie sa achizitioneze un numar de produse participante cel putin egal cu numarul de membri al echipei.

6.5. Sa prepare din cele 9 retete cu torturi ce se gasesc in cutia cu Mix pentru 9 torturi de la Dr. Oetker, sau pe site-ul www.oetker.ro si anume: Tort cu branza, Tort marmorat, Tarta cu lamaie, Tort Margherita, Tarta cu marmelada, Tort cu rahat, Tort cu cacao, Tort cu mere, Tort cu ananas si nuci.

6.6. Numarul minim de torturi diferite pe care o echipa trebuie sa il prepare este egal cu numarul de membri al echipei.

6.7. Sa faca poze torturilor preparate.

6.8. Sa se inscrie in cadrul campaniei promotionale prin una din cele 2 metode de mai jos:
  • A. Prin intermediul site-ului: www.oetker.ro (accesand link-ul dedicat promotiei) completand integral si corect toate campurile formularului de inscriere (campurile prezente pe formularul de inscriere sunt: Nume, Prenume, Adresa, Localitate, Judet, Telefon, Email, Numar Bon Fiscal, Data Bon, Tortul Preparat, si raspunsul la intrebarea “Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau campaniile oferite de Dr. Oetker Romania?”) si atasand pozele cu torturile preparate.
  • B. Prin intermediul postei: expediind la OP30 CP 48, Bucuresti, pana la data 4 iulie 2010, inclusiv, data postei, formularul de inscriere (prezent in Anexa 1 a prezentului Regulament) completat integral, corect si lizibil (campurile prezente pe formularul de inscriere sunt: Nume, Prenume, Adresa, Localitate, Judet, Telefon, Email, Numar Bon Fiscal, Data Bon, Semnatura si raspunsul la intrebarea „Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau campaniile oferite de Dr. Oetker Romania?”) impreuna cu pozele torturilor preparate si bonurile fiscale (bonul fiscal poate fi expediat in original sau se poate trimite o copie) ce atesta cumpararea produselor participante, in perioada 17.05.2010- 4.07.2010.

6.9. O persoana se poate inscrie in cadrul campaniei promotionale o singura data, intr-o singura echipa.

6.10. O echipa poate castiga un singur premiu in cadrul campaniei promotionale, prin tragere la sorti.

Toate inscrierile valide vor participa la tragerea la sorti din data de 12 iulie 2010.


SECTIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

În cadrul Campaniei, premiile vor fi oferite prin tragere la sorti si constau in Robot de Bucatarie Philips HR7772.


Premiu Valoare premiu
(Lei, TVA inclus)
Cantitate Valoare totala (Lei, TVA inclus)
Robot de bucatarie Philips- Portocaliu Sunset HR7772 491 90 44190
TOTAL     44190 Lei (TVA inclus)

Valoarea totala a premiilor oferite în cadrul promotiei este de 44190 Lei (cu TVA inclus).

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor.


SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDITATE

8.1. Pentru a putea participa la tragerea la sorti, echipele inscrise in cadrul campaniei promotionale trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • A. Echipele inscrise prin intermediul site-ului:
• Sa completeze formularul de inscriere integral si corect. Campurile minime obligatorii sunt: numele, prenumele, adresa, localitatea, judetul si numarul de telefon al membrilor echipei, precum si numarul si data emiterii bonurilor fiscale ce atesta cumpararea produselor participante.
• Echipele trebuie sa fie constituite din minimum 2 membri si maximum 9 membri.
• Numarul minim de torturi diferite pe care o echipa trebuie sa il prepare trebuie sa fie egal cu numarul de membri al echipei.
• Fiecare membru al echipei trebuie sa incarce o poza cu un tort diferit, preparat cu produsele participante, dupa una din cele 9 retete disponibile in cutia Mix pentru 9 torturi de la Dr. Oetker sau pe site-ul www.oetker.ro.
• Pozele incarcate trebuie sa fie in format JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, nu mai mari de 3 MB fiecare.
• Bonurile fiscale ce atesta achizitionarea produselor participante la promotie trebuie sa aiba data inscrisa in perioada promotiei: 17.05.2010- 4.07.2010 si sa contina in total un numar de produse participante cel putin egal cu numarul membrilor echipei.
• Pentru a fi validat castigul in urma tragerii la sorti, echipele inscrise prin intermediul site-ului trebuie sa faca dovada detinerii in original a bonurilor fiscale inscrise in campania promotionala. Datele de pe bonurile fiscale trebuie sa coincida neechivoc cu datele inscrise pe formularul de inscriere. In cazul in care o echipa inscrie de exemplu 3 bonuri, in cazul in care sunt extrasi castigatori, participantii trebuie sa faca dovada celor 3 bonuri inscrise. In situatia in care nu se face dovada existentei tuturor celor 3 bonuri inscrise, intreaga echipa va fi invalidata
  • B. Echipele inscrise prin intermediul Postei:
• Formularul de inscriere trebuie trimis la OP 30 CP 48, Bucuresti, pana la data de 4.07.2010, data Postei, inclusiv.
• Formularul de inscriere trebuie completat integral, corect si lizibil. Campurile minime obligatorii sunt: numele, prenumele, adresa, localitatea, judetul, numarul de telefon si semnatura membrilor echipei.
• Echipele trebuie sa fie constituite din minimum 2 membri si maximum 9 membri.
• Numarul minim de torturi diferite pe care o echipa trebuie sa il prepare trebuie sa fie egal cu numarul de membri al echipei.
• Echipa trebuie sa trimita alaturi de formularul de inscriere poze cu torturi diferite, preparate cu produsele participante, dupa una din cele 9 retete disponibile in cutia Mix pentru 9 torturi de la Dr. Oetker sau pe site-ul www.oetker.ro. Numarul de torturi diferite preparate si pozate de echipa trebuie sa fie cel putin egal cu numarul membrilor echipei.
• Bonurile fiscale ce atesta achizitionarea produselor participante la promotie trebuie sa aiba data inscrisa in perioada promotie: 17.05.2010- 4.07.2010 si sa contina in total un numar de produse participante cel putin egal cu numarul membrilor echipei.


