CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Dettol - Magicianul mâinilor curate

Dettol Magicianul mainilor curate

Marele premiu, prin tragere la sorti: 1 x excursie la Parcul de distractii de la Paris pentru 4 persoane (2 adulti + 2 copii sub 12 ani).
Premii instant: 32 x invitatie la Disney Live! Mickey's Magic Show pentru 2 adulti + 1 copil.

Cumpara produse participante cu etichete promotionale in valoare de minim 15 lei pe acelasi bon fiscal si trimite prin SMS la 1718 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) textul „Dettol”.

Perioada promoţiei: 04 ianuarie - 24 februarie 2013

Promotie expirata
15 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE CU PREMII
“Dettol – Magicianul mâinilor curate”
organizata de S.C. Reckitt Benckiser S.R.L.
(perioada: 04 ianuarie – 24 februarie 2013)


Art. 1 – Organizatorul
1.1.    Organizatorul campaniei promotionale cu premii “Dettol – Magicianul mâinilor curate” (denumita in continuare „Promotia”) este S.C. Reckitt Benckiser S.R.L. („Organizatorul”), societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Bucuresti, B-dul Dacia, nr. 99, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2034/2002, C.U.I. RO 8411320.
1.2.    In ceea ce priveste operatiunile privind colectari si/sau prelucrari de date cu caracter personal, acestea vor fi realizate de catre Organizator.
1.3.    Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
1.4.    Prin participarea la acest concurs, se prezuma cunoasterea regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2 - Durata si locul de desfasurare a Promotiei
Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.
Promotia va incepe pe data de 04 ianuarie 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 24 februarie 2013, ora 23:59:59.

Art. 3 -  Regulamentul oficial al Promotiei
3.1.    Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a concursului, in oricare dintre urmatoarele modalitati:
·    in format electronic, prin accesarea website-ului sau www.infopromotii.ro 
·    in urma unei solicitari scrise trimise la adresa Organizatorului din Bucuresti, B-dul Dacia, nr. 99, sector 2.
3.2.    De asemenea, informatii detaliate privind organizarea Promotiei pot fi solicitate telefonic, la linia telefonica 021.207.00.18  (tarif normal), de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18.00 (cu exceptia zilelor libere legale si sarbatorilor legale).
3.3.    Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
3.4.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul si/sau www.infopromotii.ro.

Art. 4 - Dreptul de participare
4.1.    Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
4.2.    Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane:
·    anga­jatii companiei Reckitt Benckiser S.R.L. si ai distribuitorilor acesteia
·    angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei.
De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.

Art. 5 – Produsele participante
5.1.    Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania si pe care sunt aplicate etichete promotionale participa la Promotie:
·    Dettol No-Touch Dispenser Sapun Lichid - 2 variante (Original si Castravete Hidratant)
·    Dettol No-Touch Rezerve 250ml - 3 variante (Original, Castravete Hidratant si Grapefruit Racoritor)
·    Dettol Sapun Lichid  250ml  - 3 variante (Moisture, Soothe si Nourish)
·    Dettol Sapun solid 100g - 4 variante (Original, Fresh, Sensitive si Skincare)

5.2.    Dupa data incheierii campaniei promotionale, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale.

Art. 6 – Premiile Promotiei
6.1.    In cadrul Promotiei pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos, urmatoarele categorii de premii:

6.1.1.    Premiu mare conform tabelului si descrierii de mai jos:

Natura premiului

Cantitate totala

Total valoare neta

(cu TVA)

 

[buc]

[lei]

Excursie la Disneyland Paris

1

16.740


Detalii excursie Disneyland:
Pachetul aferent excursiei la Disneyland Paris este special conceput pentru 4 persoane (maxim 2 adulti si maxim 2 copii cu varsta sub 12 ani) si include:
-    transport dus-intors cu avionul (Bucuresti-Paris-Bucuresti);
-    transport dus-intors aeroport - hotel - aeroport;
-    3 nopti de cazare la hotel de 4 stele, in camera dubla standard, cu mic dejun inclus;
-    4 intrari la Disneyland Paris pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta pana in 12 ani.
Castigatorul va putea alege impreuna cu agentia de turism (prin intermediul careia va fi efectuata excursia) perioada sejurului, insa acesta va fi efectuat pana cel tarziu la data de 30 iunie 2013. Prin urmare, neefectuarea de catre castigator a sejurului pana la aceasta data, conduce la imposibilitatea castigatorului de a-si valorifica premiul, Organizatorul neputand fi facut raspunzator in niciun mod in legatura cu o astfel de situatie.
 Organizatorul nu va acorda castigatorului contravaloarea premiului in bani.

