CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dove - "Ai rezervare la o vara stralucitoare"

Dove Club Trilogy

Premii prin tragere la sorti: 50 x geanta de voiaj Samsonite, 1 x excursie de 7 zile la Monte Carlo pentru 2 persoane.

Cumpara minim unul dintre produsele Dove participante, intra pe www.dove.ro si daca esti membru al Clubului Dove, autentifica-te si participa la promotie introducand codul de bare al produsului achizitionat. Daca inca nu esti membru al Clubului Dove, inscrie-te acum si urmeaza aceeasi procedura sau trimite codul de bare prin SMS la numarul 1869. Pastreaza ambalajul pentru validare.

Perioada promoţiei: 21 mai - 01 august 2008

Documente conexe

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

- Dove Beauty Care SH   migdale si flori de cirese 250 ml;

- Dove Beauty Care SH   Indulging 250 ml;

- Dove Beauty Care SH   Fresh Touch 250 ml;

- Dove Beauty Care SH   Silk Glow 250 ml;

- Dove Beauty Care SH   Nat Caring Oils 250 ml;

- Dove Beauty Care SH   Rosewood&Cocoa 250 ml;

- Dove Shower Gel Cool 250 ml;

- Dove Shower Gel Energize 250 ml;

- Dove Gel de dus Cream Oil Silk 200 ml;

- Dove Gel de dus Cream Oil Velvet 200 ml;

- Dove Gel de dus Cream Oil Satin 200 ml;

- Dove Spuma de Baie Fresh Touch  500 ml;

- Dove Spuma de Baie Silk 500 ml;   

- Dove Spuma de Baie Indulging 500 ml;

- Dove Spuma de Baie Cream Oil 500 ml;  

- Dove Beauty Body Milk 250 ml;

- Dove Beauty Body Lotion Fresh Touch 250 ml;

- Dove Beauty Body Lotion Firming 250 ml;    

- Dove Beauty Body Lotion Silk GLOW 250 ml;   

- Dove Beauty Body Lotion Extra Dry Skin 250 ml;  

- Dove Beauty Body Butter Extra Dry Skin 250 ml;       

- Dove Beauty Body Silk  300 ml;  

- Gel - Crema pentru fermitatea pielii  200 ml;   

- Crema Intensiv Hidratanta 30 ml;

- Crema Intensiv Hidratanta 150 ml;

- Dove Beauty Body Lotion Summer Glow 250 ml;   

- Dove Beauty Body Lotion Summer Glow Med Dark 250 ml;

- Dove Beauty Body Lotion Summer Glow Shimmer 250 ml;  

- Dove Beauty Body Lotion Summer Glow Light cu SFP 15 250 ml;

- Dove Face Tanning Care Dark  50 ml;

- Dove Face Tanning Care Light 50 ml;

- Dove Beauty Cream Bar 100 g;

- Dove Beauty Cream Bar Fresh 100 g;

- Dove Beauty Cream Bar Silk 100 g;  

- Dove Beauty Cream Bar Exfol 100 g;  

- Dove BS Bar Energize 100 g;   

- Dove Beauty Cream Bar Exfol 4X100 g;  

- Dove Beauty Cream Bar Energize 4X100 g;  

- Dove Beauty Cream Bar Silk 4X100 g;   

- Dove Beauty Cream Bar 4X100 g;  

- Dove Beauty Cream Bar Fresh 4X100 g;

- Sapun Lichid Original (250 ml);   

- Sapun Lichid Silk (250 ml.);    

- Sapun Lichid Fresh Touch (250 ml);   

- Sapun Lichid Lemon/ Energize 250 ml;

- Rezerva Sapun Lichid Rezerva Original 500 ml;

- Rezerva Sapun Lichid Rezerva Silk  500 ml;

- Rezerva Sapun Lichid cu efect neutralizant (200 ml);

- Rezerva Sapun Lichid Original(200 ml);

- Rezerva Sapun Lichid Fresh Touch (200 ml);

- Rezerva Sapun Lichid Silk (200 ml);

- Rezerva Sapun Energize 200 ml


Regulamentul Campaniei Promotionale

“Ai rezervare la o vara stralucitoare”

 

 

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI

 

