CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cu BIC la mare

Cu BIC la mare

Premii prin tragere la sorti: 10 x excursie la mare in statiunea Mamaia pentru doua persoane.

Cumpara cel putin un produs participant din orice magazin PROFI si trimite SMS la 1788 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) cu textul: CU BIC LA MARE. Pastreaza bonul fiscal sau factura pentru validare.

Perioada promoţiei: 07 iulie - 20 iulie 2011

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
"Cu BIC la mare”
Perioada de desfasurare a campaniei este 7 Iulie 2011– 20 Iulie 2011


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
Organizatorul Campaniei Promotionale „Cu BIC la mare” ("Campania") este BIC® ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL. Organizatorul, societate cu personalitate juridica româna, cu sediul sediul social în Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/40/16366/94, Cod Unic de Inregistrare  R 6151649, si capital social de 3704550 RON, avand Cod IBAN nr. RO97BRDE450SV14121324500, deschis la  Banca BRD sector 4, reprezentata de Dl. Mark Van der Weerden – Director General. Organizatorul campaniei este înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 5352.
Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro si in magazinele PROFI participante în promotie, la biroul relatii cu clientii. Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricarui solicitant la adresa Organizatorului si la infoline 021 / 312 61 50 , apel cu tarif normal. Infoline-ul este disponibil de luni pâna vineri, între orele 09:00 – 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, în perioada 7 Iulie  2011– 20 Iulie  2011
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei. Eventualele modificari vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  
Campania este organizata si se desfasoara numai in magazinele PROFI din Romania.

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania va începe la 7 Iulie  2011 ora 00:00:00 si se va încheia la 20 Iulie  2011 ora 23:59:59.
Participarea la promotie dupa data de 20 Iulie  2011 nu se va mai lua în considerare. Revendicarea premiilor se poate face pâna pe 10 AUGUST 2011.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu resedinta în România, cu varsta peste 18 ani, care achizitioneaza cel putin 1 produs BIC® din gama mentionata la SECTIUNEA 5 din Regulament. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare produs achizitionat, probat prin existenta unui bon fiscal pentru acea achizitie. Inscrierea multipla a unui singur bon fiscal va fi sanctionata de catre Organizator prin descalificarea participantului cu toate inscrierile acestuia in promotie.
Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu îndeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care îl controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate în crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea campaniei precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).
Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a înregistrarii în baza de date de consumatori a companiei BIC® Romania Marketing & Distribution SRL si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului, pe întreg parcursul promotiei. Scopul constituirii bazei de date este desemnarea castigatorului campaniei.
Regulamentul este disponibil pe website-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro sau va fi trimis gratuit, oricui solicita o copie a regulamentului la infoline 021 / 312 61 50  între orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pâna vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 20 Iulie  2011.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la campanie. Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita o dovada a achizitiei produsului (bon fiscal) pentru fiecare inscriere in campanie indiferent daca acea inscriere este sau nu extrasa la tragerea la sorti.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude orice participant, în orice moment si fara preaviz daca acel participant a încalcat prevederile prezentului regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE
La aceasta campanie promotionala participa produsele BIC® dupa cum urmeaza:
·    BIC Flex3 Comfort

Produsele BIC participante in campanie se gasesc in diverse impachetari. Toate impachetarile disponibile participa la campanie.

Lista de produse poate fi modificata sau completata de organizator cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro.

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE
În cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:
-    10 excursii la mare in statiunea Mamaia, pentru 2 persoane, dupa cum urmeaza:

Premiu

Perioada

Hotel

Statiunea

Nr.

Nopti

Nr.

