CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!

Concurs cu premii Ajax

Premii prin tragere la sorti: 50 x voucher in valoare de 500 Euro pentru achizitionarea de ferestre si/sau usi tip termopan din PVC, marca VEKA.

Cumpara unul dintre produsele participante Ajax si trimite prin SMS la 1868 un mesaj care sa contina codul unic de inregistrare aflat pe eticheta. Pastreaza ambalajul si bonul fiscal pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 iulie - 31 august 2008

Promotie expirata
17 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Concursului “Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!”

Organizat de Colgate-Palmolive (Romania) SRL si VEKA Romania S.R.L.

 

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, sector 1, in calitate de Organizator, impreuna cu S.C. VEKA Romania S.R.L., cu sediul in Ciorogarla, sos. Bucuresti nr. 55 cod 077055, jud. Ilfov, in calitate de Partener , organizeaza concursul “Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!”, concurs ce se va desfasura in perioada 01 iulie – 31 august 2008 la nivel national. Concursul se adreseaza tuturor consumatorilor care vor achizitiona, in perioada mentionata, oricare dintre produsele Ajax Spray 750ml pentru curatat geamurile.

 

Prezentul regulament este disponibil gratuit la numarul de telefon 0800 070 027, pe site-ul www.infopromotii.ro si in toate magazinele participante la promotie.

 

Concursul va fi organizat si se va derula dupa regulile mentionate in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza:

 

 

Capitolul 1 - Produse Participante

 

Produsele participante la prezentul concurs sunt produsele Ajax Spray pentru curatat geamuri, in varianta de 750 ml:

 

  1. Ajax Glass and Surfaces Antistatic Spray 750 ml
  2. Ajax Glass Crystal Clean Spray 750 ml
  3. Ajax Glass Triple Action Spray 750 ml
  4. Ajax Glass and Surfaces Vinegar Spray 750 ml
  5. Ajax Glass Floral Fiesta Flowers of Spring Spray 750 ml
  6. Ajax Glass Floral Fiesta Floral Bouquet Spray 750 ml

 

 

Capitolul 2 – Locatiile Participante

 

Produsele pot fi cumparate din orice magazin aflat pe teritoriul Romaniei care achizitioneaza Produsele Participante.

 

 

Capitolul 3 – Durata Concursului

 

Concursul se desfasoara in perioada 01 iulie – 31 august 2008

 

 

Capitolul 4 – Dreptul de participare; Mecanismul Concursului

 

Concursul este deschis oricarei persoane care va achizitiona, in perioada mentionata ca Durata Concursului, oricare dintre Produsele Participante la Concurs, asa cum acestea sunt definite in Capitolul 1 al prezentului Regulament. Pentru a participa la Concurs este suficienta achizitionarea unui singur Produs Participant. In urma achizitionarii unuia dintre Produsele Participante, cumparatorul care doreste sa participe la concurs, va trimite la numarul de telefon 1868 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote) un SMS, metionand Codul Unic al produsului achizitionat. Codul Unic al produsului este mentionat pe eticheta din fata a Produsului, sub forma unui sticker rotund cu diametrul de 2 cm. Formatul unui cod valid este AJXdddddd, unde d reprezinta o cifra. Codul unic are serii cuprinse intre AJX 300001 si AJX 576000. Cumparatorul trebuie sa pastreze ambalajul produsului achizitionat cu stickerul “Cod Unic” nedezlipit, precum si bonul de casa ce face dovada achizitionarii acestui produs.

 

 

Nu pot participa la prezentul Concurs angajatii Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii VEKA Romania S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii Netopia System si membrii familiilor acestora.

 

 

Capitolul 5 – Premiile Concursului

 

Premiile concursului constau in 50 de premii, in valoare de 500 EUR fiecare, inclusiv TVA, constand intr-un voucher in schimbul caruia castigatorii pot achizitiona ferestre si/sau usi tip termopan din PVC marca VEKA, precum si servicii implicite acestei achizitionari.

Produsele de tamplarie alese, inclusiv tipul acestora, precum si serviciile puse la dispozitie de catre partenerul VEKA raman la latitudinea castigatorului.

Valabilitatea voucher-ului: Castigatorii pot utiliza voucher-ul in sensul stabilirii datei la care se vor face masuratorile si montajul impreuna cu reprezentantii VEKA pana la data de 31 decembrie 2008, cu mentiunea ca montajul efectiv sa nu depaseasca data de 15 februarie 2009.