6.1.2.    Premii instant conform tabelului de mai jos:
 

Natura premiului

Cantitate totala

Total valoare neta

(cu tva)

 

[buc]

[lei]

Invitatie la Disney Live! Mickey's Magic Show

32

6.400

 
Detalii invitatie Disney Live:
Invitatiile sunt valabile pentru 2 adulti si un copil, la spectacolele Disney Live! Mickey's Magic Show, care vor avea loc  in perioada 13-17.02.2013 la Sala Palatului.
Spectacolele vor incepe la ora 19:00 in timpul saptamanii si ora 11:00 in zilele de weekend. Durata unui spectacol va fi de 90 de minute cu 15 minute de pauza.
Organizatorul va instiinta castigatorii cu cel putin 1 saptamana inainte in privinta datei si orei spectacolului aferent invitatiilor castigate.
6.2.    Valoarea neta totala a premiilor ce pot fi oferite in cadrul Promotiei este de 23.140 lei (cu TVA). La aceasta se va adauga impozitul pe venit.
6.3.    Daca Organizatorul nu decide in mod expres altfel, niciunul dintre premiile Promotiei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.   

Art. 7 – Mecanismul desfasurarii Promotiei
7.1. Conditii privind inscrierea valabila in Promotie
7.1.1. Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
(1)    Participantul  trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
(2)    Participantul se va inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor mesaje cu respectarea conditiilor solicitate ce sunt prevazute la Art. 7.2. de mai jos;
(3)    Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei mentionata la Art. 7.2.1 de mai jos;
(4)    Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.
7.2.    Modalitatea de inscriere in Promotie
7.2.1.     Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 04 ianuarie 2013 (ora 00:00:01) si pana la data de 24 februarie 2013 (ora 23:59:59).
7.2.2.     Participantii trebuie sa achizitioneze produse participante de minim 15 lei pe acelasi bon fiscal. In cazul in care suma de pe bonul fiscal este mai mare de 15 lei, indiferent cat este acesta, participantii pot trimite un singur sms de inscriere aferent acestui bon fiscal.
7.2.3.     Produsele participante trebuie sa fie achizitionate in timpul perioadei promotionale, iar data de pe bonul fiscal ce dovedeste achizitia trebuie sa fie mai mica sau cel mult la fel cu data la care se receptioneaza SMS-ul de inscriere.
7.2.4.     Participantii  se vor inscrie prin expedierea, in perioada 04 ianuarie 2013 - 24 februarie 2013, unui SMS la 1718 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand  textul „Dettol”.
7.2.5.    Un Participant poate inscrie in concurs maxim 1 mesaj intr-o zi calendaristica. Orice alt mesaj trimis in plus intr-o zi calendaristica nu va fi luat in considerare
7.2.6.    Un participant nu poate trimite mai mult de 30 de mesaje valide pe intreaga perioada a campaniei.
7.2.7.     Nu vor fi luate in considerare mesajele de inscriere transmise in urmatoarele conditii:
(1)    Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Promotiei
(2)    Daca Participantii transmit mesaje care sunt fie eronate, fie incomplete, care contin orice alte caractere suplimentare
(3)    Daca Participantii folosesc pentru transmiterea SMS-urilor numere de telefon nevalabile, nealocate, care nu pot fi identificate sau nu apartin uneia dintre retelele de telefonie mobila indicate la Art 7.1.1. (4)
(4)    Daca, din motivele mentionate la Art 7.2.8, contul Participantului a fost blocat anterior momentului transmiterii.
(5)    Daca acestea au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.
7.2.8.     Daca un Participant trimite consecutiv 10 (zece) sau mai multe mesaje de inscriere ce contin orice alt text diferit de „Dettol”,   mesaje eronate, incomplete, informatii si/sau orice alte caracter suplimentar sau care au mai fost trimise anterior, dupa caz, acestuia i se va bloca accesul. Participantul va primi un sms conform articolului 7.2.9.(2) d. Participantul poate solicita deblocarea contului prin contactarea Organizatorului la numarului de telefon 021.207.00.18 (tarif normal in reteaua Romtelecom), de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18.00 (cu exceptia zilelor libere legale). 
7.2.9.     Inscrierea in campania promotionala prin expedierea unui SMS la 1718 continand codul promotional
(1) Ce trebuie sa faca Participantul:
a.  sa cumpere produse participante de minim 15 lei pe un singur bon fiscal
b. sa trimita intre 04 ianuarie si 24 februarie 2013 un SMS la numarul 1718 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Cosmote) cu textul „Dettol”
(2) Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:
(a)    Pentru fiecare SMS trimis pana la 04 ianuarie 2013:
Promotia Dettol – Magicianul mainilor curate,  nu a inceput inca. Promotia incepe pe data de 4.10.2013.
(b)    Daca un mesaj corect este expediat in perioada 04 ianuarie-24 februarie 2013:
Felicitari! Sunteti inscris in promotia Dettol – Magicianul mainilor curate! Va rugam pastrati bonul fiscal pentru validare. Succes la tragerile la sorti!
(c)    Daca un mesaj incorect este expediat in perioada 04 ianuarie-24 februarie 2013:
Mesaj incorect. Va rugam tastati cu mai multa atentie pentru a evita blocarea contulu!
(d)    Daca un Participant introduce consecutiv 10 mesaje gresite, accesul la promotia Dettol ii va fi blocat, acesta primind urmatorul mesaj:
Contul dvs. pentru acest numar de telefon a fost blocat. Contactati-ne la infoline 021.207.00.18 (tarif normal) pentru a afla cum il puteti debloca.
(e)     Daca un Participant trimite un mesaj dupa terminarea promotiei:
Promotia Dettol – Magicianul mainilor curate s-a incheiat pe data de 24.02.2013. Va multumim pentru interes!
(f)  Daca un participant incearca sa introduca prin SMS cel al 2-lea mesaj intr-o singura zi calendaristica:
Ati introdus deja un mesaj astazi. Va rugam sa reveniti maine.
(g)  Daca un participant a atins numarul maxim de mesaje de participare trimise in cadrul promotiei (30 de mesaje valide):
Ati introdus deja numarul maxim admis de mesaje (30). Va multumim pentru participare!

