CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Colgate Total - 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii

Concurs cu premii Colgate

Premii prin tragere la sorti: 1 x excursie pentru 2 persoane la New York; 100 x tratament stomatologic.

Cumpara cel putin unul dintre produsele participante si trimite la 1868 un mesaj cu textul “Colgate”, urmat de numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 octombrie - 15 decembrie 2008

Documente conexe

Promotie expirata
26 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
 

REGULAMENTUL ACTIUNII DE PROMOVARE

 

“ Colgate Total – 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii”

organizat de S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMANIA) S.R.L.

 

 

S.C. Colgate - Palmolive (Romania) S.R.L. - cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti 17-21, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3828/1992, CUI RO 2355450 – organizeaza la nivel national actiunea de promovare “ Colgate Total – 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii ”, in perioada 15 octombrie 2008 – 15 decembrie 2008. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor ce vor achizitiona, in perioada mai sus mentionate unul dintre “Produsele Participante”.

Acestei actiuni de promovare i se face publicitate si pe internet, pe site-ul : www.infopromotii.ro .

 

 

CAPITOLUL 1. Organizatori

 

Organizatorul actiunii de promovare este compania Colgate - Palmolive (Romania) S.R.L..

Prezentul Regulament este disponibil gratuit oricarui solicitant in magazinele partenere.

 

 

CAPITOLUL 2. Durata

 

Actiunea de promovare se desfasoara la nivel national, pe parcursul a 2 luni, in intervalul 15 octombrie 2008 – 15 decembrie 2008.

 

 

 

Participa la concurs urmatoarele produse comercializate de compania Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.:

 

- Colgate Total 50 ml;

- Colgate Total 100 ml;

- Colgate Total Fresh Stripe 50 ml;

- Colgate Total Fresh Stripe 100 ml;

- Colgate Total Advanced Whitening 50 ml;

- Colgate Total Advanced Whitening 100 ml;

- Colgate Total Advanced Fresh 50ml;

- Colgate Total Advanced Fresh 100 ml.

 

 

CAPITOLUL 4. Durata

 

Concursul se desfasoara in perioda  15 octombrie 2008 – 15 decembrie 2008.

 

 

CAPITOLUL 5. Premii

 

Premiile concursului “Colgate Total – 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii” sunt urmatoarele:

 

PREMII NR. BUCATI
Excursie pentru 2 persoane la New York 1
Tratamente stomatologice 100

 

Valoarea totala a premiilor acordate este de aproximativ 40.000 RON ( fara TVA ).

 

 

CAPITOLUL 6. Dreptul de participare. Mecanismul concursului

 

Concursul este deschis tuturor cumparatorilor care vor achizitiona in perioada concursului 1 produs  Colgate-Palmolive prezentat  (in cadrul  capitolului 1) mai sus, adica orice pasta de dinti  Colgate Total, si vor trimite prin SMS la numarul de telefon 1868 cuvantul cheie “Colgate”, urmat de codul de pe bonul de casa.

Numarul 1868 este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, cu tarif normal.

Tragerea la sorti va avea loc la data 17.12.2008 iar castigatorii vor fi anuntati individual prin telefon pana la data de 23.12.2008. Cu aceasta ocazie, vor fi extrase  50 de numere de telefon suplimentare fata de numarul total al premiilor ( 101 ), din care vor fi validati castigatori, daca cei extrasi initial nu au putut fi validati.

Validarea castigatorilor se va face in baza BI / CI sau a pasaportului si a bonului de casa care atesta achizitionarea produsului.

Persoanele al carui numar de telefon a fost extras vor fi contactate telefonic de catre reprezentanti ai organizatorului, si li se va solicita sa trimita in termen de o saptamana prin posta o copie dupa un act de identitate ( carte de identitate sau pasaport ) si bonul de casa. Termenul de 1 saptamana incepe sa curga din momentul in care persoana al carui numar a fost extras a fost contactata de catre un reprezentant al organizatorului.

In cazul in care posesorului unui numar de telefon extras de catre organizator nu raspunde la telefon, acesta va incerca sa-l contacteze telefonic timp de 5 zile consecutiv.   Dupa acest termen, premiul se redistribuie catre posesorul unui numar de telefon din cele 50 de numere extrase suplimentar, in ordinea extragerii.

Premiile pot fi revendicate pana la data de 31.12.2008 si nu pot fi acordate in bani.