SECTIUNEA 9. TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CÂSTIGATORILOR

9.1. Tragerea la sorti se va executa electronic si va avea loc în data de 12 Iulie 2010, în prezenta unei comisii alcatuite dintr-un reprezentant al Organizatorului si un notar. Denumirea Participantilor câstigatori, numarul bonului fiscal, precum si premiul câstigat de catre fiecare vor fi atestate de catre notar.

9.2. Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta câstigatorii dintr-o baza de date cuprinzând informatiile continute în formularele valide, completate si inscrise pe site-ul www.oetker.ro sau expediate prin intermediul Postei.

9.3. Validarea fiecarei inscrieri efectuate prin intermediul Postei se va face în momentul introducerii datelor în baza de date electronica din care se va efectua tragerea la sorti. Inscrierile care nu respecta conditiile mentionate la Sectiunea 8, paragraful 8.1 vor fi declarate nule si nu vor participa la tragerea la sorti.

9.4. În cadrul tragerii la sorti se vor extrage 10 echipe de castigatori si 20 de echipe de rezerve. Se va apela la rezerve în cazul în care, din motive independente de vointa Organizatorului, acesta nu poate lua legatura cu seful echipei extrase câstigatoare în termenul stabilit în prezentul Regulament Oficial al Campaniei sau echipa este invalidata, din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve în ordinea în care acestea au fost extrase. Procedura de validare a rezervelor va fi aceeasi ca si în cazul câstigatorilor.

9.5. Echipele extrase prin tragerea la sorti vor putea fi validate ca si câstigatoare numai daca sunt îndeplinite, în mod cumulativ, toate conditiile stipulate în Sectiunea 8, din prezentul Regulament Oficial. În cazul în care, total sau partial, aceste conditii nu sunt îndeplinite, atunci echipele extrase la sorti nu vor putea fi validate ca si câstigatoare si nu vor avea dreptul de a intra în posesia premiului. Prin urmare, se va apela la echipele de rezerve, în ordinea în care au fost extrase. În cazul în care nu vor fi validate nici cele echipele de rezerve premiile vor ramâne în posesia Organizatorului.


SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CÂSTIGATORILOR PREMIILOR OFERITE PRIN TRAGERE LA SORTI, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

10.1. Echipele validate si lista membrilor echipelor vor fi afisate pe site-ul www.oetker.ro. Publicarea numelui câstigatorilor validati si a câstigurilor aferente se va realiza în conformitate cu obligatiilor impuse de prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007. Lista castigatorilor va fi disponibila solicitantilor pana in ultima zi de revendicare a premiilor.

10.2. In cazul in care, in urma tragerii la sorti a fost extrasa castigatoare o echipa inscrisa prin intermediul postei, fiecare membru al echipei va fi contactat telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data extragerii de catre Organizator pentru comunicarea castigului si pentru confirmarea adresei de livrare. Fiecare membru al echipei va fi apelat de maxim 4 ori in intervale orare diferite, in zile diferite (in intervalul orar 09.00- 18.00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale) la numarul de telefon completat pe formularul de inscriere expediat prin Posta.

