CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Delma - "Gospodina bubulina"

Promotie concurs cu premii Delma gospodina bubulina

250 premii zilnice (cate 5 premii pentru fiecare zi a promotiei), constand fiecare intr-un set “Veselie in bucatarie” (un cuptor de paine Moulinex + un radio CD Sony); 25 premii speciale, constand fiecare intr-un weekend pentru 2 persoane la Bucuresti (transport, cazare 4 stele, demi-pensiune, un tur al orasului si 2 bilete la concertul lui Stefan Banica Jr. din data de 17 mai). NOU! Premii garantate pentru cei care folosesc rubrica “Trimite unui prieten” pentru a-si invita 3 prieteni sa se inscrie in campanie: 150 x sandwich maker Philips.

Trimite prin SMS la 1829 codul unic (compus din 7 cifre sau din 1 litera + 7 cifre) de pe capacul sau cartonasul promotional al oricaruia dintre produsele Delma participante. Pastreaza capacul sau cartonasul pentru validare. NOU! Invita-ti 3 prieteni sa se inscrie in promotia Delma folosind functia “Trimite unui prieten” de pe aceasta pagina, scrie in textul e-mail-ului numerele lor de telefon, iar daca in zilele urmatoare se inscrie in campanie cel putin un cod valid de pe fiecare numar al celor 3 prieteni indicati de tine, castigi garantat un sandwich maker Philips. Mentioneaza in mesaj si numarul tau de telefon pentru validarea premiului.

Perioada promoţiei: 07 martie - 25 aprilie 2008

Promotie expirata
138 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOU! Incepand cu data de 9 aprilie, poti catiga premii garantate la aceasta promotie folosind functia "Trimite unui prieten" din aceasta pagina si invitand 3 prieteni sa se inscrie in promotie. Citeste rezumatele despre mecanism si premii de mai sus si afla toate detaliile din actul aditional atasat. Succes!


REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Delma gospodina bubulina”

 

 

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI

 

1.1       Organizatorul campaniei promotionale “Delma gospodina bubulina” (numita in cele ce urmeaza “Campania”)  este compania S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, Romania, avand notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr.2220 numita in cele ce urmeaza “Organizator”.

1.2       Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.3       Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 07 martie 2008 – 25 aprilie 2008, prin intermediul S.C. netWing International S.R.L, cu sediul in Bd. Constructorilor, nr.20A, Cladirea IPROMET, sector 6, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

 

 

 

2.1       Produsele participante la Campanie sunt cele marca Delma (marca inregistrata apartinand  Unilever) produsele Delma Sandvis 500 g, Delma Sandvis 750g, Delma Multivita 500g, Delma cu Unt 500g si Delma cu Smantana 500g (numite in cele ce urmeaza “produse participante”), comercializate atat in mod individual cat si sub forma de pachet. Prin pachet cu produse participante se intelege orice forma de ambalare, cu pret distinct, alcatuita din doua sau mai multe produse similare sau diferite.

2.2       Produsele participante la Campanie vor avea inscriptionat un cod unic dupa cum urmeaza:

-           un cod unic alfa numeric format din „o litera si 7 cifre” in cazul produselor: Delma Sandvis 500 g, Delma Sandvis 750g si Delma Multivita 500g (de ex. dar fara sa se limiteze la codul: D0000001, sau codul: S0000001 sau codul: M0000001) sau

-           un cod unic numeric format din 7 cifre, in cazul produselor: Delma cu Unt 500g si Delma cu Smantana 500g  (de ex. dar fara sa se limiteze la codul: de la codul 0100001 pana la codul 1025002)

2.3.      Codul unic, se gaseste inscriptionat pe capacul produselor pentru produsele Delma Sandvis 500 g, Delma Sandvis 750g, Delma Multivita 500g si pe cartonasul promotional atasat capacului pentru produsele Delma cu Unt 500g si Delma cu Smantana 500g.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1       La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorilor, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, a angajatilor oficiului postal prin intermediul caruia se desfasoara prezenta Campanie, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

3.2       Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

3.3       Participantii trebuie sa pastreze capacele, si cartonasele promotionale si/sau ambalajele produselor participante astfel incat, conform Regulamentului, in cazul contactarii lor ca potentiali castigatori sa poata confirma codul unic reprezentantului Agentiei si sa poata trimite capacul, cartonasul promotional si/sau ambalajul (dupa caz) pentru validare, conform art. 6.9. de mai jos.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

4.1.      Pentru a participa la aceasta Campanie consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 07 martie 2008 – 25 aprilie 2008 ora 13:00 inclusiv, cel putin un produs participant la Campanie si sa se inscrie in Campanie trimitand codul unic descoperit pe capacul/cartonasul promotional al produsului participant Delma, conform art.4.2 de mai jos.

4.2.      Inscrierea in Campanie se face prin trimiterea prin mesaj tip SMS (numit in continuare „SMS”) la numarul de telefon 1829 (numar de telefon cu tariful normal de 0.05 Euro + TVA in retelele Cosmote, Orange si Vodafone si 0.06 USD + TVA in reteaua Zapp), in intervalul 07 martie 2008 –25 aprilie 2008 ora 13:00 inclusiv (data limita de primire a SMS-urilor de participare la Campanie la numarul  de telefon 1829), a unui mesaj de participare care sa cuprinda codul unic descoperit pe capacul sau cartonasul promotional al unui produs participant.

4.3.      Fiecare cod unic descoperit pe capacul sau cartonasul promotional al unui produs participant poate fi inscris la aceasta Campanie promotionala o singura data printr-un SMS, indiferent de numarul de telefon mobil de la care este trimis.

4.4.      Pentru ca un SMS sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

-           sa contina un cod unic: alfa numeric format din „o litera si 7 cifre” sau codul unic numeric format din 7 cifre, descoperit pe capacul sau cartonasul promotional al unui produs participant,

-           codul sa nu mai fi fost inscris anterior in Campanie, de pe vreun numar de telefon mobil si

-           codul unic sa fie primit la numarul 1829 in perioada 07 martie 2008 –25 aprilie 2008 ora 13:00, inclusiv.

4.5.      Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1829 participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:

a.         daca mesajul nu indeplineste conditiile prevazute la art.4.2 – art.4.4. de mai sus, respectiv nu contine un cod unic corect si/sau complet, sau contine un cod de bare al unui produs participant in loc de codul unic, atunci raspunsul va fi: „Codul trimis este incorect. Te rugam sa trimiti codul unic descoperit pe produsul Delma. Regulamentul este disponibil la 021/3034800”

b.         daca mesajul contine un cod unic corect, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, atunci raspunsul va fi: „Acest cod unic a fost deja inscris in Campanie de pe acest numar. Va rugam sa trimiteti un alt cod unic. Regulamentul este disponibil la 021/3034800”;

c.         daca mesajul contine un cod unic corect, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, atunci mesajul receptionat va fi: „Felicitari! Codul dvs. a fost inscris cu succes! Pastrati ambalajul promotional cu codul unic! Regulamentul este disponibil la 021/3034800”.

4.6.      La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la nr. de telefon 1829 si care nu cuprind informatiile solicitate conform art.4.2 de mai sus, in care participantii furnizeaza coduri incomplete/incorecte, in care se comunica un cod de bare al unor produse in loc de codul unic inscris pe capacul/cartonasul promotional  al produsului participant, precum si SMS-urile primite in afara perioadei precizate la aceleasi articole din prezentul Regulament.

4.7.      Organizatorii Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.         pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1829, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;

b.         pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.4.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorilor;

c.         daca  numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;

d.         daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

e.         pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.   

4.7.      Dupa data limita de primire a mesajelor (25 aprilie 2008, ora 13:00), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE

 

5.1       In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda in total 275 premii, in valoare comerciala totala de 115.000 RON, reprezentand:

           250 premii zilnice, cate 5 premii pentru fiecare din cele 50 de zile ale Campaniei, respectiv in perioada 07 martie 2008 –25 aprilie 2008 inclusiv, fiecare premiu constand in cate un set „Veselie in bucatarie” format dintr-un cuptor de paine marca Moulinex model OW2000 si un radio CD  marca Sony model CFD S01, in valoare de 345 RON fiecare set; valoare comerciala totala a celor 250 de premii zilnice este de 86.250 RON. Procedura de acordare a premiilor zilnice si validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

           25 premii speciale, acordate la finalul  Campaniei; fiecare premiu special consta in: un week-end in Bucuresti ce cuprinde cazare doua nopti pentru doua persoane la un hotel de 4**** din Bucuresti stabilit de catre Organizator (respectiv pentru datele de 09.05.2008 si 10.05.2008), cu demi-pensiune, transport cu autocarul din localitatea de domiciliu a castigatorului pana in Bucuresti si retur, o plimbare/tur prin Bucuresti si un bilet pentru doua persoane la concertul lui Stefan Banica Jr., ce va fi organizat in data de 10 Mai 2008; valoarea fiecarui premiu special este de 1.150 RON fiecare. Fiecare bilet la concert va fi identificat prin serie, numar si stampila Organizatorului. Datele de extragere a acestor premii sunt explicate la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

5.2       Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani (in cazul premiilor zilnice). In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament,  acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. In asemenea cazuri, Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiile respective.