7.3. Desemnarea castigatorilor
7.3.1    Premiul mare descris la Art 6.1.1 se va acorda prin tragere la sorti.
Extragerea va fi organizata in data de 25 februarie 2013 si va viza perioada de inscrieri in promotie efectuate intre 04 ianuarie 2012  (ora 00:00:01) si  24 februarie 2013 (ora 23:59:59).
La extragere se califica toti Participantii care au trimis mesaje valide si care au achizitionat produse participante la promotie in valoare de  minim 15 lei pe un singur bon fiscal.
Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public. La extragerea pentru Premiul mare va fi desemnat un singur castigator, urmand a fi supus procesului de validare a castigului (potrivit Art.7.4.) si 4 rezerve, ordinea acestora fiind data de cea a extragerii.
7.3.2.    Pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii Promotiei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 08:00 – 22:00.
7.3.2.1.    Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public.
7.3.2.2.    Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv (Exemplu: Sa presupunem ca pentru ziua Z momentul castigator este ora hh:mm, iar numarul de ordine are valoarea 3. Va castiga Participantul care a introdus al 3-lea dupa momentul hh:mm in Contul sau un Cod valid). De asemenea, Participantii cu urmatoarele 4 numere de ordine consecutive vor fi desemnati rezerve. (Pentru exemplul de mai sus, vor fi desemnati rezerve Participantii ai caror numere de ordine sunt: 4, 5, 6 si 7).
7.3.2.3.    Daca intre doua momente castigatoare nu s-a introdus nici un cod valid in promotie si astfel nu s-a putut desemna nici un castigator pentru primul moment, numarul de ordine aferent celui de-al doilea moment castigator va fi aplicat doar dupa desemnarea castigatorului si rezervelor pt momentul castigator antecendent (de ex: daca un moment castigator este ora 10:00 cu numar de ordine 3 si urmatorul este 12:07 cu numar de ordine 2 iar intre cele 2 momente nu au fost introduse coduri valide, al treilea cod valid introdus dupa 12:07 (care reprezinta si al treilea cod introdus dupa ora 10:00) va fi desemnat castigator pentru ora 10:00, urmatoarele 4 coduri valide vor fi desemnate rezerve pentru momentul castigator 10:00; al doilea cod valid trimis dupa desemnarea rezervelor pentru primul moment castigator va fi desemnat castigator pentr ora 12:07, iar urmatoarele 4 coduri valide vor fi desemnate rezerve pentru acelasi moment).
7.3.2.4.    Un Participant poate castiga cel mult un premiu instant pe toata perioada desfasurarii promotiei, indiferent de tipul de premiu instant castigat.
7.3.2.5.     Premiile vor fi alocate conform planificarii de mai jos:
 