1.1.             Organizatorul campaniei promotionale „Ai rezervare la o vara stralucitoare” (numita in cele ce urmeaza “Campania”)  este compania S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr.2220 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.             Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 21.05.2008 – 01.08.2008 inclusiv, (“perioada de desfasurare a campaniei”) prin intermediului Clubului DOVE gazduit pe site-ul www.dove.ro (site proprietatea Organizatorului) precum si prin numarul de telefon scurt 1869 (numar cu tarif normal in retele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp). Campania se va desfasura prin intermediul agentiei S.C. MAILERS SERV S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Fundeni nr. 117-121, Sectorul 2, numita in cele ce urmeaza “Mailers” si “Agentia” si S.C OgilvyAction ROMANIA S.R.L, cu sediul in Bucuresti, str. Grigore Alexandrescu nr. 86, sector 1, numita in cele ce urmeaza "Ogilvy".

1.3.             La aceasta Campanie participa urmatoarele produse marca Dove, marca inregistrata apartinand Unilever (numite in continuare “produse participante”): DOVE BEAUTY CARE SH   MIGDALE SI FLORI DE CIRESI 250 ML, DOVE BEAUTY CARE SH   INDULGING 250ML, DOVE BEAUTY CARE SH FRESH TOUCH 250ML, DOVE BEAUTY CARE SH SILK GLOW 250ML, DOVE BEAUTY CARE SH NAT CARING OILS250ML, DOVE BEAUTY CARE SH ROSEWOOD&COCOA 250ML, DOVE SHOWER GEL COOL 250ML, DOVE SHOWER GEL ENERGIZE 250ML, DOVE GEL DE DUS CREAM OIL SILK 200ML, DOVE GEL DE DUS CREAM OIL VELVET 200ML, DOVE GEL DE DUS CREAM OIL SATIN 200ML, DOVE SPUMA DE BAIE FRESH TOUCH  500ML, DOVE SPUMA DE BAIE SILK 500ML, DOVE SPUMA DE BAIE INDULGING 500ML, DOVE SPUMA DE BAIE CREAM OIL 500ML, DOVE BEAUTY BODY MILK 250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION FRESH TOUCH 250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION FIRMING 250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION SILK GLOW 250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION EXTRA DRY SKIN 250ML, DOVE BEAUTY BODY BUTTER EXTRA DRY SKIN 250ML, DOVE BEAUTY BODY  SILK  300ML, GEL - CREMA PENTRU FERMITATEA PIELII  200ML, CREMA INTENSIV HIDRATANTA 30 ML, CREMA INTENSIV HIDRATANTA 150 ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION SUMMER GLOW250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION SUMMER GLOW MED DARK 250ML,  DOVE BEAUTY BODY LOTION SUMMER GLOW  SHIMMER 250ML, DOVE BEAUTY BODY LOTION SUMMER GLOW  LIGHT CU SFP 15 250ML, DOVE FACE TANNING CARE DARK  50ML, DOVE FACE TANNING CARE LIGHT 50ML.

1.4.             Produsele participante pot fi comercializate atat sub forma de pachet, cat si in mod individual. Prin pachet cu produse participante se intelege orice forma de ambalare cu pret distinct, alcatuita din doua sau mai multe produse participante, distincte sau identice.

 


SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

 

2.1.             La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie). 

2.2.             Participantii la Campanie declara implicit ca sunt de acord cu prezentul regulament, cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.dove.ro si cu Regulamentul oficial al Clubului Dove

 

 

SECTIUNEA 3. MECANISM

 

Participarea la prezenta Campanie se poate face prin doua canale de inscriere si anume:

 

3.1.           Inscrierea prin intermediul Clubului Dove (www.dove.ro):

3.1.1          Pentru a participa la acesta Campanie orice persoana interesata trebuie sa respecte urmatorii pasi detaliati in prezentul Regulament.

3.1.2          In primul rand consumatorii care nu sunt membri ai Clubului Dove si care doresc sa se inscrie in Campanie prin intermediul site-ului www.dove.ro trebuie sa completeze formularul electronic de inscriere in Clubul Dove aflat la adresa www.dove.ro, in perioada 21.05.2008 – 01.08.2008 ora 23.59 inclusiv, pentru a deveni membru al Clubului Dove.