5.3       Premiile zilnice constand in cate un set „Veselie in bucatarie” format dintr-un cuptor de paine marca Moulinex model OW2000 si un radio CD marca Sony model CFD S01 vor fi inmanate castigatorilor impreuna cu certificatele de garantie corespunzatoare emise de catre producator.

 

 

SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

 

6.1.      Extragerea electronica aleatorie a codurilor unice castigatoare ale celor 5 premii acordate zilnic va avea loc in fiecare zi a saptamanii pentru ziua anterioara, la ora 12.00, la sediul Agentiei, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si unul al Agentiei. Vor fi extrase pentru fiecare zi a Campaniei cate 5 premii castigatoare ale premiilor zilnice. Extragerile codurilor castigatoare corespunzatoare zilelor de vineri, sambata si duminica, din perioada Campaniei, vor avea loc in prima zi de luni a saptamanei  urmatoare.

6.2.      Tragerea la sorti a celor 25 de premii speciale va avea loc in ziua de 25 aprilie 2008, la ora 14:00, la sediul Agentiei, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si unul al Agentiei. Cele 25 de premii vor fi anuntate in cadrul emisiunii „Teo show”, difuzata pe canalul de televiziune Prima TV, intre orele 16:30-18:00. Tragerea la sorti se va efectua din toate inscrierile efectuate in Campanie in intervalul 07 martie 2008 –25 aprilie 2008, ora 13:00, inclusiv, (inclusiv vor fi re-introduse codurile unice extrase la tragerile la sorti zilnice, participand toate codurile validate preliminar si primite in Campanie pana in ziua de 25 aprilie 2008, la orele 13:00 inclusiv ).

6.3.      La fiecare extragere zilnica a premiilor castigatoare vor participa toate codurile validate preliminar si primite in Campanie pana la orele 24.00 din ziua anterioara tragerii la sorti (cu exceptia zilei de 25 aprilie 2008, cand ora limita de primire a mesajelor va fi ora 13:00 inclusiv). Extragerea codurilor castigatoare corespunzatoare zilelor de vineri, sambata si duminica din perioada Campaniei vor avea loc in fiecare zi de luni, dupa fiecare weekend. Codurile extrase castigatoare la extragerile zilnice din perioada Campaniei vor fi eliminate din baza de date pentru urmatoarele extrageri zilnice efectuate pana la sfarsitul Campaniei, aceasta insa fiind reintroduse in baza de date pentru extragerea premiilor speciale, conform art.6.2 de mai sus.

6.4.      Potentialii castigatori zilnici si ai premiilor speciale ale Campaniei promotionale vor fi contactati, de catre un reprezentant al Organizatorilor, pe numarul de telefon de la care s-au inscris in Campanie pentru a fi validati.

6.5.      Reprezentantul Organizatorului va comunica persoanei care va raspunde la numarul de telefon de la care s-a primit codul extras potential castigator  identitatea si scopul apelului si ii va solicita sa confirme participarea sa la Campanie si codul extras castigator. Daca acest cod corespunde cu cel extras castigator, acestuia ii vor fi solicitate numele, prenumele, data nasterii si adresa completa, dupa obtinerea in prealabil a acordului expres si neechivoc pentru introducerea datelor sale personale in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea validarii si atribuirii premiilor. De asemenea, i se va comunica potentialului castigator termenul in care trebuie sa trimita capacul/cartonasul promotional cu codul unic extras castigator si textul declaratiei de acord pe care acesta trebuie sa o expedieze conform art.6.8 de mai jos.

6.6.      In cazul in care participantul a inscris in Campanie mai multe coduri unice, acestea vor fi comunicate pe rand reprezentantului Organizatorului, pana la individualizarea codului extras castigator. Imposibilitatea participantului de a comunica telefonic codul unic extras castigator, sau refuzul potentialului castigator, manifestat expres si neechivoc, cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea ca potential castigator si pierderea dreptului de atribuire a premiului.

6.7.      Fiecare potential castigator va fi apelat in termen de 24 de ore de la extragere, de catre un reprezentant al Organizatorului, pentru a fi validat telefonic. In conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat de 3 ori in cele 24 de ore, in urmatoarele 24 de ore va fi apelat de inca 2 ori - si in cazul in care nu poate fi contactat nici de aceasta data, acesta va fi invalidat, fara nici o despagubire din partea Organizatorului.

6.8.      In urma derularii procedurii explicate la art. 6.5 - 6.7. de mai sus, fiecare potential castigator va primi din partea Agentiei, in termen de 10 zile de la data contactarii sale telefonice si pe adresa comunicata de catre acesta, un plic care va contine o declaratie prin care se solicita potentialului castigator confirmarea datelor personale comunicate telefonic (inclusiv comunicarea codului numeric personal) si permisiunea expresa si neechivoca de a utiliza datele cu caracter personal comunicate in scopul validarii acestuia ca si castigator, acordarii premiului castigat in cadrul prezentei Campanii si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii si, daca bifeaza optiunea “DA”, sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Organizatorului. Continutul acestei declaratii se constituie in Anexa nr. 1 a prezentului regulament si este considerata parte integranta din acesta. Dupa primirea acestei declaratii, potentialul castigator trebuie sa o completeze, sa o semneze, sa o dateze si sa o trimita la adresa: CP 142 OP 5 Bucuresti, impreuna cu capacul produsului pe care se gaseste codul unic extras castigator sau cartonasul promotional pe care se gaseste codul unic impreuna cu capacul produsului participant, in maxim 10 zile de la data primirii acestei declaratii. Dupa primirea plicurilor, se va compara codul unic extras castigator si confirmat telefonic de potentialul castigator, cu cel aflat pe cartonasul promotional sau de pe capacul produsului participant, primit prin posta. Daca acestea coincid, atunci potentialul castigator este validat final, este declarat Castigator si va intra in posesia premiului conform art.6.16. si art.6.17 de mai jos.

6.9.      Pentru a intra in posesia premiului, potentialii castigatori trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

-           sa confirme telefonic codul castigator, conform art.6.5 de mai sus, si faptul ca se afla in posesia acestuia (a capacului, respectiv a ambalajului produsului respectiv).

-           sa trimita la CP 142, OP 5, Bucuresti, in maxim 10 de zile de la primirea prin plic a declaratiei din partea Organizatorului mentionata la art.6.8 de mai sus, capacul (in cazul in care codul unic castigator a fost descoperit pe capac) sau, dupa caz, cartonasul promotional (in cazul in care codul unic castigator este mentionat pe acesta cartonas) al produsului participant, cu codul unic castigator declarat telefonic si o declaratie de acord a prelucrarii datelor cu caracter personal impreuna cu urmatoarele date personale:  nume, prenume, data nasterii, adresa completa, numar telefon, data si semnatura.

6.10.    Totodata, castigatorii validati vor fi contactati telefonic pentru a li se comunica modalitatea de intrare in posesia premiilor.

6.11.    In cazul in care, in urma primirii plicului de la potentialul castigator, se observa faptul ca declaratia completata de acesta nu contine toate datele solicitate, sau declaratie este imcompleta, contine date eronate, exista neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele completate in declaratie sau ca ambalajul produsului trimis nu contine codul castigator asa cum s-a specificat la art.6.9 de mai sus, precum si in orice alte asemenea situiatii ce determina imposibilitatea validarii finale a castigatorului, potentialul castigator va fi anuntat de catre un reprezentant al Agentiei, i se comunica neconcordantele constatate si se va relua procedura expusa la art. 6.8 din prezentul Regulament, Agentia depunand toate eforturile de validare a potentialului castigator aflat intr-o astfel de situatie ipotetica. Daca nici in urma acestei reluari a procedurii de validare potentialul castigator nu va putea fi validat ca urmare a existentei de neconcordante, acesta va fi invalidat. Premiile neacordate ca urmare a neindeplinirii cumulate a conditiilor de validare de catre potentialii castigatori vor fi reportate pentru ultima extragere din data de 25 aprilie 2008. Daca nici in urma acestei extrageri premiile nu vor putea fi atribuite ca urmare a neindeplinirii cumulate a conditiilor de validare, acestea vor ramane la dispozitia Organizatorului.

6.12.    In toate cazurile, dupa primirea plicului de la potentialul castigator, in termen de maximum 3 zile lucratoare, acesta va fi contactat de catre un reprezentant al Agentiei pe numarul de telefonon comunicat. Agentia ii va comunica faptul ca a fost validat si ca i se va expedia premiul conform art. 6.16 si art.6.17 de mai jos in cazul in care declaratia de prelucrare a datelor este corecta si completa, iar ambalajul trimis contine codul castigator, in caz contrar acesta va fi instiintat de reluarea procedurii de validare si de efectele neindeplinirii corespunzatoare a acesteia.

