CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal!

Promotie concurs cu premii Axion si Tefal

Premii prin tragere la sorti: 100 x gratar de bucatarie marca Tefal.

Cumpara cel putin un produs participant – detergent Axion lichid de 450ml, 750ml, 500ml, 600ml sau 1000ml – cu sau fara insemnele promotiei si trimite un SMS la 1868 cu cuvantul “AXION”+numarul bonului de casa. Pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 11 aprilie - 31 mai 2009

Promotie expirata
23 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Concursului

"Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal!"

Organizat de Colgate-Palmolive (Romania) SRL si GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT

 

 

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, sector 1, in calitate de Organizator, impreuna cu GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT, Taviro Koz 4, 2040, cu sediul in Budaors – Budapest, Ungaria, in calitate de Partener, organizeaza concursul "Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal!", concurs ce se va desfasura in perioada 11 aprilie – 31 mai 2009 la nivel national. Concursul se adreseaza tuturor consumatorilor care vor achizitiona, in perioada mentionata, oricare dintre produsele AXION lichid.

 

Prezentul regulament este disponibil gratuit la numarul de telefon 0800 070 027 si pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

Concursul va fi organizat si se va derula dupa regulile mentionate in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza:

 

 

Capitolul 1 - Produse Participante

 

Produsele participante la prezentul concurs sunt toate produsele AXION lichid (450ml, 750ml, 500ml, 600ml si 1000ml), chiar si cele care nu au atasat neckhangerul promotiei.

 

 

Capitolul 2 – Locatiile Participante

 

Produsele pot fi cumparate din orice magazin aflat pe teritoriul Romaniei care achizitioneaza Produsele Participante.

 

 

Capitolul 3 – Durata Concursului

 

Concursul se desfasoara in perioada 11 aprilie – 31 mai 2009.

 

 

Capitolul 4 – Dreptul de participare. Mecanismul Concursului

 

Concursul este deschis oricarei persoane care va achizitiona, in perioada mentionata ca Durata Concursului, oricare dintre Produsele Participante la Concurs, asa cum acestea sunt definite in Capitolul 1 al prezentului Regulament.

Pentru a participa la Concurs este suficienta achizitionarea unui singur Produs Participant. In urma achizitionarii unuia dintre Produsele Participante, cumparatorul care doreste sa participe la concurs, va trimite la numarul de telefon 1868 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote) un SMS, metionand cuvantul “AXION”+codul bonului de casa.

Nu pot participa la prezentul Concurs angajatii Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT si membrii familiilor acestora, angajatii Netopia System si membrii familiilor acestora.

 

 

Capitolul 5 – Premiile Concursului

 

Premiile concursului constau in 100 de premii, in valoare de 15 EUR fiecare, exclusiv TVA, constand intr-un gratar de bucatarie marca “Tefal”.

 

Tefal este si liderul inovatiilor in domeniul vaselor de gatit potrivite pentru utilizarea zilnica. Personalizate, moderne si pentru toate tipurile de utilizatori, Tefal poate oferi sortimentul perfect de vase de gatit. Fiecare produs este armonizat in toate detaliile pentru a satisface nevoile si dorintele utilizatorilor!

Tefal este marca lider in ceea ce priveste vasele de gatit anti-aderente si rezistente la zgarieturi. Acoperirea superioara a fost recunoscuta ca patent mondial, ceea ce permite ca Tefal sa-si consolideze pozitia de expert in anti-aderenta.

 

Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.goupeseb.com.

 

 

Capitolul 6 – Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod al bonului de casa de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig. In schimb, mai multe coduri ale bunurilor de casa trimise de pe acelasi numar de telefon sporesc sansele de castig.

 

La incheierea concursului se va stabili componenta `urnei` din care se vor extrage codurile cistigatoare. “Urna” va fi formata din toate codurile valide trimise in perioada 11 aprilie – 31 mai 2009.

Din `urna` se vor extrage 100 de coduri cistigatoare folosind un algoritm de extragere aleator si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor. Cu aceeasi ocazie, se vor extrage 50 de rezerve pentru cazul in care nu pot fi validati castigatorii initiali.

 

Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa.

 

Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un SMS/un telefon in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului. Totodata, lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro .

 

De asemenea, castigatorii vor fi anuntati telefonic, la numerele de telefon de la care au fost trimise mesajele SMS.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 1 iunie 2009 si comunicarea castigatorilor se va face pana cel tarziu la data de 15 iunie 2009.

