CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!

Promotie concurs cu premii Cu Ajax norocul iti bate in geam termopan

Premii prin tragere la sorti: 50 x voucher in valoare de 500 euro (inclusiv TVA) pentru achizitionarea de ferestre si/ sau usi marca VEKA.

Cumpara cel putin unul dintre produsele participante Ajax Spray pentru curatat geamuri si trimite un SMS la 1868 cu textul Ajax + numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 iulie - 31 august 2009

Promotie expirata
20 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

Regulamentul Concursului “Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!”

Organizat de Colgate-Palmolive (Romania) SRL si VEKA Romania S.R.L.

 

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, sector 1, in calitate de Organizator, impreuna cu S.C. VEKA Romania S.R.L., cu sediul in Ciorogarla, sos. Bucuresti nr. 55 cod 077055, jud. Ilfov, in calitate de Partener , organizeaza concursul “Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!”, concurs ce se va desfasura in perioada 01 iulie – 31 august 2009 la nivel national.

Concursul se adreseaza tuturor consumatorilor care vor achizitiona, in perioada mentionata, oricare dintre produsele Ajax Spray 750ml pentru curatat geamurile.

 

Prezentul regulament este disponibil gratuit la numarul de telefon 0800 070 027, pe site-ul www.infopromotii.ro si in toate magazinele participante la promotie.

 

Concursul va fi organizat si se va derula dupa regulile mentionate in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza:

 

 

Capitolul 1 - Produse Participante

 

Produsele participante la prezentul concurs sunt produsele Ajax Spray pentru curatat geamuri, in varianta de 750 ml:

 

1.         Ajax Glass and Surfaces Antistatic Spray 750 ml

2.         Ajax Glass Crystal Clean Spray 750 ml

3.         Ajax Glass Triple Action Spray 750 ml

4.         Ajax Glass and Surfaces Vinegar Spray 750 ml

5.         Ajax Glass Floral Fiesta Flowers of Spring Spray 750 ml

6.         Ajax Glass Floral Fiesta Floral Bouquet Spray 750 ml

 

 

Capitolul 2 – Locatiile Participante

 

Produsele pot fi cumparate din orice magazin aflat pe teritoriul Romaniei care comercializeaza Produsele Participante.

 

 

Capitolul 3 – Durata Concursului

 

Concursul se desfasoara in perioada 01 iulie – 31 august 2009

 

 

Capitolul 4 – Dreptul de participare; Mecanismul Concursului

 

Concursul este deschis oricarei persoane care va achizitiona, in perioada mentionata ca Durata Concursului, oricare dintre Produsele Participante la Concurs, asa cum acestea sunt definite in Capitolul 1 al prezentului Regulament. Pentru a participa la Concurs este suficienta achizitionarea unui singur Produs Participant. In urma achizitionarii unuia dintre Produsele Participante, cumparatorul care doreste sa participe la concurs, va trimite la numarul de telefon 1868 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote) un SMS, metionand Ajax + Numarul Bonului de Casa.

Cumparatorul trebuie sa pastreze bonul de casa ce face dovada achizitionarii produsului.

Nu pot participa la prezentul Concurs angajatii Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii VEKA Romania S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii Netopia System si membrii familiilor acestora.

 

 

Capitolul 5 – Premiile Concursului

 

Premiile concursului constau in 50 de premii, in valoare de 500 EUR fiecare, inclusiv T.V.A., constand intr-un voucher in schimbul caruia castigatorii pot achizitiona ferestre si/sau usi tip termopan din PVC marca VEKA, precum si servicii implicite acestei achizitionari (montaj, masuratori, transport, etc).

Produsele de tamplarie alese, inclusiv tipul acestora, precum si serviciile puse la dispozitie de catre partenerul VEKA vor putea fi alese de catre castigator din oferta VEKA.

Valabilitatea voucher-ului: Castigatorii pot utiliza voucher-ul in sensul stabilirii datei la care se vor face masuratorile si montajul impreuna cu reprezentantii VEKA pana la data de 31 decembrie 2009, cu mentiunea ca montajul efectiv sa nu depaseasca data de 15 februarie 2010. Dupa 31 decembrie 2009, voucherele necontractate isi pierd valabilitatea. Organizatorii isi rezerva dreptul de a prelungi cu inca 30 de zile valabilitatea voucherului numai in cazuri exceptionale.

