CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Clubul Maggi

Club Maggi

Prin tragere la sorti: 1 x 1000 EUR, platibili in lei la cursul BNR din 09.08.2010. Premii acordate potrivit clasamentului participantilor la sfarsitul promotiei: 25 x cutie metalica Maggi + sacosa textila Maggi; 25 x cutie metalica Maggi + carnetel cu magnet.

Fa-ti cont pe www.maggi.ro sau intra in contul tau, daca ai deja unul, si acumuleaza puncte: inviti prieteni in Clubul Maggi, raspunzi la cateva intrebari, trimiti retete sau poze la retete existente. Este foarte simplu, mai multe detalii gasesti pe www.maggi.ro.

Perioada promoţiei: 15 septembrie - 26 octombrie 2010

Promotie expirata
12 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„Clubul MAGGI”
15.09.2010 – 26.10.2010
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE

1.1.         Organizatorul campaniei promotionale “Clubul MAGGI” (numita in cele ce urmeaza “Campania” sau “Promotia”)  este compania S.C. NESTLÉ ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, Bucuresti, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/5516/2001, CUI 5921650, Tel. 021/204 40 00, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr.2168 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul” sau “Nestlé Romania”.

1.2.         Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul autentificarii actului aditional la Regulament de catre notarul public.

1.3.         Campania se va desfasura prin intermediul agentiei SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, CUI RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

2.1.         Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

2.2.         Campania incepe pe data de 15 septembrie 2010, ora 00:00:00 (ora Romaniei) si se incheie la data de 26 octombrie 2010 ora 23:59:59 (ora Romaniei) – data de completare a formularului online.

2.3.         Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.maggi.ro, sectiunea Clubul MAGGI, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si este accesibila oricarei persoane fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti” sau „Consumatori”).

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1.        Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL, si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

3.2.        La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei.

3.3.        Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1.         Campania se desfasoara prin intermediul site-ului www.maggi.ro, sectiunea Clubul MAGGI.

4.2.         La Campanie participa toti cei care au un cont activ in Clubul MAGGI si respecta prevederile Sectiunii 3 din prezentul Regulament. De asemenea, pentru a participa la Campanie, persoanele interesate, care nu au deja un cont in Clubul MAGGI, trebuie sa se inscrie pe site-ul www.maggi.ro, in sectiunea Clubul MAGGI, cu urmatoarele date personale:

(*) Nume, Prenume
(*) Data Nasterii
(*) Sex
Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament
(*) Judet/Sector, Oras
(*) E-mail
(*) Telefon Mobil
(*) Parola
(*) Confirmare parola
(*) Cod securitate CAPTCHA
(*) Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.
(*) Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestlé Romania? [ ] DA [ ] NU
Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: £Email, £Posta, £SMS, £Apel telefonic

Este obligatorie completarea campurilor marcate cu (*).

4.3.        Debifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru preluarea datelor cu caracter personal duce la imposibilitatea inscrierii in Clubul MAGGI si implicit imposibilitatea de a participa la Campanie.

4.4.        Dupa completarea formularului de inregistrare, Participantii trebuie sa dea click pe butonul „Trimite”. Pentru finalizarea inscrierii in Clubul MAGGI, Participantii vor primi pe numarul de telefon mobil pe care l-au completat in formularul de inregistrare un SMS cu un cod de validare a contului format din 10 caractere alfanumerice. Codul primit prin SMS va trebui completat in campul special dedicat, care se va afisa pe ecran dupa completarea si trimiterea formularului de inregistrare.
Contul de pe www.maggi.ro nu va fi creat pana cand nu este introdus codul de activare primit pe telefon. Codul trebuie introdus intocmai cum este primit prin SMS. Participantii nu trebuie sa trimita reply-uri la SMS, Organizatorul nu va raspunde pentru niciun reply trimis prin SMS.
Dupa completarea formularului de inregistrare si dupa introducerea codului primit prin sms, Participantii primesc pe adresa de email cu care s-au inregistrat in Campanie un email cu link-ul de activare al contului.
Pentru activarea contului, Participantii trebuie sa dea click pe link-ul de activare care este trimis pe adresa de e-mail cu care s-au inregistrat in Clubul MAGGI. Este permisa o singura inregistrare in Campanie (conform Sectiunii 4.2) pentru fiecare persoana. Persoanele care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de email vor fi excluse din Campanie, inclusiv in cazul in care persoana respectiva este desemnata castigator.
Organizatorul nu este raspunzator pentru SMS-urile sau e-mailurile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic, pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului, pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie.

