CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dove, Rexona, Clear - "Goana dupa aur. La Carrefour"

Goana dupa aur la Carrefour Dove, Rexona, Clear

Premii instant (total campanie): 55.440 x pandantiv placat cu aur (la achizitionarea a 2 produse participante); 23.760 x lantisor placat cu aur (la achizitionarea a 4 produse participante).

Cumpara de la oricare magazin Carrefour (cu exceptia Carrefour Unirii Bucuresti) doua sau patru produse sau pachete de produse diferite marca Dove, Rexona sau Clear si prezinta-te la standul promotional din magazin cu bonul/ bonurile de casa si produsele respective in maximum 3 zile de la data achizitiei pentru a opta pentru unul dintre premiile instant.

Perioada promoţiei: 26 februarie - 09 martie 2009

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA:
Regulamentul acestei promotii a fost completat printr-un anunt public, pe care il gasiti atasat la sectiunea "documente conexe" de mai sus.
Cititi cu atentie anuntul public, pentru a afla toate detaliile despre programul promoterilor si alte informatii utile.


Regulamentul campaniei promotionale

“Goana dupa aur. La Carrefour”

 

 

1.         Desfasurarea campaniei. Durata

 

1.1.      Organizator al campaniei promotionale “Goana dupa aur. La Carrefour” („Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub nr.2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.      La aceasta Campanie participa toate produsele comercializate sub marcile Dove, Rexona, Clear marci inregistrate apartinand Unilever (numite in continuare “produse participante”) in toate variantele de prezentare, comercializate atat in mod individual, cat si sub forma de pachete. Este considerat pachet cu produse participante orice forma de ambalare de produse participante identice sau diferite, cu pret distinct, comercializate in diverse combinatii. Achizitionarea unui pachet de produse participante, asa cum este acesta definit mai sus, este asimilata cu achizitionarea unui singur produs participant.

1.3.      Campania se va desfasura in perioada 26.02.2009 – 09.03.2009, in reteaua de magazine Carrefour din intreaga tara, cu exceptia magazinului Carrefour Unirii Bucuresti (numite in continuare “magazine participante”), prin intermediul agentiei S.C BrandsOn Marketing S.R.L, cu sediul in Bucuresti, str. G-ral Av. Andrei Popovici nr. 10, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

1.4.      Perioada in care Campania se desfasoara in cadrul unui magazin participant, intervalul orar in care promoterii (reprezentanti ai Organizatorului) sunt prezenti in incinta fiecarui magazin participant, mecanismul Campaniei, premiile ce se vor acorda si numarul acestora vor fi aduse la cunostinta consumatorilor si prin intermediul materialelor publicitare existente in cadrul magazinelor participante.

1.5.      Dovada achizitionarii de produse participante, pe durata si in conditiile Campaniei, da dreptul consumatorilor sa participe la Campanie prin intermediul mecanismului detaliat in cuprinsul prezentului regulament, care stabileste conditii distincte pentru castigarea fiecarui tip de premiu oferit.

 

 

2.         Participarea la campanie

 

2.1.      Conditia de participare la Campanie o constituie cumpararea de produse participante diferite, pe durata Campaniei, in conditiile mentionate distinct pentru fiecare categorie de premii acordate prin acest mecanism, pe baza unui singur bon de casa sau a mai multor bonuri de casa diferite.

2.2.      Pe durata desfasurarii Campaniei in fiecare magazin participant, in zilele si in  intervalul orar in care promoterii sunt prezenti, consumatorii vor primi de la acestia informatii despre Campanie.

 

 

3.         Premiile

 

3.1.      In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, doua categorii de premii:

3.1.1.   Prima categorie: un numar de 55,440 premii, constand in pandantive placate cu aur, in valoare de  4,88 lei fiecare:

-           pandantiv ingeras – 5,544 buc,

-           pandantiv soare – 5,544 buc,

-           pandantiv floare – 5,544 buc,

-           pandantiv porumbel – 5,544 buc,

-           pandantiv elefant – 5,544 buc,

-           pandantiv inima plina – 5,544 buc,

-           pandantiv inima contur – 5,544 buc,

-           pandantiv stea plina – 5,544 buc,

-           pandantiv stea contur – 5,544 buc,

-           pandantiv potcoava – 5,544 buc,

 

3.1.2.   A doua categorie: un numar de 23,760 premii, constand in lantisoare placate cu aur, in valoare de 7,52 lei fiecare

3.2.      Numarul de premii alocate in fiecare zi de Campanie, pentru fiecare magazin participant, este detaliat Anexa 1 si in materialele promotionale existente in cadrul fiecarui magazin participant.

3.3.      Valoarea totala a premiilor acordate prin intermediul acestui mecanism, in cadrul prezentei Campanii, este  de 449,222 lei.

