CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Danone - "Regiuni, concurati si castigati!"

Danone Nutriday

Premii prin tragere la sorti: 1 x Tur culinar al Romaniei si un autoturism Citroen Grand C4 Picasso; 81 x aparat de facut paine Moulinex; 549 x rucsac picnic.

Cumpara cel putin 6 produse participante si inscrie unul sau mai multe bonuri care dovedesc achizitia lor pe www.nutriday.ro, impreuna cu datele personale. Pastreaza bonul (sau bonurile) pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 mai - 30 iunie 2011

Promotie expirata
15 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE DANONE
“Regiuni, concurati si castigati!”
organizata de S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L.
(perioada: 01 mai – 30 iunie 2011)


Art. 1 – Organizatorul

1.1.    Organizatorul campaniei promotionale cu premii “Regiuni, concurati si castigati!” (denumita in continuare „Promotia”) este S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L. („Organizatorul”), societate comerciala inregistrata in conformitate cu legea romana, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 2, Str. Soldat Nicolae Cânea nr. 96, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /9619 /1996, cod unic de inmatriculare 8961927.
1.2.    In ceea ce priveste operatiunile privind colectari si/sau prelucrari de date cu caracter personal, acestea vor fi realizate de catre Organizator sau Agentie, in calitate de imputernicit.
1.3.    Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
1.4.    Prin participarea la acest concurs, se prezuma cunoasterea regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2 - Durata si locul de desfasurare a Promotiei

2.1.    Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei. Promotia va incepe pe data de 01 mai 2011, ora 00:00:01 si va dura pana la 30 iunie 2011, ora 23:59:59.

Art. 3 -  Regulamentul oficial al Promotiei

3.1.    Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a concursului, in oricare dintre urmatoarele modalitati:
·    in format electronic, prin accesarea website-ului www.nutriday.ro, si/sau a website-ului www.infopromotii.ro
·    in urma unei solicitari scrise trimise la adresa Organizatorului din Bucuresti, sector 2, Str. Soldat Nicolae Canea nr. 96.
3.2.    De asemenea, informatii detaliate privind Promotia pot fi solicitate telefonic, la linia telefonica 021.207.00.27  (tarif normal), de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18.00 (cu exceptia zilelor libere legale si sarbatorilor legale).
3.3.    Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public prin publicarea pe website-ul www.nutriday.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

Art. 4 - Dreptul de participare

4.1.    Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
4.2.    Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane:
·    anga­jatii companiei Danone P.D.P.A. S.A. si ai distribuitorilor acesteia
·    angajatii Agentiei
·    angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei
De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.

Art. 5 – Produsele participante

5.1.    Prin Produse Participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la Promotie:
1.    Nutriday Natural 140g, 1, 400g
2.    Nutriday 0% 140g
3.    Nutriday Usor  :100g,
4.    Nutriday de Baut 370g
5.    Nutriday Delicios Capsuni 125g
6.    Nutriday Delicios Caise  125g
7.    Nutriday Delicios Visine 125g
8.    Nutriday DeliciosFructe de padure  125g
9.    Nutriday Delicios Biscuiti 125g
10.    Delicios caise 400g
11.    Delicios capsuni 400g
12.    Nutriday de Baut 450g (numai in mai), 490g (numai in iunie)
13.    Nutriday Sana in ambalaje 450 g, 950g
14.    Nutriday Natural 8X140g
15.    Nutriday Delicios 8X125g

5.2.    Ambalajul promotional este capacul paharului de iaurt
5.3.    Dupa data incheierii campaniei promotionale, produsele participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale.
5.4.    Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Art. 6 – Premiile Promotiei

6.1.    In cadrul Promotiei pot fi acordate, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos, urmatoarele premii zilnice si saptamanale:

Natura premiului

Cantitate

Cantitate/ saptamana

Cantitate totala

Total valoare neta (fara tva)

 

[buc/regiune/saptamana]

[buc/regiune/zi]

[buc]

[RON]

Rucsac picnic

-

1

549

41.175

Aparat de facut paine

1

-

81

15.795


Descriere continut rucsac picnic:
Rucsac picnic din polyester rezistent, pentru 4 persoane, cu farfurii si pahare din plastic. Dimensiuni  28x39x21 cm, greutate 2,45 kg.