Persoane

Camera

Regim masa

Premiu 1

12.08.2011 –

15.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 2

12.08.2011 –

15.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 3

12.08.2011 –

15.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 4

19.08.2011 –

22.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 5

19.08.2011 –

22.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 6

19.08.2011 –

22.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

3

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 7

26.08.2011 –

28.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

2

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 8

26.08.2011 –

28.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

2

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 9

26.08.2011 –

28.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

2

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune

Premiu 10

26.08.2011 –

28.08.2011

Golden Tulip

Mamaia 4*

Mamaia

2

2

Camera dubla cu

vedere la mare

demipensiune


Valoarea unui premiu este de 520 EUR (fara TVA). Calculul valorii in RON in scopul achitarii taxelor aferente se va face la cursul EUR / RON calculat de agentia de voiaj.
Premiul acordat include urmatoarele servicii:
-    Cazare la hotel
-    Masa in regim demipensiune
-     Taxa hoteliera si taxa de statiune aferenta perioadei
-     Accesul la piscina exterioara a hotelului
-     Accesul la internet wireless in spatiile comune;
-     Parcarea autovehicolelor intr-o zona special amenajata
Tariful nu include:
-    Transport
-    Bauturile alcoolice si non alcoolice de la restaurant, minibar si barurile hotelului
-    Accesul la internet in camera – prin cablu
-    Alte taxe si cheltuieli legate de excursie

Acordarea premiilor se va face face la sfarsitul perioadei promotiei printr-o tragere la sorti conform procedurii descrise în Sectiunea 8 de mai jos.
Valoarea totala a Premiilor este de 5.200 EUR (fara TVA).
Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului. Câstigatorul nu are posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului.

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania este adresata persoanelor care achizitioneaza cel putin 1 produs participant in promotie.
Participantul la promotie, va primi la achizitionarea produsului un bon fiscal sau o factura fiscala. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare bon fiscal sau factura fiscala. Pentru mai multe inscrieri participantul trebuie sa achizitioneze mai multe produse, fiecare achizitie fiind probata prin existenta unui bon fiscal. Incalcarea acestei conditii da dreptul organizatorului sa excluda participantul respectiv si inscrierile acestuia din campanie.
Participantul va trimite prin SMS la numarul 1788, valabil în retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, un mesaj text SMS cu urmatoarul continut: CU BIC LA MARE
Pentru fiecare SMS trimis, participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote pentru transmiterea de mesaje text SMS.
Factura fiscala/bonul fiscal obtinut in urma achizitionarii produsului participant la promotie va fi pastrata pentru validare în cazul în care participantul la Campanie va fi declarat câstigator prin tragere la sorti.
Pentru a putea participa la promotie cu mai multe mesaje, participantul este obligat sa achizitioneze de mai multe ori produsele incluse in campanie conform prezentului regulament. Pentru fiecare achizitie de produse poate sa trimita un mesaj SMS conform mecanismului.
În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat câstigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Mesajul trimis de catre participant este considerat valid daca îndeplineste simultan urmatoarele conditii:
A. mesajul este trimis in perioada campaniei   
B. mesajul contine textul „CU BIC LA MARE”
În momentul în care un participant la Campanie a trimis un mesaj valid va intra automat în tragerea la sorti, conform procedurii prezentate în Sectiunea 8 de mai jos. Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor
Mesajele care nu sunt valide nu pot fi desemnate câstigatoare ale premiilor alocate prin tragere la sorti.
Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi unul dintre urmatoarele mesaje de raspuns prin SMS, astfel:
-       daca mesajul trimis nu este valid: “Ne pare rau! Mesaj incorect.”
-       daca mesajul este valid consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „BIC te felicita! Participi la tragerea la sorti a promotiei "Cu BIC la mare” Pastreaza bonul sau factura pentru validare.”

Informatii suplimentare pot fi obtinute sunând la Info line 021 / 312 61 50  între orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pâna vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 20 Iulie  2011.