 

 

4.         Participanti

 

Prin intermediul mecanismului “display cu premii” poate participa la Campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Campaniei (inclusiv angajatii magazinelor participante), precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

 

5.         Mecanismul

 

5.1.      Premiile Campaniei se vor atribui in fiecare magazin prin tragere la sorti, printr-un mecanism de tipul “display cu premii”. In functie de categoria de premii pentru care opteaza, un consumator poate participa la Campanie facand dovada cumpararii a doua produse participante diferite (pentru prima categorie de premii, constand in pandantive placate cu aur) sau poate participa facand dovada cumpararii a patru produse participante diferite (pentru premiile constand in lantisoare placate cu aur).

5.2.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a doua produse participante diferite si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul sa extraga un plic din spatiul aflat in partea din stanga a “display-ului cu premii” (inscriptionat cu mesajul „poti castiga un pandantiv”) aflat la standul promotiei.

5.3.      Dintre cele 10  plicuri aflate in partea stanga a “display-ului cu premii” de la standul promotional, 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv ingeras", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv soare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv floare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv porumbel", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv elefant" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv inima plina", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv inima contur", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea plina" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea contur", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv potcoava", participantul primind premiul, conform mesajului din talonul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat pe stand si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.4.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a patru produse participante diferite si produsele cumparate, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul, sa extraga, din spatiul aflat in partea dreapta a “display-ului cu premii” marcat cu mesajul „poti castiga un lantisor”, un plic.

5.5.      Dintre cele 10  plicuri aflate in partea dreapta a “display-ului cu premii” de la standul promotional, 9 contin mesajul: "ai castigat un lantisor placat cu aur"  si 1 contine mesajul: "necastigator", participantul primind sau nu premiul, conform mesajului din talonul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat in spatiul din dreapta al display-ului si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.6.      Bonurile de casa in baza carora consumatorii s-au inscris in Campanie si au participat la tragerea la sorti pentru prima sau, dupa caz, pentru a doua categorie de premii, vor fi marcate distinct de promoteri (prin semnatura/stampila aplicata pe verso) si nu vor mai putea fi utilizate pentru participari ulterioare la Campanie prin intermediul acestui mecanism.

5.7.      Premiile oferite in cadrul Campaniei vor fi inmanate castigatorilor pe baza unui tabel nominal, ce va cuprinde numele castigatorului si premiul castigat.

5.8.      In cazul in care un consumator achizitioneaza pe acelasi bon de casa sau pe bonuri de casa diferite, dar cu aceeasi data, mai multe produse participante, acesta va avea dreptul sa aleaga cate un talon pentru fiecare doua, respectiv patru produse participante din marci diferite achizitionate. Un consumator nu poate participa la extragerea premiilor din prima categorie (poti castiga un pandantiv) utilizand bonul/bonurile de casa cu care a participat la extragerea premiilor din a doua categorie (poti castiga un lantisor placat cu aur).

5.9.      Consumatorul care a cumparat doua produse participante din marci diferite si a participat la Campanie pentru castigarea unui premiu din prima categorie, nu poate participa pentru castigarea unui premiu din a doua categorie utilizand bonul/bonurile de casa cu care a mai participat.

5.10.    Daca intr-o zi a Campaniei raman premii neatribuite, Organizatorul isi rezerva dreptul de a le reporta pentru  extragerile din ziua/zilele urmatoare. Premiile ramase neatribuite la sfarsitul Campaniei raman la dispozitia Organizatorului.

5.11.    Premiile se acorda in limita stocului alocat zilnic in fiecare magazin participant. In cazul in care, in cursul unei zile a Campaniei, se epuizeaza numarul de premii dintr-o anumita categorie alocate pentru ziua respectiva, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe stand plicurile pe care este inscriptionat premiul respectiv.

5.12.    In cazul in care premiile alocate unui magazin se epuizeaza inainte de finalizarea perioadei Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta activitatea promotionala in locatia respectiva.

5.13.    Organizatorul va afisa in fiecare zi de Campanie numele castigatorilor si premiile castigate, in magazinul in care au fost desemnati.

 

 

6.         Diverse

 

6.1.      Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

6.2.      Regulamentul de participare este disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la nr. de telefon 021/30.34.800 in zilele de luni-vineri intre orele 9-17, sau in magazinele participante, pe durata prezentei promoterilor, sau in scris la adresa Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladire B1-B2, sector 1, cu mentiunea “pentru Campania promotionala “Goana dupa aur.  La Carrefour

 

Nu avem elemente multimedia.
() in 05 martie 2009, 13:27
In regulament scrie clar ca pentru cumpararea a 2 produse diferite poti participa la tragerea la sorti a unui premiu.Eu am cumparat un sapun si un deodoranr DOVE,dar nu mi s-a permis sa particip.DE CE OARE???Astept un raspuns autorizat,deoarece probabil persoana de la standul DOVE din Carrefour Orhideea nu cunoaste regulamentul.
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 martie 2009, 16:04
Draga Maria Eufrosina, am transmis sesizarea ta organizatorilor promotiei si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Cristina (Ploiesti) in 07 martie 2009, 10:17
sunt 2 produse diferite.cred ca nu stia regulamentul promotiei:P
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dove, Rexona, Clear - "Goana dupa aur. La Carrefour""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dove, Rexona, Clear - "Goana dupa aur. La Carrefour"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media