CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Clubul Maggi

Promotie concurs cu premii Clubul Maggi

Marele Premiu: 1 x suma de 1.000 EUR. Premii lunare (per total campanie): 4 x suma de 150 EUR; 16 x cuptor cu microunde LG; 200 x carnetel cu magnet sau 200 x sacosa din material textil.

Intra pe www.maggi.ro si completeaza integral formularul de inscriere sau acceseaza-ti contul, daca esti deja membru al Clubului Maggi si acumuleaza puncte. In functie de punctajul obtinut, poti castiga premii lunare si intri in cursa pentru Marele Premiu ce va fi acordat concurentului cu cel mai mare punctaj total final (dar nu mai putin de 500 de puncte).

Condiţii de validare: Conform prevederilor Regulamentului Oficial, au fost validati 48 dintre cei 55 de castigatori ai primei editii. In editia a II-a din Clubul Maggi au fost validati 51 dintre cei 55 de castigatori. In cea de-a III-a editie au fost validati 50 dintre cei 55 de castigatori. In editia a IV-a, au fost validati 54 dintre cei 55 de castigatori.

Perioada promoţiei: 15 octombrie 2009 - 15 februarie 2010

Promotie expirata
51 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA: regulamentul acestei campanii a fost modificat prin Actul Aditional 1, pe care il poti consulta in forma integrala la rubrica "Documente conexe" de mai sus.

Citeste si Actul Aditional nr. 2, prin care se modifica sistemul de acumulare a punctelor.REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Clubul Maggi”

15.10.2009 – 15.02.2010

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE

 

1.1.                 Organizatorul campaniei promotionale “Clubul Maggi” (numita in cele ce urmeaza “Campania” sau “Promotia”) este compania S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, Bucuresti, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/5516/2001, CUI 5921650, Tel. 021/204 40 00, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr.2168 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul” sau “Nestlé Romania”.

 

1.2.                 Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

 

1.3.                 Campania se va desfasura prin intermediul agentiei SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1114/1997, Cod unic de inregistrare RO9188626, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

 

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

2.1.      Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

2.2.      Campania incepe pe data de 15 octombrie 2009, ora 00:00:00 (ora Romaniei) si se incheie la data de 15 februarie 2010 ora 23:59:59 (ora Romaniei) – data de completare a formularului online.

 

2.3.      Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul site-ului www.maggi.ro in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si este accesibila oricarei persoane fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti” sau „Consumatori”).

 

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1.                  Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestle Romania SRL, si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

 

3.2.                  La aceasta Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii campaniei.

 

3.3.                  Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. 

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

 

4.1.                 Campania se desfasoara prin intermediul site-ului www.maggi.ro

 

4.2.                 Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa se inscrie pe site-ul www.maggi.ro cu urmatoarele date personale:

           Nume, Prenume

           Data Nasterii

           Sex

           Adresa: Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament

           Judet/Sector, Oras

           E-mail

           Telefon Mobil

           Prefer comunicari ulterioare prin urmatoarele mijloace: [] Email, [] Posta, [] SMS, [] Apel telefonic

 

4.3.                  Debifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru preluarea datelor cu caracter personal duce la imposibilitatea inscrierii in Clubul Maggi si implicit imposibilitatea de a participa la Campanie.

 

4.4.                  Pentru a finaliza inscrierea in Clubul Maggi, dupa terminarea completarii formularului de inregistrare, Participantii trebuie sa dea click pe butonul „Trimite”. Pentru activarea contului, Participantii trebuie sa dea click pe link-ul de activare care este trimis pe adresa de e-mail cu care s-au inregistrat in Clubul Maggi. Este permisa o singura inregistrare in Campanie (conform articolului 4.2) pentru fiecare persoana. Persoanele care isi fac mai multe conturi folosind adrese diferite de email vor fi excluse din promotie, inclusiv in cazul in care persoana respectiva este desemnata castigator.

 

4.5.      Dupa activarea contului, Participantii trebuie sa stranga cat mai multe puncte pentru a castiga premiile Campaniei. Pe intreaga durata a Campaniei, mentionata la art 2.2 din prezentul Regulament, un Participant poate acumula puncte doar daca este logat in contul sau creat pe www.maggi.ro dupa cum urmeaza:

 

           10 puncte - Persoanele care au deja cont pe www.maggi.ro creat inainte de inceputul Campaniei. Punctele sunt atribute la primul login dupa email-ul de anuntare a Campaniei. Punctele se acorda o singura data.

 

           5 puncte - Persoanele existente in baza de date Nestlé care isi creeaza cont dand click pe link-ul din email-ul de anuntare a Campaniei. Punctele se acorda o singura data.

 

           1 punct - Vizita pe site a unui Participant. Se va acorda doar un singur punct pe zi la accesarea site-ului www.maggi.ro si doar daca navigarea se face dupa ce Participantul s-a logat in contul sau din Clubul Maggi.

 

           2 puncte - Comentariu trimis si aprobat, aferent retetelor si articolelor publicate pe www.maggi.ro. In fiecare zi, un Participant poate trimite un numar nelimitat de comentarii, dar vor fi punctate doar primele 5 comentarii trimise si acceptate in ziua respectiva. Un comentariu este aprobat daca respecta prevederile prezentului Regulament.

 

           3 puncte - Votul unei retete. Un Participant nu poate vota mai mult de 7 retete in decurs de o saptamana si pentru fiecare reteta nu poate acorda mai mult de 1 (un) vot.

 

           3 puncte - Recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele se acorda doar daca prietenul  deschide email-ul de recomandare.

 

           5 puncte - Invitarea unui prieten in Clubul Maggi si acceptul sau de a-si crea cont pe www.maggi.ro. Punctele vor fi acordate doar daca prietenul invitat acceseaza www.maggi.ro dand click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.maggi.ro. Un Participant poate invita un numar nelimitat de prieteni si va fi punctat pentru fiecare invitatie facuta conform prezentului Regulament.

 

           15 puncte - Trimiterea unei retete culinare (ciorba, salata, garnitura, fel principal) pe www.maggi.ro accesand optiunea «Trimite o reteta», si care nu contine produse comercializate de catre Nestle Romania pe teritoriul Romaniei din gama Maggi, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Punctele se acorda daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament. Un Participant poate trimite un numar nelimitat de retete si va fi punctat pentru fiecare reteta trimisa si aprobata conform prevederilor prezentului Regulament.

 

           25 puncte - Trimiterea unei retete culinare (ciorba, salata, garnitura, fel principal) pe www.maggi.ro accesand optiunea «Trimte o reteta», si care contine produse comercializate de catre Nestle Romania pe teritoriul Romaniei din gama Maggi, in lista de ingrediente si in metoda de preparare. Se vor acorda 25 puncte daca reteta va fi aprobata si postata pe site-ul www.maggi.ro. O reteta este aprobata daca respecta prevederile prezentului Regulament. Un Participant poate trimite un numar nelimitat de retete si va fi punctat pentru fiecare reteta trimisa si aprobata conform prevederilor prezentului Regulament.

 

           10 puncte - Raspunsul acordat la intrebarea lunara adresata pe www.maggi.ro care presupune bifarea unei variante de raspuns. Punctele se acorda o singura data pentru fiecare intrebare nou postata.

 

           5 puncte - Raspunsul acordat la intrebarea lunara ce presupune formularea unui raspuns care sa nu depaseasca 300 de caractere. Punctele se acorda o singura data pentru fiecare intrebare nou postata si al carei raspuns este aprobat in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

           25 puncte - Completarea chestionarului din sectiunea Club Maggi de pe www.maggi.ro. Punctele se acorda o singura data pentru completarea integrala a chestionarului.

 

           5 puncte - Raspunsul la intrebarea “Tu ce faci ca sa ai un stil de viata echilibrat?”. Punctele se acorda pentru fiecare raspuns acceptat de Organizator ca respectand prezentul Regulament, chiar daca Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu publica materialele primite de la Participanti. (vezi art.4.6)

 

4.6.                  Un participant poate incarca continut pe www.maggi.ro atat timp cat sunt respectate urmatoarele conditii, incluzand, dar fara a se limita la:            

-         Materialele sunt originale si respecta temele propuse de Organizator.

-         Materialele respecta conditiile impuse de legislatia in materie. Materialele trebuie sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o incalcare flagranta a dreptului de autor si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale, sau ilegale.

-         Nu vor fi aprobate materialele care contin acte de vandalism, furt, distrugere, orice fel de forma de violenta fizica sau verbala, consumul de droguri sau substante halucinogene. De asemenea, sunt interzise materialele prin care se instiga la discriminare pe baza de rasa sau origine etnica, religie, dizabilitati, varsta sau orientare sexuala. De asemenea, sunt interzise materialele cu caracter umilitor sau injositor pentru aceste categorii.

-         Materialele nu incalca dreptul la intimitate si viata privata a persoanelor. Incarcarea unui material pe site se face pe propria raspundere a participantului, care garanteaza ca toate persoanele ce apar sau sunt mentionate in respectivul material si-au dat acordul in acest sens.

-         Materialele nu instiga la violenta, sinucidere, crima, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbala sau fizica.