3.1.3          Pentru a se inscrie in clubul Dove fiecare participant trebuie sa inscrie pe site in sectiunea Inregistreaza-te acum, dupa bifarea in prealabil a campurilor corespunzatoare acordului sau expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor personale comunicate, urmatoarele date personale:

-     nume si prenume,

                        -     adresa completa,

                        -     ziua de nastere,

                        -     sexul,

                        -     nr. de telefon fix si mobil si

                        -     adresa de e-mail.

3.1.4          Baza de date formata prin inscrierea in Clubul Dove si in Campanie prin modalitatea prevazuta la art.3.1.3 de mai sus este prelucrata de catre Ogilvy. Nebifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor personale existent pe formularul de inscriere in Clubul Dove duce la imposibilitatea inscrierii in Clubul Dove si implicit in Campanie.

3.1.5          Nebifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru activitatile de marketing direct ulterioare ale Organizatorului, nu conduce la imposibilitatea inscrierii in Clubul Dove si in Campanie. Astfel, consumatorii care nu doresc ca datele lor personale sa fie utilizate de Organizator in activitati ulterioare de marketing direct, si prin urmare nu bifeaza campul corespunzator de pe cererea de inscriere, vor fi inscrisi in Club si in Campanie dar nu vor primi, pe nici o cale, vreun material promotional/publicitar din partea Organizatorului. Cu toate acestea, datele personale furnizate de catre acesti consumatori vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Organizator numai in scopuri statistice.

3.1.6          Inscrierea in Clubul Dove a fiecarui membru se va efectua pe baza de parola si de username distinct (care este adresa de e-mail), cu acestea fiecare membru putand sa deschida ulterior pagina sa de club.

3.1.7          In al doilea rand orice membru al Clubului DOVE trebuie sa achizitioneze in perioada 21.05.2008 – 01.08.2008 ora 23.59 inclusiv, un produs participant, sa intre pe site-ul www.dove.ro si de pe contul sau de membru sa se inscrie in Clubul Dove si in Campanie completand codul de bare al produsului participant achizitionat. Pentru validare consumatorii trebuie sa pastreaze eticheta/ambalajul cu codul de bare al produsului participant inscris in Campanie.

3.1.8          Pe baza unui singur cod de bare corespunzator unui tip de produs participant, un participant  membru al Clubului Dove se poate inscrie in Campanie doar o singura data, pe intreaga perioada a Campaniei. Orice incercare a unui membru al Clubului Dove de a se inscrie in Campanie cu un cod de bare corespunzator unui tip de produs participant, ce a mai fost utilizat de acelasi participant pe perioada Campaniei pentru inscriere, va fi invalidata si in consecinta respinsa, iar participantul va primi din parte Organizatorului prin postare pe site urmatorul mesaj de invalidare a inscrierii: „Ati introdus deja in Campanire acest cod de bare”.

3.1.9           In cazul in care un membru al Clubului Dove, ce doreste sa participe la Campanie, introduce un cod de bare incorect si /sau cod de bare al altor produse decat cele participante, acesta va primi din partea Organizatorului prin postare pe site urmatorul mesaj: „Cod de bare incorect”.

3.1.10      Un participant se poate inscrie in Campanie prin intermediul Clubului Dove de maximum cinci (5) ori, introducand in mod obligatoriu pentru fiecare insciere un cod de bare diferit.

3.1.11      Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.       pentru pierderile sau intarzierile inscrierilor de participare la Campanie sau a mesajului de raspuns mentionat la art.3.1.8 – 3.1.9 de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

b.       pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens.      

3.1.12      Data limita de efectuare si primire a inscrierilor in Campanie prin acest canal este 01 august 2008, ora 23:59:59, inclusiv.

 

3.2.           Inscrierea prin intermediul numarului de telefon scurt 1869:

3.2.1.        Consumatorii care nu sunt membrii ai Clubul Dove si care doresc sa participe la Campanie trebuie sa achizitioneze in perioada 21.05.2008 – 01.08.2008 inclusiv, cel putin unul din produsele participante si sa trimita codul de bare al podusului participant achizitionat la numarul 1869 (numar scurt cu tarif  normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp), in perioada 21 mai - 1 august 2008 ora 23:59:59, inclusiv („data limita” de primire a SMS-urilor la nr. de telefon 1869). Pentru validare, consumatorii trebuie sa pastreaze ambalajul si/sau eticheta cu codul de bare al produsului participant inscris in Campanie.