Aparat de preparat paine Moulinex OW2000:
Putere 650 W, Capacitate 500 g si 1 kg, Pornire si oprire programabila, 12 programe - 68 de combinatii posibile,  functie de pastrare a caldurii, 3 grade de rumenire si 2 setari de greutate, Selector pentru crusta.

Premiu mare
Premiul consta intr-un tur culinar al Romaniei si un Citroen Grand C4 Picasso. Valoarea neta a masinii este de 78.211,7 RON (fara TVA) si a excursiei culinare de 19.061 RON (fara TVA). Pentru excursia culinara valoarea pachetului turistic include servicii de cazare, transport, masa, dar nu include contravaloarea altor cheltuieli efectuate de castigator si insotitorii sai in timpul excursiei. In alegerea pachetului turistic.

Detalii masina:
Citroen Grand C4 Picasso Seduction 1.6HDI 110CP
Dotari:
Functionalitate si Confort Siguranta activa & pasiva
Led-uri fata de zi si de noapte 6 Airbag-uri: frontale, laterale, cortina; Proiectoare ceata ABS + EBD + AFU
Radio CD cu functie MP3 ESP + ASR; Scaune sofer si pasager reglabile pe inaltime Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte; Volan reglabil pe 2 axe, imbracat in piele Frana de stationare electrica
Aer conditionat manual Intrerupere carburant in caz de accident; Avertizor acustic pentru lumini/usi deschise Sistem antifurt cu imobilizator electronic; Computer de bord Sistem de dezactivare airbag pasager fata
Faruri reglabile electric din interior Tetiere fata – spate; Geamuri electrice fata Design; Roata de rezerva normala Bandouri de protectie laterala; Inchidere centralizata Bare fata-spate vopsite in culoarea caroseriei
Pachet fumatori Jante otel 16" Antigua; Regulator / limitator de viteza Tapiterie Anjou: Mistral (Z1FX - gri) sau Matinal (Z1FC - bej); Retrovizoare exterioare rabatabile manual Bare longitudinale pe plafon; Servodirectie electrohidraulica; Stergator parbriz cu 2 viteze si intermitente; 3 Scaune individuale rand 2; Pachet Parking * (radar parcare spate, oglinzi exterioare reglabile si rabatabile electric, cu sistem de incalzire); Conexiune USB,inclusiv Bluetooth; Vopsea metalizata

Detalii excursie culinara:
Excursia va fi de 7 zile, in luna iulie 2011, perioada exacta urmand a fi comunicata direct castigatorului.
Include costurile de cazare pentru 6 nopti intr-o unitate de cazare cu minim 4 stele sau margarete, 3 mese pe zi, transport cu autocar si sofer, ghid turistic.
La aceasta excursie culinara pot participa maxim 10 persoane.

De asemenea, castigatorul va putea opta cu privire la perioada sejurului, insa acesta va trebuie sa fie efectuat pana la sfarsitul lunii iulie 2011. Prin urmare, neefectuarea de catre castigator a sejurului pana la aceasta data, conduce la imposibilitatea castigatorului de a-si valorifica premiul, Organizatorul neputand fi facut raspunzator in niciun mod in legatura cu o astfel de situatie.
6.2.    Valoarea neta totala a premiilor ce pot fi oferite in cadrul Promotiei este de 191.261 RON cu TVA inclus. La aceasta se va adauga impozitul pe venit.
6.3.    Daca Organizatorul nu decide in mod expres altfel, niciunul dintre premiile Promotiei nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu si nici nu poate face obiectul unei instrainari.   