-         Materialele nu prezinta si nu fac referire la alte marci decat cele comercializate de Nestle Romania.

-         Calitatea materialului sa fie rezonabila (corect redactat din punct de vedere gramatical).

-         Nu este incalcata nicio lege referitoare la proprietatea intelectuala: nu este permisa incarcarea de materiale preluate din, dar fara a se limita la, emisiunile posturilor TV, alte site-uri de internet, portofolii publice.

-         De asemenea, participantii isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmit sau le publica in spatiile dedicate Campaniei pe site-ul www.maggi.ro. Participantii sunt in intregime responsabili de continutul imaginilor, textelor si informatiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri.

-         Organizatorul isi rezerva dreptul de interventie aspura oricarui material care incalca prezentul Regulament.

-         Organizatorul isi rezerva dreptul de nu publica sau de a modifica dupa aprobare orice material sau informatie trimisa de un participant la prezenta Campanie care nu respecta prevederile prezentului Regulament, ca de exemplu, dar fara a se limita la, titlul si descrierea materialelor incarcate si comentariile trimise.

 

4.7                   Organizatorul nu este responsabil pentru faptul ca terte parti pot utiliza informatii pe care participantii la Campanie le posteaza sau le fac disponibile in spatiile dedicate Campaniei.

 

4.8                   Participantii sunt de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile site-ului pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti, acte de vandalism, etc. In acelasi timp, participantii sunt de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.

 

4.9.      Toate materialele trimise in cadrul acestei campanii promotionale devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

 

4.10.    Nerespectarea oricareia dintre conditiile mentionate anterior conduce automat la descalificarea respectivului material si neaprobarea sa catre publicare pe site.

 

4.11     Punctele se cumuleaza si sunt valabile pana la sfarsitul Campaniei. Punctele vor fi folosite pentru clasificarea Participantilor intr-un top al promotiei, dar si pentru comandarea Premiilor Campaniei conform prevederilor prezentului Regulament.

 

4.12.                Fiecare Participant va avea:

a)      Puncte acumulate/ totale – Reprezinta totalitatea punctelor acumulate pe intreaga durata a Campaniei. In baza lor se va stabili topul promotiei si se va acorda premiul final. Suma totala a acestor puncte nu scade niciodata, indiferent de activitatea Participantilor din perioada Campaniei.

b)      Puncte disponibile/ de cheltuit – Reprezinta totalitatea punctelor acumulate pe intreaga durata a Campaniei pe care un Participant le poate folosi pentru a comanda premiile disponibile in fiecare editie a promotiei. Din suma totala a acestor puncte se va scadea contravaloarea in puncte a premiului comandat.

c)      Puncte cheltuite – Reprezinta totalitatea punctelor pe care un Participant le-a folosit pe intreg parcursul Campaniei pentru a comanda premii.

 

4.13.                Toate punctele mentionate la art 4.12  si care nu au fost folosite pentru a comanda premii se reporteaza la sfarsitul fiecarei editii de Campanie pentru editia urmatoare.

 

4.14.                Topul editiei - In baza punctelor disponibile, Participantii vor fi clasati intr-un top al editiei in ordine descrescatoare, pornind de la Participantul cu cele mai multe puncte clasat pe locul 1 (intai). Daca 2 (doi) sau mai multi Participanti au acelasi numar de puncte disponibile, se va clasa pe locul superior Participantul care a strans punctele in intervalul de timp cel mai scurt.

 

4.15.    Comandarea premiilor – La sfarsitul fiecarei editii a promotiei se stabilesc Participantii care se incadreaza pentru comandarea de premii. Premiile pentru fiecare editie vor fi acordate primilor 55 de Participanti clasati in topul editiei care au suficiente puncte disponibile/ de cheltuit pentru a putea plasa o comanda. Marele premiu se va acorda, la sfarsitul Promotiei, Participantului care a acumulat cele mai multe puncte totale, dar nu mai putin de 500 de puncte.

 

4.16.    a) Participantii care intrunesc toate conditiile pentru comandarea unui premiu vor fi notificati printr-un e-mail/SMS si au la dispozitie 5 zile lucratoare din momentul notificarii sa intre in contul lor din Clubul Maggi pentru a comanda premiul la care se incadreaza. Daca Participantul nu comanda premiul, punctele se reporteaza pentru urmatoarea editie a promotiei, iar premiul nu se mai acorda

            b) SMS-ul de notificare nu permite primirea de raspunsuri din partea Participantilor. Daca acestia isi

doresc sa contacteze Organizatorul, o pot face printr-una din metodele mentionate la art. 13.2.

 

4.17.    In functie de pozitia in topul editiei si de punctele disponibile/ de cheltuit, Participantii se vor incadra pentru comandarea unuia dintre premiile Campaniei conform art. 5.3.

 

4.18     In cadrul prezentei campanii vor fi organizate 4 editii, anuntate pe site cu cel putin 24 de ore inainte de terminarea/ inceperea unei editii.

 

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE CAMPANIEI

 

5.1.      Premiile atribuite in cadrul prezentei Campanii constau in:

 

a)         200 de carnetele cu magnet (dimensiune totala notes + magnet: 19.5*8 cm; notes: 40 file, tip dictando; personalizat Maggi) in valoare de 3,613 RON fara TVA fiecare sau 200 de sacose (material textil: culoare galbena, personalizat Maggi; dimensiune: 48*52 cm) in valoare de 9,053 RON fara TVA fiecare;

b)         16 cuptoare cu microunde LG (putere microunde 800 W, putere grill 1100W, capacitate 23L, 5 trepte de putere, display digital, 4 programe de gatire, 4 programe de dezghetare) in valoare de  294,109 RON fara TVA fiecare;

c)         4 premii in valoare de 150 euro fiecare, echivalentul a 632,355 RON fiecare, calculati la cursul zilei BNR, din data de 28.09.2009 (1 EURO = 4.2157) .

d)         1 premiu in valoare de 1000 euro, echivalentul a 4215,7 RON calculati la la cursul zilei BNR, din data de 28.09.2009 (1 EURO = 4.2157).

 

 Valoarea totala comerciala bruta a premiilor mentionate mai sus este de 14697,06 RON fara TVA.

 

5.2                   Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. Din momentul primirii premiului, toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

 

5.3.                  Premiile lunare vor fi acordate dupa cum urmeaza:

 

a)         Carnetel cu magnet sau sacosa Maggi. Participantii trebuie sa indeplineasca cumulat urmatoarele conditii:

(1)               Sa se pozitioneze in topul de editie pe o pozitie aflata intre locurile 6 si 55 (inclusiv)

(2)               Sa aiba in contul sau cel putin 25 de puncte disponibile/ de cheltuit

(3)               Dupa ce primeste e-mailul/SMS-ul de informare din partea Organizatorului, sa intre pe contul sau din Clubul Maggi si sa comande, la alegere, carnetul cu magnet sau sacosa Maggi, in termen de 5 zile de la data primirii mesajului e-mail/ SMS.

b)         Cuptor cu microunde. Participantii trebuie sa indeplineasca cumulat urmatoarele conditii:

(1)               Sa se pozitioneze in topul de editie pe o pozitie aflata intre locurile 2 si 4 (inclusiv)

(2)               Sa aiba in contul sau cel putin 150 de puncte disponibile/ de cheltuit

(3)               Dupa ce primeste e-mailul/SMS-ul de informare din partea Organizatorului, sa intre pe contul sau din Clubul Maggi si sa comande la alegere unul dintre urmatoarele premii: cuptorul cu microunde, carnetul cu magnet sau sacosa Maggi. Comanda trebuie facuta in termen de 5 zile de la data primirii mesajului e-mail/SMS.

 

c)         Contravaloarea a 150 euro, conform Sectiunii 5.1. Participantii trebuie sa indeplineasca cumulat urmatoarele conditii:

(1)               Sa se pozitioneze in topul de editie pe pozitia 1

(2)               Sa aiba in contul sau cel putin 250 de puncte disponibile/ de cheltuit

(3)               Dupa ce primeste e-mailul/SMS-ul de informare din partea Organizatorului, sa intre pe contul sau din Clubul Maggi si sa comande la alegere unul dintre urmatoarele premii: premiul de 150EUR, cuptorul cu microunde, carnetul cu magnet sau sacosa Maggi. Comanda trebuie facuta in termen de 5 zile de la data primirii mesajului e-mail/SMS.

 

5.4.      In cadrul Campaniei se va acorda si Marele Premiu care este in valoare de 1000 euro in RON la cursul BNR al zilei de 28.09.2009 conform sectiunii 5.1. Acesta va fi acordat la sfarsitul Campaniei si se va acorda Participantului care se va clasa pe locul 1 (intai) in topul de Promotie. Pentru acordarea Marelui Premiu, Participantul trebuie sa aiba in contul sau din Clubul Maggi cel mai mare numar de puncte acumulate/ totale, dar nu mai putin de 500 puncte totale. Daca acesta are mai putin de 500 de puncte, premiul nu se va mai acorda.

 

5.5.                 Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, incluzand dar fara a se limita la: alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la OP 6, CP 55, Bucuresti sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea participarii la campanie si/ sau consultarii Regulamentului de desfasurare a Campanie sau cheltuieli efectuate de catre Participanti ca reply la nr scurt de pe care vor primi SMS-ul de confirmare.