3.2.2.        Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid preliminar daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

-          contine doar codul de bare al unui produs participant din cele enumerate la art.1.3 de mai sus,

-          mesajul de inscriere este primit la numarul 1869 in perioada 21 mai 2008 – 1 august 2008 ora 23:59:59, inclusiv.

3.2.3.        Un participant se poate inscrie in Campanie prin intermediu numarului scurt 1869, de pe acelasi numar de telefon mobil, de maximum  cinci (5) ori, fiecare inscriere trebuind a se efectua cu un cod de bare diferit (respectiv cu coduri de bare de la tipuri diferite de produs).

3.2.4.        Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1869, participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:
a.         daca mesajul nu este trimis in forma corecta (nu indeplineste conditiile prevazute la art.3.2.2 de mai sus, atunci raspunsul va fi: "Inscriere incorecta. Pentru a va inscrie in  Campanie trimiteti doar codul de bare al produsului Dove participant. Detalii pe
www.dove.ro".

b.         incepand cu a 6-a participare valida de pe acelasi numar de telefon mobil, mesajul primit va fi: "Ne pare rau, va puteti inscrie in Campania promotionala Dove cu maxim 5 coduri de bare diferite ale produselor Dove participante. Detalii pe www.dove.ro".
c.         daca mesajul a fost trimis in forma corecta si nu a fost depasita limita de 5 participari valide de pe acelasi numar de telefon mobil, atunci mesajul receptionat va fi: "Felicitari. Ati fost inscris in Campanie. Va rugam sa pastrati ambalajul si/sau eticheta cu codul de bare al produsului participant inscris.
www.dove.ro".

d.         daca mesajul a fost trimis in forma corecta si nu a fost depasita limita de 5 participari valide de pe acelasi numar de telefon mobil, dar codul de bare a mai fost transmis de pe acelasi numar de telefon mobil, atunci mesajul receptionat va fi: "Ati fost deja inscris/a in Campanie cu acest produs. Va rugam trimiteti codul de bare al altui produs Dove participant. Detalii pe www.dove.ro".

3.2.5.        Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.       pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1869, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;

b.       pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.3.2.4. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

c.       daca  numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;

d.       daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

e.       pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.   

3.2.6.        Dupa data limita de primire a  mesajelor la numarul 1869 (01 august 2008 ora 23:59:59), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 4. PREMII

 

4.1.       In cadrul Campaniei se vor acorda in total, printr-o tragere la sorti electronica, organizata conform art.5.1 de mai jos, urmatoarele categorii de premii:

         50 de premii in valoare de 400 Lei fiecare, constand in cate o geanta de voiaj Samsonite dimensiuni 64,5cm x 46cm x 34,5cm si

         1 excursie de 7 zile (6 nopti) pentru doua persoane (castigatorul si un insotitor desemnat de acesta), pe Riviera Franceza, respectiv la Monte Carlo, ce se va desfasura in intervalul 10 septembrie – 16 septembrie 2008 inclusiv, in valoare de 20.563 Lei; valoarea premiului cuprinde transport cu  avionul pentu doua persoane pe ruta Bucuresti-Munchen, Munchen-Nisa, tur si retur, transfer cu elicopterul de la aeroportul din Nisa la hotel, cazare 6 nopti pentru doua persoane la  hotelul Fairmont de 5 stele din Monte Carlo, masa pentu doua persoane in regim de mic dejun si 500 Euro, echivalentul a 1.800 RON bani de buzunar. Contravaloarea banilor de buzunar vor fi livrati in Lei, la un curs de schimb de 3,6 Lei / Euro, intr-un cont comunicat de catre castigator cu ocazia validarii conform Sectiunii 6 de mai jos.

