CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Clubul Cavalerilor - "Let there be wine"

Promotie Concurs cu premii Clubul Cavalerilor bilete concert AC/DC

Premii prin tragere la sorti: 2 x invitatie VIP de cate 2 persoane la concertul AC/DC ce va avea loc pe 16 mai 2010 in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Daca ai peste 18 ani, creeaza-ti un cont pe www.clubulcavalerilor.ro si cumpara online cel putin 2 cutii (2 x 6 sticle de 750ml) de vin din gama Terra Romana.

Perioada promoţiei: 05 aprilie - 30 aprilie 2010

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Tombolei
“Let there be wine”
SC S.E.R.V.E. S.A. (Clubul Cavalerilor)Compania SC S.E.R.V.E. S.A. (Clubul Cavalerilor) cu sediul social in Strada Banu Antonache 53, ap. 5, sector 1, Bucuresti, sediul secundar Strada Pastorului 48-50, Sector 2, Bucuresti; tel.021.222.84.56, fax 021.222.32.57; numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/5734/1994, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO5511839; capital social 90.250 ron; prelucrare de date cu caracter personal conform notificarii A.N.S.P.D.C.P. nr 11784; organizeaza in perioada 05.04 – 30.04.2010 campania promotionala “Let there be wine”.


1. DURATA CAMPANIEI SI LOCUL DESFASURARII

Campania se desfasoara in perioada 05.04 – 30.04.2010 pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro.


2. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

Premiile oferite constau in 4 bilete la categoria VIP valabile pentru concertul AC/DC din data de 16.05.2010, orele 18:00. Evenimentul va avea loc in Piata Constitutiei, Bucuresti.

Valoarea totala a premiilor este de 1908 ron.

Persoanele declarate castigatoare vor primi invitatiile prin curierat rapid in maxim 5 zile lucratoare de la data anuntarii (extragerii). La cererea castigatorilor acestea pot fi ridicate personal, in baza cartii de identitate, de la sediul secundar al companiei oraginizatoare situat in Strada Pastorului 48-50, Sector 2, Bucuresti.


3. CONDITII DE PARTICIPARE

3.1. - La aceasta tombola vor intra automat toti cumparatorii care vor achizitiona de pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro o cantitate de minim 2 cutii (2 x 6 sticle x 750ml) de vin din gama Terra Romana – sortimentele: Roze, Sauvignon Blanc, Milenium Alb, Chardonnay, Cuvee Amaury, Pinot Noir, Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Milenium Rosu, Cuvee Charlotte -.
3.2. - Vor participa la tombola doar comenzile efectuate in intervalul 05.04 – 30.04.2010.

3.3. - Participantii la Tombola S.E.R.V.E. S.A. sunt persoane fizice, indiferent de nationalitate, cu varsta minima 18 ani impliniti la data inscrierii

3.4. - Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele lor sa fie facute publice, fara alte obligatii sau plati.

3.5. - La tombola NU pot participa angajatii Organizatorului si membrii familiilor acestora (rudele si/sau afinii de gradul I: copii, parinti; sot/sotie).

3.6. - Câstigatorii premiilor oferite nu au dreptul de a opta între premiul câstigat si contravaloarea acestuia in lei.


4. EXTRAGEREA PREMIILOR

Extragerea va fi efectuata in data de 05.05.2010, orele 12:00 la sediul secundar al companiei SC S.E.R.V.E. S.A. din Strada Pastorului 48-50, sector 2, Bucuresti.

In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii acesta va transmite un mesaj email prin care va anunta ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu.


5. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 211/2008. Lista tuturor castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro, sectiunea “Oferte speciale” si pe site-ul www.infopromotii.ro in cel mai scurt timp posibil de la momentul identificarii si validarii lor, dar nu mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data desemnarii acestora.


6. TAXE

6.1. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.

6.2. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, incluzand dar fara a se limita la alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului pe adresa Strada Pastorului 48-50, Sector 2, Bucuresti Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului” sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea participarii la campanie si/ sau consultarii Regulamentului de desfasurare a Campanie.


CLAUZA

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile de acces, de interventie si de opozitie, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (Monitorul Oficial nr.790 din 12 Decembrie 2001) modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. La cererea scrisa a persoanei fizice inscrisa in baza de date ne obligam sa actualizam, sa stergem sau sa informam despre datele personale.

Regulamentul de participare-desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe site-ul www.clubulcavalerilor.ro.
Un exemplar al documentului autentificat se va depune la Directia Generala de Managementul Domeniilor Reglementate Specific din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, pana la data inceperii campaniei promotionale.
Prezentul regulament a fost intocmit de organizator si semnat azi, data autentificarii, de catre BNPA Tabarana Sandina, Calea Dorobantilor 250, Et.1, Ap.6, Bucuresti 1 010587, in 3 exemplare, din care 2 exemplare originale s-au eliberat organizatorului.

Conducerea SC S.E.R.V.E. S.A.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Clubul Cavalerilor - "Let there be wine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Clubul Cavalerilor - "Let there be wine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media