 

5.6.                 Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.

 

5.7.      Refuzul unui castigator de a primi premiul inseamna ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului. Un Castigator isi poate exprima refuzul printr-o solicitare scrisa, semnata si datata trimisa Organizatorului pe adresa Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”. In cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, un castigator va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai acorda premiul respectiv.

 

5.8.      Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la formularele care nu se pot stoca in baza de date din cauza intreruperilor conexiunii la internet).

 

5.9.      Nu se poate acorda contravaloarea in bani pentru premiile in obiecte specificate la Sectiunea 5.1. a prezentului Regulament.

 

5.10.    Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei.

 

5.11.    Premiile necomandate intr-o luna nu se mai acorda.

 

 

SECTIUNEA 6. ATRIBUIREA PREMIILOR

 

6.1.                  Castigatorii premiilor lunare vor fi desemnati la sfarsitul fiecarei luni de Campanie in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si a unui notar public, dupa cum urmeaza:

 

-         in prima luna a acestei Campanii desemnarea catigatorilor va fi pe data de: 17.11.2009;

-         in cea de-a doua luna a Campaniei desemnarea catigatorilor va fi pe data de: 17.12.2009;

-         in cea de-a treia luna a Campaniei desemnarea castigatorilor va fi pe data: 20.01.2010;

-         in cea de-a patra luna a Campaniei desemnarea castigatorilor va fi pe data: 17.02.2010.

 

6.2.                  Castigatorul Marelui Premiu (contravaloarea a 1000 de euro in RON la cursul zilei BNR din data de 28.09.2009 conform sectiunii 5.1) va fi desemnat pe data de 17 februarie 2010 si va fi atribuit Participantului care va ocupa locul 1 din topul Promotiei, adica cel care a acumulat cel mai mare numar de puncte totate, dar nu mai putin de 500 de puncte. Desemnarea castigatorului se va face in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si a unui notar public. In cazul in care nu va exista nici un participant care sa indeplineasca criteriile mai sus mentionate, Marele Premiu nu se va mai acorda.

                       

6.3.                  Pentru acordarea Marelui Premiu, Participantul trebuie sa acumuleze un numar cat mai mare de puncte totale, dar nu mai putine de 500. Premiul nu se va acorda daca castigatorul are mai putin de 500 de puncte acumulate/totale. Daca 2 (doi) sau mai multi Participanti au acelasi numar de puncte acumulate/totale, se va clasa pe locul superior Participantul care a strans punctele in intervalul de timp cel mai scurt.

 

6.4.                  a) Pentru ca un Participant sa fie validat castigator al premiilor in bani, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

-         Sa indeplineasca toate conditiile prevazute de prezentul Regulament;

-         Sa se afle pe locul 1 (intai) in topul Promotiei

-         Sa acumuleze cel putin 500 de puncte totale

-         De asemenea, atat castigatorii premiilor de 150E, cat si castigatorul Marelui Premiu, trebuie sa trimita documentele solicitate de Organizator in termen de maxim 15 zile de la data contactarii (copie dupa actul de identitate, copie dupa extrasul de cont bancar al castigatorului in care va fi platit si premiul). Daca castigatorul nu are un cont bancar si refuza sa isi deschida unul si sa trimita documentele solicitate catre organizator in termen de 15 zile de la contactarea sa de catre Organizator, calitatea de castigator ii este retrasa, iar premiul este acordat urmatorului Participant care indeplineste cumulativ conditiile de validare mentionate in prezentul Regulament.  In cazul in care nu va exista niciun participant care sa indeplineasca criteriile de validare, Marele Premiu nu se va mai acorda.

                        b) Pe decursul a 3 zile lucratoare, dupa desemnarea castigatorului, un reprezentant al Organizatorului va face 5 incercari telefonice de a contacta castigatorul, in intervale de timp diferite, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 18.00, cu exceptia sarbatorilor legale. De asemenea, in cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic, organizatorul va trimite castigatorului in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorului, la adresa mentionata pe site, o scrisoare recomandata cu confirmare de primire prin curier rapid in care va fi anuntat asupra castigului acordat in cadrul acestei Campanii. In scrisoare se va mentiona ca persoana castigatoare trebuie sa contacteze Organizatorul la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii scrisorii. Daca pe site castigatorul (i) nu a trecut niciun numar de telefon si/sau adresa postala sau (ii) numarul de telefon, respectiv adresa nu sunt corecte din orice motiv sau (iii) castigatorul nu raspunde la niciunul dintre cele 5 apeluri sau la scrisoarea trimisa de catre Organizator la adresa mentionata pe site, calitatea de castigator este acordata urmatoarei persoane din topul de promotie care indeplineste cumulativ conditiile de validare. Procedura de validare in cazul persoanei de pe locul 2 (doi) din topul de promotie va fi aceeasi ca in cazul precedent.

            c) Castigatorul validat va intra in posesia premiului in bani prin intermediul transferului bancar.

Toate detaliile legate de intrarea in posesie a premiului sunt comunicate telefonic catre castigator. 

            d) Participantii la aceasta campanie confirma si isi asuma raspunderea privind originalitatea materialelor incarcate pe site, faptul ca acestea nu incalca nicio prevedere legala in vigoare legata de protejarea drepturilor intelectuale si dreptul la intimitate (inclusiv protectia datelor personale) in conformitate cu Legea drepturilor de autor Legea 8/1996 si Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date 677/2001. Acest lucru va fi evidentiat prin bifarea disclaimer-ului postat pe site.

 

6.5.                  Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul in cazul in care niciunul din Participantii care insumeaza peste 500 de puncte, nu poate fi contactat.

 

6.6.                  a) Premiile in obiecte, constand in carnetele cu magnet sau sacose Maggi, vor fi expediate prin posta catre castigatori fara o notificare telefonica prealabila, in cel mult 30 de zile lucratoare de la comanda. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care nu ajung la destinatie sau ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor postale.

 

6.6.                  b) Premiile in obiecte, constand in cuptoare cu microunde, vor fi expediate prin curier catre castigatori dupa o notificare telefonica prealabila conform art. 6.4 punctul b), in maxim 30 de zile lucratoare de la validare. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care nu ajung la destinatie sau ajung deteriorate din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat. Atribuirea premiilor constand in cuptoare cu microunde se va face pe baza buletinului de identitate si a unui proces verbal de predare - primire.

 

6.7.                  In cazul in care exista un numar mai mare de Participanti care insumeaza acelasi numar de puncte, se va face o departajare, urmand sa fie declarat castigator Participantul care a acumulat primul punctajul maxim.

 

6.8.                  Pentru toti castigatorii, orice schimbare de adresa, necomunicata Organizatorului in termen de 2 zile lucratoare de la data publicarii listei castigatorilor pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro si care face imposibila livrarea premiului, nu atrage raspunderea Organizatorului, castigatorul fiind invalidat fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

 

6.9.                 Premiile constand in bani vor fi inmanate sub forma unui virament bancar in contul castigatorilor, in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii tuturor documentelor necesare din partea castigatorului (copie dupa CI si copie dupa extrasul de cont bancar al castigatorului) si, in plus, numai dupa semnarea de catre acesta a unui Proces Verbal de Validare a Premiului. Semnarea Procesului Verbal de Validare a Premiului va fi facuta in termen de maxim 5 zile lucratoare de la validarea castigatorului.

Castigatorul poate trimite documentele prin fax, email sau posta (recomandata cu confirmare de primire). Nu este permis viramentul in conturi bancare apartinand altor persoane cu exceptia persoanelor aflate intr-una din situatiile mentionate la Sectiunea 9.2. Odata viramentul efectuat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate in formularul de inscriere si cele din actul de identitate duce la invalidarea castigatorului si la pierderea dreptului de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a reporta premiul sau de a nu mai atribui premiul respectiv.

 

6.10.    Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

 

 

SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

7.1.      Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 211/2008. Lista tuturor castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro in cel mai scurt timp posibil de la momentul identificarii si validarii lor, dar nu mai tarziu de 15 zile calendaristice de la data validarii.

 

 

SECTIUNEA 8. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 

8.1.                  Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru orice fel de prejudicii suferite de catre castigator indiferent de natura acestora, din momentul predarii premiului. Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului un formular de predare – primire, care odata semnat de catre Participant absolva Organizatorul de orice responsabilitate.

 

8.2.                  Imposibilitatea castigatorului de a intra in posesia oricarui premiu din cadrul acestei Campanii exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

 

 

SECTIUNEA 9. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA

 

9.1.      La Campanie nu au dreptul sa participe persoanele minore (cu varsta sub 18 ani). Intrarile apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani (impliniti la data inceperii Campaniei) vor fi eliminate din lista de castigatori.

 

9.2.      In cazul in care castigatorul unuia dintre premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

 

 

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

10.1.    Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la prezenta Campanie in conformitate cu Legea nr. 677/2001, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168.

 

10.2.    Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau promotiile oferite de Nestlé Romania?”