Saptamana de promotie

Premii instant acordate in cadrul saptamanii de promotie

04 ianuarie 2012  (ora 00:00:01) -  13 ianuarie 2013 (ora 23:59:59)

4

14 ianuarie 2012  (ora 00:00:01) -  20 ianuarie 2013 (ora 23:59:59)

7

21 ianuarie 2012  (ora 00:00:01) -  27 ianuarie 2013 (ora 23:59:59)

9

28 ianuarie 2012  (ora 00:00:01) - 02 februarie 2013 (ora 23:59:59)

12


7.3.3. Un Participant poate castiga un singur premiu instant in cadrul campaniei promotionale.
7.4. Validarea castigurilor.  Publicarea castigatorilor. 
7.4.1. Ulterior desemnarii castigatorilor Promotiei, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus si corespunzatoare fiecarui tip de premiu in parte, Organizatorul va proceda la validarea castigurilor, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor in Promotie, precum si modul de desfasurare a acesteia.
Organizatorul poate solicita oricarui Participant furnizarea oricarui bon fiscal ce dovedeste achizitia de produse participante in perioada promotionala de minim 15 lei.
Astfel, pentru ca un Participant sa poata fi validat drept castigator al Promotiei, este necesara indeplinirea tuturor urmatoarelor conditii:
(1)    Participantul are dreptul de a se inscrie in Promotie, potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
(2)    Inscrierea in Promotie sa se realizeze in modalitatea de inscriere prevazuta la Art. 7.2. de mai sus;
(3)    Respectarea tuturor conditiilor de inscriere indicate la Art. 7.1 de mai sus;
(4)    Participantul va asigura integritatea bonului fiscal ce dovedeste achizitia de Produse Participante si il va pastra, fiind in mod expres prevazut ca deteriorarea in orice mod, precum si pierderea conduc la invalidarea castigului si, prin urmare, la imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia premiului.
(5)    Participanti care au fost desemnati castigatori vor fi contactati prin apel telefonic la numarul de telefon mobil de pe care s-a facut inscrierea castigatoare, in intervalul orar 09:00 – 18:00, in primele 2 zile lucratoare de la momentul tragerii la sorti/momentul norocos (pentru premiile instant). In cazul in care prin acestea castigatorul nu poate fi contactat, va primi un SMS in a 3-a zi lucratoare dupa momentele precizate mai sus, in care i se va aduce la cunostinta ca pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa contacteze organizatorul la numarul de infoline 021.2070018 in maxim 24 ore de la ora trimiterii SMS-ului. In cazul in care agentia nu primeste nici un raspuns in termen de 24 ore de la trimiterea SMS-ului, se va trece la validarea rezervelor, care va fi facuta dupa acelasi procedeu. 
(6)    Pentru a fi validat drept castigator, Participantul va furniza Organizatorului informatiile solicitate in legatura cu participarea sa la Promotie, in termen de maxim 2 zile de la momentul contactarii telefonice, dupa cum urmeaza:
                  a. Castigatorii premiului mare:
-    nume si prenume
-    adresa din cartea identitate
-    CNP si serie, numar CI, pentru plata impozitului
Pentru a intra in posesia premiului, ei vor:
-    trimite prin fax sau email copie dupa bonul fiscal ce dovedeste achizitia de produse participante de minim 15 lei, cate un bon fiscal pentru fiecare mesaj de participare trimis de participantul castigator. De exemplu - in cazul in care un participant castigator a trimis 5 mesaje de participare, acesta trebuie sa trimita 5 bonuri fiscale, fiecare in parte cu produse achizitionate de minim 15 lei, din perioada promotionala. Bonurile trebuie sa fie din zile anterioare sau cel mult ziua in care au fost trimise mesajele de inscriere in promotie

