CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Cif si Domestos. Si harnici si darnici.

Promotie concurs cu premii Cif si Domestos

30 de premii, constand fiecare intr-un bon valoric de 8000 RON pentru achizitii de mobilier pentru sufragerie, decoratiuni sau corpuri de iluminat de la Mobexpert.

Cumpara orice produs Cif sau Domestos cu eticheta promotionala si trimite codul unic de 8 cifre prin SMS la 1858. Pastreaza ambalajul si eticheta pentru validare.

Perioada promoţiei: 17 septembrie - 16 decembrie 2007

Promotie expirata
26 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

"Cif si Domestos. Si harnici si darnici."

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizator al campaniei promotionale "Cif si Domestos. Si harnici si darnici."  (“Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, inregistrata la A.N.S.P.D.C.P., cu notificarea  nr.2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

 

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI

2.1.      Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 17 Septembrie 2007– 17 Decembrie 2007, inclusiv, prin intermediul S.C. BrandsOn Marketing S.R.L., cu sediul in mun.  Bucuresti, B-dul Aviatorilor nr.72, sector 1, numita in cele ce urmeaza „Agentia”

2.2.      Durata si mecanismul Campaniei vor fi aduse la cunostinta publicului prin intermediul unor spoturi publicitare TV ce vor fi difuzate in perioada 17 Septembrie – 16 Decembrie 2007, precum si prin publicarea prezentului Regulament pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE

3.1.      La Campanie participa toate produsele marca CIF si DOMESTOS (marci inregistrate apartinand Unilever), comercializate in ambalaj individual (produsele CIF si DOMESTOS comercializate in pachetele cu ambalaj special cu tavite de carton si discount de 10% si 15% nu participa la   Campanie), cu exceptia produselor Domestos inalbitor dezinfectant cu vascozitate ridicata 900 ml si Domestos odorizant solid cu insertie de gel pentru WC 40g rezerva, produse numite in cele ce urmeaza „produse participante”. Produsele participante vor avea aplicata pe ambalaj o eticheta speciala de promotie cu mentiunea «Cif si Domestos. Si harnici si darnici» (numita in cele ce urmeaza «eticheta speciala») pe care este imprimat codul unic de 8 cifre necesar pentru inscrierea in Campanie.

3.2.      Participarea la Campanie se face trimitand prin SMS codul unic de 8 cifre gasit pe fiecare eticheta speciala aplicata fiecarui produs participant la Campanie, la numarul de telefon 1858.

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE

4.1       In cadrul Campaniei se vor acorda prin tragere la sorti in total 30 de premii, constand  fiecare in cate un bon valoric in cuantum de  8.000 lei, (inclusiv TVA), identificat si individualizat prin stampila Organizatorului si printr-un cod numeric unic imprimat pe acesta. Tragerile la sorti se vor desfasura in datele de: 15, 22 si 29 octombrie, 5, 12, 19 si 26 noiembrie si 3, 10, 17 decembrie 2007. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage cate 3 castigatori. Fiecare bon valoric castigat da dreptul castigatorului sa isi poate achizitiona, in perioada mentionata pe bon, in aceasta limita valorica, mobilier pentru sufragerie, corpuri de iluminat si decoratiuni pentru locuinta, de la unul singur dintre magazinele Mobexpert indicate de catre Organizator la data predarii bonului valoric.

4.2       Transportul mobilierului, al obiectelor de iluminat si al decoratiunilor achizitionate va fi asigurat in mod gratuit de catre Mobexpert pana la domiciliul fiecarui castigator, in cazul in care castigatorul isi are domiciliul in aceeasi localitate in care se afla si magazinul Mobexpert; in cazul in care castigatorul isi are domiciliul in alta localitate decat cea in care se afla magazinul Mobexpert, atunci Agentia in numele Organizatorului Campaniei va suporta costul transportului Premiului, asa cum este acesta indicat de catre Mobexpert si dovedit prin documentele justificative.