 

Caracteristicile ferestrelor si usilor de tip termopan din PVC marca VEKA sunt urmatoarele:

 

- Sistemele de ferestre si usi VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene valabile si in -Romania), sunt realizate in PVC de inalta calitate, nu trebuie vopsite, avand o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida.

- Toate sistemele de ferestre si usi prezente în România, fie ca sunt pe sistem tricameral, pentacameral sau hexacameral sunt agrementate tehnic în România prin INCERC de catre ministerul de resort si corespund recomandarilor Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din România.

- Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.veka.ro

 

Castigatorul poate alege orice produs din gama de produse VEKA a partenerului zonal desemnat pentru executia lucrarii.

 

Ferestrele vor fi montate in orice locuinta indicata de catre castigatori, din orice oras in Romania. Nu este necesar ca locuinta indicata sa fie proprietatea castigatorului. Castigatorul/proprietarul va trebui sa fie disponibil pentru masurarea si montarea ferestrelor tip termopan VEKA, la data si ora pe care o va agreea cu reprezentantii organizatorilor prezentului Concurs. Masurarea si montarea se vor consemna in cadrul uni proces verbal de predare-primire.

 

Prezentul concurs acorda un numar de 50 de premii identice, care pot include masurarea, transportul, montajul si ferestrele si/sau usile tip termopan VEKA. Produsele si serviciile de tamplarie alese inclusiv tipul acestora, precum si serviciile puse la dispozitie de catre partenerul VEKA raman la latitudinea castigatorului. Valoarea unui premiu este de 500 de Euro, inclusiv TVA . Premiul nu poate fi acordat in bani, ci numai numai in produse de tamplarie VEKA,  precum si  in  serviciile implicite - masurarea, transportul si montajul.

 

           

Capitolul 6 – Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Fiecare SMS transmis la 1868 va avea sanse egale de castig, indiferent daca a fost trimis doar odata sau de mai multe ori, de unul sau de mai multi participanti la concurs. Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig.

 

La incheierea concursului se va stabili componenta `urnei` din care se vor extrage codurile cistigatoare. “Urna” va fi formata din toate SMS-urile trimise in perioada 01.07.2009 - 31.08.2009.

 

Din `urna` se vor extrage 50 de coduri cistigatoare folosind un algoritm de extragere aleator si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor.

 

Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului.

 

Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un apel de la Organizator/ un SMS in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului.

 

Tragerea la sorti va avea loc in data de 5 septembrie 2009 si comunicarea castigatorilor se va face pana cel tarziu la data de 1 Octombrie 2009.

Pentru a putea intra in posesia premiului, acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator daca indeplinesc cumulativ 2 conditii. Astfel, trebuie sa prezinte :

           un act de identitate,

           bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 30 rezerve pentru premii. Daca in termen de 15 zile lucratoare de la data extragerii, exista castigatori care nu pot fi contactati, acestia vor pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

 

Perioada de validare a premiilor este: 1 Octombrie -31 Octombrie 2009.

Dupa validarea castigatorilor de catre Organizator, acestia vor fi contactati de catre Partener si/ sau partenerul local privind detaliile de valorificare a voucher-ului.

 

Persoanele fizice declarate castigatoare care nu au implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani vor fi insotite la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

 

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

 

Prin simpla participare la concurs, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator si/sau Partener. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul si/sau Partenerul nu vor mai folosi datele lor personale.

 

 

Va dorim succes!