                    b. Castigatorii premiilor instant:
-    nume si prenume
-    adresa din cartea identitate
Pentru a intra in posesia premiului, ei vor:
-    trimite prin fax sau email copie dupa bonul fiscal ce dovedeste achizitia de produse participante de minim 15 lei, cate un bon fiscal pentru fiecare mesaj de participare trimis de participantul castigator; De exemplu - in cazul in care un participant castigator a trimis 5 mesaje de participare, acesta trebuie sa trimita 5 bonuri fiscale, fiecare in parte cu produse achizitionate de minim 15 lei, din perioada promotionala. Bonurile trebuie sa fie din zile anterioare sau cel mult ziua in care au fost trimise mesajele de inscriere in promotie                       
7.4.2  Validarea, respectiv invalidarea rezervelor, se va face dupa criteriile mentionate in art 7.4.1. In cazul in care niciuna dintre cele 4 rezerve nominalizate pentru un tip de premiu nu poate fi validata, premiul va ramane in posesia organizatorului.
7.4.3. Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea pe website si www.infopromotii.ro in termen de 30 de zile calendaristice de data incheierii procesului de validare a castigurilor. Sub rezerva neintervenirii uneia dintre situatiile mentionate la Art. 7.4.2. de mai sus.
7.5. Intrarea in posesia premiilor 
7.5.1. Premiile mici vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin curierat rapid sau prin e-mail, in functie de optiunea castigatorului, ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, in cel mai scurt timp posibil.
7.5.2. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.

Art. 8 Taxe si impozite
8.1.    Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 9 – Limitarea raspunderii
9.1.  Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii.
9.2.  Organizatorii Campaniei promotionale „Dettol – Magicianul mâinilor curate” nu vor avea nicio raspundere si nu vor putea fi implicati in niciun litigiu in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre Participant in legatura cu aceasta campanie, exceptie facand cele prevazute de OG99/2000 aprobata prin legea 650/2002.
9.3.  In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia Organizatorului este definitiva.
9.4.  Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 24 februarie 2013 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
9.5.  Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:
1.    SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1718 ce ar duce la neprimirea acestora de catre Organizator;
2.    SMS-urile trimise in afara perioadei promotiei mentionate mai sus;
3.    SMS-urile care nu sunt expediate de pe un numar de telefon din retelele Orange, Vodafone sau Cosmote;
4.    SMS-urile trimise de Organizator, dar care nu au fost primite de catre participanti din motive tehnice sau independente de vointa Organizatorului;
5.    Situatiile in care numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat si ca atare Organizatorii nu vor putea raspunde Participantului la promotie;
6.    Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile;
7.    Existenta in stocurile magazinelor a produselor participante la promotie
8.    Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator, imposibilitatea inscrierii in promotie din cauza ilizibilitatii datelor personal, codului inscris;
9.    Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului dorit
10.    Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de servicii postale etc;
11.    Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considere de catre Organizator;
12.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru faxurile ilizibile, pierdute, tardive, transmise la alt numar decat cel indicat, in cazul castigatorilor, ce va duce la imposibilitatea validarii acestora;
13.    Defectiuni tenhice ale operatorului de telefonie mobila;
14.    Situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita.
Aceste circumstante se pot datora:  informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod. Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa si numarul de telefon mobil).

Art. 10 Prelucrarea datelor personale
10.1     Prin inscrierea si participarea la Promotie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a S.C. Reckitt Benckiser S.R.L., sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit) in scopuri precum: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea si validarea castigatorilor Campaniei promotionale, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a S.C. Reckitt Benckiser S.R.L. prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. Reckitt Benckiser S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 17338  la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si a operatorului sau de Marketing Direct, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Legea 677/2001"). Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai.
10.2    Prin inscrierea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si localitatea de resedinta sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. La cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, adresata Departamentului Relatii Consumatori, Bucuresti, B-dul Dacia, nr. 99, sector 2, o data pe an, in mod gratuit, S.C. Reckitt Benckiser S.R.L. va confirma utilizarea datelor care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora. De asemenea, S.C Reckitt Benckiser S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.
10.3     Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale ale Participantilor stocate pe durata Promotiei si ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la Promotie si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
10.4     Participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter parsonal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: 
- dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator.
- dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. 
- dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
10.5     La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute la Art.10.3 de mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la Promotie vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, B-dul Dacia, nr. 99, sector 2, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
10.6    Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Promotiei, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul, sa notifice catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal orice cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu inscrierea si participarea la Promotie.
10.7    Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, sa aduca acestora la cunostinta drepturile conform Legii 677/2001.