4.3       Valoarea fiecarui premiu este compusa din valoarea comerciala a acestuia, la care se adauga valoarea impozitului ce va fi retinut la sursa. Valoarea totala a premiilor ce se vor acorda in cadrul prezentei Campanii este de 240.000 lei, inclusiv TVA.

4.4       Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in prezentul Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, premiul reportandu-se pentru urmatoarea tragere la sorti. In cazul in care castigatorul ce renunta la premiu a fost desemnat la ultima extragere din data de 17 Decembrie 2007, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv. La fiecare tragere la sorti vor participa toate SMS-urile inregistrate in Campanie, cu exceptia celor ce au fost extrase la tragerile la sorti anterioare sau invalidate.

4.5       Bunurile achizitionate ca si premii in baza bonului valoric vor fi predate castigatorilor impreuna cu certificatele de calitate/conformitate corespunzatoare, emise de catre producator.

4.6       Eventualele diferente in minus dintre valoarea nominala a cuponului valoric si valoarea obiectelor alese de castigator nu se restituie.

 

SECTIUNEA 5. MODUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

5.1.      Pentru a participa la aceasta Campanie consumatorii trebuie sa trimita la numarul de telefon 1858 (numar de telefon cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp) un mesaj SMS (“SMS”), in perioada 17 Septembrie – 16 Decembrie 2007, inclusiv (data limita de primire a mesajelor la numarul de telefon), prin care acestia vor comunica codul unic de 8 cifre gasit pe eticheta speciala de pe produsul participant achizitionat.

5.2.      Fiecare intrare in Campanie este considerata valida daca indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a.         consumatorii trimit prin SMS codul unic de 8 cifre, gasit pe eticheta speciala de pe produsul participant, in perioada 17 Septembrie – 16 Decembrie 2007, inclusiv.

b.         Codul unic transmis nu a mai fost inscris in Campanie.

5.3.      Fiecare cod unic de 8 cifre descoperit pe eticheta speciala atasata produsului participant cumparat, poate fi inregistrat in Campanie o singura data. Mai multe produse participante cumparate inseamna mai multe coduri unice diferite, si-i confera participantului dreptul de a se inscrie in Campanie de tot atatea ori.

5.4.      Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila dupa caz).

5.5.      Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie prin verificarea corectitudinii codului unic transmis (daca acesta face parte din baza de date ce contine toate codurilor unice tiparite pe etichetele speciale atasate produselor participante).

5.6.      Pentru fiecare SMS trimis in cadrul prezentei Campanii la numarul de telefon 1858, participantul va primi din partea Organizatorului, imediat prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:

a.         daca mesajul nu este trimis in forma corecta (nu indeplineste conditiile prevazute la art.5.2 de mai sus, contine codul de bare al unor produse participante sau neparticipante la Campanie etc), atunci raspunsul va fi: „Promotia Cif Domestos. Cod invalid. Retrimiteti codul unic de 8 cifre de pe eticheta promotionala, fara spatii sau alte caractere”.

b.         daca mesajul a fost trimis in forma corecta si codul unic trimis este corect, dar a mai fost trimis anterior cel putin o data, atunci raspunsul va fi: „Promotia Cif Domestos. Acest cod a mai fost folosit. Cumparati alt produs CIF/Domestos si trimiteti codul unic de pe eticheta promotionala.”

c.         daca mesajul a fost trimis in forma corecta si codul unic nu a mai fost trimis anterior, atunci mesajul receptionat va fi: „Promotia Cif Domestos. Pastrati eticheta promotionala si ambalajul produsului pentru validare. In cazul in care sunteti castigator veti fi anuntat telefonic.”

5.7.      La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile primite in afara perioadei Campaniei sau in care participantii comunica un alt cod in loc de codul unic inscris pe eticheta speciala.

5.8.      In cazul participarii prin SMS, Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.         pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1858, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;

b.         pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.5.6 de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

c.         daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;

d.         daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

e.         pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.