Excursia la New York si tratamentele stomatologice pot fi valorificate exclusiv in perioada 05.01.2009 - 15.02.2009.

Excursia la New York, S.tatele Unite ale Americii, este pentru 2 persoane si va include urmatoarele servicii:

 

1)  Bilete avion dus-intors pentru 2 persoane;

2) Cazare pentru 4 nopti, la un hotel de 4 stele + pranz si cina asigurate pentru 2 persoane la restaurantul hotelului;

3) Transport de la si catre aeroport;

4) Cheltuieli de viza incluse – obtinerea vizei nu este garantata de catre compania Colgate - Palmolive ( Romania ) si ramane in directa responsabilitate a castigatorilor premiilor.

 

Castigatorul va trebui sa-ti anunte optiunea sa referitoare la perioada sejurului cu cel putin 7 zile inainte, iar agentia ii va oferi acestuia sejurul in perioada dorita in masura in care exista locuri disponibile ( exclusiv in perioada 05.01.2009 - 15.02.2009 ).

Comunicarea intre castigator si agenia de voiaj partenera se va face in mod direct.

Excursia poate fi valorificata si de catre alta persoana decat castigatorul, cu acordul scris al acestuia.

 

Fiecare dintre cele 100 de tratamente stomatologice valoreaza 100 USD la cursul BNR USD / RON din ziua valorificarii premiului.

Lista cabinetelor la care poate fi valorificat acest premiu este atasat la prezentul regulament de concurs ( anexa 1 ).

Castigatorii acestor premii vor primi consultatii de specialitate de la medicii stomatologi din cabinetele carora li se vor adresa, si se vor raporta fiecare la lista de preturi a cabinetului unde vor merge.

 

CAPITOLUL 7 . Clauze finale

 

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Tele Acces Gratuit 0800 070 027 si pe site-ul www.infopromotii.ro .

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii S.C. Colgate-Pamolive (Romania) S.R.L., ai S.C. NETOPIA SISTEM S.R.L., ai agentiei Young & Rubicam si ai agentiei de voiaj organizatoare si membrii familiilor acestora.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate in scopul prezentului regulament. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Va uram succes!
Director Juridic,
Gabriela Popescu
Nu avem elemente multimedia.
Maria (Bucuresti) in 22 octombrie 2008, 15:42
Folosesc Colgate si imi plac produsele, cam invechita totusi reclama aia cu doctorul, e acelasi tipar de vreo 15 ani... Referitor la promotie am o nedumerire: numarul asta 1868 este folosit la mai multe promotii in acelasi timp? Ca pe la promotiile pe la care mai particip se trimite un mesaj de eroare din partea promotiei nu un mesaj general de eroare ca la acest numar, de la unii n-am auzit de ei, nici macar nu stiu ce am gresit... In plus primesc, tot de la acest numar si informatii de la un magazin online. Mi se pare neprofesionist pentru Colgate sa foloseasca acelasi numar pe care il da si la un magazin online, oare sunt din acelasi grup? In rest, sper sa castig o excursie, mai particip!
MARILENA (CONSTANTA) in 22 octombrie 2008, 18:14
Buna ziua!

De la numarul mentionat pt trimiterea sms-ului revine un mesaj cu eroare la procesarea mesajului.As dori sa stiu ce se intampla si daca promotia asta este serioasa.Chiar am nevoie de o vizita la dentist.

Multumesc!
Marius (Resita) in 23 octombrie 2008, 19:16
Aceeasi problema si la mine ca la doamna Marilena. Cuvantul Colgate urmat de nr bonului fiscal sau ce numar? Daca se poate un exemplu?
narciza (buzau) in 24 octombrie 2008, 01:06
Cei care nu locuiesc in orasele mentionate in anexa 1 ce vor face cu premiul? E cumva cioaca sau discriminare(sunt favorizati locuitorii acelor orase)?
Moderator 2 (Infopromotii) in 24 octombrie 2008, 09:13
Dragii nostri,

Am transmis problemele voastre organizatorului si speram sa revenim cat mai repede cu un raspuns.

Mult succes!
Diana (oradea) in 24 octombrie 2008, 10:32
aceeasi eroare mi-a aparut si mie in mesajul de raspuns. asta ce inseamna?
Moderator 2 (Infopromotii) in 24 octombrie 2008, 16:22
Dragii nostri,

Iata si raspunsul organizatorilor pentru voi:
"Stimati consumatori,
va multumim pentru mesajele postate si pentru interesul aratat concursului....