 

Colgate-Palmolive (Romania) SRL

Nu avem elemente multimedia.
() in 02 iulie 2009, 14:47
Buna ziua. Am cateva nelamuriri in legatura cu aceasta promotie si am rugamintea sa ii rugati pe organizatori sa ma lamureasca. In primul rand, in prima parte a regulamentului se spune foarte clar : "cumparatorul care doreste sa participe la concurs, va trimite la numarul de telefon 1868 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote) un SMS, metionand Ajax + Numarul Bonului de Casa" Asadar, din acest paragraf rezulta ca participarea se face prin SMS care contine cuvantul AJAX + NUMARUL DE BON, nicidecum a unui cod. Totusi, pe parcursul regulamentului, de pilda in sectiunea privind tragerea la sorti a castigatorilor (capitolul 6), in loc de "numar bon de casa" se vorbeste despre COD., citez : "Din `urna` se vor extrage 50 de CODURI cistigatoare folosind un algoritm de extragere aleator si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor. Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului. Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un apel de la Organizator/ un SMS in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului." In cazul in care ar fi fost vorba despre coduri imprimate pe ambalaj, era clar ca acestea sunt unice si, chiar daca acel cod ar fi fost trimis de mai multe persoane de pe mai multe numere de telefon, numai una singura poate dovedi ca are in posesie codul. In schimb, in cazul bonurilor de casa situatia se schimba absolutv radical, acestea fiind totalmente repetabile. Din experienta celorlalte promotii la care am participat si care se bazau pe acest principiu, va spun cu certitudine ca acelasi numar de bon de casa se va repeta pentru un anumit numar de participanti la concurs. Mai mult decat atat, chiar si acelasi participant ar putea avea surpriza sa primeasca numere de bonuri identice ptr produse cumparate din aceeasi locatie dar in zile diferite, sau din locatii diferite in aceeasi zi. Personal am avut 5 bonuri de casa cu acelasi numar la promotia Oetker, am citit pe forum cva si dna Chiriuc a avut aceeasi problema, si imi imagineaz ca multe alte personae aveau un bon de casa cu acelasi numar...Asadar, ce se va intampla daca, sa spunem, va fi extras la sorti bonul cu numarul 100? Cf regulamentului se vor lista numerele de telefon care au trimis acest numar de bon si vor fi sunate/ sau li se va trimite un sms. Si care dintre acestia va castiga? Ptr ca daca pe lista respectiva apar , sa zicem, Ciprian, dl Cocos, dl Gheorghe, dl I, eu, dna Chiriuc ,etc...:)) , fiecare fiind cu certitudine in posesia unui bon cu numarul 100, nu imi este foarte clar care dintre noi va fi castigatorul? Repet, daca era vorba despre un cod prestabilit acesta ar fi fost unic si numai unul dinte noi l-am fi avut fizic in posesie si astfel ar fi putut fi validat ptr castigarea premiului. In schimb in cazul bonului de casa, este foarte posibil ca mai multe persoane sa aiba in posesie un bon de casa cu numarul extras. Sper ca am detaliat destul de clar nelamurirae mea si astept cat mai repede o clarificare. Mersi anticipat.