 

Caracteristicile ferestrelor si usilor de tip termopan din PVC marca VEKA sunt urmatoarele:

 

- Sistemele de ferestre si usi VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene valabile si in -Romania), sunt realizate in PVC de inalta calitate, nu trebuie vopsite, avand o suprafata neteda ce permite o curatare usoara si rapida.

- Toate sistemele de ferestre si usi prezente în România, fie ca sunt pe sistem tricameral, pentacameral sau hexacameral sunt agrementate tehnic în România prin INCERC de catre ministerul de resort si corespund recomandarilor Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ferestre din România.

- Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.veka.ro


 

Castigatorul poate alege orice produs din gama de produse VEKA a partenerului zonal desemnat pentru executia lucrarii.

 

Ferestrele vor fi montate in orice locuinta indicata de catre castigatori, din orice oras in Romania. Nu este necesar ca locuinta indicata sa fie proprietatea castigatorului. Castigatorul/proprietarul va trebui sa fie disponibil pentru masurarea si montarea ferestrelor tip termopan VEKA, la data si ora pe care o va agreea cu reprezentantii organizatorilor prezentului Concurs. Masurarea si montarea se vor consemna in cadrul uni proces verbal de predare-primire.

 

Prezentul concurs acorda un numar de 50 de premii identice, care pot include masurarea, transportul, montajul si ferestrele si/sau usile tip termopan VEKA. Produsele si serviciile de tamplarie alese inclusiv tipul acestora precum si serviciile puse la dispozitie de catre partenerul VEKA raman la latitudinea castigatorului. Valoarea unui premiu este de 500 de Euro, inclusiv TVA . Premiul nu poate fi acordat in bani, ci numai numai in produse de tamplarie VEKA,  precum si  in  serviciile implicite - masurarea, transportul si montajul.

 

           

Capitolul 6 – Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Fiecare cod valid transmis la 1868 va avea sanse egale de castig, indiferent daca a fost trimis doar odata sau de mai multe ori, de unul sau de mai multi participanti la concurs. Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig.

 

La incheierea concursului se va stabili componenta 'urnei' din care se vor extrage codurile cistigatoare. "Urna" va fi formata din toate codurile valide trimise in perioada 01.07.2008 - 31.08.2008

 

Din 'urna' se vor extrage 50 de coduri cistigatoare folosind un algoritm de extragere aleator si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor.

 

Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului si ambalajul produsului cu stickerul „cod unic” nedezlipit.

 

Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un SMS in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului.

 

De asemenea, castigatorii vor fi anuntati telefonic, la numerele de telefon de la care au fost trimise mesajele SMS.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 5 septembrie 2008 si comunicarea castigatorilor se va face pana cel tarziu la data de 15 septembrie 2008.

Pentru a putea intra in posesia premiului, acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator pe baza  unui

  • act de identitate,
  • bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului si
  • ambalajul produsului cu stickerul cod unic nedezlipit.

 

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 10 rezerve pentru premii. Daca in termen de 15 zile lucratoare de la data extragerii, exista castigatori care nu pot fi contactati, acestia vor pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

 

Perioada de validare a premiilor este 15 septembrie-15 octombrie 2008.

Dupa validarea castigatorilor de catre Colgate, acestia vor fi contactati de catre VEKA Romania si/ sau partenerul local privind detaliile de valorificare a voucher-ului.

 

Persoanele fizice declarate castigatoare care nu au implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani vor fi insotite la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

 

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si  la legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.


Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 01 iulie 2008, 00:33
in sf dupa o perioada in care se credea ca se vor da numai premii "mici" pt produsele de larg consum Ajax a spart gheata , bravo !
gheorghe (bucuresti) in 02 iulie 2008, 18:42
OK. Am luat 50 de spray-uri dar primesc mesaj INCORECT
vasilica (timisoara) in 03 iulie 2008, 09:10
pt. Gheorghe: fii atent la codul unic de pe ambalaj! trebuie sa fie cuprins intre AJX300001 SI AJX576000. si eu am luat plasa cu un spray , era de la promotia trecuta, cea cu ferestre termopan.BAFTA!
ecaterina (alexandria) in 03 iulie 2008, 14:52
sunt deosebite ca material publicitar reclamele de la dumneavoasra.nota 10 +,m-am saturat de oameni care cred ca cei care cumpara sunt idioti.eu cumpar AJAX SI FARA SA FIE CONCURS PT.CA ESTE F.F.F. BUN!ECATERINA
Cipri (IS) in 03 iulie 2008, 23:25
care va fi textul mesajelor pt cei 50 de castigatori?
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 iulie 2008, 14:13
Draga Cipri,
am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Cei 50 de castigatori vor fi anuntati telefonic in cel mai scurt timp, in urma tragerii la sorti care va avea loc in data de 5 septembrie. Asa cum scrie si in regulament, la promotie participa codurile cuprinse intre AJX300001 SI AJX576000."
Mult succes tuturor!
Cipri (IS) in 07 iulie 2008, 14:57
cap.6 : Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un SMS in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului.
Cipri (IS) in 09 iulie 2008, 23:17
in concluzie care e raspunsul? :)
Cipri (IS) in 12 iulie 2008, 23:37
pentru o campanie care se respecta ar fi trebuit sa primim un rasp :) si tot pt o campanie care se respecta ar trebui sa functioneze trimisul mesajelor de pe cosmote ,am trimis de pe orange un cod , apoi un prieten a trimis de pe cosmote...dupa 3 zile inca nu a primit nici un rasp din partea organizatorilor prin sms precum ca s-a inscris ... in alta ordine de idei , cred ca ar fi binevenita o sugestie pt textul mesajului pt castigatori :felicitari, ai castigat xxx cu codul zzz ,pastreaza produl vei fi contactat pt validare" :)
vasilica (timisoara) in 15 iulie 2008, 11:06
am trimis sms de pe cosmote.Sa inteleg ca am trimis degeaba?
vasilica (timisoara) in 15 iulie 2008, 17:02
dupa 24 de ore am primit mesaj de confirmare ca m-am inscris in concurs. Bafta tuturor!
ioana (Mioveni) in 21 august 2008, 12:47
Eu am trimis prin SMS la 1868 un cod de pe produsul Ajax Geam 750 ml pentru concurs,asa cum scrie pe eticheta pusa pe ambalaj,in care nu s-a scris ca trebuie pastrat bonul de casa;atunci nu am cautat informatii la adresa asta si cred ca nu am pastrat acest bon.Ce se poate intampla?Am ambalajul,eticheta cu promotia si eticheta de bon. Ce fac oamenii care nu au internet si nu pot accesa adresa de informatii?Daca ,presupunem ca o sa castige si n-au bonul de casa,pierd premiul? Trebuia specificat asta cu bonul de casa pe eticheta de promotie pusa pe ambalaj. Ioana Petrache Mioveni-Arges
Cipri (IS) in 22 august 2008, 09:25
bine punctat Ioana ! oricum... la cum e raspund organizatorii acestei promotii nu prea cred ca o sa primesti un raspuns asa curand :) bft
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 august 2008, 11:45
Salut, Ioana!

Trebuia sa pastrezi bonul de casa, conform regulamentului. Altfel, nu poti fi validata drept castigatoare. Eventual, mai incearca o data.

Succes!
ioana (Mioveni) in 31 august 2008, 15:25
Azi e 31.08.2008,ora 15 29 si am incercat de doua ori sa trimit mesaj pentru concurs "Cu Ajax norocul iti bate in geam cu un termopan" .Am primit mesaje de eroare NETOPIA SYSTEM la transmis si cu un nr. de telefon(0215291717),la care vorbeste doar robotul si tastaura nu functioneaza. S-a terminat deja concursul sau e doar o bataie de joc cu telefonul acesta? IoanaP
Violeta (Bucuresti) in 31 august 2008, 23:38
Este 31 august 2008. Am trimis deja 2 mesaje cu codul unic AJX 569133 de la Ajax glass & surfaces antistatic Anti-Dust Formula si primesc un mesaj de eroare.
Violeta (Bucuresti) in 31 august 2008, 23:45
Ce inseamna Eroare la procesarea mesajului. NETOPIA SYSTEM. Cred ca va bateti joc de cei ce doresc sa participe la concurs. Am primit acelasi raspuns la ambele mesaje trimise de mine. Va rog sa-mi explicati.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media