Art. 11 Incetarea / Intreruperea Promotiei. Forta majora
11.1. Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.
11.2. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
11.3.    Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie si cu respectarea prevederilor Art. 3.4 de mai sus.   

Art. 12 Imposibilitatea ridicarii premiilor
12.1  In cazul in care oricare dintre castigatorii Promotiei se afla in imposibilitate de a se deplasa, predarea premiului se va face unei persoane imputernicite prin procura notariala speciala pentru acest lucru. Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectivei persoane imputernicite prin procura notariala, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de aceasta.

Art. 13 – Litigii
13.1.     Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
13.2.     Eventualele reclamatii legate de derularea Promotiei se pot trimite pe adresa Organizatorului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorilor. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

Art. 14 Alte Clauze
14.1.     Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.
14.2.     Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.
14.3.     Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.
Nu avem elemente multimedia.
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 04 ianuarie 2013, 20:33
As dori sa intreb organizatorii cum vor putea ,,lupta''impotriva celor care vor dori sa fraudeze concursul?Pt ca este clar,poti sa cumperi produse Dettol pe 30 de bonuri (maximul cate poti inscrie in concurs de pe un nr de tel), dar sa trimiti sms cu ,,DETTOL'' de pe 3 telefoane (in total 90 de sanse, cand de fapt tu ai avea doar 30 de sanse). De ce nu s-au gandit si la alt element de identificare, gen un cod unic care sa fie inscris pe fiecare eticheta promotionala si pe care sa-l trimiti prin sms?!
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2013, 16:08
Draga Cosmin (Buciumeni),
Iata raspunsul organizatorilor la mesajul tau:

"Buna ziua!
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a evita fraudarea concursului, prin diverse metode de control. Pentru a fi validati, castigatorii vor fi nevoiti sa prezinte cate un bon fiscal pentru fiecare mesaj de participare trimis. Mai mult decat atat, se va face si verificarea datei de pe bonuri, care trebuie sa fie din zilele anterioare sau cel mult din ziua in care au fost trimise mesajele de inscriere in promotie. Din pacate, toate mecanismele promotionale au limitarile lor, chiar daca, la prima vedere, par 100% sigure. In cazul nostru, un avantaj este faptul ca persoanele care cumpara produse Dettol au un nivel de educatie peste medie, deci sunt mai putin inclinati catre tentativele de fraudare. Va multumim pentru interesul acordat promotiei noastre si va uram succes!
Cu respect,
Echipa Dettol"
elena cosmina (buzau) in 01 februarie 2013, 07:10
sincer regulamentul nu a fost destul de explicit...eu una am inteles ca poti trimite zilnic cate un sms cu dettol...fara sa se specifice in regulament ..pt fiecare sms un bon...eu am cumparat pe 2 bonuri..si am tr 5 sms -uri chiar fiind uimita de situatie...am fost sunata ca sunt castigatoarea unei invitatii la spectacol insa de trimis pe mail pt confirmare am tr 2 bonuri...(cele pe care le am ) .eu una zic ca ca ar fi fost multt mai ok daca dettol ar fi stabilit ceva de genul-sa tr sms cu dettol si nr bonului..asa era ff clar pt toata lumea regulamentul...era clar ca pt fiecare sms ttrimis ai nevoie de un bon de minim 15 ron...sincer eu una in nici un caz nu am vrut sa fraudez compania dettol dar faptul ca regulamentul nu a fost destul de clar m-a facut sa tr mai multe sms-uri..culmea..sunt o persoana care folosesc dettol de regula si chiar eram dezamagita ca nu am mai gasit sprayul pt suprafete de ff multa vreme...am reusit chiar si pe colegi sa ii conving sa foloseasca produsele dettol...spunandu-le avantajul dintre un sapun normal si unul dettol..(eu sunt genul care tin ff mult la igiena-vb din punctul meu de vedere ca si asistenta medicala)in fine....nu mai conteaza ...pana la urma nu folosesc produsele dettol doar in campanii publicitare si pentru castigarea premiilor...folosesc caci sunt multumita de ele si ma simt ok ... tin sa felicit intreaga echipa pentru produsele scoase pe piata...si sper sa reapara si sprayul care eu una il foloseam in orice situatie...acasa..(in special la baie) ..dar recunosc ca si la servici zi de zi.....insa...as ruga in privinta regulamentului cu privire la concursul organizat sa revina...si sa actualizeze conditiile astefel incat sa nu mai fie si alte persoane in situatia mea(care la prima vedere par ca fraudeaza....dar fara stiiinta...doar din cauza regulamentului neexplicit
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 februarie 2013, 10:32
Draga Elena Cosmina (Buzau),
In regulament se precizeaza, la Art. 7.2.2., ca se poate trimite un singur SMS aferent unui bon fiscal chiar si in situatia in care valoarea acestuia depaseste valoarea minima necesara pentru inscriere.
Echipa Infopromotii
Andreea (Bucuresti) in 14 februarie 2013, 09:17
@Elena Cosmina : de pe ce numar de telefon ai fost sunata? Am participat si eu si am avut mai multe apeluri pierdute de pe numere pe care nu le cunosc... Multumesc.
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 20 februarie 2013, 19:57
Buna seara.In primul rand tin sa multumesc organizatorilor in numele verisoarei mele, pt ca ea nu are cont aici, dar a castigat o invitatie si a fost impreuna cu sotul si fetita si mi-a spus ca a fost f frumos, iar locurile au fost f f bune.Eu vreau sa sesizez o situatie care este posibil sa se intample.Cand am spus la serviciu ca verisoara mea a castigat o invitatie si ca s-a dus si a fost f multumita, un coleg mi-a spus ca si sotia lui a fost sunata,tot ca a castigat o invitatie, dar ca nu a trimis copii dupa bonuri si apoi ca a primit mesaj ca a fost descalificata, sau cam asa ceva.Iar la cateva zile a primit si el acelasi telefon, dar pt ca a recunoscut nr de tel, el nu a raspuns la tel si a primit si el dupa cateva zile mesaj ca a fost descalificat.Cand i-am intrebat de ce a facut asa, el mi-a zis razand ca au cumparat 8 produse si ca aveau 8 bonuri, dar ca fiecare a trimis in 8 zile cate un mesaj cu ,,dettol'' de pe telefon(adica in total 16 mesaje), dar ca au preferat sa nu castige invitatie pt ca trebuia sa trimita, unul dintre ei, cele 8 bonuri., si daca celalalt castiga marele premiu, nu mai avea ce sa mai trimita. Asa, la marea extragere, au 16 sanse.Nu cred ca este corect ca sa intre in marea extragere si cei care au raspuns la telefon dar nu au trimis bonurile si nici cei care nu au raspuns la telefon, pt ca evident ca au vrut sa insele.Si nu mi se pare normal asta. Adica, cei care au fost descalificati pt invitatie, sa nu mai intre la extragerea cea mare cu niciun bon, pt ca este evident ca s-a intamplat ceva la mijloc de nu au trimis. Imi puteti raspunde la mesajul meu, acum cand mai cunt doar 4 zile pana la final? Multumesc.