4.5.         Dupa activarea contului, Participantii trebuie sa stranga cat mai multe puncte pentru a castiga premiile Campaniei. Pe intreaga durata a Campaniei, mentionata la art 2.2 din prezentul Regulament, un Participant poate acumula puncte doar daca este logat in contul sau creat pe www.maggi.ro si indeplineste una sau mai multe din urmatoarele conditii, dar si conditiile prevazute la Sectiunea 4.6.:

Participantii pot acumula puncte daca:

•    100 puncte - Persoanele care au deja cont pe www.maggi.ro creat inainte de inceputul prezentei Campanii. Punctele sunt atribuite la primul login dupa data de incepere a Campaniei. Punctele se acorda o singura data.

•    100 puncte - Completarea chestionarului din sectiunea Club MAGGI de pe www.maggi.ro. Punctele se acorda o singura data pentru completarea integrala a chestionarului. Punctele se acorda doar Participantilor care nu au completat chestionarul in nicio Campanie anterioara desfasurata in Clubul MAGGI.

•    10 puncte - Invitarea unui prieten in Clubul MAGGI si acceptul sau de a-si crea cont pe www.maggi.ro. Punctele vor fi acordate doar daca prietenul invitat acceseaza www.maggi.ro, dand click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.maggi.ro. Un Participant poate invita un numar nelimitat de prieteni si va fi punctat pentru fiecare invitatie facuta conform prezentului Regulament.

•    5 puncte - Trimiterea unei retete culinare (ciorba, salata, garnitura, fel principal) pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o reteta » din sectiunea Clubul MAGGI, si care nu contine produse comercializate de catre Nestlé Romania pe teritoriul Romaniei din gama MAGGI, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Punctele se acorda daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.

•    15 puncte - Trimiterea unei retete culinare (ciorba, salata, garnitura, fel principal) pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o reteta » din sectiunea Clubul MAGGI, si care contine produse comercializate de catre Nestlé Romania pe teritoriul Romaniei din gama MAGGI, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Se vor acorda 15 puncte daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.

•    20 puncte – Trimiterea unei poze pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o poza » din pagina oricarei retete pentru o reteta culinara care nu se incadreaza in una dintre temele saptamanii in curs, conform  la Sectiunii 4.6. Un Participant poate trimite o poza pentru o reteta deja existenta in Clubul MAGGI sau pentru o reteta pe care Participantul o uploadeaza in Campania curenta accesand optiunea « Trimite o reteta » din sectiunea Clubul MAGGI. Se vor acorda 20 puncte daca poza va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O poza este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament. Pozele trimise de Participanti pot fi vizualizate in sectiunea Galerie foto din Clubul MAGGI.

Un Participant poate trimite maxim 20 retete culinare si maxim 20 poze pe intreaga perioada a Campaniei. Punctele se acorda daca pozele si/sau retetele vor fi aprobate si postate pe site-ul www.maggi.ro. O poza/reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.

4.6.        In fiecare saptamana de Campanie, Organizatorul va propune o tema culinara (de exemplu, dar fara a se limita la un fel de mancare anume, un ingredient de sezon etc.) pe baza carora Participantii pot trimite retetele culinare si poze cu specificul temei in Clubul MAGGI. Tema va fi anuntata pe site-ul www.maggi.ro, in sectiunea Clubul MAGGI in fiecare zi de miercuri pentru urmatoarea saptamana, dupa cum urmeaza:

•    Pe data de 15.09.2010 pentru saptamana 1: 15.09.2010 ora 00:00:00 – 22.09.2010 ora 11:59:59
•    Pe data de 22.09.2010 pentru saptamana 2: 22.09.2010 ora 12:00:00 – 29.09.2010 ora 11:59:59
•    Pe data de 29.09.2010 pentru saptamana 3: 29.09.2010 ora 12:00:00 – 06.10.2010 ora 11:59:59
•    Pe data de 06.10.2010 pentru saptamana 4: 06.10.2010 ora 12:00:00 – 13.10.2010 ora 11:59:59
•    Pe data de 13.10.2010 pentru saptamana 5: 13.10.2010 ora 12:00:00 – 20.10.2010 ora 11:59:59
•    Pe data de 20.10.2010 pentru saptamana 6: 20.10.2010 ora 12:00:00 – 26.10.2010 ora 23:59:59

Participantii pot sa trimita, in intervalele mentionate mai sus, retete culinare sau poze care se incadreaza in tema din saptamana in curs, pentru care vor primi punctaj dublu fata de punctajul mentionat la Sectiunea 4.5 pentru trimiterea unei retete sau poze. Punctele se acorda daca reteta sau poza va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta/poza este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.
Participantii pot acumula punctaj dublu daca:

•    10 puncte - Trimiterea unei retete culinare pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o reteta » din sectiunea Clubul MAGGI, care se incadreaza in tema din saptamana in curs si care nu contine produse comercializate de catre Nestlé Romania pe teritoriul Romaniei din gama MAGGI, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Punctele se acorda daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.

•    30 puncte - Trimiterea unei retete culinare pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o reteta » din sectiunea Clubul MAGGI, care se incadreaza in tema din saptamana in curs si care contine produse comercializate de catre Nestlé Romania pe teritoriul Romaniei din gama MAGGI, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Se vor acorda 30 puncte daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament.

•    40 puncte – Trimiterea unei poze pe www.maggi.ro, accesand optiunea « Trimite o poza », din pagina oricarei retete, pentru o reteta culinara care se incadreaza in tema din saptamana in curs. Un participant poate trimite o poza pentru o reteta deja existenta in Clubul MAGGI sau pentru o reteta uploadata in editia curenta. Se vor acorda 40 puncte daca poza va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O poza este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament. Pozele trimise de participanti pot fi vizualizate in sectiunea Galerie foto din Clubul MAGGI.

4.6.2.     Un Participant isi poate dubla punctele doar daca data primirii de catre a Organizator a materialelor respecta intervalul mentionat la art. 4.6.1. Materialele primite in afara unui interval in care este definita o tema saptamanala vor fi tratate ca materiale obisnuite si vor primi punctajul standard mentionat la art. 4.5.

4.7.        Participantii la Campanie mai pot desfasura diferite activitati pentru care nu primesc puncte, dupa cum urmeaza:

•    Trimiterea de comentarii, aferente retetelor publicate pe www.maggi.ro. Un Participant poate trimite 5 comentarii in decursul unei zile calendaristice. Un comentariu este aprobat daca respecta prevederile Regulamentului oficial.

•    Votul unei retete. Un Participant nu poate vota mai mult de 5 (cinci) retete in decurs de o saptamana si pentru fiecare reteta nu poate acorda mai mult de 1 (un) vot.

•    Recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Un participant poate trimite un numar nelimitat de recomandari.

    Pentru aceste activitati, Participantii nu vor primi puncte.

Aprobarea unui material se va face, dupa cum urmeaza:

a) in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai tarziu de 10 zile lucratoare de la trimiterea sa de catre un Participant pentru materialele care implica acumularea de puncte;
b) in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai tarziu de 15 zile lucratoare de la trimiterea sa de catre un Participant pentru materialele care nu aduc puncte.
Exceptie fac cazurile independente de vointa Organizatorului, precum dar fara a se limita la probleme tehnice legate de sistemul informatic care gazduieste site-ul.
 
Moderarea materialelor nu se va face mai tarziu de data incheierea campaniei: 26 octombrie 2010 ora 23:59:59 (ora Romaniei).

