CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Concurs Magazinul Progresiv

Concurs cu premii Magazinul Progresiv

Premii prin tragere la sorti: 1 x casa de marcat fiscala; 1 x cantar cu sistem de etichetare tip LS215E; 1 x vitrina frigorifica Cronos; 1 x Mini Box frigorific; 1 x module usor adaptabile pentru expunere legume/ fructe; 1 x imprimanta de coduri de bare; 1 x cititor de cod de bare; 1 x sistem rafturi metalice pentru magazin; 1 x masa pentru casa de marcat de dreapta; 1 x porti de securitate; 50 x 2 baxuri Silan Gold; 2 x geanta de voiaj; 1 x prajitor de paine.

Daca reprezinti o companie de comert cu amanuntul, aboneaza-te la publicatia Magazinul Progresiv intrand pe www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php sau completand talonul din revista si trimitandu-l prin posta la OP 1, CP 415, Bucuresti, CMG Romania SRL, prin fax la numarul 021 315 90 29 sau pe mail la abonamente@cmgromania.ro.

Perioada promoţiei: 01 noiembrie 2008 - 13 februarie 2009

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI DE ABONARE MAGAZINUL PROGRESIV 2009

 

 

1.    Organizatorul

 

Organizatorul campaniei este S.C. CMG ROMANIA S.R.L., cu sediul Bd. Iuliu  Maniu Nr. 7, Corp A, Et. 2, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/10689/2004, Cod fiscal RO 16563965, in calitate de editor al publicatiei „Magazinul Progresiv”, reprezentata legal de Nicoleta Marasescu, in calitate de Director Executiv si Otilia Calugareanu, in calitate de Publishing Director, denumita in continuare "Organizator".

Participantii la tombola organizata la sfarsitul campaniei de abonare sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament"). Regulamentul este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a schimba prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php.

 

 

2. Durata

 

Campania de abonare se va desfasura in perioada 01 noiembrie 2008 – 13 februarie 2009. In data de 20 februarie 2009, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor 63 premii.

Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

3. Mecanismul campaniei

 

Toti abonatii ce vor trimite taloane completate de abonament pana la data de 13 februarie 2009 inclusiv (data postei) vor fi automat inscrisi in tombola din 20 februarie 2009, pentru unul dintre cele 63 premii puse in joc. Taloanele de abonament vor fi inserate in numerele din noiembrie, decembrie 2008 si ianuarie 2009 ale revistei Magazinul Progresiv. In acelasi timp pe site-ul publicatiei www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php va figura si varianta online a talonului de abonament inserat in revista Magazinul Progresiv pe tot parcursul desfasurarii campaniei 01.11.2008 – 13.02.2009.

 

 

4. Premii prin tragere la sorti

 

  SINTEZIS Casa de marcat fiscala CHD 3010T in valoare de 250 EUR + TVA;

  ANZI SOFT Cantar de sistem cu etichetare tip LS215E in valoare de 750 EUR + TVA;

  FRIGOTEHNICA Vitrina frigorifica Cronos in valoare de 2.389 EUR;

  FRIGOTEHNICA Mini Box in valoare de 2350 EUR + TVA;

  RPS SHOPFITTING Module usor adaptabile pentru  expunerea legume/fructe - TS 24  in valoare de 428 EUR + TVA;

  PSS SOLUTION Imprimanta de coduri de bare Intermec PC4  in valoare de 379 EUR + TVA;

  GLYKON Cititor de cod de bare in valoare de 226 Euro + TVA ;

  HYPER LINE CONSULT Sistem rafturi metalice pentru magazine in valoare de 629 EUR+TVA;

  HYPER LINE CONSULT Masa pentru casa de marcat de dreapta in valoare de 637 EUR+TVA;

  EUTRON INVEST ROMANIA Porti de securitate - sistem EAS in valoare de 1200 EUR + TVA

  HENKEL ROMANIA 50 premii a 2 baxuri Silan Gold  in valoare de 1200 EUR

  URSUS BREWERIES 2 X Geanta de voiaj si 1x Prajitor de paine in valoare de 100 EUR + TVA

 

 

5. Acordarea premiilor

 

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi efectuata in data 20 februarie 2009.