In ceea ce priveste mesajele de eroare primite in urma trimiterii mesajului SMS, acestea survin din cauza unei erori tehnice a providerului de servicii sms. Acesta a fost informat despre aceasta situatie si a luat toate masurile pentru a remedia defectiunea. Va confirmam ca ati fost inregistrati in concurs.

In ceea ce priveste orasele/ cabinetele medicale in care se pot face controalele stomatologice, acestea au fost stabilite impreuna cu Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania, in urma disponibilitatii medicilor de a participa la acest program. Va uram succes in continuare!".

Bafta tuturor!
Marius (Resita) in 24 octombrie 2008, 17:49
Daca tot apare eroarea ma inregistreaza in concurs?
narciza (buzau) in 24 octombrie 2008, 22:00
INSIST!!!!! Eu daca sunt din Calarasi cum imi voi valorifica premiul?
izabella (tg-mures) in 26 octombrie 2008, 19:42
Buna ziua! Am cumparat produse Colgate dar din pacate dupa aceea am observat ca pe bonul fiscal arata ``pasta de dinti 50 ml``....vroiam sa va intreb daca este valabil bonul, deoarece nu specifica produs ``Colgate``,desi am cumparat din Kaufland, magazin mare. Multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 octombrie 2008, 11:39
Salut!
Am transmis organizatorilor intrebarile voastre si speram sa primim cat de curand raspunsurile pentru voi. Succes!
Ioana (Bucuresti) in 29 octombrie 2008, 11:14
Nici pana astazi eroarea de procesare a SMS-urilor nu s-a realizat. Va rugam sa ne dati un exemplu de cum trebuie sa arate textul SMS-ului pentru a fi siguri ca am fost inscrisi in concurs. Multumesc
mihaela (iasi) in 29 octombrie 2008, 14:44
salut! de ce nu se remediaza problema cu sms-ul, astazi am trimis de 2 ori sms la 1868 si tot erau imi da! ce se intampla? 29.10.2008
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 octombrie 2008, 18:24
Salut!
Am transmis organizatorilor sesizarile voastre si speram ca problema se va rezolva in cel mai scurt timp.
ana-maria (bucuresti) in 29 octombrie 2008, 23:54
Eroarea la trimiterea SMS-ului persista !
Maria (Bucuresti) in 03 noiembrie 2008, 13:53
Buna tuturor tovarasilor de suferinta! Revin si eu cu un comentariu la raspunsul oficial al organizatorilor: - in primul rand mi se pare o lipsa de bun simt sa spui "Va confirmam ca ati fost inregistrati in concurs" unor oameni la care le stii doar niste id-uri cu care s-au inscris pe un site ca sa comenteze, deci habar nu ai de participarile lor... - in al doilea rand la colgate vad ca s-a uitat gramatica elementara, in comunicarile oficiale: "In ceea ce priveste mesajele de eroare [...] acesta survine din cauza [...]" - in al treilea rand parerea mea personala este ca a da vina pe providerul de servicii sms e ca si cum te-ai acuza pe tine organizator al promotiei ca nu ai fost in stare sa trimiti niste participari acolo, ca sa vezi daca servicul este ok sau e facut in dorul lelii... - si in ultimul rand multumesc ca abia dupa 2 saptamani de la inceperea promotiei, providerul a fost in stare sa modifice niste mesaje ca sa se poata inscrie lumea in promotie... Rusinica!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 noiembrie 2008, 14:52
Salut, Maria!
Ti-am aprobat comentariul, desi este cam rautacios.
In primul rand, nu este o dovada de lipsa de bun-simt (a propos de scriere corecta: bun-simt se ortografiaza cu liniuta de unire) din partea organizatorilor sa le comunice celor care s-au inregistrat in perioada 22-24 octombrie ca inscrierile lor au fost inregistrate. Acel mesaj nu se adresa tuturor celor care au postat comentarii mai sus, ci numai celor din perioada mentionata.
Cat priveste greseala de scriere, iti multumim pentru sesizare si am corectat. Se datoreaza cu siguranta grabei de a va raspunde cat mai repede si nu nestiintei organizatorilor.
Cu privire la provider, in sistemul sau poate surveni o eroare in orice clipa; dovada cea mai buna este ca pentru zilele de la inceputul promotiei (15-22 octombrie) nu s-au inregistrat erori.
Probabil ca esti mai noua pe site-ul nostru. Iti recomandam si tie sa postezi sesizarile despre orice disfunctionalitate sau eroare pe un ton politicos. Este cel mai bun mod - poate singurul - de a obtine un dialog constructiv.

