CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Coffeeta iti mobileaza sufrageria!

Coffeeta iti mobileaza sufrageria

Premii prin tragere la sorti: 1 x mobilier complet de sufragerie in limita valorii de 10.000 RON (TVA inclus); 50 premii x 100 €.
Premii garantate: 2.000 x set ceasca si farfurie Coffeeta, pentru primii 2.000 de înscrisi.

Cumpara minim o punga de Coffeeta pudra 200g si trimite prin SMS la 1718 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) codul unic de pe stickerul promotional (ex.:123ABCD).

Perioada promoţiei: 07 ianuarie - 04 martie 2011

Documente conexe

Promotie expirata
48 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Citeste si Actul aditional 1!

Regulamentul oficial al Campaniei Publicitare
“Coffeeta iti mobileaza sufrageria!”

(07.01.2011-04.03.2011)

ART. 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.1.     Campania publicitara “Coffeeta iti mobileaza sufrageria!” ("Campania") este organizata si desfasurata de Tymbark Maspex Romania S.R.L., o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Stefan cel Mare nr. 38-40, Valenii de Munte, jud. Prahova, Romania, avand Codul Unic de Inregistrare 3451510 si numar de operator de date cu caracter personal 972 (denumita in continuare "Organizator"). Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.2.    Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-urile de internet: www.infopromotii.ro, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, in baza unui apel telefonic cu tarif normal la numarul 0740.110.842, intre orele 08:00 – 16.00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Campaniei sau trimitand o scrisoare la sediul Organizatorului: Tymbark Maspex Romania S.R.L., Str. Stefan cel Mare nr. 38-40, Valenii de Munte, jud. Prahova, Romania.
1.3.     Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, respectand procedurile legale, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa postarea unui anunt prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul de internet www.infopromotii.ro .
1.4.     Suportul tehnic in cadrul mecanismului de participare la Campanie este asigurat de catre MEDIAPOST HIT MAIL SA, cu sediul in Str. Pictor Iser nr. 19, Bucuresti, tel. 224.40.20, fax. 224.57.31, Cod Fiscal Nr. RO13351917, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8295/2000 (denumita in continuare „Agentia”).

ART. 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

ART. 3. DURATA CAMPANIEI
Campania va incepe la data de 07 Ianuarie 2011, 08:00 si va dura pana la data de 04 Martie 2011, 23:59, inclusiv.

ART. 4. PRODUSE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE
Produsul participant la Campanie este Creama Pudra pentru Cafea „Coffeeta” (punga de 200g ), cu sticker-ul promotional “Coffeeta iti mobileaza sufrageria!” - denumit in continuare "Produsul Participant".