 

10.3.    Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Bd.. Dimitrie Pompei, Nr. 9 – 9A, Sector 2, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

 

10.4.    Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2005 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.  Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

10.5.    Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 

10.6.    Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Iride Bussines Park, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

 

10.7.    Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

 

 

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

 

11.1.    Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

 

11.2.    Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA  12.  LITIGII SI FRAUDE

 

12.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

 

12.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, cladire IRIDE Business Park, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii castigatorului. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie vreo contestatie.

 

12.3.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

 

12.4.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

 

13.1.    Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.  O copie a Regulamentului Oficial al prezentei Campanii va fi disponibila in mod gratuit oricarui solicitant la adresele mentionate la art. 12.2.

 

13.2.    Informatii suplimentare, precum si Regulamentul Oficial al Campaniei vor fi disponibile in mod gratuit tuturor celor care apeleaza la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila doar din reteaua Romtelecom), de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale)) si solicita acest regulament, prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com sau printr-o solicitare scrisa la OP 6, CP 55, Bucuresti. Regulamentul Oficial al campaniei va fi publicat pe site-ul www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro.

 

13.3.    Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007, si a fost semnat  si autentificat  in prezenta unui Notar Public in 5 exemplare originale, in data de 08.10.2009.

Nu avem elemente multimedia.
gabriela (giurgiu) in 15 octombrie 2009, 19:25
Sunt membru al clubului Maggi am completat chestionarul si nu pot sa-l trimit,imi zice sa completez toate campurile rosi,eu le-am completat,am probleme la familie am scris ca suntem patru dintre care doi copii dar cand dau sa trimit imi apare la campurile cu copii buline rosi am specificat si varsta copiilor si nu merge care este problema.multuesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 octombrie 2009, 20:31
Draga Gabriela, daca erai deja membra a clubului Maggi inainte de inceperea aceastei promotii, nu mai trebuie sa completezi formularul de inscriere, ci doar sa te loghezi in contul tau. Daca ai primit deja pe mail din partea Clubului Maggi anuntul despre noua campanie, vei primi 10 puncte, conform regulamentului, indata ce te loghezi. Nu pot fi create doua conturi de membru cu aceleasi date; probabil ca de aceea nu ti se accepta formularul.
gabriela (giurgiu) in 15 octombrie 2009, 21:52
MULTUMESC,MODERATOR!
() in 15 octombrie 2009, 23:38
pentru Gabriela / problema e ca acolo unde nu ai copii de varstele mentionate sa scrii 0 ... deci sa nu lasi casutele goale !
gabriela (giurgiu) in 16 octombrie 2009, 16:43
Multumesc, Valentin dar moderatorul a avut dreptate, eram deja membru si nu mai puteam completa inca o data chestionarul.
DANA EMANUELA (TARGOVISTE) in 18 octombrie 2009, 20:51
Cum a reusit persoana de pe primul loc, ca in 3 zile de cand a inceput concursul sa faca 1987 puncte??????
ecaterina (alexandria) in 18 octombrie 2009, 23:11
Maggi este nelipsit de la mine din bucatarie,fac tot felul de preparate care de care mai gustos,nu stiu ce as face fara Maggi.Va salut si va doresc la toti sa aveti parte de rasfat cu Maggi.
() in 18 octombrie 2009, 23:15
ok gabriela , eu ma refeream la chestionarul prin care poti aduna puncte , daca ai rezolvat foarte bine .... iti doresc bafta !
daniela (braila) in 19 octombrie 2009, 23:52
Ma intreb cum e posibil sa faci intr-o zi 350-400 de puncte , ca nu pot sa pricep. Poate ma lamureste cineva??????????????
Cipri (IS) in 20 octombrie 2009, 23:33
concursul asta va tine in fiecare clipa lipiti de monitor !!! asta e noua politica nestle - romania sa tina consumatorul toata perioada in fata monitorului acumuland puncte si sa isi reduca timpul de a socializa cu cei din jurul sau de a se bucura de natura , etc?
() in 22 octombrie 2009, 11:03
Am comentat si ieri,dar nu stiu de ce nu a aparut,dar sa reiau :Am trimis cam 25 de retete la concursul Maggi si nu au aparut.Am dat telefon la ei si au spus ca necesita 5 zile sa verifice si sa le aprobe.Bun,asta am inteles,n-am inteles cum se face atunci,ca pe 19.10.cand m-am inscris cu primele retete,cel sau cea de pe locul 1,avea cam 2000 pct? Nu mi-au spus ca dureaza 5 zile verificarea,aprobarea,etc,pai la locul 1 a durat 4 zile,iar de atunci,i se aproba non-stop,ca a ajuns la 7429 pct.Sa zicem,ca 429 pct le are din comentarii,note,etc,dar restul!Ma bucur,daca are un ritm asa de fantastic de a scrie,24 din 24 la calculator.Aaaa !Si o scapare din partea,organizatorilor,nu au precizat daca retetele trimise,sa fie originale,sa nu fie copiate din cartile de bucate.Sper si m-as bucura ca,castigatorul sa nu fie bucatar sau sa nu stea cu cartile de bucate,langa mouse si doar sa copieze,n-ar fi corect.
Gheorghe (Bucuresti) in 22 octombrie 2009, 23:09
Concursul este frumos, punctele se aduna usor: eu intru aproape zilnic pe site si am deja 8 puncte. Nu stiu cat au ceilalti, nu am gasit pe site, dar stiu ca in 3 saptamani deja voi castiga o sacosa de cumparaturi (goala).Cred ca voi propune si eu o reteta in curand, este originala si eu o folosesc de mult, trebuie sa-mi gasesc timp sa cantaresc ingredientele, eu le pun "din ochi". Daca cineva stie ca sunt unii cu foarte multe puncte, ma gandesc sa incercam sa le ghicim identitatea si, daca sunt de la tara si au cumva o capra, sa ne concentram asupra sanatatii dansei (a caprei). Nici nu banuim noi ce mult inseamna insumarea energiilor noastre mentale, eventual sa facem o spirala. Succes tuturor, aici nu intervine norocul, e vorba de munca la greu, cum bine au observat si Cipri si Ana.
Raluca (VN) in 23 octombrie 2009, 23:11
Chiar goala fiind, sacosa de cumparaturi cere (prea) mult timp si efort pentru a fi castigata...asa ca m-am gandit sa renunt la a mai strange puncte, mai ales ca retete originale nu cunosc si de postat comentarii, doar de dragul de-a o face, mi se pare cam ridicol...Nu mi-am propus sa schimb destinul "caprei" mai sus amintite...mi-ar fi placut doar un cuptor cu microunde, dar se pare ca altii si-l doresc mult mai mult decat mine...bafta lor!
() in 25 octombrie 2009, 17:13
Este imposibil punctele nu se castiga asa usor cum pare,  macar de dadeau excursii ceva,dar nu 150 de euro la promotia anterioara Maggi dadeau 250 de euro pe sapt trimiteai 3 ambalaje era mai bine asa CLAR !
NICOLAE (LISA) in 25 octombrie 2009, 21:42
Ce dor mi-a fost de discutiile de aici..De micile rautati si benignele impunsaturi..Parca Moderator e mai ingaduitor.. toamna asta..Ia te uita,am gasit si niste rime...Moderator,nu-i scapa din mana...Nuielusa pregatita si ochii pe ei!Gheorghe...Capra sper ca e sanatoasa pe la toti ceea ce iti si imi doresc si mie..A se slabi cu spirala ca nu cumva sa ne propui si oarece terapii de sustinere cu produse biologice! Moderator,stai asa..Nu da! Ma refer la lapte de caprita,pentru ca eu sunt la regim de slabire si si-asa ma stresseaza acest concurs care ma obliga sa vad atata mancarica..Respect si simpatie,Moderator..Stima si succese tuturor..
() in 26 octombrie 2009, 10:52
Pentru d-nul Gheorghe din Bucuresti; Domnule Gheorghe,ma bucur ca,intrati zilnic pe site-ul Maggi,la fiecare intrare aveti 1 pct,dar,daca ati citit regulamentul,scrie ca locurile 6-55 pot fi premiate cu sacosa sau carnetelul Maggi,bineinteles daca au acumulat cel putin 25 pct.Ma refer,inca o data,nu ma intereseaza sa moara,capra vecinului,ma bucur sa castige cineva,dar pe merit si nu copiind sau avand o meserie de profil.Deja locul 1 a ajuns la 13610 pct,nu se publica numele niciunui concurent,eu am trimis,peste 30 de retete,din 19.10 si am 176 pct,din cauza asta,am comentat aici.Am dat tel la 08008 637 853 si o d-soara mi-a raspuns ca o sa comunice,nedumerirea mea.Intre timp m-am lasat pagubasa,nu de alta pierd timp in zadar,n-am ajuns sa-mi toc nervii pentru o sacosa sau un carnetel.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 octombrie 2009, 16:09
Draga Nicolae, ma bucur ca te-ai intors printre noi. Ca Moderator 1, raman la fel de ingaduitor ca intotdeauna cand discutiile se poarta civilizat, cu sau fara capre. Nu tin sa incurajez micile rautati, dar sunteti liberi sa le faceti, daca pastrati un limbaj civilizat; ar fi foarte frumos sa va respectati unii pe altii si dreptul la libera opinie. Iti dorim mult succes la premii si... la cura de slabire!
Gheorghe (Bucuresti) in 26 octombrie 2009, 16:16
Ai dreptate Ana, nu citisem regulamentul. In weekend m-am amuzat trimitand retete la prieteni, avertizati sa dea click pe link-ul din mesaj. Am intrat in top 55, am depasit 250pct, dar nu are nici-o importanta, m-ai luminat ca nu am nici-o sansa la microunde sau bani. Amuzant este ca in regulament (l-am parcurs rapid), la pct.5.3 se specifica drepturile ocupantilor pozitiilor a)1; b)2-4; c)6-55. Rezulta ca ocupantul locului 5 NU ARE DREPTUL la niciun premiu. Desi nu prea cred ca intereseaza pe multi, poate Moderator prezinta problema organizatorilor. Succes.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 octombrie 2009, 17:35
Draga Gheorghe, am transmis sesizarea ta organizatorilor promotiei si speram sa primim lamuriri pentru tine. Te tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 octombrie 2009, 11:21
Dragii nostri, am primit raspunsurile organizatorilor pentru voi:

Pentru
DANA EMANUELA (TARGOVISTE) in 18 octombrie 2009, 20:51
Cum a reusit persoana de pe primul loc, ca in 3 zile de cand a inceput concursul sa faca 1987 puncte??????
si
daniela (braila) in 19 octombrie 2009, 23:52
Ma intreb cum e posibil sa faci intr-o zi 350-400 de puncte , ca nu pot sa pricep. Poate ma lamureste cineva??????????????
raspunsul este urmatorul:

"Conform regulamentului campaniei promotionale "Clubul Maggi", topul editiei se stabileste in functie de totalitatea punctelor acumulate de participanti pe intreaga durata a campaniei. Suma totala a acestor puncte nu scade pe parcursul promotiei, indiferent de activitatea participantilor din perioada campaniei, insa cu cat un participant este mai activ pe site, cu atat acumuleaza mai multe puncte. Te asiguram ca participantii cu punctajul mentionat de tine, au acumulat aceste puncte in conformitate cu prevederile regulamentului oficial al campaniei, majoritatea punctelor obtinandu-le prin trimiterea retetelor catre prieteni. Conform regulamentului, un participant obtine cate 3 puncte pentru recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin apasarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele s-au acordat in momentul in care prietenul a deschis e-mail-ul de recomandare.
Mult succes,
Echipa Maggi "

Pentru
ecaterina (alexandria) in 18 octombrie 2009, 23:11
Maggi este nelipsit de la mine din bucatarie, fac tot felul de preparate care de care mai gustos,nu stiu ce as face fara Maggi.Va salut si va doresc la toti sa aveti parte de rasfat cu Maggi.
raspunsul este urmatorul:

"Draga Ecaterina,
Iti multumim pentru aprecieri si pentru loialitatea fata de produsele Maggi. Ne bucuram ca te numeri printre consumatorii produselor noastre si speram ca acestea sa satisfaca intotdeauna gusturile familiei tale.
Bun venit in clubul nostru si mult succes.
Echipa Maggi "

Pentru
Cipri (IS) in 20 octombrie 2009, 23:33
concursul asta va tine in fiecare clipa lipiti de monitor !!! asta e noua politica nestle - romania sa tina consumatorul toata perioada in fata monitorului acumuland puncte si sa isi reduca timpul de a socializa cu cei din jurul sau de a se bucura de natura , etc?
raspunsul este urmatorul:

"Draga Cipri,
Conform regulamentului campaniei promotionale "Clubul Maggi", persoanele care doresc sa participe la acest concurs acumuleaza puncte prin diverse activitati pe care le realizeaza pe site-ul www.maggi.ro, avand la dispozitie intreaga durata a campaniei (15.10.2009 - 15.02.2010). Indiferent de activitatile realizate de participanti, suma totala a acestor puncte nu scade pe parcursul promotiei, insa, cu cat un participant este mai activ pe site, cu atat acumuleaza mai multe puncte.
Mult succes,
Echipa Maggi"
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 octombrie 2009, 19:22
Am primit raspunsul organizatorilor si pentru Gheorghe (Bucuresti):

"Draga Gheorghe,
Iti multumim ca ne-ai semnalat greseala din regulament, este o eroare de redactare pe care o vom corecta. Participantul care se claseaza pe locul 5 va castiga un cuptor cu microunde, premiul se incadreaza la articolul 5.3. alin. (b).

Mult succes,
Echipa Maggi"
Gheorghe (Bucuresti) in 02 noiembrie 2009, 20:30
Multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine. Am 284 puncte, sunt in top 55. Cred ca era mai incitant sa se ofere primilor . . . 100, sa zicem, in ordinea punctajelor, posibilitatea de a castiga ORICARE din premii, prin tragere la sorti. Asa, te simti descurajat si incetezi acumularea de puncte, cand vezi cat au adunat cei de pe primele locuri. Sau, macar participarea la tragerea la sorti cu sanse proportionale cu punctajul.
gabriela (giurgiu) in 04 noiembrie 2009, 14:48
am dat nota retetelor de pe sait dar nu mi se acorda puncte ,am inteles ca se puncteaza doar sapte retete in curs de o saptamana dar nu inteleg care este problema
NICOLAE (LISA) in 12 noiembrie 2009, 00:50
Prietenii ma iubesc dar sunt tensionati...Si fiul meu Brutus...Asta...Ma rog!Cert e ca ma implora sa-l "slabesc" cu trimisul de retete.Sunt in pragul depresiei.Ambitios cum am fost de-o viata,trimit si iar trimit si recomand si dau sfaturi de viata echilibrata dar in zadar...Locurile castigatoare se indeparteaza in continuare...Ma duc sa prepar una din retetele cu 1250 kcal per portie..Uite asa! Pe urma hranesc TOATE caprele ( vezi,Gheorghe? )Si mergem inainte..O lupta-i viata! Si totusi...( Moderator1 esti la post..?) MAITRE...? Cum faci domnule? Sa-ti traiasca familia,capra si sa nu te uite Dumnezeu nici pe domnia ta! Ps.Cautati reteta trimisa de Nicolae "Ciorba de salata"Si din cauza ei sunt acum la cura de slabire....
cami (ploiesti) in 29 noiembrie 2009, 20:47
S-a schimbat regulamentul????????? Oare??? Pt cine? Daca initial am crezut ca ati luat o decizie care sa corecteze un regulament nu f bine gandit( desi aceasta decizie e luata in timpul celei de a doua editii cand locul unul s-a distantat de ceilalti si prin modul de realizare punctaj nu mai poate fi ajuns nu e f corect si sa argumentez ca aceasta trebuia luata imediat la finalul primei editii cand punctajele erau aproape la acelasi nivel),ei bine se lasa drept la numar nelimitat de e-mailuri , deci nu prea s-a facut prea multe corectari daca ma uit in topul editiei d-l octavian avea acu 5 zile 47000 si azi are 77445; pucte nu mai poti face prin retete ca nu ai voie dacat 10 ,deci cum a facut punctele??? Prin e-mail... deci daca facem socoteala peste 1000 de e-mailuri a avut nevoie si tot continua atunci intrebare ,cine dispune de atatea e-mailuri sau este ajutat?Chiar daca acu s-ar lua o decizie e tardiva ,pentru ca concursul va scapat din mana, aceasta decizie trebuia luata la sfarsitul primei editii.
maria (bacau) in 30 noiembrie 2009, 18:09
Eu cred ca se stie deja cine v-a castiga cei 1000 euro-persoana respectiva este asigurata-acum cu noul sistem nu o mai prinde nici mam-marea...asa ca nu va mai chinuiti ,ca nu are rost...
ciocoiu (iasi) in 30 noiembrie 2009, 21:46
eu sunt pe locu 29 toate retele leam scris ce le stiam ,de pe la rude ,vecini ,prieteni ,dar greu tare am ajuns pe locu asta nustiu oare nu se fura si la concursul asta ca mai peste tot asa se face ?
FLORI (DOAREUSTIU) in 02 decembrie 2009, 18:52
AI DREPTATE CAMI(PLOIESTI)IN LEGATURA CU OCTAVIAN,NU E POSIBIL SA ADUNI 33000 PUNCTE IN 3-4 ZILE DECAT DACA FACI CEVA MANEVRE PE CALC.,SI IN LEGATURA CU PREMIUL DE 1000 E CRED CA ESTE CINEVA DIN CARE ARE O LEGATURA CU ORGANIZATORUL.E O MARE PACALEALA ACEST CONCURS!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 decembrie 2009, 10:32
Salut, MISU! Cred ca esti mai nou pe site-ul nostru. Daca asa stau lucrurile, iti uram bun-venit. Iti recomandam sa citesti cu atentie rubrica de termeni si conditii din meniul de jos. Pe site-ul nostru nu se fac acuzatii neintemeiate.

Te asiguram ca promotiile si concursurile cu premii pe care le prezentam pe Infopromotii nu sunt pacaleli, iar toti organizatorii sunt companii de prestigiu. Tu chiar crezi ca o companie ca Nestle si-ar risca reputatia pentru 1.000 de euro, sau pentru orice suma de bani ar fi vorba?

