CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cu Herlitz scoala e FUNtastica

Cu Herlitz scoala e FUNtastica

Premii prin tragere la sorti: 1 x excursie la munte pentru  2 adulti si un copil cu varsta pana in 12 ani; 20 x pachet de rechizite pentru un an intreg (1 penar echipat, 8 caiete, 1 ascutitoare, 1 rigla, 1 stilou, 1 acuarela, 1 bloc desen, 1 paleta de pictat, 1 set pensule, 1 vocabular, 1 autocolant smiley, 1 set patroane cerneala, carioca corector, 1 lipici).

Cumpara din magazinele participante orice ghiozdan Herlitz, fotografiaza-te la panoul Herlitz din magazinele selectate, devino fan al paginii si posteaza pe wall-ul paginii poza de la panoul Herlitz cu mesajul #Herlitz si cu tag la 5 prieteni. Pastreaza bonul aferent achizitiei pentru validare.

Perioada promoţiei: 07 septembrie - 20 septembrie 2015

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Concursului “Cu Herlitz scoala e FUNtastica”
Perioada 7 septembrie – 20 septembrie 2015


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ”Cu Herlitz scoala e FUNtastica” (denumit in continuare„Concursul”) este Herlitz Romania SRL, cu sediul in Str. Depozitelor, nr. 22, 540240 Targu Mures.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. Gama Design Ideas S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Str. Estacadei nr. 15, sector 6, cod unic de inregistrare RO33142214, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/5512/2014 (in continuare „Agentia”).

Pe perioada Concursului Agentia va desfasura urmatoarele servicii:
1. va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiilor;
2. va preda Organizatorului lista castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament;
3. la data acordarii premiilor va legitima castigatorii si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 7 septembrie - 20 septembrie 2015, la nivel national, in magazinele Carrefour Romania participante si pe pagina de Facebook a companiei Herlitz Romania: .

Magazinele Carrefour Romania participante:
CARREFOUR BANEASA - Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr. 44A, sector 1, Bucuresti
CARREFOUR COLENTINA - Soseaua Colentina nr. 426-426A, sector 2, Bucurest
CARREFOUR MEGA MALL - Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti.
CARREFOUR ORHIDEEA - Splaiul Independentei nr. 210-210B (Grozavesti), Bucuresti
CARREFOUR BRASOV - Calea Bucuresti nr. 107, Brasov, jud. Brasov, cod 500299
CARREFOUR CLUJ - Centrul Comercial Polus Carrefour CLUJ DN1, str. Avram Iancu, nr. 492 – 50, Cluj
CARREFOUR CONSTANTA - B-dul Tomis nr. 391, cod postal 900002, Constanta

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa numai persoane fizice majore, care au implinit 18 ani pana la inceperea campaniei. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume si prenume reale si sa achizitioneze in perioada selectata din magazinele participante un ghiozdan Herlitz. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
 
Agentia va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

Prin  inscrierea la concursul, participantii sunt de accord ca, la finalul concursului, sa fie contactati de catre Agentie prin intermediul Facebook-ului pentru furnizarea datelor personale (nume si prenume, numar de telefon) pentru a putea fi contactat in vederea validarii si acordarii premiului castigat.

Nota: Agentia este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal in scop de marketing, reclama si publicitate – in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul 34716, conform Legii nr. 677/2001.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI SI PRODUSELE PARTICIPANTE
Participantii vor afla de concurs prin urmatoarele mijloace:
a)    de pe pagina oficiala ;
b)    de pe panoul special Herlitz Romania disponibil in magazinele Carrefour Romania participante;
c)    site-ul www.infopromotii.ro;
d)    de la promoterii Herlitz Romania, prezenti in magazinele participante in perioada 7-20 septembrie, conform programului agreat cu magazinele.

Mecanismul concursului “Cu Herlitz scoala e funtastica” este urmatorul: “Cumpara orice ghiozdan Herlitz, fa-ti o poza traznita la panoul Herlitz, posteaz-o pe pagina noastra oficiala (Herlitz Romania) cu mesajul #Herlitz, da tag la 5 prieteni si intri in tragerea la sorti pentru o excursie la munte sau pentru unul din cele 20 de pachete cu rechizite!”