ART. 5. MECANISMUL CAMPANIEI
5.1. Inscrierea
5.1.1.    Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional si sa trimita la numarul de telefon 1718 (tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote), in perioada 07 ianuarie 2011 ora 08:00 – 04 martie 2011 ora 23:59, inclusiv, („data limita” de primire a SMS-urilor), un mesaj text scris ("SMS”) care contine codul unic alfanumeric format din 7(sapte) caractere, aflat pe stickerul promotional aplicat pe ambalajul produsului participant achizitionat.
5.1.2.     Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid daca este format din codul unic alfanumeric de 7 (sapte) caractere (asa cum apare acesta pe stickerul promotional al produsului participant), scris fara spatii si/sau alte informatii.
5.1.3.     Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif standard stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).
5.1.4.     Un cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data. Inscrierea este reprezentata de trimiterea prin SMS a unui cod corect de pe un produs participant la promotie.
5.1.5.     Pentru fiecare SMS expediat in cadrul prezentei Campanii, participantii vor primi din partea Organizatorului, ulterior, prin SMS, un raspuns corespunzator situatiei in care se afla, dupa cum urmeaza:
    a) mesajul expediat este valid (contine codul corect), iar participantul este unul din primii 2000 de inscrisi; mesajul trimis va fi: „Ai castigat un set ceasca + farfurie Coffeeta. Pastreaza ambalajul produsului pentru validare. Pentru detalii suna la 0740.110.842 (tarif normal, L-V 08-16)”
    b) mesajul expediat este valid (contine codul corect), iar participantul nu este unul din primii 2000 de inscrisi; mesajul trimis va fi: „Felicitari! Te-ai inscris in promotia Coffeeta. Pastreaza ambalajul produsului.  Succes la tragerile la sorti!”       
     c) mesajul este invalid deoarece codul trimis nu este corect: „Mesajul expediat este invalid deoarece codul trimis nu este corect”
    d) mesajul este invalid deoarece codul trimis, desi corect, a mai fost expediat anterior: „Mesajul expediat este invalid, deoarece codul trimis, desi corect, a mai fost expediat anterior”
    e) castigatorii premiilor in valoare de 100 euro (fiecare), vor primi urmatorul mesaj de raspuns:
„La promotia Coffeeta, ai catigat 100 euro. Pastreaza ambalajul promotional pentru validare. Pentru detalii suna la 0740.110.842 (tarif normal, L-V0 8-16)”
    f) castigatorul Marelui Premiu, va primi urmatorul mesaj: „Esti castigatorul promotiei Coffeeta: mobila de sufragerie 10.000lei!Pastreaza ambalajul promotional pentru validare.Suna la 0740110842 (tarif normal, L-V 08-16)”
    g) mesajele expediate in afara perioadei de desfasurare a Campaniei vor primi urmatorul mesaj de raspuns: „Mesaj expediat in afara perioadei de desfasurare a campaniei Coffeeta iti mobileaza sufrageria.Pentru detalii,suna la 0740110842 (tarif normal, L-V 08-16)”
5.1.6.     La tragerea la sorti nu vor participa SMS-urile care nu sunt valide, precum si SMS-urile primite in afara perioadei de desfasurare a Campaniei.
5.1.7.     Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele cazuri:
      a) pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1718, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;
      b) pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 5.1.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
      c) daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat (nu este alocat, este blocat, nu se afla in aria de acoperire etc.). In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;
      d) pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens;
      e) eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul 1718. Conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate primului participant care poate face dovada achizitionarii produsului (prezinta in original ambalajul cu eticheta continand codul unic);
      f) Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor promotionale ale caror coduri unice au fost declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor promotionale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
5.1.8.     Dupa data limita de primire a mesajelor (4 martie 2011, ora 23:59, inclusiv), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei, prin urmare, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru mesaje trasmise in afara perioadei campaniei.
5.1.9.  Participantii trebuie sa pastreze ambalajul Produsului Participant in original, astfel incat, in cazul declararii ca si castigatori, sa poata prezenta Organizatorului ambalajul Produsului Participant pentru validare.

Art. 6. PREMIILE SI VALOAREA LOR
6.1. Premiile promotiei sunt:
a). Un numar de 2.000 de premii constand in: set ceasca plus farfurie “Coffeeta” din portelan. Valoarea comerciala a unui premiu constand intr-un set ceasca plus farfurie “Coffeeta” este de 7,5371 lei cu TVA inclus.
b). Un numar de 50 premii constand in 100 euro. Premiul va fi atribuit prin transferarea de catre Organizator in contul Castigatorului a sumei in RON reprezentand echivalentul a 100 EURO la cursul BNR din data platii. In vederea calcularii valorii comerciale totale a premiilor conform art. 6.2 de mai jos, Organizatorul a luat ca referinta cursul BNR din data de 29.09.2010 (1 EURO = 4,2719 RON).
c). Marele Premiu constand in 1 (un) mobilier complet de sufragerie. Valoarea comerciala a Marelui Premiu este de 10.000 lei cu TVA inclus. Castigatorul Marelui Premiu poate achizitiona de la orice comerciant de pe teritoriul Romaniei un mobilier complet de sufragerie, cu configuratia dorita de castigator, iar Organizatorul va acoperi costurile de achizitie ale mobilierului, in limita valorii de 10.000 RON cu TVA inclus. Dovada achizitiei se face de catre castigator prin factura proforma emisa de catre comerciant, iar Organizatorul va transfera in contul bancar al Castigatorului o suma reprezentand contravaloarea facturii, in limita valorii de 10.000 RON cu TVA inclus.
6.2. Valoarea comerciala totala a premiilor ce se acorda in cadrul prezentei promotii, este de 46.434 lei cu TVA inclus.
6.3. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. Castigatorii nu pot opta pentru acordarea contravalorii premiilor in bani constand in seturi - ceasca plus farfurie Coffeeta.