Art. 7 – Mecanismul desfasurarii Promotiei

7.1. Conditii privind inscrierea valabila in Promotie
7.1.1. Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
(1)    Participantul  trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
(2)    Participantul  trebuie sa achizitioneze in perioada Promotiei cel putin 6 Produse Participante;
(3)    Participantul trebuie sa inscrie in Promotie unul sau mai multor numere de bon fiscal (denumit in continuare Cod) care sa dovedesca achizitia a cel putin 6 Produse Participante, alaturi de urmatoarele informatii: numele, prenumele, adresa e-mail, numar de telefon, regiunea geografica
(4)    Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei  01 mai 2011, ora 00:00:01 si va dura pana la 30 iunie 2011, ora 23:59:59;

7.2.    Modalitatile de inscriere in Promotie
7.2.1.     Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 01 mai 2011 (ora 00:00:01) si pana la data de 30 iunie 2011 (ora 23:59:59).
 Participantii vor inscrie Codurile online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.nutriday.ro, in sectiunea „Participa la promotie”. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul  (numarul de bon fiscal si data de pe acest bon, care dovedeste achizitia a cel putin 6 produse participante), numele, prenumele, numarul telefonului mobil si regiunea geografica din care face parte. Romania va fi impartita in 9 regiuni geografice:
Oltenia:
-    Olt
-    Mehedinti
-    Gorj
-    Dolj
-    Valcea
Muntenia:
             -     Bucuresti
-    Arges
-    Dambovita
-    Teleorman
-    Giurgiu
-    Prahova
-    Ilfov
-    Buzau
-    Braila
-    Ialomita
-    Calarasi
Dobrogea:
-    Tulcea
-    Constanta
Transilvania:
-    Bistrita-Nasaud
-    Cluj
-    Alba
-    Hunedoara
-    Sibiu
-    Brasov
-    Covasna
-    Harghita
Banat:
-    Timisoara
-    Caras-Severin
Crisana:
-    Arad
-    Bihor
-    Salaj
Maramures:
-    Maramures
-    Satu-Mare
Bucovina:
-    Botosani
-    Suceava
Moldova:
-    Neamt
-    Bacau
-    Vrancea
-    Vaslui
-    Galati
-    Iasi

Participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul fiscal folosit la inscriere, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.
7.2.2.      Acelasi Cod poate fi inscris o singura data in Promotie. In cazul in care acelasi Cod va fi receptionat de catre Organizator pentru doua sau mai multe numere de telefon mobil diferite acesta va fi luat in considerare doar pentru numarul  corespunzator primei inscrieri, ordinea inscrierilor fiind cea cronologica raportata la ora receptiei in baza de date a Organizatorului si nu la momentul trimiterii Codului.
7.2.3.    Un Participant poate inscrie in concurs maxim 10 coduri intr-o zi calendaristica. Orice alt cod introdus dupa primele 10 intr-o zi calendaristica va fi luat in considerare daca va fi transmis ulterior, in perioada de desfasurare a promotiei. Organizatorul nu va fi facut responsabil pentru acele coduri valide pe care Participantul nu le poate inscrie din acest motiv.
7.2.4.     Nu vor fi luate in considerare mesajele de inscriere transmise in urmatoarele conditii:
(1)    Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Promotiei
(2)    Daca Participantii transmit Coduri care sunt fie eronate, fie incomplete, care contin orice alte caractere suplimentare sau care au mai fost transmise anterior
(3)    Daca Participantii indica in formularul online de pe site-ul www.nutriday.ro numere de telefon incorecte, nealocate;
(4)    Daca au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.

In scopul verificarii exactitatii si/sau veridicitatii Codurilor inscrise de catre Participant, Organizatorul poate solicita Participantului indicarea Codurilor, a numarului de telefon care a fost indicat pentru inscriere,  informatii privind ambalajul produselor precum si bonul sau bonurile fiscale in original sau copii ale acestora. In cazul in care Participantul nu poate furniza informatii suficiente pentru lamurirea situatiei inscrierilor pe care le-a efectuat sau nu poate face dovada existentei tuturor bonurilor fiscale folosite la inscriere, accesul Participantulului la promotie va fi blocat si nu i se va permite participarea la tragerea la sorti, sau, dupa caz, acordarea premiului.

