CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

De Dragobete, iubeste ROManeste!

Promotie concurs cu premii ROM Autentic

Marele premiu, prin tragere la sorti: 1 x excursie de 8 zile (7 nopti) pentru 2 persoane la Predeal, complex “La Susai” (pensiune completa, acces la sauna si piscina + o sedinta de masaj) si invitatia de a participa la "Neatza cu Razvan si Dani" pe 24 februarie. Premii conform clasamentului de voturi: 50 x rucsac (pentru locurile 1 – 50); 50 x tricou (locurile 51 – 100). Cele mai votate declaratii vor fi afisate pe 600 de ecrane video publice din Bucuresti.

Daca ai peste 18 ani, intra pe www.romautentic.ro si inscrie-te in concurs, scriind o declaratie de dragoste cat mai originala si autentica pentru persoana iubita si invita-ti prietenii sa o voteze. Declaratia poate avea maximum 200 de caractere si NU trebuie sa contina aceste cuvinte.

Perioada promoţiei: 01 februarie - 15 februarie 2010

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului "De Dragobete, iubeste ROMâneste!”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Concursul "De Dragobete Iubeste ROMâneste!” este organizata de SC Cadbury Romania SA cu sediul în Bucuresti, Sos. Viilor Nr. 20, Sector 5, numar de înregistrare Registrul Comertului J40/538/1991, având CUI RO401703, Tel: 021 3010200 Fax: 021 3162710. Organizatorul SC Cadbury Romania SA este operator de date (nr. 4152), potrivit notificarii nr. 3278/26.01.2007 înregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial"). Prezentul concurs se desfasoara cu sprijinul SC MRM PARTENERI SRL cu sediul social în Bucuresti, str. Scoala Herastrau nr. 61C, sector 1; nr. de ordine în Registrul Comertului J 40/4017/2003, cod unic de înregistrare 15300138, atribut fiscal RO si cu sprijinul More Results Marketing SRL, cu sediul în Str. Baicului, nr. 82, sector 2, Bucuresti, tel. 272.32.03, fax 272.32.04, Cod Fiscal Nr. RO17044796, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20956/2004 .

Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România prin publicare pe website-ul www.romautentic.ro pe întreaga durata a Concursului potrivit celor mentionate în Sectiunea 2. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.romautentic.ro.

 

 

SECTIUNEA 2.  ZONA SI PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul este organizat si se desfasoara pe întreg teritoriul României si începe pe data de 01 februarie 2010 ora 00:00 si se încheie pe data de 15 februarie 2010, ora 24:00. Concursul va fi promovat in perioada 01- 24 februarie 2010, de luni pana vineri, pe postul de televiziune Antena 1 prin difuzarea unei pastile publicitare de 90 secunde în cadrul emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”. Deasemenea, va mai fi promovat prin afisarea de bannere pe www.trilulilu.ro. www.facebook.com , www.hi5.com,  etc.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice care pâna la data începerii concursului, respectiv 01 februarie 2010, au împlinit vârsta de 18 ani având domiciliul în România. Exceptie fac angajatii Organizatorului, ai partenerului, agentiilor si dealerilor implicati în acest concurs, precum si a rudelor de gradul 1 ale acestora (copii, parinti, sot/sotie, etc).

 

 

SECTIUNEA 4.  MECANISMUL CONCURSULUI

 

Pentru înscrierea în acest concurs, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa acceseze website-ul www.romautentic.ro - sectiunea dedicata concursului, denumita “Concurs”.
  • Sa-si creeze un cont prin completarea formularului de înregistrare cu nume, prenume, adresa e-mail, numar telefon, localitate, judet
  • Sa scrie o declaratie de dragoste de maxim 200 caractere persoanei iubite pe care vizitatorii site-ului sa o poata vota.
  • Aceeasi persoana poate înscrie oricâte declaratii, însa de fiecare data trebuie sa-si creeze un cont nou; indiferent de numarul declaratiilor trimise de catre un participant, acesta nu poate fi declarat câstigator decât o singura data. Un participant poate vota declaratiile celorlalti înscrisi, dar nu va fi posibil sa-si voteze propria declaratie. Un vizitator al site-ului poate vota aceeasi declaratie doar o singura data în decurs de 24 ore. Participantii vor avea posibilitatea sa trimita declaratiile si prietenilor/apropiatilor direct de pe site (se creaza un link special).