Participantii se pot inscrie in concurs in perioada 7 septembrie – 20 septembrie, astfel:
1. Achizitioneaza din magazinele participante orice ghiozdan Herlitz, pastrand bonul fiscal;
2. Se pozeaza la panoul Herlitz din magazinele selectate;
3. Intra pe pagina oficiala de Facebook Herlitz Romania si devine fan al acestei pagini;
4. Posteaza pe wall-ul paginii poza de la panoul Herlitz cu mesajul #Herlitz si cu tag la 5 prieteni;
5. Pentru a castiga unul din premiile puse la bataie, utilizatorul trebuie sa pastreze si sa prezinte bonul fiscal la finalul campaniei pentru validare.
 
IMPORTANT! Pentru a te califica pentru tragere la sorti, sunt necesare  postarea fotografiei pe pagina oficiala Herlitz Romania si dovada achizitiei a oricarui ghiozdan Herlitz prin prezentarea bonului fiscal! Simpla devenire de fan pe contul de Facebook sau postarea pozei facuta la panoul Herlitz fara achizitie nu presupun si inscrierea in concurs.

PRODUSELE PARTICIPANTE

Gama Herlitz Mini softbag:
-    Glitter;
-    Ocean;
-    Splash;
-    Goal;
-    Sparkle;
-    Pirateship.

Gama de rucsaci Airgo Cube

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Se vor acorda in total 21 premii, pentru cele 2 saptamani de concurs desfasurat in perioada 7 septembrie – 20 septembrie 2015, constand in:
a) Premiu cel mare: o excursie la munte pentru  2 adulti si un copil cu varsta pana in 12 ani.
a1)    Excursia include:
-    cazare 2 nopti la Hotel Rozmarin, Predeal, Romania;
-    toate  mese incluse (2 mic dejunuri, 2 pranzuri, 2 cine per persoana);
-    excursia va fi contractata prin intermediul agentiei de turism Mareea
a2)    Valoarea excursiei este de 900 lei + TVA.
a3)    Excursia nu include transportul, acesta trebuie sa fie suportat de castigator;
a4)    In cazul in care copilul are varsta mai mare de 12 ani este considerat adult si cheltuielile excedentare (cazare sau pat suplimentar, mese) vor fi suportate de catre castigator.
a5)    In cazul in care se doreste includerea si celui de-al doilea copil, castigatorul va suporta toate cheltuielile excedentare (cazare sau pat suplimentar, mese).
a6)     Disponibilitatea va fi confirmata de catre castigator impreuna cu hotelul;
a7)     Excursia nu este transmisibila altei persoane. In cazul in care castigatorul de drept nu poate prelua premiul personal, atunci va mandata printr-o imputernicire sub semnatura privata o terta persoana, care va prelua premiul si va semna pentru primirea acestuia.
b) Premii mici (20 premii): pachet de rechizite pentru un an intreg alcatuit din 1 penar echipat, 8 caiete, 1 ascutitoare, 1 rigla, 1 stilou, 1 acuarela, 1 bloc desen, 1 paleta de pictat, 1 set pensule, 1 vocabular, 1 autocolant smiley, 1 set patroane cerneala, carioca corector, 1 lipici;
b1) Valoarea unui premiu mic este de 200,98 lei + TVA


Descriere articol pachet premiu mic

Cantitate/ pachet

Valoare per buc

Valoare pachet

fara TVA

ASCUTITOARE DUBLA PLASTIC PRETTY PETS/BLISTER

1

6.89

5.56

CAIET A4 60F DICTANDO DANCE

2

3.00

4.84

CAIET A4 60F PATRATELE DANCE

2

3.00

4.84

CAIET A5 48F PATRATELE COOL DOG

2

1.10

1.77

CAIET A5 48F DICTANDO COOL DOG

2

1.10

1.77

PATROANE UNIVERSALE MY PEN ALBASTRE SET5

1

8.02

6.47

RADIERA DR20 CAUCIUC,FARA FTALAT,DIVERSE FORME SI CULORI, BLISTER

1

2.52

2.03

STILOU MY PEN M NEGRU/ALB

1

33.58

27.08

PIX CU GEL MY.PEN ALB/NEGRU

1

18.25

14.72

PLASTILINA HERLITZ SET 10 CULORI ECONOMIC CUTIE PLASTIC

1

6.87

5.54

RIGLA PLASTIC 30CM MY.PEN 3 COMBINATII DE CULORI

1

5.48

4.42

ACUARELE 11CULORI+1ALB DE ZINC+PENSULA

1

20.94

16.89

CREION  GRAFIT MINA HB NATUR FARA RADIERA SET12

1

9.70

7.82

PENSULA STARTER (2.4.6+6.10)SET5

1

15.62

12.60

MINA CU GEL PIX MY.PEN ALBASTRU SET2

1

7.43

5.99

PENAR ECHIPAT 23 PIESE WILD PRINT DIVERSE CULORI

1

44.88

36.19

BANDA CORECTOARE ROLLER MAXI 8.4MMX8.5M BLISTER BLANCO

1

11.38

9.18

CARIOCA CORECTOARE MY PEN 1MM DIVERSE COMBINATII DE CULORI SET2

1

6.89

5.56

FINELINER+CARIOCA MY.PEN SET 10 AMBALAJ TRANSPARENT

1

30.91

24.93

LIPICI SOLID 21G FARA SOLVENT HERLITZ

1

3.45

2.78

TOTAL

200.98Valoarea totala a premiilor este 4919,6 lei + TVA.