6.13.    Neindeplinirea uneia dintre conditiile descrise la art. 6.9. de mai sus  conduce automat la pierderea dreptului potentialului castigator de a i se mai atribui premiul. Organizatorul si Agentia nu isi asuma nici o raspundere pentru plicurile expediate de potentialii castigatori pe alta adresa, expediate la CP 142 OP 5 Bucuresti, in afara termenului mentionat la art.6.9 de mai sus, care nu au ajuns la destinatie sau au fost trimise dupa expirarea termenului acordat. Castigatorii nu vor primi confirmare de primire din partea Organizatorilor pentru plicurile expediate la CP 142 OP 5.

6.14.    Codurile unice extrase castigatoare conform art. 6.1. - 6.4. si validate vor fi eliminate din baza de date, pentru extragerile viitoare organizate pentru premiile zilnice, dar participantul ramane din acel moment inscris in Campanie prin intermediul acelor coduri unice comunicate doar pentru castigarea premiilor speciale (extrase in data de 25 Aprilie 2008).

6.15.    Numele castigatorilor Campaniei si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.infopromotii.ro dupa validarea lor finala, dupa data de 12 Mai 2008, si de asemenea numele castigatorilor Campaniei si premiile castigate vor fi anuntate in emisiunile „Teo Show” din perioada de desfasurare a Campaniei.

6.16.    Premiile zilnice vor fi expediate castigatorilor cu confirmare de primire si valoare declarata pe adresa comunicata de acestia prin plic la OP 5 CP 142,  in termen de 30 zile lucratoare de la data validarii finale. Premiile vor fi expediate castigatorilor impreuna cu certificatele de garantie corespunzatoare emise de catre producator. Agentia va asigura in numele Organizatorului expedierea premiilor catre castigatori. Acestea vor fi expediate prin Posta Romana, prin colet postal. Coletul postal va fi trimis cu confirmare de primire si valoare declarata fiecarui castigator. Organizatorul isi asuma responsabilitatea prin imputernicitul sau, S.C. netWing International S.R.L, sa expedieze premiile Campaniei in conditii de siguranta si in ambalaje corespunzatoare, cu afisajul FRAGIL, in scopul pastrarii integritatii si calitatii acestora. Organizatorul si Agentia nu isi asuma nicio raspundere pentru coletele care ajung la castigatori in conditii degradate ca urmare a viciilor de manipulare a Postei Romane. In acest caz, Posta Romana va oferi Organizatorului prin intermediul S.C. netWing International S.R.L despaguriri, conform tarifelor in vigoare.

6.17.    Premiile speciale – cele 25 de bilete duble la concert  (extrase in data de 25 Aprilie 2008) vor fi predate personal castigatorilor cu confirmare de primire pe baza de proces-verbal, impreuna cu voucher-ul de cazare si transport. Agentia va asigura in numele Organizatorului intrarea in posesia premiilor de catre castigatori. Premiile speciale vor fi expediate prin curier, pe adresa comunicata telefonic de catre castigator si confirmata prin declaratia de validare finala, in termen de 5 zile de la data validarii finale a fiecarui castigator in parte. Predarea premiilor speciale se va face pe baza de proces-verbal de predare primire semnat de castigator si reprezentantul Agentiei.

 

 

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

7.1.      Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

7.2.      Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii Campanie isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorilor, operata de catre S.C. netWing International S.R.L. in vederea efectuarii tragerilor la sorti, validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, dupa caz si, daca bifeaza optiunea “DA”, sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea din partea Organizatorului prin agentii desemnati de acesta.

7.3.      La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorii vor asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite Organizatorilor pe adresa Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, etj 4, Sector 1, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.

7.4.      Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro in data de 07 martie 2008 si va fi disponibil gratuit prin apel la 021/3034800 (numar cu tarif normal, in intervalul orar 9:00 – 17:00 de Luni pana Vineri pe toata perioada de desfasurare a Campaniei) sau solicitare scrisa la adresa CP 142 OP 5 Bucuresti.

 

 

Anexa 1 – Declaratie castigator este parte integranta a prezentului regulament.

Nu avem elemente multimedia.
raul (oradea) in 07 martie 2008, 11:37
misto promotia! chiar o sa particip. bafta tuturor!
Marian (Arad) in 07 martie 2008, 17:09
Da,foarte misto! Incepe vineri la ora 13:00,la infoline nu raspunde nimeni desi orarul este de L-V 09:00-17:00.Se vede ca nu stiu sa organizeze promotii,daca tineau neaparat la cele 50 de zile de promotie,trebuia sa inceapa luni 10 martie ora 00:00 si sa se termine in 28 aprilie ora 24(7*7= 49+1) ca asa se fac promotiile deobicei,de luni pana duminica si de la 00 la 24.nu ii inteleg ce au in minte,vor sa avantajeze pe cineva? de ce zic asta?paiii: incepe la ora 13 vineri si premiul aferent se extrage din codurile primite pana la ora 24 a zilei,deci in 11 ore si asa si la final in 25 aprilie la ora 14 se extrage din codurile sosite de la ora 00:00 pana la 13:00 a zilei.Intelegeti oameni buni? mai putine coduri mai multe sanse de castig!!:}:}:}PS:c-am 10% sanse sa apara acest comentariu,nu le plac criticile!!!!
silviu-florin (brasov) in 07 martie 2008, 18:19
Salutare tuturor. Ma bucur nespus de mult ca a inceput o noua campanie DELMA la care astept cu nerabdare sa particip.In primul rand e sanatos sa consumi margarina mai ales ca e de cea mai buna calitate.Bafta tuturor participantilor.
mariana (craiova) in 08 martie 2008, 08:39
nu am inteles de ce imi zice ca e codul incorect ca l-am trimis pe la ade pe capac asa cum zic ei.Oare se refera doar la cutiile cu cartonas de concurs ca eu am o cutie simpla.De ce nu se spune clar, si ce cod e asta atunci de pe capacul cutiei mele?Mentionez ca am o cutie de margarina Delma cu unte de 500g.Poate ma lamureste si pe mine cineva?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 08 martie 2008, 12:00
Buna ziua, Mariana si la multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor! Sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurii!

In rezumatul intocmit de noi (vezi sus, in dreapta imaginii) este destul de limpede: trebuie trimis codul de pe capacul sau cartonasul promotional, adica de concurs, cum ii spui tu. Acel cod trebuie sa fie format din 7 cifre sau din 1 litera urmata de 7 cifre. Mult succes tuturor!
mariana (craiova) in 10 martie 2008, 18:19
multumesc de intentie dar tot nu mi-e clar , in plus am sunat de mai multe ori la numarul de telefon fix cu prefix de bucuresti unde se spune sa sunam si nu raspunde nimeni.Vreau mult sa particip si eu mai ales ca am aflat din prima zi si timpul trece si eu nu inteleg , de exemplu eu sunt din Craiova si am luat margarina din hipermarket Real.Acolo asa am gasit o cutie normala dar care are un mic cod de 7 cifre pe capac pe care l-am trimis de 3 ori si mereu mi-a zis la fel ca nu e corect si ca trebuie trimis ala de pe capac.As vrea sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sunt anumite magazine in care se gaseste produsul promotional sau anumite orase? e productie limitata? la noi in craiova am tot intrebat si nimeni nu a auzit de promotia asta in afar de mine.Va rog mult sa ma ajutati sa gasesc raspunsul scuze ca insist dar vreau mult sa particip si eu.Multumesc anticipat, ar fi un gest frumos sa aflu si eu cat mai repede.
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 martie 2008, 19:26
Draga Mariana,
Regulamentul spune clar: codul de pe capacele sau cartonasele produselor participante la promotie. Cu siguranta ca vei gasi in curand produse Delma participante si in Craiova. Cat priveste numarul de telefon al promotiei, esti sigura ca ai sunat in timpul programului de lucru cu publicul? Mult succes!
Sorin (Bucuresti) in 11 martie 2008, 16:24
Stie cineva pe unde se gasesc prin Bucuresti produsele participante ?
ANGHEL () in 12 martie 2008, 09:22
Problema e ca am trimis si eu codurile de pe capacele a doua cutii de DELMA si am primit raspunsul "cod incorect", cu toate ca este inscriptionat conform regulamentului, aveau si cartonul promotional si sunt tiparite foarte bine.
Delia (Bucuresti) in 12 martie 2008, 14:02
Nici in Bucuresti nu se gasesc. Am cautat in Cora, in PLUS si in Carrefour, dar nimic. De micile magazine nu mai spun.
Cipri (IS) in 12 martie 2008, 22:50
eu am trimisun cod dar nu am primit nici un raspuns... nici ca ar fi valid, nici ca nu .... voi incerca sa sun la ei si sa ii intreb ... va tin la curent daca se rezolva ceva
Marian (Arad) in 13 martie 2008, 17:06
"4.5. Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1829 participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:
a. daca mesajul nu indeplineste conditiile prevazute la art.4.2 - art.4.4. de mai sus, respectiv nu contine un cod unic corect si/sau complet, sau contine un cod de bare al unui produs participant in loc de codul unic, atunci raspunsul va fi: "Codul trimis este incorect. Te rugam sa trimiti codul unic descoperit pe produsul Delma. Regulamentul este disponibil la 021/3034800"
b. daca mesajul contine un cod unic corect, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, atunci raspunsul va fi: "Acest cod unic a fost deja inscris in Campanie de pe acest numar. Va rugam sa trimiteti un alt cod unic. Regulamentul este disponibil la 021/3034800";
c. daca mesajul contine un cod unic corect, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, atunci mesajul receptionat va fi: "Felicitari! Codul dvs. a fost inscris cu succes! Pastrati ambalajul promotional cu codul unic! Regulamentul este disponibil la 021/3034800"."