 

Pentru a putea fi înscrisa în concurs, declaratia NU trebuie sa contina niciunul dintre cuvintele urmatoare sau diminutive, derivate, forme de plural ale acestora: dragostea, iubirea, viata, te iubesc, te ador, jumatatea, totul, raza, soare, fericire, îngerul, univers, iubita, iubitule, inima, sufletul, speranta, mor, lumina, dor, visul, special, speciala, steaua, dulce, îndragostit, gând, sentiment, inima. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude acele declaratii care contin cuvinte vulgare sau care fac trimitere evidenta la anumite persoane fizice sau juridice într-un mod care ar putea  prejudicia în orice mod persoanele în cauza.

 

Aceste declaratii vor fi întâi aprobate de administratorul site-ului si în max. 12 ore de la trimitere, vor fi afisate pe site. Începând cu 01 februarie 2010, data începerii concursului, la fiecare 3 zile se va face un top al celor mai votate declaratii înscrise în concurs, iar acestea vor rula în urmatoarele 3 zile pe aproximativ 600 TV screen-uri din Bucuresti, indiferent de localitatea de domiciliu a participantilor. Declaratiile care nu vor fi aprobate de administratorul site-ului din motivele mai sus amintite, nu vor fi publicate pe site.

 

 

SECTIUNEA 5.    DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CÂSTIGATORILOR

 

În cadrul concursului se va acorda un premiu mare constând într-o excursie la munte pentru 2 persoane, prin tragere la sorti la care vor participa toate înscrierile valide din perioada promotiei de pe website-ul www.romautentic.ro, sectiunea dedicata promotiei “De Dragobete iubeste ROMâneste!”, numita “Concurs”. Premiul se va acorda prin tragere la sorti electronica în data de 17 februarie 2010 la sediul companiei More Results Marketing, la care vor participa toate declaratiile valide înscrise în concurs pe website-ul www.romautentic.ro, sectiunea dedicata promotiei “De Dragobete iubeste ROMâneste!”, denumita “Concurs”. Ulterior tragerii la sorti, se vor extrage si 5 rezerve; se va apela la rezerve în ordinea extragerii acestora.Tragerea la sorti se va realiza în prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al MRM Partners si a unui avocat care va atesta realizarea extragerii. Locatia excursiei este Predeal, Complexul “La Susai”, valabila pentru 2 persoane, cu o durata de 7 nopti (câstigatorul poate alege intervalul de zile în care doreste sa mearga, dar neaparat sa fie în luna martie), 3 mese pe zi incluse, acces la piscina, sauna, o sedinta masaj pentru cuplu. Din momentul în care a fost anuntat asupra câstigului, castigatorul excursiei are la dispozitie maxim 2 saptamâni pentru a comunica Organizatorului perioada din luna martie în care doreste sa mearga în excursie.

Câstigatorul premiului constând într-o excursie poate participa împreuna cu partenerul/ partenera la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani” din 24 februarie 2010, dupa ce câstigatorul si partenerul/partenera si-au dat acordul. În cazul în care câstigatorul este din provincie, Organizatorul va suporta cheltuielile de transport pentru 2 persoane tur-retur + o noapte cazare în Bucuresti. Castigatorul excursiei va primi un voucher simbolic cu suma reprezentând contravaloarea excursiei înscrisa pe acesta. În cazul în care nu va putea participa la emisiune, va primi voucherul prin posta în maxim 30 zile lucratoare de la data anuntarii câstigului. Prin participarea la acest concurs, câstigatorul premiului constând într-o excursie îsi da implicit acordul ca imaginea sa sa-i fie prelucrata prin aparitia la emisiunea mai sus amintita.

 

La finalul concursului, pe data de 15 februarie  se va realiza un top 100 (participanti unici) al celor mai votate declaratii pe toata perioada de desfasurare, iar primii 50 participanti ale caror declaratii au fost cele mai votate vor primii drept premiu câte un rucsac, iar urmatorii 50 câte un tricou.

 

Valoarea totala a premiilor acordate este de 1140 euro (TVA inclus )

 

Nu se va acorda contravaloarea premiilor în bani si nici nu se pot schimba parametrii premiilor oferite. Deasemenea, câstigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane, premiul fiind netransmisibil. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru cazurile în care câstigatorii au furnizat date sau informatii incorecte.