7.2.5. Dupa introducerea Codului se face in sectiunea „Participa la promotie!”. Participantul va primi unul dintre urmatoarele mesaje:
(a)    Daca acest cod este corect si incarcat in perioada 01 mai– 30 iunie 2011, participantul va primi urmatorul mesaje
(b)    Felicitari! Te-ai inscris cu succes in tragerea la sorti!
(c)    Daca codul promotional introdus este incorect si incarcat in perioada 01 mai– 30 iunie 2011, Participantul va primi mesajul:
Codul introdus nu este corect. Te rugam sa completezi cu atentie! Suna la infoline 0212070027 pentru mai multe informatii
(d)    Daca se incearca introducerea in promotie a aceluiasi cod de mai multe ori, Participantul va primi urmatorul mesaj:
Ai folosit deja acest bon fiscal.  Suna la infoline 0212070027 pentru mai multe informatii.
(e)    Daca un participant vrea sa introduca mai mult de 10 coduri intr-o zi (numarul maxim admis), va primi un mesaj cu urmatorul text:
Ai introdus deja numarul maxim de bonuri fiscale admise pe zi (10 coduri). Suna la infoline 0212070027 pentru mai multe informatii

7.3. Desemnarea castigatorilor
7.3.1    Premiile mici descrise la Ar 6.1. se vor acorda prin tragere la sorti pentru fiecare regiune in parte.
Zilnic va fi desemnat un castigator a cate unui premiu constand intr-un rucsac de picnic, cate unul pentru fiecare din cele 9 regiuni.
Saptamanal va fi desemnat un castigator al cate unui premiu constand intr-un aparat de facut paine, cate unul pentru fiecare din cele 9 regiuni. Extragerile se vor face electronic, in mod aleatoriu,  in prezenta unui notar public. Pentru fiecare castigator de premii zilnice se vor extrage si 5 rezerve, iar pentru fiecare premiu saptamanal se vor extrage si 10 rezerve.
Extragerile vor avea loc dupa cum urmeaza:
-    in data de 10 mai pentru toti participantii inscrisi in perioada 01-08 mai 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 70 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 17 mai pentru toti participantii inscrisi in perioada 09-15 mai 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 24 mai pentru toti participantii inscrisi in perioada 16-22 mai 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 31 mai pentru toti participantii inscrisi in perioada 23-29 mai 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 07 iunie pentru toti participantii inscrisi in perioada 30 mai – 05 iunie 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 14 iunie pentru toti participantii inscrisi in perioada 06-12 iunie 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 21 iunie pentru toti participantii inscrisi in perioada 13-19 iunie 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 04 iulie pentru toti participantii inscrisi in perioada 20-26 iunie 2011; in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 63 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)
-    in data de 04 iulie pentru toti participantii inscrisi in perioada 27-30 iunie 2011 in cadrul extragerii va fi oferit un rucsac de picnic/zi/regiune (in total 36 rucsacuri) si un aparat de paine/regiune (in total 9 aparate)

7.3.2    Premiul mare descris la Art 6.1. se va acorda prin tragere la sorti in data de 04 iulie 2011 si va viza inscrierile efectuate in Campanie in perioada  01 mai 2011 (ora 00:00:01) si 30 iunie 2011 (ora 23:59:59), din toate regiunile tarii. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public, desemnandu-se un singur castigator, care va fi supus procesului de validare a castigului (potrivit Art.7.4.) si 10 rezerve, ordinea acestora fiind data de cea a extragerii.
7.3.3    Un Participant poate castiga un singur premiu zilnic/saptamanal si premiul cel mare pe toata perioada desfasurarii promotiei.
7.3.4    Ca bonus, in unul dintre orasele resedinta de judet al regiunii castigatoare (cu cele mai multe inscrieri in promotie) se va organiza un eveniment Nutriday deschis publicului Evenimentul este deschis publicului si in cadrul acestuia pot participa atat consumatori inscrise in promotie cat si alte persoane.