4.8.         Un participant poate incarca continut pe www.maggi.ro atat timp cat sunt respectate urmatoarele conditii, incluzand, dar fara a se limita la:   
   
-     Un participant poate incarca maxim 20 poze cu specific culinar, iar poza trebuie sa fie in format jpg si sa nu depaseasca 200 KB.
-     Materialele respecta conditiile impuse de legislatia in materie. Materialele trebuie sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale, sau ilegale.
-     Nu vor fi aprobate materialele care contin acte de vandalism, furt, distrugere, orice fel de forma de violenta fizica sau verbala, consumul de droguri sau substante halucinogene. De asemenea, sunt interzise materialele prin care se instiga la discriminare pe baza de rasa sau origine etnica, religie, dizabilitati, varsta sau orientare sexuala. De asemenea, sunt interzise materialele cu caracter umilitor sau injositor pentru aceste categorii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a supune investigatiei inainte de a fi incarcate pe www.maggi.ro materialele care au in continutul sau: copii, animale, persoane cu dizabilitati, minoritati, autoritatile de stat, figuri politice, monumente publice.
-     Materialele sunt originale si respecta temele propuse de Organizator.
-     Materialele nu incalca dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor. Incarcarea unui material pe site se face pe propria raspundere a Participantului, care garanteaza ca toate persoanele ce apar sau sunt mentionate in respectivul material si-au dat acordul in acest sens.
-     Materialele nu instiga la violenta, sinucidere, crima, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbala sau fizica.
-     Materialele nu prezinta si nu fac referire la alte marci decat cele comercializate de Nestlé Romania.
-     Calitatea materialului sa fie rezonabila (corect redactat din punct de vedere gramatical).
-     Nu este incalcata nicio lege referitoare la proprietatea intelectuala: nu este permisa incarcarea de materiale preluate din, dar fara a se limita la, emisiunile posturilor TV, alte site-uri de internet, portofolii publice.
-     De asemenea, Participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate Campaniei pe site-ul www.maggi.ro. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri.
-     Organizatorul isi rezerva dreptul de interventie aspura oricarui material care incalca prezentul Regulament.
-     Organizatorul isi rezerva dreptul de nu publica sau de a modifica inainte sau dupa aprobare, fara o informare prealabila,  orice material sau informatie trimisa de un participant la prezenta Campanie care nu respecta prevederile prezentului Regulament, ca de exemplu, dar fara a se limita la, titlul si descrierea materialelor incarcate si comentariile trimise sau numele produselor comercializate de Nestlé Romania.

De asemenea materialele trebuie sa respecte si urmatoarele criterii calitative:
-    Retetele trebuie sa fie originale si sa nu se regaseasca pe un alt website
-    Retetele trebuie sa aiba mai mult de 3 ingrediente
-    Modul de preparare al retetei sa fie descris corect, logic, clar si in mai mult de 2 fraze.
-    Pozele trebuie sa fie clare si sa respecte tematica site-ului www.maggi.ro
-    Pozele trebuie sa arate un fel de mancare gata preparat sau pasii de preparare. Nu se accepta nicio fotografie in care nu este prezentat un fel de mancare gata preparat sau in curs de preparare
-    Organizatorul nu va accepta nicio fotografie care considera ca nu reprezinta intocmai reteta pentru care a fost trimisa sau care nu respecta normele de igiena

4.9.        Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care Participantii la Campanie  le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei.

4.10.    Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti, acte de vandalism, etc. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.

4.11.     Toate materialele trimise in cadrul acestei Campanii promotionale devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

4.12.     Nerespectarea oricareia dintre conditiile mentionate anterior conduce automat la descalificarea respectivului material si neaprobarea sa catre publicare pe site. Daca pe toata perioada Campaniei, un Participant trimite 10 materiale care nu respecta conditiile prezentului Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Participantului in Campanie; astfel, toate intrarile sale in promotie dupa cele 10 materiale care nu respecta prevederile art. 4.8. vor fi respinse.

4.13.     Clasamentul Campaniei se va stabili pe baza punctelor acumulate de catre Participanti. Participantii vor fi clasati in ordine descrescatoare, pornind de la Participantul cu cele mai multe puncte clasat pe locul 1 (intai). Daca 2 (doi) sau mai multi Participanti au acelasi numar de puncte disponibile, se va clasa pe locul superior Participantul care a strans punctele in intervalul de timp cel mai scurt.

4.14.     Punctele acumulate in Campaniile anterioare „Clubul MAGGI” nu se reporteaza in prezenta Campanie. Prezenta Campania incepe pe data de 15 septembrie 2010, ora 00:00:00 (ora Romaniei) si se incheie la data de 26 octombrie 2010 ora 23:59:59 (ora Romaniei).

SECTIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI

5.1.         Premiile atribuite in cadrul prezentei Campanii constau in:

a)    25 de seturi formate dintr-o cutie metalica Maggi (dimensiuni: 85 x 125 mm H – forma rotunda,) in valoare de 3 RON fara TVA fiecare + un carnetel cu magnet (dimensiune totala notes + magnet: 19.5*8 cm; notes: 40 file, tip dictando; personalizat Maggi) in valoare de 3,61 RON fara TVA fiecare;

b)    25 de seturi formate dintr-o cutie metalica Maggi (dimensiuni: 85 x 125 mm H – forma rotunda,) in valoare de 3 RON fara TVA fiecare + o sacosa (material textil: culoare galbena, personalizat Maggi; dimensiune: 48*52 cm) in valoare de  9,05 RON fara TVA fiecare;

c)    1 premiu in valoare de 1000 euro, echivalentul a 4229 RON calculati la la cursul zilei BNR, din data de 09.08.2010 (1 EURO = 4.2297).

 Valoarea totala comerciala bruta a premiilor mentionate mai sus este de 5.387,72 RON fara TVA.

5.2        Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. Din momentul primirii premiului, toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

5.3.        Premiile constand in obiecte vor fi acordate dupa cum urmeaza:

a)    Set format din cutie metalica MAGGI + sacosa MAGGI. Participantii trebuie sa indeplineasca cumulat urmatoarele conditii:
(1)    Sa se pozitioneze in topul de editie pe o pozitie aflata intre locurile 1 si 25 (inclusiv)
(2)    Sa indeplineasca toate conditiile prevazute de prezentul Regulament

b)    Set format din cutie metalica MAGGI + carnetel cu magnet. Participantii trebuie sa indeplineasca cumulat urmatoarele conditii:
(1)    Sa se pozitioneze in topul de editie pe o pozitie aflata intre locurile 26 si 50 (inclusiv)
(2)    Sa indeplineasca toate conditiile prevazute de prezentul Regulament

5.4.    In cadrul Campaniei se va acorda si Marele Premiu care este in valoare de 1000 euro in RON la cursul BNR al zilei de 09.08.2010 conform sectiunii 5.1. Acesta va fi acordat la sfarsitul Campaniei si se va acorda prin tragerea la sorti din data de 2 noiembrie 2010.  Pentru a intra intragerea la sorti, un participant trebuie sa acumuleze in contul sau cel putin 200 de puncte si sa indeplineasca toate conditiile prevazute de prezentul Regulament.

5.5.         Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, incluzand dar fara a se limita la: cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea participarii la Campanie si/ sau consultarii Regulamentului de desfasurare a Campanie sau cheltuieli efectuate de catre Participanti ca reply la numarul de pe care vor primi codul de validare al contului de pe www.maggi.ro.

5.6.         Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

5.7.         Refuzul unui castigator de a primi premiul inseamna ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului. Un castigator isi poate exprima refuzul printr-o solicitare scrisa, semnata si datata trimisa Organizatorului pe adresa Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”. De asemenea, refuzul castigatorului poate fi exprimat printr-un email la adresa contact.nestle@ro.nestle.com sau in cadrul unei convorbiri inregistrare efectuate de catre Organizator.

5.8.         Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la formularele care nu se pot stoca in baza de date din cauza intreruperilor conexiunii la internet).

5.9.         Nu se poate acorda contravaloarea in bani pentru premiile in obiecte specificate la Sectiunea 5.1. a si b din prezentului Regulament.

5.10.     Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei.

5.11.     Castigatorii premiilor constand in obiecte sau bani oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.

5.12.     Castigatorii premiilor constand in bani vor intra in posesia premiului prin virament bancar in maxim 30 de zile lucratoare de la data primirii tuturor documentelor necesare validarii si viramentului bancar din parte castigatorului, conform Sectiunii 6.2.

5.13.     Odata viramentul efectuat/premiul inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

5.14.    In cazul in care unul dintre castigatori nu respecta prevederile prezentului Regulament si conditiile de validare calitatea de castigator ii este retrasa, iar premiul va ramane in proprietatea Organizatorului.