 

 

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI VALIDAREA PREMIILOR

 

În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publica lista cu numele câstigatorilor si câstigurile acordate în cadrul aceastui Concurs. Lista câstigatorilor va fi afisata pe site-ul www.romautentic.ro în maxim 5 zile lucratoare de la validarea câstigatorilor, dar nu mai târziu de 15 martie 2010. Deasemenea, câstigatorii concursului vor fi contactati în maxim 5 zile lucratoare începând cu data de 17 februarie 2010, pe numarul de telefon sau pe adresa de e-mail pe care le-au declarat în momentul în care si-au creat un cont pe website-ul www.romautentic.ro pentru a se înscrie în concurs. Acestia vor fi informati ca pentru validarea premiului vor trebui sa trimita o copie dupa CI pe care sa noteze numarul de telefon si adresa e-mail pe care le-au declarat la înscrierea in concurs, prin fax la numarul 0212723204, în maxim 10 zile lucratoare de la data contactarii lor de catre Organizator. Orice document primit dupa acest termen nu va fi luat în considerare. Premiile ramase nevalidate nu se vor mai acorda, acestea vor ramâne în posesia Organizatorului. Premiile vor fi trimise catre câstigatorii valizi, prin posta sau curier în maxim 30 zile calendaristice de la data validarii premiului.

 

 

SECTIUNEA 7. TAXE

 

Organizatorul Promotiei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Promotiei este obligat sa îl calculeze, sa îl retina si sa îl transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

De la data transferului premiului în posesia câstigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin câstigatorului.

  • Participantilor la Concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Concursului (contravaloarea accesului la Internet pentru participarea la promotie, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Româna în cazul solicitarii scrise a Regulamentului).

 

 

SECTIUNEA 8. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE, LIMITAREA RASPUNDERII

 

  • Pierderea statutului de câstigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (telefonic sau prin e-mail) din motive independente de Organizator.
  • Pierderile sau întârzierile înscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului, respectiv pierderi, întârzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet / conexiunea Internet a participantului;
  • Situatiile în care mai multe persoane (participanti sau nu la promotie) revendica drepturi de autor aferente materialelor transmise de catre participanti (inclusiv difuzare, redifuzare, reproducere etc) sau situatiile în care materialele respective încalca orice drepturi / prejudiciaza imaginea vreunei persoane fizice sau juridice.
  • Imposibilitatea de a accesa site-ul promotiei din motive independente de Organizator
  • Imposibilitatea Organizatorului de a contacta câstigatorii, din motive independente de acesta.

 

 

SECTIUNEA 9. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Prin înscrierea în cadrul concursului „De Dragobete iubeste ROMâneste” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord ca, numele, prenumele, localitatea de resedinta, imaginea si vocea lor, sa poata fi facute publice si folosite în scopuri publicitare de catre Organizator, în diverse materiale tiparite, audio si video, fara a avea nicio pretentie materiala, prin semnarea în prealabil a unei conventii în acest sens.

Prin înscrierea în cadrul concursului, participantii îsi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa intre în baza de date a Organizatorului, operator de date cu caracter personal înscris cu numarul 4152. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor. Participantul la concurs, în calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care îi vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile legii 677/2001.

Prin lasarea nebifata a casutei de la baza formularului participantii îsi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa fie folosite în viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, informatii despre promotii noi, mesaje publicitare si de marketing fara alte obligatii din partea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 10.  FORTA MAJORA

 

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora înseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-si îndeplini obligatiile asumate prin Regulament. În categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii în vigoare a Contractului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.

Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la concurs, în termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute între Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

 

 

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial al promotiei va fi disponibil pe site-ul www.romautentic.ro începând cu data de 01 februarie 2010. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari pe site-ul www.romautentic.ro.

Prin participarea la aceasta promotie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul Promotiei va fi disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe întreaga perioada a Promotiei  pe site-ul www.romautentic.ro Deasemenea, poate fi solicitat în mod gratuit printr-o cerere scrisa trimisa la adresa Organizatorului Cadbury Romania cu sediul în Bucuresti, Sos. Viilor, Nr. 20, Sector 5.

 

Cadbury Romania SA

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "De Dragobete, iubeste ROManeste!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: De Dragobete, iubeste ROManeste!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media