CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Concurs OneStop - "Cumparaturile online: cine decide?"

Concurs cu premii OneStop

Premiu: un "Giftbox Relaxare" constand intr-o experienta de relaxare, ingrijire si infrumusetare intr-una dintre cele 15 locatii selectate de noi, la alegerea ta.

Intra pe blogul OneStop si spune-ti parerea despre cumparaturile online: cine ia decizia de cumparare, barbatul sau femeia? Cel mai interesant raspuns la aceasta intrebare va fi cel premiat.

Perioada promoţiei: 10 martie - 27 martie 2008

Promotie expirata
7 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter


Concurs cu premii "OneStop" - "Cumparaturile online. Cine ia decizia: barbatul sau femeia?"

 

 


Tema concursului

Intr-un cuplu, majoritatea deciziilor de cumparare se iau impreuna. Pentru unele produse decide doar unul dintre parteneri, femeia sau barbatul, in functie de tipul de produs, de bugetul alocat, de timp etc. Este diferit mediul online de cel offline? Pentru cumparaturile online, cine decide cumpararea unui produs, barbatul sau femeia? Care sunt criteriile pe baza carora se ia decizia de cumparare in online? Sunt aceleasi criterii ca si in offline?


 


Cum participi la concurs?

Concursul se desfasoara pe www.onestop.ro. Nu trebuie decat sa intrati in discutie, sa dezbateti subiectul, iar cea mai pertinenta opinie va fi premiata.


Concursul se desfasoara in perioada 10 - 27 martie 2008, iar castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat(-a) pe data de 31 martie 2008.


Comentariile primite dupa data de 27 martie 2008 nu vor mai intra in concurs.


Mai multe detalii gasiti pe blog.

Nu avem elemente multimedia.
carmen mihaela (bucuresti) in 10 martie 2008, 18:12
de obicei deciziile se i-au in doi dar de multe ori barbatul cedeaza in favoarea femeilor
veronica (oltenita) in 10 martie 2008, 20:08
decizia asupra cumpararii unui produs se ia impreuna la mine in familie ,dar initiativa tot doamna (adica eu) o are . La plata cardul sotului este prioritar
adina (vaslui) in 11 martie 2008, 09:33
pai depinde ce cumparam, daca e sa fie ceva in domeniul electronicelor, accesorii pentru masina si altele ce tin de genul asta sotul e cel care ia decizia, mie imi cere doar partial parerea, detalii privind cateodata culoarea sau ceva nesemnificativ fata de produsul in sine. Daca e sa fie pentru casa pocedez si eu la fel, adica doar il intreb daca ii place sau ce as putea sa aleg. Daca e sa fie cosmetice sau haine nici nu mai intreb, EU iau decizia. :) Iar cumparaturile on-line imi plac mai mult fata de cele off-line pentru care trebuie sa ma rog de el sa stea cu mine in magazin, stai sa aleg, stai ca nu gasesc pretul, apoi el se plictiseste, spune ca daca nu aleg in 5 minute el iese afara ca nu mai poate, etc, asta dupa ce ma chinui sa il tarasc cu mine in magazin, lucru care nu-i place deloc. Si apoi pe internet poti gasi mult mai multe oferte si detalii privind produsul si tu nici macar nu te deplasezi, doar stai acasa in fata pc-ului.
monica () in 14 martie 2008, 19:49
pentru carmen mihaela(bucuresti).A scris:"deciziile se "I-AU" ,este incorect!se serie impreuna : "SE IAU" pt ca este verbul "A LUA" la modul indicativ,timpul prezent.monica !
maria elena (bucuresti) in 15 martie 2008, 20:11
de obicei prefer ca prietenul sa fie cel care are ultimul cuvand.are gusturi mult mai bune si in general merg pe mana lui.nu da gres niciodata.tot ceea ce mi-a cumparat a fost apreciat de cei din jur.referitor la garderoba lui imi cere si mie parerea si hotaram impreuna.fetelor lasati-va pe mana sotului(prietenului)si va asigur ca va fi OK.
() in 21 martie 2008, 11:58
in general decizia de cumaprare din punctul meu de vedere o are femeia, barbatul este uneori neinteresat de cumpararturi, chiar nu suporta sa se plimbe prin magazine ore in sir in schimb femeile au o pasiune pentru cumparaturi.cumparaturile online sunt bune pentru persoanele care au foarte putin timp liber la dispozitie si nu au timp sa umble prin magazine,mai ales in timul sarbatorilor anumite persoane prefera sa comande online decat sa stea la cozi ore in sir.
Andreea (craiova) in 22 martie 2008, 11:20
cum aflam castigatorul concursului?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Concurs OneStop - "Cumparaturile online: cine decide?""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Concurs OneStop - "Cumparaturile online: cine decide?"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media