Castigatorii premiillor oferite nu au posibilitatea de a primi cotravaloarea in bani si nici sa solicite schimbarea caracteristicilor premiilor. Premiile nu sunt transmisibile. Imaginile cu premiile folosite pe materialele de promovare a Concursului sunt doar cu titlu de prezentare.
 
SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Castigatorii, dintre cei care postat fototgrafia facuta la panoul special Herlitz, vor fi desemnati prin tragere la sorti in cadrul a unei extrageri speciale utilizand site-ul  www.tragerilasorti.ro, in intervalul 21-25 septembrie 2015 (in extragere vor fi incluse toti cei care inscriu fotografiile facute la display-ul Herlitz in perioada 7 septembrie – 20 septembrie si care respecta mecanismul). Extragerea va avea in loc in prezenta unui notar public.

Pentru fiecare premiu in parte, se vor extrage si 3 rezerve.
Un participant unic se poate inscrie o singura data in Concurs, implicit poate castiga un singur premiu.

Castigatorii vor valida premiul prin prezentarea bonului fiscal care arata achizitia ghiozdanului Herlitz in perioada campaniei. Validarea se face prin transmiterea unui scan al bonului fiscal de catre castigator la adresa de email concurs@herlitzromania.ro. Bonul fiscal transmis trebuie sa fie lizibil si sa se inteleaga toate informatiile pe care acesta le contine (data, nr bon fiscal, magazin, ghiozdan Herlitz achizitionat, pret).
 
SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI
Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook. Castigatorilor li se vor afisa numele pe pagina oficiala de Facebook Romania si pe pagina www.infopromotii.ro.
 
In cazul in care castigatorii nu raspund in termen de 72 de ore la notificarile Organizatorului sau nu trimit documentele sau detaliile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/incomplete, premiul se va acorda primei rezerve extrase pentru premiul respectiv.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.
 
Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 25 septembrie 2015, astfel:
1. Castigatorul premiului cel mare va primi detalii si informatii pentru contactarea hotelului in vederea alegerii de comun acord a perioadei de oferire a premiului. Acesta va beneficia de cazare 2 nopti camera dubla la Hotel Rozmarin, Predeal, Romania si va primi si bonuri valorice pentru masa valabile in incinta hotelului in valoare de 480 lei.
2. In ceea ce priveste premiile mici, acestea vor fi expediate prin intermediul unui curier ales de Organizator in termen de maxim 20 (douazeci) de zile lucratoare dupa data validarii. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa semneze procesul verbal de predare primire pe care il va returna curierului.
 
Premiile vor fi expediate prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.
De asemenea, in cazul in care curierul nu gaseste castigatorul la domiciliu de 3 ori si acesta nu a imputernicit pe nimeni sa primeasca premiul in locul sau, castigatorul este decazut din drepurile sale, iar premiile se restituie Organizatorului. Premiile restituite se anuleaza.
 
SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
 
SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 20 septembrie 2015, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.
 
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Herlitz Romania si pe site-ul www.infopromotii.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina oficiala de facebook Herlitz Romania.
 
SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina, sa vireze si sa declare impozitul pe veniturile obtinute din premii de catre castigatori, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acesta fiind in sarcina persoanei castigatoare. Participantilor in Concurs nu le sunt impuse  niciun  fel  de  cheltuieli  directe  sau  indirecte  suplimentare,  cu  exceptia  cheltuielilor normale de desfasurare a Concursului (contravaloarea tarifelor telefonice normale pentru aflarea modalitatilor de intrare in posesia premiilor sau pentru obtinerea detaliilor suplimentare privind Regulamentul, contravaloarea serviciilor de internet).

SECTIUNEA 13. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele plangeri facute de catre beneficiarii excursiei cu privire la serviciile oferite de catre agentia de turism.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cu Herlitz scoala e FUNtastica"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cu Herlitz scoala e FUNtastica

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media