SECTIUNEA 6. ATRIBUIREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI, CONDITII DE VALIDARE


6.1.    Castigatorii premiilor constand in obiecte si castigatorul Marelui Premiu vor fi desemnati la sfarsitul Campaniei in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si a unui notar public in data de 2 noiembrie 2010, dupa cum urmeaza:

6.1.1.    Participantii care se situeaza pe primele 25 locuri in clasamentul Campaniei vor fi castigatori a cate un set cutie metalica MAGGI + sacosa MAGGI, conform Sectiunii 5.1, punctul a).

6.1.2.    Participantii care se situeaza intre locurile 26 si 50 in clasamentul Campaniei vor fi castigatori a cate un set cutie metalica MAGGI + carnetel cu magnet, conform Sectiunii 5.1, punctul b).

6.1.3.    Fiecare membru din Clubul MAGGI primeste automat, dupa inscriere, un numar de identificare unic in baza caruia se va efectua tragerea la sorti a castigatorului Marelui Premiu (contravaloarea a 1000 de euro in RON calculati la cursul BNR din data de 09.08.2010 - 1 EURO = 4,2297 RON-, conform Sectiunii 5.1) la care vor participa toti membrii Clubului MAGGI care au respectat prezentul Regulament si care au acumulat cel putin 200 de puncte totale in contul lor. La tragerea la sorti vor fi desemnati 1 (un) Castigator si 5 (cinci) rezerve.

6.2.   a) Pentru ca un Participant sa fie validat castigator al premiului in bani, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

- Sa indeplineasca toate conditiile prevazute de prezentul Regulament;
- Sa acumuleze cel putin 200 de puncte totale in contul sau;
- De asemenea, castigatorul Marelui Premiu trebuie sa trimita documentele solicitate de Organizator in termen de maxim 10 zile de la data contactarii (copie dupa actul de identitate, copie dupa extrasul de cont bancar al castigatorului in care va fi platit si premiul). Daca castigatorul nu are un cont bancar si refuza sa isi deschida unul si sa trimita documentele solicitate catre Organizator in termen de 10 zile de la contactarea sa de catre Organizator, calitatea de castigator ii este retrasa, iar premiul este acordat unei rezerve. Criteriile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul Castigatorului. In cazul in care nu va exista niciun participant care sa indeplineasca criteriile de validare, Marele Premiu nu se va mai acorda.

        b) Pe decursul a 3 zile lucratoare, dupa desemnarea castigatorului, un reprezentant al Organizatorului va face 3 incercari telefonice de a contacta castigatorul, in intervale de timp diferite, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale. De asemenea, in cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic, Organizatorul va trimite castigatorului in termen de maxim 4 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorului, la adresa postala mentionata pe site, o scrisoare recomandata cu confirmare de primire prin curier rapid in care va fi anuntat asupra castigului acordat in cadrul acestei Campanii. In scrisoare se va mentiona ca persoana castigatoare trebuie sa contacteze Organizatorul la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii scrisorii. Daca pe site castigatorul (i) nu a trecut niciun numar de telefon si/sau adresa postala sau (ii) numarul de telefon, respectiv adresa nu sunt corecte din orice motiv sau (iii) castigatorul nu raspunde la niciunul dintre cele 3 apeluri sau la scrisoarea trimisa de catre Organizator la adresa mentionata pe site in termenul specificat, calitatea de castigator este retrasa, iar premiul se va acorda unei rezerve (procesul de validare a unei rezerve va fi acelasi ca si in cazul Castigatorului).

    c) Castigatorul validat va intra in posesia premiului in bani prin intermediul transferului bancar.
Toate detaliile legate de intrarea in posesie a premiului sunt comunicate telefonic catre castigator. 

    d) Prin inscrierea in Campanie, Participantii confirma si isi asuma raspunderea privind originalitatea materialelor incarcate pe site, faptul ca acestea nu incalca nicio prevedere legala in vigoare legata de protejarea drepturilor intelectuale si dreptul la intimitate (inclusiv protectia datelor personale) in conformitate cu Legea drepturilor de autor, Legea 8/1996 si Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date 677/2001. Acest lucru va fi evidentiat prin bifarea disclaimer-ului postat pe site.