Art. 7. ATRIBUIREA PREMIILOR CAMPANIEI
7.1. Atribuirea premiilor constand in seturile formate din ceasca plus farfurie „Coffeeta”.
7.1.1.  Premiile constand in seturile formate din ceasca plus farfurie „Coffeeta” (fiecare set cuprinde o ceasca si o farfurie „Coffeeta”), se atribuie primilor 2.000 (douamii) de participanti care trimit un SMS valid, incepand cu data inceperii Campaniei (07.01.2011, ora 8:00). Atribuirea se face in ordinea cronologica a primirii SMS-ului valid, fara trageri la sorti.
7.1.2. Un participant nu poate primi decat un singur premiu constand intr-un set: ceasca plus farfurie Coffeeta, indiferent de numarul de SMS-uri valide trimise, precum si indiferent de numarul de telefon de pe care este expediat SMS-ul.
7.1.3.  In cazul in care un castigator nu este validat conform procedurii din prezentul Regulament, premiul se atribuie urmatorului participant, in ordinea cronologica a primirii SMS-ului valid de inscriere in Campanie.
7.2. Atribuirea Marele Premiu si a premiilor in bani de 100 euro fiecare.
7.2.1. Premiile constand in 100 euro, precum si Marele Premiu se atribuie prin trageri la sorti, la care vor fi inscrisi toti participantii care au trimis un SMS valid pana in ziua anterioara respectivei trageri la sorti electronice.
7.2.2. Tragerile la sorti pentru atribuirea acestor premii vor avea loc la urmatoarele date:
- 21.01.2011, 28.01.2011 (la fiecare din aceste trageri la sorti se extrag cate 7 castigatori a cate unui premiu constand in 100 euro);
- 04.02.2011, 11.02.2011, 18.02.2011, 25.02.2011 (la fiecare din aceste trageri la sorti se extrag cate 7 castigatori a cate unui premiu constand in 100 euro);
- 07.03.2011 (la aceasta tragere la sorti se vor extrage ultimii 8 castigatori a cate unui premiu constand in 100 euro fiecare si castigatorul Marelui Premiu).
7.2.3. Tragerile la sorti vor avea loc pe cale electronica, prin extragere aleatoare cu ajutorul unui program informatic specializat. Validarea extragerii se va face de catre Comisia de Validare Prevazuta in prezentul regualment.
7.3. Alte prevederi referitoare la atribuirea premiilor
7.3.1. Odata desemnat castigator al unuia din premiile garantate, un SMS va participa la tragerile la sorti pentru premiile in bani (50 de premii a 100 euro fiecare) si la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu.
7.3.2. Odata desemnat castigator al unuia din premiile garantate cat si al unuia din premiile constand in 100 euro, un SMS nu va mai putea participa la urmatoarele trageri la sorti pentru desemnarea premiilor in bani, in valoare de 100 euro fiecare; in schimb va putea participa la tragerea la sorti a marelui premiu.
7.3.3. Numele castigatorilor Campaniei vor fi publicate pe www.infopromotii.ro, dupa validarea finala a acestora.
7.3.4. La fiecare tragere la sorti prevazute mai sus se va extrage si un numar de 3 (trei) rezerve pentru fiecare premiu atribuit. In cazul in care un castigator nu este validat conform procedurii din prezentul Regulament, sau refuza primirea premiului, atunci premiul respectiv se atribuie pe rand rezervelor, in ordinea extragerii acestora. In cazul in care nici una din rezervele extrase nu este validata, atunci premiul respectiv ramane la dispozitia Organizatorului.  