Au mai fost promotii si concursuri la care castigatorii au contrariat multa lume, dar ei au venit aici si au explicat cum au procedat pentru a-si creste sansele de castig. Urmarind comentariile lor din paginile promotiilor sau de pe forum, veti vedea ca au procedat corect, conform regulamentului.

Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 decembrie 2009, 18:38
Dragi vizitatori, am primit raspunsuri din partea organizatorilor pentru voi:

1. Pentru cami (ploiesti) - mesajul din 29 noiembrie 2009, 20:47:
S-a schimbat regulamentul????????? Oare??? Pt cine? Daca initial am crezut ca ati luat o decizie care sa corecteze un regulament nu f bine gandit( desi aceasta decizie e luata in timpul celei de a doua editii cand locul unul s-a distantat de ceilalti si prin modul de realizare punctaj nu mai poate fi ajuns nu e f corect si sa argumentez ca aceasta trebuia luata imediat la finalul primei editii cand punctajele erau aproape la acelasi nivel),ei bine se lasa drept la numar nelimitat de e-mailuri , deci nu prea s-a facut prea multe corectari daca ma uit in topul editiei d-l octavian avea acu 5 zile 47000 si azi are 77445; pucte nu mai poti face prin retete ca nu ai voie dacat 10 ,deci cum a facut punctele??? Prin e-mail... deci daca facem socoteala peste 1000 de e-mailuri a avut nevoie si tot continua atunci intrebare ,cine dispune de atatea e-mailuri sau este ajutat?Chiar daca acu s-ar lua o decizie e tardiva ,pentru ca concursul va scapat din mana, aceasta decizie trebuia luata la sfarsitul primei editii.

Raspuns:
"Draga Cami,
Am modificat Regulamentul Campaniei tocmai pentru ca toti participantii sa poata acumula mai usor puncte. Dupa cum ai observat, acum primesti 3 puncte pentru fiecare vizita pe site-ul www.maggi.ro si 30 de puncte daca inviti un prieten in Clubul Maggi.
Participantul amintit de tine a acumulat puncte respectand toate prevederile Regulamentului Oficial. Punctele acumulate de acesta sunt puncte acordate conform vechii mecanici.
Te asiguram ca toti participantii sunt la fel de importanti pentru noi. Iti multumim mult pentru sugestiile tale si te asteptam in Clubul Maggi.
Cu drag,
Echipa Maggi"

2. Pentru maria (bacau) - mesajul din in 30 noiembrie 2009, 18:09:
Eu cred ca se stie deja cine v-a castiga cei 1000 euro-persoana respectiva este asigurata-acum cu noul sistem nu o mai prinde nici mam-marea...asa ca nu va mai chinuiti ,ca nu are rost...

Raspuns:
"Draga Maria,
Te asiguram ca sansele fiecarui participant la promotie sunt aceleasi cu ale tale, iar in ceea ce priveste castigarea marelui premiu nu vom sti identitatea castigatorului decat la sfarsitul Campaniei. Pentru a avea sanse la premiul cel mare de 1000 de euro nu ramane decat sa incerci in continuare, pentru ca in mod sigur sanse sunt pentru toata lumea. Desi avansul luat de un competitor poate parea mare, poti fi un participant activ si poti avea sanse reale la castigarea premiului cel mare.
Cu drag,
Echipa Maggi"

3. Pentru MISU (BUCURESTI) - mesajul din 02 decembrie 2009, 18:52:
AI DREPTATE CAMI(PLOIESTI)IN LEGATURA CU OCTAVIAN,NU E POSIBIL SA ADUNI 33000 PUNCTE IN 3-4 ZILE DECAT DACA FACI CEVA MANEVRE PE CALC.,SI IN LEGATURA CU PREMIUL DE 1000 E CRED CA ESTE CINEVA DIN CARE ARE O LEGATURA CU ORGANIZATORUL.E O MARE PACALEALA ACEST CONCURS!!!!!

Raspuns:
Draga Misu,
Toti participantii din Clubul Maggi respecta prevederile Regulamentului Oficial si te asiguram ca toti participantii sunt la fel de importanti pentru noi, acestia avand sanse egale.
Participantul amintit de tine a acumulat punctajul in decursul a 3 zile conform vechii mecanici a concursului. Punctele au fost acumulate corect respectand toate prevederile Regulamentului Oficial.
Iti multumim pentru participare si te asteptam in continuare in Clubul Maggi!
Cu drag,
Echipa Maggi"

4. Pentru ciocoiu (iasi) in 30 noiembrie 2009, 21:46:
eu sunt pe locu 29 toate retele leam scris ce le stiam ,de pe la rude ,vecini ,prieteni ,dar greu tare am ajuns pe locu asta nustiu oare nu se fura si la concursul asta ca mai peste tot asa se face ?

Raspuns:
"Draga Ciocoiu,
Iti multumim pentru fidelitatea ta si pentru toate retele trimise. Te asiguram ca toti Participantii respecta prevederile Regulamentului si toti au sanse egale. Te asteptam in continuare pe site-ul www.maggi.ro, cu noi prieteni, retete si comentarii. Speram ca modificarile facute in Clubul Maggi te vor ajuta sa acumulezi puncte mai usor.
Cu drag,
Echipa Maggi"
raluca (ploiesti) in 16 decembrie 2009, 23:57
la inceput se pute strange puncti si daca trimteai retete acum nu se mai poate. pai nu este corect pentru ca primii particioanti sunt din start avantajati unii au tris sute de retete. daca vor sa fie corecti ar trebui sa stearga punctele stranse cu ajutorul retetelor.
() in 20 decembrie 2009, 11:35
Oricum chiar daca am participat initial la concurs, am ajuns la concluzia ca nu este un concurs atractiv!!! Modul de a participa este de 2 bani ! Va asteptam cu alte promotii mai bune, din toate punctele de vedere !
Moderator 1 (Infopromotii) in 21 decembrie 2009, 09:56
Salut! Am primit raspunsul organizatorilor pentru voi:

"Draga Raluca, draga Radita,

Pentru a da posibilitatea cat mai multor participanti sa acumuleze mai usor puncte, incepand cu data de 24.11.2009, ora 16:00:00, a intrat in vigoare al doilea Act Aditional la Regulamentul campaniei promotionale "Clubul Maggi" care modifica sistemul de acumulare a punctelor.
Punctele acordate pentru retete au fost repartizate catre ale activitati pe care le poti face in Clubul Maggi cum ar fi 3 puncte in loc de 1 punct pentru fiecare vizita pe site-ul www.maggi.ro; raspunzand la intrebarea lunara primesti 25 de puncte in loc de 10; primesti 5 puncte pentru recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele se acorda doar daca prietenul deschide e-mail-ul de recomandare. Un participant poate trimite un numar nelimitat de recomandari, dar vor fi punctate doar 10 (zece) recomandari trimise in decursul unei zile calendaristice (intre: 00:00:00 si 23:59:59).
Acest act aditional il gasesti postat pe site.

Iti multumim mult pentru sugestiile tale si te asteptam in Clubul Maggi.

Cu drag,
Echipa Maggi"

In plus, poti participa la noul concurs: "Bucura-te de Sarbatori alaturi de Maggi". Spor la premii!
tina (constanta) in 25 decembrie 2009, 22:17
Buna ziua! Eu nu vreau sa spun prea multe doar ca o singura persoana va castiga toate premiile promotiei : cuptorul cu microunde, cei 150 euro si apoi si marele premiu (avand cele mai multe puncte). Nu cu rautate, dar este prea mult pentru unul si mai nimic pentru ceilalti...Ar trebui ca unul din criterii sa fie macar la ultima editie tragerea la sorti.Va multumesc.
Camelia (Timisoara) in 28 decembrie 2009, 23:57
Buna!Nu sunt in masura sa zic daca e corect(de fapt,suntem liberi de 20 de ani sa zicem ce credem),DAR,nu inteleg de ce trimit ca proasta retete,intru mereu pe pagina,am retete originale,pe care le prepar de 30 de ani,strang puncte si dupa atata efort,nu merit nici macar un magnet de 0,5 lei?Nici o plasa de 2 bani?Vi se pare corect cu sistemul de votare?Votam sarmale?E cumva ceva nou?Daca asa avansam ,eu prefer sa nu mai accesez aceasta pagina.
nicolae (Bacau) in 30 decembrie 2009, 08:45
Se stie foarte bine cum s-a castigat asa multe puncte-pentru cei care inca nu stiu pana sa se schimbe sistemul de vot ,s-au acumulat puncte din recomandarea de retete-sa fim seriosi ,fiecare puteam sa avem 5-6 sau mai multe adrese unde chiar cine le trimitea le si deschidea ,acumuland astfel zeci de mii de puncte fara probleme . Premiul cel mare ar trebui sa se acorde prin tragere la sorti dintre cei care au postat retete-pentru ca intr-adevar au muncit sau sa se traga la sorti din primii 10 sau 20 . Acea doamna LUANA pe care o vedeti in frunte ,peste tot la concursuri este in frunte-mai ales cele cu votare-nu este singura ,o ojuta o echipa intreaga ,si cum sa nu castige. astimati organizatori chiar nu va miroase a frauda ? DATI SANSE SI CELOR CINSTITI SA CASTIGE ! UN AN NOU FETICIT VA DORESC !
Domnica (Targu Jiu) in 05 ianuarie 2010, 17:38
Au aparut pe site-ul Maggi castigatorii editei a doua. Cum este posibil ca sa apara castigatori cu acelasi tip de premiu in editia 2 ca in editia 1 cand in regulament este prevazut ca nu se poate castiga decat o singura data acelasi tip de premiu?
Domnica (Targu Jiu) in 07 ianuarie 2010, 17:15
Potrivit articolului nr 5.10 din regulament 5.10. Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei. apoi au modificat acest articol in actul aditional 1 Un participant nu poate castiga 2 premii in cadrul aceleiasi editii Deci primii castigatori pot castiga datorita punctajelor fabuloase la fiecare editie acelelasi premii Felicitari pentru asa regulament !!!!!!
viorel (vulcan) in 17 ianuarie 2010, 10:44
Eu unul cand am vazut numele lui Dumitru Postolache care detine cateva saituri cu concursuri si el cu gasca lui castiga toate concursurile unde poate frauda,am renuntat si bine am facut vad ca ia mers si de data asta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 ianuarie 2010, 13:18
Dragi vizitatori, am primit raspunsurile organizatorilor pentru voi:

Pentru tina (constanta) - mesajul din 25 decembrie 2009, 22:17
Citam integral:
Buna ziua! Eu nu vreau sa spun prea multe doar ca o singura persoana va castiga toate premiile promotiei : cuptorul cu microunde, cei 150 euro si apoi si marele premiu (avand cele mai multe puncte). Nu cu rautate, dar este prea mult pentru unul si mai nimic pentru ceilalti...Ar trebui ca unul din criterii sa fie macar la ultima editie tragerea la sorti.Va multumesc.
si pentru nicolae (Bacau) - mesajul din 30 decembrie 2009, 08:45
Citam integral:
Se stie foarte bine cum s-a castigat asa multe puncte-pentru cei care inca nu stiu pana sa se schimbe sistemul de vot ,s-au acumulat puncte din recomandarea de retete-sa fim seriosi ,fiecare puteam sa avem 5-6 sau mai multe adrese unde chiar cine le trimitea le si deschidea ,acumuland astfel zeci de mii de puncte fara probleme . Premiul cel mare ar trebui sa se acorde prin tragere la sorti dintre cei care au postat retete-pentru ca intr-adevar au muncit sau sa se traga la sorti din primii 10 sau 20 . Acea doamna LUANA pe care o vedeti in frunte ,peste tot la concursuri este in frunte-mai ales cele cu votare-nu este singura ,o ojuta o echipa intreaga ,si cum sa nu castige. astimati organizatori chiar nu va miroase a frauda ? DATI SANSE SI CELOR CINSTITI SA CASTIGE ! UN AN NOU FETICIT VA DORESC !

Raspunsul organizatorilor este acelasi pentru amandoi:

"Draga Tina,
Draga Nicolae,

Regulamentul Campaniei nu dezavantajeaza pe nimeni si ofera sansa de a castiga marele premiu persoanei care care a acumulat cele mai mare numar de puncte totale, in urma participarii active in Campaniei. Te asiguram ca sansele fiecarui participant la promotie sunt aceleasi cu ale tale, iar in ceea ce priveste castigarea marelui premiu nu vom sti identitatea castigatorului decat la sfarsitul Campaniei.

Iti multumim mult pentru sugestiile tale si te asteptam in Clubul Maggi.
Cu drag,
Echipa Maggi"


Pentru Camelia (Timisoara) - mesajul din 28 decembrie 2009, 23:57
Citam:
Buna!Nu sunt in masura sa zic daca e corect(de fapt,suntem liberi de 20 de ani sa zicem ce credem),DAR,nu inteleg de ce trimit ca proasta retete,intru mereu pe pagina,am retete originale,pe care le prepar de 30 de ani,strang puncte si dupa atata efort,nu merit nici macar un magnet de 0,5 lei?Nici o plasa de 2 bani?Vi se pare corect cu sistemul de votare?Votam sarmale?E cumva ceva nou?Daca asa avansam ,eu prefer sa nu mai accesez aceasta pagina.

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:

"Draga Camelia,

Iti multumim pentru fidelitatea ta si pentru toate retele trimise.

Pentru a-ti da posibilitatea sa acumulezi mai usor puncte, incepand cu data de 24.11.2009, ora 16:00:00, a intrat in vigoare al doilea Act Aditional la Regulamentul campaniei promotionale "Clubul Maggi" care modifica sistemul de acumulare a punctelor.

Poti acumula puncte raspunzand la intrebarea lunara pentru care primesti 25 de puncte in loc de 10; primesti 5 puncte pentru recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele se acorda doar daca prietenul deschide e-mail-ul de recomandare. Vizita pe site se puncteaza cu 3 puncte in loc de 1 punct.

Speram ca modificarile facute in Clubul Maggi te vor ajuta sa acumulezi puncte mai usor si vei reusi sa castigi unul dintre premiile campaniei.

Cu drag,
Echipa Maggi"

Pentru Domnica (Targu Jiu) - mesajul din 05 ianuarie 2010, 17:38
Citat:
Au aparut pe site-ul Maggi castigatorii editei a doua. Cum este posibil ca sa apara castigatori cu acelasi tip de premiu in editia 2 ca in editia 1 cand in regulament este prevazut ca nu se poate castiga decat o singura data acelasi tip de premiu?

si pentru mesajul postat tot de Domnica (Targu Jiu) in 07 ianuarie 2010, 17:15
Citat:
Potrivit articolului nr 5.10 din regulament 5.10. Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei. apoi au modificat acest articol in actul aditional 1 Un participant nu poate castiga 2 premii in cadrul aceleiasi editii Deci primii castigatori pot castiga datorita punctajelor fabuloase la fiecare editie acelelasi premii Felicitari pentru asa regulament !!!!!!

Raspunsul organizatorilor:

Draga Domnica,

Te asiguram ca persoanele la care faci referire au acumulat punctele in conformitate cu regulamentul campaniei. Modificarea regulamentului ofera sansa de a castiga marele premiu persoanei care a acumulat cele mai mare numar de puncte totale, in urma participarii active pe intregul parcurs al Campaniei.

Cu drag,
Echipa Maggi"
Domnica (Targu Jiu) in 18 ianuarie 2010, 18:26
Daca lasati articolului nr 5.10 din regulament cum era initial castigau mai multe persoane, nu acelasi persoane.
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 ianuarie 2010, 11:38
Pentru viorel (vulcan) - mesajul din 17 ianuarie 2010, 10:44
Citam:
Eu unul cand am vazut numele lui Dumitru Postolache care detine cateva saituri cu concursuri si el cu gasca lui castiga toate concursurile unde poate frauda, am renuntat si bine am facut vad ca ia mers si de data asta.

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:

Draga Viorel,

Campania se adreseaza si este accesibila oricarei persoane fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament.

Regulamentul campaniei permite fiecarui participant sa acumuleze usor puncte in Clubul Maggi si sa castige premiile Campaniei. Poti acumula puncte prin diverse modalitati precum:

    • raspunzand la intrebarea lunara pentru care primesti 25 de puncte
    • Primesti 5 puncte pentru recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele se acorda doar daca prietenul deschide e-mail-ul de recomandare.
    • Vizita pe site se puncteaza cu 3 puncte.

Pentru a afla toate modalitatile prin care poti sa acumulezi puncte, te rugam sa consulti Actul Aditional 2 la regulamentul campaniei Clubul Maggi.

Te asiguram ca sansele fiecarui participant la promotie sunt aceleasi cu ale tale si ca toti participantii in aceasta Campanie au acumulat punctele in conformitate cu Regulamentul Oficial.

Te asteptam in Clubul Maggi.