6.3.        Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda Marele Premiul in cazul in care Castigatorul si niciuna dintre rezerve nu pot fi contactati conform art 6.2.
 
6.4.        In cazul in care exista 2 (doi) sau mai multi Participanti care insumeaza acelasi numar de puncte, se va face o departajare, urmand sa fie declarat castigator Participantul care a acumulat primul punctajul maxim.

6.5.        Pentru toti castigatorii, orice schimbare de adresa, necomunicata Organizatorului in termen de 2 zile lucratoare de la data publicarii listei castigatorilor pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro si care face imposibila livrarea premiului, nu atrage raspunderea Organizatorului, castigatorul fiind invalidat fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.6.         Premiul constand in bani va fi inmanat sub forma unui virament bancar in contul castigatorului, in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii tuturor documentelor necesare validarii si viramentului bancar din partea castigatorului (copie dupa CI si copie dupa extrasul de cont bancar al castigatorului).

Castigatorul poate trimite documentele prin fax, email sau posta (recomandata cu confirmare de primire). Nu este permis viramentul in conturi bancare apartinand altor persoane in afara castigatorului. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate in formularul de inscriere si cele din actul de identitate duce la invalidarea castigatorului si la pierderea dreptului de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a reporta premiul sau de a nu mai atribui premiul respectiv.

6.7.        Premiile constand in obiecte vor fi expediate prin curier catre castigatori, fara o notificare telefonica prealabila, in cel mult 30 de zile lucratoare de la validare. Predarea premiului de catre curier se face pe baza unui proces verbal de predare-primire. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care de exemplu, dar fara a se limita la, nu ajung la destinatie, ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat. De asemenea, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru premiile care nu ajung la destinatie din cauza comunicarii eronate de catre castigator a adresei postale, castigatorul fiind invalidat fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

6.8.         Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

7.1.         Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 211/2008. Lista tuturor castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.maggi.ro sectiunea Clubul MAGGI/Castigatori, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro in cel mai scurt timp posibil de la momentul identificarii si validarii lor, dar nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data validarii.

SECTIUNEA 8. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

8.1.        Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru orice fel de prejudicii suferite de catre castigator indiferent de natura acestora, din momentul predarii premiului. Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului un formular de predare – primire, care odata semnat de catre Participant absolva Organizatorul de orice responsabilitate.

8.2.    Imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia oricarui premiu din cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

8.3.    Organizatorul nu va fi responsabil pentru:

8.3.1.    Pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;

8.3.2.    Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website-ul www.maggi.ro, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

8.3.3.    Formularele de Inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

8.3.4.    Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se inscrie in Campanie;

8.3.5.    Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.

SECTIUNEA 9. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

9.1.         La Campanie nu au dreptul sa participe persoanele minore (cu varsta sub 18 ani). Intrarile apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani (impliniti la data inceperii Campaniei) vor fi eliminate din lista de castigatori.

9.2.         In cazul in care castigatorul unuia dintre premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

10.1.     Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Legea nr. 677/2001, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

10.2.    Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestlé Romania?” [ ] DA [ ] NU.

10.3.     Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei, Nr. 9 – 9A, Sector 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

10.4.     Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2005 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.  Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

10.5.    Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

10.6.    Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

10.7.    Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor si orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care Participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia si transmisa Organizatorului.

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

11.1.     Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

11.2.    Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

11.3.    In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:
a)    avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
b)    tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
c)    orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;

11.4    .    Enumerarea din sectiunea 11.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

SECTIUNEA  12.  LITIGII SI FRAUDE

12.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

12.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii castigatorului. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie vreo contestatie.

12.3.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

12.4.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierea in cadrul acestei Campanii. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda, inscrierile respective vor fi anulate.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

13.1.     Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.  O copie a Regulamentului Oficial al prezentei Campanii va fi disponibila in mod gratuit oricarui solicitant la adresele mentionate la art. 12.2.

13.2.     Informatii suplimentare, precum si Regulamentul Oficial al Campaniei vor fi disponibile in mod gratuit tuturor celor care apeleaza la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom), de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale) si solicita acest regulament, prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com sau printr-o solicitare scrisa la Nestlé Romania - Bd. Dimitrie Pompei nr. 9 - 9A, Sector 2  Bucuresti, Romania. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro.