ART. 8. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI PREDAREA PREMIILOR
8.1.    Validarea castigatorilor
8.1.1. Participantii care, in urma inscrierii in campanie a unui SMS valid, primesc ulterior un mesaj prin care sunt anuntati ca au castigat un premiu, trebuie sa sune, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea mesajului, la numarul 0740.110.842 (telefon cu tarif normal, apelabil intre orele 08:00 – 16:00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale), pentru a primi instructiuni legate de validare si inmanarea premiului.
8.1.2. Validarea unui castigator desemnat se face in urma trimiterii de catre acesta, la casuta postala OP 1 – CP 45 Bucuresti, a unui plic cu mentiunea „pentru campania „Coffeeta iti mobileaza sufrageria!”, care sa contina obligatoriu urmatoarele:
(i) ambalajul produsului, in original;
(ii) numarul de telefon de pe care a fost expediat SMS-ul de inscriere in Campanie;
(iii) copia cartii de identitate a participantului;
(iv) adresa la care sa fie expediat premiul, in cazul in care difera de adresa inscrisa in cartea de identitate (doar pentru premiile constand in setul: ceasca plus farfurie „Coffeeta”);
(v) datele contului bancar IBAN in care sa fie transferata contravaloarea premiului (doar pentru Marele Premiu si premiile constand in 100 euro). Contul bancar trebuie sa fie deschis la o unitate bancara din Romania, iar titularul contului bancar trebuie sa fie castigatorul desemnat sau reprezentantul legal al acestuia.
8.1.3.  Plicul trebuie expediat ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, si trebuie sa soseasca la adresa de destinatie casuta postala OP 1 – CP 45 Bucuresti in termen de 10 zile lucratoare de la primirea SMS-ului prin care a fost anuntata castigarea premiului.
8.1.4.  In cazul in care un castigator desemnat motiveaza intemeiat imposibilitatea trimiterii plicului in termenul mentionat la art. 8.1.3 de mai sus, atunci Organizatorul poate prelungi intervalul de timp mai sus mentionat cu inca 10 zile lucratoare.
8.1.5.    Validarea castigatorilor desemnati se face de catre Comisia de Validare, prin verificarea continutului plicului expediat.
8.1.6.    In cazul in care vreunul dintre participantii desemnati castigatori nu respecta termenul de trimitere a plicului, sau plicul trimis nu contine toate elementele prevazute la art. 8.1.2, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a-l invalida pe participantul respectiv, acesta din urma pierzand astfel in mod definitiv dreptul la atribuirea premiului. 
8.2    Predarea premiilor constand in seturi: ceasca plus farfurie „Coffeeta”
8.2.1.    Premiile constand in seturi: ceasca plus farfurie „Coffeeta” vor fi livrate prin intermediul reprezentantilor
Organizatorului sau prin intermediul unei firme de curierat rapid, in functie de locatie, la domicilul declarat al castigatorilor, in termen de 30 zile calendaristice de la data validarii.
8.2.2.    Predarea premiului se face doar catre participantul declarat castigator, dupa verificarea identitatii acestuia, prin semnarea unui proces-verbal de predare-primire.
8.2.3.    In situatia in care Organizatorul nu reuseste sa il gaseasca pe castigator la domiciliul comunicat in intervalul de 30 de zile, Organizatorul va lasa la adresa de domiciliu respectiva o instiintare scrisa de ridicare a premiului. Prin instiintare, i se comunica castigatorului locatia, data si intervalul orar in care acesta trebuie sa se prezinte pentru a-si ridica premiul. In cazul in care castigatorul desemnat nu se prezinta la data si ora stabilita pentru ridicarea premiului, se considera ca acesta a renuntat la premiul acordat si pierde orice drept de a revendica ulterior premiul.
8.3    Predarea premiilor constand in 100 euro, precum si a Marelui Premiu
8.3.1    Marele Premiu si premiile constand in 100 euro, se predau exclusiv prin transfer bancar in contul IBAN al castigatorului desemnat.
8.3.2    Organizatorul va transfera in contul IBAN indicat de castigatorul desemnat suma aferenta contravalorii premiului respectiv, in termen de 30 de zile de la validare.
8.3.3    In cazul in care castigatorul desemnat nu indica un cont bancar valabil, al carui titular sa fie, Organizatorul va invalida premiul acordat, castigatorul desemnat pierzand astfel in mod definitiv dreptul la atribuirea premiului. 
8.4    Alte prevederi privitoare la validarea si predarea premiilor
8.4.1.    Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar la adrese de domiciliu de pe teritoriul Romaniei, respectiv in conturi bancare deschise la unitati bancare de pe teritoriul Romaniei.
8.4.2.    Validarea castigatorilor premiilor acordate in cadrul prezentei campanii se va face de catre o Comisie de Validare, ce va avea urmatoarea componenta:
- Fulgeanu Claudia – Brand Manager (Organizator)
- Costache Cornelia Marilena - Brand Manager (Organizator)
- Zlat Andreea Dorina – Consilier Juridic (Organizator),
sub supravegherea dnei Eugenia Codescu, Notar Public.