Dupa multe incercari a raspuns cineva in data de 13 martie la telefon zicand ca ea e la receptie si ca nu imi spune nici un regulament,sa o citesc de pe net. Atunci de ce primesc participantii la promotie prin sms raspunsurile de mai sus? asa cum scrie in regulament?. Am speriat-o putin ca ma duc la OPC daca nu iau mai in serios promotiile dupa care a mai redus din ton,ca era un pic pe sistem turbo. Ati inteles care era ideea? daca spui ca "regulamentul este disponibil la 0213034800" ATUNCI SA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cipri (IS) in 13 martie 2008, 20:51
mi-a venit astazi noaptea dimineata pe la 4 si a reusit sa ma trezeasca :( auzi marian cum adik era pe turbo? :)))))))) ca o sun si eu:))))sper ca intre timp s-a urcat in naveta spatiala:)))))
silviu-florin (brasov) in 14 martie 2008, 11:35
BUNA ZIUA! AM CAUTAT PESTE TOT, IN TOATE SUPER SI HIPER MARKETURILE PRODUSELE PARTICIPANTE, DAR NU AM GASIT NICI UNUL CU ACEST MIRIFIC COD DE BARE. IN BRASOV PROMOTIA ESTE VALABILA! ASTEPT RASPUNS! MULTUMESC.
Cipri (IS) in 15 martie 2008, 09:48
rectificare : **am primit dimineata pe la 4 sms-ul de la ei** si a reusit sa ma trezeasca :( auzi marian cum adik era pe turbo? :)))))))) ca o sun si eu:))))sper ca intre timp s-a urcat in naveta spatiala:)))))
loredana (orastie) in 15 martie 2008, 15:38
eu am trimis codul de pe cartonas si chear am castigat trimiteti si voi.
cristina magdalena (ploiesti) in 17 martie 2008, 09:22
am trimis un singur cod si am castigat.Premiul a fost validat deocamdata telefonic,urmeaza sa primesc premiul.....
Delia (Bucuresti) in 17 martie 2008, 18:35
Au trecut 10 zile de la inceperea promotiei si in hypermarketurile din Bucuresti (Cora, Carrefour) nu se gasesc produsele participante. Azi a inceput promotia la knorr si deja am gasit in magazine produsele participante. Asa da.
Cristian (slobozia) in 20 martie 2008, 00:48
O intrebare: nu se putea ca acest cod sa fie ascuns pe undeva?...ma gandesc ca supraveghetorii de la supermarketuri sau vanzatorii de la magazine, cand nu au ce face, mai tasteaza si ei cate un cod si ascund cutia pana afla daca au castigat sau nu...nu v-ati gandit la asta?...pacat!
besenyei (cluj-napoca) in 25 martie 2008, 07:34
Delia ...ai mai multe informatii depre promotia knorr????
sorin adrian (galati) in 26 martie 2008, 12:05
sal,si io am trimis codul si ink n am castigat..poate maine k abia l am trimis.si sa stiti k si io m am gandit la varianta lui cristian,cu cei de la supermarketuri,in fine..mult noroc tuturor..aaaa cuptorul e super tare,va garantez 100%
ALIN (BUMBESTI-JIU) in 30 martie 2008, 12:52
As vrea sa va spun ca am trimis si eu codul unic prin SMS si stiti ce raspuns mi-a dat ca a mai fost trimis odata.Cum va explicati acest lucru? Eu cred ca vanzatori sau patroni le trimit ei inaintea cumparatorului ASTAI ROMANIA.
Ionut (Botosani) in 01 aprilie 2008, 14:59
am trimis si eu 11coduri la aceasta promotie,dar icna nu am castigat...unde se pot gasi castigatorii???
MIHAELA (PETROSANI) in 01 aprilie 2008, 20:15
IN PROMOTIA DE ANUL TRECUT DE LA DELMA AM CISTIGAT UN CUPTOR ESTE FOARTE PRACTIC IN BUCATARIE SUNT FOARTE MULTUMITA DE CEI CARE ORGANIZEAZA PROMOTII LA DELMA AM TRIMIS CODUL SI ACUM SPER SA CISTIG SI ACUM SI SA STITI CA AM CISTIGAT CU UN SINGUR COD IAR PREMIUL L-AM PRIMIT REPEDE.MULTUMESC MULT CELOR DE LA DELMA AVETI INCREDERE TRIMITETI CODURI SI O SA CISTIGATI.MULT SUCCES TUTUROR.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 aprilie 2008, 11:35
Salut, Ionut!
Urmeaza sa primim listele de castigatori de la organizatori. Indata ce le primim, le publicam si le veti gasi in sectiunea de "castigatori". Speram sa va regasiti cu totii numele pe liste!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 aprilie 2008, 11:18
Salut! Tocmai am publicat prima lista de castigatori pentru aceasta promotie. Mult noroc la premii!
mitruta (slobozia) in 05 aprilie 2008, 18:15
Foarte tare!In plus,delma cu unt e....un deliciu!Bafta!
Simona (Lupeni) in 07 aprilie 2008, 18:25
unde trebuie sa ma inscriu si eu:(??
willi (brasov) in 08 aprilie 2008, 11:51
pentru simona(lupeni)citeste regulamentul promotiei.am incercat si eu de vreo cateva ori pana am descifrat bine codul,multa bafta
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 aprilie 2008, 11:59

NOU! Incepand cu data de 9 aprilie, puteti catiga premii garantate la aceasta promotie folosind functia "Trimite unui prieten" din aceasta pagina si invitand 3 prieteni sa se inscrie in promotie. Cititi rezumatele despre mecanism si premii de mai sus (in dreapta imaginii) si aflati toate detaliile din actul aditional atasat. Succes!

simona (bucuresti) in 09 aprilie 2008, 21:11
am trimis si eu la 3 prieteni oare e pe bune? bafta!
Anca (Medgidia) in 09 aprilie 2008, 21:53
Imi pare bine de acest premiu de abia il astept,activati si incercati multa bafta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 aprilie 2008, 23:43
Pentru Simona: desigur ca "este pe bune"!
Trebuie doar sa parcurgi cu atentie toate etapele de inscriere:

1) dai click pe casuta rosie, pe care scrie "Trimite unui prieten";
2) completezi formularul cu numele tau si adresa ta de e-mail, precum si numele si adresele de e-mail a 3 dintre prietenii tai;
3) in casuta "text e-mail" scrii numele si numarul tau de telefon mobil, precum si numele si numerele de telefon ale celor 3 prieteni;
4) Trimiti mesajul si gata!
Indata ce se inscrie in promotie cel putin un cod unic promotional valid de pe fiecare dintre cele trei numere ale prietenilor tai, ai castigat! Organizatorii te vor contacta pentru validare si iti vei primi premiul garantat: un sandwich maker marca Philips! Mult succes tuturor!
() in 09 aprilie 2008, 23:52
Daca am gresit la o adresa de email se mai poate rectifica sau trebuie sa pun alte persoane?
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 aprilie 2008, 00:27
Salut, Marinica!
Trebuie ca toate adresele de e-mail sa fie valide. Daca ai gresit o adresa de e-mail, acea inscriere iti va fi invalidata, conform regulilor prevazute prin actul aditional. Asadar, mai incearca o data si trimite la 3 prieteni cu adrese valide. Nu uita sa respecti toate instructiunile de mai sus (comentariul nostru pentru Simona).
Succes tuturor!
CATI (Floresti) in 10 aprilie 2008, 14:34
Eu am trimis de vreo 3 ori...odata am uitat sa trec numerele de telefon , iar apoi am trimis de vreo 2 ori acelasi mesaj...ma rog.Cei 3 prieteni au si trimis codurile de aseara, asa ca sper sa castig
simona (bucuresti) in 10 aprilie 2008, 15:09
am trimis..au trimis si cei 3 prieteni aseara msj'u cu codu.. sper sa ma sune azi :) ca in regulament scria in 24 de ore.. :P
simona (bucuresti) in 10 aprilie 2008, 17:05
oare cat timp dureaza sa valideze msjele primite de la cei 3 prieteni ? :-s ca se fac 24 de ore..uff
Alin (Iasi) in 10 aprilie 2008, 18:55
De ce trebuie scrise numerele de telefon in corpul mesajului? Nu era mai simplu daca acestea erau introduse separat, asa cum sunt introduse numele si mailurile "prietenilor"? In felul acesta se poate face si validarea mai repede! Iar premiile sunt garantate in limita numarului lor (150), nu?
simona (bucuresti) in 10 aprilie 2008, 19:55
mda..nuj cat de "pe bune" e toata treaba ,avand in vedere ca nu m-a sunat nimeni sa ma anunte de premiu :-?
Adelina (botosani) in 10 aprilie 2008, 22:32
si la mn cei 3 prieteni au trm ultimul a trm azi la amiaza..anunta in 24 de ore? oare nu ii o farsa?...
Daniela (Murfatlar) in 11 aprilie 2008, 08:02
Am trimis si eu la 3 prieteni dar am uitat sa trec nr. meu de telefon.Inca de pe data de 9 prietenii au trimis codul dar nu am primit nici un raspuns .Sa fie din cauza ca nu am scris nr. meu de tel?Ma gandesc ca daca voiau sa-mi acorde premiul ma puteau contacta pe adresa de mail, nu?Chiar sunt curioasa sa vad ce se intampla.
cristina magdalena (ploiesti) in 11 aprilie 2008, 08:44
cand se trimit premiile prin posta?
silviu-florin (brasov) in 11 aprilie 2008, 09:29
BUNA ZIUA! MA BUCUR CA NI SE DA O ALTA POSIBILITATE DE A CASTIGA UN PREMIU LA PROMOTIA DELMA. DE GRABA AM TRIMIS MESAJE CELOR 3 PRIETENI CARE M-AU AJUTAT SA PARTICIP LA CONCURS. ASTEPT CONFIRMAREA ORGANIZATORILOR. O ZI BUNA TUTUROR.
raul (oradea) in 11 aprilie 2008, 14:55
sal! treaba cu coduri invalide, trimise deja, sau neraspunsul la sms (... cenzurat: limbaj nepoliticos)  si nu stiu ce sa mai cred legat de sandwich maker. SUCCES TUTUROR!
() in 11 aprilie 2008, 16:32
Buna ziua!Am trimis si eu la 3 prieteni care au introdus codurile dupa ce au primit invitatia pe email si astept sa vad daca o sa ma sune cineva.
irina (targu neamt) in 11 aprilie 2008, 18:04
AM CASTIGAT UN SANDWICH MAKER
simona (bucuresti) in 11 aprilie 2008, 18:36
pe mine m-au sunat azi..mi-au cerut datele (adresa,cnp,serie si nr buletin) si au zis ca premiu vine in 2 sapt prin posta... sper sa vina :)
Daniela (Murfatlar) in 12 aprilie 2008, 08:27
Ati primit careva confirmarea?Cand aflam daca am castigat premiul pus in joc de organizatori?In regulament scria ca se confirma in 24 de ore ,nu?Vad ca nu mai raspunde nimeni la intrebarile noastre.
Adelina (botosani) in 12 aprilie 2008, 13:52
eu una nu am primit nici un raspuns pana acum..au trecut2 zile de cand au trm codurile prietenii mei ...:(..a primit cineva vreun raspuns pana acum ??? acolo spune daca nu ai fost anuntat in 24 de ore nu esti castigator :-s nu stiu de ce ..ca doar este margarina cumparata din supermarket..doar nu ii adusa de nu stiu unde:))...doar is codurile puse de ei :-s..poate sa imi explice si mie cineva?
crina (zalau) in 12 aprilie 2008, 14:56
de 2 ori am trimis codu....si apoi mia venit mesaj ca este incorect...o data lam scris cu 0 si o data cu O....ambele invalide...am si poza daca se ofera vreun moderator sa mio ia sa vada codu unic ...astept raspuns
simona (bucuresti) in 12 aprilie 2008, 19:23
ati fost sunati de la Delma?
Adelina (botosani) in 13 aprilie 2008, 15:12
eu una nu am fost sunata desi au trecut ceva zile :(..
Cristina (Ploiesti) in 14 aprilie 2008, 19:01
Buna! Am participat si eu la promotia cu prietenii si au trimis codurile.Imi poate spune cineva cam in cat timp ar trebui sa fiu sunata si anuntata ca am castigat?Oare am castigat sau nu?
Daniela (Murfatlar) in 14 aprilie 2008, 20:14
Ce curios!Spuneau "Indata ce se inscrie in promotie cel putin un cod unic promotional valid de pe fiecare dintre cele trei numere ale prietenilor tai, ai castigat!" fraieri mai suntem ca vrem sa credem tot ce ni se spune!Am trimis prietenilor care au scris codul valid(caci le-a venit confirmarea pe loc)inca de pe data de 9 si pana acum nici un rasapuns!Inca mai asteptam ;dar pana cand?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2008, 20:24
Pentru Cristina si Daniela si pentru toti ceilalti nerabdatori sa afle daca inscrierile lor au fost validate si daca au fost declarati castigatori:
Vom afla raspunsurile organizatorilor maine, in orele de program. Suntem siguri ca mesajele voastre sunt in curs de validare. Daca ati respectat intru totul conditiile de inscriere, veti castiga. Mult succes tuturor!
Adelina (botosani) in 14 aprilie 2008, 21:27
ce bine uf :P...bafta tuturor !
monica (zalau) in 15 aprilie 2008, 11:14
am inteles ca toti prietenii mei au trimis cate un cod cand voi fii contactata pentru premiu?sau s-a terminat promotia?
irina (targu neamt) in 15 aprilie 2008, 12:18
prietenii mei au trimis codurile la ora 23 si a doua zi m-au sunat organizatorii conursului la ora 17...daca nu v-au sunat pana acum cred ca n-ati fost printre primii 150
elena (techirghjol) in 15 aprilie 2008, 12:31
am recomandat concursul prietenilor mei ;au primit confirmarea dar pe mine nu m-a contactat nimeni nu pot sa cred ca e teapa deoarece acum 3 ani am castigat 3premii de la delma pe bune
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2008, 13:48
Salutare tuturor!
Dupa cum v-am promis, i-am contactat pe organizatorii promotiei Delma si am aflat ca inscrierile voastre (cu functia "Trimite unui prieten") sunt numeroase si validarea este in plina desfasurare.
Astazi vom primi spre publicare lista primilor castigatori validati ai noului mecanism.