7.4. Validarea castigurilor.  Publicarea castigatorilor. 
7.4.1. Ulterior desemnarii castigatorilor Promotiei, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus si corespunzatoare fiecarui tip de premiu in parte, Organizatorul va proceda la validarea castigurilor.
Participanti care au fost desemnati castigatori vor fi contactati de catre prin apel telefonic la numarul de telefon mobil folosit la inscriere, in intervalul orar 09:00 – 18:00, in primele 5 zile lucratoare de la momentul tragerii la sorti. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat, va primi un SMS in a 6-a zi lucratoare dupa momentele precizate mai sus, in care i se va aduce la cunostinta ca pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa contacteze organizatorul la numarul de infoline 021.207.00.27 in maxim 24 ore de la ora trimiterii SMS-ului; in SMS-ul trimis participantului se vor mentiona atat data cat si ora la care acesta a fost trimis. In cazul in care castigatorul nu contacteaza organizatorul in termen de 24 ore de la trimiterea SMS-ului, se va trece la validarea rezervelor, care va fi facuta dupa acelasi procedeu.  In cazul in care nici rezervele nu vor putea fi contactate din motive independente de organizator, premiul va fi anulat.
Participantul va furniza Organizatorului informatiile solicitate in legatura cu participarea sa la Promotie, la momentul contactarii telefonice, dupa cum urmeaza:
-    nume si prenume
-    adresa din cartea de identitate
-    CNP si serie, numar CI
Pentru a intra in posesia premiului, acesta va:
-       preda pe baza unui proces verbal de predare–primire bonul fiscal original – in cazul in care acest lucru va fi solicitat de Organizator pentru dovada veridicitatii inscrierilor in promotie

Organizatorul poate solicita oricarui Participant furnizarea oricarui bon fiscal introdus de respectivul participant in promotie.

Astfel, pentru ca un Participant sa poata fi validat drept castigator al Promotiei, este necesara indeplinirea tuturor urmatoarelor conditii:
-    sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 7.1 ale prezentului Regulament;
-    sa se inscrie in Campanie pe www.nutriday.ro in conditiile prevazute in prezentul Regulament;
Participantul va asigura integritatea bonului fiscal care dovedeste achizitia a cel putin 6 Produse Participante si va pastra acest bon, fiind in mod expres prevazut ca deteriorarea in orice mod va conduce la invalidarea castigului si, prin urmare, la imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia premiului. Data de pe bonul fiscal trebuie sa fie anterioara sau cel mult aceeasi cu data inscrieii in promotie.

7.4.2. In cazul in care castigatorul nu va trimite, in maxim 2 zile lucratoare de la data anuntarii potentialului castig, prin fax sau e-mail copia dupa CI/BI si dupa bonul fiscal, Organizatorul isi rezerva dreptul de a-i anula castigul si de a apela la prima rezerva disponibila, in ordinea desemnarii. In cazul epuizarii tuturor rezervelor, respectivul premiu nu va mai fi acordat si va ramane in posesia Organizatorului fara obligatia de alocare catre alt participant.

7.4.3. Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea pe website www.nutriday.ro, in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de data incheierii procesului de validare a castigatorilor, sub rezerva neintervenirii uneia dintre situatiile mentionate la Art. 7.4.2. de mai sus. Lista finala a castigatorilor promotiei va fi afisata pe site-ul www.nutriday.ro pana la data de 01.08.2011.