Cu drag,
Echipa Maggi
viorel (vulcan) in 19 ianuarie 2010, 14:56
nu sunt aceleasi sanse primi 15 care la inceput aveau mii de puncte acumulate zilnic cand se dadeau doar 3 puncte si facand un calcul aritmetic puteai sa iti dai seama ca nu se puteau cumula atatea puncte chiar daca stateai 24 din 24 de ore pe sait,si nu sa respectat regulamentul care prevede ca premiile se dau celor cu un punctaj mai mare pe etapa si nu pe total puteati opri concursul si sa dati premiile dupa primele saptamani caci si asa nu poate sa ii mai ajunga cineva dupa ce ati schimbat regulamentul se pot face cel putin 78 de puncte zilnic.
ALINA CARMEN (SATU MARE) in 05 februarie 2010, 16:23
Buna ziua, Nu este un concurs corect.M-am inscris in concurs numai ieri, pentru ca pana acum n-am stiut de el. Am acumulat 591 de puncte, dar din pacate nu sunt suficiente pentru a castiga ceva. De ce nu dati sanse egale tuturor participantilor la concurs? Sa se castige prin tragere la sorti, mai ales premiul cel mare, sau chiar si restul de premii.Sa castige cine are noroc. Ca sa ajung pe primul loc am nevoie de 180374 puncte. Cum credeti ca se pot face in 10 zile cat mai dureaza acest concurs? Dati sansa tuturor participantilor la concurs.
viorel (vulcan) in 07 februarie 2010, 10:51
ai dreptate alina carmen nu este un concurs corect de la inceput,agentia care il organizeaza nu vrea s-au nu stie sa respecte regulamentul,premiile de etapa se dau tot la primii din clasamentul total si aceleasi persoane castiga cuptoarele desi in regulament prevede ca o persoana are dreptul numai la un premiu,oare ce face cu atatea cuptoare? cred ca le inpart intre ei.Daca vrei sa ajungi pe primul loc fa-ti si tu conturi multiple ca cei din frunte si faci mii de puncte zilnic.Sunt sigur ca cei de la Nestle nu stiu ce face agentia asta cu banii lor ar trebui anuntati,eu daca eram in primii 50 ii dadeam in judecata pentru inselaciune.
() in 09 februarie 2010, 00:45
Ati ajuns la vorba mea,am comentat si in 26 oct 2009,am ramas cu 660 pct ca n-avea niciun rost sa mai continui,ma pufneste rasul ca si-n etapa a-2-a,Luana Predescu,are 122259 pct. Din cate am vazut-o,are video in concursul Rama te intreaba cum se face margarina de calitate,este o doamna in etate,dar...gaina batrana,face ciorba buna,ma rog aici,bate la calculator cu viteza luminii! Doamna are timp sa se inscrie simulta la nu stiu cate concursuri,sa se filmeze,sa le scrie,sa le execute,ce mai,stau si rad ca altceva nu pot face.Adica,pot ma inscriu la concursuri fara super-women!
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 februarie 2010, 09:30
Dragii nostri, organizatorii ne-au transmis raspunsuri pentru voi:

Pentru Domnica (Targu Jiu)
Citat:
Au aparut pe site-ul Maggi castigatorii editei a doua. Cum este posibil ca sa apara castigatori cu acelasi tip de premiu in editia 2 ca in editia 1 cand in regulament este prevazut ca nu se poate castiga decat o singura data acelasi tip de premiu?

si pentru mesajul postat tot de Domnica (Targu Jiu) in 07 ianuarie 2010, 17:15
Citat:
Potrivit articolului nr 5.10 din regulament 5.10. Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei. apoi au modificat acest articol in actul aditional 1 Un participant nu poate castiga 2 premii in cadrul aceleiasi editii Deci primii castigatori pot castiga datorita punctajelor fabuloase la fiecare editie acelelasi premii Felicitari pentru asa regulament !!!!!!

Raspunsul organizatorilor:

"Draga Domnica,
Te asiguram ca persoanele la care faci referire au acumulat punctele in conformitate cu regulamentul campaniei. Modificarea regulamentului ofera sansa de a castiga marele premiu persoanei care a acumulat cele mai mare numar de puncte totale, in urma participarii active pe intregul parcurs al Campaniei.

Cu drag,
Echipa Maggi"


Nou comentariu: Domnica (Targu Jiu)
Citat:
Daca lasati articolului nr 5.10 din regulament cum era initial castigau mai multe persoane, nu acelasi persoane.

Raspunsul organizatorilor:

"Draga Domnica,
Atat articolul nr. 5.10 din Regulamentul Oficial 'Un Participant are dreptul la un singur premiu de acelasi fel pe intreaga durata a Campaniei.' sau modificarea in Actul aditional 1 al articolului 5.10 'Un participant nu poate castiga 2 premii in cadrul aceleiasi editii', nu priveaza castigarea premiului cel mare pentru niciun Participant.
Pentru castigarea premiilor campaniei este necesara implicarea activa, iar cei care au facut-o au si castigat. Toti Participantii la Campanie au sanse egale in castigarea premiilor Campaniei pe masura nivelului de implicare.

Cu drag,
Echipa Maggi"


Pentru Viorel (Vulcan) in 17 ianuarie 2010, 10:44
Citat:
Eu unul cand am vazut numele lui Dumitru Postolache care detine cateva saituri cu concursuri si el cu gasca lui castiga toate concursurile unde poate frauda, am renuntat si bine am facut vad ca ia mers si de data asta.

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:

"Draga Viorel,
Campania se adreseaza si este accesibila oricarei persoane fizice cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament.
Regulamentul campaniei permite fiecarui participant sa acumuleze usor puncte in Clubul Maggi si sa castige premiile Campaniei. Poti acumula puncte prin diverse modalitati precum:
  • raspunzand la intrebarea lunara pentru care primesti 25 de puncte
  • Primesti 5 puncte pentru recomandarea unei retete sau a unui articol catre un prieten prin accesarea butonului "Recomanda unei prietene". Punctele se acorda doar daca prietenul deschide e-mail-ul de recomandare.
  • Vizita pe site se puncteaza cu 3 puncte.
Pentru a afla toate modalitatile prin care poti sa acumulezi puncte, te rugam sa consulti Actul Aditional 2 la regulamentul campaniei Clubul Maggi.
Te asiguram ca sansele fiecarui participant la promotie sunt aceleasi cu ale tale si ca toti participantii in aceasta Campanie au acumulat punctele in conformitate cu Regulamentul Oficial.
Te asteptam in Clubul Maggi.

Cu drag,
Echipa Maggi"


Nou comentariu: Viorel (Vulcan)
Citat:
nu sunt aceleasi sanse primi 15 care la inceput aveau mii de puncte acumulate zilnic cand se dadeau doar 3 puncte si facand un calcul aritmetic puteai sa iti dai seama ca nu se puteau cumula atatea puncte chiar daca stateai 24 din 24 de ore pe sait,si nu sa respectat regulamentul care prevede ca premiile se dau celor cu un punctaj mai mare pe etapa si nu pe total puteati opri concursul si sa dati premiile dupa primele saptamani caci si asa nu poate sa ii mai ajunga cineva dupa ce ati schimbat regulamentul se pot face cel putin 78 de puncte zilnic.

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:

"Draga Viorel,
Sansele fiecarui participant sunt egale cu sansele tale de a castiga, inca de la inceputul Campaniei. Pe masura ce Campania inainteaza insa, diferentierea se face in functie de implicarea fiecaruia in concurs.
Am modificat Regulamentul Campaniei tocmai pentru ca toti participantii sa poata acumula mai usor puncte. Dupa cum ai observat, acum primesti 30 de puncte daca inviti un prieten in Clubul Maggi. Prietenii invitati in Clubul Maggi iti pot aduce un numar mare de puncte. Poti invita un numar nelimitat de prieteni si vei fi punctat pentru fiecare invitatie facuta conform prezentului Regulament. Punctele vor fi acordate doar daca prietenul invitat acceseaza www.maggi.ro, dand click de pe link-ul din e-mailul de invitare si isi creeaza un cont valid pe site-ul www.maggi.ro.

Cu drag,
Echipa Maggi"
() in 12 februarie 2010, 01:07
Draga moderatorule,tu esti dragut si vrei ce-i mai bun pentru noi,tu nu ai nici o vina ca exista concursuri,in care hai recunoaste,regulamentul e de ....,cu mari scapari,dar cand primesc reclamatii,respectivii organizatori incep s-o scalde! Bravo concurentilor,care s-au chinuit si au avut rabdare, pentru 1-2 carnetele sau 1-2 sacose pentru piata! I-as sfatui,in cazul in care Maggi,publica o carte ,cu scopul de a o vinde,iar retetele noastre sunt in acea carte,sa ne unim si sa cerem o mica parte din profit! Ce ziceti de idee?
Nedelka (M-Ciuc) in 12 februarie 2010, 11:04
Buna! Dar acuma nici eu nu inteleg cum poate sa acumuleze cineva zilnic cel putin 20.000 de puncte! La inceput daca recomandai retete se mai putea strange niste puncte daca stateai intreaga zi in fata calculatorului inpreuna cu prieteni, dar acuma de unde ai mii de prieteni care se logeaza? Nici daca adun toate rudele si cunostintele nu sunt atatia, ganditiva logic! Mai am o intrebare, comentez aproape fiecare zi retete, dau nota pe retete si nici pe aia nu primesc puncte nici dupa 15 zile, cum? Cu respect si astept raspuns de la moderator.
() in 13 februarie 2010, 06:40
Nedelka si tu esti in concurs! Pe locul 21 !? Cat te-ai straduit n-ai ajuns in frunte si esti de la inceput in concurs.Continua daca mai ai rabdare!
viorel (vulcan) in 14 februarie 2010, 11:16
Cica sansele sunt egale,cum poate cineva sa trimita zilnic peste 1000 de mail-uri la prieteni care se si inscriu in concurs? daca ar fi fost corecti organizatorii puneau mana pe telefon si verificau numerele de telefon ale asa zisilor prieteni si ii eliminau din concurs,dar nu se poate trebuie sa castige aceleasi persoane,mai spun ca au modificat regulamentul si o persoana nu poate primi doua premii in aceeasi editie,dar care editie ca ei nu au clasamentul facut pe editii ci de la inceputul concursului.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Clubul Maggi"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Clubul Maggi

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media