CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Descopera dragostea pentru pastele Hutton

Descopera dragostea pentru pastele Hutton

1 x excursie la Roma pentru doua persoane; 70 x tigaie Tefal Jamie Oliver de 24 cm; 35 x pachet cu paste Hutton.

Acceseaza aplicatia “Descopera dragostea pentru pastele Hutton” aflata pe pagina Facebook Paste Hutton si uploadeaza o fotografie/ un video ce contine produsele Hutton (maximum 10 postari în total pe toata durata concursului), care sa reprezinte fiecare câte o reteta diferita realizata cu minim un sortiment din cele 5 sortimente de paste Hutton participante în concurs însotite de o descriere detaliata a retetei, care sa primeasca cel putin un vot pentru a intra în concurs (un vot = 1 punct).

Perioada promoţiei: 11 mai - 14 iunie 2015

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENT CONCURS
„Descopera dragostea pentru pastele Hutton”


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ”Descopera dragostea pentru pastele Hutton” (denumit în continuare „Concursul”) este SC Firma Hutton SRL, cu sediul în Satul Mare, Strada Spicului nr. 32, cod fiscal RO668116, si Registrul Comertului J30/277/1991. (denumit în continuare “Organizatorul”).

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament, (denumit în continuare („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul în mod oficial, în aceeasi maniera în care a fost facuta si informarea initiala.

Concursul va fi operat prin intermediul SC CO.GE.P SRL, cu sediul în Bucuresti, în Strada Banul Antonache, Sector 1, etaj 2, ap 4, înmatriculata la Registrul Comertului J40/5059/1995, Cod Fiscal RO7705076.


SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura în perioada 11.05 – 14.06.2015 pe pagina de Facebook Paste Hutton: .
Pentru a participa la acest concurs, este necesara detinerea unui cont de utilizator pe reteaua de socializare Facebook (www.facebook.com), completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în mod unilateral si respectând dispozitiile legale în materie, prin întocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificari sa fie facute publice cu cel putin o ora înaintea intrarii în vigoare.


SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente în Romania, care respecta conditiile Regulamentului si care urmeaza indicatiile stipulate în acesta pentru a-si valida participarea. În cadrul Concursului nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate în aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la Concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si în afara oricarei constrângeri a prevederilor Regulamentului.

Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care îndeplineste conditiile impuse  de  Regulament.  Dreptul  de  participare  la  Concurs  este  anulat  automat  în situatia în care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare în completarea datelor personale.

Câstigatorii vor avea la dispozitie 5 zile lucratoare sa puna la dispozitia Organizatorului urmatoarele informatii: o poza dupa  CI, adresa de livrare a premiului, numarul de telefon, adresa de email si o poza cu bonul pe care sa figureze ca a cumparat minim un sortiment de paste Hutton din cele 5 participante în concurs (prezentare în sectiunea 5 “MECANISMUL CONCURSULUI”), sau o poza cu ambalajul pastelor folosite în realizarea retetei.

Participarea la Concurs implica acceptarea expresa a tuturor clauzelor Regulamentului. Prin accesarea paginii de la adresa dedicate acestui Concurs si participarea la Concurs, fiecare Participant declara ca e de acord si agreeaza în mod integral termenii Regulamentului.

Pe durata Concursului, prin intermediul comunicarii în cadrul retelei de socializare Facebook, vor fi oferite mai multe informatii utile legate de desfasurarea Concursului, toate aceste detalii facând parte integranta din Regulament.


SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
4.1. Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la Concurs în conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care îi vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

4.2. Participantilor la Concurs în calitate de persoane vizate le sunt garantate drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

4.3. Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si  îsi  exprima  acordul  în  privinta acestora. Îsi  exprima  de asemenea acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului,  în  scopul  participarii  la  Concurs, precum si  acordul,  privitor  la posibilitatea de a le fi furnizate informatii despre produsele si evenimentele Organizatorului si cele ale partenerilor sai.

4.4. Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor câstigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public potrivit legislatiei în vigoare si folosit în materiale publicitare de catre Organizatori fara niciun fel de plata aferenta. Câstigatorii vor putea semna si o declaratie scrisa în acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori.