Mult succes tuturor si fiti atenti sa respectati intru totul conditiile de inscriere!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2008, 14:31
Am publicat lista cu primii castigatori la mecanismul "Trimite unui prieten". O gasiti ca de obicei in sectiunea de Castigatori, la promotia Delma.
Felicitari castigatorilor si mult succes tuturor!
Cristina (Ploiesti) in 15 aprilie 2008, 15:07
Salutare tuturor!Azi m-au sunat,deci SUNT O CASTIGATOARE! Multumesc DELMA!Multumesc INFOPROMOTII!!Si bineinteles multumesc prietenilor mei!Multa bafta!!!
raul (oradea) in 15 aprilie 2008, 16:59
salutare tuturor! sa stiti k nu mai stiu c sa cred despre promotia delma, pt k am trimis multe mesaje, am sunat la nr d tel 0213034800 pt informatii, si pelanga k au raspuns a-3-a zi nici nu prea stiau ei mare lucru.... in plus am asteptat ceva vreme pana sa primesc o legatura d la "receptie" la o domnisoara..... Ce sa fac... asta e.... sper macar k voi sa reusiti sa castigati.... SUCCES TUTUROR!
elena (techirghjol) in 15 aprilie 2008, 19:55
am fost contactata pt datele necesare pt trimiterea premiului aveti rabdare veti fi si voi contactati stiam ca sunt f seriosi multumesc delma mi-as dori f mult sa castig un cuptor pt paine si un radio
Adelina (botosani) in 15 aprilie 2008, 22:01
super..eu inca nu am fost contactata..:( am vazut ca erau numai 26 ..sunt sigura ca am scris bine ..cand se publica urmatorii castigatori?
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2008, 22:22
Buna seara, Adelina!
Daca ai respectat toate conditiile de inscriere, iar prietenii tai au trimis SMS-uri cu coduri valide, vei fi si tu pe listele urmatoare. Noi speram sa publicam zilnic liste cu noii castigatori pentru aceasta promotie. Depinde de cat de mult dureaza validarea castigatorilor de catre organizatori. Este un sistem destul de complex si care cere mult timp.
Mult succes tuturor!
Adriana (Bucuresti) in 16 aprilie 2008, 03:59
Ieri m-au sunat, azi merg sa ridic premiul pt ca stau in sectorul 6 si mi-au zis k e ok sa merg direct la ei in crangasi. Va tin la curent cu noutatile. Inca cv: Unilever-ul intotdeauna este serios cand vine vorba de campanii dar mai au probleme legate de ditributie si merchanidising. Credeti-ma ca stiu ce zic si nu fac asta pt a le face reclama. :) Bafta tuturor
oana (suceava) in 16 aprilie 2008, 10:31
nu gasesc lista castigatorilor.ma lamuriti si pe mine unde e afisata???poate cu un link??multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2008, 13:33
Salut, Oana! Vezi in meniul galben de sus rubrica de Castigatori; da click pe ea si apoi selecteaza numele promotiei Delma. Mult succes tuturor!
Gabriela (bucuresti) in 16 aprilie 2008, 14:48
salut! unde este lista cu castigatorii "trimite unui prieten"? am trimis si eu si urma sa castig garantat spun ei dar..............
() in 16 aprilie 2008, 15:43
ce se intampla?am trimis codurile de pe data de 11,cand ma contacteaza imi spune cineva?
simon (zalau) in 16 aprilie 2008, 15:46
buna am trimis aseara la trei prieteni si ei au trimis cod promotie fiecare vreau sa stiu daca am cistigat ceva si daca da cum pot sa aflu multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2008, 15:54
Salut, Gabriela! Gasesti lista de castigatori ai premiilor constand in sandwich maker-e (acordate prin mecanismul "Trimite unui prieten" de pe Infopromotii) in sectiunea de castigatori din meniul de sus; da click pe "Castigatori" si selecteaza numele promotiei Delma. Lista nu este completa: sunt numai primii castigatori validati.
Luminita, urmeaza sa fii sunata daca te-ai inscris corect si daca prietenii tai au trimis toti cate un cod unic valid. Procesul de validare este in plina desfasurare.
Simon, acelasi raspuns este valabil si pentru tine: daca te-ai inscris corect si daca toti prietenii indicati de tine au trimis un cod unic valid de pe numarul de telefon indicat de tine, vei fi sunat si anuntat ca esti castigator.
simona (bucuresti) in 16 aprilie 2008, 16:29
si eu sunt din sectorul 6(bucuresti),dar nu mi-au zis sa vin sa ridic premiul :( au zis sa astept la posta in 2 sapt..ce aiurea...vroiam sa-l am de Paste :( oare s-or ragzandi si ma cheama la sediu ?:D
() in 16 aprilie 2008, 18:57
Castigi indata ce se inscrie cel putin un cod promotional? Sau trebuie sa se inscrie toti cei 3 prieteni carora le`am trimis mailul...cu 3 coduri valide?
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2008, 22:48
Alexutz, castigi daca te-i inscris corect, respectand toate conditiile de mai sus si daca fiecare dintre prietenii tai a trimis un cod valid de pe telefonul indicat de tine dupa data recomandarii tale. Succes!
Adriana (Bucuresti) in 16 aprilie 2008, 23:09
Am revenit :) premiul l-am ridicat azi, totul a fost ok, am intrebat si daca s-au epuizat premiile si mi-au spus ca inca nu, deci tre doar sa aveti rabdare. Au si un call center acolo si se dadeau telefoane de zor. Bafta tuturor. o intrebare moderatorului: pe site-ul Omo se spune ca pe data de 15 aprilie se afiseaza castigatorii si aproape ca se face 17 aprilie si nimic, asta de bine ce am laudat unilever ca e serios, si stiu ca este, dar aici ar trebui sa le fie putina rusinica. Multumesc anticipat. Bafta inca o data tuturor participantilor. Pentru Simona(sincer nu cred ca se vor razgandi, dar e posibil totusi sa primesti mai repede premiul, pentru ca de obicei ei zic un termen maxim).:)
() in 17 aprilie 2008, 10:02
in regulament scria ca unul din cei 3 prieteni care trimit cel putin un cod valid castigi automat acum au schimbat regulamentul,neseriosi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2008, 10:25
Luminita, nu ai dreptate. Mai citeste o data. Nicaieri nu scrie ca este suficient sa trimita codul un singur prieten. Nu s-a schimbat niciun regulament si nimeni nu este neserios aici.
Cristina (Ploiesti) in 17 aprilie 2008, 10:33
Buna Adriana!Ne poti spune ce tip de sandwich maker Philips este?Ca mor de curiozitate..si pana ajunge la mine..mai dureaza.Multumesc mult.
() in 17 aprilie 2008, 11:09
am citit asa este,dar cand a inceput promotia am primit un e-mail care spuneau ca 1 singur prieten din cei 3 care trimit un cod valid castigi.
Adriana (Arad) in 17 aprilie 2008, 11:20
Ceau Am si eu o intrebare....Am trimis celor trei prieteni, dar nu am completat nimic din datele personale....din graba ...este valid ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2008, 11:21
Luminita, acel mesaj a fost emis de noi, administratorii site-ului.
L-am pastrat si iti citez continutul sau:

Iata ce trebuie sa faci:
1) intri pe pagina promotiei Delma - "Gospodina bubulina" si dai click pe casuta rosie, pe care scrie "Trimite unui prieten";
2) completezi formularul cu numele tau si adresa ta de e-mail, precum si numele si adresele de e-mail a 3 dintre prietenii tai;
3) in casuta "text e-mail" scrii numele si numarul tau de telefon mobil, precum si numele si numerele de telefon ale celor 3 prieteni;
4) Trimiti mesajul si gata!

Indata ce se inscrie in promotie cel putin un cod unic valid de pe fiecare dintre cele trei numere ale prietenilor tai, ai castigat! Organizatorii te vor contacta pentru validare si iti vei primi premiul garantat: un sandwich maker marca Philips!