7.5. Intrarea in posesia premiilor 
7.5.1. Premiile vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin colet postal, ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, dar nu mai tarziu de 45 de zile lucratoare de la data la care lista finala a castigatorilor a fost comunicata pe website-ul www.nutriday.ro, (sectiunea “Castigatori”). Premiul constand intr-o masina Citroen va fi acordat castigatorului la sediul Organizatorului.
7.5.2.   In cazul in care premiile nu sunt ridicate de la posta, acestea raman in posesia Organizatorului.
7.5.3. Orice eroare si/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia, acuratetea datelor de contact furnizate de participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a Participantilor. Organizatorul nu este responsabil nici in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte / incomplete.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioar momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.
7.5.4 Marele premiul al Promotiei va fi inmanat castigatorului numai in baza unui proces verbal de predare-primire care contine datele de identificare ale castigatorului, descrierea premiului primit si valoarea neta a acestuia in RON, precum si semnaturile Castigatorului si a Organizatorului. Odata cu semnarea procesului verbal, Castigatorul va trebui sa inmaneze Oraganizatorului bonul fiscal pe care se afla insciptionat Codul castigator. Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectiva a premiului catre castigator conduce la pierderea dreptului castigatorului de a intra in posesia premiului.

Art. 8 - Taxe si impozite

8.1.    Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor cu cetatenie romana in conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 9 - Limitarea raspunderii

9.1.  Organizatorul este indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei campanii.
9.2.  Organizatorul Campaniei promotionale „Regiuni, concurati si castigati!” nu va avea nicio raspundere si nu vor putea fi implicat in niciun litigiu legat de detinerea sau de proprietatea asupra bonurilor fiscale cat si in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre Participant in legatura cu aceasta campanie, exceptie facand cele prevazute de OG99/2000 aprobata prin legea 650/2002.
9.3.  In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestei promotii, decizia comisiei este definitiva.
9.4.  Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 10 iulie 2011 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
9.5.  Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:
1.    bonuri fiscale deteriorate sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;
2.    inscrierea online pe un alt site decat www.nutriday.ro, ce ar duce la neprimirea datelor de catre Organizator;
3.    inregistrarile online trimise in afara perioadei promotiei mentionate mai sus;
4.    Inscrierile online care nu contin toate campurile obligatorii
5.    Situatiile in care numarul de telefon nu poate fi identificat si ca atare Organizatorii nu vor putea raspunde Participantului la promotie;
6.    Eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon in legatura cu care s-au inregistrat codurile online;
7.    Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi bon fiscal. Conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate primului participant care a introdus codul pe www.nutriday.ro continand codul  desemnat castigator;
8.    Existenta in stocurile magazinelor a produselor participante la promotie
9.    Nicio eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a participantilor. Ca atare acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator, imposibilitatea inscrierii in promotie din cauza ilizibilitatii datelor personal, codului inscris;
10.    Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului
11.    Organizatorul nu va fi responsabil pentru intarzierile in livrarea/inmanarea premiilor cauzate de intarzieri in prestarea serviciilor de catre furnizorii acestuia, de serviciile postale etc;
12.    Reclamatiile referitoare la premiul castigat,ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considere de catre Organizator;
13.    Organizatorul nu-si asuma raspunderea pentru orice erori de imprimare sau alte erori referitoare la ambalajul promotional sau la codul unic (ex: ambalaje fara insemne promotionale, ambalaje fara coduri promotionale imprimate, coduri ilizibil imprimate), generate de unele limitari tehnice ale furnizorului acestor materiale;
14.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru faxurile ilizibile, pierdute, tardive, transmise la alt numar decat cel indicat, in cazul castigatorilor, ce va duce la imposibilitatea validarii acestora;
15.    Defectiuni tenhice ale operatorului de telefonie mobila;
16.    Pierderea de catre participant a datelor de logare, blocarea adresei de e-mail a participantului sau alte defectiuni ale altor mecanisme decat ale siteului, implicate in procesul de reamintire a parolei si userului.
17.    Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre participant in scopul de a manipula rezultatele concursului).
18.    Erori cauzate de folosirea altor tehnologii decate cele recomandate de Organizator. Tehnologiile recomandate:  Browser internet (Internet Explorer vers. minima 6, Mozilla versiunea minima 3, Opera 9), Sistem de operare minim Windows 2000.
19.    Situatiile in care anumite persoane inscrise in concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate in mod rezonabil exercita.
Aceste circumstante se pot datora:  informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei.  Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a e-mail-ului, fie in cazul Organizatorului, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.
Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora.
    Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei.  Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa si numarul de telefon mobil).