5.9.      Dupa data limita de primire a  mesajelor SMS (16 Decembrie 2007), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon mentionat la art.5.1  de mai sus.

 

SECTIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR SI ATRIBUIREA PREMIILOR

6.1.      Tragerile la sorti pentru desemnarea celor 30 de castigatori vor fi efectuate saptamanal in perioada 15 oct – 17 dec 2007, in datele de: 15, 22, 29 octombrie,  5, 12, 19 si 26 noiembrie si 3, 10, 17 decembrie 2007. Tragerile se vor face in mod electronic, la sediul S.C BrandsOn, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al S.C. Brands On si un notar public.

6.2.      La fiecare tragere la sorti se vor desemna cate 3 castigatori, iar la fiecare tragere la sorti vor participa toate SMS-urile intrate in Campanie pana in ziua anterioara extragerii, pana la orele 24.00, si care indeplinesc toate conditiile de participare mentionate in art.5.1 si art.5.3. de mai sus, fiind in acest fel validate preliminar la momentul intrarii in Campanie.

6.3.      In cadrul fiecarei extrageri saptamanale se vor acorda cate trei premii.

6.4.      In ziua in care sunt extrasi castigatorii, un reprezentant al Agentiei va incerca sa contacteze telefonic pe fiecare dintre acestia, in intervalul 10:00-22:00, pentru validarea preliminara, ce consta in comunicarea de catre potentialul castigator a codului unic de 8 cifre cu care s-a inscris, a codului de bare al produsului participant achizitionat si a varstei acestuia. Daca codul unic comunicat coincide cu cel din SMS-ul extras si persoana contactata indeplineste conditiile de participare impuse prin  Regulament, atunci mesajul SMS va fi validat drept castigator. In cazul in care SMS-ul este invalid atunci premiul se reporteaza pentru urmatoarea tragere la sorti. In cazul in care castigatorul invalidat a fost extras la ultima tragere la sorti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu a mai acorda premiul respectiv.

6.5.      Reprezentantul Agentiei va efectua de trei ori incercarea de a contacta un potential castigator. In cazul in care persoana in cauza nu raspunde la nici unul din cele trei apeluri, apelul/mesajul castigator va fi invalidat. In cazul in care persoana raspunde la telefon, dar nu se afla in apropierea produsului si etichetei, atunci se va fixa o ora in ziua respectiva pana in 22.00 la care sa fie apelat telefonic pentru validare.

6.6.      Dupa ce au fost validati, castigatorii vor asculta un mesaj prin care li se comunica faptul ca prin continuarea convorbirii isi exprima acordul expres si neechivoc pentru introducerea datelor personale ce urmeaza a fi comunicate, in baza de date a Organizatorului, prelucrata de S.C Brands On S.R.L, in vederea primirii premiilor Campaniei la adresa astfel comunicata. Dupa terminarea acestui mesaj, castigatorii vor comunica urmatoarele date personale: nume, prenume si adresa completa. Necomunicarea acestor date, refuzul expres si neechivoc al persoanei in cauza de a comunica datele sale personale, indicarea unor date eronate sau incomplete, precum si neindeplinirea oricarei alte conditii prevazute de prezentul Regulament duce la pierderea dreptului de atribuire a premiului si la reportarea premiului pentru urmatoarea extragere.

6.7.      Numele castigatorilor desemnati in fiecare din cele zece trageri la sorti ale Campaniei si premiile castigate vor fi anuntate pe site-ul www.infopromotii.ro. 

Castigatorii desemnati prin tragerile la sorti sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite, asa cum acestea sunt detaliate la art.4.1. de mai sus, si nici nu pot ceda drepturile asupra bonului valoric castigat unei alte persoane.