10.3. In cazul in care, in urma tragerii la sorti a fost extrasa castigatoare o echipa inscrisa prin intermediul site-ului www.oetker.ro, primul membru al echipei (seful de echipa) va fi contactat telefonic in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data extragerii de catre Organizator, de maxim 4 ori in intervale orare diferite, in zile diferite (in intervalul orar 09.00- 18.00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale) la numarul de telefon completat pe formularul de inscriere. Pentru validare, trebuie sa trimita bonurile fiscale completate pe formularul de inscriere (in original sau copie) =. Dupa ce au fost trimise bonurile fiscale (in original sau copie) si echipa extrasa este validata ca si castigatoare, fiecare membru al echipei va fi contactat pentru anuntarea validarii si pentru confirmarea adresei de livrare.

10.4. In cazul in care un membru al unei echipe extrase castigatoare renunta la premiu, acesta va trebui sa semneze o declaratie prin care isi exprima refuzul de a primi premiul, si eventual, motivul refuzului. Aceasta situatie nu va afecta validitatea celorlati membri ai echipei, ce vor putea beneficia de premiile castigate.

10.5. Validarea unei echipe inscrisa in cadrul promotiei prin intermediul site-ului www.oetker.ro se va face doar dupa ce primul membru al echipei ce va fi contactat in urma tragerii la sorti si va trimite bonurile fiscale ce au fost completate pe formularul de inscriere.

10.6. În cazul în care membrii echipelor extrase la sorti si rezervele corespunzatoare nu pot fi contactati din motive independente de vointa Organizatorului (daca participantii furnizeaza date gresite) sau nu îsi revendica premiul în termenul stabilit, premiile nerevendicate ramân în posesia Organizatorului.

10.7. Premiile se vor expedia prin curierat, la adresele declarate de participanti, in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii.


SECTIUNEA 11. MINORII SI PERSOANELE AFLATE ÎN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

11.1. La Campanie nu au dreptul sa participe persoanele minore (cu vârsta sub 18 ani). Intrarile apartinând persoanelor cu vârsta mai mica de 18 ani (impliniti la data inceperii Campaniei) vor fi eliminate din lista de câstigatori, iar echipele din care acestia fac parte vor fi invalidate.

11.2. În cazul în care câstigatorul unuia dintre premiile acordate în aceasta Campanie se afla în imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre câstigator în baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul câstigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita în acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.


SECTIUNEA 12. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

12.1. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la prezenta Campanie în conformitate cu Legea nr. 677/2001, în calitate de operator date cu caracter personal, înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal în baza notificarii nr. 2298.

12.2. Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalitatile indicate în mod expres prin Regulament, câstigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre în baza de date a Organizatorului în vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc în acest sens bifând casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau campaniile oferite de Dr. Oetker Romania?.”

12.3. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a câstigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata în M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise în aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Curtea de Arges, Str. Albesti, nr. 30, Judetul Argeso cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata sau la telefon 0248507001, numar cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00, cu exceptia sarbatorilor legale.

12.4. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Numele si prenumele câstigatorilor si premiile câstigate în cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

12.5. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, în calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

12.6. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. În vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre Dr. Oetker RO SRL, cu sediul in Curtea de Arges, Str. Albesti, nr. 30, Judetul Arges.

12.7. Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza în mod gratuit, în diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramânând la libera lor alegere. În cazul în care participantii vor dori sa isi exprime acordul în acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.


SECTIUNEA 13. ERORI, FORMULARE DE INSCRIERE, BONURI FISCALE NECORESPUNZATOARE

Organizatorul acestei Campanii nu îsi asuma raspunderea pentru formularele de inscriere sau bonurile fiscale necorespunzatoare (deteriorate, falsificate, pierdute, înstrainate, ilizibile) sau care nu se supun conditiilor prezentului Regulament Oficial si nici nu va acorda premiile pe baza unor astfel de formulare. De asemenea, Organizatorul acestei Campanii nu îsi asuma raspunderea pentru nicio cauza libera de culpa sa care ar putea afecta dreptul de participare la aceasta Campanie.


SECTIUNEA 14. RESPONSABILITATE

14.1. Organizatorul Campaniei va acorda premiul doar acelor câstigatori care au luat parte la Campanie, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului Regulament Oficial.

14.2. Organizatorul si celelalte entitati implicate în Campanie nu îsi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre câstigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.

14.3. În cazul în care Organizatorul constata, ulterior extragerii si acordarii premiului, ca un Participant câstigator nu a îndeplinit toate conditiile stipulate în prezentul Regulament Oficial, acesta îsi rezerva dreptul de a-l invalida (cu consecinta neacordarii premiului / premiilor), respectiv de a cere repunerea în situatia anterioara, prin reintrarea în posesia premiului deja acordat sau a contravalorii acestuia, precum si a cheltuielilor aferente suportate de Organizator în legatura cu extragerea si / sau acordarea premiului, daca este cazul. În aceste circumstante, Organizatorului nu-i va putea fi retinuta raspunderea si nu va datora daune – interese pentru prejudiciu.