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGERILE LA SORTI
La sfarsitul campaniei, participantilor la Campanie, care au trimis mesaje valide li se va acorda premiul prin tragere la sorti.
Tragerea la sorti se va efectua electronic si va avea loc dupa cum urmeaza:
-    pe 22 iulie 2011  pentru mesajele valide trimise din 7 Iulie  2011 ora 00:00:00 pâna pe data de 20 Iulie  2011 ora 23:59:59;
La tragerea la sorti vor fi extrasi, în prezenta unui avocat, din baza de date cu participantii în promotie, dintre participantii care au trimis mesaje valide, 10 (zece)  mesaje valide, corespunzatoare premiilor acordate. Participantii care au fost extrasi la tragerea la sorti vor fi declarati potentiali castigatori ai premiilor, urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul regulament. La tragerea la sorti se vor extrage in plus fata de mesajele castigatoare inca 3 mesaje valide pentru fiecare premiu acordat, in total 30 mesaje valide care vor constitui mesaje de rezerva, în cazul în care participantii declarati potentiali castigatori nu vor fi validat conform procedurii descrise în Sectiunea 9 de mai jos.

SECTIUNEA 9. VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR
Pentru a fi validat drept câstigator, participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid, desemnat câstigator prin mecanismul de tragere la sorti trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
A.    Sa indeplineasca conditiile descrise în Sectiunea 4 a prezentului Regulament;
B.    Sa raspunda la telefon cand va fi contactat de catre organizator sau reprezentantii acestuia, pentru
- validarea telefonica a numarului de telefon folosit pentru trimiterea SMS-ului;
- validarea telefonica a bonului / facturii de achizitie a produselor promotionale. Bonul / Factura de achizitie trebuie sa fie datata in perioada campaniei promotionale si anterioara inregistrarii sms-ului in sistem si sa fie emisa de catre un magazin PROFI. In cazul in care participantul a avut mai multe inscrieri in promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita proba achizitie produselor (bon fiscal) pentru fiecare inscriere in promotie.
- declararea datelor personale: Nume, Prenume, Adresa Postala, si adresa de e-mail (optional). Pentru validarea castigatorului se va solicita o copie dupa actul de identitate (seria si numarul acestuia) pentru validarea premiului si indeplinirea procedurilor legale pentru punerea castigatorului in posesia premiului.
Participantul va fi contactat de maxim 3 ori, in termen de 2 zile lucratoare de la tragerea la sorti. Daca in urma contactarii participantul nu raspunde la telefon, acesta pierde calitatea de castigator si se va apela la urmatoarea rezerva. Convorbirile telefonice nu vor fi înregistrate.
C.    Sa prezinte, la cererea Organizatorului, factura fiscala/bonul fiscal (copie sau original) care probeaza achizitia produselor promotionale. În sensul prezentului articol, prin a prezenta Organizatorului bonul sau factura fiscala se întelege orice modalitate aleasa de Organizator de a se convinge ca persoana care revendica premiul este în posesia efectiva a facturii fiscale de achizitie a produselor promotionale. In cazul in care participantul a avut mai multe inscrieri in promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita proba achizitie produselor (bon fiscal) pentru fiecare inscriere in promotie.
Bonul sau factura fiscala, precum si restul documentelor necesare validarii premiului vor fi prezentate organizatorului in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data contactarii telefonice a potentialului castigator. In cazul in care documentele nu sunt prezentate in acest termen, participantul va pierde calitatea de castigator si se va apela la urmatoarea rezerva.