4.5.  Datele câstigatorilor  se  vor  pastra  în  contabilitatea  Organizatorului, conform legislatiei fiscale.


SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Concursul “Descopera dragostea pentru pastele Hutton” se desfasoara pe pagina Paste Hutton din cadrul retelei de socializare Facebook, si anume:
Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:
·     Sa detina un cont de utilizator în reteaua de socializare Facebook (facebook.com) cu nume / prenume reale;
·     Sa fie fani ai paginii Facebook Paste Hutton;
·     Sa acceseze aplicatia “Descopera dragostea pentru pastele Hutton” aflata pe pagina Facebook Paste Hutton;
·     Sa uploadeze o fotografie/ un video ce contine produsele Hutton, însotite de o descriere detaliata a retetei
·     Sa primeasca cel putin un vot pentru a intra în concurs (un vot = 1 punct)

Un participant poate intra în concurs cu maximum 10 postari (fotografie/ video), trimise în total pe toata durata concursului, care sa reprezinte fiecare câte o reteta diferita realizata cu minim un sortiment din cele 5 sortimente de paste Hutton participante în concurs.

Cele 5 sortimente de paste Hutton cu ajutorul carora se poate participa la concurs sunt:

1. Spaghete – 400g
2. Pene – 500g
3. Patratele ondulate – 500g
4. Melci  ondulati – 500g
5. Spirale – 500g

Materialele încarcate de utilizatori vor fi publice dupa moderarea administratorului paginii de Facebook Paste Hutton si pot fi sterse numai de acesta, la cererea justificata a utilizatorilor.

Fotografiile uploadate trebuie sa fie originale, realizate de utilizatori si apartinând acestora, realiste, fara texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor si care nu apartin participantului. Fotografiile trebuie sa fie în format .jpg, jpeg, gif. sau.png. Fotografiile trebuie sa aiba un continut decent si trebuie sa respecte toate regulile privind igiena copiilor si protectia acestora.

Nu sunt acceptate în cadrul Concursului fotografii care sunt copiate de pe internet, cu sau fara drepturi de autor, contin mesaje obscene sau indecente, nu respecta conditiile Regulamentului, nu respecta conditiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau care ar putea fi considerate materiale instigatoare la acte penale sau ilegale), nu se încadreaza în directiile si temele Concursului sau care reprezinta încercari de fraudare a sistemului.

Videoclipurile trebuie sa fie în format .mp4, iar dimensiunea maxima a unui fisier sa nu depaseasca marimea de 20Mb.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a descalifica sau de a exclude din Concurs materialele transmise de participanti si care, în opinia lui, nu respecta conditiile mentionate mai sus.

Pentru acordarea premiilor saptamânale, câstigatorii vor fi alesi în functie de 2 criterii:
1.  punctaj rezultat în urma voturilor primite de la utilizatorii aplicatiei (care valoreaza 50%)
2.  plus votul juriului (care valoreaza 50%). Jurizarea va fi realizata de Organizator, urmarindu-se premierea celor mai originale retete, legat de ingrediente si metoda de preparare.

Câstigatorul marelui premiu va fi desemnat în urma jurizarii (70%) realizate de Organizator, luându-se în calcul si punctele acumulate (30%) pâna la finalul concursului. Se urmareste premierea celei mai originale retete, legat de ingrediente si metoda de preparare.

Cum câstig puncte?
·    Upload imagine a unei retete cu pastele Hutton = 10 puncte
·    Upload filmulet al unei retete cu pastele Hutton = 20 puncte
·    Punctele pot fi obtinute si cu ajutorul prietenilor participantilor de pe contul de Facebook, iar un vot este egal cu un punct.

Un participant la concurs nu îsi poate vota propriul post, iar un utilizator nu poate vota de mai multe ori acelasi post.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) în orice moment al desfasurarii Concursului daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat a fi în neconcordanta cu Concursul si cu Regulamentul. Organizatorul considera înscrierea în Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
În cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul va considera respectiva participare ca fiind invalida.
Data limita de participare la Concurs este 14.06.2015.
Dupa aceasta data, niciun upload de fotografie sau video nu vor mai fi luate în considerare.


SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CONCURSULUI
Premiile ce urmeaza a fi acordate constau în:
·    P1: Tigai Tefal Jamie Oliver de 24 CM
·    P2: Produse Hutton
·    P3: marele premiu, o excursie la Roma pentru doua persoane

P1: Pe perioada concursului se vor acorda 70 de tigai Tefal Jamie Oliver de 24 cm  (în valoare de aprox. 90 RON fiecare);
P2: Pe perioada concursului se vor acorda 35 de pachete cu paste Hutton în valoare de aprox. 60 RON fiecare. Fiecare pachet contine o diversitate de paste (17 forme diferite), în greutate totala de cca 8 kg
P3: Marele premiul va fi acordat la finalul campaniei. Premiul consta într-o excursie la Roma pentru doua persoane (în valoare de aprox. 1000 EUR), la Hotel LA GRIFFE 5* (www.hotelgrifferome.com/), în perioada Septembrie 2015. Serviciile incluse sunt:
2 nopti în camera dubla classic cu mic dejun, bilete de avion, dus întors, cu toate taxele incluse, prin intermediul companiei Tarom, Alitalia, Blue Air sau Wizz Air, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti. La aceste servicii se mai adauga si o diurna de 100 euro pe zi, în total 300 euro pentru cele 3 zile ale excursiei.

În cadrul Concursului nu este posibila înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani si/sau în alte obiecte, dupa cum nu este permisa, în nicio situatie, cedarea premiului câstigat catre unul sau mai multi terti.

Premiile vor fi oferite câstigatorilor dupa confirmarea lor ca si câstigatori finali (prin contactarea lor folosind detaliile contului personal de Facebook), dupa  verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului si dupa ce au fost verificate si au fost îndeplinite toate conditiile de concurs stipulate în Regulament.

SECTIUNEA 7.  ANUNTARE A SI ACORDAREA  PREMIILOR
Câstigatorii premiilor zilnice sunt anuntati în fiecare zi de luni ai perioadei de concurs, astfel:

- Pe 18 mai, 25 mai, 1 iunie, 8 iunie si 15 iunie 2015 vor fi anuntati cei 7 câstigatori saptamânali ai P1 (paste Hutton) si cei 14 câstigatori saptamânali ai P2 (tigaie Tefal Jamie Oliver de 24 CM)
- Pe 15 iunie 2015 va fi anuntat câstigatorul marelui premiu ce consta  într-o vacanta de doua persoane la Roma.

Câstigatorii vor avea la dispozitie 5 zile lucratoare sa puna la dispozitia Organizatorului urmatoarele informatii: o poza dupa  CI, adresa  de livrare a premiului, numarul de telefon, adresa de email si o poza cu bonul pe care sa figureze ca a cumparat minim un sortiment de paste Hutton din cele 5, participante în concurs sau o poza cu ambalajul pastelor folosite în realizarea retetei.

De asemenea, câstigatorii vor primi informatii referitoare la premiul câstigat si procedura care trebuie îndeplinita pentru a intra în posesia premiului.

În cazul în care câstigatorul :
·     nu a îndeplinit toate conditiile Regulamentului;
·     nu poate sau nu vrea sa urmeze procedura care trebuie îndeplinita pentru a beneficia de premiul câstigat;
·     nu raspunde în curs de 5 zile lucratoare de la anuntarea publica a câstigatorilor, premiul va fi acordat rezervei. Pentru fiecare premiu va fi aleasa câte o rezerva.

În masura în care, din motive neimputabile Organizatorului, nu este posibila acordarea tuturor  premiilor  alocate  Concursului,  acestea  vor  ramâne  în  patrimoniul Organizatorului.

Câstigatorii vor fi rugati sa furnizeze numele complet, adresa, numarul de telefon si toate celelalte date în mod corect, pentru a putea fi întocmite toate documentele necesare pentru acordarea premiului din concurs.