Vor participa automat toti cei care se aboneaza la publicatia Magazinul Progresiv trimitand taloanele de abonament inserate in revista in perioada 1 noiembrie 2008 – 13 februarie 2009 utilizand urmatoarele metode de abonare:

trimitere talon abonament completat prin posta la adresa OP 1 CP 415 Bucuresti, CMG Romania SRL;

trimitere talon completat la numarul de fax 021 315 90 29 ;

trimitere date cerute pe formular la adresa abonamente@cmgromania.ro ;

completare talon de abonament direct pe site-ul publicatiei www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php.

 

Câstigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 20 februarie 2009, ora 12:00, ce va avea loc la adresa de corespondenta a organizatorului, respectiv Bd. Iuliu Maniu Nr. 7, Corp A, Etj 2, sector 6, Bucuresti, in prezenta unei comisii din care vor face parte reprezentanti ai Organizatorului.

Câstigatorii vor fi contactati telefonic in aceeasi zi si vor trebui sa confirme acceptarea premiilor pâna la data de 25 februarie 2009, ora 16.00. Dupa confirmarea acceptarii premiului, câstigatorii vor trebui sa ne confirme datele inscrise de catre acestia pe talonul de abonament trimis la sediul redactiei. Câstigatorii vor intra in posesia premiului in baza actului de identitate si in urma semnarii unui proces verbal de predare – primire. Premiile vor fi livrate de catre partenerii organizatorului CMG ROMANIA SRL la adresa inscrisa pe talonul de abonament de fiecare castigator al premiilor.

Predarea premiilor poate fi un eveniment public. Prin participarea la aceasta tombola, participantii pot fi de acord ca, in cazul in care vor câstiga, numele firmei, localitatea in care se afla magazinul si fotografia magazinului sa poata fi facute publice prin publicarea in revista Magazinul Progresiv, numarul din martie 2009 si pot fi folosite in scopuri publicitare de catre organizator in diverse materiale de presa, audio, video, fara niciun fel de plata aferenta. Câstigatorii premiilor vor semna o declaratie in acest sens, conform celor solicitate de catre organizator.

 

 

6. Dreptul de participare

 

Tombola este deschisa tuturor firmelor de retail care au calitatea de abonat  si care completeaza si transmit talonul de abonament completat pana la data de 13 februarie 2009 inclusiv (data postei), calitate dobândita in perioada campaniei de abonare prevazuta in cap. 2 al regulamentului, si care au domiciliul / resedinta in România, cu exceptia angajatilor Grupului de presa CMG ROMANIA SRL, a sotilor si rudelor de gradul I ale acestora, precum si cu exceptia distribuitorilor de presa autorizati si firmelor partenere in organizarea acestui concurs. La extragerea premiilor se participa doar pe baza taloanelor completate, taloane ce vor fi inserate in numerele din noiembrie, decembrie 2008 si ianuarie 2009 ale revistei Magazinul Progresiv, precum si taloanele ce vor fi completate pe adresa de site www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php.

Taloanele ce sunt completate partial nu vor fi luate in considerare si se vor anula, ele neparticipand la tragerea la sorti a castigatorilor din data de 20 februarie 2009.

Participarea la concurs si/sau revendicarea oricarui premiu implica si acceptarea fiecarui participant ca numele sau si al firmei de retail pe care o reprezinta sa poata fi facute public.

In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente române de la sediul Organizatorului.

 

 

7. Alte prevederi

 

Premiile nu sunt transferabile iar participantii nu pot solicita contrava¬loarea lor in bani.

Perioada in care fiecare câstigator va beneficia de premiul sau va fi stabilita de comun acord intre fiecare castigator si partenerul furnizor al campaniei de abonare.

Daca dupa revendicarea premiului câstigatorul nu mai contacteaza sau nu mai poate fi contactat de reprezentantii organizatorului in maximum sase luni de la terminarea concursului, premiul nu se mai acorda. .

Eventualele sesizari legate de desfasurarea concursului vor fi facute pe adresa organizatorului: Bd. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, et. 2, sector 6, Bucuresti, pâna la data de 15 februarie 2009. Sesizarile ulterioare nu vor mai fi luate in considerare.

Regulamentul de participare/ desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.magazinulprogresiv.ro/abonamente.php sau la sediul SC CMG ROMANIA SRL din Bd. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, et. 2, sector 6, Bucuresti.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Concurs Magazinul Progresiv"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Concurs Magazinul Progresiv

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media