D.    Bonul / factura fiscala este in original, întreaga si lizibila; Bonul/ Factura de achizitie trebuie sa fie datata in perioada campaniei promotionale si sa fie emisa de catre un magazin PROFI. Bonurile / facturile emise de catre alte magazine decat magazinele PROFI nu vor fi luate in considerare.
E.     Sa prezinte, la cererea Organizatorului actul de identitate in original si / sau copie (legalizata), în vederea întocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre în posesia deplina si legala a câstigatorului
În sensul prezentului Regulament participantul care îndeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept câstigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de înscriere în Campanie.
Castigatorii, in ordinea in care au fost extrasi la tragerea la sorti si validati vor putea alege una din cele 10 excursii in functie de disponibilitatea excursiilor in momentul validarii. Ex. Primul castigator extras si validat poate alege una din cele 10 excursii. Ultimii castigatori extrasi si validati vor alege o excursie din cele ramase. Ultimul castigator extras si validat va castiga ultima excursie care nu a fost aleasa de castigatorii extrasi si validati inaintea lui.
La predarea premiului se va completa de catre Organizator impreuna cu castigatorul un Procesul verbal de predare-primire a premiului ce va cuprinde pe langa datele de identificare ale castigatorului, premiul castigat, o declaratie pe proprie raspundere a castigatorului, in sensul ca indeplineste conditiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predarii premiului si semnatura acestuia.
Participantul la Campanie, desemnat câstigator în urma tragerii la sorti, care refuza sau se afla în imposibilitatea de a îndeplini cel putin una dintre conditiile prezentate mai sus, îsi pierde în mod automat calitatea de câstigator si nu poate intra în posesia premiului.
În cazul în care câstigatorul unuia dintre premii este în incapacitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procuri semnata si autentificata la un Notar de catre câstigator, procura ce da dreptul persoanei împuternicite de a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura în legatura cu acesta.
Castigatorul are obligatia de a detine un act de identitate valid.
Organizatorul nu este responsabil pentru imposibilitatea Castigatorului de a intra in posesia premiului (la data si in parametrii specificati).
Nu este posibila modificarea parametrilor premiului de catre castigator. Orice alte cheltuieli generate de excursie (inclusiv transport, etc), de punerea in posesia premiului ori de orice alta natura exceptand cheltuielile definite in descrierea premiilor intra in grija exclusiva a castigatorului.
De asemenea Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventuale probleme care pot apare in legatura cu premiul, cum ar fi ca exemplu dar fara sa se limita la:
-    castigatorul nu ajunge la timp,
-     in eventualitatea in care sunt provocate daune de catre castigator la hotel etc., acestea vor fi suportate integral de acesta, organizatorul neavand nici o raspundere.
In cazul in care exista sau apare pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de excursie, acest fapt nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
În cazul în care câstigatorul premiului nu îndeplineste conditiile de validare, organizatorul va contacta câstigatorul rezerva extras la tragerea la sorti.
Daca dupa epuizarea listei cu câstigatori si rezervele acestora nu se valideaza un câstigator eligibil, premiul ramâne in proprietatea organizatorului.
Castigatorii vor fi comunicati dupa tragerea la sorti pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro timp de 2 saptamani. Informatiile publicate pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro vor fi: nume, prenume, oras, premiu acordat.