Art. 10 - Prelucrarea datelor personale

10.1     Prin inscrierea si participarea la Promotie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a S.C. Danone P.D.P.A. S.A., sa fie prelucrate si utilizate de acesta (personal ori prin imputernicit) in scopuri precum: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea si validarea castigatorilor Campaniei promotionale, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a S.C. Danone P.D.P.A. S.A. prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Organizator, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. Danone P.D.P.A. S.A. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal nr. 3487 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si a operatorului sau de Marketing Direct, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Legea 677/2001"). Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai.
10.2    Prin inscrierea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si localitatea de resedinta sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. La cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, adresata Departamentului Relatii Consumatori, Strada NICOLAE CANEA, Nr.:96, municipiul Bucuresti, sector 2,  o data pe an, in mod gratuit, S.C. Danone P.D.P.A. S.A. va confirma utilizarea datelor care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora. De asemenea, S.C Danone P.D.P.A. S.A. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.
10.3     Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale ale Participantilor stocate pe durata Promotiei si ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la Promotie si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
10.4     Organizatorul va prelua si prelucra urmatoarele categorii de date:
(a)     Pentru participantii care intorduc coduri prin intermediul site-ului de promotie
(b)     Pentru castigatorii premiilor: nume, prenume, numar de telefon mobil, adresa din cartea identitate, CNP, numar si seria CI,
10.5     Participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter parsonal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: 
- dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator.
- dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. 
- dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
10.6     La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute la Art.8.3 de mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la Promotie vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, sector 2, Strada NICOLAE CANEA, Nr.:96, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
10.7    Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Promotiei, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul, sa notifice catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal orice cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu inscrierea si participarea la Promotie.
10.8    Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, sa aduca acestora la cunostinta drepturile conform Legii 677/2001.

Art. 11 - Incetarea / Intreruperea Promotiei. Forta majora

11.1. Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.
11.2. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
11.3.    Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei deciziii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie si cu respectarea prevederilor Art. 3.4 de mai sus.   

Art. 12 - Imposibilitatea ridicarii premiilor

12.1  In cazul in care oricare dintre castigatorii Promotiei se afla in imposibilitate de a se deplasa, predarea premiului se va face unei persoane imputernicite prin procura notariala speciala pentru acest lucru. Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectivei persoane imputernicite prin procura notariala, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de aceasta.

Art. 13 - Litigii

13.1.     Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
13.2.     Eventualele reclamatii legate de derularea Promotiei se pot trimite pe adresa Organizatorului 10 iulie 2011 inclusiv. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.


Art. 14 - Alte Clauze

14.1.     Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.
14.2.     Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.
14.3.     Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.
Tunde (Tg Mures) in 03 mai 2011, 12:51
Salut! Judetul Mures de ce nu poate concura?Stie cineva? Succes celor care pot juca la acest concurs!
Andre (Cluj) in 05 mai 2011, 02:11
Buna ziua. Sint Sz. .... Sint nascuta in anul 1926 As vrea sa particip si eu la promotie, dar nu exista doar 1931 anul nasterii. Ar fii pacat sa nu particip pt. ca eu si surioara mea si 20-25 de bucati mincam saptaminal din aceste produse. Ce sa fac d-le Modelator?
Aniko (tg mures) in 05 mai 2011, 11:14
aceeasi intrebare o am si eu ca Tunde.asteptam raspuns cat mai repede.mutumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 mai 2011, 06:12
Pentru Tunde (Tg. Mures), Andre (Cluj) si Aniko (Tg. Mures):
Va multumim pentru sesizari, a fost vorba despre o regretabila eroare tehnica, remediata intre timp.
Organizatorii va asteapta pe toti, cu drag!
ion (odorheiu secuiesc) in 07 mai 2011, 13:00
buna tuturor. produsele participante( capacele ) sunt cele standard sau au ceva distinct fata de cele normale ? bafta tuturor ! multumesc.
claudia (focsani) in 08 mai 2011, 19:19
Am si eu o intrebare referitoare la afirmatia urmatoare din regulament: "Acelasi Cod poate fi inscris o singura data in Promotie. In cazul in care acelasi Cod va fi receptionat de catre Organizator pentru doua sau mai multe numere de telefon mobil diferite acesta va fi luat in considerare doar pentru numarul corespunzator primei inscrieri, ordinea inscrierilor fiind cea cronologica raportata la ora receptiei in baza de date a Organizatorului si nu la momentul trimiterii Codului. Eu nu inteleg: daca bag un bon nr 20 spre ex si au mai fost bagate alte 100 de bonuri cu acelasi numar de catre alte persone, mie mi se anuleaza inscrierea?? Pentru ca intr-o zi se emit "n" bonuri cu acelasi numar in supermarketuri diferite.... Multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 09 mai 2011, 16:37
Raspunsul organizatorilor pentru Ion (Odorheiu Secuiesc):
Inca nu au ajuns in magazinele din toata tara produsele cu lid-uri (capace) personalizate insa vor ajunge in cel mai scurt timp posibil.