Asadar, nu ai citit cu atentie. Ti-am spus: nu s-a schimbat nimic.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2008, 11:25
Adriana, daca nu ti-ai lasat numarul de telefon, cum pot sa te sune organizatorii sa te anunte ca ai castigat? Daca ai trimis mesajul de recomandare fara numarul tau de telefon plus telefoanele si numele celor 3 prieteni, conform regulilor din actul aditional la regulamentul promotiei, inscrierea ta nu este valida. Mai incearca!
simona (bucuresti) in 17 aprilie 2008, 12:38
vreu si io premiul..de ce nu mi-au zis sa-l ridic de la sediu..tre sa astept pana se misca babutza de postarita...uof
Florica (rm valcea) in 17 aprilie 2008, 14:49
dece nu mai apare nimic despre promotia maggi?
crina (zalau) in 17 aprilie 2008, 15:00
multumesc moderatorilor de raspunsul pe care nu l-am primit nici acum...
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2008, 17:03
Crina, ce voiai sa-ti raspundem? Cu ce te-am putea ajuta? Nu stim ce se intampla cu acel cod si nici nu putem afla. Nici macar organizatorii nu au de unde sti. Este posibil sa fi nimerit tu un ambalaj pe care codul a fost gresit inscriptionat. Sau poate nu ai tastat corect, respectand toate conditiile din regulament. Ai la dizpozitie telefonul organizatorilor - il gasesti in regulament, la ultimul paragraf. Te rugam sa intelegi ca noi nu ocupam de codurile inscrise sau nu in campanie. Mult succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2008, 17:06
Florica, promotia Maggi a expirat si de aceea nu mai apare in sectiunea dedicata promotiilor de actualitate. Gasesti regulamentul si toate comentariile aferente in arhiva, iar daca vrei sa postezi mesaje, ai la dispozitie discutia deschisa pe forum pentru promotia Maggi.
VASILE CRISTIAN (TIMISOARA) in 17 aprilie 2008, 19:55
sa stiti ca e adevarata promotia de la delma cu sandwich ,akerul.o castigat sora mea.ieri so inscris si azi o sunat-o sa-i zica ca o castigat si in max 2 sapt i vine acasa.bafta multa la toata lumea
oana (suceava) in 17 aprilie 2008, 20:50
cum adik sora ta s-a inscrie ieri si a castigat??? eu m-am inscris de sapt trecuta si nu m-a sunat nimeni!!!!!!!!!!! cum se poate asa ceva??nu mi se pare corect!!!toti prietenii mei au trimis coduri,au primit mesaje inapoi de confirmare,inclusiv eu...ma deranjeaza faptul ca inca nu am fost contactata desi m-am inscris!!!! se poate verifica????
oana (suceava) in 17 aprilie 2008, 20:56
am fost destul de inspirata sa dau un print inainte de a trimite formularul de concurs..se vede si data la care a fost trimis...toti prietenii meu au codurile ..nu inteleg dc nu am fost contactata???? e cam nedrept ..fara suparare dar sunt profund dezamagita....astept o lamurire
() in 18 aprilie 2008, 01:02
Aceeasi situatie cu cea a Oanei din suceava o am si eu.Persoanele la cere am trimis recomandare au primit email si au bagat codurile de la delma dar nimic pana acum.De ce?Uni sunt sunati si alti nu?Nu sunt corecti ,ar putea sa trimita si email daca nu suna?Daca ii pute-ti intreba/ Daca nu o sa incerc sa- contactez la un nr de tel.
oana (suceava) in 18 aprilie 2008, 09:46
domnule..de ce faceti promotii daca nu dati premiile????cum sa castige unu care a trimis ieri invitatiile si eu care le-am trimis de vineri (cenzurat - limbaj nepoliticos).
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 aprilie 2008, 10:45
Oana, te rugam sa renunti la limbajul nepoliticos. Premiile se acorda in ordinea validarii. Iar validarea presupune un proces de verificare foarte complex. Promotia nu s-a terminat inca, mai e destul pana la sfarsit, iar validarea continua ora de ora. Ai rabdare si iti va veni si tie randul!
oana (suceava) in 18 aprilie 2008, 10:57
imi cer scuze daca v-ati simtiti lezat ,dar nu am folosit nici un cuvant vulgar sau nepoliticos.prin felul cum mi-ati cenzurat mesajul se intelege ca cine stie ce jigniri v-am adus ..am spus doar ceea ce am constatat...cineva care s-a inscris ieri a fost sunat si altul care s-a inscris de sapt trecuta nu..!!!asta inseamna ca premiile se acorda in ordinea validarii??o zi buna,si inca o data imi cer scuze ..astept sa imi vina randul :-))
marius (bucurest) in 18 aprilie 2008, 11:06
Buna sunt unul dintre fericitii castigatori ai cconcursului "Delama Gospodina Bubulina",m-am inscris in concurs cu ajutorul a trei prieteni,si in 24 de ore am fost sunat si anuntat k sunt posesorul unui minunat sandwichmaker Phillips,tin sa multumesc din suflet organizatorilor,si sa speram k aceste minunate promotii nu se opresc aici.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 aprilie 2008, 12:12
Draga Oana,
Am intrebat organizatorii despre cazul tau si ne-au spuns ca ai trimis la 5 prieteni, dintre care numai 2 s-au inscris in campanie trimitand coduri unice valide de pe numerele de telefon indicate de tine. Dupa ce se va inscrie si un al treilea, vei fi si tu validata.
vasilica (timisoara) in 18 aprilie 2008, 15:18
in data de 7 04 am fost anuntata ca am castigat un cuptor si un radio,in data de 8 04 am confirmat codul de pe cartonas si mi s-a spus ca in 10 zile primesc o scrisoare cu declaratia pe care urmeaza sa o dau. au trecut 10 zile si nu am primit nimic.Sa mai astept?
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 aprilie 2008, 16:01
Salut, Vasilica!
Declaratia de castigator poate fi descarcata si de pe aceasta pagina (o gasesti sus, la "documente conexe"). Suna la telefonul promotiei: 021/3034800 (numar cu tarif normal, in intervalul orar 9:00 - 17:00 de luni pana vineri) si intreaba unde trebuie s-o trimiti si in ce conditii. Succes!
() in 18 aprilie 2008, 23:05
Buna!Nu sunt corecti cu toata lumea!Eu am trimis in data de 10/04/08 la 3 prieteni care au trimis codurile de la Delma si nu ma contactat nimeni ,nici pe tel si nici pe email.Am sunat eu azi si ft greu am reusit sa prind pe cineva de la Delma care nu ma lamurit cu nimic decat se repeta ca un robot ca este concurs si ca o sa fiu contactat.Am incercat sa-i spun ca premiile sunt garantate odata ce cei trei prieteni au primit recomandarea si au trimis codurile.Doresc o explicatie de la organizatori sau voi spune la toata lumea ca sunt neseriosi!Ar fi corect sa primim un raspuns dupa ce prieteni recomandati au trimis codurile.Am castigat sau ceva sa intamplat?
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 aprilie 2008, 12:33
Marinica, nu inteleg de ce insisti. Ne-ai trimis un mesaj ieri, noi ne-am interesat si ti-am comunicat raspunsul organizatorilor: unul dintre cei trei prieteni (ti-am zis si care) nu a trimis un cod unic valid de pe numarul de telefon indicat de tine (ti-am indicat si care). Ai primi toate explicatiile detaliate. Cine este neserios?
() in 19 aprilie 2008, 13:23
Abia acum am citit email?Dar acest msj ar fi putut sa-l trimita mai devreme?
silviu-florin (brasov) in 19 aprilie 2008, 18:00
BUNA ZIUA! VREAU SA VA MULTUMESC PENTRU PREMIUL CASTIGAT LA PROMOTIA DELMA. MULTUMESC SI PRIETENILOR CARE AU AVUT INCREDERE IN CALITATEA PRODUSELOR DELMA. O ZI BUNA!
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 aprilie 2008, 22:39
Marinica, zau ca exagerezi! De cand ne-ai trimis e-mail-ul si pana ti-am raspuns cu toate detaliile, a durat mai putin de 40 de minute. Am verificat corespondenta: tu ne-ai scris intrebarile la 12:59, iar noi la 13:37 ti-am trimis mesajul de raspuns, cu toate detaliile primite intre timp de la organizatori si cu recomandarile noastre. Iti sugeram sa-ti verifici e-mail-ul mai des si sa nu mai emiti acuzatii nefondate pe site. Dupa toate astea, tot organizatorii sunt neseriosi? Iti reamintim ca acuzatiile nefondate nu sunt permise pe site si pot duce la excluderea ta ca membru.
() in 19 aprilie 2008, 23:01
Salut!In privinta codului a fost trimis de acel prieten dar din pacate pt mine de pe alt nr decat cel indicat de mine.Astazi a trimis de pe nr care l-am indicat eu.O nemultumire tot ramane in legatura cu convorbirea ce am avut-o cu ei la tel.Nu pot verifica e-mail asa des deoarece am plecat la serviciu.
simona (bucuresti) in 19 aprilie 2008, 23:04
am ridicat si eu iri premiul..e super :) azi am facut primele sandvisuri cu el,bineintels cu Delma. Multumesc Delma :* (si organizatorilor)
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 aprilie 2008, 23:33
Marinica, acesta este un avertisment.
Daca ne ceri sprijinul si nu bagi in seama mesajul de raspuns, este numai vina ta si nu a organizatorilor sau a noastra.
Daca in aceste conditii, in care organizatorii si noi am fost foarte prompti in trimiterea mesajului de raspuns catre tine, dar tu continui sa emiti acuzatii si esti nemultumit, cred ca este mai bine sa incheiem relatia. Nu ti-am suspendat contul de membru inca, dar o vom face la urmatoarea ta abatere de la termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru, cu care trebuie sa fii familiarizat.
() in 20 aprilie 2008, 10:48
Buna ziua! Inca o problema si daca nu am dreptate faceti ce credeti.Am cumparat margarina Delma cu cartonasul promotional care trebuia sa aiba un cod si nu aveau nici un cod.Am fost din nou la magazin si dupa ce am cautat la peste 10 cuti cu cartonasul promotional abiam am gasit una cu codul.Acest lucru il pot dovedi si cred ca nu numai eu.M-am simtit pacalit in momentul cand am ajuns acasa si nu am gasit nici un cod pe acele cartonase.O zi buna la toata lumea!
() in 20 aprilie 2008, 15:20
As dorii sa stiu de ce nu am fost selectata drept castigatoare la premiile garantate deoarece eu cred ca am respectat toate conditiile.
Gheorghe (Bucuresti) in 20 aprilie 2008, 18:36
Si pe mine ma enerveaza Marinica.
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 aprilie 2008, 10:27
Salut, Ana!
Daca ne scrii un mesaj folosind functia de contact din meniul de jos al paginii si ne dai datele tale personale (nume, prenume, telefon, adresa e-mail) cu care te-ai inscris in promotie, noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice in baza lor de date si iti vom spune cum stau lucrurile.
veronica (vaslui) in 21 aprilie 2008, 11:22
mama mea a fost sunata de catre oo doamna pe nume Alina si i-a spus ca a castigat un set veselie. a spus codurile si i-a spus care e castigator. pt ca nu avem un fax unde sa ne trimita cererea ce trebuie completata a dat adresa de acasa si asteapta de cam o saptamana sa primeasca hartia respesctiva. am primit o alta de la cunostinta tot din vaslui care a castigat si i-a fost valifat premiul. am intrat pe site si....mirare mama are 2 premii veselie dar numai pt unul a fost sunata. al doialea cand se valideaza? dupa terminarea promotiei???? asa stau lucrurile aici? in fine....vreau sa stiu ce si cum trebuie sa trimit pt codul castigator, macar 1 premiu din 2 sa primeasca. numele mamei este Alistar Elena din vaslui. vreau sa stiu si care e al doilea cod sa pot trimite in timp util. sau nu asta e interesul la voi?
vasilica (timisoara) in 21 aprilie 2008, 11:23
buna ziua! am sunat la nr.de telefon indicat de dumneavoastra si dupa 5 min. mi-a raspuns o doamna si mi-a spus ca nu la ei trebuie sa sun ci la cei care m-au sunat.problema e ca eu nu mai am nr. de pe care am fost sunata.doamnei i-am cerut nr. si mi-a spus ca nu il are. ce sa fac? multumesc!
crina (borozel) in 21 aprilie 2008, 12:14
buna si eu am folosit "trimite unui prieten " si toti cei trei prieteni alesi de mine au trimis prin sms coduri de promotie...iar acum astept sa fiu sunata...sper ca mai sunt sandwich maker de impartit.o zi buna!
vasilica (timisoara) in 21 aprilie 2008, 15:30
si numele meu e de doua ori pe lista castigatorilor si am fost sunata doar o singura data as vrea si eu sa stiu care este al doilea cod castigator .
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 aprilie 2008, 15:42
Veronica,
toate lucrurile ar fi mers mult mai repede si mai bine daca in toata corespondenta cu tine avuta pe e-mail ne-ai fi dat detalii concrete de participare, in loc de acuzatii. Am luat legatura cu organizatorii si i-am rugat sa verifice cum stau lucrurile cu inscrierile in concurs ale mamei tale. I-am rugat sa ne comunice codul castigator, pe care ti-l vom transmite pe mail (in cazul in care nu te contacteaza organizatorii telefonic, pe tine sau pe mama ta). Toate verificarile ar fi mers mai usor daca ne spuneai din start toate informatiile, numele mamei, numarul de telefon la care s-a inscris si pentru ce extrageri figureaza drept castigatoare.