Pentru a putea intra in posesia premiului, acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator pe baza  unui

           act de identitate,

           bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului.

 

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 50 rezerve pentru premii. Daca in termen de 5 zile lucratoare de la data extragerii, exista castigatori care nu pot fi contactati, acestia vor pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

 

Perioada de validare a premiilor este 1 iunie – 15 iunie 2009.

Dupa validarea castigatorilor de catre Colgate, acestia vor fi contactati in vederea inmanarii premiilor de catre Colgate.

 

Persoanele fizice declarate castigatoare care nu au implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani vor fi insotite la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

 

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si  la legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

 

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

Va dorim succes!

 

Colgate-Palmolive (Romania) SRL

Gabriela Popescu

Director Juridic

Nu avem elemente multimedia.
Alin (Iasi) in 11 aprilie 2009, 07:39
"Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa." S-ar putea sa fie 100 de participanti cu acelasi numar de bon. Ce vor face organizatorii atunci cand toti ce 100 de participanti vor prezenta bonul de casa? Ce se intelege prin codul bonului?
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2009, 12:51
Prin codul bonului organizatorii inteleg NUMARUL BONULUI DE CASA.
Alin (Iasi) in 13 aprilie 2009, 13:34
Ar putea fi mai multi participanti valizi cu acelasi numar al bonului (fie au facut cumparaturile in magazine diferite dar bonurile au acelasi numar, fie au facut cumparaturile in acelasi magazin in zile diferite si bonurile au acelasi numar).Probabilitatea este destul de mare. Ce se intampla in cazul in care la final pentru acelasi cod(nr) sunt 100 participanti care au cate un bon cu acel nr? Care va fi ales?
jenis (buzau) in 13 aprilie 2009, 15:51
AS DORI SA INTREB DACA PRIMIM SAU NU UN MESAJ DE CONFIRMARE A INSCRIERII LA ACEST CONCURS.SI DACA DA IN CAT TIMP?IAR DACA NU DE UNDE STIM CA AM TRIMIS CORECT? ASTEPT RASPUNS SI MULTUMESC ANTICIPAT.
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2009, 15:52
Salut, Nicu!
Le vom adresa organizatorilor promotiei intrebarea ta si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2009, 15:55
Salut, Jenis!
Ii intrebam pe organizatori si revenim indata ce primim raspunsul lor.
Spor la premii tuturor!
Borbala (Cluj-Napoca) in 13 aprilie 2009, 18:25
Trimite mesajul cum este scris in promotie: AXION+"nr. bon" si vei primi mesajul: "Felicitari! Ai intrat in Tragerea la Sorti Axion! Poti castiga 1 din cele 100 premii Tefal! Detalii la Tel Gratuit 0800070027 si pe www.infopromotii.ro Succes! :)
jenis (buzau) in 13 aprilie 2009, 22:27
AM TRIMIS AZI 2 MESAJE EXACT ASA :AXION+NR.BON SI NU AM PRIMIT NICI UN MESAJ SI NU STIU DE CE?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 12:19
Draga Jenis,
Te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui care au fost exact mesajele pe care le-ai trimis prin SMS si de pe ce numar de telefon, pentru a-i ruga pe organizatori sa verifice daca s-a strecurat o greseala.
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 14:22
Dragii nostri, am primit raspunsurile organizatorilor pentru voi:

"Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod al bonului de casa de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig. In schimb, mai multe coduri ale bonurilor de casa trimise de pe acelasi numar de telefon sporesc sansele de castig.

Se trimit SMS-urile de raspuns si teoretic ar trebui sa ajunga in cca 1 minut, dar depinde de traficul la acel moment."