4.2.       Valoarea premiului constand intr-o excursie pe Riviera Franceza include valoarea mentionata la art.4.1 de mai sus, la care se adauga valoarea impozitului, ce va fi retinut la sursa. Valoarea comerciala totala a premiilor ce vor fi acordate in cadrul prezentei Campanii este de 40.563 Lei.

4.3.       Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

4.4.       Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in Regulament, sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a proceda la o noua tragere la sorti in vederea desemnarii unui alt castigator.

 

 

SECTIUNEA 5. PROCEDURA TRAGERII LA SORTI

 

5.1.             Fiecare inscriere valida in Campanie a participantilor care achizitioneaza cel putin un produs  participant, in perioada si conditiile prevazute de Regulament, va participa la tragerea la sorti electronica a premiilor Campaniei, indiferent de canalul de inscrier (prin intermediul Clubului Dove sau prin SMS la numarul 1869).

5.2.             Tragerea la sorti a tuturor premiilor Campaniei va avea loc in data de 8 august 2008, la sediul Agentiei din Sos. Fundeni 117-121 in prezenta unui notar, a unui reprezentant al Organizatorului, si a unui reprezentant al Agentiei.

5.3.             Tragerea la sorti a premiilor Campaniei se va efectua in urmatoarea ordine: intai va fi extras din intreaga baza de date, premiul constand in excursia pe Riviera Franceza si o rezerva pentru acest premiu, si apoi vor fi extrase cele 50 de premii constand in genti de voiaj Samsonite si 50 de rezerve pentru aceste premii. Un mesaj/inscriere odata extras/extrasa nu va mai fi reintros/reintrodusa in baza de date eletronica pentru a participa si la extragerile ulterioare.Ordinea extragerii potentialilor castigatori ai premiilor Campaniei si a rezervelor acestora va fi detaliata in incheiere de certificare intocmita de notarul public prezent la efectuarea extragerilor.

5.4.             La tragerea la sorti participa toate inscrierile valide in Campanie inregistrate in perioada 21 Mai – 1 August 2008 ora 23:59:59 inclusiv, realizate prin intermediul Clubului Dove si prin mesaje trimise la numarul de telefon scurt 1869.

5.5.             Numele castigatorilor si premiile Campaniei vor fi publicate pe site-ul www.dove.ro in termen de 5 zile de la validare.

 

 

SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIILOR

 

6.1.             Pentru validare, fiecare dintre potentialii castigatori ai premiilor Campaniei va fi contactat, intr-un interval de 2 zile lucratoare de la efectuarea extragerii, de catre un reprezentant al Organizatorului la numarul de telefon mentionat in formularul de inscriere in Clubul Dove, respectiv prin intermediul caruia s-a facut inscrierea prin SMS declarata castigatoare. In cazul in care un castigator nu poate fi contactat telefonic la primul apel, se va incerca recontactarea sa de 3 ori (o data in aceasi zi si de 2 ori in ziua urmatoare), dupa care castigatorul, in cazul in care nu va putea fi cotactat, va fi invalidat si pierde dreptul de acordare a premiului fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.2.        Inainte de inceperea convorbirii mentionata la articolul 6.1, reprezentantul Organizatorului va comunica persoanei ce raspunde la numarul apelat identitatea operatorului, scopul convorbirii si il va intreba daca a participat sau nu la CampaniaAi rezervare la o vara stralucitoare”. Daca raspunsul este afirmativ, reprezentantul Organizatorului, ii va aduce la cunostinta faptul ca a fost extras potential castigator al unui premiu al Campaniei, si ii va solicita sa comunice codul de bare cu care s-a inscris in Campanie si datele sale personale, si anume nume, prenume, ziua de nastere si adresa completa (numai in cazul inscrierilor prin SMS, deoarece in cazul inscrierilor prin intermediul Clubului Dove, participantul potential castigator si-a comunicat datele personale la momentul inscierii in club) sau sa confirme datele personale inscrise prin intermediul Clubului Dove, dupa obtinerea, in prealabil a acordului expres si neechivoc pentru colectarea datelor pesonale in baza de date a Organizatorului, prelucrata de catre Agentie, in vederea validarii finale si atribuirii premiului. In cazul in care potentialul castigator s-a inscris in Campanie cu mai multe coduri de bare, acesta le va comunica pe toate pana la identificarea celui extras potential castigator.