14.4. Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator în conditiile Sectiunii 16, paragraful 16.2. din prezentul Regulament Oficial, prin afisarea actului aditional la regulament la Birourile de Relatii cu Clientii ale magazinelor participante prezentante in Anexa 1 a prezentului Regulament.

14.5. Organizatorul nu are nicio obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite în cadrul acestei Campanii.

14.6. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru situatiile în care mai multe persoane revendica acelasi numar de bon fiscal; în acest caz va fi validat câstigator primul Participant care face dovada bonului fiscal în original continând unul sau mai multe produse participante cumparate, conform Regulamentului Oficial.

14.7. Organizatorul are dreptul de a invalida formularele de inscriere care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, numar bon fiscal gresit) si care nu îndeplinesc conditiile de validare mentionate în prezentul Regulament.

14.8. Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare în caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

14.9. În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat câstigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului Participant din Campanie.


SECTIUNEA 15. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga, suplimentar fata de premiile nete mentionate în prezentul Regulament, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premii obtinute de catre câstigatori în conformitate cu prevederile art. 77 din Codul Fiscal aprobat prin Legea 571/2003 cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorilor.


SECTIUNEA 16. ÎNCETAREA CAMPANIEI

16.1. Prezenta Campanie poate înceta în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.
* Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neînlaturat, petrecut dupa intrarea în vigoare a prezentului Regulament Oficial si care împiedica partea sau partile sa-si îndeplineasca, total sau partial obligatiile, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, daca acesta este confirmat de Camera de Comert si Industrie a României.

16.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau intârzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Campanie, în termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.


SECTIUNEA 17. LITIGII

Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.


SECTIUNEA 18. REGULAMENTUL OFICIAL

18.1. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al Campaniei este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.oetker.ro, pe site-ul www.infopromotii.ro, sau poate fi solicitat printr-o cerere scrisa si datata Dr. Oetker RO SRL, Curtea de Arges, Str. Albesti, nr. 30, Judetul Arges.

18.2. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii în vigoare.

18.3. Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.
Nu avem elemente multimedia.
selina (timisoara) in 22 mai 2010, 13:08
In primul rand felicitari pentru promotiile organizate, particip cu placere la tot ceea ce inseamna Dr otker. As dori sa-mi spuneti daca acel pachet pe care l-am primit pot sa-l inscriu in concurs deoarece nu am bon fiscal pt acel mix 9 torturi ( l-am primit acasa) . Multumesc.
Chiriuc (bucuresti) in 23 mai 2010, 11:25
Daca o sa faci rost si de un bon fiscal pt acel pachet, cu siguranta ca il poti inscrie in concurs. :-))
selina (timisoara) in 23 mai 2010, 19:12
Da, ms pt raspuns dar astept un raspuns de la moderator , stie bine la ce m-am referit.
lucia (caracal) in 25 mai 2010, 12:26
buna ziua...am si eu o intrebare..sau mai bine zis o nelamurire...mi-am format o echipa de 3 persoane, dar avem decat un singur bon pe care se regasesc 6 Mix pentru 9 torturi de la Dr Oetker. este ok asa??? multumesc frumos!
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 mai 2010, 12:43
Dragele noastre Selina si Lucia, transmitem in cateva secunde intrebarile voastre organizatorilor si speram sa primim cat de curand raspunsuri pentru voi. Mult spor la premii!
lucia (caracal) in 31 mai 2010, 04:15
cat trebuie sa mai asteptam raspunsurile de la organizatori????
Moderator 2 (Infopromotii) in 01 iunie 2010, 21:17
Iata si raspunsurile organizatorilor:

Draga Selina (Timisoara),
Ne bucuram ca iti plac promotiile noastre. Inscrierea in aceasta campanie se poate face numai cu produse participante (Mix pentru 9 Torturi) achizitionate in perioada 17.05.2010- 4.07.2010 si atestate de bonul fiscal. Iti uram mult succes!

Draga Lucia (Caracal),
Te poti inscrie in campanie si cu un singur bon fiscal, atata timp cat bonul este emis in perioada campaniei (17.05.2010- 4.07.2010) si contine un numar de produse participante cel putin egal cu numarul membrilor echipei. Mult succes!
ANA (BUCURESTI) in 23 iulie 2010, 09:02
Buna ziua S-au afisat castigatorii la concursul Dr.Oetker! Doar atatia sunt sau mai urmeaza si altii? Sunt totusi nedumerita,au fost echipe avand intre 2 si 9 participanti! Au ales numai echipe cu 2 participanti?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dr. Oetker - "Cofetaria de acasa""

Ultima actualizare: 03 aug. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dr. Oetker - "Cofetaria de acasa"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media