levente (odorheiu-secuiesc) in 02 iulie 2009, 21:36
buna sunt Levente de la odorhei ,este foarte tare concursul sper ca am sa castig si in promotia asta !va doresc multa bafta tuturor
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 iulie 2009, 09:43
Pentru Costy (Bucuresti): Codul participant in concurs trebuie sa fie de forma: "AJAX+NUMARUL BONULUI DE CASA", bon de casa care atesta cumpararea produsului Ajax Geam Spray. Practic, daca se intampla sa fie extrase ca si castigatoare 2 sau mai multe persoane diferite care au acelasi cod participant cu care au intrat in concurs, departajarea se face in urma faxurilor trimise la Organizator (faxuri continand copie dupa CARTEA DE IDENTITATE si copie dupa bonul de casa), care ar trebui sa dovedeasca faptul ca este vorba de bonuri de casa diferite ca si continut, dar care au, intamplator, acelasi numar de bon de casa (chiar daca sunt magazine diferite, din orase diferite, practic se poate intampla). In acest caz in care bonurile de casa trimise copie pe faxul organizatorului sunt diferite (ca si continut) dar au intamplator acelasi numar de bon de casa, toti castigatorii din acest scenariu sunt validati.
marius (oradea) in 03 iulie 2009, 18:31
SMS-ul trimis va fi de forma ( exemplu ) AJAX+241 sau AJAX241 ( caracter + lipsa ) sau se admit si alte variante, SMS-uri de genul AJAX+BF241 etc... ???
Chiriuc (bucuresti) in 03 iulie 2009, 23:11
In regulament se spune: ,,Fiecare SMS transmis la 1868 va avea sanse egale de castig, indiferent daca a fost trimis doar odata sau de mai multe ori, de unul sau de mai multi participanti la concurs. Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig.´´ Dar de pe alt nr de tel, mareste CU SIGURANTA sansele de castig :-)) Lasa loc la multe interpretari.In familia mea sunt 3 telefoane, daca mai adaug si veri si veriosare, ajungem la peste 10 telefoane.Conform regulamentului, eu as putea trimite acelasi nr bon de pe 10 cartele diferite, farab sa se prinda nimeni...Era mult mai corect sa se ataseze cate un cod (cum e de ex la promotia Zuzu) pe care sa-l trimiti prin tel si, in caz de castig, sa-l prezinti.Astfel, fiecare e obligat sa joace corect si Ajax isi mareste pe bune vanzarile. Cat despre bonurile fiscale duble, la promotia Oetker am trimis dupa aceea TR, care este unic, nu BF.
besenyei (cluj-napoca) in 05 iulie 2009, 12:18
buna. Dupa cum ati spus domnule moderator2 sincer cred ca o sa fie intre 500-2000de castigatori a cate 500euro. Domnul Costy avea dreptate...cine castiga?.....dupa regulament castiga toate persoanele care au bonul 100 si pot face dovada bonului. Dar de exemplu bonul 100 poate sa aiba 30 de concureti si o persoana sa aiba bonul 100 de 2-3-4-5ori. Asta inseamna ca castiga de 2-3-4-5ori. Daca la toate bonurile(codurile)extrase vro apara cate 10-20-30 de castigator asta inseamna peste 500 de castigatori a cate 500euro.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 iulie 2009, 11:34
Pentru Marius din Oradea: se accepta si cu si fara semnul +.