Spor la premii tuturor!
Luminita (Cluj-Napoca) in 14 aprilie 2009, 20:28
As dori sa stiu si eu unde este trecut nr. bonului de casa?? Eu am cumparat de la mag Cora si nu stiu care este nr bonului....sint trecute mai multe cifre...din cite cifre ar trebui sa fie nr. bonului???
jenis (buzau) in 14 aprilie 2009, 21:09
AM TRIMIS DE PE NR DE TLF.(cenzurat pentru securitatea datelor personale) URMATORUL MESAJ AXION+00(cenzurat cod promotie) SI APOI AM INCERCAT SI CU ''AXION+(cenzurat cod promotie).M-AM GANDIT CA POATE NU TREBUIA SA PUN ZEROURILE IN FATA LA NR (cenzurat cod promotie).AM MAI TRIMIS SI PE NR SOTULUI (cenzurat pentru securitatea datelor personale) ACELASI MESAJ .AZI AM VRUT SA MAI CUMPAR AXION DAR MI-A FOST FRICA CA NU AM SA POT INTRA IN CONCURS.EU AM MAI CASTIGAT CU AXION IN ALT AN UN CEAS DE BUCATARIE SI INTRUCAT FOLOSESC AXION DE MULTI ANI M-AM BUCURAT CA POATE NOROCUL IMI SURADE DIN NOU. VA ROG SA NU-MI AFISATI SI NR DE TELEFON CA SANT MULTI NEBUNI CARE SANT IN STARE SA NE DERANJEZE.VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS.
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 21:27
Draga Jenis,
Ti-am cenzurat comentariul pentru a-ti proteja datele personale si vom transmite mesajul tau integral organizatorilor promotiei Axion. Speram sa revenim cat de curand posibil cu un raspuns pentru tine. Succes!
LACRMIOARA (IASI) in 14 aprilie 2009, 21:37
AM TRIMIS PANA IN PREZENT 2 MESAJE,NU AM PRIMIT NICI O CONFIRMARE ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 21:44
Draga Lacramioara,
Te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui care au fost exact mesajele pe care le-ai trimis prin SMS si de pe ce numar de telefon, pentru a-i ruga pe organizatori sa verifice daca s-a strecurat o greseala.
STEFAN MARIAN (GALATI) in 16 aprilie 2009, 08:31
NORMAL CODUL TREBUIE SA FIE NR. FACT.DE PE BONUL RESPECTIV SI NU BON-NR. EU ASA AM TRIMIS DEOARECE ASA APAR TOATE DATELE RESPECTIV : ZIUA , NUMARUL BONULUI SI NUMARUL CASEI UNDE SA EMIS BONUL .
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2009, 13:09
Draga Stefan Marian,
Organizatorii ne-au confirmat ca prin codul bonului se intelege numarul bonului fiscal.
Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 aprilie 2009, 14:17
IMPORTANT!
Organizatorii va roaga pe toti cei care nu ati primit niciun mesaj de confirmare sau infirmare a inscrierii prin SMS sa ne scrieti un mesaj folosind rubrica de contact, mentionand titlul promotiei, numele si prenumele vostru, codul trimis si numarul de telefon, pentru a face verificari. Mult succes!
jenis (buzau) in 16 aprilie 2009, 22:52
Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal ,Toader Jenica,cod 00(cenzurat),tlf. (cenzurat). Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal,Toader Alexandru,cod (cenzurat),tlf. (cenzurat).
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2009, 10:09
Draga Jenis,
Am transmis organizatorilor mesajul tau integral si speram sa primim un raspuns pentru tine. Era mai usor daca foloseai rubrica de contact pentru a ne da aceste informatii.
Erzsebet (Zalau) in 23 mai 2009, 23:51
Buna seara ,am trimis si eu 3 SMS-uri ,la toate am primit confirmare,dar la toate am folosit AXION+BONXXXX,pt. ca in regulament scrie asa "se trimite cuvantul AXION+NR.bonului de casa,deci nu se specifica nr. bonului fiscal,pe bonul de casa se vede in partea de jos stanga BF XXX,dar eu asa am inteles,...e gresit sau nu, le mai trimit odata cu BFXXX????????
Erzsebet (Zalau) in 24 mai 2009, 23:54