ART. 9. RESPONSABILITATE
9.1.     Prin participarea la Campanie, toti participantii si castigatorii desemnati sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a castigatorilor desemnati.
9.2.     Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu participantii la Campanie sau cu cei desemnati castigatori, in afara obligatiilor asumate in cuprinsul prezentului Regulament. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda garantie pentru aceste premii.

ART. 10. DREPTUL DE PARTICIPARE
10.1.     Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatii Tymbark Maspex Romania S.R.L. (Organizatorul), ai agentiilor de publicitate implicate in aceasta Campanie, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).
10.2.    In cazul in care castigatorul este o persoana minora sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu ori cu capacitate restransa de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai insotit de reprezentantul legal, acesta din urma semnand o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea castigului respectiv si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legata de castigul respectiv.

ART. 11. TAXE SI IMPOZITE
11.1. Valoarea comerciala a premiilor prevazuta in prezentul Regulament este valoarea neta, Organizatorul suportand impozitul cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei se obliga sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

ART. 12. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN
Prezenta Campanie poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

ART. 13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

ART. 14. PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL
14.1.     Prin participarea la campania promotionala "Coffeeta iti mobileaza sufrageria!”, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului, in scopul participarii la aceasta campanie, validarii castigatorilor, atribuirii premiilor Campaniei si pentru a fi folosite in activitati de marketing ulterioare.
14.2.    Anuntarea castigatorilor poate fi un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii se obliga sa semneze si o declaratie in acest sens, la solicitarea Organizatorului.
14.3.     Participantilor la campania promotionala " Coffeeta iti mobileaza sufrageria!” le sunt garantate drepturile prevazute de legea privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
14.4.     Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea, rectificarea, blocarea, actualizarea sau transformarea datelor personale in date anonime in conformitate cu prevederile legii. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre Organizator.
Nu avem elemente multimedia.
lucia (caracal) in 07 ianuarie 2011, 19:36
Interesanta promotie!!!am si eu o intrebare: persoanele care castiga cescuta pot sa castige si un premiu mare??? imi cer scuze daca scria in regulament si eu nu am fost atenta!
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 ianuarie 2011, 10:36
Draga Lucia (Caracal),
Art. 7 din regulament reglementeaza aceasta situatie, iar raspunsul este afirmativ: castigatorul unui premiu instant poate castiga si un premiu in bani (unul singur), precum si premiul cel mare.
Mult succes!
claudia (focsani) in 08 ianuarie 2011, 12:21
O scrisoare recomandata cu confirmare de primire ajunge undeva la 4,5 ron (asa am dat la inceputul anului trecut si trimiteam din buc in buc pt o sapca Nesquik). Acum stau sa ma gandesc daca merita sa dau 5 ron pe o cescuta cu farfuriuta......voi ce parere aveti? bafta la premiile mari!
rozalia florina (bascov) in 08 ianuarie 2011, 18:27