Vasilica, Le-am comunicat organizatorilor mesajul tau. Se fac verificari si vom reveni cu detalii.
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 aprilie 2008, 16:16
Pentru Veronica si Vasilica:
Organizatorii au facut toate verificarile si a reiesit ca aparut o greseala in intocmirea listelor de castigatori. Doamnele Alistar Elena si Chelu Vasilica au castigat fiecare o singura data: doamna Alistar la extragerea din 10 aprilie, iar doamna Chelu la extragerea din 7 aprilie. Asadar, stiti care sunt codurile castigatoare, pentru ca in legatura cu acelea ati fost contactate de catre organizatori.
Organizatorii isi cer scuze pentru confuzia creata si ne vor transmite in cel mai scurt timp lista de castigatori corectata. Va anuntam indata ce o vom posta pe site. Succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 aprilie 2008, 16:31
Salutare tuturor!
Lista castigatorilor la promotia Delma a fost inlocuita; acum o gasiti pe site-ul nostru pe cea corectata si actualizata.
Succes!
oana (suceava) in 21 aprilie 2008, 16:50
buna ziua, am fost sunata acum cateva zile de catre o d-ra si mi s-a spus ca am castigat un sandwich maker,dar nu ma regasesc in lista publicata de dumneavoastra pe site.va multumesc anticipat!
Cristina (Ploiesti) in 21 aprilie 2008, 22:01
Buna!Ne poate spune cineva ce model e sandwich maker-ul philips?Suntem curiosi sa stim..inainte sa-l primim.multumesc mult!
cristina elisabeta (ploiesti) in 21 aprilie 2008, 23:10
buna ! am invitat trei prieteni sa se inscrie la promotie ,ei au trimis codurile dar eu nu am fost contactata.... ? s a terminat promotia ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 aprilie 2008, 09:16
Pentru Ana Anutoiu: am primit comentariul tau,am preluat datele tale personale si le vom trimite organziatorilor, cu rugamintea de a verifica in baza lor de date. Nu ti-am publicat comentariul, deoarece nu este bine sa-ti faci publica adresa de e-mail, numarul de telefon si numele complet. De aceea va invitam de fiecare data sa ne scrieti un e-mail, folosind rubrica de contact.
Pentru Cristina Elisabeta: promotia nu s-a terminat, pentru ca altminteri nu mai aparea pagina promotiei aici, ci in sectiunea de arhiva. Trimite-ne un mesaj folosind formularul de contact si spune-ne adresa de e-mail prin care te-ai inscris in promotie, numele si telefonul tau, numele si telefoanele celor trei prieteni, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice.
Pentru Oana: scrie-ne si tu toate informatiile de inscriere detaliate mai sus, folosind rubrica de contact, ca sa putem verifica impreuna cu organizatorii. Succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 aprilie 2008, 10:42
Cristina Elisabeta si Ana Anutoiu: pentru amandoua, ultima inscriere in promotie (cel de-al treilea prieten) a aparut de-abia ieri. Urmeaza ca pana maine sa fiti sunate pentru validare. Felicitari!
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 aprilie 2008, 11:59
Pentru Oana: dupa ce esti contactata si furnizezi organizatorilor datele tale personale, acestea sunt introduse in lista de castigatori, care ne este apoi trimisa spre publicare. Tocmai am actualizat lista castigatorilor de pe site si vei vedea ca numele tau apare! Felicitari!
() in 22 aprilie 2008, 12:16
mai sunt premii sau s-au terminat ? :D
crina (borozel) in 22 aprilie 2008, 12:24
buna.tocmai am fost sunata ca am castigat un sandwich maker . va multumesc mult.am o nelamurire premiul am inteles ca imi va fi trimis prin posta dar capacul cu codul nu tre sa il trimit nicaieri?
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 aprilie 2008, 20:35
Pentru Adriana P.: am primit mesajul tau, dar nu l-am publicat la rubrica de comentarii, pentru ca ne-ai dat informatii personale. Pe acestea le vom transmite organizatorilor spre verificare si iti vom raspunde aici.
Pentru Tita: mai sunt.
Pentru Crina: nu trebuie sa trimiti nimic. Organizatorii te vor contacta, in caz de castig, si iti vor spune ce trebuie sa faci.
cristina elisabeta (ploiesti) in 22 aprilie 2008, 23:00
buna ! sunteti cei mai tari! am fost contactata astazi si mi s-a spus ca maxim in doua saptamani o sa soseasca premiul. multumesc mult!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 aprilie 2008, 14:01

Anunt din partea organizatorilor promotiei Delma:

Stimati castigatori,

premiile promotiei "Delma, gospodina, bubulina" constand in seturi "Veselie in bucatarie" va vor fi expediate prin posta in perioada 5-31 mai 2008.
Multumim tuturor pentru participare si va dorim un Paste Fericit!
Echipa Delma.

() in 23 aprilie 2008, 19:09
p mine oare de ce nu ma suna? n-o fi totu ok sau nu mai sunt premii ? :D
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 aprilie 2008, 09:27
Salut, Tita!
Daca ai respectat toate instructiunile de inscriere si fiecare dintre cei trei prieteni a trimis un cod unic valid de pe numerele de telefon indicate de tine,cu siguranta ca vei fi sunata. Daca vrei sa te asiguri ca inscrierea ta e OK, ne poti scrie folosind rubrica de contact din meniul de jos al paginii si sa ne spui numele si telefonul tau si ale celor 3 prieteni, precum si adrsa de e-mail de pe care ai trimis recomandarea, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice.
Mult succes tuturor!
Delia (Bucuresti) in 25 aprilie 2008, 14:03
M-am inscris pe 10.04.2008 (chiar a doua zi dupa inceperea promotiei) si cei trei prieteni au trimis codurile in 3-4 zile (au primit mesaj de confirmare). Nu am primit nimic, nici un mesaj sau telefon desi alti prieteni de-ai mei care s-au inscris dupa au castigat doua premii. Cum pot sa aflu daca sunt in regula sau nu?
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 aprilie 2008, 14:34
Delia, te rugam ca data viitoare sa ne scrii folosind rubrica de contact din meniul de jos al paginii, astfel incat sa nu divulgi in public datele tale personale si pe cele ale prietenilor tai si sa iti putem raspunde repede si personal. Comentariul tau in care ti-ai inclus datele personale nu a fost aprobat, in schimb am preluat informatiile si am verificat cu organizatorii situatia inscrierilor tale.
Ai fost validata si urmeaza sa fii sunata si anuntata ca ai castigat! Felicitari!
I (Constanta) in 25 aprilie 2008, 16:10
Buna ziua, Mai am sanse sa castig daca ma inscriu astazi la concursul Delma via Infopromotii (si toti cei trei prieteni vor trimite tot astazi codurile)? Multumesc anticipat pentru raspuns. Paste fericit tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 aprilie 2008, 16:25
Buna ziua, I!
Desigur, te mai poti inscrie pana la finalul promotiei (25 aprilie, inclusiv), folosind oricare metoda doresti. Ai grija sa respecti intru totul conditiile de participare. Procedurile de verificare si validare se vor intrerupe azi si vor continua dupa vacanta, probabil incepand cu data de 5 mai, asa ca daca respecti toate conditiile si cei trei prieteni trimit codurile unice valide de pe telefoanele indicate de tine, vei fi validat si sunat ulterior. Mult succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 aprilie 2008, 17:42
Salutare tuturor!
Tocmai am publicat si castigatorii recent validati pentru promotia Delma. Speram sa va gasiti cu totii numele pe lista!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Delma - "Gospodina bubulina""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Delma - "Gospodina bubulina"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media