Va rog sa comparati cele doua raspunsuri ale MODERATORULUI 1:"Prin codul bonului organizatorii inteleg NUMARUL BONULUI DE CASA "(13 APR. 2009,ora 12.51; Un al doilea raspuns dat pt.STEFAN MARIAN in data de 16 apr. 2009,ora 13.09 :"Organizatorii ne-au confirmat ca prin codul bonului se intelege numarul bonului fiscal". Astfel putea fiecare sa trimita 2 SMS-uri de pe un singur bon de casa corect........cel mai bine ar fi sa se faca extragerea din nr. curent de participare al tuturor concurentilor ,iar castigatorul sa prezinte bonul de casa fie cu nr.bon,fie cu nr. bon fiscal,astfel si dublurile s-ar rezolva usor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 mai 2009, 11:24
Draga Erzsebet,
Daca ai primit confirmare de inscriere, inseamna ca te-ai inscris corect. Numarul bonului de casa si numarul de bon fiscal sunt unul si acelasi lucru. Initialele BF de pe bonul tau de casa chiar asta inseamna: bon fiscal.
Spor la premii!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Nume câştigător Localitate Judeţ/Sector Premiu Extragere Validare
Ichim Bogdanel-Ioan Suceava Suceava Gratar marca Tefal - validat
Cobzaru Valentin Bucuresti Bucureşti Gratar marca Tefal - validat
Demidov Sorin-Constantin Ploiesti Prahova Gratar marca Tefal - validat
Cristea Gabriela Sorina Timisoara Timiş Gratar marca Tefal - validat
Zamfirache Marian Buzau Buzău Gratar marca Tefal - validat
Albata Simona Tulcea Tulcea Gratar marca Tefal - validat
Donciu Carmen Constanta Constanţa Gratar marca Tefal - validat
Nitu Irina Tg. Neamt Neamţ Gratar marca Tefal - validat
Cotrau Aurica-Daniela com. Tulca, sat Tulca Bihor Gratar marca Tefal - validat
Andrasescu Anca Bucuresti Bucureşti Gratar marca Tefal - validat
Ciciovean Liliana Georgeta Cluj Napoca Cluj Gratar marca Tefal - validat
Sandulescu Gabriela Magdalena Bucuresti Sector 4 Gratar marca Tefal - validat
Dimitriu Dragos Alexandru Bucuresti Sector 4 Gratar marca Tefal - validat
Dimache Gabriela Flavia Bucuresti Sector 1 Gratar marca Tefal - validat
Raducanu Ana Sat Catunu, com Cornesti Dâmboviţa Gratar marca Tefal - validat
Vorniceru Maria Iasi Iaşi Gratar marca Tefal - validat
Stoica elena Iasi Iaşi Gratar marca Tefal - validat
Asavei Gheorghe Vaslui Vaslui Gratar marca Tefal - validat
Balanoiu Sofia Bucuresti Sector 5 Gratar marca Tefal - validat
Baltariu Maricica Mioveni Argeş Gratar marca Tefal - validat
Ilie Margareta Sfantu Gheorghe Covasna Gratar marca Tefal - validat
Soare Dana Emanuela Targoviste Dâmboviţa Gratar marca Tefal - validat
Simion Lidia Tulcea Tulcea Gratar marca Tefal - validat
Savin Virgil Bucuresti Sector 4 Gratar marca Tefal - validat
Ilie Didina Braila Brăila Gratar marca Tefal - validat
Bone Florica Giurgiu Giurgiu Gratar marca Tefal - validat
Toma Mariana Larisa Pitesti Argeş Gratar marca Tefal - validat
Timofte Daniela Bacau Bacău Gratar marca Tefal - validat
Lazar Maria Bucuresti Sector 6 Gratar marca Tefal - validat
Comnea Gabriel Marius Calarasi Călăraşi Gratar marca Tefal - validat
Chioseaua Cornelia Giurgiu Giurgiu Gratar marca Tefal - validat
Huluba Angela Bacau Bacău Gratar marca Tefal - validat
Serbanescu Lelia Bucuresti Bucureşti Gratar marca Tefal - validat
Mateas Ramona - Florentina Tulca, comuna Tulca Bihor Gratar marca Tefal - validat
Constantin Elena Iasi Iaşi Gratar marca Tefal - validat
Nechita Catalin Galati Galaţi Gratar marca Tefal - validat
Ciochia Magda Bailesti Dolj Gratar marca Tefal - validat
Asztaloz Anamaria -Clara Lupeni Hunedoara Gratar marca Tefal - validat
Iliescu Magdalena Bucuresti Sector 4 Gratar marca Tefal - validat