Un participant poate fi desemnat câstigator o singura data pentru premiile saptamânale, fiindu-i alocat un singur premiu P1 sau P2. Toti participantii înscrisi în concurs (câstigatori sau necâstigatori ai premiilor saptamânale) pot fi câstigatori ai marelui premiu P3.


SECTIUNEA 7.  DESEMNAREA CÂSTIGATORILOR
Numele  câstigatorilor  si  premiile  acordate  fiecaruia  dintre  acestia  vor  fi  afisate  pe 18.05.2015, 25.05.2015, 1.06.2015, 8.06.2015, 15.06.2015 pe pagina de faceboook Paste Hutton: .
De asemenea, participantii câstigatori vor primi un mesaj de înstiintare pe Facebook din partea Paste Hutton si / sau vor fi contactati pe email în maxim 5 zile de la afisarea rezultatelor.

Conform art. 42 alin. (2) din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, regulamentul de participare trebuie sa cuprinda obligatia organizatorului de a face publice numele câstigatorilor si câstigurile acordate.


SECTIUNEA 8.  NOTIFICAREA SI PREDAREA  PREMIULUI
8.1. Premiile vor fi acordate câstigatorilor pe baza buletinului/cartii de identitate.

8.2. Dreptul de proprietate si riscurile asociate premiilor vor fi transferate câstigatorilor premiilor respective, la  momentul predarii premiilor de catre curier.  Premiile se înmâneaza Participantilor desemnati câstigatori de catre firma de curierat aleasa de Organizator, pe baza CI-ului câstigatorului.

8.3. Dupa livrarea si primirea premiului de catre câstigator, Organizatorul este absolvit de orice obligatii privind premiul, respectiv câtigatorul nu va avea dreptul de a emite pretentii fata de Organizator privind acel premiu. Orice reclamatie privind functionarea bunului care face obiectul premiului se va solutiona conform procedurii descrise în certificatul de garantie asociat premiului (în cazul P1).


SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul raspunde personal pentru orice consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau fara drepturi de autor pe facebook.com.


SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului, precum si eventualele sale acte aditionale sunt disponibile în mod gratuit pe site-ul facebook.com pe pagina Paste Hutton în tabul Concurs.
Participarea la Concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor Regulamentului si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile Regulamentului în masura   în   care   se   va   impune   acest   lucru.   Modificarile/forma   modificata   a Regulamentului intra în vigoare numai dupa publicarea online. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectarii Regulamentului de catre oricare dintre câstigatori, respectiv a conditiilor privind desfasurarea Concursului, premiile câstigate nu se vor acorda.


SECTIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente române din municipiul Bucuresti. Legea aplicabila este legea româna.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati în derularea Concursului ca urmare a actiunilor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul  îsi  rezerva  dreptul  unilateral  de  a  descalifica  un  text/comentariu participant la Concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea Paste Hutton sau a concurentilor înscrisi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nicio forma pentru continutul adaugat de participanti si pentru utilizatorii înscrisi în Concurs, ori pentru consecintele care decurg din aceasta actiune.


SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA  CONCURSULUI
Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a Organizatorului.


SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE
13.1. Participarea în cadrul Campaniei nu implica niciun fel de costuri suplimentare pentru Participanti percepute de Organizator.

13.2. Participantii iau act de faptul ca, în conformitate cu prevederile art. 77 aliniatul (4) din Codul fiscal, veniturile obtinute de câstigatorii premiilor care au o valoare de peste 600 lei sunt impozabile. În acest sens, Organizatorul se obliga:
1.  sa îndeplineasca formalitatile privind plata si declararea impozitului pe veniturile din premii conform prevederilor Codului fiscal (plata si depunerea declaratiilor fiscale corespunzatoare);
2. sa achite pentru câstigator, în termenul prevazut de legislatia fiscala, valoarea impozitului datorat pe venitul realizat de câstigator prin acordarea premiilor.

Organizatorul se obliga sa plateasca toate taxele catre autoritati aferente premiilor, daca este cazul.

SC Firma Hutton SRL Prin
SC CO.GE.P SRL
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Descopera dragostea pentru pastele Hutton"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Descopera dragostea pentru pastele Hutton

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media