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE
Organizatorul, precum si alte persoane implicate în Campanie nu îsi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.
Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea bonurilor / facturilor fiscale, de instrainarea acestora si de prezentarea documentelor de validare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiul pe baza unor astfel de documente  care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.
Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi in responsabilitatea organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta promotie.
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

SECTIUNEA 11. ANGAJAMENTE
Prin transmiterea unei mesaj SMS în cadrul participarii la Campania "Cu BIC la mare” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora.
Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele câstigatorilor si premiul câstigat de acestia. Aceste informatii vor fi publicate pe site-ul promotiei: www.infopromotii.ro si www.bic.ro.
Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).
Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, înaintând o solicitare în scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata în prezentul regulament (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere, la tariful standard, non urgent), confirmarea faptului ca datele care ii  privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. 
Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea câstigatorului prezentei promotii.
Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1788, sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea consultarii paginii promotiei si a Regulamentului Oficial de Desfasurare al Promotiei.

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII
Predarea bonului / facturii fiscale de catre castigator unor persoane neautorizate de catre Organizator, exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie fata de participantii respectivi.
Imposibilitatea participantului castigator de a utiliza premiul din diverse motive exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie.
Mesajele / revendicarile receptionate înainte sau dupa perioada mentionata în regulament in Sectiunea 8 nu se iau în considerare.
Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor.
Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru pierderile sau întârzierile mesajelor SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange sau Cosmote) sau de oricare alte defectiuni tehnice care nu sunt provocate de catre Organizator sau pentru mesajele SMS trimise la alt numar decat 1788.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatia in care acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj SMS primit.
Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru situatiile în care mai multe persoane revendica acelasi mesaj valid.
Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere si nu va fi parte în cazurile referitoare la pretentii asupra drepturilor de proprietate asupra bonului / facturii fiscale care a fost declarat câstigator în urma tragerii la sorti.
Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in campanie care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.
Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra acestora nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul campaniei va acorda premiul primei persoane care s-a prezentat pentru revendicarea premiului cu bonul / factura fiscala care atesta realizarea achizitiei, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. In baza unui bon / factura fiscala se va acorda un singur premiu.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâsigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 31 Iulie 2011, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 20 Iulie  2011  inclusiv, vor ramane in continuare pe piata pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului legata de participarea in promotie sau acordarea premiilor pentru produsele cumparate dupa aceasta data.

SECTIUNEA 13. TEMEIUL LEGAL
Campania promotionala "Cu BIC la mare” este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007

SECTIUNEA 14. TAXE
Organizatorul Campaniei va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta între venitul din premii si suma reprezentând venit neimpozabil, fiind impozit final.
De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiului, toate cheltuielile legale aferente acestuia revin proprietarului.

SECTIUNEA 15. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / câstigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantul la promotie, în calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

SECTIUNEA 16. ANUNTAREA CÂSTIGATORILOR PREMIILOR
În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele si prenumele câstigatorilor, orasul si câstigurile acordate la tragerea la sorti din cadrul acestei Campanii. Lista câstigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro timp de doua saptamani.

SECTIUNEA 17. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora înseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-si îndeplini obligatiile asumate prin Regulament. În categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii în vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi impiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.
Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la promotie, în termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

SECTIUNEA 18. LITIGII
In cazul unor litigii aparute între Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.
Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul Organizatorului.
Prezentul regulament este guvernat de legislatia româneasca.
În cazul în care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramâne în vigoare.
 
SECTIUNEA 19. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul oficial al campaniei promotionale "Cu BIC la mare” va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro si www.bic.ro si va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info line 021 / 312 61 50  de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00 (exclusiv in sarbatorile legale).
Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

BIC® ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL
Nu avem elemente multimedia.
Ioana Mirela (oradea) in 26 august 2011, 15:24
Multumesc firmei Bic pentru seriozitate ,eu sunt una dintre fericitii castigatori,am fost la hotel ,este un hotel super.Pot sa spun ca in momentul in care am participat la acest concurs nu am crezut ca chiar se vor da premiile ,dar pe viitor voi avea incredere mai multa si voi participa si la urmatoarele promotii.Multumesc si voi folosi in continuare produsele dumneavoastra.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cu BIC la mare"

Ultima actualizare: 05 sep. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Nume câştigător Localitate Judeţ/Sector Premiu Extragere Validare
Dan Ion Slatina Olt Excursie la mare 22.07.2011 validat
Panait Andreea Bucuresti Bucureşti Excursie la mare 22.07.2011 validat
Stoica Gabriel Samuel Targu Jiu Gorj Excursie la mare 22.07.2011 validat
Bungau Maria Salonta Bihor Excursie la mare 22.07.2011 validat
Neaga Valentin Bucuresti Bucureşti Excursie la mare 22.07.2011 validat
Ciciovean Liliana Cluj-Napoca Cluj Excursie la mare 22.07.2011 validat
Negrila Ionica Curtea de Arges Argeş Excursie la mare 22.07.2011 validat
Patuleanu Maria Bucuresti Bucureşti Excursie la mare 22.07.2011 validat
Dinescu Dan-Gabriel Bucuresti Bucureşti Excursie la mare 22.07.2011 validat
Feher Ioana Oradea Bihor Excursie la mare 22.07.2011 validat

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cu BIC la mare

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media