Ma bucur ca s-a facut acest concurs deoarece acest produs il consum zilnic,insa exista o problema. In supermarketurile din Pitesti nu am gasit Coffeeta cu cod unic pe stickerul promotional.Poate ma ajutati si imi spuneti unde gasesc acest produs (valabil pt concurs).
Alin (Iasi) in 08 ianuarie 2011, 18:44
Procedura de validare a castigatorului unui set ceasca+farfurioara mi se pare cam prea complicata si prea costisitoare ... Corespondenta avand confirmare de primire costa 4,9 lei... Daca mai socotim si copia xerox a cartii de identitate... Numai bine!
Andreea (Bucuresti) in 08 ianuarie 2011, 19:06
O parere : in loc sa ofere 2000 de cesti pentru primii 2000 de participanti diferiti, mai bine ar fi oferit un numar mai mic de premii garantate dar care sa constea in cate un set de 6 cesti cu farfuriutele aferente (nu doar o ceasca...).
gabriela (giurgiu) in 09 ianuarie 2011, 19:09
am cautat in giurgiu si nu am gasit cofeeta cu insemnele promotie stie cineva din giurgiu unde pot gasi
() in 09 ianuarie 2011, 23:12
Unde se gasesc pachetele de concurs. Le caut de 3 zile !
lucia (caracal) in 10 ianuarie 2011, 11:36
rugam organizatorii sa ne indice si noua care sunt magazinele unde se gaseste produsul cu eticheta promotionala ( sticker+ cod), ptr ca eu am cautat in 4 hipermarketuri si 3 supermarketuri si nimik...mii de multumiri.
irina (targu neamt) in 10 ianuarie 2011, 13:52
nici eu nu am gasit cofeeta cu insemnele promotie....mie la posta refuza sa-mi trimita plicul cu confirmare de primire daca destinatarul e o casuta postala si il trimit normal
Adriana (Bucuresti) in 10 ianuarie 2011, 14:20
Subscriu celor care spun ca nu se justifica/merita validarea premiilor mici, respectiv cele 2000 cesti + farfurii. Pana sa ajungem totusi la aceasta problema, sunt nerabdatori sa aflam unde gasim produsele participante pentru a ne putea incerca norocul macar pentru premiile oferite prin tragere la sorti. Multumesc anticipat pentru raspuns :)
gheorghe (bucuresti) in 10 ianuarie 2011, 16:10
Felicitari celor care nu au gasit produsul participant,pentr-u PERSEVERENTA!!!!!!! Nu vreau a fi ;RAUTACIOS; dar ca si la alte promotii ,produsul participant va fi gasit probabil???in ultima saptamana a promotiei. Moderator ??? Lamuriri??? Bafta???? VOI STITI DASTEA?????????
() in 11 ianuarie 2011, 11:07
@Irina : Daca nu ai gasit coduri, de unde stii ca nu poti trimite un plic la casuta postala fara adresant ? Ca fapt divers, adresantul este "Coofeta".
maria (bucuresti) in 11 ianuarie 2011, 12:02
Marya (Bucuresti) Si eu am aceeasi parere ca procedeul de validare pentru premiul garantat este prea costisitor si anevoios. Rugam organizatorul ca, pentru aceasta categorie, macar, sa accepte validarea prin e-male. Cu multumiri.
Chiriuc (bucuresti) in 11 ianuarie 2011, 12:18
Eu am fost ieri in Real, MegaImage si Carrefour si...nimic.Bineinteles, am fost doar in punctele din sector 4, ca doar nu era acum sa bat tot Bucurestiul...Poate se gasesc in alte magazine din alte sectoare...Cat despre cescuta si farurioara...mi se pare o chestie draguta,numai sa nu fie ca la Zuzu, cand am gastigat o cescuta si am luat-o de la posta sparta(din vina lucratorilor postei, bineinteles)...
gabriela (braila) in 11 ianuarie 2011, 13:02
nici in braila nu sunt pachete cu coduri promotionale,mult succes celor care gasesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 12 ianuarie 2011, 11:26
Mesaj din partea organizatorilor: In toate magazinele in care exista distributie pe produsul Coffeeta, va exista in scurt timp produsul promotional la raft.