6.8.      Castigatorii vor primi bonul valoric in termen de maximum 2 (doua) saptamani de cand au fost validati si au comunicat datele personale conform art.6.6 de mai sus, bon valoric ce va purta stampila Unilever si pe care se afla imprimat un cod numeric unic de individualizare. Un reprezentant autorizat al S.C BrandsOn Marketing S.R.L se va deplasa la domiciliul castigatorului, comunicat telefonic conform art.6.6 de mai sus, unde ii va inmana bonul valoric, pe baza de proces-verbal de predare-primire, dupa prezentarea de catre castigator a actului sau de identitate, a etichetei promotionale cu codul unic desemnat castigator si a ambalajului produsului participant. Procesul-verbal de predare-primire se va semna de ambele parti si se va completa cu numele, prenumele, adresa completa si CNP-ul castigatorului, si acordul sau expres si neechivoc ca datele personale comunicate prin intermediul acestuia sa intre in baza de date a USCE, operata prin intermediul SC BrandsOn Marketing SRL, in vederea predarii premiului si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. De asemenea, reprezentantii S.C BrandsOn Marketing S.R.L vor incheia cu castigatorul si un proces-verbal de predare-primire a mobilierului, echipamentelor de iluminat si/ sau  accesoriilor achizitionate in baza bonului valoric de la magazinul Mobexpert.

6.9.      In cazul in care reprezentantul autorizat al S.C BrandsOn Marketing S.R.L constata, cu ocazia intocmirii procesului-verbal de predare-primire a bonului valoric, existenta oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic (datele personale ale castigatorului, codul unic de pe eticheta promotionala si codul de bare de pe ambalajul produsului) si cele prezentate, castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului.

6.10.    Procesul-verbal de predare-primire a premiului, respectiv a bonului valoric, va mai cuprinde pe langa datele de identificare complete ale castigatorului (inclusiv codul numeric personal), premiul castigat, o  declaratie pe proprie raspundere a castigatorului, in sensul ca indeplineste conditiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predarii premiului si semnatura acestuia.

6.11.    Fiecare castigator va avea la dispozitie o perioada de maxim 4 (patru) saptamani  (inscrisa pe bon de catre reprezentantul autorizat al Organizatorului) din momentul primirii bonului valoric pe baza procesului-verbal, pentru a se prezenta la unul din magazinele Mobexpert indicate de Organizator, cu documentul de identitate si bonul valoric in original si pentru a face comanda pentru mobilierul si/sau decoratiunile/ accesoriile pentru locuinta. Magazinul Mobexpert ii va livra bunurile comandate in maximum sase saptamani de la data efectuarii comenzii.

 

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este deschisa persoanelor fizice cu domiciliul in Romania cu varsta de peste 18 ani cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai altor furnizori si societati implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

 

SECTIUNEA 8. DIVERSE

8.1.      Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

8.2.      Prin comunicarea datelor personale in modalitatea aratata in prezentul Regulament, castigatorii sunt de acord ca acestea sa intre in baza de date a Organizatorului (cu notificarea nr.2220), prelucrata de catre S.C BrandsOn Marketing S.R.L in vederea efectuarii tragerilor la sorti, atribuirii premiilor, si respectiv intrarii in posesia premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

8.3.      La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normele emise in aplicarea acestei legi. Pentru exercitarea acestor drepturi, acestia vor  înainta USCE pe adresa Ploiesti, Bd. Republicii Nr. 291, , o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata.

8.4.      Regulamentul de participare autentificat este disponibil in copie, in mod gratuit, oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la numarul de telefon  021/200.30.63, in zilele de luni-vineri intre orele 9.00-17.00, pe durata Campaniei. De asemenea, regulamentul de participare este disponibil gratuit si pe site-ul www.infopromotii.ro.