13.3.     Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 5 exemplare originale, in data de 30.08.2010.
Nu avem elemente multimedia.
Gabriela Loredana (Brasov) in 16 septembrie 2010, 21:50
PENTRU MODERATOR Daca din greseala se introduce un nr de tel gresit la inregistrarea pe site cum se procedeaza daca totusi vrem sa mai participam la concurs?
lavinia (tg-jiu) in 17 septembrie 2010, 09:59
Nu pot sa intru pe site,i-mi apare ca zona nesigura ... ce sa fac ?
Gabriela Loredana (Brasov) in 17 septembrie 2010, 12:53
Am introdus pe site la tema saptamanii supe/ciorbe o reteta care contine maggi si mi-a fost punctata cum ca nu ar avea in compozitia sa acest produs . De ce?
ALINA (BUCURESTI) in 19 septembrie 2010, 14:32
Eu am cont dar din pacate nu ma pot loga..apare o pagina....
Nicoleta (bucuresti) in 21 septembrie 2010, 02:04
PENTRU MODERATOR - poate puteti lua legatura cu cei de la nestle/maggi.ro, pagina lor nu se poate vizualiza din cauza expirarii certificatului, mai jos am copiat mesajul ce apare la deschiderea paginii de login : Technical Details www.maggi.ro uses an invalid security certificate. The certificate expired on 5/9/2010 5:32 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) va multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 septembrie 2010, 18:55
Raspunsul organizatorilor pentru Lavinia (Tg. Jiu), Alina (Bucuresti), Nicoleta (Bucuresti):
Draga Lavinia,
Draga Alina,
Draga Nicoleta,
Link-ul pe care intri este unul corect. Mesajul primit nu este o eroare, este o masura de protectie pe care browser-ul web o anunta. Dupa ce il accesezi, browser-ul web are nevoie de certificarea faptului ca intrarea este una corecta si securizata. Acest mesaj apare doar o singura data, la prima accesare a site-ului. Ce trebuie sa faci este sa confirmi faptul ca vrei sa accesezi acea pagina prin apasarea butonul "I understand the risks" si "Confirm".
Mult succes,
Echipa Maggi
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 septembrie 2010, 19:01
Raspunsul organizatorilor pentru Gabriela Loredana (Brasov):
Draga Gabriela Loredana,
Pentru o verificare detaliata a situatiilor prezentate in mesajele tale din 16 si 17 septembrie te rugam sa apelezi la 08008637853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) sau la 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m sau ne poti scrie pe contact.nestle@ro.nestle.com.
Mult succes,
Echipa Maggi
Gabriela Loredana (Brasov) in 01 octombrie 2010, 15:57
De ce nu ma lasa sa mai introduc poze pe site, daca eu nu am introdus pana in acest moment 20 de poze? Va multumesc!
Gabriela Loredana (Brasov) in 04 octombrie 2010, 10:02
Pentru moderator Iar va deranjez, dar mi-a fost aprobata o reteta care am scris-o acum 2 zile iar alte retete si poze care le-am scris mai demult ori, nu au fost aprobate inca , ori mi-au fost respinse pe nu stiu ce criteriu- pt ca ele indeplinesc conditiile cerute. Si nu ma mai lasa sa trimit poze! Asta iar nu stiu de ce pentru ca nu am trimis inca 20?
Gabriela Loredana (Brasov) in 18 octombrie 2010, 21:31
Va scriu in numele altei persoane care nu are cont pe infopromotii si a patit la fel ca mine- a trimis 20 de poze., dar mai avea de trimis retete si nu a mai lasat-o sa scrie retete din moment ce a trims cea de-a 20 poza.
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 octombrie 2010, 09:58
Draga Gabriela Loredana (Brasov): reiteram rugamintea de a suna la infoline - atat tu, cat si persoana la care te referi - pentru a analiza in detaliu situatia prezentata.
Echipa Infopromotii.
Gabriela Loredana (Brasov) in 06 noiembrie 2010, 14:56
Cand se afiseaza castigatorii?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Clubul Maggi"

Ultima actualizare: 18 nov. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Clubul Maggi

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media