claudia (focsani) in 12 ianuarie 2011, 20:11
eu nu am putut trimite recomandata. nu mi-a dat voie de la posta sa trimit la concurs prin recomandata postala. am gasit doar 2 produse la un supermarket de cartier :)
() in 16 ianuarie 2011, 13:34
Claudia, treci la destinatar numele promotiei si daca comenteaza ceva spui ca ai mai trimis asa . Eu nu am avut niciodata probleme la posta .
ion (odorheiu secuiesc) in 17 ianuarie 2011, 17:03
la multi ani cu sanatate prietenilor de la infopromotii si tuturor participantilor la concursuri. particip si eu la promotia coffeeta si ca si multi altii am castigat o cescuta si o farfurioara coffeeta si le multumesc. am incercat de nenumarate ori sa apelez nr de telefon indicat prin sms dar in zadar, imi raspunde robotul de telefon. vroiam sa intreb daca cineva a reusit sa intre in contact cu organizatorii si daca pentru validare au comunicat noutati fata de ce este stipulat in regulament. ma refer la continutul scrisorii ce trebuie trimis pentru validarea premiului.bafta si spor la premii tuturor!
claudia (focsani) in 18 ianuarie 2011, 00:23
Ms frumos pt raspuns Valentin! Am sunat inapoi la cei care se ocupa de concurs si mi-au spus ca daca nu se poate sa trimit recomandata, sa pun normal ca ajung scrisorile....Oricum nu mai am de gand sa cumpar alte pungi....Bafta tuturor!
() in 18 ianuarie 2011, 10:28
De ce nu ne spuneti si noua (participantilor !) care sunt magazinele alea ?
Mioara (Bucuresti) in 18 ianuarie 2011, 21:37
Am gasit in magazinele Plus
() in 19 ianuarie 2011, 11:44
Multumim din inima pentru informatie.
levente (odorheiu-secuiesc) in 19 ianuarie 2011, 12:53
Buna ziua as vrea sa intreb de la ION (ODORHEIU SECUIESC) ca de unde a cumparat coffeta cu codul promotional din odorhei ca eu nu gasesc la niciun magazin MULTUMESC!
ion (odorheiu secuiesc) in 19 ianuarie 2011, 13:04
la fel si eu tot in magazinul Plus am gasit pachetele promotionale.
elena (bucuresti) in 19 ianuarie 2011, 20:12
Buna seara. Eu am gasit produsul in Cora Lujerului. Cine e interesat, de ieri au bagat produsul. O seara buna!
levente (odorheiu-secuiesc) in 20 ianuarie 2011, 12:32
multumesc, am gasit in magazinul Plus..
() in 22 ianuarie 2011, 13:56
@toti Buna ziua Am o nelamurire si va rog sa-mi spuneti daca vi s-a mai intamplat si voua. Am participat la inceputul promotiei si am primit imediat mesaj ca am castigat premiul garantat, set ceasca.Am sunat la tel. respectiv si mi-a spus ce si unde trebuie sa trimit. Am trimis recomandata cu confirmare de primire si deja mi-a sosit confirmarea. Pana acum e totul clar, desi nu apar inca la castigatori. Ieri, insa, 21.01.2011 am primit un alt mesaj care suna astfel:"Ai castigat cu Coffeeta!Trimite un plic in 10 zile la OP1-CP45 Buc cu ambalaj produs original,nr tel dupa care s-a trimis SMS,copie CI, adresa livrare premiu". Stie cineva ce inseamna asta? Se refera tot la premiul garantat? Sa inteleg ca inca nu s-a procesat plicul meu si se mai face o incercare de anuntare? Premiul de 100 de euro nu cred ca este pentru ca acela suna altfel, conform regulamentului. Astept cu nerabdare sa vina ziua de luni ca sa pot sa-i sun, ieri nu am reusit pentru ca era aproape ora 16 cand am primit mesajul. Pana atunci va rog sa-mi spuneti si mie daca vi s-a intamplat ceva similar. Multumesc! @infopromotii, scuze de lungimea postului.
lucia (caracal) in 22 ianuarie 2011, 19:26
si eu am primit acelasi sms, dar sigur, sigur nu este vorba de cei 100 de euro!! si eu tot la ora 16 l-am primit si nu am apucat sa mai sun la ei. numai bine!!!
claudia (focsani) in 25 ianuarie 2011, 11:40