Mult succes!
izabella (tg-mures) in 03 noiembrie 2008, 20:27
Buna ziua!Revin cu intrebarea mea...daca am cumparat produse Colgate dar din pacate dupa aceea am observat ca pe bonul fiscal arata ``pasta de dinti 50 ml``....vroiam sa va intreb daca este valabil bonul, deoarece nu specifica produs ``Colgate``,desi am cumparat din Kaufland, magazin mare.Din pacate in magazine mai mici nici macar atat nu mentioneaza pe bonul fiscal(,,pasta de dinti``). Multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 noiembrie 2008, 11:56
Buna, Izabella, am retransmis intrebarea ta organizatorilor si asteptam un raspuns pentru tine.

Organizatorii ne-au transmis ca providerul sistemului de inregistrare in promotie a facut teste si nu a descoperit nicio situatie in care sa mai survina erori.

Cei care nu sunt siguri ca inscrierea lor a fost inregistrata
sunt rugati sa ne scrie, folosind rubrica de contact din meniul galben de mai jos si sa ne transmita numarul de telefon de pe care s-au inscris, data inscrierii si numele promotiei, pentru ca providerul sa verifice daca inregistrarea a fost efectuata.

Mult succes tuturor!
izabella (tg-mures) in 13 noiembrie 2008, 22:50
Buna! Ma scuzati ca va deranjez inca odata,dar deja aproape a trecut o luna de cand a inceput promotia si eroarea la trimiterea unui mesaj inca persista........si inca tot nu am aflat daca are rost sa mai tirmit mesaje din moment ce pe bonul fiscal scrie ,,pasta de dinti 50 ml sau pasta de dinti 100 ml``..va intreb deoarece chiar imi plac produsle Colgate si folosim des cu familia mea.Va multumesc
anca (suceava) in 14 noiembrie 2008, 14:56
Buna!Vreau sa stiu si eu daca se mai poate participa la promotie,caci am trimis mesaj la 1868 si imi zice eroare la procesarea mesajului.ms mult!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 noiembrie 2008, 15:02
Draga Izabella, dragi participanti,
am primit pentru voi raspunsurile de la compania Colgate:

"Stimati participanti, asa cum am mentionat si in mesajul postat in data de 24 octombrie, mesajele de eroare primite in urma trimiterii mesajelor SMS apar din cauza erorilor tehnice ale providerului de servicii sms. Societatea cu care colaboram in acest sens confirma insa ca, desi se primesc de catre unii participanti mesaje de eroare, acestia sunt inscrisi in concurs. Referitor la intrebarea legata de bonul de casa, se accepta si bonuri unde se mentioneaza doar "pasta de dinti" si nu "pasta de dinti Colgate Total". Va dorim succes in continuare!"

Asadar, nu trebuie sa va temeti de erori, pentru ca inscrierile voastre sunt inregistrate. Pot participa la promotie si concurentii pe al caror bon de casa nu este specificata marca produsului, daca acesta este unul dintre cele participante.
Mult noroc la premii!
Vergiliu (Bucuresti) in 19 noiembrie 2008, 11:28
buna! Produsele colgate sint acceptabile calitativ dar nu particip la genul de concursuri "trimite codul prin sms" dece sa mai platesc inca o data si pe sma-uri?! Dar este alegerea fiecaruia sa participe la ce concursuri doreste
ana-maria (bucuresti) in 11 decembrie 2008, 19:01
imi spune si mie cineva care este "codul de pe bonul de casa"?
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 decembrie 2008, 23:55
Salut, Ana-Maria!
Prin "codul de pe bonul de casa", la aceasta promotie se intelege numarul bonului de casa. Acesta figureaza de obicei alaturi de data in care a fost efectuata achizitia. Succes!
camelia (neptun) in 14 decembrie 2008, 11:46
buna ziua-imi spuneti va rog daca sunt inscrisa la concursul colgate?-am trimis sms-uri dar nu am primit nici un mesaj de confirmare multumesc
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Colgate Total - 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Colgate Total - 12 ore de protectie completa pentru dinti si gingii

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media