ina (pucioasa) in 21 februarie 2013, 11:47
De ce sunt doar 26 de castigatori, in loc de 32?Ce s-a intamplat cu celelalte invitatii?Mi-e greu sa cred ca nu s-au inscris mai multi la aceasta promotie...
Moderator 2 (Infopromotii) in 21 februarie 2013, 19:04
Dragii nostri,
Iata si raspunsurile organizatorilor:
pentru Cosmin (Buciumeni): este optiunea fiecarui participant sa procedeze astfel, insa asta nu-i va garanta castigarea marelui premiu; astfel, in loc sa castige un premiu mai mic poate sa nu castige niciun premiu.
Pentru Ina (Pucioasa): s-au extras toti cei 32 de castigatori, dar, din pacate, 6 dintre ei nu au putut fi validati si nici cele 4 rezerve aferente; conform regulamentului, premiile s-au anulat si au ramas in posesia organizatorului.
ina (pucioasa) in 22 februarie 2013, 01:21
Buna seara.Dupa raspunsul pe care l-ati dat, evident ca cei 6 cred ca au facut ca si colegul dlui Cosmin.Si nu este corect.Asa cum nu mi se pare corect nici raspunsul dat acestuia, cum ca ,,asta e optiunea fiecaruia''.Adica, daca unii sunt mai smecheri, bravo lor??Acum parca imi pare si mie rau ca nu l-am inscris si pe sotul, tot cu bonurile mele,si pe mama, si pe tata, si uite cum din vreo 15 bonuri, faceam vreo 60 de sanse.Corect ar fi ca, daca marele premiu va fi pt un bon trimis de pe un telefon care apartine cuiva care fie a castigat o invitatie dar nu a trimis bonurile si a fost descalificat, fie nu a raspuns la telefon, sa fie din start invalidat.Dar, dupa raspunsul pe care l-ati dat, nu cred ca se va intampla, asa ca si eu imi rezerv dreptul ca incepand din seara asta sa trimit , pana pe 24.02, mesaje cu ,,Dettol'' de pe mai multe numere, chiar daca eu am decat un bon.Si va asigur ca-mi pot permite sa trimit vreo 10 mesaje de pe 10 numere de telefon diferite, dar eu sa am doar un singur bon fiscal.Regret ca am participat la promotia asta.Am banuiala ca voi deja stiti cine va fi marele castigator .
cosmin (Buciumeni, sat Valea Leurzii) in 23 februarie 2013, 12:17
Raspunsul dat celor sesizate de mine imi pare total lipsit de respect fata de consumatorii si participantii onesti la aceasta promotie Dettol.La fel de bine puteati sa spuneti ca daca ne duce mintea sa fraudam in asa fel promotia, este ok.Poate castigam premiul cel mare, sau poate nu.Este optiunea noastra sa procedam astfel.Cat despre Andreea din Bucuresti,,,ce sa spun...eu cand pierd un apel, sun inapoi.Plus ca am inteles ca se trimite pe telefon mesaj clar, gen ,,ai castigat o invitatie, sunati la nr...pt validare''.Sa nu-mi spuneti mie ca cineva care in mod cinstit vroia o invitatie, nu suna la acel numar.Ce sa mai spun referitor la situatia asta...am ramas fara cuvinte.Dar in mod sigur, la viitoarea promotie, o sa am si eu o anumita ,,optiune''de participare.Numai bine!
petrica (iasi) in 02 martie 2013, 20:10
cine a cistigat escursia la paris
Adriana (Bucuresti) in 05 martie 2013, 00:51
Cand aflam si noi marele castigator?
Andreea (Bucuresti) in 08 martie 2013, 13:29
@Cosmin : faptul ca TU suni inapoi numerele necunoscute ale caror apeluri le-ai pierdut e optiunea TA, nu toata lumea procedeaza la fel. Eu, de pilda, am alta "politica" in acest context : niciodata nu sun inapoi numerele de telefon NECUNOSCUTE ale caror apeluri le-am pierdut (bineinteles ca ii sun inapoi pe cei ale caror numere de telefon le cunosc :) ) Ai dreptate insa in ceea ce priveste sms-ul, am citit cu mai mare atentie regulamentul si m-am linistit : neprimind acel sms inseamna ca nu am fost sunata pentru invitatia pe care mi-as fi dorit sa o castig. Pentru organizatori am aceeasi intrebare ca si domnul Petrica (Iasi) : cine a castigat excursia? Curiozitatea ma face sa va intreb acest lucru, plus ca publicarea castigatorilor unei promotii nu este o chestiune de optiune, ci o obligativitate prevazuta de legea care se ocupa de domeniul acesta al concursurilor, tombolelor, etc :)
Chiriuc (bucuresti) in 11 martie 2013, 14:54
Buna ziua.Care este numele castigatorului excursiei?
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 martie 2013, 11:39
Pentru Petrica (Iasi), Adriana (Bucuresti) si Chiriuc (Bucuresti): astazi (15.03.2013) am publicat si numele castigatorului marelui premiu. Va multumim pentru mesaje.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Dettol - Magicianul mâinilor curate"

Ultima actualizare: 15 mar. 2013
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Dettol - Magicianul mâinilor curate

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media