si eu am primit msg....nu e premiul de 100 de euro....
andreea (pucioasa) in 25 ianuarie 2011, 14:50
am o intrebare referitoare la numele primilor castigatori ai celor 100 euro.Cand se vor da public lista lor?
iuliana maria (baia mare) in 01 februarie 2011, 13:35
MDA AM GASIT SI EU PRODUSUL CU ETICHETA PROMOTIONALA... ACUM DUPA 3 SAPTAMANI SI CULMEA NU AM CASTIGAT NICI MACAR PREMIUL GARANTAT ,PFFF CHIAR NUMAI EU AM GHINION ?,MIAS FII DORIT DOAR MICUL PREMIU,HMMM
Gabriela Loredana (Brasov) in 02 februarie 2011, 01:06
Pentru cei din Brasov-unde se gaseste produsul?
mirela (Arad) in 02 februarie 2011, 20:30
buna ,la arad gasesti produsele in magazinele plus si penny, multumesc pentru premiu garantat care a venit acasa ieri (1 februarie), si sper si la un premiu de 100 de euro care ar fi bine veniti pe criza asta , va doresc bafta la toti
TATIANA (Intorsura Buzaului) in 03 februarie 2011, 10:00
Am si eu o intrebare: Daca am trims plicul cu eticheta, copie dupa CI si am uitat sa trec numarul de telefon dupa care a fost trimis mesajul, o sa puteti valida?
TATIANA (Intorsura Buzaului) in 03 februarie 2011, 10:04
gabrilea, am gasit produsul in profi, din Unire
andreea (pucioasa) in 04 februarie 2011, 13:46
cand se va publica urmatoriilor castigatori, adica de pe data de 28.01.2011
PLUGARU () in 05 februarie 2011, 19:48
Din pacate in Galati nu am gasit produsele cu promotie, cu stikere lipite pe ele. De ce oare?
gabriela (giurgiu) in 07 februarie 2011, 13:40
nici la giurgiu nici o speranta sa gasim pachetele promotionale cel mai bine aprovizionau cu o luna inainte de inceperea promotie si asa participa toata lumea
ciurea (braila) in 09 februarie 2011, 10:13
buna unde as putea introduce codul ,inafara de sms pe tel.merci???!!
Moderator 2 (Infopromotii) in 09 februarie 2011, 11:01
Draga Ciurea (Bralila),
SMS-ul este singura posibilitate, potrivit regulamentului. Mult succes!
andreea (pucioasa) in 21 februarie 2011, 14:22
de ce dureaza asa de mult afisarea listei castigatoriilor la extrageriile saptamanale?
viorica (hunedoara) in 21 februarie 2011, 23:04
unde sant castigatorii a100euro din data de 11 februarie
ralita (alexandria) in 23 februarie 2011, 17:44
in data de 12/2/2011 am trimis in cod.pana la actualizarea din 22/02/2011 nr castigatorilor este de 858.unde sunt primii 2000 castigatori de cesti??
Elisabeta Rozalia (Baia Mare) in 06 martie 2011, 15:46
Buna ziua!...Numele meu e Elisabeta ?i sunt din Baia Mare,Maramure?."Felicitari!Te-ai inscris in promo?ia Coffeeta.Pastreza ambalajul produsului.Succes la tragerile la sor?i!"...acesta a fost mesajul primit la trimiterea codului unic de pe ambalaj.Am o nedumerire insa,promo?ia luând sfâr?it in data de 4 Martie,eu am trimis codul in data de 3 Martie iar aici vad o ultima actualizare in data de 2 Martie!!!Intrebarea mea este :mai exista inca vreo actualizare?Sper ca va fi luat in considerare ?i sms-ul meu!Toate cele bune ?i multa bafta participan?ilor la promo?ii!
Elisabeta Rozalia (Baia Mare) in 06 martie 2011, 16:03
....Imi cer scuze,am gasit lamurirea in Regulament!Toate cele bune!!!
valentin (iasi) in 28 martie 2011, 23:35
in regulament se precizeaza ca tragerea se face electronic,dar am vazut unele persoane fiind intreaga familie ,eu de exemplu am trimis mesajul in 18 februarie ,sa nu fi fost in acei 2000 de participanti ?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Coffeeta iti mobileaza sufrageria!"

Ultima actualizare: 06 apr. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Coffeeta iti mobileaza sufrageria!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media