6.3.             In cazul in care un castigator nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat in formularul de inscriere in Clubul Dove, respectiv prin intermediul caruia s-a facut inscrierea prin SMS declarata castigatoare (ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care numarul de telefon nu este alocat, este suspendat, potentialul castigator nu raspunde, sau are telefonul inchis) in termen de 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti sau este contactat dar refuza expres premiul, sau acesta nu doreste sa comunice datele personale solicitate de catre Organizator si/sau codul de bare cu care s-a inscris in Campanie, castigatorul va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire/compensare din partea Organizatorului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a trece la contactarea telefonica a rezervelor, in ordinea extragerii acestora, mentionata in incheierea de certificare intocmita de notarul public. In cazul in care nu va putea fi contactata si validata preliminar nicio rezerva din cele extrase, conform procedurii detaliata la art.6.2-6.3 de mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

6.4.             De asemenea potentialilor castigatori li se va comunica procedura de validare finala, respectiv, in cazul castigatorilor premiilor constand in genti de voiaj Samsonite, faptul ca in termen de 15 zile de la contactarea lor telefonica, acestia trebuie sa expedieze pe orice cale (personal, prin curier, prin fax la numarul conmunicat de reprezentantul Organizatorului sau scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau in orice alta modalitate pe care participantul o considera posibila si utila pentru validarea sa finala), eticheta sau ambalajul cu codul de bare extras potential castigator al Campaniei si numele si prenumele acestuia. In cazul in care potentialul castigator contactat telefonic nu expediaza eticheta sau ambalajul cu codul de bare extras potential castigator al Campaniei in termenul mai sus mentionat, refuza sa le prezinta sau se constata existenta oricaror neconcordante intre numele si prenumele potentialului castigatori expediate si/sau prezentate, si/sau intre codul de bare comunicat telefonic si cel expediat si/sau prezentat de potentialul castigator, acesta va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.5.             In cazul in care unul dintre potentialii castigatori ai premiilor constand in genti de voiaj Samsonite va fi invalidat in urma derularii procedurii menrionata la art.6.4 de mai sus, se va trece la contactarea rezervelor, in ordinea extragerii acestora, mentionata in incheierea de certificare intocmita de notarul public.

6.6.             In cazul in care nu va putea fi validata nicio rezerva din cele extrase, conform procedurii detaliata la art.6.4 de mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

6.7.             In termen de 30 zile de la validarea finala a castigatorilor, efectuata conform art.6.4 de mai sus, acestora le vor fi expediate prin curier premiile constand in genti de voiaj Samsonite. Castigatorul este obligat sa prezinte curierului, documentul sau de identitate si eticheta si/sau ambalajul cu codul de bare al produsului participant inscris si extras potential castigator (ambele in original) pentru atribuirea premiului.

6.8.             La inmanarea de catre curier a coletului ce contine premiul, acestia vor completa si semna un proces-verbal de predare-primire. In cazul in care reprezentantul Organizatorului va constata, cu ocazia inmanarii premiului, existenta unor neconcordante intre datele comunicate telefonic, si/sau pentru validarea finala sau prin formularul de inscriere in Clubul Dove si cele ce reies din documentul de identitate prezentat de potentialul castigator si/sau de pe eticheta sau ambalajul cu codul de bare inscris in Campanie, atunci acest castigator va fi invalidat si va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiu respectiv.

6.9.             Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

6.10.          In cazul castigatorului premiului constand in excursia pe Riviera Franceza, reprezentantul Organizatorului ii va comunica potentialului castigator contactat telefonic, termenul in care trebuie sa se prezinte la sediul Agentiei si documentele pe care trebuie sa le prezinte pentru a fi validat final ca si castigator si pentru a putea intra in posesia premiului.

6.11.          In cazul in care reprezentantul Organizatorului constata, cu ocazia prezentarii potentialului castigator al premiului constand in excursia pe Riviera Franceza la sediul Agentiei conform art.6.12 de mai jos, existenta oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele ce rezulta din documentul sau de identitate, si/sau cele care au fost inscrise in formularul de inscriere in cadrul Clubului Dove, si/sau de pe eticheta sau ambalajul cu codul de bare prezentat, se va trece la contactarea rezervelor, in ordinea extragerii acestora, mentionata in incheierea de certificare intocmita de notarul public.