Nu avem elemente multimedia.
silviu-florin (bv) in 19 septembrie 2007, 14:06
AM AVUT INCREDERE SI AM IN CONTINUARE CA PRODUSELE DE CURATENIEA CASEI CIF SI DOMESTOS SUNT CELE MAI PERFORMANTE SI CA INTRADEVAR IMI LASA CASA CURATA SI MA APARA DE MICROBI. VOI PARTICIPA CU MULTA INCREDERE ASA CUM AM FACUT DE FIECARE DATA CAND AU FOST ASTFEL DE CONCURSURI. CU ADEVARAT CIF SI DOMESTOS SUNT SI HARNICI SI DARNICI CU MINIM DE EFORT DIN PARTEA NOASTRA. CU RESPECT SILVIU NICOLAU-BRASOV
Nicoleta (Timisoara) in 04 octombrie 2007, 08:48
Sunt un consumator de ani buni ai produselor CIF si DOMESTOS si sunt ajutorul meu la pastrarea unui ambient curat atat la mine acasa cat si la mama mea. Nu as renunta pentru nimic in lume la produsele CIF si DOMESTOS.
mirela (tirgu secuiesc) in 18 octombrie 2007, 12:06
CIF SI DOMESTOS SUNT DOUA DINTRE MULTELE PRODUSE DE CALITATE PE CARE LE FOLOSESC SI DE CARE SUNT MULTUMITA . TINETI-O TOT ASA SI VA FI BINE PENTRU TOTI .
vali (petrosani) in 22 octombrie 2007, 11:43
de ce nu pot fi trimise codurile unice si pe internet ci doar pe telefon prin SMS?
EVA (SATU MARE) in 23 octombrie 2007, 12:33
BUNA SUNT EVA MAR INTERESA CINE SUNT CASTIGATORII LA PROMOTIA CIF SI DOMESTOS. SAU FACUT DEJA 2 EXTAGERI SAU E SECRET? FOLOSESC PRODUSELE TOT TIMPUL SUNT SUPERBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 octombrie 2007, 13:57
Pentru Vali: pentru ca nu ar fi conform regulamentului. Daca intampini dificultati, spune-ne si vom incerca sa te ajutam.
Pentru Eva: am transmis organizatorilor promotiei intrebarea despre publicarea listei de castigatori si speram sa primim un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Succes tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 octombrie 2007, 18:32
Va invitam sa consultati lista de castigatori, proaspat publicata. Puteti folosi si bara de cautare dupa nume, ca intotdeauna. Succes!
Cipri (IS) in 29 octombrie 2007, 23:01
o mica problema aici : nu gasesc produse particpante la promotie ... doar cu ambalaj simplu
() in 30 octombrie 2007, 11:59
sunt exceptionale pt igiena si sanatatea noastra face minuni
Mihaela (Botosani) in 01 noiembrie 2007, 08:44
am o intrebare:SMS-urile necastigatoare participa la fiecare extragere pana la sfarsitul promotiei?
Mihaela (Botosani) in 01 noiembrie 2007, 14:26
am uitat sa precizez ca folosesc de foarte mult timp aceste produse si sunt super multumita,ma bucur ca nu se intampla ca in cazul altor producatori:sunt bune de folosit la inceput iar dupa o perioada sunt bune de aruncat.ACESTE PRODUSE SUNT CU ADEVARAT DE CALITATE
florentina (alexandria) in 02 noiembrie 2007, 17:13
in cate zile sunt validate codurile extrase?SI HARNICI SI DARNICI -asa sunt intr-adevar minunate te scot din incurcatura!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 noiembrie 2007, 19:01
Salut! Speram sa obtinem raspunsuri la intrebarile voastre in cel mai scurt timp posibil. Succes!
Cristina (Bucuresti) in 06 noiembrie 2007, 15:43
Apreciez foarte mult aceste produse pentru ca sunt utile la casa omului , eu una am beneficii dupa urma lor, ma scutesc de timp si dau rezultate satisfacatoare .
maria (resita) in 07 noiembrie 2007, 11:05
cred ca sunt cele mai bune
Adina (Bucuresti) in 13 noiembrie 2007, 11:17
de ce nu apar castigatorii celorlaltoar extragerii, din cate am inteles se fac extrageri saptamanal, pe site sunt pusi castigatorii a doua extrageri