Dina Adriana Larisa Bucuresti Sector 3 Gratar marca Tefal - validat
Aciobanitei Arina-Mioara Iasi Iaşi Gratar marca Tefal - validat
Nitu Stefana Bucuresti Sector 3 Gratar marca Tefal - validat
Stoian Loredana Braila Brăila Gratar marca Tefal - validat
Raucescu Elena Georgeta Sat Brosteni, com Brosteni Suceava Gratar marca Tefal - validat
Mal Mihaela Claudia Arad Arad Gratar marca Tefal - validat
Angi Selina Timisoara Timiş Gratar marca Tefal - validat
Capraroiu Luminita Constanta Constanţa Gratar marca Tefal - validat
Bauer Cristina Buftea Ilfov Gratar marca Tefal - validat
Ionita Gheorghe Bucuresti Sector 2 Gratar marca Tefal - validat
Dobre Cludia Ploiesti Prahova Gratar marca Tefal - validat
Ionescu Sanda Maria Sat Gheaba, com Maneciu Prahova Gratar marca Tefal - validat
Trofin Florin Bucuresti Sector 2 Gratar marca Tefal - validat
Dinu Constantin Targoviste Dâmboviţa Gratar marca Tefal - validat
Moraru Iuliana Suceava Suceava Gratar marca Tefal - validat
Klain Elisabeta Cristina Ploiesti Prahova Gratar marca Tefal - validat
Deftu Floarea Bucuresti Sector 5 Gratar marca Tefal - validat
Podocea Corina Gabriela Oltenita Călăraşi Gratar marca Tefal - validat
Jozsa Levente Odorheiu Secuiesc Harghita Gratar marca Tefal - validat
Raducanu Costin Bucuresti - Gratar marca Tefal - validat
Parvu Ecaterina Mihaela Sat Scorteni, com Scorteni Bacău Gratar marca Tefal - validat
Tudor Alexandrina Giurgiu Giurgiu Gratar marca Tefal - validat
Barsan Steluta Fetesti Ialomiţa Gratar marca Tefal - validat
Herta Ana Sibiu Sibiu Gratar marca Tefal - validat
Maftei Vasile Ciprian Targu Neamt Neamţ Gratar marca Tefal - validat
Barbu Ionela Mihaela Bucuresti Sector 5 Gratar marca Tefal - validat
Istrate Teodosiea Bucuresti Sector 4 Gratar marca Tefal - validat
Fenichiu Nicoleta Baicoi Prahova Gratar marca Tefal - validat
Maftei Victor Iulian Targu Neamt Neamţ Gratar marca Tefal - validat
Nedelcu Andreea Raluca Pucioasa Dâmboviţa Gratar marca Tefal - validat
Stoica Clementina Irina Slatina Olt Gratar marca Tefal - validat
Ionica Marilena Ancuta Pitesti Argeş Gratar marca Tefal - validat
Podaru Alexandru Vasile Roman Neamţ Gratar marca Tefal - validat
Necoara Adina Georgeta Valea Calugareasca Prahova Gratar marca Tefal - validat
Badea Teodora Monica Pitesti Argeş Gratar marca Tefal - validat
Valea Sanda Oana Oradea Bihor Gratar marca Tefal - validat
Jozsa Levente Odorheiu Secuiesc Harghita Gratar marca Tefal - validat
Forro Hilda Odorheiu Secuiesc Harghita Gratar marca Tefal - validat
Burlacu Alexandra Sat Brebu Manastirei, com Brebu Prahova Gratar marca Tefal - validat
Jucan Vasile Cluj Napoca Cluj Gratar marca Tefal - validat
Popescu Claudiu Mihai Sat Poiana, Com Turburea Gorj Gratar marca Tefal - validat
Anghel Cristina Mihaela Pitesti Argeş Gratar marca Tefal - validat
Dogaru Goncea Anelia Oravita Caraş-Severin Gratar marca Tefal - validat
Gheorghisan Ioana Madalina Bucuresti Sector 1 Gratar marca Tefal - validat
Goldan Florentina Tulcea Tulcea Gratar marca Tefal - validat
Naidin Mihaela Diana Bucuresti Sector 1 Gratar marca Tefal - validat
Tomosoiu Paul Calarasi Călăraşi Gratar marca Tefal - validat
Vrinceanu Dumitru Bucuresti Sector 2 Gratar marca Tefal - validat
Bondroiu Giorgiana-Daniela Iasi Iaşi Gratar marca Tefal - validat
Vlad Denisa Fetesti Ialomiţa Gratar marca Tefal - validat
Tudose Violeta Reliana Silistea Gumesti Teleorman Gratar marca Tefal - validat

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cumpara un Axion si castigi un premiu de la Tefal!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media