Raspunsul organizatorilor pentru Claudia (Focsani):
regula de mai sus se aplica pentru cazul in care un numar de telefon trimite acelasi cod de mai multe ori. In acest caz, se ia in considerare codul corespunzator primei inscrieri. Intr-adevar, este posibil ca intr-o zi sa se emita mai multe bonuri cu acelasi numar de catre magazine diferite, in acest caz individualizarea codului facandu-se dupa numarul de telefon care l-a trimis.

Mult succes!
Chiriuc (bucuresti) in 10 mai 2011, 13:40
Of!!! Inca o promotie la care poti trimite acelasi bon fiscal de pe mai multe nr de tel.Practic, platesti o data si in loc sa ai o sansa, poti avea sanse cate nr de tel ai in fam....Urasc promotiile de genul asta!!! Nu stiu daca voi participa, chiar daca consum Danone la greu... Macar daca s-ar trimite prin sms, alaturi de nr bon fiscal, si alt element de identificare de pe bon sau...nu stiu....si altceva.Altfel, sansele de fraudare sunt imense.Bafta tuturor!
Hartman (Oradea) in 12 mai 2011, 21:27
Buna, As dori sa stiu daca iaurturile fara capace promo participa la concurs? Am cumparat recent de la hypermarket iaurturi si vreau sa ma inscriu la concurs.
Anca (Horodnic) in 18 mai 2011, 20:25
Buna . Va rog sa imi spune-ti care este codul bonului fiscal , se refera poate la numarul bonului fiscal ? Multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 mai 2011, 11:52
Draga Anca (Horodnic),
Intr-adevar, este vorba despre numarul bonului. Mult succes!
Chiriuc (bucuresti) in 25 mai 2011, 10:59
Buna tuturor! Am vazut de atatea ori reclama de la tv ca o sa particip si eu....in ciuda unui usor scepticism :-)) Oricum, promotiile de la Danone sunt super interesante ( la ultima promotie am castigat vreo 7 carti cu ,,Jamie in Italia`` :P ) Acum, sa vedem aici....mi-ar placea un cos de picnic....sau mai bine un tur culinar si un cos de picnic. :-))
erzsebet (carei) in 27 mai 2011, 08:25
buna! eu am castigat un cos picnic,dar langa numele meu prima data a aparut satu-mare mai tarziu maramures, si eu sunt din carei, sper sa nu fie ceva problema cu adresa si pana la urma din cauza asta sa nu primesc cosul castigat :s
willi (brasov) in 03 iunie 2011, 19:49
buna ma chinui de ceva timp cu un bon si nu mi-l primeste,e prea mic nr de bon oare 4?
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 iunie 2011, 11:45
Draga Willi (Brasov),
Incearca sa introduci codul cu un zero in fata, astfel incat numarul bonului sa aiba minim doua cifre.
Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Danone - "Regiuni, concurati si castigati!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Danone - "Regiuni, concurati si castigati!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media