() in 13 noiembrie 2007, 20:00
"CIF & DOMESTOS " Suuper! Sper sa castig! Oricum, cei ce folosesc produsele au de castigat!
Adriana (Bucuresti) in 14 noiembrie 2007, 20:28
Super promotie! Imi spuneti si mie care e codul unic de 8 cifre? Pe ambalaj sunt vreo 13 cifre...
mihaela (timisoara) in 16 noiembrie 2007, 18:41
astazi, 16.11.2007 am cumparat si eu din Real timisoara un set de produse Cif si Domestos, cu eticheta de carton "si harnici si darnici" dar nu exista nici o alta eticheta speciala care sa aibe un cod de 8 cifre. eu folosesc numai Domestos si Cif si ma gandeam sa intru si eu cu ocazia aceasta la promotie, dar se pare ca nu imi este dat nici sa particip. daca imi puteti spune ce solutie as avea, v-as fi recunoscatoare.
() in 18 noiembrie 2007, 11:20
folosesc numai aceste produsa-si sunt multumita!
Mihaela (Botosani) in 21 noiembrie 2007, 14:26
am intampinat aceeasi pb. ca si mihaela(timisoara) numai ca eu am gasit acum 2 sapt. produse cu promotie iar acum nu mai gasesc nicaieri, nici macar in supermarket,iar la mag.din cartier au primit acum 2 zile produse de la distribuitor insa fara promotie.Mai am vreo sansa sa mai particip?
mitruta (slobozia) in 23 noiembrie 2007, 23:01
In casa mea domestosul este nelipsit.Cine l-a folosit stie de ce!Numai ca si eu am intampinat aceeasi problema:produsul nu are eticheta pt concurs!Asta nu inseamna ca o sa renunt la el!
bancu (platonesti) in 01 decembrie 2007, 16:10
cif crema curata mizeria oricat de veche ar fi
melinda (reghin) in 08 decembrie 2007, 18:34
apreciez foarte mult produsele Cif si Domestos, sunt super, itradevad iti face casa luna si iti usureaza munca foarte mult, eu nici nu imi inchipui bucataria si baia fara Cif si Domestos , si curata dar si dezinfecteaza, va recomand tuturor care citeste comentarul meu sa-l foloseasca daca nu a folosit inca, precis ca nu o sa mai cumpere alte produse.eu va multumes ca mi-at dat ocazia sa-mi spun parerea si va doresc sarbatori fericite produse cat mai multe. azi trimit si eu codul unic prin SMS , dar nu am speranta ca in general din judetul nostru nu prea sunt castigatori.
ana maria (botosani) in 12 decembrie 2007, 15:52
am aceeasi problema ca mihaela din timisoara si botosani ..nu i corect ..aseara am luat un pachet promotional de cif si domestos dar nu m-am uitat decat ca are promotie ..iar azi cand sa vad unde e codul are 13 cifre ..ar fi trebuit un nou ambalaj ca sa nu fie confuzie ...dar produsele in chimb sunt utile chiar daca nu voi participa la concurs ...:(
Domnica (Hunedoara) in 15 decembrie 2007, 12:07
Cif si Domestos sunt cei mai tari detergenti.Sunt foarte multumita de ei si ii folosesc de la inceputul aparitiei lor,dar nu inteleg cum nu reusesc sa castig un premiu?Am trimis mai multe SMS-uri la aceasta promotie dar in zadar.Oare extragerea castigatorilor se face corect?Am participat la toate promotiile de pana acum,nu am iesit niciodata castigatoare.As vrea sa ma mandresc cu un premiu din partea lui Cif si Domestos - prietenii mei cei mai dragi.Viata lunga si sa fiti tot asa de harnici,dar si darnici- o data si cu mine,macar.Sarbatori fericite.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Cif si Domestos. Si harnici si darnici."

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Cif si Domestos. Si harnici si darnici.

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media