6.12.          In cazul in care nu va putea fi validata nicio rezerva din cele extrase, conform procedurii detaliata la art.6.11 de mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

6.13.          Castigatorul premiului constand in excursie are la dispozitie un termen de 15 zile de la data contactarii telefonice, pentru a se prezenta la sediul Agentiei cu toate documentele necesare pentru validarea finala si intocmirea documentatiei necesara pentru inmanarea premiului, respectiv cu actele de identitate ale sale si ale insotitorului, datele contului bancar (cont al carui titular este castigatorul) in care urmeaza a se preda banii de buzunar si eticheta si/sau ambalajul cu codul de bare al produsului participant achizitionat. Castigatorul excursiei se va prezenta la data agreata cu reprezentantul Organizatorului cu ocazia validarii sale finale, la sediul Agentiei, pentru pentru ridicarea documentelor de calatorie aferente.

6.14.          La prezentarea castigatorului premiului la sediul Agentiei, conform art.6.13 de mai sus, acesta va completa si semna toate documentele aferente atribuirii premiului si totodata isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate in cuprinsul procesului-verbal de atribuire a premiului sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct.

6.15.          Suma de 1.800 RON, echivalentul a 500 Euro, reprezentand banii de buzunar, va fi predata castigatorului, prin virmanet bancar in termen de 10 zile de la data validarii sale finale.

6.16.          Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie pentru castigatorul excursiei si insotitor (pasaport, asigurare de sanatate, acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorului.

6.17.          Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente excursiei castigate, orice obligatie a  Organizatorului fata de castigatorul acestei categorii de premii si fata de insotitorul acestuia inceteaza.

6.18.          Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului si/sau insotitorului acestuia de a beneficia de sejur nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului. In cazul in care o astfel de situatie, ce determina imposibilitatea castigatorului de a mai benefica de premiu, intervine pana la data plecarii in excursie, atat castigatoul, cat si insotitorul sau pierd premiul, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 7. DIVERSE

 

7.1.       Prezentul Regulament va fi pus la dispozitia persoanelor interesate, în copie, în mod gratuit. Regulamentul Campaniei poate fi obtinut în urma unei cereri scrise trimisa, pe toata perioada Campaniei pe site-ul www.dove.ro.

7.2.       Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului (a carui notificare a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la nr.2220), operata de catre SC Mailers Serv SRL si S.C OgilvyAction ROMANIA S.R.L, in vederea participarii la Campanie, validarii, atribuirii premiilor, indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii si pentru activitati de marketing direct.

7.3.     La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti,  Baneasa Business & Technology Park, Sos Bucuresti-Ploiesti, Nr.42-44, Cladirea B, Etaj 4, Sector 1 o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.

7.4.       Regulamentul de participare este disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la nr. de telefon 021/305.41.65 (numar de telefon cu tarif normal in reteaua Romtelecom) in zilele de luni-vineri intre orele 9-18 sau la adresa Organizatorului din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, etj 4, Sector 1, cu mentiunea: pentru Campania promotionalaAi rezervare la o vara stralucitoare”.
Nu avem elemente multimedia.
george (popesti) in 28 iunie 2008, 01:12
prea putine premi .nu stiu dak o sa participe multa lume la acest concurs
Cipri (IS) in 04 iulie 2008, 16:58
corect:))
() in 08 iulie 2008, 08:30
am si eu o intrebare pentru moderator, nu inteleg prea bine mecanismul. Da, m-am inscris in clubul DOVE , dar nu este nicaieri promotia "Ai rezervare la o vara stralucitoare". Da intru in club si strang puncte , dar vreau sa particip la promotia asta. mersi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 08 iulie 2008, 13:10
Draga Liliana,
am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"In momentul introducerii codului de bare membrii Clubului intra automat in promotia "Ai rezervare la o vara stralucitoare" dar si in promotia "Go Fresh". Nu primesc mesaj de confirmare."
Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dove - "Ai rezervare la o vara stralucitoare""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dove - "Ai rezervare la o vara stralucitoare"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media