Pentru Chiriuc si Besenyei: am semnalat organizatorilor comentariile voastre.

Spor la premii tuturor!
() in 06 iulie 2009, 12:21
In regulament scrie ca se vor extrage 50 de coduri castigatoare. Daca in loc de cod s-ar extrage pur si simplu sms-ul in sine, atunci confuziile n-ar mai exista. Ptr ca daca la sorti iese castigator sms-ul x de pe lista totala de sms-uri inscrise in concurs, acesta se identifica foarte usor prin numarul de telefon, nu se mai face nici o listare a altor telefoane care au trimis codul respectiv, este sunat pur si simplu posesorul ,sms-ului castigator, daca are bonul (si nu l-a pierdut intre timp :)), este validat, daca nu, este sunata rezerva 1, s.a.m.d. Altfel este absolut imposibil sa faci o departajare, ptr ca, asa cum am anticipat si eu si cum spune si Besenyei, numerele de bonuri se vor repeta de foarte foarte multe ori (si ma refer aici nu la zeci, ci sute de bonuri cu acelasi numar). Ca sa fiu mai concis : desi, de pilda, atat eu si Besenyei,doamna Chiriuc, Ciprian, dl Gheorge si domnul I am trimis bonul cu numarul 100, sms-urile noastre care vor avea codul "ajax + 100" nu vor avea absolut nici o legatura unul cu celalalt, ptr ca daca la sorti este extras, sa zicem, sms-ul domnului Gheorghe, dansul va fi sunat , validat, etc, listarea celorlalte numere de telefon care au trims un cod identic fiind absolut inutila si irelevanta...Este foarte simplu...Procedura a fost folosita si la alte concursuri pe baza de bon (ex Oetker) si nu au aparut deloc probleme. De pilda, un prieten al meu a castigat la Oetker un aparat de facut paine avand un anumit numar de bon, numar pe care il aveam si eu in cateva exemplare, dar eu si toti ceilalti care au avut un bon cu numarul respectiv nu am avut absolut nici o legatura cu norocul lui : sms-ul lui a fost extras, el a fost sunat, validat si si-a primit premiul. El era norocosul, eu n-aveam nici o legatura cu norocul lui, sms-urile mele (si implicit bonurile mele) fiind din pacate necastigatoare.
Erzsebet (Zalau) in 13 iulie 2009, 09:49
Fiecare inscriere are un nr.curent de intrare (inregistrare),sa se extraga castigatorul din nr de inregistrare ,si toate bonurile duble,triple se clarifica din start,castiga unul singur,tot asta am cerut si la promotia CUMPARA UN AXION SI CASTIGI UN PREMIU DE LA TEFAL,la care nici pana astazi nu s-a afisat rezultatul,cred ca se tot fac cercetari din numere identice de bon de casa.
angela (constanta) in 14 iulie 2009, 15:11
Eu am castigat anul trecut la aceasta promotie,banuiesc ca se fac anual !Ma bucur ca am pastrat bonul de casa si sticla de ajax cu stikerul de concurs !(Asta pt ca am fost anuntata dupa 3 luni de la participare)!O sa particip si anul acesta ,nu se stie ........!Bafta tuturor
gabriela (oltenita) in 17 iulie 2009, 21:05
Noroc tuturor participantilor la aceasta promotie! Eu am castigat la promotia trecuta un gratar,care inca nu a ajuns in posesia mea(chiar as dori sa stiu daca mai sunt sperante...).Am participat si acum , pentru ca produsele sunt chiar bune si sper ca am sa castig si de data asta! Multumiri organizatorilor si la mai multe promotii!:)
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 iulie 2009, 11:00
Salut, Gabriela!
Vineri am publicat lista castigatorilor validati ai promotiei despre care vorbesti, iar organizatorii ne-au comunicat ca expedierea premiilor constand in gratare Tefal va avea loc incepand de azi, 20 iulie.
Spor la premii tuturor!
gabriela (oltenita) in 21 iulie 2009, 12:42
Va multumesc si astept cu nerabdare sa câstig si la aceasta promotie!:)
angela-beatrice (tecuci) in 21 iulie 2009, 19:52
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am expediat un SMS la aceasta promotie dar nu am primit mesaj de confirmare. La toate promotiile la care am participat, totdeauna am primit mesaj de confirmare. Aici nu este acelasi sistem?Bafta tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 iulie 2009, 12:41
Buna, Angela-Beatrice!
Am transmis organizatorilor mesajul tau, iar ei te roaga sa verifici daca mesajul trimis a fost de forma "Ajax + nr bonului de casa", acesta fiind codul corect cu care intra in concurs. Daca nu ai trimis codul in aceasta forma, trimite-l in formatul corect si vei primi mesaj de confirmare a inregistrarii. Pentru ca organizatorii sa poata investiga problema, te roaga sa suni la infoline-ul campaniei 0800 070 027 si sa le spui care a fost codul trimis si de pe ce numar de telefon l-ai expediat.
Spor la premii!
levente (odorheiu-secuiesc) in 26 iulie 2009, 11:37
Levente in 26 iulie, Am castigat la promotia CUMPARA UN AXION SI CASTIGI UN PREMIU DE LA TAFAL 2buc gratar TEFAL,Au fost validate amindoua, dar pina acum am primit numai una ,pe celalalt cind primesc? Astept raspuns multumesc.!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 iulie 2009, 11:40
Salut, Levente!
Premiile constand in tigai Tefal sunt in curs de expediere, asa ca iti vei primi si tu coletul in curand. Trebuia sa postezi aceasta intrebare pe forum, in sectiunea ce poarta numele promotiei Axion.
levente (odorheiu-secuiesc) in 30 iulie 2009, 11:06
levente Buna ziua am primit premiul,cel de al doilea gratar Tefal multumesc .BAFTA TUTUROL LA PREMII!!!!!!!!!!!!!!
cristina elisabeta (ploiesti) in 01 august 2009, 19:10
buna! sunteti tari ! e pe bune ! sper sa castig si eu !
gabriela (oltenita) in 02 august 2009, 01:48
Multumesc pentru gratarul Tefal!L-am primit si eu!Am deja un maxi-stoc de Axion.Astept termopanele sa le curat! ;)
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media